ahojte vím, že tady už nějaké takovéhle příspěvky byly, ale fotek podle mě není nikdy dost ... tak šup sem s nima mějte se famfarově a ať vám koníci jdou
aishaia
napsal(a):
ahojte vím, že tady už nějaké takovéhle příspěvky byly, ale fotek podle mě není nikdy dost ... tak šup sem s nima mějte se famfarově a ať vám koníci jdou
a ještě jedna:)
aishaia
napsal(a):
tady je moje největší lásenka
aishaia
napsal(a):
westgirl
napsal(a):
mé letošní mimi v dubnu hřebeček
Mufizna to moc miláček néni drzounka.ale první odchovanec, pomáhala jsem kobylce mé při porodu
westgirl
napsal(a):
Mufizna to moc miláček néni drzounka.ale první odchovanec, pomáhala jsem kobylce mé při porodu
S moji beruškou
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
magulka
napsal(a):
A ještě sama
Aranka moje zlatá
magulka-kolik je Arance? Nemáš ji z východních Čech? Je to teplokrevník? Je to už 10 let, co moje Bianka stála u lidí a Ti měli podobnou Aranku, ale už si ji tak nepamatuji......třeba jen shoda
ale pěkná
fotka-já a má Sikča (bohužel již žije jen ve vzpomínkách)
olga visnakova
napsal(a):
magulka-kolik je Arance? Nemáš ji z východních Čech? Je to teplokrevník? Je to už 10 let, co moje Bianka stála u lidí a Ti měli podobnou Aranku, ale už si ji tak nepamatuji......třeba jen shoda
ale pěkná
Ahojik tak se jdu taky pridat
Já a můj mišák Orion xD
wendinkah
napsal(a):
Ahojik tak se jdu taky pridat
Já a můj mišák Orion xD
A moje druhá láska Haflingerka Sigi(bohužel na té jen jezdím a není moje:(:-))
Společnou fotku nemam :(
wendinkah
napsal(a):
Já s Lookem, velkopolským tříletým valáškem můj nejlepší "výtvor"
glissy
napsal(a):
Já s Lookem, velkopolským tříletým valáškem můj nejlepší "výtvor"
Koňská láska Amir a moje trapná maličkost...
Foto Zuzka Buráňová
sabina
napsal(a):
Koňská láska Amir a moje trapná maličkost...
Foto Zuzka Buráňová
Tak ja se taky pridam
Muj milacek Persival a ja,sice me nekdy Persi zlobi,ale stejne bych ho za nic nevymenila
wendinkah
napsal(a):
Dobrý den,
mám malou prosbu, všimla jsem si - jak píšete o kobylce halfingerka SIGI ? Prosím- kde je tato kobylka ustájena a mohla by jste mi o ní něco napsat, jaká je, jak je ježděna- moc mi jednu připomíná. Děkuji s pozdravem Eva
olga visnakova
napsal(a):
ale pěkná
Pro Olgu: Tak to je určitě shoda..Aranka má 5let a mám ji tady kousek od Valašského Meziříčí
magulka
napsal(a):
Pro Olgu: Tak to je určitě shoda..Aranka má 5let a mám ji tady kousek od Valašského Meziříčí
Taky se přidám dcera a Lacinko
andrys
napsal(a):
Taky se přidám dcera a Lacinko
A ještě má maličkost.
chema
napsal(a):
Já a má láska Chemulka.
