Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2008 08:21
proxima

XXX.XXX.85.1

Tak koukám že westerňáci jako téma už někde zapadli do zadku,tak založím nové téma kde můžete vkládat vaše westernové koníky....

Tak začnu...appaloosa Penelope Legs Luck

7.10.2008 08:23
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
Tak koukám že westerňáci jako téma už někde zapadli do zadku,tak založím nové téma kde můžete vkládat vaše westernové koníky....

Tady QH kobča Miss Angel O ´Heir a její letošní potomek appaloosášek Samet Bellow Hill

7.10.2008 08:23
jenee

XXX.XXX.150.58

proxima napsal(a):

Ahoj, já se hned přidávám s našima třema lumpama. První je Monty

7.10.2008 08:24
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
Tady QH kobča Miss Angel O ´Heir a její letošní potomek appaloosášek Samet Bellow Hill

...další letošní hříbátko-appa kobylka z Penny

7.10.2008 08:24
jenee

XXX.XXX.150.58

proxima napsal(a):

Rocky s Ťapkou - zanedlouho maminkou

7.10.2008 08:26
jenee

XXX.XXX.150.58

proxima napsal(a):

i když ti naši teda nejsou westernová plemena, na western je využíváme

7.10.2008 08:26
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
...další letošní hříbátko-appa kobylka z Penny

...tady QH kobča z Andělky-letos 4letá Witch Beloow Hill-narodila se na čarodějnice

7.10.2008 08:28
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
...tady QH kobča z Andělky-letos 4letá Witch Beloow Hill-narodila se na čarodějnice

...a tady poslední -Vanesa To Impress appaloosa z Peny-Letos 4,5 roků

7.10.2008 08:31
proxima

XXX.XXX.85.1

jenee napsal(a):
i když ti naši teda nejsou westernová plemena, na western je využíváme

Ahojky Markétko-to je je jedno-americká nebo česká!!!!!!Jen jsem to blbě napsala
Vidíš my máme americká a wes.závody nejezdíme a nechcem a vy máte česká a jste stálí závodníci!!!

Teda to bybí léto stojí za nic,že???A to hlásili že bude krásně!!
Kam se chystáte o víkendu???Jezdíte huberty???

A jak,nepřibude vám malé bordelátko domů???

7.10.2008 08:35
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
Ahojky Markétko-to je je jedno-americká nebo česká!!!!!!Jen jsem to blbě napsala
Vidíš my máme americká a wes.závody nejezdíme a nechcem a vy máte česká a jste stálí závodníci!!!

...ještě jedna podzimně večerní

7.10.2008 08:37
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):

...A ještě prďolu aby nebyl ukřivděný že jsem tu dala 2x jen malou..

7.10.2008 08:39
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):

Evi tahle se Ti povedla!
Tak můžu taky s trochou do mlýna? Já mám taky westerňáka! Plnokrevnou arabku

7.10.2008 08:41
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Evi tahle se Ti povedla!

tady trochu hezčí fotka

7.10.2008 08:45
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):
Evi tahle se Ti povedla!

...ahoj Lůco.To máme krásné počasí,že??
Taky jsem se těšila že budu fotit.....
Já ti nevím jestli nám Peny nepřipustil Penny nejaký arab...podívej jakou má ta malá hlavuPo peny mívají spíš rovnou až mírně klabonosou...A lysinku nemá taky ani jeden z rodičů.....Ještě že jsme to připouštění viděli na živo

7.10.2008 08:47
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
...ahoj Lůco.To máme krásné počasí,že??
Taky jsem se těšila že budu fotit.....
Já ti nevím jestli nám Peny nepřipustil Penny nejaký arab...podívej jakou má ta malá hlavuPo peny mívají spíš rovnou až mírně klabonosou...A lysinku nemá taky ani jeden z rodičů.....Ještě že jsme to připouštění viděli na živo

Tak doufám že vyjedeš za rok už na Use na závody!Ať máme komu fandit!!Krajanovi přes kopec...

7.10.2008 08:53
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Tak doufám že vyjedeš za rok už na Use na závody!Ať máme komu fandit!!Krajanovi přes kopec...

No jo, je fakt nádherná Musím se přijet podívat. No dej pokoj...počasí. Jsem se těšila, jak dnes vyrazím fotit. Hele, můžu přijet, že by jsi mě někdy cvakla ?
Evi, dotaz, co máš tu poslední fotogalerii a máš fotky v té vysoké suché trávě ...tohle

http://rancpodhurkou.rajce.idnes.cz /Babi_leto_1/#P1450951.JPG

to máš focené nahoře na Čupku? Vidím dobře to okolí? Výhled na F-M? Je to tam? Loni jsem tam fotila na podzim, ale tahle tráva tam nebyla. Jestli je to tam, tak mušim taky jít pak něco nablýskat.

Jinak závody? Hehe, no já už radši nic neříkám. Cokoliv si plánuji, tak mi dřív nebo později krachne To mi teď Petra v Horce taky říkala....že můžu přes zimu trénovat s Kájou a příští rok na závodech se sejdeme..hehe, jsem říkala, no, když se Use nic zase nepřisere ..a Petra hned na to...nebo Tobě .... takže asi tak to je. Ovšem ráda bych

7.10.2008 08:57
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):
No jo, je fakt nádherná Musím se přijet podívat. No dej pokoj...počasí. Jsem se těšila, jak dnes vyrazím fotit. Hele, můžu přijet, že by jsi mě někdy cvakla ?
Evi, dotaz, co máš tu poslední fotogalerii a máš fotky v té vysoké suché trávě ...tohle

http://rancpodhurkou.rajce.idnes.cz /Babi_leto_1/#P1450951.JPG

to máš focené nahoře na Čupku? Vidím dobře to okolí? Výhled na F-M? Je to tam? Loni jsem tam fotila na podzim, ale tahle tráva tam nebyla. Jestli je to tam, tak mušim taky jít pak něco nablýskat.

Jinak závody? Hehe, no já už radši nic neříkám. Cokoliv si plánuji, tak mi dřív nebo později krachne To mi teď Petra v Horce taky říkala....že můžu přes zimu trénovat s Kájou a příští rok na závodech se sejdeme..hehe, jsem říkala, no, když se Use nic zase nepřisere ..a Petra hned na to...nebo Tobě .... takže asi tak to je. Ovšem ráda bych

Jojo,je to tam na Čupku,ale neumím to popsat...Jako když se jde od vás cestičkou nahoru po vršku kopce k té budově na čupku...Ale ty jistě víš...Bylo to tam fakt krásně zarostlé z obou stran...
Až bude počasí tak se ozvi a něco nafotíme...nahoře na kopci nad náma se pěkně fotí-je tam horizont..
Neboj,závody snad vyjdou-...letos jsi zvládla výstavu,tak za rok zvládneě zase závody..

7.10.2008 08:59
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Jojo,je to tam na Čupku,ale neumím to popsat...Jako když se jde od vás cestičkou nahoru po vršku kopce k té budově na čupku...Ale ty jistě víš...Bylo to tam fakt krásně zarostlé z obou stran...
Až bude počasí tak se ozvi a něco nafotíme...nahoře na kopci nad náma se pěkně fotí-je tam horizont..
Neboj,závody snad vyjdou-...letos jsi zvládla výstavu,tak za rok zvládneě zase závody..

JJ, snad. Jo, já na to koukám teď a vím přesně kde to je Loni to vypadalo takhle

7.10.2008 09:00
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ, snad. Jo, já na to koukám teď a vím přesně kde to je Loni to vypadalo takhle

Možná i kolem pískovny by se hezky fotilo

7.10.2008 09:16
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):

Ahoj...přijedte někdo fotit ke mě...ja mam jen fota s ohrady ale už žadnou pěknou s přírody atd:-))..Moje westernové stádo:---Hnědka Mimika(am.klusák-shagia) Dakotka -(Mimika-PH) a Lupik- (koheilan- PH).......

7.10.2008 09:18

proxima napsal(a):

Ahoj Eví, tak já se přidám se svým stádečkem

QH kobylka po Jacs Golden Time, březí po QH.

7.10.2008 09:19

proxima napsal(a):

PH kobylka, šestiletá.

7.10.2008 09:20

proxima napsal(a):

PH hřebec 2,5 roku po Pure Dunnit Power

7.10.2008 09:21

proxima napsal(a):

PH hřebec, 1,5 r., po Billy Skip Bars (se svým o rok starším bráškou).

7.10.2008 09:24
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):

...tak teď to tam vypadá tak...

Do pískovny bych taky šla fotit,ale nemám nějak náladu na motorkáře-zmetky..

7.10.2008 09:27
proxima

XXX.XXX.85.1

dakotka napsal(a):
Ahoj...přijedte někdo fotit ke mě...ja mam jen fota s ohrady ale už žadnou pěknou s přírody atd:-))..Moje westernové stádo:---Hnědka Mimika(am.klusák-shagia) Dakotka -(Mimika-PH) a Lupik- (koheilan- PH).......

Ahojky,tak to dolmuvte s Luckou,dyť jste za bukem...U vás by to chtělo nějaké fotky v řece s okolním listím barevným..

7.10.2008 09:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jackie napsal(a):

Eví,máte náádherný koníky,a malá je fakt boží,a jsem hroozně zvědavá,co to bude z Vanesky.
Jé,já Ti teď ani nemůžu ty naše vyfotit,protože jsou obalení v bahně,tak dám jen fotičky z vyjížďky,je to krásný,když jsou čtyři koně nejen ve dvoře,ale i společně venku.

7.10.2008 09:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Eví,máte náádherný koníky,a malá je fakt boží,a jsem hroozně zvědavá,co to bude z Vanesky.
Jé,já Ti teď ani nemůžu ty naše vyfotit,protože jsou obalení v bahně,tak dám jen fotičky z vyjížďky,je to krásný,když jsou čtyři koně nejen ve dvoře,ale i společně venku.

Buffíno je opravdu správnej kliďas,už se jako jedinej z našich koní,a tomu se musím opravdu smát,nebál projíždějícího vlaku,jen na něj koukal,ale neudělal krůček stranou.
Takhle prošel po železným mostíku,kterej opravdu duní a trochu se i mele.

7.10.2008 09:44
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
...tak teď to tam vypadá tak...

Do pískovny bych taky šla fotit,ale nemám nějak náladu na motorkáře-zmetky..

Jooo, ty bych taky věšela "za kule do průvanu". Předvčerem mi jeden projel jako šílenec kolem Usa v dědině na cestě..ještě že už mám fakt splachovacího koně v tomhle. Nevím, jestli si té motorky vůbec všimla
Budu ráda, když se se mnou vydáš na malý výletík po okolí

7.10.2008 09:45
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
Ahojky,tak to dolmuvte s Luckou,dyť jste za bukem...U vás by to chtělo nějaké fotky v řece s okolním listím barevným..

kurnik ta řeka je super nápad jenže je tam nemužu pustit na volno..A ty tlamy tam samy od sebe nepudou jen za mnou

7.10.2008 09:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Buffíno je opravdu správnej kliďas,už se jako jedinej z našich koní,a tomu se musím opravdu smát,nebál projíždějícího vlaku,jen na něj koukal,ale neudělal krůček stranou.
Takhle prošel po železným mostíku,kterej opravdu duní a trochu se i mele.

U hospůdky se mu taky líbilo.
Najíst jsme sice nedostali,byla tam zrovna svatba,ale napít jo a pak jsme už frčáli dom.

7.10.2008 09:56
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):
U hospůdky se mu taky líbilo.
Najíst jsme sice nedostali,byla tam zrovna svatba,ale napít jo a pak jsme už frčáli dom.

Hojky holky,to se nám to tu pěkně plní těma koníkama s westernovýma sedýlkama!!!
Jarů vás už jen tak někdo nepřepadne na vyjížďce!!!Taková smečka!!!!

7.10.2008 10:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Hojky holky,to se nám to tu pěkně plní těma koníkama s westernovýma sedýlkama!!!

Néé,Eví,nepřepadne,hihi,ale my jsme napůl,2 mají westernový sedýlko hačítko a 2 anglický,ale oni skáčou a v tom westernovým by to bylo fakt asi horší,i když jsem už machry některý v tom skákat viděla.

7.10.2008 10:05
monahore

XXX.XXX.13.92

jackie napsal(a):
PH hřebec 2,5 roku po Pure Dunnit Power

Krásný koník :)

7.10.2008 10:06
bednarik petr

XXX.XXX.155.19

jackie napsal(a):

ahoj Evi,Jani,tak já taky přihodím ty smrady.

7.10.2008 10:08
bednarik petr

XXX.XXX.155.19

bednarik petr napsal(a):
ahoj Evi,Jani,tak já taky přihodím ty smrady.

.

7.10.2008 10:09
bednarik petr

XXX.XXX.155.19

bednarik petr napsal(a):
.

qh -hřebeček v březnu dva roky

7.10.2008 10:09
dzerzi

XXX.XXX.159.137

proxima napsal(a):

Tak ja přiložím taky prcka. That's my Honey. Hřebeček. 2 a půl roku.

7.10.2008 10:10
proxima

XXX.XXX.85.1

bednarik petr napsal(a):
.

Ahojky Soní,
prý smrady....a dá tam něžnou Marínku v kopretinkách....
Maurínka je kráásná!!!

7.10.2008 10:12
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):
Néé,Eví,nepřepadne,hihi,ale my jsme napůl,2 mají westernový sedýlko hačítko a 2 anglický,ale oni skáčou a v tom westernovým by to bylo fakt asi horší,i když jsem už machry některý v tom skákat viděla.

Jarů proto mám "westernové" sedlo bez hrušky....Nějak mě ta občas pčekáži...

7.10.2008 10:13
proxima

XXX.XXX.85.1

dzerzi napsal(a):
Tak ja přiložím taky prcka. That's my Honey. Hřebeček. 2 a půl roku.

Jůůů co je appaček zač???Moc pěkný!!!Co má za rodiče??

7.10.2008 10:19
dzerzi

XXX.XXX.159.137

proxima napsal(a):
Jůůů co je appaček zač???Moc pěkný!!!Co má za rodiče??

Je to brácha Vašeho prcka. Maminka je Crazy Storm po Crazy Legs Luck a tatinek King Doc Bar.

7.10.2008 10:29
proxima

XXX.XXX.85.1

dzerzi napsal(a):
Je to brácha Vašeho prcka. Maminka je Crazy Storm po Crazy Legs Luck a tatinek King Doc Bar.

Ježiš to je ten "prťous" co se narodil u Mustangů.......To snad není možné...jak to letí...
Je fakt krásný!!

7.10.2008 10:36
dzerzi

XXX.XXX.159.137

proxima napsal(a):
Ježiš to je ten "prťous" co se narodil u Mustangů.......To snad není možné...jak to letí...
Je fakt krásný!!

Jojo, to je přesně on, trochu povyrostl no :)

7.10.2008 10:37
proxima

XXX.XXX.85.1

dzerzi napsal(a):
Jojo, to je přesně on, trochu povyrostl no :)

Tak to je pěkný kousek z něj...
Už je prodaný od Němců??Jsi nová majitelka??
Tak klidně dej víc foteček-stojí za to!!

