Včera na závodech jsem potkala kamarádku, kterou znám z diskuzí z ifauny, ale vůbec jsem ji nepoznala, dokud mi neřekla jakého má koně. Tak mě napadalo vás poprosit, jestli byste sem mohli dát vaši fotku s vašim koněm a třeba jménem stáje, kde působíte. Ať si v tom udělám jasno kdo je kdo a pořád si to nepletu. Začínám u sebe:
Markéta, na fotce s Jessikou, Ranch Na Žarách, Trojanovice.
Těším se na vaše fotky.
jenee
napsal(a):
Včera na závodech jsem potkala kamarádku, kterou znám z diskuzí z ifauny, ale vůbec jsem ji nepoznala, dokud mi neřekla jakého má koně. Tak mě napadalo vás poprosit, jestli byste sem mohli dát vaši fotku s vašim koněm a třeba jménem stáje, kde působíte. Ať si v tom udělám jasno kdo je kdo a pořád si to nepletu. Začínám u sebe:
Těším se na vaše fotky.
my se taky potkaly Jenee Hanka,na fotu s Honey a jejím malým bráškou Rockynkem,rančík na Příčce u Vizovic - Zlína
jenee
napsal(a):
Těším se na vaše fotky.
No jo Markét, ještě že jsem se ozvala, co? Ty jsi byla nepřehlédnutelná
Jinak hledám a hledám a nějak postrádám sakriš fotky mě i s Usou...když nás prostě nikdo nefotí. Fotím jen já, no....
Tohle jsem musela dlouho ukecávat ...jsem měla půjčený kabát od kámošky, tak mě aspoň tatík šel vyfotit
..jinak mám už svůj a černý
No tak teda moje maličkost jménem Lucka a moje bílé zlatíčko Usinka (Usama Watani)
lucky
napsal(a):
No jo Markét, ještě že jsem se ozvala, co? Ty jsi byla nepřehlédnutelná
Jinak hledám a hledám a nějak postrádám sakriš fotky mě i s Usou...když nás prostě nikdo nefotí. Fotím jen já, no....
Tohle jsem musela dlouho ukecávat ...jsem měla půjčený kabát od kámošky, tak mě aspoň tatík šel vyfotit
..jinak mám už svůj a černý
No tak teda moje maličkost jménem Lucka a moje bílé zlatíčko Usinka (Usama Watani)
teď na to koukám, že Usa se taky tlemí ....úsměv prosím
westgirl
napsal(a):
my se taky potkaly Jenee Hanka,na fotu s Honey a jejím malým bráškou Rockynkem,rančík na Příčce u Vizovic - Zlína
To byla moje první půlka koně kdysi ho mně a kámošovi 1 pán dal za to,že jsme se mu starali o koně.je to ČMB valach Safír, měl o něj zájem jeden kočí.tak jsme ho prodali ještě jako hříbě. přejmenoval si ho na Janek.už je mu 12 a stahuje dřevo v lese,ale má se dobře a vypadá stále jako mladík
lucky
napsal(a):
teď na to koukám, že Usa se taky tlemí ....úsměv prosím
čau.....ja su jana na foto s dakotkou...bydlíme v Nižní Lhoty ..ranš Shadow
dakotka
napsal(a):
čau.....ja su jana na foto s dakotkou...bydlíme v Nižní Lhoty ..ranš Shadow
momentalně jezdím na Mimice ostatní dva sou eště malý
dakotka
napsal(a):
No mě asi většina zná, jakožto správce koňo ifauny a majitelku šediváčka Sahibka a teď i malý hnědy Sestry
klawdie
napsal(a):
No mě asi většina zná, jakožto správce koňo ifauny a majitelku šediváčka Sahibka a teď i malý hnědy Sestry
a Sestřička...
dakotka
napsal(a):
a tady všeci tři
klawdie
napsal(a):
a Sestřička...
Ahoj, tak já jsem katka, moje kobylka se jmenuje May, ale většina jí tu bude znát jako majda. Mám ji ustájenou na okraji prahy. snažíme se o skákání a příští rok když to byjde tak i na majdino mimi
dakotka
napsal(a):
a tady všeci tři
Ahoj Marketko! Tebe uz sem nevidela ani nepamatuju! vlastne jo!videla sem vas s Ivosem ted v Hosteradkach
no me si budes pamatovat spis asi jeste kdyz sem jezdila s Islandem za blazkov ale to uz je ted minulosti...
darsey
napsal(a):
Ahoj Marketko! Tebe uz sem nevidela ani nepamatuju! vlastne jo!videla sem vas s Ivosem ted v Hosteradkach
no me si budes pamatovat spis asi jeste kdyz sem jezdila s Islandem za blazkov ale to uz je ted minulosti...
ted uz si odchovavam svy hribatko doma a pristi rok uz se mozna uvidime na nejakych zavodech s nim mimochodem jeho rodice moc dobre znas... koupila sem si ho jako odstavce od Irci Kacirovy
darsey
napsal(a):
ted uz si odchovavam svy hribatko doma a pristi rok uz se mozna uvidime na nejakych zavodech s nim mimochodem jeho rodice moc dobre znas... koupila sem si ho jako odstavce od Irci Kacirovy
a plod jejich lasky Darecek dneska
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jenee
napsal(a):
No to už je ale velký kluk. Tak ať ti dělá jen samou radost.
Olga Višňáková-J.O.Bianka-útulek pro koně, nejčastěji na vozíku, ale když mi někdo pomůže, můžu i k miláškům..................
Uživatel s deaktivovaným účtem

olga visnakova
napsal(a):
Olga Višňáková-J.O.Bianka-útulek pro koně, nejčastěji na vozíku, ale když mi někdo pomůže, můžu i k miláškům..................
Matta alias Westerngirl
A s mojí kobulkou Brave Jane(Bravča,Bravínka,Bravka,Hajtra,zmetek..však to znáte)Jinak stáj?... leda tak stáj Matta
soukromník s kokoněm na dvoře
Ale příští rok nás čekejte s new přírustkem z USA
PS:poznávací znamení-to nejvyšší a blonďatý jsem já)
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Matta alias Westerngirl
A s mojí kobulkou Brave Jane(Bravča,Bravínka,Bravka,Hajtra,zmetek..však to znáte)Jinak stáj?... leda tak stáj Matta
soukromník s kokoněm na dvoře
Ale příští rok nás čekejte s new přírustkem z USA
PS:poznávací znamení-to nejvyšší a blonďatý jsem já)
koukám zatím jsem první zástupce za jih čech.to sis nenechám ujít. tak jdem na to
Jsem martina a koník lavina.
Na Hanskovy bohu dík nejezdím a bogárek je ještě malinkej