skippy
napsal(a):
Nazdar Karle, Tys tam byl? Já jsem byla coby poředatel, tak fotky nemám, ale hezká akcička.
Nebyl,makám a tak jsem se neměl čas flákat
skippy
napsal(a):
Týjojo, která je ta šťastná?
Jedna banda na severní moravě,až mi slečna vyroste,tak nás snad taky uvidíte ve Vilémově.
havana
napsal(a):
Ta než mi vyroste,a než si na ní ušiju sedlo,tak tam ty silnice rozkvetou
havana
napsal(a):
s koňma sem tam nebyla...ono tahat někam březí kobylu a tak jí stresovat by asi nebylo dobrý.... no valachovi se samotnýmu nechtělo, Karle, kde je v Hradci rybník? Prej tam bude PNH, íš, pořádá to tak trochu moje bejvalá spolužačka, s. Koudelová............třeba bych e mrkla...... jen nevím, kde ta kaluž je, jedna kaluž je na návsi, to asi nejn ono, co?
majda
napsal(a):
s koňma sem tam nebyla...ono tahat někam březí kobylu a tak jí stresovat by asi nebylo dobrý.... no valachovi se samotnýmu nechtělo, Karle, kde je v Hradci rybník? Prej tam bude PNH, íš, pořádá to tak trochu moje bejvalá spolužačka, s. Koudelová............třeba bych e mrkla...... jen nevím, kde ta kaluž je, jedna kaluž je na návsi, to asi nejn ono, co?
Za tu kaluž dozadu,směrem k druhé větší kaluži ,kde jssou hřiště a klubovna obce nebo prostě taková bouda pro sleziny a lesní cestou na ranch EL BIMBO.. Má tam být Bednář z Domašova,já tam asi nebudu,pač dva litry mu za kurz nedám,šetřím peníze na matroš na malej srub na ranch na věci a tak ho prostě sponzorovat nebudu. Navíc mám o horsemanshipu jiné představy,no pokud to budou dělat v Hradci,tak tam asi budu protože tam mám malou a tak se může klidně po.....,ale pokud jinde tak si jí bude brát Jitka sebou,včera jsem to zapíchl u otěží v jednu ráno a ted jdu šít poprsák,nějak to pořád nestíhám,včera jsem byl s andílkem na procházce a rád bych dneska zase.