7.10.2008 11:04
dzerzi

XXX.XXX.159.137

proxima napsal(a):
Tak to je pěkný kousek z něj...
Už je prodaný od Němců??Jsi nová majitelka??
Tak klidně dej víc foteček-stojí za to!!

Jojo, v zimě jsme ho odváželi. Poprvé jsem ho viděla když mu byly 4 mesice :)
Tady je v roce a tričtvrtě tesne chvíli před tím, než jsme ho odvezli.

7.10.2008 11:14
proxima

XXX.XXX.85.1

dzerzi napsal(a):
Jojo, v zimě jsme ho odváželi. Poprvé jsem ho viděla když mu byly 4 mesice :)
Tady je v roce a tričtvrtě tesne chvíli před tím, než jsme ho odvezli.

Já ho viděla když mu byl asi týden....
Kdyžtak večer vyštrachám fotky...Ale byli z boxu tak nic moc...

7.10.2008 11:33
markemic

XXX.XXX.84.176

proxima napsal(a):

Jéje Jarů,koukám jak se Vám povedlo vyvést všechny koně,i když jste jen třiNějaký skřítek zaskočilSluší Vám to v tom houfu!

7.10.2008 11:57
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Ahojky Soní,
prý smrady....a dá tam něžnou Marínku v kopretinkách....
Maurínka je kráásná!!!

Jj, Maurínka je asi nejhezčí paintka co znám! Kdy bude mímo!

7.10.2008 12:44
kviddo

XXX.XXX.144.228

markemic napsal(a):
Jéje Jarů,koukám jak se Vám povedlo vyvést všechny koně,i když jste jen třiNějaký skřítek zaskočilSluší Vám to v tom houfu!

Ahoj taky se přidám :
Tohle je Daymoon Royal Jess ,m:A1/1 ,o: QH Kathy´s Royal Jess

7.10.2008 12:46
kviddo

XXX.XXX.144.228

kviddo napsal(a):
Ahoj taky se přidám :
Tohle je Daymoon Royal Jess ,m:A1/1 ,o: QH Kathy´s Royal Jess

A tohle je PH Chelsea Kinley Keen
m:PH Kinley Keen, o: Blue Eye Jane Valley

7.10.2008 12:47
kviddo

XXX.XXX.144.228

kviddo napsal(a):
A tohle je PH Chelsea Kinley Keen
m:PH Kinley Keen, o: Blue Eye Jane Valley

Torpédo

7.10.2008 12:48
kviddo

XXX.XXX.144.228

kviddo napsal(a):
Torpédo

A naposledy

7.10.2008 13:27
bednarik petr

XXX.XXX.141.117

kviddo napsal(a):
A naposledy

ahoj Luci,děkuji za Maur,tvoje Usa se mi také líbí jako jedna z mála tohoto plemene a ještě pro jednu mám slabost.
Hříbátko čekáme koncem března,ale nečekejte zázrak,bude totiž hnědák a ještě hřebec. tajně doufám,že to tak nebude,ale měla jsem dvě hříbata po Ph a obě černá.

7.10.2008 13:34
dolinka

XXX.XXX.185.53

bednarik petr napsal(a):
ahoj Luci,děkuji za Maur,tvoje Usa se mi také líbí jako jedna z mála tohoto plemene a ještě pro jednu mám slabost.
Hříbátko čekáme koncem března,ale nečekejte zázrak,bude totiž hnědák a ještě hřebec. tajně doufám,že to tak nebude,ale měla jsem dvě hříbata po Ph a obě černá.

Ahoj Evčo a holky, tak jsem taky dám tu mojí zlobilku, 1,5 letá QH

7.10.2008 13:34
dolinka

XXX.XXX.185.53

dolinka napsal(a):
Ahoj Evčo a holky, tak jsem taky dám tu mojí zlobilku, 1,5 letá QH

7.10.2008 13:35
dolinka

XXX.XXX.185.53

7.10.2008 13:42
proxima

XXX.XXX.85.1

dolinka napsal(a):
a poslední

Tak a tohle je zase zatím nejhezčí QH co znám...
Ahoj Leni

7.10.2008 13:49
dolinka

XXX.XXX.185.53

proxima napsal(a):
Tak a tohle je zase zatím nejhezčí QH co znám...
Ahoj Leni

jéé děkuji Evíku, to si mě potěšila, ale jsou hezčí

7.10.2008 14:13
ladys

XXX.XXX.26.142

dolinka napsal(a):
jéé děkuji Evíku, to si mě potěšila, ale jsou hezčí

Ahojda...
Tak to tu nesmíme chybět.
Posílám naše tři westerňáky.
appa valach Mister To Impress z plnokrevné matky(je na prodej, kdyby jste o někom věděli , na ceně se dá domluvit)

7.10.2008 14:14
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Ahojda...
Tak to tu nesmíme chybět.
Posílám naše tři westerňáky.
appa valach Mister To Impress z plnokrevné matky(je na prodej, kdyby jste o někom věděli , na ceně se dá domluvit)

Letošní QH hřebeček Wayne po Jacs Cro Bar z Docs Mary Rock, moje budoucí naděje a doufám i plemenník

7.10.2008 14:15
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Letošní QH hřebeček Wayne po Jacs Cro Bar z Docs Mary Rock, moje budoucí naděje a doufám i plemenník

