VÝCVIK KONÍ PODLE BEY BORELLE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2008 10:56
mili

XXX.XXX.130.10

Ahojky máte doma někdo doma tuto knížku? Jak jste s ní spokojení? Zkoušíte tyto "metody" na svých koních? Jaké máte výsledky? A na konec trošku drzosti- nebyl by jste někdo ochotný ji prodat?
DĚKUJI

29.9.2008 11:05
cheyenne

XXX.XXX.159.233

mili napsal(a):
Ahojky máte doma někdo doma tuto knížku? Jak jste s ní spokojení? Zkoušíte tyto "metody" na svých koních? Jaké máte výsledky? A na konec trošku drzosti- nebyl by jste někdo ochotný ji prodat?
DĚKUJI

Mám, neprodám
Moudra z knížky beru jako inspiraci, nedržím se jí úplně slovo od slova, ale třeba mlaďáka hodně podle ní učím rozejít, zastavit a musím říct, že mi ta knížka dost pomohla ujasnit si základy.... co se týče ježdění, je to hodně podobné škole lehkosti phillipa Karla, takže v tom si čtu pro doplnění.
Zkrátka - knížku doporučuju, stojí za přečtení

29.9.2008 11:08
mili

XXX.XXX.130.10

cheyenne napsal(a):
Mám, neprodám
Moudra z knížky beru jako inspiraci, nedržím se jí úplně slovo od slova, ale třeba mlaďáka hodně podle ní učím rozejít, zastavit a musím říct, že mi ta knížka dost pomohla ujasnit si základy.... co se týče ježdění, je to hodně podobné škole lehkosti phillipa Karla, takže v tom si čtu pro doplnění.
Zkrátka - knížku doporučuju, stojí za přečtení

Nevadí..Chci vědět jestli stojí za to si ji kupovat..Docela mě zaujala...

29.9.2008 11:59
cheyenne

XXX.XXX.159.233

mili napsal(a):
Nevadí..Chci vědět jestli stojí za to si ji kupovat..Docela mě zaujala...

Já určitě doporučuju, fakt zajímací čtení

29.9.2008 13:34
enriko

XXX.XXX.9.30

cheyenne napsal(a):
Já určitě doporučuju, fakt zajímací čtení

ahoj, pokud máš o tuto knížku zájem, mohla bych ti ju prodat...

29.9.2008 13:49
mili

XXX.XXX.130.10

enriko napsal(a):
ahoj, pokud máš o tuto knížku zájem, mohla bych ti ju prodat...

A mohu vědět cenu? Děkuji, poř. zašlete na mail...

29.9.2008 15:16
gilden

XXX.XXX.238.185

mili napsal(a):
DĚKUJI

já jsem ji kupovala v Levných Knihách (ww.levneknihy.cz) a stála do 100Kč

29.9.2008 16:29
mili

XXX.XXX.130.10

gilden napsal(a):
já jsem ji kupovala v Levných Knihách (ww.levneknihy.cz) a stála do 100Kč

To je krásná cena, děkuji za adresu ale bohužel nic o parellistice nebo tuto kniku tam momentálně nemají...

29.9.2008 18:01
enriko

XXX.XXX.9.30

mili napsal(a):
To je krásná cena, děkuji za adresu ale bohužel nic o parellistice nebo tuto kniku tam momentálně nemají...

prodám ji za 250

30.9.2008 19:59
skippka

XXX.XXX.16.185

enriko napsal(a):
prodám ji za 250

Ahoj holky dneska jsem si tuto knihu koupila též v levných knihách na Václaváku... Stála 99Kč. Už jsem si jí chtěla koupit dřív, ale bohužel přednější bylo odčervení, očkování a pod. Vždyť to znáte...

Přidejte reakci

Přidat smajlík