A tady láska s druhou láskou (přítelem)
aishaia
napsal(a):
já se dělí se třemi koníky o kousek toho místa v srdci. Tady je Monty
aishaia
napsal(a):
další je Jessika...
aishaia
napsal(a):
a v neposlední řadě je to Rokyšek
jenee
napsal(a):
a v neposlední řadě je to Rokyšek
nemůžu najít tu společnou, tak dávám aspon tohle..Diego (Kíša)
jenysimons
napsal(a):
Já a Jerrynek,,,,zlatíčko,mocinky ho láskuju
misicka01
napsal(a):
Já a Jerrynek,,,,zlatíčko,mocinky ho láskuju
já a Vasilek..bývalej koník bohužel na mě už malinký jinak suprový koník
nicolll
napsal(a):
já a Vasilek..bývalej koník bohužel na mě už malinký jinak suprový koník
a můj nynější koník Sagárek
nicolll
napsal(a):
a můj nynější koník Sagárek
je mocka krásní koníci všichni jenom tka dáál :)
aishaia
napsal(a):
je mocka krásní koníci všichni jenom tka dáál :)
Zdravíme Juráška -
jenysimons
napsal(a):
Můj oř a já =) (foto Kristýna Znamenáčková)
monahore
napsal(a):
Můj oř a já =) (foto Kristýna Znamenáčková)
S Gasií, nejúžasnější kobylka pod sluncem:-)
keina
napsal(a):
S Gasií, nejúžasnější kobylka pod sluncem:-)
Sabi máš krásného koně nádhera ta hlavička super a děkuji za pozdrav
jurasek
napsal(a):
Sabi máš krásného koně nádhera ta hlavička super a děkuji za pozdrav
Jéé, Jurášek, beruška, to mi něco říká..:-) Myslím, že jsem viděla Tvoje videa na youtube...Moc pěkné... Se Simčou z Přerova se taky znáš, viď? Mám pocit, že i ona s ev nějakém videjku objevila...
keina
napsal(a):
Jéé, Jurášek, beruška, to mi něco říká..:-) Myslím, že jsem viděla Tvoje videa na youtube...Moc pěkné... Se Simčou z Přerova se taky znáš, viď? Mám pocit, že i ona s ev nějakém videjku objevila...
nojo to jsme mi a Simča byla u nás moc mi pomohla zlatý to člověk,no a moje dítko se pomamilo viz foto .Náš nový přírůstek Piškot hřebeček
jurasek
napsal(a):
nojo to jsme mi a Simča byla u nás moc mi pomohla zlatý to člověk,no a moje dítko se pomamilo viz foto .Náš nový přírůstek Piškot hřebeček
s každým koněm se dá komunikovat
aishaia
napsal(a):
Já a Bady
evka
napsal(a):
Já a Bady
Jojo princezna byla uzasna...jako vejce vejci
evka
napsal(a):
To jo Princezna byla fajn kobča, znala jsem jí tak před 4 - 5 lety, kdy stála nějakou dobu i u nás
Moje dvě nejmiloanější miminka
- v pravo kobylka Popelka ( nejúžasnější zvířátko se kterým jsem si hodně zažila, je to pěkná rebelka a zároveň můj první vlastní koník)
- v levo valach Omar - mám ho sice teprve něco málo přez rok, ale za tu dobu už mi dokázal rozžvíkal půlku vybavení ( chvilka nepozornosti stačila ) jinak opravdu velký charakter, pod sedlem ochotné zvířátko a naprostej flegmatik ( ovšem líný není!! chodit umí pěkně )
Tak - to jsem já se svýma zlatíčkama
red and white
napsal(a):
Moje dvě nejmiloanější miminka
- v pravo kobylka Popelka ( nejúžasnější zvířátko se kterým jsem si hodně zažila, je to pěkná rebelka a zároveň můj první vlastní koník)
- v levo valach Omar - mám ho sice teprve něco málo přez rok, ale za tu dobu už mi dokázal rozžvíkal půlku vybavení ( chvilka nepozornosti stačila ) jinak opravdu velký charakter, pod sedlem ochotné zvířátko a naprostej flegmatik ( ovšem líný není!! chodit umí pěkně )
Tak - to jsem já se svýma zlatíčkama
ježiš co sem to vybrala za fotku ty se tam dobře křeněj
tak ještě jednu fotku mojich zlatíček
red and white
napsal(a):
ježiš co sem to vybrala za fotku ty se tam dobře křeněj
tak ještě jednu fotku mojich zlatíček
ja a muj piskotek