kacicenickaaaaa

XXX.XXX.13.222
Frísové jsou taky hezcí koně, ale já mám ráda koně Grifa, který je ryzák a je to třičtvrtě ČT a čtvrt arab. je nadherný. na slunci se nádherně leskne !! posílám vám proto pár ukázek (podobných koní) ryzáků!! aby jste poznali jak jsou nádherní
!!
kacicenickaaaaa

XXX.XXX.13.222
kacicenickaaaaa
napsal(a):
Frísové jsou taky hezcí koně, ale já mám ráda koně Grifa, který je ryzák a je to třičtvrtě ČT a čtvrt arab. je nadherný. na slunci se nádherně leskne !! posílám vám proto pár ukázek (podobných koní) ryzáků!! aby jste poznali jak jsou nádherní
!!
A další!!
kacicenickaaaaa

XXX.XXX.13.222
kacicenickaaaaa
napsal(a):
A ještě jeden!!
Souhlasím, ryzáci=fešáci
Stormy, čt po Loutanoś Orion, m A1/1 po Monseigneur
brodska
napsal(a):
Souhlasím, ryzáci=fešáci
Stormy, čt po Loutanoś Orion, m A1/1 po Monseigneur
brodska
napsal(a):
Přikládám taky foto mojeho ryzáčka
Regent - ČT po 2646 Robik ( z linie Ramiro Z) z klisny Jula po Diktant II - 26
A je na prodej
kacicenickaaaaa
napsal(a):
!!
Moje ryšavá skorotrakénská krasavica Gasie...tady poprvé ve westernu, ale sluší jí všechno...
kacicenickaaaaa
napsal(a):
!!
a tady při sobotní úpravě kopyt..
kukinatost
napsal(a):
a tady při sobotní úpravě kopyt..
a tady jako žirafa..:)
kukinatost
napsal(a):
a tady jako žirafa..:)
a jak se umí nosit, rezavica jedna..:)
kukinatost
napsal(a):
a jak se umí nosit, rezavica jedna..:)
Všem milionkrat dekuju za prispevky!!
kacicenickaaaaa
napsal(a):
Všem milionkrat dekuju za prispevky!!
taky se pridavam s nasemi ryzkami...jedna CT x traken druha A1/1
chema
napsal(a):
taky se pridavam s nasemi ryzkami...jedna CT x traken druha A1/1
CT x traken - chema
kacicenickaaaaa
napsal(a):
!!
Ahoji holky,
tak já taky přidávám kobylku,kterou teďkom jezdím...!!! Její jméno je Fabie,a je to opravdu kuň s velkým K!
dajanka
napsal(a):
Ahoji holky,
tak já taky přidávám kobylku,kterou teďkom jezdím...!!! Její jméno je Fabie,a je to opravdu kuň s velkým K!
Tak a ještě ryzáček ze stáje...!!! Rusty Gun opravdu mu nikdo jiný neřekne než Malý
Jeho otec je Radegast.... takže už se těšíme na jaro jak se bude začínat obsedat
dajanka
napsal(a):
Tak a ještě ryzáček ze stáje...!!! Rusty Gun opravdu mu nikdo jiný neřekne než Malý
Jeho otec je Radegast.... takže už se těšíme na jaro jak se bude začínat obsedat
A ještě bráška Malého (také po Radegastovi...!!! ) Náš Regent pracovně Rudy