Tak koukám že westerňáci jako téma už někde zapadli do zadku,tak založím nové téma kde můžete vkládat vaše westernové koníky....
Tak začnu...appaloosa Penelope Legs Luck
proxima
napsal(a):
Tak koukám že westerňáci jako téma už někde zapadli do zadku,tak založím nové téma kde můžete vkládat vaše westernové koníky....
Tady QH kobča Miss Angel O ´Heir a její letošní potomek appaloosášek Samet Bellow Hill
proxima
napsal(a):
Ahoj, já se hned přidávám s našima třema lumpama. První je Monty
proxima
napsal(a):
Tady QH kobča Miss Angel O ´Heir a její letošní potomek appaloosášek Samet Bellow Hill
...další letošní hříbátko-appa kobylka z Penny
proxima
napsal(a):
Rocky s Ťapkou - zanedlouho maminkou
proxima
napsal(a):
i když ti naši teda nejsou westernová plemena, na western je využíváme
proxima
napsal(a):
...další letošní hříbátko-appa kobylka z Penny
...tady QH kobča z Andělky-letos 4letá Witch Beloow Hill-narodila se na čarodějnice
proxima
napsal(a):
...tady QH kobča z Andělky-letos 4letá Witch Beloow Hill-narodila se na čarodějnice
...a tady poslední -Vanesa To Impress appaloosa z Peny-Letos 4,5 roků
jenee
napsal(a):
i když ti naši teda nejsou westernová plemena, na western je využíváme
Ahojky Markétko-to je je jedno-americká nebo česká!!!!!!Jen jsem to blbě napsala
Vidíš my máme americká a wes.závody nejezdíme a nechcem a vy máte česká a jste stálí závodníci!!!
Teda to bybí léto stojí za nic,že???A to hlásili že bude krásně!!
Kam se chystáte o víkendu???Jezdíte huberty???
A jak,nepřibude vám malé bordelátko domů???
proxima
napsal(a):
Ahojky Markétko-to je je jedno-americká nebo česká!!!!!!Jen jsem to blbě napsala
Vidíš my máme americká a wes.závody nejezdíme a nechcem a vy máte česká a jste stálí závodníci!!!
...ještě jedna podzimně večerní
proxima
napsal(a):
...A ještě prďolu aby nebyl ukřivděný že jsem tu dala 2x jen malou..
proxima
napsal(a):
Evi tahle se Ti povedla!
Tak můžu taky s trochou do mlýna? Já mám taky westerňáka! Plnokrevnou arabku
lucky
napsal(a):
Evi tahle se Ti povedla!
tady trochu hezčí fotka
lucky
napsal(a):
Evi tahle se Ti povedla!
...ahoj Lůco.To máme krásné počasí,že??
Taky jsem se těšila že budu fotit.....
Já ti nevím jestli nám Peny nepřipustil Penny nejaký arab...podívej jakou má ta malá hlavuPo peny mívají spíš rovnou až mírně klabonosou...A lysinku nemá taky ani jeden z rodičů.....Ještě že jsme to připouštění viděli na živo
proxima
napsal(a):
...ahoj Lůco.To máme krásné počasí,že??
Taky jsem se těšila že budu fotit.....
Já ti nevím jestli nám Peny nepřipustil Penny nejaký arab...podívej jakou má ta malá hlavuPo peny mívají spíš rovnou až mírně klabonosou...A lysinku nemá taky ani jeden z rodičů.....Ještě že jsme to připouštění viděli na živo
Tak doufám že vyjedeš za rok už na Use na závody!Ať máme komu fandit!!Krajanovi přes kopec...
proxima
napsal(a):
Tak doufám že vyjedeš za rok už na Use na závody!Ať máme komu fandit!!Krajanovi přes kopec...
No jo, je fakt nádherná Musím se přijet podívat. No dej pokoj...počasí
. Jsem se těšila, jak dnes vyrazím fotit. Hele, můžu přijet, že by jsi mě někdy cvakla ?
