Ahojky,
založím nové téma na letošní naše odstávčátka-přidejte se ukažte nám ty vaše...
Tohle je náš letošní hříbeček z QH kobči po appa hřebci----takže appaloosáček..
SAMET BELLOW HILL
Tady jak se nám narodil....
proxima
napsal(a):
Ahojky,
SAMET BELLOW HILL
proxima
napsal(a):
A tady už velkej půlroční kluk
pokud by jste věděli o někom hodném kdo shání appaloosku,tak dejte vědět...Je to fakt hroné mazlítko a bude kus koně..
proxima
napsal(a):
A tady už velkej půlroční kluk
pokud by jste věděli o někom hodném kdo shání appaloosku,tak dejte vědět...Je to fakt hroné mazlítko a bude kus koně..
proxima
napsal(a):
Ahojky,
SAMET BELLOW HILL
barletka
napsal(a):
Ahojky, tady malý velký Delar s Boy
foceno 14 dí zpět, s maminkou
proxima
napsal(a):
Tak ať vám to dobře dopane!!!!Koukám že malý už mamku dorůstá!!To bude stodolní koník!!!
to je Evi svalouš!!jsem teda napjatá,co nám z těch našich prcků na jaro se vybarví.....tady malý (odchován "na sunaru")s kámoškou - po narození
westgirl
napsal(a):
to je Evi svalouš!!jsem teda napjatá,co nám z těch našich prcků na jaro se vybarví.....tady malý (odchován "na sunaru")s kámoškou - po narození
pár dní.....
westgirl
napsal(a):
zapomněla jsem napsat - je to hřebeček z A1/1 po Pure Dun.Power(-QH) ,takže QH.papíry má v řízení tak snad to bude PR Rocky Way
westgirl
napsal(a):
zapomněla jsem napsat - je to hřebeček z A1/1 po Pure Dun.Power(-QH) ,takže QH.papíry má v řízení tak snad to bude PR Rocky Way
tady nesmi chybět Ebony. Narozena v dubnu. Matka CT, otecko Appa.
evush2010
napsal(a):
tady nesmi chybět Ebony. Narozena v dubnu. Matka CT, otecko Appa.
a ještě celá... :) kolik mají vaše odstávčata v kohoutku? Naše habánka má už pres 140
evush2010
napsal(a):
a ještě celá... :) kolik mají vaše odstávčata v kohoutku? Naše habánka má už pres 140
tak já se s tím mým \"prckem\" taky přidám :) Sir Tristan - pár dní na světě
ettelwen
napsal(a):
tak já se s tím mým \"prckem\" taky přidám :) Sir Tristan - pár dní na světě
3 měsíce
ettelwen
napsal(a):
a v půl roce.. :)
je z něho už pěkný kus koně.. 9.1. bude mít 8 měsíců
karwen
napsal(a):
Tak to je kus koňa Chlaďásek? Vypadá tak... nebo aspoň křížený...
tak tady taky přidám 3 hříbatka
Lamara
karwen
napsal(a):
Tak to je kus koňa Chlaďásek? Vypadá tak... nebo aspoň křížený...
jj, je to chlaďásek :) mamča je slezský norik x ČT, tatínek slezský norik Streimur
karwen
napsal(a):
Je to krasavec
tak já mám od Vánoc tohle 7mi měsíční miminko...nechtělo nám žrát, mysleli jsme si, že je to steskem po mámě, ale předevčírem jsme zjistili, že je totálně začervenej, tak jsem volala majiteloj a on, že ho vůbec neodčervoval...sem byla pěkně vytočená..hned jsme odčervili a na dnešek už všechno spapal a dokonce i vypil spoustu vody, nechtěl nám totiž ani pít....
dnes ráno mi přišla fakt super zpráva, jak všechno spapal, takže mám radost, že nám to pomohlo a doufám, že ted už budeme jen papat a růst do krásy...
jenysimons
napsal(a):
tak já mám od Vánoc tohle 7mi měsíční miminko...nechtělo nám žrát, mysleli jsme si, že je to steskem po mámě, ale předevčírem jsme zjistili, že je totálně začervenej, tak jsem volala majiteloj a on, že ho vůbec neodčervoval...sem byla pěkně vytočená..hned jsme odčervili a na dnešek už všechno spapal a dokonce i vypil spoustu vody, nechtěl nám totiž ani pít....
dnes ráno mi přišla fakt super zpráva, jak všechno spapal, takže mám radost, že nám to pomohlo a doufám, že ted už budeme jen papat a růst do krásy...
jenysimons
napsal(a):
a tady můj David a Goliáš aneb malý a velký
Nessi