molly
napsal(a):
Dobré ráno...
ahoj Zuzuliku, už si mi chyběla...:)))
jinak já Tio snad ten sidepull ani nevrátím,...:)) Ne, kecám, už by se nám měl začít šít..:)
molly
napsal(a):
Dobré ráno...
Dámy, píšu si omluvenku, mizím ..Nějakou dobu se neobjevím...
Mějte se moc krásně a užívejte si s koníky...
Jsem ráda, že nám tu konečně začalo pršet, bude hnedle znát, že to venku ožije- už to bylo neuvěřitelně povadlé a suché Dokonce tu říkali, že jim vysychají studny
No, naštěstí máme hódně hlubokou, takže to není náš problem
Molinatá taky nejevila známky, že by byla otrávená počasím
Takže, až budu zpátky, ať mám co číst Ať Vám to v práci rychle uteče!
kukinatost
napsal(a):
ahoj Zuzuliku, už si mi chyběla...:)))
jinak já Tio snad ten sidepull ani nevrátím,...:)) Ne, kecám, už by se nám měl začít šít..:)
Jani, Molinaté by chyběl, bo ona ví, že když se jde na něm, tak je to těžce na pohodu a bude asi i nějaké pasení.. Už mě prokoukla
molly
napsal(a):
Dámy, píšu si omluvenku, mizím ..Nějakou dobu se neobjevím...
Mějte se moc krásně a užívejte si s koníky...
Jsem ráda, že nám tu konečně začalo pršet, bude hnedle znát, že to venku ožije- už to bylo neuvěřitelně povadlé a suché Dokonce tu říkali, že jim vysychají studny
No, naštěstí máme hódně hlubokou, takže to není náš problem
Molinatá taky nejevila známky, že by byla otrávená počasím
Takže, až budu zpátky, ať mám co číst Ať Vám to v práci rychle uteče!
aha, tak to u vás je to sucho, já to totiž nechápu, kde je furt to sucho...u nás bylo takové bahno, že na pole se vjet nedalo, všude to klouzalo a i louky už byly podmáčené...
tady pan mula:)
kukinatost
napsal(a):
aha, tak to u vás je to sucho, já to totiž nechápu, kde je furt to sucho...u nás bylo takové bahno, že na pole se vjet nedalo, všude to klouzalo a i louky už byly podmáčené...
NAzdárrr.no u nás bylo suchu bohužel...už to pomalu začíná..
kukinatost
napsal(a):
Jo to jsem taky včera nechápala, kde jako že má být to šílené sucho...
Jinak bré ráno...
strelish
napsal(a):
Jinak bré ráno...
Včera jsme se byli projet a fotograf se opět činil
strelish
napsal(a):
Včera jsme se byli projet a fotograf se opět činil
A zjistila jsem, že kobyla je vyloženě cestovní typ - kupředu jede jak drak klíďo nechá koně za sebou, ale zpátky ni krok
strelish
napsal(a):
A zjistila jsem, že kobyla je vyloženě cestovní typ - kupředu jede jak drak klíďo nechá koně za sebou, ale zpátky ni krok
strelish
napsal(a):
A jeden rituál na závěr - bez toho by to prostě nešlo
strelish
napsal(a):
A jeden rituál na závěr - bez toho by to prostě nešlo
Hi Girls´
Koukám z okna a to počasí je opravdu nechutně podzimní..Nevím jak v tomhle pujdu trénovat..
káťo foto krásné, dá se říct že i počasí se vám vyvedlo což?!
rocky
napsal(a):
Hi Girls´
Koukám z okna a to počasí je opravdu nechutně podzimní..Nevím jak v tomhle pujdu trénovat..
Docela jo, už sice slunko nic moc, ale využily jsme toho, že ještě neprší...no jsem zvědavá, jak dneska...
rocky
napsal(a):
Hi Girls´
Zdarec. Peťulí, co bolavé místečko???? U nás jako že poprchává, pak zas ne, i na obloze je to takové zmatené....Místy jako by se to protrhávalo, uvidíme co se z toho vyklube
lanika
napsal(a):
Zdarec. Peťulí, co bolavé místečko???? U nás jako že poprchává, pak zas ne, i na obloze je to takové zmatené....Místy jako by se to protrhávalo, uvidíme co se z toho vyklube
Ti povím co
http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/
strelish
napsal(a):
Ti povím co
pro strelish Julinka mamča od jamajky je po smrti pry vrazila do stromu a roztrhla si slezinu .
strelish
napsal(a):
Jinak bré ráno...
