ahojky, chtěla bych poprosit pár ochotnejch lidí, kteří by mi poslali fotečky svejch stájí, hnijšť, výběhu a nějaký povídání k tomu(jen něco málo). Mám toto téma na maturitní práci a nějak mi už došel materiál a práce ještě pořád není kvalitní podle mých představ, tak sem chtěla poprosit někoho tady.
Můžou to bejt i fotky, kdo chodí do nějaký stáje a nebo tam má svýho koně, nebo naopak, kdo má koně doma atd.
Budu všem moc vděčná za pomoc.
nikiska
napsal(a):
ahojky, chtěla bych poprosit pár ochotnejch lidí, kteří by mi poslali fotečky svejch stájí, hnijšť, výběhu a nějaký povídání k tomu(jen něco málo). Mám toto téma na maturitní práci a nějak mi už došel materiál a práce ještě pořád není kvalitní podle mých představ, tak sem chtěla poprosit někoho tady.
Můžou to bejt i fotky, kdo chodí do nějaký stáje a nebo tam má svýho koně, nebo naopak, kdo má koně doma atd.
Budu všem moc vděčná za pomoc.
posouvám...a prosím o nějaké fotečky nebo jakoukoliv pomoc....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
nikiska
napsal(a):
posouvám...a prosím o nějaké fotečky nebo jakoukoliv pomoc....
Mrkni na moje webovky, je tam téma Eqilon a jsou tam nějaké fotečky stáje apod.
nikiska
napsal(a):
děkuju mockrát.....
mrkni taky na www.staj-sonov.websnadno.cz tam o tom taky něco najdeš....
jenysimons
napsal(a):
mrkni taky na www.staj-sonov.websnadno.cz tam o tom taky něco najdeš....
tak mrkni i na www.stajvodeta.websnadno.cz
/jak budujeme...
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
brodska
napsal(a):
tak mrkni i na www.stajvodeta.websnadno.cz
/jak budujeme...
Budujete pěkně, škoda, že nejste blíž, máte moc pěkný travnatý výběhy, ale mám to k Vám 40 km
sadzi saj
napsal(a):
Budujete pěkně, škoda, že nejste blíž, máte moc pěkný travnatý výběhy, ale mám to k Vám 40 km
Ahoj tak takhle to vypadá u nás doma...
Toto je moje stáj
red and white
napsal(a):
Ahoj tak takhle to vypadá u nás doma...
Toto je moje stáj
seník
red and white
napsal(a):
náhled do boxu
část výběhu - otevřená brána
Tak to by mohlo stačit. Kdybys měla nějaký dotaz dej vědět Pa
red and white
napsal(a):
jelikož jsme si vše dělali sami včetně stavění boxů apod tak asi kolem 10ti tisíc. ( pouze za materiál ) budova sloužilá původně jako dílna takže jsme ji pouze přestavili
JJ super...Já mám doma Obrovskou stodolu, Jinak tři vnitřní boxy - prostě kdysi tam byli koně... Zná to nízký stropy...starý vysoký betonový žlaby (koryta) Dřevěná podlaha.
Přemýšlím jak by to šlo zkulturnit...Ale pořád na to nejsou peníze na víc...a hlavně nevím jak Mám představu, ale to asi ne v těhle prostorách
sabina
napsal(a):
JJ super...Já mám doma Obrovskou stodolu, Jinak tři vnitřní boxy - prostě kdysi tam byli koně... Zná to nízký stropy...starý vysoký betonový žlaby (koryta) Dřevěná podlaha.
Přemýšlím jak by to šlo zkulturnit...Ale pořád na to nejsou peníze na víc...a hlavně nevím jak Mám představu, ale to asi ne v těhle prostorách
Máš nějakou fotku těch boxů??
No my žádnej základ neměli pouze budovu, dostatečně velkou ale rozdělenou tak špatně . Jednu příčku jsme zbourali ale tu druhou jsme nemohli - nosná příčka, nakonec jsme po několikahodinovém dohadování a kreslení náčrtků došli k nejideálnějšímu řešení, jak boxy umístit tak aby koně mohli být vedle sebe a zároveň měli dostatečně velké boxy
red and white
napsal(a):
Máš nějakou fotku těch boxů??
No my žádnej základ neměli pouze budovu, dostatečně velkou ale rozdělenou tak špatně . Jednu příčku jsme zbourali ale tu druhou jsme nemohli - nosná příčka, nakonec jsme po několikahodinovém dohadování a kreslení náčrtků došli k nejideálnějšímu řešení, jak boxy umístit tak aby koně mohli být vedle sebe a zároveň měli dostatečně velké boxy
Právě fotku nemám, bych byla vložila. Někde jsem to nafocený měla...ale už je to moc dlouho.Taky si doma kreslím v měřítku náčrty atd...NO uvidíme. Mě se ty prostory moc nelíbí mají na mě depresivný vliv...zatím. Proto uvažuji jestli jo, nebo ne. Třeba bych měla z nich lepší pocit, kdyby byli změněné..uvidíme. Zkusím najít půdorys...co jsem čmrkala. Třeba tě něco napadne.
sabina
napsal(a):
Právě fotku nemám, bych byla vložila. Někde jsem to nafocený měla...ale už je to moc dlouho.Taky si doma kreslím v měřítku náčrty atd...NO uvidíme. Mě se ty prostory moc nelíbí mají na mě depresivný vliv...zatím. Proto uvažuji jestli jo, nebo ne. Třeba bych měla z nich lepší pocit, kdyby byli změněné..uvidíme. Zkusím najít půdorys...co jsem čmrkala. Třeba tě něco napadne.
