Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2008 17:57
kacicenickaaaaa

XXX.XXX.13.222

čauky holky z fóra. mám návrh: nechtěli bystese seznámit?? já jsem tu odedneška a proto bych vás ráda poznala!! kdo se budete chtít seznámit nebo představit, prosím napište do tohoto odkazu!! na 100% odepíšu!! bude přece fajn když se poznáme ne??
(tito dva koně jsou taky kámoši/ky. tak proč bychom nemihly být mi??)

12.10.2008 18:45
woldemortik

XXX.XXX.199.200

kacicenickaaaaa napsal(a):
čauky holky z fóra. mám návrh: nechtěli bystese seznámit?? já jsem tu odedneška a proto bych vás ráda poznala!! kdo se budete chtít seznámit nebo představit, prosím napište do tohoto odkazu!! na 100% odepíšu!! bude přece fajn když se poznáme ne??

Ahoj tak vetčina lidí tady na fauně už se znaji jsme tady už taková sehraná banda no někdy jsou zde i vijimky.ja jsem martina jsem z jihu čech.Krumlovsko ve středu mi bude23 ma 3 koníky 10belgičku,11setlanda a 16m hřebečka belgika.

12.10.2008 18:58
red and white

XXX.XXX.125.26

woldemortik napsal(a):
Ahoj tak vetčina lidí tady na fauně už se znaji jsme tady už taková sehraná banda no někdy jsou zde i vijimky.ja jsem martina jsem z jihu čech.Krumlovsko ve středu mi bude23 ma 3 koníky 10belgičku,11setlanda a 16m hřebečka belgika.

Ahoj Katko
Tak já jsem Petra, jsem ze severních čech, je mi 17let a doma mám dva koníky ( ČT - Popelka, Hucul - Omar ) .. kdybys měla otázky stačí říct

12.10.2008 19:20
kacicenickaaaaa

XXX.XXX.13.222

woldemortik napsal(a):

Marti moc dík

12.10.2008 19:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Ahoj Katko
Tak já jsem Petra, jsem ze severních čech, je mi 17let a doma mám dva koníky ( ČT - Popelka, Hucul - Omar ) .. kdybys měla otázky stačí říct

Tak ahoj Kačko, já jsem Týna, jsem z východních Čech a je mi 19 roků...mám zatím jednoho koníka Diega, je to ČT 13ti letý valach...

12.10.2008 19:41
woldemortik

XXX.XXX.199.200

Marti moc dík

Katko nemáš za co

12.10.2008 20:07
shantal88

XXX.XXX.116.185

Ahojda,jsem na tom trochu jako ty,lidi z fora moc neznám,i když tady chodím delší čásek
Já jsem Eva, z Ostravy, momentálně už přes rok v Irsku a je mi 21let.
Mám dvě kobylky 4 a 11-ti letou bábinku ČT,obě čekají hříbátko.
No a přezdívka? jak jinak než po prvním koníkovi Shani alis Shantal

12.10.2008 20:11
kukinatost

XXX.XXX.219.111

shantal88 napsal(a):
Ahojda,jsem na tom trochu jako ty,lidi z fora moc neznám,i když tady chodím delší čásek
Já jsem Eva, z Ostravy, momentálně už přes rok v Irsku a je mi 21let.
Mám dvě kobylky 4 a 11-ti letou bábinku ČT,obě čekají hříbátko.
No a přezdívka? jak jinak než po prvním koníkovi Shani alis Shantal

Tak to já už budu fest profláklá....:
Jako Marťa...)))
mám dva oře - černou věc a rezavicu...

12.10.2008 20:13
kukinatost

XXX.XXX.219.111

a černá věc...tady ještě hnědá...

12.10.2008 20:13
kukinatost

XXX.XXX.219.111

a se mnou na vandru letos v květnu..

Přidejte reakci

Přidat smajlík