Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2008 21:42
jenee

XXX.XXX.150.58

Včera na závodech jsem potkala kamarádku, kterou znám z diskuzí z ifauny, ale vůbec jsem ji nepoznala, dokud mi neřekla jakého má koně. Tak mě napadalo vás poprosit, jestli byste sem mohli dát vaši fotku s vašim koněm a třeba jménem stáje, kde působíte. Ať si v tom udělám jasno kdo je kdo a pořád si to nepletu. Začínám u sebe:
Markéta, na fotce s Jessikou, Ranch Na Žarách, Trojanovice.

Těším se na vaše fotky.

5.10.2008 23:36
westgirl

XXX.XXX.227.219

jenee napsal(a):
Včera na závodech jsem potkala kamarádku, kterou znám z diskuzí z ifauny, ale vůbec jsem ji nepoznala, dokud mi neřekla jakého má koně. Tak mě napadalo vás poprosit, jestli byste sem mohli dát vaši fotku s vašim koněm a třeba jménem stáje, kde působíte. Ať si v tom udělám jasno kdo je kdo a pořád si to nepletu. Začínám u sebe:

Těším se na vaše fotky.

my se taky potkaly Jenee Hanka,na fotu s Honey a jejím malým bráškou Rockynkem,rančík na Příčce u Vizovic - Zlína

5.10.2008 23:46
lucky

XXX.XXX.230.77

jenee napsal(a):

Těším se na vaše fotky.

No jo Markét, ještě že jsem se ozvala, co? Ty jsi byla nepřehlédnutelná
Jinak hledám a hledám a nějak postrádám sakriš fotky mě i s Usou...když nás prostě nikdo nefotí. Fotím jen já, no....
Tohle jsem musela dlouho ukecávat ...jsem měla půjčený kabát od kámošky, tak mě aspoň tatík šel vyfotit..jinak mám už svůj a černý

No tak teda moje maličkost jménem Lucka a moje bílé zlatíčko Usinka (Usama Watani)

5.10.2008 23:47
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo Markét, ještě že jsem se ozvala, co? Ty jsi byla nepřehlédnutelná
Jinak hledám a hledám a nějak postrádám sakriš fotky mě i s Usou...když nás prostě nikdo nefotí. Fotím jen já, no....
Tohle jsem musela dlouho ukecávat ...jsem měla půjčený kabát od kámošky, tak mě aspoň tatík šel vyfotit..jinak mám už svůj a černý

No tak teda moje maličkost jménem Lucka a moje bílé zlatíčko Usinka (Usama Watani)

teď na to koukám, že Usa se taky tlemí ....úsměv prosím

6.10.2008 11:04
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
my se taky potkaly Jenee Hanka,na fotu s Honey a jejím malým bráškou Rockynkem,rančík na Příčce u Vizovic - Zlína

To byla moje první půlka koně kdysi ho mně a kámošovi 1 pán dal za to,že jsme se mu starali o koně.je to ČMB valach Safír, měl o něj zájem jeden kočí.tak jsme ho prodali ještě jako hříbě. přejmenoval si ho na Janek.už je mu 12 a stahuje dřevo v lese,ale má se dobře a vypadá stále jako mladík

6.10.2008 11:27
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
teď na to koukám, že Usa se taky tlemí ....úsměv prosím

čau.....ja su jana na foto s dakotkou...bydlíme v Nižní Lhoty ..ranš Shadow

6.10.2008 11:28
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):
čau.....ja su jana na foto s dakotkou...bydlíme v Nižní Lhoty ..ranš Shadow

momentalně jezdím na Mimice ostatní dva sou eště malý

6.10.2008 11:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

dakotka napsal(a):

No mě asi většina zná, jakožto správce koňo ifauny a majitelku šediváčka Sahibka a teď i malý hnědy Sestry

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No mě asi většina zná, jakožto správce koňo ifauny a majitelku šediváčka Sahibka a teď i malý hnědy Sestry

a Sestřička...

dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):

a tady všeci tři

6.10.2008 11:34
katusa

XXX.XXX.86.202

klawdie napsal(a):
a Sestřička...

Ahoj, tak já jsem katka, moje kobylka se jmenuje May, ale většina jí tu bude znát jako majda. Mám ji ustájenou na okraji prahy. snažíme se o skákání a příští rok když to byjde tak i na majdino mimi

6.10.2008 13:55
darsey

XXX.XXX.134.82

dakotka napsal(a):
a tady všeci tři

Ahoj Marketko! Tebe uz sem nevidela ani nepamatuju! vlastne jo!videla sem vas s Ivosem ted v Hosteradkach no me si budes pamatovat spis asi jeste kdyz sem jezdila s Islandem za blazkov ale to uz je ted minulosti...

6.10.2008 13:58
darsey

XXX.XXX.134.82

darsey napsal(a):
Ahoj Marketko! Tebe uz sem nevidela ani nepamatuju! vlastne jo!videla sem vas s Ivosem ted v Hosteradkach no me si budes pamatovat spis asi jeste kdyz sem jezdila s Islandem za blazkov ale to uz je ted minulosti...

ted uz si odchovavam svy hribatko doma a pristi rok uz se mozna uvidime na nejakych zavodech s nim mimochodem jeho rodice moc dobre znas... koupila sem si ho jako odstavce od Irci Kacirovy

6.10.2008 14:01
darsey

XXX.XXX.134.82

darsey napsal(a):
ted uz si odchovavam svy hribatko doma a pristi rok uz se mozna uvidime na nejakych zavodech s nim mimochodem jeho rodice moc dobre znas... koupila sem si ho jako odstavce od Irci Kacirovy

a plod jejich lasky Darecek dneska

6.10.2008 14:03
darsey

XXX.XXX.134.82

darsey napsal(a):
a plod jejich lasky Darecek dneska

jeste jednou

6.10.2008 15:03
jenee

XXX.XXX.150.58

darsey napsal(a):
jeste jednou

No to už je ale velký kluk. Tak ať ti dělá jen samou radost.

olga visnakova

6.10.2008 19:50
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenee napsal(a):
No to už je ale velký kluk. Tak ať ti dělá jen samou radost.

Olga Višňáková-J.O.Bianka-útulek pro koně, nejčastěji na vozíku, ale když mi někdo pomůže, můžu i k miláškům..................

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.10.2008 20:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

olga visnakova napsal(a):
Olga Višňáková-J.O.Bianka-útulek pro koně, nejčastěji na vozíku, ale když mi někdo pomůže, můžu i k miláškům..................

Matta alias Westerngirl
A s mojí kobulkou Brave Jane(Bravča,Bravínka,Bravka,Hajtra,zmetek..však to znáte)Jinak stáj?... leda tak stáj Mattasoukromník s kokoněm na dvořeAle příští rok nás čekejte s new přírustkem z USA

PS:poznávací znamení-to nejvyšší a blonďatý jsem já)

6.10.2008 21:04
woldemortik

XXX.XXX.199.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Matta alias Westerngirl
A s mojí kobulkou Brave Jane(Bravča,Bravínka,Bravka,Hajtra,zmetek..však to znáte)Jinak stáj?... leda tak stáj Mattasoukromník s kokoněm na dvořeAle příští rok nás čekejte s new přírustkem z USA

PS:poznávací znamení-to nejvyšší a blonďatý jsem já)

koukám zatím jsem první zástupce za jih čech.to sis nenechám ujít. tak jdem na to

Jsem martina a koník lavina.
Na Hanskovy bohu dík nejezdím a bogárek je ještě malinkej

Přidejte reakci

Přidat smajlík