Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2008 09:26
lucky

XXX.XXX.230.77

Jukněte na kráásné fotky Nicole Kumpf ..hrozně se mi líbí ta rodinka..táta, máma a synátor
(2 mezery)
http://picasaweb.google.de/ elsabu.ready/ElSabuVollblutarabe rBildgalerie#

11.10.2008 11:35
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Jukněte na kráásné fotky Nicole Kumpf ..hrozně se mi líbí ta rodinka..táta, máma a synátor
(2 mezery)

Zuzka je vážně báječná....Fakt že jo.

11.10.2008 11:40
kathey

XXX.XXX.52.63

sabina napsal(a):

To teda, i z naprosto nefotogenickyho Salika a Ubina udelala araby :-)
dalsi zuzcin vytvor

11.10.2008 11:43
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

Vkládám poslední...jinak by mě z toho škráblo..fakt miliarda nádherných fotek...
Hned Zuzce píšu, které budeme zvětšovat

11.10.2008 11:47
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Vkládám poslední...jinak by mě z toho škráblo..fakt miliarda nádherných fotek...
Hned Zuzce píšu, které budeme zvětšovat

Jejda...nesmím holky zapomenout na druhého ryzoje...snad se nebudete zlobit

11.10.2008 19:51
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Jejda...nesmím holky zapomenout na druhého ryzoje...snad se nebudete zlobit

Krásné Ryzoji oba ai ostatní uňi

11.10.2008 21:43
lesterka

XXX.XXX.106.108

lucky napsal(a):

No jo...Zuzka ryzoně umí :-))

12.10.2008 10:44
kathey

XXX.XXX.52.63

lucky napsal(a):

ete jedna hneda kun od zuzky....fakt uz posledni :-)

12.10.2008 11:12
sabina

XXX.XXX.64.178

kathey napsal(a):
ete jedna hneda kun od zuzky....fakt uz posledni :-)

Jojo, to by sme mohly vkládat do nekonečna

12.10.2008 11:27
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Jojo, to by sme mohly vkládat do nekonečna

JJ, klidmě vkládejte, rádi se podíváme

12.10.2008 11:32
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):

Luci, blázne jsem z těch fotek tak nadšená...až neuvěřitelný...

Dám poslední a fakt končím

12.10.2008 11:34
kathey

XXX.XXX.52.63

lucky napsal(a):

Nerikej dvakrat.....

12.10.2008 11:35
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):
Nerikej dvakrat.....

Luci, mame tam 10 koni.....fakt neriskuj :-)

12.10.2008 15:21
klarusa

XXX.XXX.4.48

kathey napsal(a):
Luci, mame tam 10 koni.....fakt neriskuj :-)

my to risknem
ja zkosela fotit holky, je tu krasne, ale ty mury nejak nechtej poslouchat, jen mi porad lezou do fotaku, a ani na makro se mi tam nevejdou

12.10.2008 20:16
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):
my to risknem
ja zkosela fotit holky, je tu krasne, ale ty mury nejak nechtej poslouchat, jen mi porad lezou do fotaku, a ani na makro se mi tam nevejdou

Kráásné fotečky! No musíme se pokochat krásnými koňmi, ne?

13.10.2008 08:45
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Kráásné fotečky! No musíme se pokochat krásnými koňmi, ne?

Holky tak co? Velká Pardubická? Je mi líto Clipa...fakt děs.

13.10.2008 08:54
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):

Ani nemluv! Mě se udělalo špatně
Ale Sixteen jsem to moc přála, fandila jsem ji a jak doběhli do cíle, tak jsem hned řáíkala, že ho podle mě diskvalifikují. Myslím, že žokej hoodně dlouho nebude klidně spát..takhle mohl být zlatým písmem zapsán do historie........ a tak?

13.10.2008 08:57
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Ani nemluv! Mě se udělalo špatně
Ale Sixteen jsem to moc přála, fandila jsem ji a jak doběhli do cíle, tak jsem hned řáíkala, že ho podle mě diskvalifikují. Myslím, že žokej hoodně dlouho nebude klidně spát..takhle mohl být zlatým písmem zapsán do historie........ a tak?

JE to blbé, ale tak prostě se asi stane..Jsme jen lidi, jak se tam říkalo. Ale velká smůla. Jenže život jde dál. Myslím, že žokej, který jel Clipa je na tom 10000x hůř....

13.10.2008 08:57
lesterka

XXX.XXX.147.139

sabina napsal(a):

čau, čau. co ty tu? nepracujes?

13.10.2008 09:01
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
čau, čau. co ty tu? nepracujes?

včera mě řádně pozlobil žaludek můj zlatej...takže jsem si dneska vzala volno.

Děcka včera utekl můj kůň z výběhu na jízdárnu za klisnou....no to jste měly vidět...nechtěl se nechat chytit, naskakoval na ni...a bylo mu očividně jedno, že ho kobyla nakopává...dostal pěknej kopanec a přes celou pravou holeň má sekanec jak blázen...a těsně nad spěnkou díru od štulpny. idiotek

13.10.2008 09:04
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
včera mě řádně pozlobil žaludek můj zlatej...takže jsem si dneska vzala volno.

Děcka včera utekl můj kůň z výběhu na jízdárnu za klisnou....no to jste měly vidět...nechtěl se nechat chytit, naskakoval na ni...a bylo mu očividně jedno, že ho kobyla nakopává...dostal pěknej kopanec a přes celou pravou holeň má sekanec jak blázen...a těsně nad spěnkou díru od štulpny. idiotek

To má jen já takovýho blbečka..kterej má denně nové jizvy? Kdekoliv na těle? My nebudeme moct jít ani na výstavu..protože by mě vyloučili zato, že kůň je týranej...Bitej jak nezralé žito

13.10.2008 10:28
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
To má jen já takovýho blbečka..kterej má denně nové jizvy? Kdekoliv na těle? My nebudeme moct jít ani na výstavu..protože by mě vyloučili zato, že kůň je týranej...Bitej jak nezralé žito

To by ses divila kolik toho má ta moje koza! Taky je jak válečný oř

13.10.2008 10:33
ms

XXX.XXX.46.252

sabina napsal(a):

Jsem Velkou bohužel neviděla.. byla jsem s chřipkou vymrznout na závodech v Mostě. Něco jsem viděla večer ve zprávách, ale jen mezi dveřma a něco z doslechu. Tak až zas příští rok.

13.10.2008 12:44
lesterka

XXX.XXX.147.139

ms napsal(a):
Jsem Velkou bohužel neviděla.. byla jsem s chřipkou vymrznout na závodech v Mostě. Něco jsem viděla večer ve zprávách, ale jen mezi dveřma a něco z doslechu. Tak až zas příští rok.

Marino, o moc si nepřišla...tak max o ty nervy

13.10.2008 17:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Tak jsem taky dnes vyrazila fotit . To moje zvíře ale asi nenji arab....leze to za mnou jak lepidlo, fakt nevím proč jsem brala teláč, protože nějaká akce z dálky je nemožná...přilepené je to na mě, do suché trávy jsem ji musela připíchnout s vodítkem, protože slečna mi přece nebude pózovat. Chodila totiž jako vždy volně a v té trávě prostě stát nebude..bléé....
No, něco z toho vypadlo, ale dostat z ní něco , to byla síla...

13.10.2008 17:58
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tak jsem taky dnes vyrazila fotit . To moje zvíře ale asi nenji arab....leze to za mnou jak lepidlo, fakt nevím proč jsem brala teláč, protože nějaká akce z dálky je nemožná...přilepené je to na mě, do suché trávy jsem ji musela připíchnout s vodítkem, protože slečna mi přece nebude pózovat. Chodila totiž jako vždy volně a v té trávě prostě stát nebude..bléé....
No, něco z toho vypadlo, ale dostat z ní něco , to byla síla...

13.10.2008 18:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

až na to, že tady není zase moc barviček...sem tam červený strom, jinak zeleno a žluto..nic moc..

14.10.2008 10:33
gianna

XXX.XXX.235.2

lucky napsal(a):
až na to, že tady není zase moc barviček...sem tam červený strom, jinak zeleno a žluto..nic moc..

Ahoj holky, už jsem tady dlouho nebyla , tak sem mezi vás musím zase zavítat:))Lucko máte tam nádherný podzim, u nás je teď taky úžasně, ale na procházky, nějak není čas, jsem ráda, že je nakrmím a odjezdím.. Jinak ji máš teda pěkně chlupatou, to ti moji ještě pořád stejně jako já čekají na nějaké teplo..

14.10.2008 14:17
lucky

XXX.XXX.230.77

gianna napsal(a):
Ahoj holky, už jsem tady dlouho nebyla , tak sem mezi vás musím zase zavítat:))Lucko máte tam nádherný podzim, u nás je teď taky úžasně, ale na procházky, nějak není čas, jsem ráda, že je nakrmím a odjezdím.. Jinak ji máš teda pěkně chlupatou, to ti moji ještě pořád stejně jako já čekají na nějaké teplo..

Kráásná fotka. Jo, zrovna se chystám na vyjížďku, Usa je s poníkem ve výběhu a tak je nasedláme a pojedeme se projet. Je tady nádherně.
No jo, Usa je děsně chlupatá. Má už kožich jako tuleň

17.10.2008 16:09
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Ahoj holky, konečně se hlásím. Vůbec se teď nedostanu na net. V práci je hrůza, po deseti letech nám odešli prakticky všechny stroje naráz, máme koupený jeden velký za půl melounu a zaučujem se na něm - vypadá to, že to bude šikovný brouček. Taky se mi vyměnily obě kolegyně, takže ty se taky zaučujou, to vše samozřejmě za plného provozu. No hrůza. Domů se dostanu pozděj a aby toho nebylo málo, tak jsou pořád nějaké rodinné nebo zvířecí akce, např. v neděli se pojedu se psem ztrapnit na BH zkoušky.

Ke koňovi se skoro nedostanu naposled jsem ji viděla v úterý z asi 500 m o ježdění nemluvě, ještě, že je to těhule a nemám špatné svědomí, že se fláká. Minulý týden v úterý jsem měla poslední šanci chvíli jezdit, tak jdu pro koně a co nevidím, koně na druhém kopci , přehnali je s krávama do ohrady, kde nebyla branka nebo respetive byla, ale celá pod proudem . No a v neděli jim tam někdo na 5 místech přestřihal dráty. Já ty lidi nechápu, je tam asi 50 krav a naši koně. Naštěstí neměli potřebu někam utíkat, ale kdyby zrdhli, tak by to teda legrace asi nebyla.
No ale zítra si to se Sněhulí vynahradím, čtyřma hodinama v sedle a zbytek dne na zemi na kurzu s kopytama. Doufám, že se uvidíme Luci. Doufám, že nebudu moct bloudit po lesích a dojedem na kurz včas .

Kláro, četla jsem o tvé babičce. Určitě zkus ten útulek. Dědovi umřela babička a asi rok na to pes. O žádném zvířeti nechtěl ani slyšet, tak jsme udělali velkou kamuflovací a nátlakouvou akci i s naším vetem, který je spoluprovozovatel útulku a vybrali super pejska, kterého děda dostal na vánoce. první byl pěkně protivný (děda) a pořád na něm hledal chyby, po měsící už bey něho neudělal ani krok.
Chce to nějakého menšího pejska, ale mladého, ne štěně s tím je moc starostí. Ale starý taky není moc dobrý pro staršího člověka, protože když umřě je to pro člověka zase velká zátěž, navíc mladí pejsci jsou vitální a dodají starým lidem chuti do života.

Jo holky a co se týče barev jak jste se bavily, tak Leni, určitě si zvykneš. Já jsem bílé koně nemusela a když už tak oprvdu ty zářivé, ale ti "divně špinaví" směsice bílé, šedé, rezavé ... mě teda vůbec nebrali. No a teď je pstružák můj favorit .
Jestli má Nady už nějaké "pstroužky" , tak už mu jich podle mě bude jen přibývat čím dál víc. Sněhule byla hodně tmavá ještě ve čtyřech černá a sem tam byl vidět rezavý flek, postupně ztrácela a ztrácí ty černé chlupy a hnědých jí přybývá .
A kdo se ptal na pstružatce s černýma tečkama, tak toho máme na ranči A1/1.

Tak ještě pár fotek

17.10.2008 16:12
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):
Ahoj holky, konečně se hlásím. Vůbec se teď nedostanu na net. V práci je hrůza, po deseti letech nám odešli prakticky všechny stroje naráz, máme koupený jeden velký za půl melounu a zaučujem se na něm - vypadá to, že to bude šikovný brouček. Taky se mi vyměnily obě kolegyně, takže ty se taky zaučujou, to vše samozřejmě za plného provozu. No hrůza. Domů se dostanu pozděj a aby toho nebylo málo, tak jsou pořád nějaké rodinné nebo zvířecí akce, např. v neděli se pojedu se psem ztrapnit na BH zkoušky.

Ke koňovi se skoro nedostanu naposled jsem ji viděla v úterý z asi 500 m o ježdění nemluvě, ještě, že je to těhule a nemám špatné svědomí, že se fláká. Minulý týden v úterý jsem měla poslední šanci chvíli jezdit, tak jdu pro koně a co nevidím, koně na druhém kopci , přehnali je s krávama do ohrady, kde nebyla branka nebo respetive byla, ale celá pod proudem . No a v neděli jim tam někdo na 5 místech přestřihal dráty. Já ty lidi nechápu, je tam asi 50 krav a naši koně. Naštěstí neměli potřebu někam utíkat, ale kdyby zrdhli, tak by to teda legrace asi nebyla.
No ale zítra si to se Sněhulí vynahradím, čtyřma hodinama v sedle a zbytek dne na zemi na kurzu s kopytama. Doufám, že se uvidíme Luci. Doufám, že nebudu moct bloudit po lesích a dojedem na kurz včas .

Kláro, četla jsem o tvé babičce. Určitě zkus ten útulek. Dědovi umřela babička a asi rok na to pes. O žádném zvířeti nechtěl ani slyšet, tak jsme udělali velkou kamuflovací a nátlakouvou akci i s naším vetem, který je spoluprovozovatel útulku a vybrali super pejska, kterého děda dostal na vánoce. první byl pěkně protivný (děda) a pořád na něm hledal chyby, po měsící už bey něho neudělal ani krok.
Chce to nějakého menšího pejska, ale mladého, ne štěně s tím je moc starostí. Ale starý taky není moc dobrý pro staršího člověka, protože když umřě je to pro člověka zase velká zátěž, navíc mladí pejsci jsou vitální a dodají starým lidem chuti do života.

Jo holky a co se týče barev jak jste se bavily, tak Leni, určitě si zvykneš. Já jsem bílé koně nemusela a když už tak oprvdu ty zářivé, ale ti "divně špinaví" směsice bílé, šedé, rezavé ... mě teda vůbec nebrali. No a teď je pstružák můj favorit .
Jestli má Nady už nějaké "pstroužky" , tak už mu jich podle mě bude jen přibývat čím dál víc. Sněhule byla hodně tmavá ještě ve čtyřech černá a sem tam byl vidět rezavý flek, postupně ztrácela a ztrácí ty černé chlupy a hnědých jí přybývá .

Tak ještě pár fotek

Kláry, tady je náš malý útilkáč Dan, když jsme ho brali měl asi 2 roky, zlatý pes. Útulkáči josu často hodně vděční, poslušní, přítulní a člověka se drží. je na nich vidět vděčnost, že si je někdo vzal.

17.10.2008 16:15
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
Kláry, tady je náš malý útilkáč Dan, když jsme ho brali měl asi 2 roky, zlatý pes. Útulkáči josu často hodně vděční, poslušní, přítulní a člověka se drží. je na nich vidět vděčnost, že si je někdo vzal.

Rozkošný pejsek! Lucie, doufám, že se zítra uvidíme a jsem moc zvědavá na Sněží, jenom dávejte cestou pozor!
Já mám taky nějaké fotečky..kamarádka mě fotila s Usou...stála tam s kobylou a hříbětem appa, takže Use málem vypadly baterky na mímo

17.10.2008 16:17
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Rozkošný pejsek! Lucie, doufám, že se zítra uvidíme a jsem moc zvědavá na Sněží, jenom dávejte cestou pozor!
Já mám taky nějaké fotečky..kamarádka mě fotila s Usou...stála tam s kobylou a hříbětem appa, takže Use málem vypadly baterky na mímo

Jinak ten pstružák s těmi černými puntíky by mě fakt zajímal...já na živo viděla fakt jen zrzavé

17.10.2008 16:20
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

Tak ještě pár fotek

a tady ještě Dolby A1/1 s černýma puntíkama, snad to půjde trochu vidět

Foto Lenka Daňková

17.10.2008 16:21
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

Foto Lenka Daňková

tady ještě od Zuzky Buráňové

17.10.2008 16:21
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

Foto Lenka Daňková

a ještě jedna vtipná.

17.10.2008 16:28
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
(2 mezery)

no a teď už letím, ještě si musím jít ulovit a nachystat koně, ať ho nehledám zítra v šest ráno s baterkou na těch x hektarech, zkrátit si na zítra nové ryfle, protože ty straé my samozřejmě ruply, pocvičit se psem (ať nemám špatné svědomí) no a na závěr bych ještě měla stihnou volby.

17.10.2008 16:28
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
a ještě jedna vtipná.

No jo, ten je zajímavý! To fakt koukám na ty černé puntíky. To nám se dělají zrzavé A z dálky stejně vypadá bílá jako stěna

17.10.2008 16:42
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
no a teď už letím, ještě si musím jít ulovit a nachystat koně, ať ho nehledám zítra v šest ráno s baterkou na těch x hektarech, zkrátit si na zítra nové ryfle, protože ty straé my samozřejmě ruply, pocvičit se psem (ať nemám špatné svědomí) no a na závěr bych ještě měla stihnou volby.

Jéé..to máš nabité. Já taky..dej pokoj. Makám na zakázce, nevím kde mi hlava stojí, Usa má dnes odpočinkový den, fláká se od rána na pastvě a zítra si ji tam Kristýna zase vezme, takže ji jen ráno nakrmím a mám vystaráno .
No a zítra v noci ,jak to tak vidím, budu ještě se zakázkou finišovat, v neděli si pro to přijedou a fakt fakt nestííhám..sakra práce. Chybí mi ten den sobotní, ale nějak to zvládnu, i kdybych neměla spát

17.10.2008 17:40
avecaesar

XXX.XXX.109.191

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Ahoj
Lucky, moc hezký nový fotečky v sedle

Já jsem zase aktuaizovala celý náš web, přes víkend se pokusím nafotit moje koně, jestli bude aspoň trochu počasí...

Máme tu na prodej kobylku shagye s pp, 9 let, březí, neměl by někdo zájem?

17.10.2008 18:42
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):
Ahoj

Já jsem zase aktuaizovala celý náš web, přes víkend se pokusím nafotit moje koně, jestli bude aspoň trochu počasí...

No fotek tam moc nemáš, to je fakt..chtělo by to něco nafotit. Jinak moc pěkné

no jo, konečně mám taky nějaké fotečky pod sedlem..jinak fotím jen já, že..

17.10.2008 18:53
ghajariy

XXX.XXX.20.176

avecaesar napsal(a):
Ahoj

Já vím kterou. Krásnou Jasmínu... A chce za ni málo, alespoň mi se zdá ta cena nízká. Bavila jsem se s Radkem, byl předevčírem u nás. Je březí po plemenném sh.ah. Ladi, ty seš teď u Kyselých? Jsem nějak asi mimo mísu.

19.10.2008 10:13
avecaesar

XXX.XXX.109.191

ghajariy napsal(a):
Já vím kterou. Krásnou Jasmínu... A chce za ni málo, alespoň mi se zdá ta cena nízká. Bavila jsem se s Radkem, byl předevčírem u nás. Je březí po plemenném sh.ah. Ladi, ty seš teď u Kyselých? Jsem nějak asi mimo mísu.

Ahoj, jojo, máš recht - je to Jasmína. V pátek večer ji k nám přivezl. Jsem v Zábřeze už čtvrtej měsíc.

19.10.2008 17:34
klarusa

XXX.XXX.67.128

avecaesar napsal(a):
Ahoj, jojo, máš recht - je to Jasmína. V pátek večer ji k nám přivezl. Jsem v Zábřeze už čtvrtej měsíc.

tak podle hesla, kdo neni na webu nezije, jsem se rozhodla, ze si teda taky nejakej zalozim....je porad teda ve vystavbe, ale myslim, ze uz se muzete juknout

www.satiiah.estranky.cz

19.10.2008 18:07
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):
tak podle hesla, kdo neni na webu nezije, jsem se rozhodla, ze si teda taky nejakej zalozim....je porad teda ve vystavbe, ale myslim, ze uz se muzete juknout

www.satiiah.estranky.cz

Jj, jukla jsem..pěkné..jen ti moc nefungují odkazy.
Já taky teď na stránky házím fotky a budu aktualizovat...některé odkazy už vyhodím a některé tam třeba ještě nemá...Amira, Nadziha atd.

19.10.2008 19:46
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Jj, jukla jsem..pěkné..jen ti moc nefungují odkazy.
Já taky teď na stránky házím fotky a budu aktualizovat...některé odkazy už vyhodím a některé tam třeba ještě nemá...Amira, Nadziha atd.

Luci, no hurá, že jsi navkládala fotky.. jsem navštěvovali pravidelně...a najednou se nic nedělo...tak jsme ti nechali vzkaz v knize návštěv...

19.10.2008 19:55
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
Luci, no hurá, že jsi navkládala fotky.. jsem navštěvovali pravidelně...a najednou se nic nedělo...tak jsme ti nechali vzkaz v knize návštěv...

Klári, hezké stránky, chválím :-))

Jinak holky, já normálně začínám uvažovat o změně zaměření :-)) Ten kůň mě čím dál víc přesvědčuje, že ho baví drezura a skoky...já jenom čumím...

19.10.2008 21:26
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Klári, hezké stránky, chválím :-))

Jinak holky, já normálně začínám uvažovat o změně zaměření :-)) Ten kůň mě čím dál víc přesvědčuje, že ho baví drezura a skoky...já jenom čumím...

JO? No povídej! Přeháněj!
No jo...už se tam něco muselo dít

19.10.2008 21:37
klarusa

XXX.XXX.4.100

lucky napsal(a):

ajoo, no jo, ale walber nejak nefunguje jim ne me... a a koukam, ze mi nefunguje Lara a Nadzih....musim teda zjistit kde je problem

19.10.2008 21:47
lesterka

XXX.XXX.106.108

lucky napsal(a):

Lucky, tak jestli to bylo na mne...tak proste ho to bavi...bavi ho makat na jizdarne. Zatim skacem nejakych blbych 60, 70 cm, ale je z toho uplne nadseny, dneska kdyz sem blbe najizdela na skok, tak jsem ho pred nim chtela stocit na kruh, aby to neskakal a on mi zatahl, a tesne vedle stojanu me pres ten skucek stejne pretahl, bych ho asi urazila, kdybych to vzdala :-)))

19.10.2008 21:58
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Lucky, tak jestli to bylo na mne...tak proste ho to bavi...bavi ho makat na jizdarne. Zatim skacem nejakych blbych 60, 70 cm, ale je z toho uplne nadseny, dneska kdyz sem blbe najizdela na skok, tak jsem ho pred nim chtela stocit na kruh, aby to neskakal a on mi zatahl, a tesne vedle stojanu me pres ten skucek stejne pretahl, bych ho asi urazila, kdybych to vzdala :-)))

Tak to je dobře. Spousta arabů jsou dobrými skokany. Třeba uděláte díru mezi parkuráky..třeba Shamir taky dobře skáče.

19.10.2008 21:59
lesterka

XXX.XXX.106.108

lucky napsal(a):
Tak to je dobře. Spousta arabů jsou dobrými skokany. Třeba uděláte díru mezi parkuráky..třeba Shamir taky dobře skáče.

Heh...no to nevím, jestli se mnou udělá díru kamkoliv :-))
Jinak čerstvé zprávy, dneska jsme pořádně měřili a máme 153 cm...tak mi asi vyrostl kůň...ve středu budeme kout, takže počítám s tím, že klesnem na 152 :-))))))

19.10.2008 22:48
klarusa

XXX.XXX.4.100

lesterka napsal(a):
Heh...no to nevím, jestli se mnou udělá díru kamkoliv :-))
Jinak čerstvé zprávy, dneska jsme pořádně měřili a máme 153 cm...tak mi asi vyrostl kůň...ve středu budeme kout, takže počítám s tím, že klesnem na 152 :-))))))

tak odkazy opravene....

jinak vcera jsme trosku fotili, necekejte zazrak Zuzka ani Terka ze me nejsou

21.10.2008 09:45
klarusa

XXX.XXX.5.82

klarusa napsal(a):
tak odkazy opravene....

jinak vcera jsme trosku fotili, necekejte zazrak Zuzka ani Terka ze me nejsou

tady to teda zije damy...

tak jeste jednou foteckou vam to tu zaplacnu

21.10.2008 10:30
ms

XXX.XXX.46.252

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Holky kuk : http://www.terezahuclova.com/cs - Čížkovy hříbátka!
Jinak Luci - laborantko :), včera jsem byla na testu na těhu cukrovku a musím říct, že budu chvíli nesnášet laboratoře! ráno mi na lačno dali vypít půl litru čaje sladkého tak, že by v něm stála lžička, který jsem jim málem vrátila zpátky a pak jsem tam tři hodiny seděla bez pití a rozpíchávali mi prstíčky. Fuj, no bylo mi špatně ještě když jsem přijela domů, i když to už jsem mezitím do sebe hodila půl litru vody.
Jinak tenhle týden sem má přijít na měsíc kobylka z Qahiry - nemají ji doma jak odstavit, tak snad udělám nějaké fotky "koníka převalského" - ona je světle hnědá s béžovou tlamičkou, tak se jí vždycky směju, když ji vidím.

21.10.2008 12:35
janele

XXX.XXX.9.3

ms napsal(a):
Holky kuk : http://www.terezahuclova.com/cs - Čížkovy hříbátka!
Jinak Luci - laborantko :), včera jsem byla na testu na těhu cukrovku a musím říct, že budu chvíli nesnášet laboratoře! ráno mi na lačno dali vypít půl litru čaje sladkého tak, že by v něm stála lžička, který jsem jim málem vrátila zpátky a pak jsem tam tři hodiny seděla bez pití a rozpíchávali mi prstíčky. Fuj, no bylo mi špatně ještě když jsem přijela domů, i když to už jsem mezitím do sebe hodila půl litru vody.
Jinak tenhle týden sem má přijít na měsíc kobylka z Qahiry - nemají ji doma jak odstavit, tak snad udělám nějaké fotky "koníka převalského" - ona je světle hnědá s béžovou tlamičkou, tak se jí vždycky směju, když ji vidím.

Luci, fakt pěkné fotky ;)
A Sattiah samozřejmě taky.
A aby toho nebylo málo, tak ten černoušek od Čížka je fakt bomba. Teď mě mrzí o to vím, že jsme se tam tenkrát nestavily z těch Pasek... :-(

Ty jo, jsem si říkala, proč k Marině jede kobylka až z Káhiry, když jen na odstav :)) Blbá, no :))

Jináč u nác nic nového, jen je tady pořád moc krásně, vlastně čím dál tím víc :))

21.10.2008 12:37
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
Luci, fakt pěkné fotky ;)
A Sattiah samozřejmě taky.
A aby toho nebylo málo, tak ten černoušek od Čížka je fakt bomba. Teď mě mrzí o to vím, že jsme se tam tenkrát nestavily z těch Pasek... :-(

Ty jo, jsem si říkala, proč k Marině jede kobylka až z Káhiry, když jen na odstav :)) Blbá, no :))

Jináč u nác nic nového, jen je tady pořád moc krásně, vlastně čím dál tím víc :))

a tady je mé agresivní zviřátko, a děsně líný arab (jestli to tak půjde dál, tak z něj budu mít westerňáka ;) :P )
Omlouvám se za nekvalitu fotek, to já jen tak, aby řeč nestála :P

21.10.2008 20:28
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
a tady je mé agresivní zviřátko, a děsně líný arab (jestli to tak půjde dál, tak z něj budu mít westerňáka ;) :P )

Tak se taky přidáme...fotka z pondělí

21.10.2008 20:29
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
Tak se taky přidáme...fotka z pondělí

A my čerstvou fotku nemáme :-))) tak my nic nepřidáme :-))

21.10.2008 20:30
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):

Tda ten vraníček je úúúžasný! Krásný! a ten původ..no ten má budoucnost. A prcek po Ghazalovi je taky krásný. Teda viděla jsem Sněží a fakt almara arba, ale teda netipla bych, že je v 6 měsíci..teda říkala Lucka. Usa vypadá víc v tom, jak se koulí z pastviny. Ale Sneží je moc krásná a nááádherně puntíkatá.

To moje žvíže dnes dostalo trochu zabrat, byla celý den na pastvě s poníkem a kolem 4 jsme vyrazily na vyjížďku. Byli oba dnes moc šikovná a Usa se chovala vzorn, reagovala na sebemenší pobídky, šlapala jako hodinky...taky se oba řádně zapotili

21.10.2008 20:34
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
A my čerstvou fotku nemáme :-))) tak my nic nepřidáme :-))

ty si zkuste tipnout, jakou máme výšku

21.10.2008 20:48
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
ty si zkuste tipnout, jakou máme výšku

Já už svůj typ dala .)) O co soutěžíme? :)))) 154 cm :-)

21.10.2008 20:50
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Já už svůj typ dala .)) O co soutěžíme? :)))) 154 cm :-)

týjo, mám něco vymyslet, jo? tak kdo to typne správně...pošlem pohlednici
nevím, s většinou z vás se uvidím jednou do roka..na nějakou flašku poštou to asi nebude
Ok, Lenka - 154cm
jsou další návrhy?

21.10.2008 21:10
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
týjo, mám něco vymyslet, jo? tak kdo to typne správně...pošlem pohlednici
nevím, s většinou z vás se uvidím jednou do roka..na nějakou flašku poštou to asi nebude
Ok, Lenka - 154cm
jsou další návrhy?

159 cm

21.10.2008 21:10
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
159 cm

Ok, Janča 159 děti, mám doma asi mastodontá No zítra bych ho chtěla změřit..tak uvidíme

21.10.2008 21:15
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Ok, Janča 159 děti, mám doma asi mastodontá No zítra bych ho chtěla změřit..tak uvidíme

156 ???

21.10.2008 21:16
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
156 ???

Já teda osobní typ nemám - přijde mi velkej..ale taky to třeba může být omyl..jak svině...tak uvidíme

21.10.2008 21:20
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
Já teda osobní typ nemám - přijde mi velkej..ale taky to třeba může být omyl..jak svině...tak uvidíme

No ty seš teda pěkná, takhle nás napínat a neznat odpověď,. Tak upaluj meřit, jsem zvědavá :-)

21.10.2008 21:32
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
No ty seš teda pěkná, takhle nás napínat a neznat odpověď,. Tak upaluj meřit, jsem zvědavá :-)

Nojo, Lenča mě tak navnadila...

21.10.2008 21:40
gianna

XXX.XXX.235.2

sabina napsal(a):
Nojo, Lenča mě tak navnadila...

Tak ja si myslim, ze amir ma neco malo pres 160cm :)))

21.10.2008 21:48
lesterka

XXX.XXX.106.108

gianna napsal(a):
Tak ja si myslim, ze amir ma neco malo pres 160cm :)))

Ufff...tak to snad ne...to by bylo tak na 165 - 170 az dospeje...to by mohl vyhrát soutěž o nejvyššího araba u nás v republice

21.10.2008 21:50
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Ufff...tak to snad ne...to by bylo tak na 165 - 170 az dospeje...to by mohl vyhrát soutěž o nejvyššího araba u nás v republice

Leníí, třeba nakonec budem nejlepší Ale v mutantnosti

21.10.2008 21:52
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
Leníí, třeba nakonec budem nejlepší Ale v mutantnosti

To aby sis na něj pořídila štafle, až na něm budeš jezdit

21.10.2008 21:53
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
To aby sis na něj pořídila štafle, až na něm budeš jezdit

nene, to já budu nasedat z nákladní rampy

21.10.2008 21:53
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lucky napsal(a):
Tda ten vraníček je úúúžasný! Krásný! a ten původ..no ten má budoucnost. A prcek po Ghazalovi je taky krásný. Teda viděla jsem Sněží a fakt almara arba, ale teda netipla bych, že je v 6 měsíci..teda říkala Lucka. Usa vypadá víc v tom, jak se koulí z pastviny. Ale Sneží je moc krásná a nááádherně puntíkatá.

To moje žvíže dnes dostalo trochu zabrat, byla celý den na pastvě s poníkem a kolem 4 jsme vyrazily na vyjížďku. Byli oba dnes moc šikovná a Usa se chovala vzorn, reagovala na sebemenší pobídky, šlapala jako hodinky...taky se oba řádně zapotili

Tak vám sem hodím nejaké aktuálne fotečky. Saladin

21.10.2008 21:55
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
Tak vám sem hodím nejaké aktuálne fotečky. Saladin

další

21.10.2008 21:57
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
další

další

21.10.2008 22:00
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
další

posledný

21.10.2008 22:03
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
posledný

Amon

21.10.2008 22:04
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
Amon

další

21.10.2008 22:06
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
další

z profilu

21.10.2008 22:07
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
z profilu

nakoniec jedna žirafoidná

21.10.2008 22:09
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):

no a aby sa necítil odstrčený, jedna s prckom

21.10.2008 22:10
sabina

XXX.XXX.64.178

lastovicka napsal(a):

to sou kocouří

21.10.2008 22:12
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
to sou kocouří

Jani, nechceš nám změřit Sirku???Jak se vůbec má?

21.10.2008 22:30
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
no a aby sa necítil odstrčený, jedna s prckom

naozaj už posledná, El Hannah

22.10.2008 00:21
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Ahoj holky, teda sleduju, že se s tou výškou na Sněhul dotahujete .

Lahabátko je super, myslím, že ani nevadí, že to není kobylka :-).

Marino, jojo OGTT je velice oblíbené vyšetření , hlavně že ses nepozvracela. Ale pamatuju si dva chlapy, kterým to chutnalo, museli to být zvláštní lidé .
Ale řeknu ti jestli si tam seděla tři hodiny a 3x tě pichali do prstu, tak jsou pražáci 100 let za opicema, páč už dva roky se to dělá jinak. píchnou tě ze žíly jednou na začátku a pak po dvou hodinách a konec.

No a my jsme zvládli víkend úspěšně. Kopýtka máme upravené, tak teď koupit rašpli a uvidíme jak nám to půjde. Sice jsem myslela, že nedojedu, protože mám teď tak neuvěřitelně tlačivého koně a nejsem na to zvyklá :-). Při úpravě Sněhule po pů hodině začala vymýšlet, že už nebude stát, ale nakonec si dala říct. Zpáteční cesta byla vážně dobrodružná, protože jsem potkala několik myslivců a jedni se mnou zrovna vcházeli do lesa. Navíc jsem samozřejmě vyjela pozděj než jsem chtěla, tak jsem jela za šera. No blbý pocit, aspoň jsem ale měla náš reflexní obleček, který jsme konečně vyzkoušely.

No a s Ringem jsme v neděli udělali zkoušky, sice jsme byli nejhorší, body teda
nicmoc , ale máme to. Sice jsem se s úspěšným ukončením pomalu loučila po té, co jako zkušebního psa na reakci vytáhli berňáka - psa a Ringo byl vzteky bez sebe. Nakonec se ale našel ještě mladý ovčák, tak nakonec vzali ho, sice taky z nouze ctnost a bylo to mnohem lepší. No uf, ještě že už to máme za sebou.

Tak a ještě vám hodím pár foteček jak se Sněhul činila s dětma.

22.10.2008 00:24
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

Marino, jojo OGTT je velice oblíbené vyšetření , hlavně že ses nepozvracela. Ale pamatuju si dva chlapy, kterým to chutnalo, museli to být zvláštní lidé .
Ale řeknu ti jestli si tam seděla tři hodiny a 3x tě pichali do prstu, tak jsou pražáci 100 let za opicema, páč už dva roky se to dělá jinak. píchnou tě ze žíly jednou na začátku a pak po dvou hodinách a konec.

No a my jsme zvládli víkend úspěšně. Kopýtka máme upravené, tak teď koupit rašpli a uvidíme jak nám to půjde. Sice jsem myslela, že nedojedu, protože mám teď tak neuvěřitelně tlačivého koně a nejsem na to zvyklá :-). Při úpravě Sněhule po pů hodině začala vymýšlet, že už nebude stát, ale nakonec si dala říct. Zpáteční cesta byla vážně dobrodružná, protože jsem potkala několik myslivců a jedni se mnou zrovna vcházeli do lesa. Navíc jsem samozřejmě vyjela pozděj než jsem chtěla, tak jsem jela za šera. No blbý pocit, aspoň jsem ale měla náš reflexní obleček, který jsme konečně vyzkoušely.

nicmoc , ale máme to. Sice jsem se s úspěšným ukončením pomalu loučila po té, co jako zkušebního psa na reakci vytáhli berňáka - psa a Ringo byl vzteky bez sebe. Nakonec se ale našel ještě mladý ovčák, tak nakonec vzali ho, sice taky z nouze ctnost a bylo to mnohem lepší. No uf, ještě že už to máme za sebou.

Tady nejmenší prtě

22.10.2008 00:25
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

tady větší

22.10.2008 00:26
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

a tady největší ... moje drahá maminka, vypadá tu jako profík :-)

22.10.2008 00:27
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

a tady ještě holky

22.10.2008 00:28
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

a poslední i dospělí se chtěji povozit

22.10.2008 00:31
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Jo a Leňo, o víkendu jedu na ten veterinární seminář do Brna, tak jestli v pátek můžeš tak bych se na toho tvého šampióna konečně mrkla.

22.10.2008 08:44
lesterka

XXX.XXX.147.139

luckai napsal(a):
Jo a Leňo, o víkendu jedu na ten veterinární seminář do Brna, tak jestli v pátek můžeš tak bych se na toho tvého šampióna konečně mrkla.

Luci, záleží kdy v pátek...tak v pět, v šest odjíždím z Brna a vracím se až v neděli :-( Mamka má narozeniny, tak potřebuje pomoct všechno nachystat. takže u koní budu asi někdy hned po poledni. Popř. můžeš v neděli, když tu ještě budeš a budeš mít čas...

Že ty si vždycky vybereš takovou nevhodnou dobu...jinak v pátky bývám vždycky až večer u koní...ale zrovna tenhle...

22.10.2008 14:57
luckai

XXX.XXX.160.248

lesterka napsal(a):
Luci, záleží kdy v pátek...tak v pět, v šest odjíždím z Brna a vracím se až v neděli :-( Mamka má narozeniny, tak potřebuje pomoct všechno nachystat. takže u koní budu asi někdy hned po poledni. Popř. můžeš v neděli, když tu ještě budeš a budeš mít čas...

Že ty si vždycky vybereš takovou nevhodnou dobu...jinak v pátky bývám vždycky až večer u koní...ale zrovna tenhle...

Leni, tak to mi přesně vyhovuje, pojedu asi v pátek ráno a segra je stejně v práci, takže to bude ideální, mrknu na koně a odpoldne budu mít čas na segru. Ten víkend je nabitý, takže tu neděli bych asi nezvládla.

Ještě se ozvu na tel, jak to bude přesně, řekni si kdy ti to vyhovuje.

22.10.2008 18:42
lesterka

XXX.XXX.106.108

luckai napsal(a):
Leni, tak to mi přesně vyhovuje, pojedu asi v pátek ráno a segra je stejně v práci, takže to bude ideální, mrknu na koně a odpoldne budu mít čas na segru. Ten víkend je nabitý, takže tu neděli bych asi nezvládla.

Ještě se ozvu na tel, jak to bude přesně, řekni si kdy ti to vyhovuje.

jasne, tak se ozvi :-)) Super...mne to vyhovuje nekdy po poledni...je celkem jedno kdy...abych jste stihla odjezdit.

22.10.2008 18:49
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
jasne, tak se ozvi :-)) Super...mne to vyhovuje nekdy po poledni...je celkem jedno kdy...abych jste stihla odjezdit.

Luci, koukám jak je Sněží bezproblémová na ježdění cizími, co? To Usa nee..ta jen mě na zádech a všichni ostatní pryč...shodit teda nikoho ne, ale pro jistotu se nehne z místa a ode mě...však ani zase slezou dolů. Tvoje mamka fakt vypadá jako profík.

22.10.2008 20:06
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Luci, koukám jak je Sněží bezproblémová na ježdění cizími, co? To Usa nee..ta jen mě na zádech a všichni ostatní pryč...shodit teda nikoho ne, ale pro jistotu se nehne z místa a ode mě...však ani zase slezou dolů. Tvoje mamka fakt vypadá jako profík.

Usa je totiž malej pes.
Jinak děckááá, dneska jsem si byla změřit koně...tak nějak tyčkou...tak my vyšlo přesně 156cm Možná bych řekla plus mínus cenťák

22.10.2008 20:23
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Usa je totiž malej pes.
Jinak děckááá, dneska jsem si byla změřit koně...tak nějak tyčkou...tak my vyšlo přesně 156cm Možná bych řekla plus mínus cenťák

Jinak máme vystrouháno a přeočkováno Dneska byli u nás dvě kastrace a smradi pořád chtěli kuchnout i našeho míliuse

22.10.2008 20:56
klarusa

XXX.XXX.4.38

sabina napsal(a):
Jinak máme vystrouháno a přeočkováno Dneska byli u nás dvě kastrace a smradi pořád chtěli kuchnout i našeho míliuse

doufam, ze jsi ho nedala chudacek mel by o nejake to kylco min

sem Satince holky vcera koupila vitaminky, bombonky, sul, a rozcesavadlo ve spreji, tak jsem ji neudelala vubec zadnou radost, na vitaminky mi rekla, ze ten ovisek byl predtim lepsi....je teda fakt, ze ty vitaminy smrdej, takze se ji nedivim..... no pak ty bombony jsou nejake bylinkove a asi i s lekorici, takze ji to nejelo, ale nebyla sama.... sole si nevsimla, a rozcesavadlo je bubak nejvetsi, sme se chvilku honily po boxe a delaly ostudu, byla tam pani doktor.... no nakonec jsem ji utahla na suchej chleba, tak semnou i zacala pak mluvit, ale predtim nechtela, ze jsem na ni zla s tim rozcesavadlem

nosanek si vycistit nechame....ale sprej to je bubu

22.10.2008 20:59
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
doufam, ze jsi ho nedala chudacek mel by o nejake to kylco min

sem Satince holky vcera koupila vitaminky, bombonky, sul, a rozcesavadlo ve spreji, tak jsem ji neudelala vubec zadnou radost, na vitaminky mi rekla, ze ten ovisek byl predtim lepsi....je teda fakt, ze ty vitaminy smrdej, takze se ji nedivim..... no pak ty bombony jsou nejake bylinkove a asi i s lekorici, takze ji to nejelo, ale nebyla sama.... sole si nevsimla, a rozcesavadlo je bubak nejvetsi, sme se chvilku honily po boxe a delaly ostudu, byla tam pani doktor.... no nakonec jsem ji utahla na suchej chleba, tak semnou i zacala pak mluvit, ale predtim nechtela, ze jsem na ni zla s tim rozcesavadlem

nosanek si vycistit nechame....ale sprej to je bubu

NO nedala, si piš !!!
Jsem říkala, že z něj třeba někdy bude něco velkýho, pokud ho něco malýho nesežere...a že nemám zatím důvod kastrovat. Mojeho malýho pinpulína by mi o kulky připravily...teda

22.10.2008 22:06
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
NO nedala, si piš !!!
Jsem říkala, že z něj třeba někdy bude něco velkýho, pokud ho něco malýho nesežere...a že nemám zatím důvod kastrovat. Mojeho malýho pinpulína by mi o kulky připravily...teda

No jo..malej pes....náááhodou správný věrný uň...jsem dnes na vyjížďce musela ehm...no do křoví..a Usa stála u lesa a čekala, valila na mě baterky, aby náááhodou tam třeba nezůstala, ale vzorně stála a radovala se jak jsem přišla.
Jinak byla jsem ještě i na dlouhé prochajdě se psy a s ní..dnes se to nějak honilo Bylo to prima, občas vysvitlo sluníčko, ale už nic moc..dopoledne bylo hezky, ale odpoledne se to zhoršilo. Tady byla zrovna díra v mraku...fotila jsem psy u splavu, tak jsem je pak cvakla jak jsme šli

22.10.2008 22:07
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo..malej pes....náááhodou správný věrný uň...jsem dnes na vyjížďce musela ehm...no do křoví..a Usa stála u lesa a čekala, valila na mě baterky, aby náááhodou tam třeba nezůstala, ale vzorně stála a radovala se jak jsem přišla.
Jinak byla jsem ještě i na dlouhé prochajdě se psy a s ní..dnes se to nějak honilo Bylo to prima, občas vysvitlo sluníčko, ale už nic moc..dopoledne bylo hezky, ale odpoledne se to zhoršilo. Tady byla zrovna díra v mraku...fotila jsem psy u splavu, tak jsem je pak cvakla jak jsme šli

opozdilec

22.10.2008 22:08
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
opozdilec

sice po tom špacíru v jeteli byla jako koule, ale když chtěla, pořád ještě uměla hezky zabrat tryskem..ale taky se zapotíla..už má kožich jako tuleň

22.10.2008 22:09
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
sice po tom špacíru v jeteli byla jako koule, ale když chtěla, pořád ještě uměla hezky zabrat tryskem..ale taky se zapotíla..už má kožich jako tuleň

23.10.2008 08:15
lesterka

XXX.XXX.118.177

lucky napsal(a):

No tak my včera taky vystrouhali a obuli nové botičky. Po jednom kopanci při zvedání zadních nohou po mně dostal jeden on ode mně, s tím rozdílem, že já se trefila. Jinak jsme vesele nakuli a už si chodíme v nových botičkách. Jenom jsem dneska skončila v posteli, tak nevím, kdy mu je provětrám

23.10.2008 08:26
klarusa

XXX.XXX.4.38

lesterka napsal(a):
No tak my včera taky vystrouhali a obuli nové botičky. Po jednom kopanci při zvedání zadních nohou po mně dostal jeden on ode mně, s tím rozdílem, že já se trefila. Jinak jsme vesele nakuli a už si chodíme v nových botičkách. Jenom jsem dneska skončila v posteli, tak nevím, kdy mu je provětrám

Lade vse nejlepsi k dnesnim narozeninam

23.10.2008 08:30
lesterka

XXX.XXX.118.177

klarusa napsal(a):
Lade vse nejlepsi k dnesnim narozeninam

Juuuuuuu...Lada má narozeniny? Tak to se připojuji k přání

23.10.2008 08:55
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Juuuuuuu...Lada má narozeniny? Tak to se připojuji k přání

JJ, má..už mi řvalo ICQ..gratulaci máš tam Ladi. Koukám, že jsme přesně o měsíc..no...a pár let

My jen na boso

23.10.2008 09:02
lesterka

XXX.XXX.118.177

lucky napsal(a):
JJ, má..už mi řvalo ICQ..gratulaci máš tam Ladi. Koukám, že jsme přesně o měsíc..no...a pár let

My jen na boso

a proc nerve icq i na mně? Asi to mám rozbitý :(

Holky, neznáte někdo sedla značky Berman Rider?

23.10.2008 09:10
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
a proc nerve icq i na mně? Asi to mám rozbitý :(

Holky, neznáte někdo sedla značky Berman Rider?

No asi s tím něco máš..ono to většinou řve u každého, kdo má zadané datum narození

23.10.2008 10:22
janele

XXX.XXX.9.3

lucky napsal(a):
No asi s tím něco máš..ono to většinou řve u každého, kdo má zadané datum narození

Mně taky trilian neřve, ale qip řve. Takže to není o rozbití, je to o programu, a možná o jeho nastavení... :-P

Takže Lado, všechno nej ;)
A Luci, trochu opožděně, ale taky všechno nej nej :)

Sabi, to máme přibližně stejně. To mě děsí, já nechci obra :(( Je fakt, že já to měřila dost nepřesně, ale někde mezi 152 a 157 máme :-/ No, aspoň mě unese... snad... :P

23.10.2008 10:38
lesterka

XXX.XXX.118.177

janele napsal(a):
Mně taky trilian neřve, ale qip řve. Takže to není o rozbití, je to o programu, a možná o jeho nastavení... :-P

Sabi, to máme přibližně stejně. To mě děsí, já nechci obra :(( Je fakt, že já to měřila dost nepřesně, ale někde mezi 152 a 157 máme :-/ No, aspoň mě unese... snad... :P

tyjo holky...vy se máte :-)) já chci taky obra...to jenom já mám doma takovýho malýho zaprděnýho chlapa

23.10.2008 10:39
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):

Díky.
Jo, takže jsem vyhrála s tipem 156 ...téda...obludky to máte! To já mám asi pidi koně! Ale jsem naprosto spokojená..když jsem moc rozlámaná, tak už tak ji nadávám do žiraf. Ne, tohle mi absolutně vyhovuje. Vždycky jsem chtěla koně kol 150VK + - nějaké 3 cenťáky..no a holčí jsme měřili a má nějakých 147,5 -148 VKH

23.10.2008 11:06
lesterka

XXX.XXX.118.177

lucky napsal(a):
Díky.
Jo, takže jsem vyhrála s tipem 156 ...téda...obludky to máte! To já mám asi pidi koně! Ale jsem naprosto spokojená..když jsem moc rozlámaná, tak už tak ji nadávám do žiraf. Ne, tohle mi absolutně vyhovuje. Vždycky jsem chtěla koně kol 150VK + - nějaké 3 cenťáky..no a holčí jsme měřili a má nějakých 147,5 -148 VKH

Lucky...gratuluju..máš odhad :-))

23.10.2008 11:15
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Lucky...gratuluju..máš odhad :-))

Já si tak tipla podle člověka vedle, že

23.10.2008 11:59
vs

XXX.XXX.153.100

lesterka napsal(a):
tyjo holky...vy se máte :-)) já chci taky obra...to jenom já mám doma takovýho malýho zaprděnýho chlapa

:-)) nemůžeš mít všechno. Máš plňase, tak holt bude menší. Mně zas habib roste a sílí - odhad nejen můj, ale i vetky, že to KVH bude kolem 165 cm. Jestli se nám s manželem něco na výběru habiba povedlo, tak ta výška (manžel má 190 cm, však víš) a vytrvalost.
Jak říkám "jaký pán, takový krám":-)).
V

23.10.2008 13:11
lesterka

XXX.XXX.118.177

vs napsal(a):
:-)) nemůžeš mít všechno. Máš plňase, tak holt bude menší. Mně zas habib roste a sílí - odhad nejen můj, ale i vetky, že to KVH bude kolem 165 cm. Jestli se nám s manželem něco na výběru habiba povedlo, tak ta výška (manžel má 190 cm, však víš) a vytrvalost.
Jak říkám "jaký pán, takový krám":-)).
V

JJ...já si říkám, ale že na něm nevypadám zase tak hrozně...teda aspoň se tím uklidňuju :)))

23.10.2008 17:46
avecaesar

XXX.XXX.109.191

lucky napsal(a):
(2 mezery)

Moc moc děkuju
hrozně mě to mrzí, ale vůbec vás nestíhám už ani číst - vždycky jen projedu fotky , ale budu se snažit se polepšit a zase se zapojovat

23.10.2008 18:54
klarusa

XXX.XXX.4.38

avecaesar napsal(a):
Moc moc děkuju
hrozně mě to mrzí, ale vůbec vás nestíhám už ani číst - vždycky jen projedu fotky , ale budu se snažit se polepšit a zase se zapojovat

neco pro zasmami

http://www.super.cz/index.py?act =vtipky&fun_ID=13071

23.10.2008 20:40
janele

XXX.XXX.9.3

lucky napsal(a):
Já si tak tipla podle člověka vedle, že

Tak jsem teda přeměřila spratečka, vzala jsem si na to i metr, a zjistila jsem, že nám asi dodali kratší tyčky na ohradu (podle té jsem to měřila minule ), takže nová informace, Sirka má kolem 151 cm, pokud mne odhad neklame. Tak to mne uklidnil, já už mu chtěla seříznout nožičky... Beník tak kolem 147 cm, je to možný, Šárko? Ty to asi nečteš, co ?
Jako já fakt chci malýho koníka, ale zase na tom nechci vypadat jako hajzlpavouk, no, a taky mám pěkných pár kil navíc, takže si uvědomuju, že když bude Sirka silnej arab, tak jenom dobře... Lucky, Usa je tak malinká? Jsem si vůbec v Liberci neuvědomila. Voni tam byli asi všichni takoví :-)) Ale ona má taky celkem silnou kostru, ne? takže s tebou nemá problém...?

23.10.2008 21:03
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):
Tak jsem teda přeměřila spratečka, vzala jsem si na to i metr, a zjistila jsem, že nám asi dodali kratší tyčky na ohradu (podle té jsem to měřila minule ), takže nová informace, Sirka má kolem 151 cm, pokud mne odhad neklame. Tak to mne uklidnil, já už mu chtěla seříznout nožičky... Beník tak kolem 147 cm, je to možný, Šárko? Ty to asi nečteš, co ?
Jako já fakt chci malýho koníka, ale zase na tom nechci vypadat jako hajzlpavouk, no, a taky mám pěkných pár kil navíc, takže si uvědomuju, že když bude Sirka silnej arab, tak jenom dobře... Lucky, Usa je tak malinká? Jsem si vůbec v Liberci neuvědomila. Voni tam byli asi všichni takoví :-)) Ale ona má taky celkem silnou kostru, ne? takže s tebou nemá problém...?

Běhá jako tryskáč, když chce. Nepřipadá mi, že by měla problém. Já teda viděla kobyly i 142VK, takže myslím, že Usa bude asi tak k tomu středu. Já nevím, vždycky se uvádí, že plnokrevný arab má 142-152 a Shagye jsou vyšší, ale jak vidím, tak v posledních letech se asi rodí i obludky? Měla jsem za to, že Usa je prostě normál kobyla kolem těch 150 že se to pohybuje a oni jsou někteří dost přerostlí, ne? To by měli přepsat teda všechny ty psaní o výškách arabů..nevím, asi v poušti ti koně jsou menší možná, než naši evropští, nebo asilní bývají menší než třeba rusáci a poláci??...kdo víte?

23.10.2008 21:03
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
(2 mezery)

a já měla narozky včera , gratuluju Lado, už si štír nebo ještě váha?

Luci, jo Sněhul nemá problém s cizíma lidma na jízdárně na ní na povození posadím cokoliv :-), ale školní kůň to vážně není. Jak dojde na pořádné ježdění a člověk je začátečník,což po chvíli zjistí :-) tak to si ulevuje, kde může a vymýšlí (nenaklušu, nenacválám, střihnu rohy ...
Jinak Luci vážně pěkné fotky v sedle.

Holky a já zítra konečně uvidím Nadyho.

23.10.2008 21:08
gianna

XXX.XXX.235.2

janele napsal(a):

Ahoj, Beník je maličkatý, ten má určitě těch 147cm. Gabor je o něco vetší ten má 154cm a z Milánka mi roste pěkné monstrum, ten už teď v necelém roce má 145cm. ale abych řekla pravdu centimetr sem centimetr tam, na výšce až tolik nezáleží. Já se cítím dobře i s mými poníky , kteří mají 130cm :))) hlavně když to mají v hlavě v pořádku a jsou zdraví.

23.10.2008 21:22
lerry

XXX.XXX.102.84

lesterka napsal(a):
JJ...já si říkám, ale že na něm nevypadám zase tak hrozně...teda aspoň se tím uklidňuju :)))

Teda Nady je fakt krasavec. To chodí takto na přilnutí ve všech chodech? Jestli jo, tak ti Leni začnu toho oře závidět Většina arabášů co jsem viděla, tak většinou byli s "hlavou v oblacích" .

23.10.2008 21:45
lesterka

XXX.XXX.106.108

lerry napsal(a):
Teda Nady je fakt krasavec. To chodí takto na přilnutí ve všech chodech? Jestli jo, tak ti Leni začnu toho oře závidět Většina arabášů co jsem viděla, tak většinou byli s "hlavou v oblacích" .

Jeee...děkujem...si piš, že chodí takhle ve všech chodech. Jinak mám problém u trenéra :)) Půl roku s ním pilně trénujem, tak to začíná pomalu k něčemu vypadat...jenom kdybych já mu to tak nekazila

24.10.2008 09:46
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):
Jeee...děkujem...si piš, že chodí takhle ve všech chodech. Jinak mám problém u trenéra :)) Půl roku s ním pilně trénujem, tak to začíná pomalu k něčemu vypadat...jenom kdybych já mu to tak nekazila

Ty jo, co je to za novou modu, nechávat nedokončené téma?

Přidejte reakci

Přidat smajlík