Evi, dotaz, co máš tu poslední fotogalerii a máš fotky v té vysoké suché trávě ...tohle
http://rancpodhurkou.rajce.idnes.cz /Babi_leto_1/#P1450951.JPG
to máš focené nahoře na Čupku? Vidím dobře to okolí? Výhled na F-M? Je to tam? Loni jsem tam fotila na podzim, ale tahle tráva tam nebyla. Jestli je to tam, tak mušim taky jít pak něco nablýskat.
Jinak závody? Hehe, no já už radši nic neříkám. Cokoliv si plánuji, tak mi dřív nebo později krachne To mi teď Petra v Horce taky říkala....že můžu přes zimu trénovat s Kájou a příští rok na závodech se sejdeme..hehe, jsem říkala, no, když se Use nic zase nepřisere ..a Petra hned na to...nebo Tobě
.... takže asi tak to je
. Ovšem ráda bych
lucky
napsal(a):
No jo, je fakt nádherná Musím se přijet podívat. No dej pokoj...počasí
. Jsem se těšila, jak dnes vyrazím fotit. Hele, můžu přijet, že by jsi mě někdy cvakla ?
Evi, dotaz, co máš tu poslední fotogalerii a máš fotky v té vysoké suché trávě ...tohle
http://rancpodhurkou.rajce.idnes.cz /Babi_leto_1/#P1450951.JPG
to máš focené nahoře na Čupku? Vidím dobře to okolí? Výhled na F-M? Je to tam? Loni jsem tam fotila na podzim, ale tahle tráva tam nebyla. Jestli je to tam, tak mušim taky jít pak něco nablýskat.
Jinak závody? Hehe, no já už radši nic neříkám. Cokoliv si plánuji, tak mi dřív nebo později krachne To mi teď Petra v Horce taky říkala....že můžu přes zimu trénovat s Kájou a příští rok na závodech se sejdeme..hehe, jsem říkala, no, když se Use nic zase nepřisere ..a Petra hned na to...nebo Tobě
.... takže asi tak to je
. Ovšem ráda bych
Jojo,je to tam na Čupku,ale neumím to popsat...Jako když se jde od vás cestičkou nahoru po vršku kopce k té budově na čupku...Ale ty jistě víš...Bylo to tam fakt krásně zarostlé z obou stran...
Až bude počasí tak se ozvi a něco nafotíme...nahoře na kopci nad náma se pěkně fotí-je tam horizont..
Neboj,závody snad vyjdou-...letos jsi zvládla výstavu,tak za rok zvládneě zase závody..
proxima
napsal(a):
Jojo,je to tam na Čupku,ale neumím to popsat...Jako když se jde od vás cestičkou nahoru po vršku kopce k té budově na čupku...Ale ty jistě víš...Bylo to tam fakt krásně zarostlé z obou stran...
Až bude počasí tak se ozvi a něco nafotíme...nahoře na kopci nad náma se pěkně fotí-je tam horizont..
Neboj,závody snad vyjdou-...letos jsi zvládla výstavu,tak za rok zvládneě zase závody..
JJ, snad. Jo, já na to koukám teď a vím přesně kde to je Loni to vypadalo takhle
lucky
napsal(a):
JJ, snad. Jo, já na to koukám teď a vím přesně kde to je Loni to vypadalo takhle
Možná i kolem pískovny by se hezky fotilo
lucky
napsal(a):
Ahoj...přijedte někdo fotit ke mě...ja mam jen fota s ohrady ale už žadnou pěknou s přírody atd:-))..Moje westernové stádo:---Hnědka Mimika(am.klusák-shagia) Dakotka -(Mimika-PH) a Lupik- (koheilan- PH).......
proxima
napsal(a):
Ahoj Eví, tak já se přidám se svým stádečkem
QH kobylka po Jacs Golden Time, březí po QH.
proxima
napsal(a):
PH kobylka, šestiletá.
proxima
napsal(a):
PH hřebec 2,5 roku po Pure Dunnit Power
proxima
napsal(a):
PH hřebec, 1,5 r., po Billy Skip Bars (se svým o rok starším bráškou).
lucky
napsal(a):
...tak teď to tam vypadá tak...
Do pískovny bych taky šla fotit,ale nemám nějak náladu na motorkáře-zmetky..
dakotka
napsal(a):
Ahoj...přijedte někdo fotit ke mě...ja mam jen fota s ohrady ale už žadnou pěknou s přírody atd:-))..Moje westernové stádo:---Hnědka Mimika(am.klusák-shagia) Dakotka -(Mimika-PH) a Lupik- (koheilan- PH).......
Ahojky,tak to dolmuvte s Luckou,dyť jste za bukem...U vás by to chtělo nějaké fotky v řece s okolním listím barevným..
jackie
napsal(a):
Eví,máte náádherný koníky
,a malá je fakt boží,
a jsem hroozně zvědavá,co to bude z Vanesky.
Jé,já Ti teď ani nemůžu ty naše vyfotit,protože jsou obalení v bahně
,tak dám jen fotičky z vyjížďky,je to krásný,když jsou čtyři koně nejen ve dvoře
,ale i společně venku.
jaruska
napsal(a):
Eví,máte náádherný koníky
,a malá je fakt boží,
a jsem hroozně zvědavá,co to bude z Vanesky.
Jé,já Ti teď ani nemůžu ty naše vyfotit,protože jsou obalení v bahně
,tak dám jen fotičky z vyjížďky,je to krásný,když jsou čtyři koně nejen ve dvoře
,ale i společně venku.
Buffíno je opravdu správnej kliďas
,už se jako jedinej z našich koní,a tomu se musím opravdu smát,
nebál projíždějícího vlaku,jen na něj koukal,ale neudělal krůček stranou.
Takhle prošel po železným mostíku,kterej opravdu duní a trochu se i mele.
proxima
napsal(a):
...tak teď to tam vypadá tak...
Do pískovny bych taky šla fotit,ale nemám nějak náladu na motorkáře-zmetky..
Jooo, ty bych taky věšela "za kule do průvanu". Předvčerem mi jeden projel jako šílenec kolem Usa v dědině na cestě..ještě že už mám fakt splachovacího koně v tomhle. Nevím, jestli si té motorky vůbec všimla
Budu ráda, když se se mnou vydáš na malý výletík po okolí
proxima
napsal(a):
Ahojky,tak to dolmuvte s Luckou,dyť jste za bukem...U vás by to chtělo nějaké fotky v řece s okolním listím barevným..
kurnik ta řeka je super nápad jenže je tam nemužu pustit na volno..A ty tlamy tam samy od sebe nepudou jen za mnou
jaruska
napsal(a):
Buffíno je opravdu správnej kliďas
,už se jako jedinej z našich koní,a tomu se musím opravdu smát,
nebál projíždějícího vlaku,jen na něj koukal,ale neudělal krůček stranou.
Takhle prošel po železným mostíku,kterej opravdu duní a trochu se i mele.
U hospůdky se mu taky líbilo.
Najíst jsme sice nedostali,byla tam zrovna svatba
,ale napít jo a pak jsme už frčáli dom.
jaruska
napsal(a):
U hospůdky se mu taky líbilo.
Najíst jsme sice nedostali,byla tam zrovna svatba
,ale napít jo a pak jsme už frčáli dom.
Hojky holky,to se nám to tu pěkně plní těma koníkama s westernovýma sedýlkama!!!
Jarů vás už jen tak někdo nepřepadne na vyjížďce!!!Taková smečka!!!!
proxima
napsal(a):
Hojky holky,to se nám to tu pěkně plní těma koníkama s westernovýma sedýlkama!!!
Néé,Eví,nepřepadne,hihi
,ale my jsme napůl,2 mají westernový sedýlko hačítko a 2 anglický,ale oni skáčou a v tom westernovým by to bylo fakt asi horší,i když jsem už machry některý v tom skákat viděla.
jackie
napsal(a):
ahoj Evi,Jani,tak já taky přihodím ty smrady.
bednarik petr
napsal(a):
ahoj Evi,Jani,tak já taky přihodím ty smrady.
.
proxima
napsal(a):
Tak ja přiložím taky prcka. That's my Honey. Hřebeček. 2 a půl roku.
jaruska
napsal(a):
Néé,Eví,nepřepadne,hihi
,ale my jsme napůl,2 mají westernový sedýlko hačítko a 2 anglický,ale oni skáčou a v tom westernovým by to bylo fakt asi horší,i když jsem už machry některý v tom skákat viděla.
Jarů proto mám "westernové" sedlo bez hrušky....Nějak mě ta občas pčekáži...
proxima
napsal(a):
Jůůů co je appaček zač???Moc pěkný!!!Co má za rodiče??
Je to brácha Vašeho prcka. Maminka je Crazy Storm po Crazy Legs Luck a tatinek King Doc Bar.
proxima
napsal(a):
Tak to je pěkný kousek z něj...
Už je prodaný od Němců??Jsi nová majitelka??
Tak klidně dej víc foteček-stojí za to!!
Jojo, v zimě jsme ho odváželi. Poprvé jsem ho viděla když mu byly 4 mesice :)
Tady je v roce a tričtvrtě tesne chvíli před tím, než jsme ho odvezli.
proxima
napsal(a):
Jéje Jarů,koukám jak se Vám povedlo vyvést všechny koně,i když jste jen třiNějaký skřítek zaskočil
Sluší Vám to v tom houfu!
markemic
napsal(a):
Jéje Jarů,koukám jak se Vám povedlo vyvést všechny koně,i když jste jen třiNějaký skřítek zaskočil
Sluší Vám to v tom houfu!
Ahoj taky se přidám :
Tohle je Daymoon Royal Jess ,m:A1/1 ,o: QH Kathy´s Royal Jess
kviddo
napsal(a):
Ahoj taky se přidám :
Tohle je Daymoon Royal Jess ,m:A1/1 ,o: QH Kathy´s Royal Jess
A tohle je PH Chelsea Kinley Keen
m:PH Kinley Keen, o: Blue Eye Jane Valley
kviddo
napsal(a):
A tohle je PH Chelsea Kinley Keen
m:PH Kinley Keen, o: Blue Eye Jane Valley
Torpédo
kviddo
napsal(a):
A naposledy
ahoj Luci,děkuji za Maur,tvoje Usa se mi také líbí jako jedna z mála tohoto plemene a ještě pro jednu mám slabost.
Hříbátko čekáme koncem března,ale nečekejte zázrak,bude totiž hnědák a ještě hřebec. tajně doufám,že to tak nebude,ale měla jsem dvě hříbata po Ph a obě černá.
bednarik petr
napsal(a):
ahoj Luci,děkuji za Maur,tvoje Usa se mi také líbí jako jedna z mála tohoto plemene a ještě pro jednu mám slabost.
Hříbátko čekáme koncem března,ale nečekejte zázrak,bude totiž hnědák a ještě hřebec. tajně doufám,že to tak nebude,ale měla jsem dvě hříbata po Ph a obě černá.
Ahoj Evčo a holky, tak jsem taky dám tu mojí zlobilku, 1,5 letá QH
dolinka
napsal(a):
Ahoj Evčo a holky, tak jsem taky dám tu mojí zlobilku, 1,5 letá QH
dolinka
napsal(a):
jéé děkuji Evíku, to si mě potěšila, ale jsou hezčí
Ahojda...
Tak to tu nesmíme chybět.
Posílám naše tři westerňáky.
appa valach Mister To Impress z plnokrevné matky(je na prodej, kdyby jste o někom věděli , na ceně se dá domluvit)
ladys
napsal(a):
Ahojda...
Tak to tu nesmíme chybět.
Posílám naše tři westerňáky.
appa valach Mister To Impress z plnokrevné matky(je na prodej, kdyby jste o někom věděli , na ceně se dá domluvit)
Letošní QH hřebeček Wayne po Jacs Cro Bar z Docs Mary Rock, moje budoucí naděje a doufám i plemenník
ladys
napsal(a):
Letošní QH hřebeček Wayne po Jacs Cro Bar z Docs Mary Rock, moje budoucí naděje a doufám i plemenník
Ještě jednou
ladys
napsal(a):
A tento měsíc by mi měla přibít kobča PH Peperrs Fantasy, tak uvidíme zda-li to klapne... No ráda bych
Ahojky teda celý Jacs-je moc krásný!!!Ta světlá hříva vypadá moc dobře a hlavička celá po Jacsovi...
Na jaře po něm čekáme appa hříbátko,tak jsem zvědavá...kéž by barevná kobylka...
proxima
napsal(a):
Ahoj Eviku, máš pravdu s tím babím létem to vypadá dost bídně. Ale pořád hlásí zlepšení, tak uvidíme...Na Huberty se chystáme. Jeden pořádá kamarád Luboš, co má ranč na pomezí Kunčič a Kozlovic a druhý nám snad vyjde s jízdárnou ve Frenštátě, ale ještě jsme se nepozvali, tak to není jisté. Malá Borderka nám na ranči nepřibude. Stačí Bubišek. Se štěňátkem je moc práce a my ji už máme tak dost
A vy se chystáte někam na Huberta? Kdybyste chtěli, můžu se zeptat Luby, určitě bysme vás přibrali.
jenee
napsal(a):
Má krásnou barvu. Zůstane ji?
Ten malej Jacs je nádhernej
a ten Appík taky
,no jo,ten byl nádhernej už jako miminko,
a Lenči Lucinka je úžasná,
Lení,dej nám sem její maminku,ta je taky krásná!
Eví,hele,co fčíl dělám,lóópu vořechy!už mám naloupanejch 5 kilo!!!
jaruska
napsal(a):
Ten malej Jacs je nádhernej
a ten Appík taky
,no jo,ten byl nádhernej už jako miminko,
a Lenči Lucinka je úžasná,
Lení,dej nám sem její maminku,ta je taky krásná!
Eví,hele,co fčíl dělám,lóópu vořechy!už mám naloupanejch 5 kilo!!!
A jedna dnešní projížďková,byla to náádhera!
proxima
napsal(a):
Náš appa valach King Rock Bar si hraje na araba
proxima
napsal(a):
A naše newesternové plemeno , které western jezdí, kobylka welsh part bred Avalanche
avalanche
napsal(a):
A naše newesternové plemeno , které western jezdí, kobylka welsh part bred Avalanche
¨Ty jo ta Chelsea je úžasná... Ta barvička a ta prdelka... Holt já jsem na ryzoidy a barevňáky... Ale ten můj malej žlutej vítězí, to je snad všem jasný.
A Avalanche vypadá jako QH, moc vám to spolu na té fotce sluší (teda jestli ta slečna tam jsi ty ).
Jinak máte všechny krásný koně, mě se jinak líbí všechno, žádnej kůň snad není ošklivej (až na mlaďochy od 1 do 3 let, to jsou takový ošklivky, nikde nic, nezdá se vám?), ale to píšu všeobecně, třeba vetšinou takový A1/1 v tom věku je tak ošklivý až je vlastně hezký
ladys
napsal(a):
¨Ty jo ta Chelsea je úžasná... Ta barvička a ta prdelka... Holt já jsem na ryzoidy a barevňáky... Ale ten můj malej žlutej vítězí, to je snad všem jasný.
A Avalanche vypadá jako QH, moc vám to spolu na té fotce sluší (teda jestli ta slečna tam jsi ty ).
Jinak máte všechny krásný koně, mě se jinak líbí všechno, žádnej kůň snad není ošklivej (až na mlaďochy od 1 do 3 let, to jsou takový ošklivky, nikde nic, nezdá se vám?), ale to píšu všeobecně, třeba vetšinou takový A1/1 v tom věku je tak ošklivý až je vlastně hezký
A ještě opravuji dvě své hrubky v předchozím příspěvku slovo přibýt a jméno Peppers
ladys
napsal(a):
Na fotce s Avalanche je její současná jezdkyně Deniska . Moje neteř Venda jezdí toho appa valacha a já jsem podstatně starší ročník a tak nějak lítám kolem nich . Hanka
proxima
napsal(a):
Moje kobucha Jackie Happy Lee ,(3,5 ) a její kámoška Rock Me Marry ( 1,5 )
saddlery
napsal(a):
Taká prezenčka-ty máš časy,zrovna jsem ti objednával další matroš.
tak se taky přidávám se svým westernáčkem, i když se nejedná o Američana, ale obyčejný teplokrevný typ Výšku má jako američan, 155cm, široké plece, silné nohy a pěkný zadek
je to skoro 5letý valášek
leennyy
napsal(a):
tak se taky přidávám se svým westernáčkem, i když se nejedná o Američana, ale obyčejný teplokrevný typ Výšku má jako američan, 155cm, široké plece, silné nohy a pěkný zadek
je to skoro 5letý valášek
A moje slečna Jenny je jí rok a 4 měsíce, matka čt po otci quarter horse Count Jess
bednarik petr
napsal(a):
ahojte ženský,jak se máte? Jackie vypadá pěkně,dej víc fotek,děkuji Soňa
no fotky moc nejsou.. jsme bez sedýlka, tak snad bude brzy.. a pookud nám to pujde snad na jaře zkusime licenci, nebo až pak další rok:) neni vubec přiježdená:) jen občas couráme.. v hale jsme byli jednou o prázdninách a jizdarnu nemáme:)
mjackie
napsal(a):
kočka:)
však ta tvoje popatlaná dlaněma taky slušný,indiánský oř a wade,no nevim nevim.
mjackie
napsal(a):
no fotky moc nejsou.. jsme bez sedýlka, tak snad bude brzy.. a pookud nám to pujde snad na jaře zkusime licenci, nebo až pak další rok:) neni vubec přiježdená:) jen občas couráme.. v hale jsme byli jednou o prázdninách a jizdarnu nemáme:)
Tiv O´Honey QH 3 roky
westgirl
napsal(a):
Tiv O´Honey QH 3 roky
její pravý bráška - Rocky Way, půl roku
westgirl
napsal(a):
její pravý bráška - Rocky Way, půl roku
jejich mamča, která nás bohužel opustila.western plňásek Roccavaldina(foto J.Zach)
jaruska
napsal(a):
Markét,díky.
No jezděj k nám dvě opravdu moooc šikovný holčiny,takže se dostaneme ven se všema koníkama.
jenee jestli to bylo na mě, tak jí ta barva zůstane, jen na zimu bude tmavší, víc hnědá a na léto zase bílá
Jaruško já už fotku její mamči nemám,škoda nějak jsem si jí vymazala
dolinka
napsal(a):
jenee jestli to bylo na mě, tak jí ta barva zůstane, jen na zimu bude tmavší, víc hnědá a na léto zase bílá
Jaruško já už fotku její mamči nemám,škoda nějak jsem si jí vymazala
Pro Dolinku: s tou barvou to bylo na tebe. Jen se mi ten text posunul někam dospodu. Moc se mi ta barva líbí, takové jsou vzácné. Jak se ji oficiálně říká? Červený šiml? Nebo myšák?
proxima
napsal(a):
evi taky "amík" ale trošku jinej
bospor
napsal(a):
Já se musím taky přidat...
newesternové plemeno Lucka...
lutynta
napsal(a):
Já se musím taky přidat...
newesternové plemeno Lucka...
a westernový Ferďásek
lucky
napsal(a):
On má modré oko??? A má obě, nebo jen jedno?
Jéé,Leni,to je škoda,ale neboj,malá Lucinka bude taky tak krásná! Takhle jsme učili toho našeho mladýho westerňáka nebát se aut,vzali jsme ho nejdřív zdálky,ale postupě blíž k silnici,kde jezděj auta skoro pořád a on pak za chvilku,když přišel na to,že jenom projedou,reagoval úplně super!
Tady nejdřív sleduje auta zpovzdálí.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Leni,to je škoda,ale neboj,malá Lucinka bude taky tak krásná! Takhle jsme učili toho našeho mladýho westerňáka nebát se aut,vzali jsme ho nejdřív zdálky,ale postupě blíž k silnici,kde jezděj auta skoro pořád a on pak za chvilku,když přišel na to,že jenom projedou,reagoval úplně super!
Tady nejdřív sleduje auta zpovzdálí.
A tady už jsou mu ukradený dočista
,věnuje se papání a nerozhodí ho ani ten železnej náklaďák.
Ivčí,ten Tvůj amik je náádhernej a moooooc hodnej!
jaruska
napsal(a):
Vody se taky hrozně bál,já jsem si nějákou dobu už myslela,že to bude nepřekonatelnej odpor k vodě,
a šup,jednoho dne se do ní vydal úplně sám
,a pak se mu tam hrozně líbilo.
jaruska
napsal(a):
Lucky...má jen jedno
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Leni,to je náš balon!! Jak se máte? co to koleno? už to má dobrý?
tady Ferda ještě s Bunnym
bednarik petr
napsal(a):
tady Ferda ještě s Bunnym
jooooo to je ještě s vaším balonem...Teď má v ohradě takovej menší červenej a toho si ani nevšimne
Jinak koleno je už zdravé... krásně se to zahojilo...
lutynta
napsal(a):
jooooo to je ještě s vaším balonem...Teď má v ohradě takovej menší červenej a toho si ani nevšimne
Jinak koleno je už zdravé... krásně se to zahojilo...
Jé,naši koníci si taky hráli s balonem,myslím,že to byl ten na basket,ale dlouho jim nevydržel,jak se o něj tahali,tak ho dočista rozcupovali.
proxima
napsal(a):
Teda tady nám to přibývá!!!
Takových krásných koníků.
Ivčo to neva že Honzík není amík-ale je kliďas a spolehlivý koník jako oni..Na vandru se choval vzorně!!!
Jarů teda ty jsi pracant...pět kilo ořechů!!!!!!!Já teď přišla taky a nasbírala jsem jich plnou igelitku,ale loupat to nevím...to asi přenechám dědovi..
Tak a teď jdu na mytí oken...blééé
Jo ještě Marketko my by jsme asi na huberta na koních nejeli...ani je nechci učit ať se honí za ostatníma v davu koní..to mě stačilo u Jury jak byl pak vždycky vyhecovaný...To mě spíš zajímalo že by jsme se někam jeli podívat,víš..Ale díky za pozvání!!!A co Jessika???Budete to ještě letos zkoušet???
proxima
napsal(a):
Teda tady nám to přibývá!!!
Takových krásných koníků.
Ivčo to neva že Honzík není amík-ale je kliďas a spolehlivý koník jako oni..Na vandru se choval vzorně!!!
Jarů teda ty jsi pracant...pět kilo ořechů!!!!!!!Já teď přišla taky a nasbírala jsem jich plnou igelitku,ale loupat to nevím...to asi přenechám dědovi..
Tak a teď jdu na mytí oken...blééé
Jo ještě Marketko my by jsme asi na huberta na koních nejeli...ani je nechci učit ať se honí za ostatníma v davu koní..to mě stačilo u Jury jak byl pak vždycky vyhecovaný...To mě spíš zajímalo že by jsme se někam jeli podívat,víš..Ale díky za pozvání!!!A co Jessika???Budete to ještě letos zkoušet???
Ahoj Eviku, já se na Hubertech hodlám držet vzadu a jít jen tak, abych si Montyho nevyhecovala. I když on se nedá. Cválající koně kolem něj jsou mu úplně putna. Pěkné podívání je na Hubertu na jízdárně ve Frenštátě. Je tam pěkný úvodní proslov z nástupem, pak vyjížďka s jídlem a konec zase na jízdárně, kde je malý skok a halali. Moc pěkné. Ale ještě nevím, termín.
jenee
napsal(a):
Ahoj Eviku, já se na Hubertech hodlám držet vzadu a jít jen tak, abych si Montyho nevyhecovala. I když on se nedá. Cválající koně kolem něj jsou mu úplně putna. Pěkné podívání je na Hubertu na jízdárně ve Frenštátě. Je tam pěkný úvodní proslov z nástupem, pak vyjížďka s jídlem a konec zase na jízdárně, kde je malý skok a halali. Moc pěkné. Ale ještě nevím, termín.
je to vzácnější barva a jmenu je se Bay roan
proxima
napsal(a):
Ahoj přidávám se s westernem moje kobča Clea po APH
proxima
napsal(a):
A další paintík klisnička Lyn
proxima
napsal(a):
Tady obě holky
proxima
napsal(a):
Ještě Clea
proxima
napsal(a):
A přidávám westerňáky z Huberta ted z víkendu
proxima
napsal(a):
Jedeem
proxima
napsal(a):
ještěě
proxima
napsal(a):
A všici
Uživatel s deaktivovaným účtem

proxima
napsal(a):
eví honza je možná víc američan než většina koní tady jeho otec je čistorkevnej američam dovezenej z ameriky
jenže americkej klusák
a kuba taky
bospor
napsal(a):
eví honza je možná víc američan než většina koní tady jeho otec je čistorkevnej američam dovezenej z ameriky
jenže americkej klusák
a kuba taky
je to zlatíčko stál s voďákem na zemi a čekal!!!
bospor
napsal(a):
je to zlatíčko stál s voďákem na zemi a čekal!!!
Lyn je kráásná,taky by se mi moc líbila!
Koukám,co to je tady za zmatek,holky,jakto,že není dopsaná jedna kapitolka a už je druhá..
Soňa se nemohla dočkat,hihi!!!
Pierot máchnul ocasem.
jaruska
napsal(a):
Lyn je kráásná,taky by se mi moc líbila!
Koukám,co to je tady za zmatek,holky,jakto,že není dopsaná jedna kapitolka a už je druhá..
Soňa se nemohla dočkat,hihi!!!
Pierot máchnul ocasem.
Tady je zase mlha dneska,hrůůza...
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jaru,houby dočkat,nechce se mi to posouvat
Ahoj Soní,tak co Maurínka maminka,už se kulatíte?
A jak je jí,je to dobrý?
Jé,napověz osobě staré blbé,kdyže máte termín,já už to zase zapomněla..
bednarik petr
napsal(a):
Jaru odpověděla jsem už do 2
Eví,už mám včéra prodaný 2 kg oloupanejch vořechů a dneska si přijedou pro ty 3 zbývající kila,
to byl docela fofr,a já jich víc nemám...
jaruska
napsal(a):
Eví,už mám včéra prodaný 2 kg oloupanejch vořechů a dneska si přijedou pro ty 3 zbývající kila,
to byl docela fofr,a já jich víc nemám...
tak to tady dorazím u nás byla taky ráno takováhle mlha ale než jsem přijela z práce tak byla fuč. chtěla bych někdy vyfotit v noci jak žerou ale nevím jak to udělat
bospor
napsal(a):
tak to tady dorazím u nás byla taky ráno takováhle mlha ale než jsem přijela z práce tak byla fuč. chtěla bych někdy vyfotit v noci jak žerou ale nevím jak to udělat
taky je appa valášek Notable Doc ,kouká co je nového