Ještě jednou

7.10.2008 14:16
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Ještě jednou

S maminkou Docs Mary Rock

7.10.2008 14:17
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
S maminkou Docs Mary Rock

A tento měsíc by mi měla přibít kobča PH Peperrs Fantasy, tak uvidíme zda-li to klapne... No ráda bych

7.10.2008 14:40
proxima

XXX.XXX.85.1

ladys napsal(a):
A tento měsíc by mi měla přibít kobča PH Peperrs Fantasy, tak uvidíme zda-li to klapne... No ráda bych

Ahojky teda celý Jacs-je moc krásný!!!Ta světlá hříva vypadá moc dobře a hlavička celá po Jacsovi...
Na jaře po něm čekáme appa hříbátko,tak jsem zvědavá...kéž by barevná kobylka...

7.10.2008 17:19
jenee

XXX.XXX.150.58

proxima napsal(a):

Ahoj Eviku, máš pravdu s tím babím létem to vypadá dost bídně. Ale pořád hlásí zlepšení, tak uvidíme...Na Huberty se chystáme. Jeden pořádá kamarád Luboš, co má ranč na pomezí Kunčič a Kozlovic a druhý nám snad vyjde s jízdárnou ve Frenštátě, ale ještě jsme se nepozvali, tak to není jisté. Malá Borderka nám na ranči nepřibude. Stačí Bubišek. Se štěňátkem je moc práce a my ji už máme tak dost A vy se chystáte někam na Huberta? Kdybyste chtěli, můžu se zeptat Luby, určitě bysme vás přibrali.

7.10.2008 17:20
jenee

XXX.XXX.150.58

lucky napsal(a):
Evi tahle se Ti povedla!

Ahoj Luci, to vínové sedlo jí moc sluší

7.10.2008 17:26
jenee

XXX.XXX.150.58

dolinka napsal(a):
a poslední

Má krásnou barvu. Zůstane ji?

7.10.2008 18:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jenee napsal(a):
Má krásnou barvu. Zůstane ji?

Ten malej Jacs je nádhernej a ten Appík taky,no jo,ten byl nádhernej už jako miminko,a Lenči Lucinka je úžasná,Lení,dej nám sem její maminku,ta je taky krásná!
Eví,hele,co fčíl dělám,lóópu vořechy!už mám naloupanejch 5 kilo!!!

7.10.2008 18:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ten malej Jacs je nádhernej a ten Appík taky,no jo,ten byl nádhernej už jako miminko,a Lenči Lucinka je úžasná,Lení,dej nám sem její maminku,ta je taky krásná!
Eví,hele,co fčíl dělám,lóópu vořechy!už mám naloupanejch 5 kilo!!!

A jedna dnešní projížďková,byla to náádhera!

7.10.2008 19:13
avalanche

XXX.XXX.118.175

proxima napsal(a):

Náš appa valach King Rock Bar si hraje na araba

7.10.2008 19:24
avalanche

XXX.XXX.118.175

proxima napsal(a):

A naše newesternové plemeno , které western jezdí, kobylka welsh part bred Avalanche

7.10.2008 19:41
ladys

XXX.XXX.26.142

avalanche napsal(a):
A naše newesternové plemeno , které western jezdí, kobylka welsh part bred Avalanche

¨Ty jo ta Chelsea je úžasná... Ta barvička a ta prdelka... Holt já jsem na ryzoidy a barevňáky... Ale ten můj malej žlutej vítězí, to je snad všem jasný.
A Avalanche vypadá jako QH, moc vám to spolu na té fotce sluší (teda jestli ta slečna tam jsi ty ).
Jinak máte všechny krásný koně, mě se jinak líbí všechno, žádnej kůň snad není ošklivej (až na mlaďochy od 1 do 3 let, to jsou takový ošklivky, nikde nic, nezdá se vám?), ale to píšu všeobecně, třeba vetšinou takový A1/1 v tom věku je tak ošklivý až je vlastně hezký

7.10.2008 19:42
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
¨Ty jo ta Chelsea je úžasná... Ta barvička a ta prdelka... Holt já jsem na ryzoidy a barevňáky... Ale ten můj malej žlutej vítězí, to je snad všem jasný.
A Avalanche vypadá jako QH, moc vám to spolu na té fotce sluší (teda jestli ta slečna tam jsi ty ).
Jinak máte všechny krásný koně, mě se jinak líbí všechno, žádnej kůň snad není ošklivej (až na mlaďochy od 1 do 3 let, to jsou takový ošklivky, nikde nic, nezdá se vám?), ale to píšu všeobecně, třeba vetšinou takový A1/1 v tom věku je tak ošklivý až je vlastně hezký

A ještě opravuji dvě své hrubky v předchozím příspěvku slovo přibýt a jméno Peppers

7.10.2008 19:55
avalanche

XXX.XXX.118.175

ladys napsal(a):

Na fotce s Avalanche je její současná jezdkyně Deniska . Moje neteř Venda jezdí toho appa valacha a já jsem podstatně starší ročník a tak nějak lítám kolem nich . Hanka

7.10.2008 20:36
mjackie

XXX.XXX.134.6

proxima napsal(a):

Moje kobucha Jackie Happy Lee ,(3,5 ) a její kámoška Rock Me Marry ( 1,5 )

7.10.2008 20:39
saddlery

XXX.XXX.178.248

mjackie napsal(a):

Taká prezenčka-ty máš časy,zrovna jsem ti objednával další matroš.

7.10.2008 20:44
leennyy

XXX.XXX.134.130

saddlery napsal(a):
Taká prezenčka-ty máš časy,zrovna jsem ti objednával další matroš.

tak se taky přidávám se svým westernáčkem, i když se nejedná o Američana, ale obyčejný teplokrevný typ Výšku má jako američan, 155cm, široké plece, silné nohy a pěkný zadek je to skoro 5letý valášek

7.10.2008 20:48
saddlery

XXX.XXX.178.248

leennyy napsal(a):
tak se taky přidávám se svým westernáčkem, i když se nejedná o Američana, ale obyčejný teplokrevný typ Výšku má jako američan, 155cm, široké plece, silné nohy a pěkný zadek je to skoro 5letý valášek

A moje slečna Jenny je jí rok a 4 měsíce, matka čt po otci quarter horse Count Jess

7.10.2008 20:52
bednarik petr

XXX.XXX.139.138

mjackie napsal(a):

ahojte ženský,jak se máte? Jackie vypadá pěkně,dej víc fotek,děkuji Soňa

7.10.2008 20:58
mjackie

XXX.XXX.134.6

saddlery napsal(a):
A moje slečna Jenny je jí rok a 4 měsíce, matka čt po otci quarter horse Count Jess

kočka:)

7.10.2008 21:00
mjackie

XXX.XXX.134.6

bednarik petr napsal(a):
ahojte ženský,jak se máte? Jackie vypadá pěkně,dej víc fotek,děkuji Soňa

no fotky moc nejsou.. jsme bez sedýlka, tak snad bude brzy.. a pookud nám to pujde snad na jaře zkusime licenci, nebo až pak další rok:) neni vubec přiježdená:) jen občas couráme.. v hale jsme byli jednou o prázdninách a jizdarnu nemáme:)

7.10.2008 21:01
saddlery

XXX.XXX.178.248

mjackie napsal(a):
kočka:)

však ta tvoje popatlaná dlaněma taky slušný,indiánský oř a wade,no nevim nevim.

7.10.2008 21:30
mjackie

XXX.XXX.134.6

saddlery napsal(a):
však ta tvoje popatlaná dlaněma taky slušný,indiánský oř a wade,no nevim nevim.

já s tím nemám problém:) jednou indiánci bez sedla a jednou kovbojové s telátkem :)

7.10.2008 23:26
westgirl

XXX.XXX.227.219

mjackie napsal(a):
no fotky moc nejsou.. jsme bez sedýlka, tak snad bude brzy.. a pookud nám to pujde snad na jaře zkusime licenci, nebo až pak další rok:) neni vubec přiježdená:) jen občas couráme.. v hale jsme byli jednou o prázdninách a jizdarnu nemáme:)

Tiv O´Honey QH 3 roky

7.10.2008 23:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Tiv O´Honey QH 3 roky

její pravý bráška - Rocky Way, půl roku

7.10.2008 23:35
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
její pravý bráška - Rocky Way, půl roku

jejich mamča, která nás bohužel opustila.western plňásek Roccavaldina(foto J.Zach)

8.10.2008 07:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
jejich mamča, která nás bohužel opustila.western plňásek Roccavaldina(foto J.Zach)

Markét,díky.
No jezděj k nám dvě opravdu moooc šikovný holčiny,takže se dostaneme ven se všema koníkama.

8.10.2008 09:48
dolinka

XXX.XXX.185.53

jaruska napsal(a):
Markét,díky.
No jezděj k nám dvě opravdu moooc šikovný holčiny,takže se dostaneme ven se všema koníkama.

jenee jestli to bylo na mě, tak jí ta barva zůstane, jen na zimu bude tmavší, víc hnědá a na léto zase bílá

Jaruško já už fotku její mamči nemám,škoda nějak jsem si jí vymazala

8.10.2008 10:09
jenee

XXX.XXX.150.58

dolinka napsal(a):
jenee jestli to bylo na mě, tak jí ta barva zůstane, jen na zimu bude tmavší, víc hnědá a na léto zase bílá

Jaruško já už fotku její mamči nemám,škoda nějak jsem si jí vymazala

Pro Dolinku: s tou barvou to bylo na tebe. Jen se mi ten text posunul někam dospodu. Moc se mi ta barva líbí, takové jsou vzácné. Jak se ji oficiálně říká? Červený šiml? Nebo myšák?

8.10.2008 10:31
bospor

XXX.XXX.193.16

proxima napsal(a):

evi taky "amík" ale trošku jinej

8.10.2008 10:33
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
evi taky "amík" ale trošku jinej

8.10.2008 10:50
lutynta

XXX.XXX.172.6

bospor napsal(a):

Já se musím taky přidat...
newesternové plemeno Lucka...

8.10.2008 10:53
lutynta

XXX.XXX.172.6

lutynta napsal(a):
Já se musím taky přidat...
newesternové plemeno Lucka...

a westernový Ferďásek

8.10.2008 10:54
lucky

XXX.XXX.230.77

lutynta napsal(a):
a westernový Ferďásek

On má modré oko??? A má obě, nebo jen jedno?

8.10.2008 11:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
On má modré oko??? A má obě, nebo jen jedno?

Jéé,Leni,to je škoda,ale neboj,malá Lucinka bude taky tak krásná! Takhle jsme učili toho našeho mladýho westerňáka nebát se aut,vzali jsme ho nejdřív zdálky,ale postupě blíž k silnici,kde jezděj auta skoro pořád a on pak za chvilku,když přišel na to,že jenom projedou,reagoval úplně super!Tady nejdřív sleduje auta zpovzdálí.

8.10.2008 11:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Leni,to je škoda,ale neboj,malá Lucinka bude taky tak krásná! Takhle jsme učili toho našeho mladýho westerňáka nebát se aut,vzali jsme ho nejdřív zdálky,ale postupě blíž k silnici,kde jezděj auta skoro pořád a on pak za chvilku,když přišel na to,že jenom projedou,reagoval úplně super!Tady nejdřív sleduje auta zpovzdálí.

A tady už jsou mu ukradený dočista,věnuje se papání a nerozhodí ho ani ten železnej náklaďák.
Ivčí,ten Tvůj amik je náádhernej a moooooc hodnej!

8.10.2008 11:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A tady už jsou mu ukradený dočista,věnuje se papání a nerozhodí ho ani ten železnej náklaďák.

Vody se taky hrozně bál,já jsem si nějákou dobu už myslela,že to bude nepřekonatelnej odpor k vodě,a šup,jednoho dne se do ní vydal úplně sám,a pak se mu tam hrozně líbilo.

8.10.2008 11:30
lutynta

XXX.XXX.172.6

jaruska napsal(a):

Lucky...má jen jedno

8.10.2008 11:35
bednarik petr

XXX.XXX.144.118

lutynta napsal(a):
Lucky...má jen jedno

Ahoj Leni,to je náš balon!! Jak se máte? co to koleno? už to má dobrý?

8.10.2008 11:37
bednarik petr

XXX.XXX.144.118

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Leni,to je náš balon!! Jak se máte? co to koleno? už to má dobrý?

tady Ferda ještě s Bunnym

8.10.2008 11:42
lutynta

XXX.XXX.172.6

bednarik petr napsal(a):
tady Ferda ještě s Bunnym

jooooo to je ještě s vaším balonem...Teď má v ohradě takovej menší červenej a toho si ani nevšimne Jinak koleno je už zdravé... krásně se to zahojilo...

8.10.2008 11:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

lutynta napsal(a):
jooooo to je ještě s vaším balonem...Teď má v ohradě takovej menší červenej a toho si ani nevšimne Jinak koleno je už zdravé... krásně se to zahojilo...

Jé,naši koníci si taky hráli s balonem,myslím,že to byl ten na basket,ale dlouho jim nevydržel,jak se o něj tahali,tak ho dočista rozcupovali.

8.10.2008 12:16
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):

Teda tady nám to přibývá!!!
Takových krásných koníků.
Ivčo to neva že Honzík není amík-ale je kliďas a spolehlivý koník jako oni..Na vandru se choval vzorně!!!

Jarů teda ty jsi pracant...pět kilo ořechů!!!!!!!Já teď přišla taky a nasbírala jsem jich plnou igelitku,ale loupat to nevím...to asi přenechám dědovi..
Tak a teď jdu na mytí oken...blééé

Jo ještě Marketko my by jsme asi na huberta na koních nejeli...ani je nechci učit ať se honí za ostatníma v davu koní..to mě stačilo u Jury jak byl pak vždycky vyhecovaný...To mě spíš zajímalo že by jsme se někam jeli podívat,víš..Ale díky za pozvání!!!A co Jessika???Budete to ještě letos zkoušet???

8.10.2008 13:02
jenee

XXX.XXX.150.58

proxima napsal(a):
Teda tady nám to přibývá!!!
Takových krásných koníků.
Ivčo to neva že Honzík není amík-ale je kliďas a spolehlivý koník jako oni..Na vandru se choval vzorně!!!

Jarů teda ty jsi pracant...pět kilo ořechů!!!!!!!Já teď přišla taky a nasbírala jsem jich plnou igelitku,ale loupat to nevím...to asi přenechám dědovi..
Tak a teď jdu na mytí oken...blééé

Jo ještě Marketko my by jsme asi na huberta na koních nejeli...ani je nechci učit ať se honí za ostatníma v davu koní..to mě stačilo u Jury jak byl pak vždycky vyhecovaný...To mě spíš zajímalo že by jsme se někam jeli podívat,víš..Ale díky za pozvání!!!A co Jessika???Budete to ještě letos zkoušet???

Ahoj Eviku, já se na Hubertech hodlám držet vzadu a jít jen tak, abych si Montyho nevyhecovala. I když on se nedá. Cválající koně kolem něj jsou mu úplně putna. Pěkné podívání je na Hubertu na jízdárně ve Frenštátě. Je tam pěkný úvodní proslov z nástupem, pak vyjížďka s jídlem a konec zase na jízdárně, kde je malý skok a halali. Moc pěkné. Ale ještě nevím, termín.

8.10.2008 14:58
dolinka

XXX.XXX.185.53

jenee napsal(a):
Ahoj Eviku, já se na Hubertech hodlám držet vzadu a jít jen tak, abych si Montyho nevyhecovala. I když on se nedá. Cválající koně kolem něj jsou mu úplně putna. Pěkné podívání je na Hubertu na jízdárně ve Frenštátě. Je tam pěkný úvodní proslov z nástupem, pak vyjížďka s jídlem a konec zase na jízdárně, kde je malý skok a halali. Moc pěkné. Ale ještě nevím, termín.

je to vzácnější barva a jmenu je se Bay roan

8.10.2008 15:03
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

Ahoj přidávám se s westernem moje kobča Clea po APH

8.10.2008 15:04
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

A další paintík klisnička Lyn

8.10.2008 15:06
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

Tady obě holky

8.10.2008 15:07
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

Ještě Clea

8.10.2008 15:08
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

A přidávám westerňáky z Huberta ted z víkendu

8.10.2008 15:09
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

Jedeem

8.10.2008 15:10
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

ještěě

8.10.2008 15:13
iriska

XXX.XXX.52.246

proxima napsal(a):

A všici

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2008 15:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

iriska napsal(a):
A všici

Moje westernovo dostihová plňaska

8.10.2008 23:47
bospor

XXX.XXX.193.16

proxima napsal(a):

eví honza je možná víc američan než většina koní tady jeho otec je čistorkevnej američam dovezenej z ameriky jenže americkej klusák

a kuba taky

8.10.2008 23:51
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
eví honza je možná víc američan než většina koní tady jeho otec je čistorkevnej američam dovezenej z ameriky jenže americkej klusák

a kuba taky

je to zlatíčko stál s voďákem na zemi a čekal!!!

9.10.2008 07:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
je to zlatíčko stál s voďákem na zemi a čekal!!!

Lyn je kráásná,taky by se mi moc líbila!
Koukám,co to je tady za zmatek,holky,jakto,že není dopsaná jedna kapitolka a už je druhá..Soňa se nemohla dočkat,hihi!!!
Pierot máchnul ocasem.

9.10.2008 08:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lyn je kráásná,taky by se mi moc líbila!
Koukám,co to je tady za zmatek,holky,jakto,že není dopsaná jedna kapitolka a už je druhá..Soňa se nemohla dočkat,hihi!!!
Pierot máchnul ocasem.

Tady je zase mlha dneska,hrůůza...

9.10.2008 08:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady je zase mlha dneska,hrůůza...

9.10.2008 08:21
kikuska

XXX.XXX.241.101

jaruska napsal(a):

Nádherná fotografie.. já ci taky mlhůů

9.10.2008 08:22

jaruska napsal(a):

čau Jaru, předpokládám, žes s radou skončila? Tak se měj pěkně, papa!

9.10.2008 08:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jackie napsal(a):
čau Jaru, předpokládám, žes s radou skončila? Tak se měj pěkně, papa!

Jéé,Kikuško,já zase tu mlhu nechcíí,posíílááám!!!
Janí,nechci to zde rozebírat,ano?

9.10.2008 09:58
bednarik petr

XXX.XXX.148.215

jaruska napsal(a):
Jéé,Kikuško,já zase tu mlhu nechcíí,posíílááám!!!
Janí,nechci to zde rozebírat,ano?

Ahoj Jaru,houby dočkat,nechce se mi to posouvat

9.10.2008 10:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jaru,houby dočkat,nechce se mi to posouvat

Ahoj Soní,tak co Maurínka maminka,už se kulatíte?A jak je jí,je to dobrý?
Jé,napověz osobě staré blbé,kdyže máte termín,já už to zase zapomněla..

9.10.2008 10:54
bednarik petr

XXX.XXX.171.23

jaruska napsal(a):
Ahoj Soní,tak co Maurínka maminka,už se kulatíte?A jak je jí,je to dobrý?
Jé,napověz osobě staré blbé,kdyže máte termín,já už to zase zapomněla..

Jaru odpověděla jsem už do 2

9.10.2008 11:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Jaru odpověděla jsem už do 2

Eví,už mám včéra prodaný 2 kg oloupanejch vořechů a dneska si přijedou pro ty 3 zbývající kila,to byl docela fofr,a já jich víc nemám...

9.10.2008 14:12
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Eví,už mám včéra prodaný 2 kg oloupanejch vořechů a dneska si přijedou pro ty 3 zbývající kila,to byl docela fofr,a já jich víc nemám...

tak to tady dorazím u nás byla taky ráno takováhle mlha ale než jsem přijela z práce tak byla fuč. chtěla bych někdy vyfotit v noci jak žerou ale nevím jak to udělat

13.1.2009 20:26
dasinek

XXX.XXX.54.187

bospor napsal(a):
tak to tady dorazím u nás byla taky ráno takováhle mlha ale než jsem přijela z práce tak byla fuč. chtěla bych někdy vyfotit v noci jak žerou ale nevím jak to udělat

taky je appa valášek Notable Doc ,kouká co je nového

Přidejte reakci

Přidat smajlík