No v začátcích to vždycky vypadá tak trošku beznadějně - uvidíš určitě něco vymyslíš chce to jen fantazii a pevný nervy když se ti i po několika hodinách nedaří vše uspořádat podle představ - přesně vím o čem mluvíš
tady foto ze začátků když to ještě nevipadalo že to bude mít někdy nějakou formu..
red and white
napsal(a):
No v začátcích to vždycky vypadá tak trošku beznadějně - uvidíš určitě něco vymyslíš chce to jen fantazii a pevný nervy když se ti i po několika hodinách nedaří vše uspořádat podle představ - přesně vím o čem mluvíš
tady foto ze začátků když to ještě nevipadalo že to bude mít někdy nějakou formu..
pokračování - pomalu ale jistě
red and white
napsal(a):
pokračování - pomalu ale jistě
další fáze - dlaždičkování zdí
red and white
napsal(a):
další fáze - dlaždičkování zdí
A poslední - dnešní podoba -
red and white
napsal(a):
A poslední - dnešní podoba -
Tak přidám taky pár foteček... Takhle nějak to vypadalo ze začátku....
ampinka
napsal(a):
a výběh
ampinka
napsal(a):
takhle sedlovna, ale teď vypadá zase trochu jinak, přibylo asi 1000 koňskejch plakátu a dvě nové skříňky
ampinka
napsal(a):
a výběh
tady náš půdorys...je to těžko vysvětlitelné...ale stáj prakticky nemá okno - jediné okno je na levé stěně, které stejně je do další místnosti - a z prava je na stáj nalepená další místnost.Ze předu další. Proto se mi to nelíbí..světlo tam je celkem slušné, těmi dveřmi.
Jinak nízký strop. Ale na koně normál.Na mě to působí blbě...
Netuším, jestli tu bude něco vidět
ampinka
napsal(a):
Tohle už je podoba i s "terasou" před stájemi a nově přistaveným seníkem (na fotce úplně vpravo)
ampinka
napsal(a):
Tohle už je podoba i s "terasou" před stájemi a nově přistaveným seníkem (na fotce úplně vpravo)
Sabina: Opravdu? A kde se stáj nacházela?
Ještě přidám fotečky dalších užitečných \"věcí\" Tohle je nově vymalováno omyvatelnou barvou, ptz kobyly \"malujou\" tak aby to šlo dolů
ampinka
napsal(a):
Vybetonované žlaby s umělohmotnými korýtky
ampinka
napsal(a):
A fotka by teda nebyla? Bo webovky nemaj? Ty máš koníky taky doma?
Fotka??? no zkusím se kouknout ale myslím...že už fakt nenajdu.
Web taky nemají...měly doma dva koníky..už je nevedou..holky se nestarali..tak se prodali. Já mám koníka zatím v ustájení...právě řeším doma nějak tu stáj...a pak bych hrozně ráda ho domů....
sabina
napsal(a):
Fotka??? no zkusím se kouknout ale myslím...že už fakt nenajdu.
Web taky nemají...měly doma dva koníky..už je nevedou..holky se nestarali..tak se prodali. Já mám koníka zatím v ustájení...právě řeším doma nějak tu stáj...a pak bych hrozně ráda ho domů....
A odkud tedy jsi? Z Brna???
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
ampinka
napsal(a):
Tak nevadí A copak máš za koníka? Kolik ti je?
Jé holky, krásný stáje, Vám závidím, hned bych taky brala domů, kdyby bylo kam
sadzi saj
napsal(a):
Jé holky, krásný stáje, Vám závidím, hned bych taky brala domů, kdyby bylo kam
mockrát všem děkuji.... moc ste mi pomohli....
taky bych brala koníka domů, ale bohuželů bydlím v paneláku, takže nepřipadá v úvahu...ale časem se snad zadaří a budu moc mít koníka doma....
nikiska
napsal(a):
mockrát všem děkuji.... moc ste mi pomohli....
taky bych brala koníka domů, ale bohuželů bydlím v paneláku, takže nepřipadá v úvahu...ale časem se snad zadaří a budu moc mít koníka doma....
pro Kláru: Ty jsi od Zakřan? Možná se tam budem do budoucna stěhovat, ale to eště potrvá... No ke stáji- nádhera... Zajimalo by mne na kolik tě to vyšlo (i projekt) a jak dlouho to trvalopostavit, jo a taky ta barva, co to je za značku a podrobnosti, díky moc... Takovou maštal bych si představovala k baráčku, krása, fakt...
tamanah
napsal(a):
pro Kláru: Ty jsi od Zakřan? Možná se tam budem do budoucna stěhovat, ale to eště potrvá... No ke stáji- nádhera... Zajimalo by mne na kolik tě to vyšlo (i projekt) a jak dlouho to trvalopostavit, jo a taky ta barva, co to je za značku a podrobnosti, díky moc... Takovou maštal bych si představovala k baráčku, krása, fakt...
Ampinka . klára- Je mi 20 a mám arábka :-) POd nickem je web.
Tamanah - já jsem od Zakřan....bydlím tu.