Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2008 21:33
nikiska

XXX.XXX.62.1

ahojky, chtěla bych poprosit pár ochotnejch lidí, kteří by mi poslali fotečky svejch stájí, hnijšť, výběhu a nějaký povídání k tomu(jen něco málo). Mám toto téma na maturitní práci a nějak mi už došel materiál a práce ještě pořád není kvalitní podle mých představ, tak sem chtěla poprosit někoho tady.

Můžou to bejt i fotky, kdo chodí do nějaký stáje a nebo tam má svýho koně, nebo naopak, kdo má koně doma atd.

Budu všem moc vděčná za pomoc.

7.10.2008 14:25
nikiska

XXX.XXX.42.227

nikiska napsal(a):
ahojky, chtěla bych poprosit pár ochotnejch lidí, kteří by mi poslali fotečky svejch stájí, hnijšť, výběhu a nějaký povídání k tomu(jen něco málo). Mám toto téma na maturitní práci a nějak mi už došel materiál a práce ještě pořád není kvalitní podle mých představ, tak sem chtěla poprosit někoho tady.

Můžou to bejt i fotky, kdo chodí do nějaký stáje a nebo tam má svýho koně, nebo naopak, kdo má koně doma atd.

Budu všem moc vděčná za pomoc.

posouvám...a prosím o nějaké fotečky nebo jakoukoliv pomoc....

sadzi saj

8.10.2008 09:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

nikiska napsal(a):
posouvám...a prosím o nějaké fotečky nebo jakoukoliv pomoc....

Mrkni na moje webovky, je tam téma Eqilon a jsou tam nějaké fotečky stáje apod.

8.10.2008 20:47
nikiska

XXX.XXX.62.1

sadzi saj napsal(a):
Mrkni na moje webovky, je tam téma Eqilon a jsou tam nějaké fotečky stáje apod.

děkuju mockrát.....

8.10.2008 21:08
jenysimons

XXX.XXX.237.100

nikiska napsal(a):
děkuju mockrát.....

mrkni taky na www.staj-sonov.websnadno.cz tam o tom taky něco najdeš....

12.10.2008 11:34
brodska

XXX.XXX.179.165

jenysimons napsal(a):
mrkni taky na www.staj-sonov.websnadno.cz tam o tom taky něco najdeš....

tak mrkni i na www.stajvodeta.websnadno.cz

/jak budujeme...

sadzi saj

13.10.2008 20:11
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

brodska napsal(a):
tak mrkni i na www.stajvodeta.websnadno.cz

/jak budujeme...

Budujete pěkně, škoda, že nejste blíž, máte moc pěkný travnatý výběhy, ale mám to k Vám 40 km

15.10.2008 17:32
red and white

XXX.XXX.125.26

sadzi saj napsal(a):
Budujete pěkně, škoda, že nejste blíž, máte moc pěkný travnatý výběhy, ale mám to k Vám 40 km

Ahoj tak takhle to vypadá u nás doma...
Toto je moje stáj

15.10.2008 17:36
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Ahoj tak takhle to vypadá u nás doma...
Toto je moje stáj

seník

15.10.2008 17:40
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
seník

výběh ....

15.10.2008 17:44
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
výběh ....

náhled do boxu

15.10.2008 17:50
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
náhled do boxu

část výběhu - otevřená brána
Tak to by mohlo stačit. Kdybys měla nějaký dotaz dej vědět Pa

15.10.2008 17:51
blanche

XXX.XXX.245.111

red and white napsal(a):
část výběhu - otevřená brána
Tak to by mohlo stačit. Kdybys měla nějaký dotaz dej vědět Pa

Krásná stáj

15.10.2008 19:18
red and white

XXX.XXX.125.26

blanche napsal(a):
Krásná stáj

děkuju

15.10.2008 19:21
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
děkuju

Nerčí??? Prosímtě? Budovali jste asi doma, viď? Na kolik jste se vyšplhali? Díky

15.10.2008 19:25
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):
Nerčí??? Prosímtě? Budovali jste asi doma, viď? Na kolik jste se vyšplhali? Díky

jelikož jsme si vše dělali sami včetně stavění boxů apod tak asi kolem 10ti tisíc. ( pouze za materiál ) budova sloužilá původně jako dílna takže jsme ji pouze přestavili

15.10.2008 19:29
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
jelikož jsme si vše dělali sami včetně stavění boxů apod tak asi kolem 10ti tisíc. ( pouze za materiál ) budova sloužilá původně jako dílna takže jsme ji pouze přestavili

JJ super...Já mám doma Obrovskou stodolu, Jinak tři vnitřní boxy - prostě kdysi tam byli koně... Zná to nízký stropy...starý vysoký betonový žlaby (koryta) Dřevěná podlaha.
Přemýšlím jak by to šlo zkulturnit...Ale pořád na to nejsou peníze na víc...a hlavně nevím jak Mám představu, ale to asi ne v těhle prostorách

15.10.2008 19:43
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):
JJ super...Já mám doma Obrovskou stodolu, Jinak tři vnitřní boxy - prostě kdysi tam byli koně... Zná to nízký stropy...starý vysoký betonový žlaby (koryta) Dřevěná podlaha.
Přemýšlím jak by to šlo zkulturnit...Ale pořád na to nejsou peníze na víc...a hlavně nevím jak Mám představu, ale to asi ne v těhle prostorách

Máš nějakou fotku těch boxů??
No my žádnej základ neměli pouze budovu, dostatečně velkou ale rozdělenou tak špatně . Jednu příčku jsme zbourali ale tu druhou jsme nemohli - nosná příčka, nakonec jsme po několikahodinovém dohadování a kreslení náčrtků došli k nejideálnějšímu řešení, jak boxy umístit tak aby koně mohli být vedle sebe a zároveň měli dostatečně velké boxy

15.10.2008 19:46
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Máš nějakou fotku těch boxů??
No my žádnej základ neměli pouze budovu, dostatečně velkou ale rozdělenou tak špatně . Jednu příčku jsme zbourali ale tu druhou jsme nemohli - nosná příčka, nakonec jsme po několikahodinovém dohadování a kreslení náčrtků došli k nejideálnějšímu řešení, jak boxy umístit tak aby koně mohli být vedle sebe a zároveň měli dostatečně velké boxy

Právě fotku nemám, bych byla vložila. Někde jsem to nafocený měla...ale už je to moc dlouho.Taky si doma kreslím v měřítku náčrty atd...NO uvidíme. Mě se ty prostory moc nelíbí mají na mě depresivný vliv...zatím. Proto uvažuji jestli jo, nebo ne. Třeba bych měla z nich lepší pocit, kdyby byli změněné..uvidíme. Zkusím najít půdorys...co jsem čmrkala. Třeba tě něco napadne.

15.10.2008 19:52
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):
Právě fotku nemám, bych byla vložila. Někde jsem to nafocený měla...ale už je to moc dlouho.Taky si doma kreslím v měřítku náčrty atd...NO uvidíme. Mě se ty prostory moc nelíbí mají na mě depresivný vliv...zatím. Proto uvažuji jestli jo, nebo ne. Třeba bych měla z nich lepší pocit, kdyby byli změněné..uvidíme. Zkusím najít půdorys...co jsem čmrkala. Třeba tě něco napadne.

No v začátcích to vždycky vypadá tak trošku beznadějně - uvidíš určitě něco vymyslíš chce to jen fantazii a pevný nervy když se ti i po několika hodinách nedaří vše uspořádat podle představ - přesně vím o čem mluvíš
tady foto ze začátků když to ještě nevipadalo že to bude mít někdy nějakou formu..

15.10.2008 19:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
No v začátcích to vždycky vypadá tak trošku beznadějně - uvidíš určitě něco vymyslíš chce to jen fantazii a pevný nervy když se ti i po několika hodinách nedaří vše uspořádat podle představ - přesně vím o čem mluvíš
tady foto ze začátků když to ještě nevipadalo že to bude mít někdy nějakou formu..

pokračování - pomalu ale jistě

15.10.2008 19:57
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
pokračování - pomalu ale jistě

další fáze - dlaždičkování zdí

15.10.2008 20:02
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
další fáze - dlaždičkování zdí

A poslední - dnešní podoba -

15.10.2008 20:09
ampinka

XXX.XXX.208.70

red and white napsal(a):
A poslední - dnešní podoba -

Tak přidám taky pár foteček... Takhle nějak to vypadalo ze začátku....

15.10.2008 20:10
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):

a výběh

15.10.2008 20:14
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):

takhle sedlovna, ale teď vypadá zase trochu jinak, přibylo asi 1000 koňskejch plakátu a dvě nové skříňky

15.10.2008 20:16
sabina

XXX.XXX.64.178

ampinka napsal(a):
a výběh

tady náš půdorys...je to těžko vysvětlitelné...ale stáj prakticky nemá okno - jediné okno je na levé stěně, které stejně je do další místnosti - a z prava je na stáj nalepená další místnost.Ze předu další. Proto se mi to nelíbí..světlo tam je celkem slušné, těmi dveřmi.

Jinak nízký strop. Ale na koně normál.Na mě to působí blbě...

Netuším, jestli tu bude něco vidět

15.10.2008 20:16
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):

Tohle už je podoba i s "terasou" před stájemi a nově přistaveným seníkem (na fotce úplně vpravo)

15.10.2008 20:27
sabina

XXX.XXX.64.178

ampinka napsal(a):
Tohle už je podoba i s "terasou" před stájemi a nově přistaveným seníkem (na fotce úplně vpravo)

Kláro, do přesně stejně postavené stáje, jsem chodila opečovávat jednoho koníka

15.10.2008 21:25
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):

Sabina: Opravdu? A kde se stáj nacházela?
Ještě přidám fotečky dalších užitečných \"věcí\" Tohle je nově vymalováno omyvatelnou barvou, ptz kobyly \"malujou\" tak aby to šlo dolů

15.10.2008 21:27
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):

Vybetonované žlaby s umělohmotnými korýtky

15.10.2008 21:30
sabina

XXX.XXX.64.178

ampinka napsal(a):
Vybetonované žlaby s umělohmotnými korýtky

V zakřanech...fakt úplně stejné. S tou malbou omyvatelnou počítám taktéž

15.10.2008 21:34
ampinka

XXX.XXX.208.70

sabina napsal(a):
V zakřanech...fakt úplně stejné. S tou malbou omyvatelnou počítám taktéž

Ty si někde od Brna? Nemáš fotečku těch stájí? Projektoval nám to kamarád, takže jsem překvpená že stejné stáje má i někdo jinej, jak mají vyřešený seník a sedlovnu?

15.10.2008 21:36
sabina

XXX.XXX.64.178

ampinka napsal(a):
Ty si někde od Brna? Nemáš fotečku těch stájí? Projektoval nám to kamarád, takže jsem překvpená že stejné stáje má i někdo jinej, jak mají vyřešený seník a sedlovnu?

JJ sedlovna je úplně stejná..akorád na druhé straně, těsně před seníkem

15.10.2008 21:40
ampinka

XXX.XXX.208.70

sabina napsal(a):
JJ sedlovna je úplně stejná..akorád na druhé straně, těsně před seníkem

A fotka by teda nebyla? Bo webovky nemaj? Ty máš koníky taky doma?

15.10.2008 21:41
sabina

XXX.XXX.64.178

ampinka napsal(a):
A fotka by teda nebyla? Bo webovky nemaj? Ty máš koníky taky doma?

Fotka??? no zkusím se kouknout ale myslím...že už fakt nenajdu.
Web taky nemají...měly doma dva koníky..už je nevedou..holky se nestarali..tak se prodali. Já mám koníka zatím v ustájení...právě řeším doma nějak tu stáj...a pak bych hrozně ráda ho domů....

15.10.2008 21:42
ampinka

XXX.XXX.208.70

sabina napsal(a):
Fotka??? no zkusím se kouknout ale myslím...že už fakt nenajdu.
Web taky nemají...měly doma dva koníky..už je nevedou..holky se nestarali..tak se prodali. Já mám koníka zatím v ustájení...právě řeším doma nějak tu stáj...a pak bych hrozně ráda ho domů....

A odkud tedy jsi? Z Brna???

15.10.2008 21:50
sabina

XXX.XXX.64.178

ampinka napsal(a):
A odkud tedy jsi? Z Brna???

Zbýšovu u Brna, vedle nás jsou Zakřany

15.10.2008 21:59
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Zbýšovu u Brna, vedle nás jsou Zakřany

Tak fotku jsem vážně nenašla::-(

15.10.2008 22:08
ampinka

XXX.XXX.208.70

sabina napsal(a):
Tak fotku jsem vážně nenašla::-(

Tak nevadí A copak máš za koníka? Kolik ti je?

sadzi saj

16.10.2008 10:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

ampinka napsal(a):
Tak nevadí A copak máš za koníka? Kolik ti je?

Jé holky, krásný stáje, Vám závidím, hned bych taky brala domů, kdyby bylo kam

16.10.2008 13:02
nikiska

XXX.XXX.79.8

sadzi saj napsal(a):
Jé holky, krásný stáje, Vám závidím, hned bych taky brala domů, kdyby bylo kam

mockrát všem děkuji.... moc ste mi pomohli....

taky bych brala koníka domů, ale bohuželů bydlím v paneláku, takže nepřipadá v úvahu...ale časem se snad zadaří a budu moc mít koníka doma....

16.10.2008 17:36
tamanah

XXX.XXX.30.34

nikiska napsal(a):
mockrát všem děkuji.... moc ste mi pomohli....

taky bych brala koníka domů, ale bohuželů bydlím v paneláku, takže nepřipadá v úvahu...ale časem se snad zadaří a budu moc mít koníka doma....

pro Kláru: Ty jsi od Zakřan? Možná se tam budem do budoucna stěhovat, ale to eště potrvá... No ke stáji- nádhera... Zajimalo by mne na kolik tě to vyšlo (i projekt) a jak dlouho to trvalopostavit, jo a taky ta barva, co to je za značku a podrobnosti, díky moc... Takovou maštal bych si představovala k baráčku, krása, fakt...

16.10.2008 22:07
sabina

XXX.XXX.64.178

tamanah napsal(a):
pro Kláru: Ty jsi od Zakřan? Možná se tam budem do budoucna stěhovat, ale to eště potrvá... No ke stáji- nádhera... Zajimalo by mne na kolik tě to vyšlo (i projekt) a jak dlouho to trvalopostavit, jo a taky ta barva, co to je za značku a podrobnosti, díky moc... Takovou maštal bych si představovala k baráčku, krása, fakt...

Ampinka . klára- Je mi 20 a mám arábka :-) POd nickem je web.

Tamanah - já jsem od Zakřan....bydlím tu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík