Konáci z NJ,Ostravy a okolí,kde jste?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2008 15:59
janiska

XXX.XXX.65.123

Ahojky ,my snad už vůbec neexistujeme.Holky,chci se zeptat,ve dnech 15.-16.listopadu k nám na ranch přijede Petr Soukup,přijede mi vystrouhat dva koníky s problémy těžšího rázu a při té příležitosti by u nás udělal přednášku na téma kopyta,praktické ukázky a poradil s našimi problémy.Je nás víc,co by je to zajímalo,ale pokud budete mít zájem a čas,ozvěte se do konce měsíce.Cenu upřesním.Díky.

14.10.2008 16:08
magulka

XXX.XXX.249.43

janiska napsal(a):
Ahojky ,my snad už vůbec neexistujeme.Holky,chci se zeptat,ve dnech 15.-16.listopadu k nám na ranch přijede Petr Soukup,přijede mi vystrouhat dva koníky s problémy těžšího rázu a při té příležitosti by u nás udělal přednášku na téma kopyta,praktické ukázky a poradil s našimi problémy.Je nás víc,co by je to zajímalo,ale pokud budete mít zájem a čas,ozvěte se do konce měsíce.Cenu upřesním.Díky.

Ahojky my bydlime kousek od NJ
Ty bydliš kde?
Jinak moje Aranka

14.10.2008 16:10
janiska

XXX.XXX.65.123

magulka napsal(a):
Ahojky my bydlime kousek od NJ
Ty bydliš kde?
Jinak moje Aranka

Studénka,Nová Horka,Hafl.ranch aneb bývalý vojenský statek je naším sídlem.

14.10.2008 16:50
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):
Studénka,Nová Horka,Hafl.ranch aneb bývalý vojenský statek je naším sídlem.

No tak my se určitě zúčastníme, to už víte. Už se těším

14.10.2008 19:03
kovbojka

XXX.XXX.212.142

janiska napsal(a):

Já bych se možná přišla podívat.. ještě nevím jesti mi to vyjde ale jestli budu mít čas tak určitě a ráda. Kopyta jsou snad můj věčný problém

14.10.2008 19:10
kukinatost

XXX.XXX.219.111

janiska napsal(a):

Tak zdravím ostravsko...Já se teď chystám mrknout na Soukupa při práci ve Zlíně, ale pokud máte nějaký konkrétní problém, který budete řešit...
akorát abych byla upřímná, tak po těch zvěstech, které kolovaly po vámi organizovaném kurzu přirozené komunikace, mě místo setkání poněkud odrazuje, prohlížela sjem si i vaše stránky a některé věci mi přijdou poněkud svérázné....
zkusila bych něco domluvit se svou kopytářkou a udělat něco pro lidi, kteří mají koníky s méně závažnými problémy a předvést jim - klidně na mých koních, jak neinvazivní a přesto efektní metodou opečovávat kopyta...
tady já při práci na vysokých patkách své kobyly dlouhodoběkuté na předky...

14.10.2008 20:04
janiska

XXX.XXX.65.123

kukinatost napsal(a):
Tak zdravím ostravsko...Já se teď chystám mrknout na Soukupa při práci ve Zlíně, ale pokud máte nějaký konkrétní problém, který budete řešit...
akorát abych byla upřímná, tak po těch zvěstech, které kolovaly po vámi organizovaném kurzu přirozené komunikace, mě místo setkání poněkud odrazuje, prohlížela sjem si i vaše stránky a některé věci mi přijdou poněkud svérázné....
zkusila bych něco domluvit se svou kopytářkou a udělat něco pro lidi, kteří mají koníky s méně závažnými problémy a předvést jim - klidně na mých koních, jak neinvazivní a přesto efektní metodou opečovávat kopyta...
tady já při práci na vysokých patkách své kobyly dlouhodoběkuté na předky...

Jani,musím Vás zklamat,ale pan Soukup ve Zlíně rozhodně nebude,nevím,kdo je pozván.Já ho oslovila na tomto základě,bylo mně vysvětleno,že on tyto věci nedělává,ale udělá výjimku.Rozhodně se tu objeví asi dost lidí,kteří nedají na fámy z netu,ale kteří to tu znají a znají nás.Nchcete,nechte být,ale přstante všichni s pomluvami.Co se kursu s Kuníčkem týče,já jediná měla odvahu někoho oslovit a něco udělat,před akcí mi onemocněl pes,který pro mně znamenal víc než cizí lidi.Pravda,měla jsem se na to vykašlat.Ale zatím si stále myslím,e to člověk dělá pro koně a lidi okolo nich,ne pro kdekoho,kdo dokáže jen vytahovat špínu a hnus.

14.10.2008 20:10
kessidis

XXX.XXX.44.120

janiska napsal(a):
Jani,musím Vás zklamat,ale pan Soukup ve Zlíně rozhodně nebude,nevím,kdo je pozván.Já ho oslovila na tomto základě,bylo mně vysvětleno,že on tyto věci nedělává,ale udělá výjimku.Rozhodně se tu objeví asi dost lidí,kteří nedají na fámy z netu,ale kteří to tu znají a znají nás.Nchcete,nechte být,ale přstante všichni s pomluvami.Co se kursu s Kuníčkem týče,já jediná měla odvahu někoho oslovit a něco udělat,před akcí mi onemocněl pes,který pro mně znamenal víc než cizí lidi.Pravda,měla jsem se na to vykašlat.Ale zatím si stále myslím,e to člověk dělá pro koně a lidi okolo nich,ne pro kdekoho,kdo dokáže jen vytahovat špínu a hnus.

Měla bych zájem, podle ceny a časového plánu přednášky. Budu čekat na další info.

14.10.2008 20:17
janiska

XXX.XXX.65.123

kessidis napsal(a):
Měla bych zájem, podle ceny a časového plánu přednášky. Budu čekat na další info.

Dm včas vědět,spíš jsem chtěla dát dispozice i pro jiné.Chceme začít v sobotu po deváté hodině,aby se toho za den co nejvíce zvládlo,málokd má čas oba dny a druhý den by se asi řešily inviduální případy.Čím nás bude více,tím bude pro nás všechny cena zajímavější.všchny případy se podle mně prostě nedají řešit podle kopytního manuálu,to se dá aplikovat jen na zdravá kopyta.a to bohužel dva z mých koní rozhodně nemají

14.10.2008 20:23
kukinatost

XXX.XXX.219.111

janiska napsal(a):

No, vzhledem k tomu, že se mi ty informace donesly z pár na sobě zcela nezávislých zdrojů, byla pro mě daná fakta přinejmenším k zamyšlení.....
Ráda bych podotkla, že u mne se již jeden kurz NHS na Ostravsku konal v létě 2007...lektorkou byla Katka Santarová a myslím, že zúčastnění i diváci byli spokojeni, já určitě, už jenom tím, jak jsem našla ke svému ne zrovna jednoduchému koni cestu...takže opravdu nejste jediná....
A ve Zlíně bude zřejmě tedy nějaký jmenovec - taktéž Soukup, pokud se jendá o jiného, ráda se přijedu osobně přesvědčit, že u vás tomu tak není - dle zvěstí z internetu....:))

14.10.2008 21:12
pilgrisek

XXX.XXX.98.218

janiska napsal(a):

A kdo se chystá na huberta k Dáši?? Já jaksi jezdit ještě nemůžu ale na kukandu sama bez ořa přijedu určitě a hlavně na soud a co vy? Janule jedeš?

15.10.2008 08:42
ditule28

XXX.XXX.212.163

pilgrisek napsal(a):
A kdo se chystá na huberta k Dáši?? Já jaksi jezdit ještě nemůžu ale na kukandu sama bez ořa přijedu určitě a hlavně na soud a co vy? Janule jedeš?

No já taky první myslela, že tam bude pan Soukup, ale bude tam pan Martin Běhal, neznám ho, ale kouknu na jeho stránky. Jen ať se to uvede na pravou míru. Pročetla jsem celou diskuzi a z toho jsem to tak pochopila.

15.10.2008 10:18
tauria

XXX.XXX.143.250

ditule28 napsal(a):
No já taky první myslela, že tam bude pan Soukup, ale bude tam pan Martin Běhal, neznám ho, ale kouknu na jeho stránky. Jen ať se to uvede na pravou míru. Pročetla jsem celou diskuzi a z toho jsem to tak pochopila.

My jsme taky z Novojičínska,konkrétně jezdecký klub Karina Loučka A kdy dělá Dáša Huberta? a co do Bludovic jedete? Snad to bude lepší než Loučka....

15.10.2008 11:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

janiska napsal(a):

No, já jsem teď nedávno mluvila s Dášenou, tak ona dělá letos huberta 8.11....
No a Baruli, pojedu, ale zkusím vzít oba koně jenom na sraz, ať se zas Kerka trochu okouká, a pak pojedeme zpátky domů - vyjížďku nepojedeme..
ona to Dášena tež dělá takové svižné a já už jsem se loni s tou mojí bestyjou s panceřovou hubou trápila, takže bysme se přijeli mrknout s oběma koňma, a pak v klidu domů...Já nesnáším, jak pak ty koně dva měsíce vyklidńujua vysvětluju, že se furt nelítá..
a k Loučce - no Dáša říkala, že docela mazec jízda - těžký terén, hodně cvalu, fakt náročné...

15.10.2008 11:12
tauria

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
No a Baruli, pojedu, ale zkusím vzít oba koně jenom na sraz, ať se zas Kerka trochu okouká, a pak pojedeme zpátky domů - vyjížďku nepojedeme..
ona to Dášena tež dělá takové svižné a já už jsem se loni s tou mojí bestyjou s panceřovou hubou trápila, takže bysme se přijeli mrknout s oběma koňma, a pak v klidu domů...Já nesnáším, jak pak ty koně dva měsíce vyklidńujua vysvětluju, že se furt nelítá..
a k Loučce - no Dáša říkala, že docela mazec jízda - těžký terén, hodně cvalu, fakt náročné...

no já bych neřekla hodně cvalu, ale spíš ten terén a koně se hecovali, takže to bylo o ničem taky mám teď problém s tím, že musím koníkovi vysvětlit, že se pořád nelítá, byl os soboty poprvé pod sedlem(chodil na lonž a na volnost) a byla to docela jízda a to jsem jela sama

15.10.2008 11:13
tauria

XXX.XXX.143.250

tauria napsal(a):
no já bych neřekla hodně cvalu, ale spíš ten terén a koně se hecovali, takže to bylo o ničem taky mám teď problém s tím, že musím koníkovi vysvětlit, že se pořád nelítá, byl os soboty poprvé pod sedlem(chodil na lonž a na volnost) a byla to docela jízda a to jsem jela sama

bože já jsem ale češtinář KONÉ SE HECOVALY

15.10.2008 11:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

tauria napsal(a):

no, ais to tak Dášeně přilo, jak se koně hecovali...nicméně hlavně zmiňovala masakrálůní teérn a záběr na kondičku...to ty moje bestyje mají až moc...nicméně hecovat se umí výborně...
U Dáši je to tež takové svižnější, aspoň v tom rychlém lotu vždycky bylo a já mám kobylu kdyis v terénu jezditelnou jenom krokem a šibnutého plňasa, co chodí bez udidla...
a oba jsou vcelku teďkom venku příjemně zvladatelní, tak bych si je nerada pokazila jdenou hubertkou...
ale stavíme se mrknout, kdo všechno dorazil, už to budeme mít jako vyjížďku..:)

15.10.2008 11:15
strelish

XXX.XXX.142.166

tauria napsal(a):
bože já jsem ale češtinář KONÉ SE HECOVALY

Snad hecovali s měkkým I, ne? Nebo je TA kůň?

15.10.2008 11:16
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no, ais to tak Dášeně přilo, jak se koně hecovali...nicméně hlavně zmiňovala masakrálůní teérn a záběr na kondičku...to ty moje bestyje mají až moc...nicméně hecovat se umí výborně...
U Dáši je to tež takové svižnější, aspoň v tom rychlém lotu vždycky bylo a já mám kobylu kdyis v terénu jezditelnou jenom krokem a šibnutého plňasa, co chodí bez udidla...
a oba jsou vcelku teďkom venku příjemně zvladatelní, tak bych si je nerada pokazila jdenou hubertkou...
ale stavíme se mrknout, kdo všechno dorazil, už to budeme mít jako vyjížďku..:)

Že bychom se stavili (teda asi spíš stavily) taky mrknout?

15.10.2008 11:20
pedruna

XXX.XXX.104.91

kukinatost napsal(a):

Ahojte, no já bych se na tu kopytářskou přednášku kouknout přijela,páč mě to dost zajímá,koňa mám na boso a pomáhá mi s nima Lucka Fochtová a maximální spokojenost, ale ráda bych viděla i jiné kopytáře v akci,páč informací není nikdy dost. Nad Dášeninou hubertkou uvažuju, máme to za rohem,uvidí se podle počasí,ale hlavně nevím jak Jerry zvládne psychicky tolik koní pohromadě.

15.10.2008 11:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Že bychom se stavili (teda asi spíš stavily) taky mrknout?

no, já vyloženě dojedu s koňama, ať se zas podívají na větší stádo, hlavně černé věci to chci dopřát...a pak sam svým tempem v pohodě dojedu domů...
však se stavte mrknout tež:)

15.10.2008 11:25
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no, já vyloženě dojedu s koňama, ať se zas podívají na větší stádo, hlavně černé věci to chci dopřát...a pak sam svým tempem v pohodě dojedu domů...
však se stavte mrknout tež:)

Se nám to kryje s Hájeckou hubertkou, ale asi dorazíme na čumendu

15.10.2008 11:32
pepa

XXX.XXX.53.234

pedruna napsal(a):
Ahojte, no já bych se na tu kopytářskou přednášku kouknout přijela,páč mě to dost zajímá,koňa mám na boso a pomáhá mi s nima Lucka Fochtová a maximální spokojenost, ale ráda bych viděla i jiné kopytáře v akci,páč informací není nikdy dost. Nad Dášeninou hubertkou uvažuju, máme to za rohem,uvidí se podle počasí,ale hlavně nevím jak Jerry zvládne psychicky tolik koní pohromadě.

Ty ses nedávno stěhovala s koníkem, že? Můžu se zeptat, kam, a jaké je to tam?

15.10.2008 11:34
tauria

XXX.XXX.143.250

strelish napsal(a):
Snad hecovali s měkkým I, ne? Nebo je TA kůň?

ne ale tTY KONÉ

15.10.2008 11:46
kovbojka

XXX.XXX.231.82

janiska napsal(a):

Jsem tak trošku mimo..mohla bych se zeptat kde je ten hubert u dáši jak o něm všichni mluvíte? Jinak ještě jsem se chtěla zeptat nemáte někdo fotky z hubertu v loučce???

15.10.2008 11:52
strelish

XXX.XXX.142.166

kovbojka napsal(a):
Jsem tak trošku mimo..mohla bych se zeptat kde je ten hubert u dáši jak o něm všichni mluvíte? Jinak ještě jsem se chtěla zeptat nemáte někdo fotky z hubertu v loučce???

v OV - Heřmanicích. Pořádá ho ta Dáša z jezdeckých potřeb.

15.10.2008 11:56
pedruna

XXX.XXX.104.91

pepa napsal(a):
Ty ses nedávno stěhovala s koníkem, že? Můžu se zeptat, kam, a jaké je to tam?

pro Pepu: pokud to byl dotaz pro mě,tak jsem asi 5 měsíců v Rychvaldě a stěhovala jsem se z Hrabové.Bližší info jedině mailem.

15.10.2008 12:05
tauria

XXX.XXX.143.250

kovbojka napsal(a):

to nevím kdo by mohl mít, nějak jse to nesledovala, jestli vůbec někdo fotil

18.10.2008 12:13
pedruna

XXX.XXX.104.91

tauria napsal(a):
to nevím kdo by mohl mít, nějak jse to nesledovala, jestli vůbec někdo fotil

jakpak to,že jsme zase někde zapadli???přidám pár fotek,které fotila kamarádka a myslím,že se jí koc povedly.

18.10.2008 12:17
pedruna

XXX.XXX.104.91

pedruna napsal(a):
jakpak to,že jsme zase někde zapadli???přidám pár fotek,které fotila kamarádka a myslím,že se jí koc povedly.

18.10.2008 19:29
kovbojka

XXX.XXX.212.142

janiska napsal(a):

Byl někdo z vás dneska na hubertu v Sůchdole.nebo spíš na Kletné??
Jinak přidávám fotčky dnešní a nového výběhu... tam se můžou pořádně nažrat

Tady moje příšerka

18.10.2008 19:30
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
Byl někdo z vás dneska na hubertu v Sůchdole.nebo spíš na Kletné??
Jinak přidávám fotčky dnešní a nového výběhu... tam se můžou pořádně nažrat

Tady moje příšerka

Finesa

18.10.2008 19:32
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
Finesa

Ejmy papá bodlák

18.10.2008 19:32
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
Ejmy papá bodlák

a tady jsou konečně lenoši v pohybu

18.10.2008 19:33
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
a tady jsou konečně lenoši v pohybu

doufám že nevadí že tu házím ty fotky

18.10.2008 19:33
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
doufám že nevadí že tu házím ty fotky

18.10.2008 19:34
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

jej tak kvalita je fakt strašná až to bolí

18.10.2008 19:35
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
jej tak kvalita je fakt strašná až to bolí

18.10.2008 19:36
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

poslední a už dám pokoj

18.10.2008 19:37
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
poslední a už dám pokoj

néé dobře ale tahle už bude fakt uplně poslední

20.10.2008 10:13
ditule28

XXX.XXX.212.163

kovbojka napsal(a):
néé dobře ale tahle už bude fakt uplně poslední

Jsme zase nějak zapadli.

20.10.2008 10:33
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
Jsme zase nějak zapadli.

No jo asi všichni makají a jen já se ulívám.

20.10.2008 13:50
jenee

XXX.XXX.150.58

janiska napsal(a):

naše trio z Trojanovic

20.10.2008 14:04
ditule28

XXX.XXX.212.163

jenee napsal(a):
naše trio z Trojanovic

Tak přece jen někdo. Jak se daří? Teď jsem jela přes Trojanovice v sobotu a máte tam nádherné prostředí.

20.10.2008 14:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ditule28 napsal(a):
Tak přece jen někdo. Jak se daří? Teď jsem jela přes Trojanovice v sobotu a máte tam nádherné prostředí.

ted jste krásn vybravení, já mám doma jenom duo černo - rezavé...
a dneska se všude chlubím, jakou mám radost z Kerky, byli jsme teď o weekendu an delší vyjížďce ve více koních a můj černý bubák i kobyla - na té jela moje trenérka úplně v pohodě...a valach bez udidla na našem konenčě novém ušitém sidepullu, abychom nejezdili furt jenom na ohlávce:))

20.10.2008 14:20
ditule28

XXX.XXX.212.163

kukinatost napsal(a):
ted jste krásn vybravení, já mám doma jenom duo černo - rezavé...
a dneska se všude chlubím, jakou mám radost z Kerky, byli jsme teď o weekendu an delší vyjížďce ve více koních a můj černý bubák i kobyla - na té jela moje trenérka úplně v pohodě...a valach bez udidla na našem konenčě novém ušitém sidepullu, abychom nejezdili furt jenom na ohlávce:))

No víkend byl báječně slunečný. Já byla v sobotu na tom kopytářském kurzu a byla jsem spokojená, no a neděli jsem spíš proválela s přítelem v posteli.

20.10.2008 15:07
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
No víkend byl báječně slunečný. Já byla v sobotu na tom kopytářském kurzu a byla jsem spokojená, no a neděli jsem spíš proválela s přítelem v posteli.

Venku je tak krásně a já tu musím sedět až do 17. hodin a psát stupidní zápisy z jednání. ach jo...

20.10.2008 20:22
pilgrisek

XXX.XXX.102.235

janiska napsal(a):

Jsem si koupila novou přenosku na čištěníse musim někomu pochlubyt sice za 500 ale konečně se mi tam vlezou možná všechny ty mastičky a blbosti ... Tu starou mi pilis rozbyl A co jinak děláte všichni?

3.11.2008 11:01
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):

Tak kurz se nám blíží, jak to vypadá? Jsou nějaké nové informace a podrobnosti?
Díky

3.11.2008 11:04
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ditule28 napsal(a):
Tak kurz se nám blíží, jak to vypadá? Jsou nějaké nové informace a podrobnosti?
Díky

Já myslím, že už to tu někde bylo....koná se myslím tu další sobotu, někdy od rána až do večera a za diváka chcou 150....
Jsme nějak zapadli, kurnik...
Jsme byla včera na 4 hodinové vyjížďce tou panenskou ostravskou přírodou:)))Mazec krosit ty haldy a tak:)

3.11.2008 11:11
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
Já myslím, že už to tu někde bylo....koná se myslím tu další sobotu, někdy od rána až do večera a za diváka chcou 150....
Jsme byla včera na 4 hodinové vyjížďce tou panenskou ostravskou přírodou:)))Mazec krosit ty haldy a tak:)

čaute holky,kdopak z vás se chystá na kurz k Lucce?Já nad tím uvažuju,že bych se přijela kouknout.Jinak je to mám pocit 15.11 a od 12-ti hodin.

3.11.2008 11:13
ditule28

XXX.XXX.212.163

kukinatost napsal(a):

To vím, kdy to je, jen jestli se něco nezměnilo, asi zavolám přímo paní Lucce.
Tak 4 hodiny v sedle, to tě bolí zadek ne? My byli včera taky, ale jen na hodinku, vyjeli jsme pozdě a začlo se stmívat, tak jsme pelášili pak zpátky. Jinak naše flekatice dělala včera rodeo. :) Chudák kámoška. Jinak jak se ti jezdí na tom sidepullu? Ty už ale jezdíš dlouho bez udidla, že?

3.11.2008 11:14
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
To vím, kdy to je, jen jestli se něco nezměnilo, asi zavolám přímo paní Lucce.
Tak 4 hodiny v sedle, to tě bolí zadek ne? My byli včera taky, ale jen na hodinku, vyjeli jsme pozdě a začlo se stmívat, tak jsme pelášili pak zpátky. Jinak naše flekatice dělala včera rodeo. :) Chudák kámoška. Jinak jak se ti jezdí na tom sidepullu? Ty už ale jezdíš dlouho bez udidla, že?

Já se chystám, ale nevím zda budu oba dny, já spíše bych potřebovala, aby pan Soukup zajel i k nám na koníky. je to jen kousek.

3.11.2008 11:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ditule28 napsal(a):
Já se chystám, ale nevím zda budu oba dny, já spíše bych potřebovala, aby pan Soukup zajel i k nám na koníky. je to jen kousek.

jj, já jezdím vlastně už něco přes rok jenom na ohlávce...ale tohle je mnohem jemnější a přesnější na ovládání, docela dobře se mi na tom i jízdárničí...a koník na tom hrozně hezky šlape.))
chtělasjem bud sidepull nebo bosal, ale ten side mi přijde, že se psíš hodí k anglii i k westernu...ten bosal je, nebo aspoň na mě působí vyloženě westernově...já sjem myslela, že je to jenom jeden den...No, Dáji, já se chci přijet mrknout, max. vezmu foťák, ať se mrkne on:)

3.11.2008 11:49
ditule28

XXX.XXX.212.163

kukinatost napsal(a):
jj, já jezdím vlastně už něco přes rok jenom na ohlávce...ale tohle je mnohem jemnější a přesnější na ovládání, docela dobře se mi na tom i jízdárničí...a koník na tom hrozně hezky šlape.))
chtělasjem bud sidepull nebo bosal, ale ten side mi přijde, že se psíš hodí k anglii i k westernu...ten bosal je, nebo aspoň na mě působí vyloženě westernově...já sjem myslela, že je to jenom jeden den...No, Dáji, já se chci přijet mrknout, max. vezmu foťák, ať se mrkne on:)

Taky nad tím uvažuju, ale netuším, jak by na to reagoval, celý život jezdí na udidle a já taky. Spíš bych to od někoho půjčila a zkusila. Jenže nechodím s obrazama :) tak asi až příští rok.

3.11.2008 11:51
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):

jj máš pravdu Jani,Lucka všude píše že je to jen toho 15.11..Musím nafotit kopyta hlavně od Clase,protože se mu strašně lámou a jedno kopýtko mu roste dost rychle a navíc se mu jakoby prohýbá z vrchní části,nevím jak to napsat,tak potřebuju poradit co s tím.navíc je nemá takové jaké bych chtěla,tak at vím co a jak.

3.11.2008 12:09
kukinatost

XXX.XXX.43.146

causinka2 napsal(a):
jj máš pravdu Jani,Lucka všude píše že je to jen toho 15.11..Musím nafotit kopyta hlavně od Clase,protože se mu strašně lámou a jedno kopýtko mu roste dost rychle a navíc se mu jakoby prohýbá z vrchní části,nevím jak to napsat,tak potřebuju poradit co s tím.navíc je nemá takové jaké bych chtěla,tak at vím co a jak.

no, Dáji tvého popisku bych řekla, že kopyto je jednoduše sukňovité, proto se stěna olamuje...je třeba vzít při mustang rollu i stěnu z boku..a stále se snažit obě kopyta upravovat tak, aby byla stejná, hlavně výška patek, sklon, atd..
jinak co popisuješ je tak sukňovitost, kdy prostě stěna tlačí na zem, a proto se olamuje...
prostě je třeba vzít to i takhle zboku...akorát většinou šudlám rašplí vodorovně, tady je to zrovna vidět svisle..

3.11.2008 12:16
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
no, Dáji tvého popisku bych řekla, že kopyto je jednoduše sukňovité, proto se stěna olamuje...je třeba vzít při mustang rollu i stěnu z boku..a stále se snažit obě kopyta upravovat tak, aby byla stejná, hlavně výška patek, sklon, atd..
jinak co popisuješ je tak sukňovitost, kdy prostě stěna tlačí na zem, a proto se olamuje...
prostě je třeba vzít to i takhle zboku...akorát většinou šudlám rašplí vodorovně, tady je to zrovna vidět svisle..

jj jani taky si právě myslím,že se jedná o ,,sukni".jen jsem si nebyla stopro jistá a proto jsem chtěla,at mi to i potvrdí nebo vyvrátí pan Soukup.Jani podle tvého popisu jak to dělat bych řekla,že to i tak děláme,ale nějak se pořád nedaří,aby kopyto bylo lepší.Je to asi i na delší dobu,než se kopyto upraví,ale zatím nevidím žádnou změnu:-(

3.11.2008 12:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

causinka2 napsal(a):
jj jani taky si právě myslím,že se jedná o ,,sukni".jen jsem si nebyla stopro jistá a proto jsem chtěla,at mi to i potvrdí nebo vyvrátí pan Soukup.Jani podle tvého popisu jak to dělat bych řekla,že to i tak děláme,ale nějak se pořád nedaří,aby kopyto bylo lepší.Je to asi i na delší dobu,než se kopyto upraví,ale zatím nevidím žádnou změnu:-(

tak ono se toho tež nesmíš bát, je to třeba vždy orašplit úplně tak, aby to prostě tu "sukni" nedělalo...na to asi jiná pomoc nebude...tak to pak předvedete, a snad vám poradí...s tím my naštěstí problém nemáme:))
Já se chci akorát mrknout na práci někoho jiného:))

3.11.2008 12:45
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
tak ono se toho tež nesmíš bát, je to třeba vždy orašplit úplně tak, aby to prostě tu "sukni" nedělalo...na to asi jiná pomoc nebude...tak to pak předvedete, a snad vám poradí...s tím my naštěstí problém nemáme:))
Já se chci akorát mrknout na práci někoho jiného:))

no já bych právě chtěla,aby kouknul přímo na clasica,ale to asi nepůjde,protože si myslím,že lucka bude nechávat dělat hlavně převážně svoje koně,aby toho využila,když už tam bude mít někoho schopnéhoAle doufám,že i podle fotek poradí.Tak já mu kopyta nestrouhám,ty strouhá chlap,protože já nato nemám tu potřebnou sílu v rukáchNo ale kdybych to strouhla tak aby sukně zmizela,tak mu asi moc kopyta nezbyde.nemám to nikde zatím nafocené což je škoda,bych ti to tu jinak dala,at to vidíš:-(

3.11.2008 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

causinka2 napsal(a):
no já bych právě chtěla,aby kouknul přímo na clasica,ale to asi nepůjde,protože si myslím,že lucka bude nechávat dělat hlavně převážně svoje koně,aby toho využila,když už tam bude mít někoho schopnéhoAle doufám,že i podle fotek poradí.Tak já mu kopyta nestrouhám,ty strouhá chlap,protože já nato nemám tu potřebnou sílu v rukáchNo ale kdybych to strouhla tak aby sukně zmizela,tak mu asi moc kopyta nezbyde.nemám to nikde zatím nafocené což je škoda,bych ti to tu jinak dala,at to vidíš:-(

ale, když to zvládám já a moje záněty šlach an ruce...je to spíšeo výdrži a zádech, ne o síle...já akorát závidím občas nekomu kleště...ale snažím se dělat tak často, aby nám to rašplí stačilo:))

3.11.2008 12:55
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
ale, když to zvládám já a moje záněty šlach an ruce...je to spíšeo výdrži a zádech, ne o síle...já akorát závidím občas nekomu kleště...ale snažím se dělat tak často, aby nám to rašplí stačilo:))

tak na kleště mám taky zálusk,chci si objednat u janči(dakotky) ty profesionální,tak doufám,že by i eventuálně mohly chvíli vydržetJsem se koukala,že Lucka(lufinka) dala taky na dva oře,teda aspon myslím,že to je její podle toho co psala na foru

3.11.2008 14:01
janiska

XXX.XXX.67.77

causinka2 napsal(a):
tak na kleště mám taky zálusk,chci si objednat u janči(dakotky) ty profesionální,tak doufám,že by i eventuálně mohly chvíli vydržetJsem se koukala,že Lucka(lufinka) dala taky na dva oře,teda aspon myslím,že to je její podle toho co psala na foru

Takže,už jsem to psala-začínáme v sobotu ve 12 hod,protože pan Soukup přijede dopoledne vlakem.Můžeme fungovat do večerních hodin,bude tu i projektor,přednáška o kopytech,praktické ukázky,bude se i strouhat-tedy 3 koně.Konkrétně koníci s následky po schvácení,takových je dost,špatný postoj zadních nohou-to je má Grétka...A pak překlubní postoje,úpravy,opravy,pravidelné udržování.Bude tu i pan kovář Benčo,který se mi ted o blondáky stará a velmi rád se poučí i on.A stará se dobře,malé úpravy se zvládneme,ale zvládnout Azurka musí chlap,který má u něj autoritu a který si s ním rozumí.Jste tu vítání,pan Soukup je velmi příjemný pán a takoví tady mají dveře otevřené.Pro naše oře chceme všichni to nejlepší,aspon já....

3.11.2008 18:11
magulka

XXX.XXX.249.43

janiska napsal(a):
Takže,už jsem to psala-začínáme v sobotu ve 12 hod,protože pan Soukup přijede dopoledne vlakem.Můžeme fungovat do večerních hodin,bude tu i projektor,přednáška o kopytech,praktické ukázky,bude se i strouhat-tedy 3 koně.Konkrétně koníci s následky po schvácení,takových je dost,špatný postoj zadních nohou-to je má Grétka...A pak překlubní postoje,úpravy,opravy,pravidelné udržování.Bude tu i pan kovář Benčo,který se mi ted o blondáky stará a velmi rád se poučí i on.A stará se dobře,malé úpravy se zvládneme,ale zvládnout Azurka musí chlap,který má u něj autoritu a který si s ním rozumí.Jste tu vítání,pan Soukup je velmi příjemný pán a takoví tady mají dveře otevřené.Pro naše oře chceme všichni to nejlepší,aspon já....

Ahojte
Můžu se přidat k Vám?
Bydlím pár kilometrů od Nového Jičína. Kurník mrzí mě že jsem nejela letos huberta ani Loučku ani Bludovice.. Ještě mají být Hodslavice teda jestli už taky nebyly. Nějak teď nejsem v obraze..
Jinak mám 3 koníky
1. Aranka - skoro 5-letá kobylka, kříženka je to moje zlatíčko už ji mám 3roky
2. Regent - Český teplokrevník s PP po 2646 Robik ( z linie Ramiro Z), má rok a půl, stále hřebeček velmi šikovný, ale je to hrozná obluda už teď má nějak v KVH 160cm možná i víc . Ale bohužel musím ho prodat z osobních důvodů. Takže je na prodej.
3. Magick - má poloviční původ po otcovi, O: Grand ( WPB x arab) maminka huculka, taktéž má rok a půl, a taky velmi šikovný hřebeček. Ale bohužel taky na prodej.

3.11.2008 18:12
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
Ahojte
Můžu se přidat k Vám?
Bydlím pár kilometrů od Nového Jičína. Kurník mrzí mě že jsem nejela letos huberta ani Loučku ani Bludovice.. Ještě mají být Hodslavice teda jestli už taky nebyly. Nějak teď nejsem v obraze..
Jinak mám 3 koníky
1. Aranka - skoro 5-letá kobylka, kříženka je to moje zlatíčko už ji mám 3roky
2. Regent - Český teplokrevník s PP po 2646 Robik ( z linie Ramiro Z), má rok a půl, stále hřebeček velmi šikovný, ale je to hrozná obluda už teď má nějak v KVH 160cm možná i víc . Ale bohužel musím ho prodat z osobních důvodů. Takže je na prodej.
3. Magick - má poloviční původ po otcovi, O: Grand ( WPB x arab) maminka huculka, taktéž má rok a půl, a taky velmi šikovný hřebeček. Ale bohužel taky na prodej.

Aranka

3.11.2008 18:13
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
Aranka

Regentík - NA PRODEJ!!

3.11.2008 18:14
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
Regentík - NA PRODEJ!!

MAgick - NA PRODEJ!!

3.11.2008 18:16
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
MAgick - NA PRODEJ!!

Je tu někdo??? Nebo jsem tu sama?

3.11.2008 18:24
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Je tu někdo??? Nebo jsem tu sama?

já tujsem.Kde přesně bydlíž,taky to k Novému Jičínu nemám daleko

3.11.2008 18:31
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
já tujsem.Kde přesně bydlíž,taky to k Novému Jičínu nemám daleko

No aspoň někdo
Bydlím 5km od Valašského Meziříčí v takové malé vesničce
Kousek od Choryně jestli víš kde to je

3.11.2008 18:34
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
No aspoň někdo
Bydlím 5km od Valašského Meziříčí v takové malé vesničce
Kousek od Choryně jestli víš kde to je

nn tak to nevím,já jsem doufala,že budeš bydlet na opačnou stranu,čily spíš směr na bartošovice a tak

3.11.2008 18:36
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
nn tak to nevím,já jsem doufala,že budeš bydlet na opačnou stranu,čily spíš směr na bartošovice a tak

Aha a ty bydlíš kde? A co máš za koníky?
Já se smradíkem..mě si nevšímejte

3.11.2008 18:38
kukinatost

XXX.XXX.219.111

janiska napsal(a):

hoj baby, tež sjem tu...už jsem se vrátila od ořů-...stihla jsem i na chvilku protáhnout rezavicu..páč zítra mají smraďoši volno - musím být dlouho v práci,tak to pak akorát stihnu do 6 vykydat a nachystat krmení...
No, Magulko, ten maluch -Regent se mi líbí, on už byl i někde na inzerci, nebo tady v prodejní rubrice, že?

3.11.2008 18:43
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Aha a ty bydlíš kde? A co máš za koníky?
Já se smradíkem..mě si nevšímejte

já jsem z Jistebníku,takže to už je od tebe trošku dálJá mám doma dva starší koníky,aleše(17-ti letej plnas) a Clasica(15-ti letý kříženec trakena s plnasem).Čemu se věnuješ?anglii nebo westernu?

3.11.2008 18:44
magulka

XXX.XXX.249.43

kukinatost napsal(a):
hoj baby, tež sjem tu...už jsem se vrátila od ořů-...stihla jsem i na chvilku protáhnout rezavicu..páč zítra mají smraďoši volno - musím být dlouho v práci,tak to pak akorát stihnu do 6 vykydat a nachystat krmení...
No, Magulko, ten maluch -Regent se mi líbí, on už byl i někde na inzerci, nebo tady v prodejní rubrice, že?

Jojo byl
Jinak pamatuješ si ještě na mě? Jak jsem Ti měla prodávat Aranku? Je to zpátky tak 2 roky a půl..

3.11.2008 18:49
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
já jsem z Jistebníku,takže to už je od tebe trošku dálJá mám doma dva starší koníky,aleše(17-ti letej plnas) a Clasica(15-ti letý kříženec trakena s plnasem).Čemu se věnuješ?anglii nebo westernu?

Aha tak to je trošku dál no
A máš fotky?
Tak od začátku co jsem začala jezdit na koních tak mě vždycky brala anglie učila jsem se taky na 16-leté plňasce která běhala dostihy ale jinak mě zajímá hlavně parkur.
Ale moje zlato Ariska na parkury stvořená není baví ji spíše westernové ježdění minulý rok jsem jela takové ty jakože závody ( barel racing a pole bending ) jestli jsem to napsala dobře a v obojí jsem byla 3 jenom z mojí blbosti..Ale toto mě moc nebaví no tak sní jezdím jenom rekreačně
Právě jsem si koupila Regenta že jsem sním potom chtěla sportovat ale bohužel ho musím prodat..:-(
A co ty? Čemu se věnuješ?

3.11.2008 18:57
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Aha tak to je trošku dál no
A máš fotky?
Tak od začátku co jsem začala jezdit na koních tak mě vždycky brala anglie učila jsem se taky na 16-leté plňasce která běhala dostihy ale jinak mě zajímá hlavně parkur.
Ale moje zlato Ariska na parkury stvořená není baví ji spíše westernové ježdění minulý rok jsem jela takové ty jakože závody ( barel racing a pole bending ) jestli jsem to napsala dobře a v obojí jsem byla 3 jenom z mojí blbosti..Ale toto mě moc nebaví no tak sní jezdím jenom rekreačně
Právě jsem si koupila Regenta že jsem sním potom chtěla sportovat ale bohužel ho musím prodat..:-(
A co ty? Čemu se věnuješ?

jj fotky mám,jen je mám stáhnuté na cedku a to musím najít,jelikžo nevím kde jsem ho dalaJá jsem se svými konmi takovej mix.Jezdím rekreačně western,ale koně jsou oba parkuráci,takže na vyjíždky jezdí ve westernovém a trénují(i když tento rok prakticky netrénovaly) v anglickém.Clasic má nato předpoklady,ale jelikož měl psychické problémy,tak přes minulou zimu nejezdil,pak začal chodit trénovat a pak nastalo zranění u obou koní,tak bylo po tréninkách a závodech,takže toho tento rok moc neudělaly,ale jelikož jsou v pořádku,tak doufám,že nás příští rok čeká lepší sezona a hlavně bez zranění.Ted je clasic vcelku v pořádku i co se týče fixace na koně,tak doufám,že se to pak ukáže i na kolbišti,jelikož s tím byl prej problém odjet z opracoviště na kolbiště,protože nechtěl od koní

3.11.2008 19:03
kukinatost

XXX.XXX.219.111

magulka napsal(a):
Jojo byl
Jinak pamatuješ si ještě na mě? Jak jsem Ti měla prodávat Aranku? Je to zpátky tak 2 roky a půl..

jj, byla tež ještě vcelku mlaďučká, ale to si měla jiný nick,ne? Rozhodovala jsem se mezi ní Kerkou, ale jak jsem tam dojela, tak sjem ho naložila a bylo to jasné...bobek můj...
no a protože my trénujem včil docela poctivě, tak snad příští rok vyjedeme - Kerka rychlostky ve westernu a rezavica aspoň nějaký VT..

3.11.2008 19:03
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
jj fotky mám,jen je mám stáhnuté na cedku a to musím najít,jelikžo nevím kde jsem ho dalaJá jsem se svými konmi takovej mix.Jezdím rekreačně western,ale koně jsou oba parkuráci,takže na vyjíždky jezdí ve westernovém a trénují(i když tento rok prakticky netrénovaly) v anglickém.Clasic má nato předpoklady,ale jelikož měl psychické problémy,tak přes minulou zimu nejezdil,pak začal chodit trénovat a pak nastalo zranění u obou koní,tak bylo po tréninkách a závodech,takže toho tento rok moc neudělaly,ale jelikož jsou v pořádku,tak doufám,že nás příští rok čeká lepší sezona a hlavně bez zranění.Ted je clasic vcelku v pořádku i co se týče fixace na koně,tak doufám,že se to pak ukáže i na kolbišti,jelikož s tím byl prej problém odjet z opracoviště na kolbiště,protože nechtěl od koní

Aha tak to jo...
Jeej a co se jim stalo? Jaké zranění? Bylo to vážné?
Kámoška na Arance?
Jani jsi tu?

3.11.2008 19:06
magulka

XXX.XXX.249.43

kukinatost napsal(a):
jj, byla tež ještě vcelku mlaďučká, ale to si měla jiný nick,ne? Rozhodovala jsem se mezi ní Kerkou, ale jak jsem tam dojela, tak sjem ho naložila a bylo to jasné...bobek můj...
no a protože my trénujem včil docela poctivě, tak snad příští rok vyjedeme - Kerka rychlostky ve westernu a rezavica aspoň nějaký VT..

Jo měla jsem jiný nick no..Ale jelikož jsem tu předtím dlouho nebyla tak jsem zapoměla heslo
Tak snad se Ti bude dařit..

3.11.2008 19:07
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Aha tak to jo...
Jeej a co se jim stalo? Jaké zranění? Bylo to vážné?
Kámoška na Arance?
Jani jsi tu?

no jak se to vezme.Clasic si natrhl vaz na noze a alešovy se udělal zánět v kolenním kloubu,takže měly delší dobu volno,naštěstí je vše zahojeno jak má,jen aleš ted moc nechce po tom zánětu držet nohu,furt s ní škube,ale bolet ho to nebolí.spíš jen zas vymýšlí,jak je to u něj zvykem

3.11.2008 19:16
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
no jak se to vezme.Clasic si natrhl vaz na noze a alešovy se udělal zánět v kolenním kloubu,takže měly delší dobu volno,naštěstí je vše zahojeno jak má,jen aleš ted moc nechce po tom zánětu držet nohu,furt s ní škube,ale bolet ho to nebolí.spíš jen zas vymýšlí,jak je to u něj zvykem

Tak to jo..Hlavně že jsou oba v pořádku
Snad zítra bude pěkně chtěla jsem se jet projet..akorát už mě nebaví pořád jezdit samotné..ale co nadělám..A když už s někým jedu tak co louka to se musí cválat a furt a toto já nemám ráda.
Od kámošky koník.

3.11.2008 19:29
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Tak to jo..Hlavně že jsou oba v pořádku
Snad zítra bude pěkně chtěla jsem se jet projet..akorát už mě nebaví pořád jezdit samotné..ale co nadělám..A když už s někým jedu tak co louka to se musí cválat a furt a toto já nemám ráda.
Od kámošky koník.

mě to právě taky nebaví samotnou,jenže tu nikdo není,vlastně ted je tu jedna kámoška co tu má ve stájích ustájenou kobču,ale ta se bude asi stěhovat jinam,tak tu zase zůstanu sama:-(Já ted nejezdím,protože jsem už 14 dní nemocná,ale vypadá to,že se uzdravuju,tak doufám,že brzo vyjedu ven.už mi to chybí

3.11.2008 19:30
kukinatost

XXX.XXX.219.111

janiska napsal(a):

a Teruš, fakt musí mlaďoši pryč oba? Že by sis aspoň jednoho nechala...:)
Já furt mamrám, že nestíhám jendím zadkem odjezdit dva koně.,..

3.11.2008 19:33
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
a Teruš, fakt musí mlaďoši pryč oba? Že by sis aspoň jednoho nechala...:)
Já furt mamrám, že nestíhám jendím zadkem odjezdit dva koně.,..

jani tobě tam nechodí někdo na Gasulu?U mě byla holčina co si zkoušela na pronájem Clasica,jezdila ještě ve Svinově na Gasii,fajn holka,jen její máti se nelíbilo,že je to od nich tak daleko,tak to nevyšlo:-(

3.11.2008 19:40
kukinatost

XXX.XXX.219.111

causinka2 napsal(a):
jani tobě tam nechodí někdo na Gasulu?U mě byla holčina co si zkoušela na pronájem Clasica,jezdila ještě ve Svinově na Gasii,fajn holka,jen její máti se nelíbilo,že je to od nich tak daleko,tak to nevyšlo:-(

no, jednou týdně chodí Kája, když jí to teda vyjde a jednou týdně Verča, ale to je alles...:((ale nevadí mi to, snad až teď kvůli té tmy, která mě hrozně omezuje..:(furt ho nabízíš a nic? Vždyť se tam dá dojet i vlakem, ne?:)

3.11.2008 19:51
magulka

XXX.XXX.249.43

kukinatost napsal(a):
no, jednou týdně chodí Kája, když jí to teda vyjde a jednou týdně Verča, ale to je alles...:((ale nevadí mi to, snad až teď kvůli té tmy, která mě hrozně omezuje..:(furt ho nabízíš a nic? Vždyť se tam dá dojet i vlakem, ne?:)

Tak to potom jo..taky mi to ježdění celkem chybí..ja blbec prodala sedla a teď nemám žádné takže než si koupím budu muset jezdit někdy bez sedla no
Jani bohužel je oba musím prodat ale zatím žádný zájem..teď je hrozně moc koní na prodej no..Regent si myslím že teď už se neprodá že ho spíš prodám až na jaře jako 2-letého
A Magick se snad prodá bude to dobrý koník do sportu ( parkur, pony dostih, všestrannost) tak doufám že se prodá někam kde bude v budoucnu sportovat

3.11.2008 19:53
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):

jj dá,ale máme to z nádraží pěšky 20 minut a pro většinu je to daleko.A nehledáš Jani taky někoho třeba na pronájem nebo tak něco?U nás je nevýhoda toho,že tu nemáme prakticky nic k dispozici,sice chodíme na tréninky,ale do polanky ale i tak je to nic moc.

3.11.2008 19:55
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Tak to potom jo..taky mi to ježdění celkem chybí..ja blbec prodala sedla a teď nemám žádné takže než si koupím budu muset jezdit někdy bez sedla no
Jani bohužel je oba musím prodat ale zatím žádný zájem..teď je hrozně moc koní na prodej no..Regent si myslím že teď už se neprodá že ho spíš prodám až na jaře jako 2-letého
A Magick se snad prodá bude to dobrý koník do sportu ( parkur, pony dostih, všestrannost) tak doufám že se prodá někam kde bude v budoucnu sportovat

já ted taky prodávám skokové sedlo protože jsem natom finančně hodně špatně,ale radši prodám věci než koně,to bych asi nedala být bez těch lumpů

3.11.2008 19:59
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
já ted taky prodávám skokové sedlo protože jsem natom finančně hodně špatně,ale radši prodám věci než koně,to bych asi nedala být bez těch lumpů

A za kolik ho prodáváš?
Nj Aranku bych taky neprodala
Ale ty dva bohužel musím no...

3.11.2008 20:01
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
A za kolik ho prodáváš?
Nj Aranku bych taky neprodala
Ale ty dva bohužel musím no...

prodávám ho za 11000,musela jsem slevit,protože za 13000 i se zárukou ho nikdo nechtěl.Dnes mi má dát vědět jedna holčina,tak uvidím,jestli si ho vezme,sice mě to štve,ale kámoška co mi skáče na koních mít sedlo bude,tak aspon něco.a do té doby se z toho snad dostanem

3.11.2008 20:06
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
prodávám ho za 11000,musela jsem slevit,protože za 13000 i se zárukou ho nikdo nechtěl.Dnes mi má dát vědět jedna holčina,tak uvidím,jestli si ho vezme,sice mě to štve,ale kámoška co mi skáče na koních mít sedlo bude,tak aspon něco.a do té doby se z toho snad dostanem

Tak to jo..no nic holky valim si lehnout jsem nějaká utahaná..
Tak dobrou a zítra

3.11.2008 20:08
causinka2

XXX.XXX.143.250

magulka napsal(a):
Tak to jo..no nic holky valim si lehnout jsem nějaká utahaná..
Tak dobrou a zítra

dobrou a páčko

3.11.2008 20:12
kukinatost

XXX.XXX.219.111

causinka2 napsal(a):
jj dá,ale máme to z nádraží pěšky 20 minut a pro většinu je to daleko.A nehledáš Jani taky někoho třeba na pronájem nebo tak něco?U nás je nevýhoda toho,že tu nemáme prakticky nic k dispozici,sice chodíme na tréninky,ale do polanky ale i tak je to nic moc.

ne, to určitě nehledám...
na Kerkovi by to ni nešlo, toho jezdím prakticky jenom já...
no a ryzečku už nenechám trpět, aby na ní někdo rajtoval a skákal s průvlečkama apod...máme teď spolu dvakrát nebo třikrát týdně tréninky a je to fakt znát..myslím, že nám to spolu docela jde...a doufám, že nás to zase někam posune...
nechci už tam u sebe nikoho cizího..holky, už mám prověřené a jsme spokojená..a i to dvakrát týdně je pro mě výpomoc, že můžu vzít oba koníky společně..

3.11.2008 20:15
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
ne, to určitě nehledám...
na Kerkovi by to ni nešlo, toho jezdím prakticky jenom já...
no a ryzečku už nenechám trpět, aby na ní někdo rajtoval a skákal s průvlečkama apod...máme teď spolu dvakrát nebo třikrát týdně tréninky a je to fakt znát..myslím, že nám to spolu docela jde...a doufám, že nás to zase někam posune...
nechci už tam u sebe nikoho cizího..holky, už mám prověřené a jsme spokojená..a i to dvakrát týdně je pro mě výpomoc, že můžu vzít oba koníky společně..

jj to věřím.taky jsem byla ráda,když dojela kámoška a jely jsme s oběma.Ale jelikož Clase pronajímám hlavně kvůli peněz,tak si myslím,že je menší šance někoho sehnat.pár holek by chodily jezdit s malým finančím příspěvkem,ale to by mě moc nezachránilo.Tak říkáš,že tě uvidíme příští rok na závodech?tak to už se těším až vás uvidím jumpovat

3.11.2008 20:18
kukinatost

XXX.XXX.219.111

causinka2 napsal(a):
jj to věřím.taky jsem byla ráda,když dojela kámoška a jely jsme s oběma.Ale jelikož Clase pronajímám hlavně kvůli peněz,tak si myslím,že je menší šance někoho sehnat.pár holek by chodily jezdit s malým finančím příspěvkem,ale to by mě moc nezachránilo.Tak říkáš,že tě uvidíme příští rok na závodech?tak to už se těším až vás uvidím jumpovat

no, nevím, jestli budem až tak akční, já už jsem stará paní, ale k nějakému veřejňáku bych se chtěla dokpat, když je kobyla tak šikovná.....Dáji, valím chrnět, tak brou:)

3.11.2008 20:19
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
no, nevím, jestli budem až tak akční, já už jsem stará paní, ale k nějakému veřejňáku bych se chtěla dokpat, když je kobyla tak šikovná.....Dáji, valím chrnět, tak brou:)

jasný,měj se hezky a dobrou.-)

3.11.2008 20:20
kukinatost

XXX.XXX.219.111

janiska napsal(a):

ty taky, brou:)

4.11.2008 08:01
magulka

XXX.XXX.249.43

kukinatost napsal(a):
ty taky, brou:)

Haloo Haloo
To jsem tu jako první jo? Stávejte vy lenošky
Fredysek..bohužel už ho nikdy nejspíš neuvidím..:-(

4.11.2008 10:52
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
Haloo Haloo
To jsem tu jako první jo? Stávejte vy lenošky
Fredysek..bohužel už ho nikdy nejspíš neuvidím..:-(

Toš holky tolik hodin a vy nikde?
Kde se flákáte? V práci?
Já jsem nemocná tak jsem doma no..
Regíí

4.11.2008 10:56
ditule28

XXX.XXX.212.163

magulka napsal(a):
Toš holky tolik hodin a vy nikde?
Kde se flákáte? V práci?
Já jsem nemocná tak jsem doma no..
Regíí

No jo v práci a makáme a vyděláváme na své oře.

4.11.2008 11:33
janiska

XXX.XXX.84.235

ditule28 napsal(a):
No jo v práci a makáme a vyděláváme na své oře.

4auky,baby,jeden nejsem a tolik příspěvků.magulko,jsi vítaná.Ten malý je hezký,ale kdyby byl o kousek starší.Ale kazil by nám barvu.

4.11.2008 12:11
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):
4auky,baby,jeden nejsem a tolik příspěvků.magulko,jsi vítaná.Ten malý je hezký,ale kdyby byl o kousek starší.Ale kazil by nám barvu.

zdravím, jak se máme? My dobře, dneska jedu za ořem, tak snad stihnem i nějaký ten pohyb. Hlásí na víkend škaredě, tak toho musíme využít.

4.11.2008 12:15
magulka

XXX.XXX.249.43

janiska napsal(a):

Nj tak vydělávejte
Jsem ráda že jsem vítáná
No je to ještě mlaďoch..ale tu barvu by Ti kazil no

4.11.2008 12:16
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
Nj tak vydělávejte
Jsem ráda že jsem vítáná

Jej to je hrozná fotka.. takový rozcuchaný tam

4.11.2008 12:16
ditule28

XXX.XXX.212.163

magulka napsal(a):
Nj tak vydělávejte
Jsem ráda že jsem vítáná

Ale krásný mlaďošek, takový rarášek a barvičku má pěknou.

4.11.2008 12:18
magulka

XXX.XXX.249.43

ditule28 napsal(a):
Ale krásný mlaďošek, takový rarášek a barvičku má pěknou.

Jo je to můj šikulka
Snad se prodá..bude bezvadný hlavně do sportu..
Tady s Arankou

4.11.2008 12:21
ditule28

XXX.XXX.212.163

magulka napsal(a):
Jo je to můj šikulka
Tady s Arankou

A o ty tři koníky se staráš úplně sama?

4.11.2008 12:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

magulka napsal(a):
Jo je to můj šikulka
Tady s Arankou

hj babay, já taky akčně v procesu, dneska mi dokonce i odpadne trénink, páč jsme na besedě s rodiči až do půl 6...te´d si užiju pauzu, něco naspisuju, zvládnu odpol.ů klienta a hurá za rodičema..koníky stihnu akorát poklidit, omuckat a pokrmit...
aapoň že si zítra stihnu nahradit dnešní trénink..
as ditule nestraš, chci se jet k Dášeně mrknout na toho huberta...dokonce tma pojedu na Kerkovi a bez udidla, tak uvidíme:))a kdyby to nešlo, můžu to rozvnou střihnout někam domů..:)

4.11.2008 12:29
magulka

XXX.XXX.249.43

ditule28 napsal(a):
A o ty tři koníky se staráš úplně sama?

Jj starám se o ty smrady sama no.. i finančně..
Ale do práce ještě nechodím zatím studuju
Chodím jenom na brigády abych koně uživila

4.11.2008 12:41
ditule28

XXX.XXX.212.163

kukinatost napsal(a):
hj babay, já taky akčně v procesu, dneska mi dokonce i odpadne trénink, páč jsme na besedě s rodiči až do půl 6...te´d si užiju pauzu, něco naspisuju, zvládnu odpol.ů klienta a hurá za rodičema..koníky stihnu akorát poklidit, omuckat a pokrmit...
aapoň že si zítra stihnu nahradit dnešní trénink..
as ditule nestraš, chci se jet k Dášeně mrknout na toho huberta...dokonce tma pojedu na Kerkovi a bez udidla, tak uvidíme:))a kdyby to nešlo, můžu to rozvnou střihnout někam domů..:)

No právě, že už od zítřka hlásí zamračeno a dešťové přeháňky a to i na víkend, jenže těžko říct. Mělo svítit slunku dneska a máme zataženo, ale je tu docela teplo. takže třeba bude pěkně.
Jo já taky ve čtvrtek na trénink a v sobotu možná taky, tak jsem celá natěšená,ale jezdím v kryté hale, tak mě počasí neovlivní.

4.11.2008 12:46
causinka2

XXX.XXX.143.250

ditule28 napsal(a):
No právě, že už od zítřka hlásí zamračeno a dešťové přeháňky a to i na víkend, jenže těžko říct. Mělo svítit slunku dneska a máme zataženo, ale je tu docela teplo. takže třeba bude pěkně.
Jo já taky ve čtvrtek na trénink a v sobotu možná taky, tak jsem celá natěšená,ale jezdím v kryté hale, tak mě počasí neovlivní.

Čaute holky,u nás je teda fakt nádherně,nebýt marod a nemít nemocné prcky,tak jedu okamžitě ven
Dita :kde ty máš vlastně koníky?
Jani tak to chceš s Kerkou přece jen zkusit,tak budu držet pěsti,aby šlapal jak má a nemuselas sis ho pak dávat dokupy jako tehdy,když si na něm hubertku jela.Já bych taky jela,ale ted to jaksi nehrozí.

4.11.2008 12:55
ditule28

XXX.XXX.212.163

causinka2 napsal(a):
Čaute holky,u nás je teda fakt nádherně,nebýt marod a nemít nemocné prcky,tak jedu okamžitě ven
Dita :kde ty máš vlastně koníky?
Jani tak to chceš s Kerkou přece jen zkusit,tak budu držet pěsti,aby šlapal jak má a nemuselas sis ho pak dávat dokupy jako tehdy,když si na něm hubertku jela.Já bych taky jela,ale ted to jaksi nehrozí.

Ahoj, no v Albrechtičkách, v bývalém areálu JZD, minulý rok se stavěly stáje a tento rok se buduje zázemí, aby bylo možné vyhodit v příštím roce inzeráty. Jsme tam teď dobrá parta, měli jsme s předešlými nájemníky docela problémy, tak snad natrefíme na někoho v pohodě.

4.11.2008 13:03
causinka2

XXX.XXX.143.250

ditule28 napsal(a):
Ahoj, no v Albrechtičkách, v bývalém areálu JZD, minulý rok se stavěly stáje a tento rok se buduje zázemí, aby bylo možné vyhodit v příštím roce inzeráty. Jsme tam teď dobrá parta, měli jsme s předešlými nájemníky docela problémy, tak snad natrefíme na někoho v pohodě.

tss kousek od mě a já o tom nevím,jo?no tohletak to máte fajn,že tam máte i halu,dito prosímtě jak dlouho ti minule trvalo jet konmo do horky,jak jsi jela na kurz?protože jsem uvažovala,že se tam stavím za kámoškou co u lucky dělá,ale nějak neví jak dlouho to může trvat.sice jsem minule jela s Adél konmo,ale to jsme šly krokem,protože jsem musela jet jak pako na kole

4.11.2008 13:08
ditule28

XXX.XXX.212.163

causinka2 napsal(a):
tss kousek od mě a já o tom nevím,jo?no tohletak to máte fajn,že tam máte i halu,dito prosímtě jak dlouho ti minule trvalo jet konmo do horky,jak jsi jela na kurz?protože jsem uvažovala,že se tam stavím za kámoškou co u lucky dělá,ale nějak neví jak dlouho to může trvat.sice jsem minule jela s Adél konmo,ale to jsme šly krokem,protože jsem musela jet jak pako na kole

To jsem asi blbě napsala, my halu nemáme, jezdím jinam, ale bohužel koňa nemůžu brát s sebou, protože nemám vozík a dost by se mi to prodražilo.
No nevím asi tak 30 minut, možná míň, ale já musela jít přes vesnici a pak pořád podél cesty po poli, tak jsem jela krokem. Měli tehda cyklistický závod a já to musela celé objíždět.
A nechodila Adéla i do útulku, ona má tu šedou kobylku ne, ustájenou v Bravinném. Jestli je to ona, tak Adélu znám, ale dlouho jsme se neviděli, byla i na kurzu a neřekla mi ani ahoj, tak nevím

4.11.2008 13:20
causinka2

XXX.XXX.143.250

ditule28 napsal(a):
To jsem asi blbě napsala, my halu nemáme, jezdím jinam, ale bohužel koňa nemůžu brát s sebou, protože nemám vozík a dost by se mi to prodražilo.
No nevím asi tak 30 minut, možná míň, ale já musela jít přes vesnici a pak pořád podél cesty po poli, tak jsem jela krokem. Měli tehda cyklistický závod a já to musela celé objíždět.
A nechodila Adéla i do útulku, ona má tu šedou kobylku ne, ustájenou v Bravinném. Jestli je to ona, tak Adélu znám, ale dlouho jsme se neviděli, byla i na kurzu a neřekla mi ani ahoj, tak nevím

jj je to ona.Tak ona si myslím nebyla jistá,jestli seš to ty nebo ne.A kampak jezdíš?30 minut?ty jo,my to šly 2 hodky

4.11.2008 13:20
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):

No nic já utíkám ke koníkům, ať něco stihnu udělat, než nám příjde doktor na kobylu se kouknout, tak ahoj a zítra.

4.11.2008 13:22
ditule28

XXX.XXX.212.163

causinka2 napsal(a):
jj je to ona.Tak ona si myslím nebyla jistá,jestli seš to ty nebo ne.A kampak jezdíš?30 minut?ty jo,my to šly 2 hodky

Jezdím až do Kozlovic, ze Studénky, kde bydlím je to asi půl hoďky rychlejší jízdou, ale stojí to za to. Učím se western, jezdím jen anglii, ale ve western. sedle, tak když už tak pořádně a Šimlíka si chci pak přijezdit. Z Albrechtiček do Nové Horky je to kousek, tak 2 km.

4.11.2008 13:34
causinka2

XXX.XXX.143.250

ditule28 napsal(a):
Jezdím až do Kozlovic, ze Studénky, kde bydlím je to asi půl hoďky rychlejší jízdou, ale stojí to za to. Učím se western, jezdím jen anglii, ale ve western. sedle, tak když už tak pořádně a Šimlíka si chci pak přijezdit. Z Albrechtiček do Nové Horky je to kousek, tak 2 km.

2 km?kurnik babo kama jsi jela?My jely přes louky a bylo to docela daleko.Ve Studénce jsem taky kdysi bydlela,ale jsem ráda,že jsem z tama odešla.Znáš ze Studénky i Béma?Jezdí western a má konoucha(nebo kobču ted nevím) na bývalé pštrosí farmě.

4.11.2008 14:01
magulka

XXX.XXX.249.43

ditule28 napsal(a):
No nic já utíkám ke koníkům, ať něco stihnu udělat, než nám příjde doktor na kobylu se kouknout, tak ahoj a zítra.

Teďka jsem přišla..byla jsem s Arankou na procházce
To počasí mě přinutilo venku je opravdu teploučko a sluníčko svítí..:-)
Byly jsme u potoka se podívat potom jsme si skákaly nějaké příkopky a pak následoval kopec nechtěl se mi šlapat tak musela Arka zapracovat..já po dlouhé době bez sedla úplně jsem ztratila kondičku..a s Arankou je to sranda na ohlávce a ještě bez sedla.. ale zvládly jsme to a už jsme doma..

4.11.2008 18:39
pilgrisek

XXX.XXX.112.161

janiska napsal(a):

No holky to vám musím říct dneska sem byla po dvou nebo třech měsících spíše, na vyjíždce s jedním pánem. No chtěla sem jít pro začátek v kroku ale přesvědčil mě na klus a pak i na cval sice v jeho podání to byl trysk ale já sem jela pomalu bo sem neučila přece koně chodit pomalu aby to pak rozfofroval na louce a ještě mě zabil. Ale jinak super pocit po dlouhé době zase v sedle.. sice bych jeste nemela ale víte jak nebaví mě chodit furt pěšky

4.11.2008 18:54
kukinatost

XXX.XXX.219.111

pilgrisek napsal(a):
No holky to vám musím říct dneska sem byla po dvou nebo třech měsících spíše, na vyjíždce s jedním pánem. No chtěla sem jít pro začátek v kroku ale přesvědčil mě na klus a pak i na cval sice v jeho podání to byl trysk ale já sem jela pomalu bo sem neučila přece koně chodit pomalu aby to pak rozfofroval na louce a ještě mě zabil. Ale jinak super pocit po dlouhé době zase v sedle.. sice bych jeste nemela ale víte jak nebaví mě chodit furt pěšky

Tead Barušák, velká gratulace, i když spíš bych tě měla pokárat...no, já dneska skoro do půl 6. v práci, tak sjem sotva stihla vyhodit hnůj a podestlat a než jsem nachystala večeře, tak řvali v ohradě, jako kde se courám...:)
ale zítra by měl být trénink...:)

4.11.2008 19:21
pilgrisek

XXX.XXX.112.161

kukinatost napsal(a):
Tead Barušák, velká gratulace, i když spíš bych tě měla pokárat...no, já dneska skoro do půl 6. v práci, tak sjem sotva stihla vyhodit hnůj a podestlat a než jsem nachystala večeře, tak řvali v ohradě, jako kde se courám...:)
ale zítra by měl být trénink...:)

no a ja se porad musim ucit jak pako

4.11.2008 19:31
kukinatost

XXX.XXX.219.111

pilgrisek napsal(a):
no a ja se porad musim ucit jak pako

děvucho, tež sjem chodila skoro 20 let do školy...a bylo to jednozněčně to nejlepší:))

4.11.2008 19:48
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
děvucho, tež sjem chodila skoro 20 let do školy...a bylo to jednozněčně to nejlepší:))

Dito já to popletla.spletla jsem si Albrechtičky z Velkými Albrechticemi,tak proto se mi to zdálo divné,že bys tam nyla tak rychle

4.11.2008 20:59
magulka

XXX.XXX.249.43

causinka2 napsal(a):
Dito já to popletla.spletla jsem si Albrechtičky z Velkými Albrechticemi,tak proto se mi to zdálo divné,že bys tam nyla tak rychle

Valím spát dobrou

4.11.2008 21:33
pilgrisek

XXX.XXX.112.161

kukinatost napsal(a):

No jo ale my máme ve škole blbe lidi blbe učitele a ještě k tomu když sem tam měsíc nebyla tak musím dopisovat všechny písemky takže fakt mazec...

5.11.2008 07:35
ditule28

XXX.XXX.212.163

pilgrisek napsal(a):
No jo ale my máme ve škole blbe lidi blbe učitele a ještě k tomu když sem tam měsíc nebyla tak musím dopisovat všechny písemky takže fakt mazec...

Pro causinka2 - No já si to myslela, potom co jsi psala, že sis nejspíš spletla tyto dvě vesnice, ale nejsi první, hodně lidí to zaměňuje. Albrechtičky jsou hodně malá vesnička. Toho Béma neznám, jen tam znám lidi, co mají koně u pana Horníka a jeho, je to hned při vjezdu do Studénky po pravé straně od Pustějova, je tam i cykloplus. Tam jsem předtím měla i Šimlíka.

5.11.2008 07:37
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):

No jinak holky, včera jsem ani nestihla protáhnout toho mojeho oře, což mě mrzí. Přijela jsem vykydala, pokecala s majitelem, pak přijel doktor a byla už skoro tma, tak to se mi nechtělo. Tak jsem trochu popižlala kopyta a jela. Ještě musím trochu popravit jednou zadní, už jsem nemohla. U druhého kopyta ze mě lilo a dneska mě šíleně bolí záda. Škoda no, tak snad ten víkend aspoň výjde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík