hanule
napsal(a):
Sem můžete vkládat fotečky strakatých koníků. Třeba tu najdeme zajímavé exempláře?!
kdo ví...
sanny
hanule
napsal(a):
Sem můžete vkládat fotečky strakatých koníků. Třeba tu najdeme zajímavé exempláře?!
kdo ví...
popelka
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Tinker-Lady
hanule
napsal(a):
kdo ví...
scoobydoo a penny (z netu)
hanule
napsal(a):
kdo ví...
z Nová Telib -vozatajská soutěž
hanule
napsal(a):
kdo ví...
tady je ale stráčén
janna
napsal(a):
poník LUMP
a ještě jednou LUMP z druhé strany s poničkou SISI
janna
napsal(a):
a ještě jednou LUMP z druhé strany s poničkou SISI
ROCKY 8 - J.Papoušek - Kolín
janna
napsal(a):
ROCKY 8 - J.Papoušek - Kolín
ještě jednou ROCKY 8 z Kolína
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Lipoušek:)
laskominka
napsal(a):
no, už jsme si všimla, že to asi kobylka neni
ćt
hanule
napsal(a):
kdo ví...
no kdybych měla zmenšovat a vkládat sem po jednom všecky fotky strakáčů včetně toho mýho co mám v počítači, byla bych tu hodně dlouho... Proto na to prdimMoje fotky a Sárinky většina z vás zná, že? :o)
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Maximus - náš jediný hřebec ve stáji
zuzling com
napsal(a):
Hele odkud Maxík je?
Možná ho znám...
Oskar
kříženec
pizneta
napsal(a):
Oskar
kříženec
Juj to sem se spletla....ale to neva...nmějak mi to blbne...doufám že mi to odkustíte,teď sem přidám opravdu strakáčka.
Mr.Expresso
foceno v Čeladné
pizneta
napsal(a):
Juj to sem se spletla....ale to neva...nmějak mi to blbne...doufám že mi to odkustíte,teď sem přidám opravdu strakáčka.
Mr.Expresso
foceno v Čeladné
další
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Kessinka
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Tak nevím, dá se Hvězda považovat za strakáče? Asi ne, je to spíš hnědka s odznaky, no, posuďte sami.
hanule
napsal(a):
kdo ví...
A z druhé strany.
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Hříva.
hanule
napsal(a):
A co Lucky??? ta je taky fešný strakáč...
Mayik je hřebec??Hmmm...sem myslela, že je z něj už valach
Snad nebude vadit když sem dám fotečku PaintaJe sice z webu
Ale je kráásnej
Paint je můj sen
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Falco
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Ahoj to je moje stračena Jiskra. Sháním ještě jednu takovou, nevíte o nějaké. Děkuji
hanule
napsal(a):
kdo ví...
A ještě vám posílám Jiskry hříbátko JARK po 695 Schoenbrunn Tygr
hanule
napsal(a):
kdo ví...
A ještě jednou JARK
janna
napsal(a):
Poník z penzionu Lira u Velešína
a Jackie-hafling/paint
kolca
napsal(a):
Ahoj to je moje stračena Jiskra. Sháním ještě jednu takovou, nevíte o nějaké. Děkuji
A co jedna z těhle?
kolca
napsal(a):
Už jsem sehnala v neděli pro ní jedu, ale tyhle jsou taky moc pěkné, ale potřebuji černou hřívu a ocas a hlavu bez odznaků, díky moc to je ona
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Lady a Aranka
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Morfík tu nesmí chybět, ne?
janna
napsal(a):
Poník z penzionu Lira u Velešína
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosím z jaké doby je ta fotka z Velešína? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hanule
napsal(a):
kdo ví...
ahoj, tohle je Dastík
www.slade.estranky.cz
avecaesar
napsal(a):
ahoj, tohle je Dastík
www.slade.estranky.cz
ještě jeho hlavinka
avecaesar
napsal(a):
ještě jeho hlavinka
Paintík- otec QH, matka PH. Barva Dun Tobiano, přezdívka Čonki
hanule
napsal(a):
kdo ví...
Ještě hříbě
dagies
napsal(a):
teď už slečna
a to je 5 letá kobylka Barča. Koncem března bude mojeee. Je to kříženka všeho možného, ale nááááádherná. Zamilovala jsem se do ní a musela být moje. I když jsem do té stáje jela kupovat jiného koníka. Smůla je, že čekám až se odstaví hříbátko a pak pro ní můžeme teprve jet :-)
racina
napsal(a):
a to je 5 letá kobylka Barča. Koncem března bude mojeee. Je to kříženka všeho možného, ale nááááádherná. Zamilovala jsem se do ní a musela být moje. I když jsem do té stáje jela kupovat jiného koníka. Smůla je, že čekám až se odstaví hříbátko a pak pro ní můžeme teprve jet :-)
a to je taky ona, ještě těhotná
racina
napsal(a):
a to je taky ona, ještě těhotná
a takhle to byl první kukuč na mě :-)
racina
napsal(a):
a takhle to byl první kukuč na mě :-)
a poslední foto s hříbátkem :-)