Středeční ráno, déšť venku padá ....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2008 07:10
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno...

ahoj Zuzuliku, už si mi chyběla...:)))
jinak já Tio snad ten sidepull ani nevrátím,...:)) Ne, kecám, už by se nám měl začít šít..:)

1.10.2008 07:12
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno...

Dámy, píšu si omluvenku, mizím ..Nějakou dobu se neobjevím... Mějte se moc krásně a užívejte si s koníky...
Jsem ráda, že nám tu konečně začalo pršet, bude hnedle znát, že to venku ožije- už to bylo neuvěřitelně povadlé a suché Dokonce tu říkali, že jim vysychají studny No, naštěstí máme hódně hlubokou, takže to není náš problem
Molinatá taky nejevila známky, že by byla otrávená počasím
Takže, až budu zpátky, ať mám co číst Ať Vám to v práci rychle uteče!

1.10.2008 07:13
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
ahoj Zuzuliku, už si mi chyběla...:)))
jinak já Tio snad ten sidepull ani nevrátím,...:)) Ne, kecám, už by se nám měl začít šít..:)

Jani, Molinaté by chyběl, bo ona ví, že když se jde na něm, tak je to těžce na pohodu a bude asi i nějaké pasení.. Už mě prokoukla

1.10.2008 07:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dámy, píšu si omluvenku, mizím ..Nějakou dobu se neobjevím... Mějte se moc krásně a užívejte si s koníky...
Jsem ráda, že nám tu konečně začalo pršet, bude hnedle znát, že to venku ožije- už to bylo neuvěřitelně povadlé a suché Dokonce tu říkali, že jim vysychají studny No, naštěstí máme hódně hlubokou, takže to není náš problem
Molinatá taky nejevila známky, že by byla otrávená počasím
Takže, až budu zpátky, ať mám co číst Ať Vám to v práci rychle uteče!

aha, tak to u vás je to sucho, já to totiž nechápu, kde je furt to sucho...u nás bylo takové bahno, že na pole se vjet nedalo, všude to klouzalo a i louky už byly podmáčené...
tady pan mula:)

1.10.2008 07:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
aha, tak to u vás je to sucho, já to totiž nechápu, kde je furt to sucho...u nás bylo takové bahno, že na pole se vjet nedalo, všude to klouzalo a i louky už byly podmáčené...

NAzdárrr.no u nás bylo suchu bohužel...už to pomalu začíná..

1.10.2008 08:00
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Jo to jsem taky včera nechápala, kde jako že má být to šílené sucho...

Jinak bré ráno...

1.10.2008 08:01
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

Jinak bré ráno...

Včera jsme se byli projet a fotograf se opět činil

1.10.2008 08:02
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Včera jsme se byli projet a fotograf se opět činil

A zjistila jsem, že kobyla je vyloženě cestovní typ - kupředu jede jak drak klíďo nechá koně za sebou, ale zpátky ni krok

1.10.2008 08:03
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
A zjistila jsem, že kobyla je vyloženě cestovní typ - kupředu jede jak drak klíďo nechá koně za sebou, ale zpátky ni krok

1.10.2008 08:04
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

Sem tam i zacváláme

1.10.2008 08:06
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Sem tam i zacváláme

1.10.2008 08:07
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

A jeden rituál na závěr - bez toho by to prostě nešlo

1.10.2008 08:09
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
A jeden rituál na závěr - bez toho by to prostě nešlo

Hi Girls´
Koukám z okna a to počasí je opravdu nechutně podzimní..Nevím jak v tomhle pujdu trénovat..

káťo foto krásné, dá se říct že i počasí se vám vyvedlo což?!

1.10.2008 08:11
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Hi Girls´
Koukám z okna a to počasí je opravdu nechutně podzimní..Nevím jak v tomhle pujdu trénovat..

Docela jo, už sice slunko nic moc, ale využily jsme toho, že ještě neprší...no jsem zvědavá, jak dneska...

1.10.2008 08:11
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Hi Girls´

Zdarec. Peťulí, co bolavé místečko???? U nás jako že poprchává, pak zas ne, i na obloze je to takové zmatené....Místy jako by se to protrhávalo, uvidíme co se z toho vyklube

1.10.2008 08:13
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Zdarec. Peťulí, co bolavé místečko???? U nás jako že poprchává, pak zas ne, i na obloze je to takové zmatené....Místy jako by se to protrhávalo, uvidíme co se z toho vyklube

Ti povím co

http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

1.10.2008 08:21
sakiron

XXX.XXX.144.142

strelish napsal(a):
Ti povím co

pro strelish Julinka mamča od jamajky je po smrti pry vrazila do stromu a roztrhla si slezinu .

1.10.2008 08:22
janiska

XXX.XXX.71.252

strelish napsal(a):

Jinak bré ráno...

Dobré ráno,všude bahno,holt hubert se nekoná,zatím odložen o týden,počasí dáme šanci.....všude je dábelsky mokro,celou noc pršelo a venku by psa nevyhnal.Tedy ti tam šli s radostí,všichni ve stájích se cpou a dopoledne dorazí vet,přeočkování BT u koz a pak jet doočkovat štěnata a s jednou se večer rozloučíme.Ale bude blízko

1.10.2008 08:22
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
Ti povím co

Ahoj Leni, ale už se to lepší, díky za optání.dneska vemu jen kobylu na lonž a zítra už budu muset jít něco skočit..tak snad mě to nebude v sobotu nějak omezovat na parkuru..

1.10.2008 08:28
rocky

XXX.XXX.0.1

janiska napsal(a):
Dobré ráno,všude bahno,holt hubert se nekoná,zatím odložen o týden,počasí dáme šanci.....všude je dábelsky mokro,celou noc pršelo a venku by psa nevyhnal.Tedy ti tam šli s radostí,všichni ve stájích se cpou a dopoledne dorazí vet,přeočkování BT u koz a pak jet doočkovat štěnata a s jednou se večer rozloučíme.Ale bude blízko

Přijde mi to jako klasické Hubertovské počasí- mokro, kluzko..no snad se to během října ještě umoudří..
To máte westíky?

1.10.2008 08:31
strelish

XXX.XXX.142.166

sakiron napsal(a):
pro strelish Julinka mamča od jamajky je po smrti pry vrazila do stromu a roztrhla si slezinu .

Sakiron: a co proboha dělala nebo dělali??

1.10.2008 08:37
sakiron

XXX.XXX.144.142

strelish napsal(a):
Sakiron: a co proboha dělala nebo dělali??

my nic julča už je půl roku v jižních čechach pani p.m. si ji tam odvezla i s 4ernym valachem .tak ti nemužu řict co sni dělaly ale pochybuji že sama vrazila do stromu

1.10.2008 08:46
strelish

XXX.XXX.142.166

sakiron napsal(a):
my nic julča už je půl roku v jižních čechach pani p.m. si ji tam odvezla i s 4ernym valachem .tak ti nemužu řict co sni dělaly ale pochybuji že sama vrazila do stromu

No to jo, no, je to divné...

1.10.2008 08:48
sakiron

XXX.XXX.144.142

strelish napsal(a):
No to jo, no, je to divné...

taky jsem se divila Julka nikdy u m .nebehala jak šilena elegantne poklusala a to nekdy ani to .no nevim je mi ji lito pěkna kobylka

1.10.2008 08:49
strelish

XXX.XXX.142.166

sakiron napsal(a):
taky jsem se divila Julka nikdy u m .nebehala jak šilena elegantne poklusala a to nekdy ani to .no nevim je mi ji lito pěkna kobylka

To jo, akorát škoda té její kousavosti :)

1.10.2008 08:50
sakiron

XXX.XXX.144.142

strelish napsal(a):
To jo, akorát škoda té její kousavosti :)

dala se zvladnout ale vuči ostatnim byla nebespecna nikdo nevi co si prodělala možna by jsme se ji ani nedivily

1.10.2008 09:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Přijde mi to jako klasické Hubertovské počasí- mokro, kluzko..no snad se to během října ještě umoudří..
To máte westíky?

Teda vy jedete, Káti krásné,ale sedíš jí nějak vepředu,né?nebo má tak dlouhou záda co to teda vlastně máš za sedlo, nějakou tu dostihovku?
Venku je hnusně ale co naděláte, nic...snad odpoledne se uoudří a já vyvětrám hnědou...

1.10.2008 09:13
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Teda vy jedete, Káti krásné,ale sedíš jí nějak vepředu,né?nebo má tak dlouhou záda co to teda vlastně máš za sedlo, nějakou tu dostihovku?
Venku je hnusně ale co naděláte, nic...snad odpoledne se uoudří a já vyvětrám hnědou...

Dlouhá je A ono to i zkresluje ta dostihovka, nasedlaná je normálně, akorát na tom poníkovi jak ty bočnice jsou tak dopředu, tak to vypadá divně. Časem bude nějaká ta skočka místo tohodle....

1.10.2008 09:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Dlouhá je A ono to i zkresluje ta dostihovka, nasedlaná je normálně, akorát na tom poníkovi jak ty bočnice jsou tak dopředu, tak to vypadá divně. Časem bude nějaká ta skočka místo tohodle....

No jo to máš recht ty bočnice jdou teda hodně dopředu, a jak se ti teda v tom jezdí? to je lehočký sedlo, vi¨d?

1.10.2008 09:42
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
No jo to máš recht ty bočnice jdou teda hodně dopředu, a jak se ti teda v tom jezdí? to je lehočký sedlo, vi¨d?

Jezdí se mi v tom dobře, akorát to je dobrá posilovna a musím si pořád hlídat nohy, protože to sedlo mě fakt nepodrží :))

1.10.2008 10:56
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
Jezdí se mi v tom dobře, akorát to je dobrá posilovna a musím si pořád hlídat nohy, protože to sedlo mě fakt nepodrží :))

Kurnik, co jéééééééééééééé? Spíte?????Včera jsem byla na vyjíždce, zamnou šlapal Oskárek s Markétkou, už navolno, holky, dokonce jsem i zaklusa s Honzíkem, kousek zacválala a Markétka jak by nic, cupitala zamnou Takhlens se už udrží vpohodě, Oskiš je naučený za prdelí, ani nechce jít před Honzu, tak už mám taky o jeden problémek míň. Jen teda není moc zvyklý chodit do kopečků střapoč můj malý, tak mu začne postupně přidávání práce a získávání kondičky. Takhlens už může semnou chodit Markétka častěji

1.10.2008 11:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kurnik, co jéééééééééééééé? Spíte?????Včera jsem byla na vyjíždce, zamnou šlapal Oskárek s Markétkou, už navolno, holky, dokonce jsem i zaklusa s Honzíkem, kousek zacválala a Markétka jak by nic, cupitala zamnou Takhlens se už udrží vpohodě, Oskiš je naučený za prdelí, ani nechce jít před Honzu, tak už mám taky o jeden problémek míň. Jen teda není moc zvyklý chodit do kopečků střapoč můj malý, tak mu začne postupně přidávání práce a získávání kondičky. Takhlens už může semnou chodit Markétka častěji

Leni to je kouzelná fotka

1.10.2008 12:19
janiska

XXX.XXX.71.252

rocky napsal(a):
To máte westíky?

Westidla chlupatá,jinak mám tu bandu black and white.Westy a skoty,kdo by jim odolal.Koním se pletou pod nohama,nasírají kozy,doma zavazejí u všeho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík