Úterý pro pracantky od Luciáše

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2008 06:37
luciusl

XXX.XXX.217.210

Baf !!! Jsem tu, založím téma a letím do hovnolendu Je krásné mít dvě maturity a jednu vejšku a hrabat se celý den v hovnech. hi hi hi

7.10.2008 06:38
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Baf !!! Jsem tu, založím téma a letím do hovnolendu Je krásné mít dvě maturity a jednu vejšku a hrabat se celý den v hovnech. hi hi hi

Kluci žerou a serou a serou a žerou

7.10.2008 06:39
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Kluci žerou a serou a serou a žerou

a k tomu jsou naprosto nejúžasnější, nejmazlivější a nejposlušnější - všichni moji až na Bubáčka

7.10.2008 06:40
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a k tomu jsou naprosto nejúžasnější, nejmazlivější a nejposlušnější - všichni moji až na Bubáčka

Tak je kromě toho i dost poťouchlej Tak se mějte kráněěěěěěěěě pálala

7.10.2008 07:31
molly

XXX.XXX.5.50

luciusl napsal(a):

Dobré ráno, krásné fotky Luli... Rozleta prostě můžu Pozdravuj to tvé stádečko
Já se jdu mazlit s kocourem, páč on se neuvěřitelně dožaduje

7.10.2008 07:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Dobré ráno, krásné fotky Luli... Rozleta prostě můžu Pozdravuj to tvé stádečko
Já se jdu mazlit s kocourem, páč on se neuvěřitelně dožaduje

NO nazdárek, Krásné foto, Rozleťákovi to sekne..no když si to pojala prakurově hned po ránu, tak se taky rozkáčem s bílou...mám fota od kolegyně ze stáje...

7.10.2008 07:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
NO nazdárek, Krásné foto, Rozleťákovi to sekne..no když si to pojala prakurově hned po ránu, tak se taky rozkáčem s bílou...mám fota od kolegyně ze stáje...

7.10.2008 07:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

už budem u konce...

7.10.2008 07:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
už budem u konce...

uff to byla po ránu rozcvička

7.10.2008 07:53
sakiron

XXX.XXX.144.142

klawdie napsal(a):
uff to byla po ránu rozcvička

ahojte vespolek

7.10.2008 08:09
strelish

XXX.XXX.142.166

luciusl napsal(a):

Bré ranko, tady pro změnu zase prší....chjo :((

Děvčata včera byly provětrat kobuchy, škoda, že jim nevysvitlo sluníčko, některé fotky by byly naprosto luxusní

7.10.2008 08:18
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):

Děvčata včera byly provětrat kobuchy, škoda, že jim nevysvitlo sluníčko, některé fotky by byly naprosto luxusní

Teda , Rozleťák je ale frajer Luli, to je z toho parkuru, co máš i vedeo? Jinak Peťulí, už nemá ani smysl chválit Grace, jak jinak, než zase vypadáte skvěle, tu pružinku v prdeli vám prostě záívidím a závidět budu Hele, jinak na pohled strašidelný skok Vachoutka, no ne?

7.10.2008 08:19
sakiron

XXX.XXX.144.142

strelish napsal(a):

tak hlasim u nas to same ale kluky jsem nestihla vzit dovezli mu 600kg ovsa jeste 3 pytle nemam do ceho dat oves jsem sypala snad vsude a do vseho aby mi to krysy nezežraly

7.10.2008 08:22
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Teda , Rozleťák je ale frajer Luli, to je z toho parkuru, co máš i vedeo? Jinak Peťulí, už nemá ani smysl chválit Grace, jak jinak, než zase vypadáte skvěle, tu pružinku v prdeli vám prostě záívidím a závidět budu Hele, jinak na pohled strašidelný skok Vachoutka, no ne?

Dobré ranko..už jsem tu taky, ale ještě dnes se hlásím lenoch z domova...,
už mám po koníkách menší absťák!!..

Lulu fotos černého dokonalé!!!

7.10.2008 08:40
klafus

XXX.XXX.248.112

sakiron napsal(a):
tak hlasim u nas to same ale kluky jsem nestihla vzit dovezli mu 600kg ovsa jeste 3 pytle nemam do ceho dat oves jsem sypala snad vsude a do vseho aby mi to krysy nezežraly

Já vás taky moc zdravím dnes po ránu.Dneska sem na férovku zaspala, tak jdu do ústavu až na třetí hodinu, protože druhpu už teda silně nedávám

7.10.2008 08:42
klafus

XXX.XXX.248.112

klafus napsal(a):
Já vás taky moc zdravím dnes po ránu.Dneska sem na férovku zaspala, tak jdu do ústavu až na třetí hodinu, protože druhpu už teda silně nedávám

A teda nemůžu si odpustit obrovskou pochvalu na Luciášem s Rozle´tákem.Tyjo ty sem taky chodíš jak jednou na Velikonoce, ale když už přídeš, tak máš parádní nadílku fotek.Já fakt lezu po monitoru

7.10.2008 08:43
klafus

XXX.XXX.248.112

klafus napsal(a):
A teda nemůžu si odpustit obrovskou pochvalu na Luciášem s Rozle´tákem.Tyjo ty sem taky chodíš jak jednou na Velikonoce, ale když už přídeš, tak máš parádní nadílku fotek.Já fakt lezu po monitoru

To Sarikon: copak to je za krásný bílý hovádko??????

7.10.2008 08:45
klafus

XXX.XXX.248.112

rocky napsal(a):
Dobré ranko..už jsem tu taky, ale ještě dnes se hlásím lenoch z domova...,
už mám po koníkách menší absťák!!..

Lulu fotos černého dokonalé!!!

A co ty paní, netrapí tě nemoc zlá moc? Si tomu dala v sobotu korunu vid? ale stálo to za to!

7.10.2008 08:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
To Sarikon: copak to je za krásný bílý hovádko??????

Na dnes jsme Klaruš domluvené...

7.10.2008 08:53
klafus

XXX.XXX.248.112

klawdie napsal(a):
Na dnes jsme Klaruš domluvené...

Jop jop, moc se těším.Snad pojedeme zpátky o jednoho chlupáče težší

7.10.2008 09:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Jop jop, moc se těším.Snad pojedeme zpátky o jednoho chlupáče težší

nepochybuji že by sis ze cca 100 morčat nevybrala, spíš nebudeš vědět kterého dřív....

7.10.2008 09:05
klafus

XXX.XXX.248.112

klawdie napsal(a):
nepochybuji že by sis ze cca 100 morčat nevybrala, spíš nebudeš vědět kterého dřív....

No právě, to je horší než vybírat hadry Vždy´t já si skoro ani nevybrala blbou rybičkuJežiš se mnou tu bude ještě ftipný.

7.10.2008 09:36
rocky

XXX.XXX.125.150

klafus napsal(a):
No právě, to je horší než vybírat hadry Vždy´t já si skoro ani nevybrala blbou rybičkuJežiš se mnou tu bude ještě ftipný.

NA MĚ SE s výsledkama zapomělo, ségra??? fňuk fňuk

7.10.2008 09:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
NA MĚ SE s výsledkama zapomělo, ségra??? fňuk fňuk

ty nic seš tam pořád

7.10.2008 09:42
klafus

XXX.XXX.248.112

klawdie napsal(a):
ty nic seš tam pořád

Tak já se holky loučím, letím na laborky.Ale vypadá to, že dens bude krásně
Paa.K.

7.10.2008 09:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Luldi, ten kůň je skoro stejně krásný jako můj..:))
fakt klobouček..v ryhlé mezipauze vás tu všechny zdravím....
a jak jsem psala, kdybyste věděli o možnosit, jaks e naklonovat, djete vědět, mě tenhle týden asi trefí...
psala jsme na ***..

7.10.2008 10:11
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):
Luldi, ten kůň je skoro stejně krásný jako můj..:))
fakt klobouček..v ryhlé mezipauze vás tu všechny zdravím....
a jak jsem psala, kdybyste věděli o možnosit, jaks e naklonovat, djete vědět, mě tenhle týden asi trefí...
psala jsme na ***..

Ségra 6 né 5..

7.10.2008 10:27
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Ségra 6 né 5..

Zdravím všechny, trošku jsem dospávala včerejší akci, po hektolitrech piva a zelený jsem tak jakoby k ničemu
Péťo, na rameni ti visela zelená mašle, já si taky myslím, žes byla pátá....

7.10.2008 10:35
jenysimons

XXX.XXX.57.98

cheyenne napsal(a):
Zdravím všechny, trošku jsem dospávala včerejší akci, po hektolitrech piva a zelený jsem tak jakoby k ničemu

Ahojda holky, tak jak se vede? Já už zase dřepím ve škole..neba mě to...

gratulace holkám k umístění na VT v HK

7.10.2008 10:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

No díky, už jsem si připadala za blba, však zelená je za páté....no tak si to blondatá nějak ujasni....Eví zelená je fajn, sem se včera dozvěděla, že jsem s oslavencem v sobotu vypila jednu flášu během pul hodky pak se divým, že si nic nepamatuju

7.10.2008 10:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No díky, už jsem si připadala za blba, však zelená je za páté....no tak si to blondatá nějak ujasni....Eví zelená je fajn, sem se včera dozvěděla, že jsem s oslavencem v sobotu vypila jednu flášu během pul hodky pak se divým, že si nic nepamatuju

Nazdár paní...co vy jak je u vás...u nás normál...zima se blíží, pupky se kulátí...

7.10.2008 10:40
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
Nazdár paní...co vy jak je u vás...u nás normál...zima se blíží, pupky se kulátí...

no u nás...tak nějak pod mrakem, ale sluníčko občas zatřpytí...těším se na to slíbený babí léto na dva dny-aspon něco...Jinak musím se pochlubit..byly jsme s holkama na Hubertovi a Diego byl v halali ze cca 30 koní třetí hehe...

Nechystáte se na kukanou v sobotu do Hořic na ZZVJ?? My tam budeme, holky dělají zkoušky-konečně

7.10.2008 10:46
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
no u nás...tak nějak pod mrakem, ale sluníčko občas zatřpytí...těším se na to slíbený babí léto na dva dny-aspon něco...Jinak musím se pochlubit..byly jsme s holkama na Hubertovi a Diego byl v halali ze cca 30 koní třetí hehe...

Nechystáte se na kukanou v sobotu do Hořic na ZZVJ?? My tam budeme, holky dělají zkoušky-konečně

Ahoj Týno.. jojo zřejmě tam pojedu, jede tam náš koníkm ze stáje s kámoškou . Dám ještě vědět..

7.10.2008 10:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

no možná bude to podívaná...jeden kamikadze bude dělat licenci...jinak razí tam kámoška s půjčeným koníkem od nás...tak se tam možná potkáme

7.10.2008 10:47
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Ahoj Týno.. jojo zřejmě tam pojedu, jede tam náš koníkm ze stáje s kámoškou . Dám ještě vědět..

Holky já vám nevím. mám ten pocit že jsem byla 6...

7.10.2008 10:49
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):

no tak se tam snad potkáme...hej, co to ta kobyla sakra skáče??? reps. přes co to letí?? Ty jo, Diega jsme zkoušeli na skok ve volnosti jednou, ale netáhli jsme ho nijak vysoko, protože nám v koridoru nechtěl zaskočit vůbec do cvalu, prostě dokud to bylo nízký a věděl, že to skočí z klusu, tak se nenechal upobízet, hehe... a pak už to štycnul...jinak když už se nám ho povedlo do cvalu dostat, byl to mazec...

7.10.2008 10:51
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
no možná bude to podívaná...jeden kamikadze bude dělat licenci...jinak razí tam kámoška s půjčeným koníkem od nás...tak se tam možná potkáme

kamikadze?, tak to jsem zvědavá, o koho jde...hehe...

hele, zelenou jsem měla na Hvězdě za pátý místo, jak říkáte...

7.10.2008 10:53
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
kamikadze?, tak to jsem zvědavá, o koho jde...hehe...

hele, zelenou jsem měla na Hvězdě za pátý místo, jak říkáte...

hele jaky stranky ma segra slatina?

7.10.2008 10:54
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
hele jaky stranky ma segra slatina?

Vím že Jarda byl 4 a já stala od nej ob jednoho koně! Takže 6-tá!!!...jsem zmatená...
Evčo nemáš více fotek z toho dekorování?

7.10.2008 10:56
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Vím že Jarda byl 4 a já stala od nej ob jednoho koně! Takže 6-tá!!!...jsem zmatená...

hej, to je ale fakt divný....Tak měli třeba bordel v organizaci a prohodili vám barvy stužek omylem...

7.10.2008 10:56
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):

Jarda byl třetí, měl pohár.... bylas ob koně za ním.... ale já jsem tam stála a jeho rodiče vyzvedávali pohár.... po fotkách mrknu...

7.10.2008 10:58
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Jarda byl třetí, měl pohár.... bylas ob koně za ním.... ale já jsem tam stála a jeho rodiče vyzvedávali pohár.... po fotkách mrknu...

Mám jen dvě fotky, jednu jsem dala a na druhý jsi taky jen ty a ten šimlík....

7.10.2008 10:59
rocky

XXX.XXX.125.150

cheyenne napsal(a):

aha.. tak jsem malounko zmatená..a neumím asi počítat jáá Dík za info

7.10.2008 11:00
jenysimons

XXX.XXX.57.98

cheyenne napsal(a):
Mám jen dvě fotky, jednu jsem dala a na druhý jsi taky jen ty a ten šimlík....

Je to zvláští, zelená by fakt měla bejt za pátý místo....

nu což, Péto, jak ti je? jsi doma??

7.10.2008 11:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
aha.. tak jsem malounko zmatená..a neumím asi počítat jáá Dík za info

jsi byla pátá ty kozo...Jarda byl třetí v obou soutěžích, Týno určo hned poznáš koho jsem myslela...

7.10.2008 11:05
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
jsi byla pátá ty kozo...Jarda byl třetí v obou soutěžích, Týno určo hned poznáš koho jsem myslela...

a odkud je ten letec??

7.10.2008 11:06
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):

jojo ještě pořád tvrdnu doma, ale zítra už to balím, a jdu do práce..ač se mi teda moc nechce...Ale nemoc ustupuje..bylo fajn si odpočnout!!

7.10.2008 11:07
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
jojo ještě pořád tvrdnu doma, ale zítra už to balím, a jdu do práce..ač se mi teda moc nechce...Ale nemoc ustupuje..bylo fajn si odpočnout!!

Icq Týnuš, tady ne..

7.10.2008 11:08
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):

jo to věřím...já byla včera i dnes ráno u doktora...měním praktickýho (19 let sakra..jsem staroch) no a tak mi musel dneska udělat pořádnej odběr krve...furt něco, taky mě to nebaví...

já v neděli potom Hubertoj už před 20 hodinou ležela v posteli a ráno jsem se probudila, jako by mě v noci někdo seřezal kovovou tyčej od lešení..absolutně neodpočatá..

7.10.2008 11:16
cheyenne

XXX.XXX.159.233

jenysimons napsal(a):
jo to věřím...já byla včera i dnes ráno u doktora...měním praktickýho (19 let sakra..jsem staroch) no a tak mi musel dneska udělat pořádnej odběr krve...furt něco, taky mě to nebaví...

já v neděli potom Hubertoj už před 20 hodinou ležela v posteli a ráno jsem se probudila, jako by mě v noci někdo seřezal kovovou tyčej od lešení..absolutně neodpočatá..

Já mám doktora doma, někdy je to praktický
Sakra, kdyby mi někdo včera řekl, že bude dneska šajnit slunéčko, tak bych vycházku do lesa odložila, včera jsme pocourali hoďku a půl a vrátili jsme se zmoklí jak slepice...
Saxula je pěkně samostatnej, je mu jedno, jestli jde za koněm nebo před, když se Hadřík vydal jinudy, tak mu to bylo úplně fuk, ale když jsme se zase sešli, tak zařehtal, jsou oba takoví vítací a je to hroznej tempař, jsem ráda, že mu stačím, Hardík má delší nožičky, ale stejně na něj pořád někde čekáme

7.10.2008 12:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Já mám doktora doma, někdy je to praktický
Sakra, kdyby mi někdo včera řekl, že bude dneska šajnit slunéčko, tak bych vycházku do lesa odložila, včera jsme pocourali hoďku a půl a vrátili jsme se zmoklí jak slepice...
Saxula je pěkně samostatnej, je mu jedno, jestli jde za koněm nebo před, když se Hadřík vydal jinudy, tak mu to bylo úplně fuk, ale když jsme se zase sešli, tak zařehtal, jsou oba takoví vítací a je to hroznej tempař, jsem ráda, že mu stačím, Hardík má delší nožičky, ale stejně na něj pořád někde čekáme

Háá malej militárista
Hele sestro a kdo ti dnes dělá oře když si zas válíš šunky doma, mimochodem, mě hnusně škrábe v krku a cejtím jak mě nabíhá rýmička! si mě určotě nakazila....

7.10.2008 12:15
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Háá malej militárista
Hele sestro a kdo ti dnes dělá oře když si zas válíš šunky doma, mimochodem, mě hnusně škrábe v krku a cejtím jak mě nabíhá rýmička! si mě určotě nakazila....

Jsem se vrátila z obídku, závitek ještě ted vytahuju ze zubů Uvažuju co dnes s koňuchama, chtěla jsem do ohrady zase krapet poohýbat, ale ranní déšť mi to překazil, tož nevím Bych tak dnes v takovém počasí nejraději lehla a spala

7.10.2008 12:57
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Jsem se vrátila z obídku, závitek ještě ted vytahuju ze zubů Uvažuju co dnes s koňuchama, chtěla jsem do ohrady zase krapet poohýbat, ale ranní déšť mi to překazil, tož nevím Bych tak dnes v takovém počasí nejraději lehla a spala

O bílou mám postaráno. Vyvětrá mi ji Bětka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík