Potřebovala bych inspiraci...chci nechat ušít madla na oslíka, pony madla jsou velké a nesedí....Navíc, to veliké vypodložení rukojetí u pony madel mi na oslíka nesedí....Chtěla bych nějakou představu, co přednesu sedláři jako zadání zakázky....Nemáte někdo doma něco takového ? Prosím fotečky...Díky..
jitka
napsal(a):
Potřebovala bych inspiraci...chci nechat ušít madla na oslíka, pony madla jsou velké a nesedí....Navíc, to veliké vypodložení rukojetí u pony madel mi na oslíka nesedí....Chtěla bych nějakou představu, co přednesu sedláři jako zadání zakázky....Nemáte někdo doma něco takového ? Prosím fotečky...Díky..
:)
jitka
napsal(a):
Ahoj,já jsem si zhotovila madla z náhřbetníku postroje.Zachovalo se akorát šroubování na kroužky,jinak vše jsem vyměnila a potáhla koženkou.Slouží to jak do výběhu na upevnění deky,aby se neválela,na lonžování,voltižm pro malé děcka taqk klasicky na opratě do vozu a saní.