Dobré ráno,všude bahno,holt hubert se nekoná,zatím odložen o týden
,počasí dáme šanci.....všude je dábelsky mokro,celou noc pršelo a venku by psa nevyhnal.Tedy ti tam šli s radostí,všichni ve stájích se cpou a dopoledne dorazí vet,přeočkování BT u koz a pak jet doočkovat štěnata a s jednou se večer rozloučíme
.Ale bude blízko
strelish
napsal(a):
Ti povím co
Ahoj Leni, ale už se to lepší, díky za optání.dneska vemu jen kobylu na lonž a zítra už budu muset jít něco skočit..tak snad mě to nebude v sobotu nějak omezovat na parkuru..
janiska
napsal(a):
Dobré ráno,všude bahno,holt hubert se nekoná,zatím odložen o týden
,počasí dáme šanci.....všude je dábelsky mokro,celou noc pršelo a venku by psa nevyhnal.Tedy ti tam šli s radostí,všichni ve stájích se cpou a dopoledne dorazí vet,přeočkování BT u koz a pak jet doočkovat štěnata a s jednou se večer rozloučíme
.Ale bude blízko
Přijde mi to jako klasické Hubertovské počasí- mokro, kluzko..no snad se to během října ještě umoudří..
To máte westíky?
rocky
napsal(a):
Přijde mi to jako klasické Hubertovské počasí- mokro, kluzko..no snad se to během října ještě umoudří..
To máte westíky?
Teda vy jedete, Káti krásné,ale sedíš jí nějak vepředu,né?nebo má tak dlouhou záda co to teda vlastně máš za sedlo, nějakou tu dostihovku?
Venku je hnusně ale co naděláte, nic...snad odpoledne se uoudří a já vyvětrám hnědou...
klawdie
napsal(a):
Teda vy jedete, Káti krásné,ale sedíš jí nějak vepředu,né?nebo má tak dlouhou záda co to teda vlastně máš za sedlo, nějakou tu dostihovku?
Venku je hnusně ale co naděláte, nic...snad odpoledne se uoudří a já vyvětrám hnědou...
Dlouhá je A ono to i zkresluje ta dostihovka, nasedlaná je normálně, akorát na tom poníkovi jak ty bočnice jsou tak dopředu, tak to vypadá divně. Časem bude nějaká ta skočka místo tohodle....
strelish
napsal(a):
Dlouhá je A ono to i zkresluje ta dostihovka, nasedlaná je normálně, akorát na tom poníkovi jak ty bočnice jsou tak dopředu, tak to vypadá divně. Časem bude nějaká ta skočka místo tohodle....
No jo to máš recht ty bočnice jdou teda hodně dopředu, a jak se ti teda v tom jezdí? to je lehočký sedlo, vi¨d?
strelish
napsal(a):
Jezdí se mi v tom dobře, akorát to je dobrá posilovna a musím si pořád hlídat nohy, protože to sedlo mě fakt nepodrží :))
Kurnik, co jéééééééééééééé? Spíte?????Včera jsem byla na vyjíždce, zamnou šlapal Oskárek s Markétkou, už navolno, holky, dokonce jsem i zaklusa s Honzíkem, kousek zacválala a Markétka jak by nic, cupitala zamnou Takhlens se už udrží vpohodě, Oskiš je naučený za prdelí, ani nechce jít před Honzu, tak už mám taky o jeden problémek míň. Jen teda není moc zvyklý chodit do kopečků střapoč můj malý, tak mu začne postupně přidávání práce a získávání kondičky. Takhlens už může semnou chodit Markétka častěji
lanika
napsal(a):
Kurnik, co jéééééééééééééé? Spíte?????Včera jsem byla na vyjíždce, zamnou šlapal Oskárek s Markétkou, už navolno, holky, dokonce jsem i zaklusa s Honzíkem, kousek zacválala a Markétka jak by nic, cupitala zamnou Takhlens se už udrží vpohodě, Oskiš je naučený za prdelí, ani nechce jít před Honzu, tak už mám taky o jeden problémek míň. Jen teda není moc zvyklý chodit do kopečků střapoč můj malý, tak mu začne postupně přidávání práce a získávání kondičky. Takhlens už může semnou chodit Markétka častěji
Leni to je kouzelná fotka
rocky
napsal(a):
To máte westíky?
Westidla chlupatá,jinak mám tu bandu black and white.Westy a skoty,kdo by jim odolal.Koním se pletou pod nohama,nasírají kozy,doma zavazejí u všeho.