Chvíle dlouhááá 36 ;)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2008 19:59
jenysimons

XXX.XXX.237.100

16.10.2008 20:12
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak pokračujeeeeeeeeeeeeem...

takovej balík bych taky brala nemáš na rozdávání?? tyhle papírky já sbírám !!

16.10.2008 20:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
takovej balík bych taky brala nemáš na rozdávání?? tyhle papírky já sbírám !!

nemám...taky bych ráda...hele, sice tu mám ted přes 30 tisíc ale to je tím, že jsme od každýho ze třídy vybírali tisícovku na maturiták... no a tenhle balík jsem vybírala na školním výletě na jídlo...takže fotka musela bejt..

závěrečná fotka vejletu...před nákladákem plným piva...(my tam taky měli dva soudky..mnam...)

16.10.2008 20:27
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nemám...taky bych ráda...hele, sice tu mám ted přes 30 tisíc ale to je tím, že jsme od každýho ze třídy vybírali tisícovku na maturiták... no a tenhle balík jsem vybírala na školním výletě na jídlo...takže fotka musela bejt..

závěrečná fotka vejletu...před nákladákem plným piva...(my tam taky měli dva soudky..mnam...)

nojo pěkně povedená sebranka

16.10.2008 20:29
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
nojo pěkně povedená sebranka

to sakra jsme no...

jak se jinak dnes daří?? Já měla trénink v tom slejváku, jak jsem již psala, a Kíša byl zase super...máme jízdárnu plnou listí, tak se to šíleně klouzalo a on je tak hrozně opatrnej na nohy...je úžasnej..

16.10.2008 20:31
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
to sakra jsme no...

jak se jinak dnes daří?? Já měla trénink v tom slejváku, jak jsem již psala, a Kíša byl zase super...máme jízdárnu plnou listí, tak se to šíleně klouzalo a on je tak hrozně opatrnej na nohy...je úžasnej..

U nás se dnes netahalo

16.10.2008 20:35
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
U nás se dnes netahalo

tohle zase bejvávala naše banda

16.10.2008 20:37
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
tohle zase bejvávala naše banda

a toto už je taky nějakej pátek zpět - základka, 9 tá třídas ( ta kreatura v pravo v červenym tričku jsem já )

16.10.2008 20:44
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
a toto už je taky nějakej pátek zpět - základka, 9 tá třídas ( ta kreatura v pravo v červenym tričku jsem já )

dokonce bych tě i poznala, hehe...
no ty jo, to jsou taneční, to jak jste vyfešákovaný, nebo o co jde??

ani nevíš, jak se mi strašně nechce tuhle naši bandu opustit...
tohle je letos na vysvědčení, všichni ve sportovním, já v jezdeckým i s bičem..to byla prča...

16.10.2008 20:52
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
dokonce bych tě i poznala, hehe...
no ty jo, to jsou taneční, to jak jste vyfešákovaný, nebo o co jde??

ani nevíš, jak se mi strašně nechce tuhle naši bandu opustit...
tohle je letos na vysvědčení, všichni ve sportovním, já v jezdeckým i s bičem..to byla prča...

jo vypadáte dobře

jeny já běžím tak pa

16.10.2008 20:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jo vypadáte dobře

jeny já běžím tak pa

měj se..

19.10.2008 13:07
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
měj se..

kuk..

19.10.2008 18:37
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
kuk..

Zdravím všechny přítomné i nepřítomné a zejtra nanovo víkend v tahu..

19.10.2008 18:44
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Zdravím všechny přítomné i nepřítomné a zejtra nanovo víkend v tahu..

ahojda...

19.10.2008 18:46
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahojda...

ahoj..

19.10.2008 18:52
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ahoj..

tak se musím pochlubit..mám svůj první velkej úspěch...

v sobotu jsem jela první L a bylo to zároven halové mistrovství našeho kraje v kat. mladí jezdci..nejenže jsem první L šla jen za chybu na předposledním skoku, ale jsem i druhá v tom mistrovství, jupíííííííííííííí.... mám šílenou radost...Kíša je super... jinak předtím jsem šla ZL a na POSLEDNÍM debilním skoku jsme shodili..:( není nám to přáno...kdoví, jestli se někdy dočkám toho prvního místa...

19.10.2008 18:58
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak se musím pochlubit..mám svůj první velkej úspěch...

v sobotu jsem jela první L a bylo to zároven halové mistrovství našeho kraje v kat. mladí jezdci..nejenže jsem první L šla jen za chybu na předposledním skoku, ale jsem i druhá v tom mistrovství, jupíííííííííííííí.... mám šílenou radost...Kíša je super... jinak předtím jsem šla ZL a na POSLEDNÍM debilním skoku jsme shodili..:( není nám to přáno...kdoví, jestli se někdy dočkám toho prvního místa...

tak to gratuluju supeer

19.10.2008 19:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
tak to gratuluju supeer

oo...díky...

19.10.2008 19:12
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
oo...díky...

A jak je jinak??

19.10.2008 19:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
A jak je jinak??

no skvěle..jaký jsi měla ty víkend??

19.10.2008 19:20
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no skvěle..jaký jsi měla ty víkend??

po pravde receno na prd. ale to nebudeme rozebírat

19.10.2008 19:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
po pravde receno na prd. ale to nebudeme rozebírat

nebudu to z tebe tahat...

ty jo...já v úterý v 5 ráno letím do egypta..mě se nechceeee..

19.10.2008 19:24
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nebudu to z tebe tahat...

ty jo...já v úterý v 5 ráno letím do egypta..mě se nechceeee..

do egypta?? no hezky !!

19.10.2008 19:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
do egypta?? no hezky !!

hezký jo..ale...asi se ustejskám po holkách a po Kíšoj...a neim po kom ještě jako..:( sakra...ale o to to snad bude nakonec lepší...

19.10.2008 19:29
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
hezký jo..ale...asi se ustejskám po holkách a po Kíšoj...a neim po kom ještě jako..:( sakra...ale o to to snad bude nakonec lepší...

na jak dlouho tam jedeš?

19.10.2008 19:30
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
na jak dlouho tam jedeš?

jen na tejden...a to se vrátím a máme stužkovák..to bude taky hustý...

19.10.2008 19:33
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

vidíš tejden uteče jak voda

19.10.2008 19:34
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
vidíš tejden uteče jak voda

jo, to si taky myslím, no...

22.10.2008 19:30
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
jo, to si taky myslím, no...

brý večír

24.10.2008 09:23
red and white

XXX.XXX.0.1

red and white napsal(a):
brý večír

nikde nikdo

28.10.2008 16:50
kerry

XXX.XXX.224.4

red and white napsal(a):
nikde nikdo

martin usnul :-D

28.10.2008 17:16
red and white

XXX.XXX.125.26

kerry napsal(a):
martin usnul :-D

Jupi nekdo me tu nenechal samotnou

29.10.2008 09:36
memmory

XXX.XXX.253.10

red and white napsal(a):
Jupi nekdo me tu nenechal samotnou

Holkýýýýýýýýýýýýýýý ještě asi měsíc já bez vás asi umřu
je mi smutinko no jo no ale co se dá dělat že ??

29.10.2008 12:37
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Holkýýýýýýýýýýýýýýý ještě asi měsíc já bez vás asi umřu
je mi smutinko no jo no ale co se dá dělat že ??

ahoj holky, se omlouvám, byla jsem se rekreovat v Egyptě, tak tu mám lehkou absenci

mem. jaktože měsíc bez nás?? Co se děje? jsem nějak asi trochu mimo, o ničem nevím...

29.10.2008 17:44
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahoj holky, se omlouvám, byla jsem se rekreovat v Egyptě, tak tu mám lehkou absenci

mem. jaktože měsíc bez nás?? Co se děje? jsem nějak asi trochu mimo, o ničem nevím...

??

1.11.2008 17:51
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
??

mam nove seedlo .. kde vymrela populace ze je tu tak ticho

2.11.2008 19:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
mam nove seedlo .. kde vymrela populace ze je tu tak ticho

máš nový sedlo?? jaký?? uka..

2.11.2008 20:27
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
máš nový sedlo?? jaký?? uka..

...AHOOOOJ HOLKÝÝÝÝÝ

2.11.2008 20:38
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
...AHOOOOJ HOLKÝÝÝÝÝ

jeeee no nazdááár radulko...dnes se zdržíš??

2.11.2008 20:40
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
jeeee no nazdááár radulko...dnes se zdržíš??

Ahojky, no chviličku se tu potloukat budu.

2.11.2008 21:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
Ahojky, no chviličku se tu potloukat budu.

no tak povídej, přeháněj...!!!!

2.11.2008 21:15
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
no tak povídej, přeháněj...!!!!

...no co by si chtěla slyšet, jsem zůstala v česku, Béďu mám doma na zahradě a je mě dobře. Co ty?

2.11.2008 21:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
...no co by si chtěla slyšet, jsem zůstala v česku, Béďu mám doma na zahradě a je mě dobře. Co ty?

jaktože jsi zůstala v čechách?? co se najednou stalo?? Takovejhle zvrat?? Co chlap, toho máš s sebou nebo ste se rozešli?? a co malej, jak na to kouká?? Radule, čumím jak sůva z nudlí, tohle jsem nečekala.a. jak se daří??

2.11.2008 21:18
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

radul ty jsi v čechách? jakto ? asi mi něco uniklo že... a jak se koníkovy daří oba spokojeni předpokládám jeny: joo zítra sem dám nějakéj snémeček toho sedla

2.11.2008 21:19
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
radul ty jsi v čechách? jakto ? asi mi něco uniklo že... a jak se koníkovy daří oba spokojeni předpokládám jeny: joo zítra sem dám nějakéj snémeček toho sedla

a tak co máš za sedlo?? western nebo anglii na popelku??

2.11.2008 21:26
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):

Ahojky raw. No prostě to dál nešlo, podala jsem žádost o rozvod a teď jen čekám, až to vše skončí. Malýmu to je šumafuk, ten je tady s babičkou a dědou v sedmým nebi. Béďa to je herečka, teď sme měli menší nehodu, spadla jsem i s ním, ale naštěstí vše v pohodě, jen nožku jsem měla trošičku modrou.

2.11.2008 21:26
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

jeny: já a vrátit se k anglii?? nee to ne-e už jsem si zvykla na westernek, přecijen ty naše bláznivý tříhodinovky jsou v tom mnohem pohodlnější i pro koně .. tak jsem našla kabel na stahování fotek takže přidám jeden snímeček

toto je mé nové sedýlko, je trošku větší musím si na něj zvyknout - chci si na něj koupit ještě beránek na posedlí aby to bylo pohodlnější a snad v tom nebudu tak plavat jelikož je to posedlí fakt docela veliký na můj zadek

2.11.2008 21:28
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jeny: já a vrátit se k anglii?? nee to ne-e už jsem si zvykla na westernek, přecijen ty naše bláznivý tříhodinovky jsou v tom mnohem pohodlnější i pro koně .. tak jsem našla kabel na stahování fotek takže přidám jeden snímeček

toto je mé nové sedýlko, je trošku větší musím si na něj zvyknout - chci si na něj koupit ještě beránek na posedlí aby to bylo pohodlnější a snad v tom nebudu tak plavat jelikož je to posedlí fakt docela veliký na můj zadek

radul - rozvod?? aha to jsem netušila že máš takové problémy a jsi v pohodě?? Hlavně se drž

2.11.2008 21:29
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
radul - rozvod?? aha to jsem netušila že máš takové problémy a jsi v pohodě?? Hlavně se drž

...jo je mě fajn a až to bude za mnou bude jaště líp.

2.11.2008 21:33
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

moje sedlovnička ještě před příjmem nového kousku sedýlka ale řikala jsem že je nebezpečný mít 3 sedla a jen dva koně ... a taky že jo doma se zbláznili že si pořídíme hříbě frísáka ...

2.11.2008 21:34
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
moje sedlovnička ještě před příjmem nového kousku sedýlka ale řikala jsem že je nebezpečný mít 3 sedla a jen dva koně ... a taky že jo doma se zbláznili že si pořídíme hříbě frísáka ...

radul - to věřim

2.11.2008 21:35
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
radul - to věřim

...raw, tak další koník? Já přemýšlím, že bedřichovi pořídím nějakýho poníka, jako kamaráda. Ale pořád nevím.

2.11.2008 21:38
red and white

XXX.XXX.125.26

radule napsal(a):
...raw, tak další koník? Já přemýšlím, že bedřichovi pořídím nějakýho poníka, jako kamaráda. Ale pořád nevím.

radul : no vidíš a budete jezdit společně malej na ponclíkovy i když to asi ještě chvilku potrvá co

2.11.2008 21:40
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
radul : no vidíš a budete jezdit společně malej na ponclíkovy i když to asi ještě chvilku potrvá co

...to jo ten jenom s maminkou, sám ještě nechce...tak letím zavřít Béďu. Zatím se tu mějte krásně.

jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
radul - to věřim

radule, tak to jsem ani já netušila, že jsi to před odjezdem do Čech měla doma až takhle špatný..resp. jsem netušila, že jsi to měla vůbec špatný, nějak jsi o tom nemluvila, ale vím, já toho nevím ještě spousty...hlavně, jestli ti je ted dobře..a tak jsi u rodičů nebo máš byt či baráček? Ty jo...no já čumím jak umím...jsem ráda, že jsi se tu konečně zase zastavila..

red and white

XXX.XXX.125.26

radule napsal(a):
...to jo ten jenom s maminkou, sám ještě nechce...tak letím zavřít Béďu. Zatím se tu mějte krásně.

taky taky !

2.11.2008 21:46
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
radule, tak to jsem ani já netušila, že jsi to před odjezdem do Čech měla doma až takhle špatný..resp. jsem netušila, že jsi to měla vůbec špatný, nějak jsi o tom nemluvila, ale vím, já toho nevím ještě spousty...hlavně, jestli ti je ted dobře..a tak jsi u rodičů nebo máš byt či baráček? Ty jo...no já čumím jak umím...jsem ráda, že jsi se tu konečně zase zastavila..

raw: sedýlko hezký... čeče, jsem si myslela, že na Popelce jezdíš anglii, jsem se asi trochu zase spletla..nu což, nikdo není dokonalý..

2.11.2008 21:51
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
raw: sedýlko hezký... čeče, jsem si myslela, že na Popelce jezdíš anglii, jsem se asi trochu zase spletla..nu což, nikdo není dokonalý..

jeny: joo to už je minulost, občas jsem to chtěla zase zkusit ale nějak teť už ani ne. s odchodem sportovních koní a trenéra ze stáje přišli westerňáci - rekreačňáci a tam to začalo - po pravdě řečeno jsem 10000% spokojená jelikož tak krásný ale i bláznivý vyjížďky jako s Verčou a Terkou jsem nezažila - a tak jsem si našla svůj směr i pro oma, i pro popynu

2.11.2008 21:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny: joo to už je minulost, občas jsem to chtěla zase zkusit ale nějak teť už ani ne. s odchodem sportovních koní a trenéra ze stáje přišli westerňáci - rekreačňáci a tam to začalo - po pravdě řečeno jsem 10000% spokojená jelikož tak krásný ale i bláznivý vyjížďky jako s Verčou a Terkou jsem nezažila - a tak jsem si našla svůj směr i pro oma, i pro popynu

raw, chápu to..western je super věc, obdivuju to, je to přeci je pohodlnější, když si zvykneš teda, a tak na tu rekreaci a vyjíždky, proč ne..pro mě na sport dost těžko, na parkuru bych si asi rozbila kačenu totálka s hruškou na sedle.. auč..ani si radši, au, nebudu, au, představovat...

2.11.2008 22:05
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
raw, chápu to..western je super věc, obdivuju to, je to přeci je pohodlnější, když si zvykneš teda, a tak na tu rekreaci a vyjíždky, proč ne..pro mě na sport dost těžko, na parkuru bych si asi rozbila kačenu totálka s hruškou na sedle.. auč..ani si radši, au, nebudu, au, představovat...

hele pro zajímavost já ve westernovém sedle skákala na kamarádčinym koni asi metr - koník nikdy neskákal a tak jsem opět sloužila jako pokusný králík - kamarádce / majitelce koně / se to samozdřemně líbilo a tak zvyšovala a zvyšovala... a ani mi ta hruška nevadila jen mě ten její mamut jednou otřel moji nohu o stojan a to docela bolelo ale jinak byl šikovnej a ochotnej, šel by i víc ale to už jsme nezkoušeli přecijen skákání s west. sedlem neni pro koníka při vyšší výšce pohodlné

tady fotodokumenace já s Lálínkem ... ovšem "fotografka" nemá moc talet a foťák taky neni moc kvalita takže z celkových X tisíc fotek bylo 99% bez nohou, bez hlavy nebo úplně bez koně tady na tý je aspon videt neco malinko

2.11.2008 22:10
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
hele pro zajímavost já ve westernovém sedle skákala na kamarádčinym koni asi metr - koník nikdy neskákal a tak jsem opět sloužila jako pokusný králík - kamarádce / majitelce koně / se to samozdřemně líbilo a tak zvyšovala a zvyšovala... a ani mi ta hruška nevadila jen mě ten její mamut jednou otřel moji nohu o stojan a to docela bolelo ale jinak byl šikovnej a ochotnej, šel by i víc ale to už jsme nezkoušeli přecijen skákání s west. sedlem neni pro koníka při vyšší výšce pohodlné

tady fotodokumenace já s Lálínkem ... ovšem "fotografka" nemá moc talet a foťák taky neni moc kvalita takže z celkových X tisíc fotek bylo 99% bez nohou, bez hlavy nebo úplně bez koně tady na tý je aspon videt neco malinko

ještě raz

2.11.2008 22:14
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
ještě raz

FREE JUMPER LARSTY

2.11.2008 22:15
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
FREE JUMPER LARSTY

ještě jednou si dovolím nooo

2.11.2008 22:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
FREE JUMPER LARSTY

no ty vole..tak to jsi holka odvážná..já jak jsem byla na Kíšovi v tom terénu ve westernu, tak holky si tam skákali příkoupek a já do toho nešla, šíleně jsem si nevěřila v sedu v tom sedle a fakt jsem se bála o moje choulostivý místečko..při mým štěstím bych o to přišla znova...
Každopádně skákat se v tom ason něco dát musí, v terénu se občas náká překážka naskytne i kovbojům...

2.11.2008 22:22
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no ty vole..tak to jsi holka odvážná..já jak jsem byla na Kíšovi v tom terénu ve westernu, tak holky si tam skákali příkoupek a já do toho nešla, šíleně jsem si nevěřila v sedu v tom sedle a fakt jsem se bála o moje choulostivý místečko..při mým štěstím bych o to přišla znova...
Každopádně skákat se v tom ason něco dát musí, v terénu se občas náká překážka naskytne i kovbojům...

jasný - navíc tohle jsou fotky z dob co jsem jezdila ještě anglii takže jsem na west. nebyla zvyklá, k tomu mě přivedla více méně i právě tahle kámoška který se koník na fotkách, .... ale ona má velký strašně pohodlný sedlo a hruška je malá docela .. a koník byl 100% neštycoval, nezastavoval, byvilo ho to a z lenocha kterýho jsem sotva rozcválala se stal pěknej ďáblík

Nojo já jdu do každý ptákoviny ve stáji jsem byla vždy považována za pokusného králíka aneb lebší když se zabiju já než ostatní ale jsem vytrénovaná z Nichollase takže mě už nic překvapit nemůže

2.11.2008 22:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jasný - navíc tohle jsou fotky z dob co jsem jezdila ještě anglii takže jsem na west. nebyla zvyklá, k tomu mě přivedla více méně i právě tahle kámoška který se koník na fotkách, .... ale ona má velký strašně pohodlný sedlo a hruška je malá docela .. a koník byl 100% neštycoval, nezastavoval, byvilo ho to a z lenocha kterýho jsem sotva rozcválala se stal pěknej ďáblík

Nojo já jdu do každý ptákoviny ve stáji jsem byla vždy považována za pokusného králíka aneb lebší když se zabiju já než ostatní ale jsem vytrénovaná z Nichollase takže mě už nic překvapit nemůže

taky máme ve stáji jednu takovou bláznivku..koníka nemá, zatím, ale rozhodně je zapálená do PNH a ví, že jednou prostě chce na koni jezdit bez ničeho...a to si pak zkouší na naší prdlí Luise, co běhala distančky nebo na rozverný babičce 25letý kobyle atd...no kikule je prostě šílená, ale když se jede do terénu, jede nás hodně a není sedlo, tak ona jede bez sedla...hold, ona je ta, co se nebojí a jde do všeho, tak ji tak berem a ona si to nakonec hrozně užívá..

2.11.2008 22:28
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
taky máme ve stáji jednu takovou bláznivku..koníka nemá, zatím, ale rozhodně je zapálená do PNH a ví, že jednou prostě chce na koni jezdit bez ničeho...a to si pak zkouší na naší prdlí Luise, co běhala distančky nebo na rozverný babičce 25letý kobyle atd...no kikule je prostě šílená, ale když se jede do terénu, jede nás hodně a není sedlo, tak ona jede bez sedla...hold, ona je ta, co se nebojí a jde do všeho, tak ji tak berem a ona si to nakonec hrozně užívá..

joo vždyť jo všude se někdo takovej najde helet pádím tak papa

2.11.2008 22:31
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
joo vždyť jo všude se někdo takovej najde helet pádím tak papa

taky mizím..měj se...;) dobrou

3.11.2008 18:23
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
taky mizím..měj se...;) dobrou

někdo někde??

3.11.2008 19:22
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
někdo někde??

tady já

3.11.2008 19:38
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
tady já

co je to za brutální fotku??

3.11.2008 19:52
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
co je to za brutální fotku??

brutální?? to je kámoš - na velkýho si netrouf

3.11.2008 19:57
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
brutální?? to je kámoš - na velkýho si netrouf

ty vogo..a takhle malýho koně zasedne..

3.11.2008 20:00
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

neboj seděl na ní jedom pár sekund na snímeček aby to měl zdokumentovaný že jel na koni však vona se ponclice nezdá ale unese

A moje chuťový buňky prožívaj extázy... hmm toffife čokoláda na noc - to se bude pěkně spinkat

jak bylo dneska co koník

3.11.2008 20:05
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
neboj seděl na ní jedom pár sekund na snímeček aby to měl zdokumentovaný že jel na koni však vona se ponclice nezdá ale unese

A moje chuťový buňky prožívaj extázy... hmm toffife čokoláda na noc - to se bude pěkně spinkat

jak bylo dneska co koník

moje chutový bunky prožívaj neim co, ale já musím furt něco hrnout do hlavy... nevím, co to se mnou je, ale vůbec se mi to nelíbí jako... Navíc jak je brzo tma, tak trávím hodně času doma a o to to je horší...

dneska?? Dlouho škola, přijela jsem dom za tmy, takže Kíšu jsem neviděla...a zítra taky neuvidím, jedu do Zlína na fest..sakra...no jo, má hold po sezoně, at si užívá volna...

btw. od včera máme novýho koníka ve stáji na ustájko..je dušný, špatně krmitelný, takže samá kost..je to ryzák, čt, docela obr, ale ty kosti lezou šíleně....hlavně 24 hodin denně pod dekou, nechápu

co ty, jak jsi se dnes měla??

3.11.2008 20:07
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
moje chutový bunky prožívaj neim co, ale já musím furt něco hrnout do hlavy... nevím, co to se mnou je, ale vůbec se mi to nelíbí jako... Navíc jak je brzo tma, tak trávím hodně času doma a o to to je horší...

dneska?? Dlouho škola, přijela jsem dom za tmy, takže Kíšu jsem neviděla...a zítra taky neuvidím, jedu do Zlína na fest..sakra...no jo, má hold po sezoně, at si užívá volna...

btw. od včera máme novýho koníka ve stáji na ustájko..je dušný, špatně krmitelný, takže samá kost..je to ryzák, čt, docela obr, ale ty kosti lezou šíleně....hlavně 24 hodin denně pod dekou, nechápu

co ty, jak jsi se dnes měla??

hele já dneska přijela domu a vůbec mi nedošlo že jsem měla školu do 4rech a uplne sem šla že pudu jezdit a divila se že je nějak šero - nojo uplne mimo sem byla nez jsem zistila kolik je hodin a pak mi to doslo:-D

novej koník joo mas snímeček??

3.11.2008 20:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
hele já dneska přijela domu a vůbec mi nedošlo že jsem měla školu do 4rech a uplne sem šla že pudu jezdit a divila se že je nějak šero - nojo uplne mimo sem byla nez jsem zistila kolik je hodin a pak mi to doslo:-D

novej koník joo mas snímeček??

no, tak to se nedivím..to já si to právě uvědomila hnedka, když jsem vylezla ze školy, kde už se smrákalo...prostě jak říkaj holky...pokud na koně nesedneš do 3, max. půl 4 nic neuděláš..

nemám, zatím ne...ale nic moc..jediný co, tak hlavinku má krásnou a krčisko jak svina, to jo..

3.11.2008 20:12
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no, tak to se nedivím..to já si to právě uvědomila hnedka, když jsem vylezla ze školy, kde už se smrákalo...prostě jak říkaj holky...pokud na koně nesedneš do 3, max. půl 4 nic neuděláš..

nemám, zatím ne...ale nic moc..jediný co, tak hlavinku má krásnou a krčisko jak svina, to jo..

a víš o něm už něco blížšího?

3.11.2008 20:15
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
a víš o něm už něco blížšího?

má prej nákýho špicu drezury tátu...ale jelikož já a jména nejsme kamarádi, navíc se takhle v koních neorientuju takže bohužel..jo a je mu 11...

3.11.2008 20:16
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
má prej nákýho špicu drezury tátu...ale jelikož já a jména nejsme kamarádi, navíc se takhle v koních neorientuju takže bohužel..jo a je mu 11...

tak to je ještě mlaďásek

3.11.2008 20:25
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
tak to je ještě mlaďásek

no v nejlepších letech...ale tak víš jak..s dušným koněm jedině rekre...jsem zvědavá, jak moc ta dušnost se u něj projevuje..

nerčí, frčím do vany a spát..měj se krásně..dobrou

3.11.2008 20:30
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no v nejlepších letech...ale tak víš jak..s dušným koněm jedině rekre...jsem zvědavá, jak moc ta dušnost se u něj projevuje..

nerčí, frčím do vany a spát..měj se krásně..dobrou

jj dobrou

4.11.2008 16:59
memmory

XXX.XXX.253.10

red and white napsal(a):
jj dobrou

RADULE

Proč se mnou nekomunikuješ ?? Je velký problém napsat SMS ???
Ty jsi na mě zlááááááááááááá

4.11.2008 17:30
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

Mám dobrej vliv - dneska u mě byl s koněm soused (němec) a ukazoval mi své nové westernové sedlo ( je to bývalý trenér drezury, poprvé si koupil western )

Jelkož jsme se asi před 14ti dny bavili, on říkal že trénoval drezuru ( ale už je starší a po mrtvici takže moc nejezdí ) a já mu řikala že jsem dřív jezdila parkury, ale že teť jezdím western .. ( mojí krkolomnou česko-anglickou němčinou )

No a dneska když jsem se vracela s omíšem z vyjížďky, tak mi jel naproti ( mimochodem poprvé jsem ho viděla sedět na koni ) a chtěl po mě vysvětlit jak se váže kravata a sedýlko si chválil

4.11.2008 19:30
memmory

XXX.XXX.253.10

red and white napsal(a):
Mám dobrej vliv - dneska u mě byl s koněm soused (němec) a ukazoval mi své nové westernové sedlo ( je to bývalý trenér drezury, poprvé si koupil western )

Jelkož jsme se asi před 14ti dny bavili, on říkal že trénoval drezuru ( ale už je starší a po mrtvici takže moc nejezdí ) a já mu řikala že jsem dřív jezdila parkury, ale že teť jezdím western .. ( mojí krkolomnou česko-anglickou němčinou )

No a dneska když jsem se vracela s omíšem z vyjížďky, tak mi jel naproti ( mimochodem poprvé jsem ho viděla sedět na koni ) a chtěl po mě vysvětlit jak se váže kravata a sedýlko si chválil

Jo no kravata to je príma věc - jinak mimochodem jsem v práci a mám na vás asi tak půl až hodinku času tak doufám , že tady někdo jste ??

4.11.2008 20:54
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
Jo no kravata to je príma věc - jinak mimochodem jsem v práci a mám na vás asi tak půl až hodinku času tak doufám , že tady někdo jste ??

no já koukám přišla pozdě ...

5.11.2008 18:05
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
no já koukám přišla pozdě ...

někdo někde?

5.11.2008 19:52
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

jenysimons napsal(a):
někdo někde?

někdo tu

5.11.2008 19:53
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kovbojicek napsal(a):
někdo tu

je ahoj, tebe já ještě neznám...

5.11.2008 19:54
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):

Já jsem tu a mě znáte honem rychle novinky zážitky a podobné věci za ty dva měsíce co jsem bez vás

5.11.2008 20:03
memmory

XXX.XXX.253.10

memmory napsal(a):
Já jsem tu a mě znáte honem rychle novinky zážitky a podobné věci za ty dva měsíce co jsem bez vás

Halóóóóóóóóó no tak Týno to mi nemůžeš udělat , že se ozveš a zrovna když mám chvilku na net tak zmizíš

5.11.2008 20:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):

a jaktože tu vůbec nejsi? nemáš doma net, čico?? no u nás novej koník..;)

http://staj-sonov.websnadno.cz/Lot.html

5.11.2008 20:09
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):
a jaktože tu vůbec nejsi? nemáš doma net, čico?? no u nás novej koník..;)

http://staj-sonov.websnadno.cz/Lot.html

jůůůůůůůůů hned mrknu no jo no už dva měsíce jsou u nás probémi s netem víš jak jinak bych tady byla jako obvikle 23/7
Snad už to potrvá buď měsíc nebo už jen tři týdny - jestli díl tak už se z toho asi brzo zblázním

5.11.2008 20:11
memmory

XXX.XXX.253.10

memmory napsal(a):
jůůůůůůůůů hned mrknu no jo no už dva měsíce jsou u nás probémi s netem víš jak jinak bych tady byla jako obvikle 23/7
Snad už to potrvá buď měsíc nebo už jen tři týdny - jestli díl tak už se z toho asi brzo zblázním

Jo jinak mimochodem koník je moc fešák

5.11.2008 20:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Jo jinak mimochodem koník je moc fešák

koník je skvěle nafocenej, jinak je to samá kost, je špatně krmitelnej a je dušnej..jinak dnes jsem ho viděla pod sedlem a je teda skvěle naježděnej, to se musí nechat..chodí moc hezky a prostě umí no...škoda jen, že není kulatoučkej...

5.11.2008 20:50
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

jenysimons napsal(a):

ja jsem byla jen v prvnim tematu,.. ale nejak nemam cas, jinka jsem Daniela... nemam svyho kone, ale "mam" huculika, ktery je bajecny.. a ted mam taky antibiotika

6.11.2008 15:44
red and white

XXX.XXX.125.26

kovbojicek napsal(a):
ja jsem byla jen v prvnim tematu,.. ale nejak nemam cas, jinka jsem Daniela... nemam svyho kone, ale "mam" huculika, ktery je bajecny.. a ted mam taky antibiotika

teda jeny, na fotkách vypadá ten nový koník fakt pěkně!!

6.11.2008 17:37
memmory

XXX.XXX.253.10

red and white napsal(a):
teda jeny, na fotkách vypadá ten nový koník fakt pěkně!!

Jé ahoj ty naše kuřátko

Holky je tady někdo ??

6.11.2008 18:51
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Jé ahoj ty naše kuřátko

Holky je tady někdo ??

nerčí, ahojda...taky jsem to holkám chválila...na fotkách vypadá fakt krásně...a když jsem včera viděla (sice v téměř totální tmě) jak šlape a to jeho obrovský krčisko v pohybu a ohnuté..no fakt škoda, že je dušný, myslím, že by měl na vyšší drezurky než jen na Z...ale bohužel, je to dušný koník no...

mem, ahojda, jak je??

6.11.2008 19:49
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):
nerčí, ahojda...taky jsem to holkám chválila...na fotkách vypadá fakt krásně...a když jsem včera viděla (sice v téměř totální tmě) jak šlape a to jeho obrovský krčisko v pohybu a ohnuté..no fakt škoda, že je dušný, myslím, že by měl na vyšší drezurky než jen na Z...ale bohužel, je to dušný koník no...

mem, ahojda, jak je??

jde to konečně se za váma můžu kouknout jinak bych už asi brzo zapoměla co všechno jsem vám cghtěla ještě ukázat a říct , jenže pořád nejsem doma na netu jen v práci tuďíž u sebe nemám vše potřebné abych mohla začít

6.11.2008 19:52
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
jde to konečně se za váma můžu kouknout jinak bych už asi brzo zapoměla co všechno jsem vám cghtěla ještě ukázat a říct , jenže pořád nejsem doma na netu jen v práci tuďíž u sebe nemám vše potřebné abych mohla začít

jeej..no tak at už vám to sakra opraví, ne?! už se těším...hehe...;) Jak se vede??

6.11.2008 20:01
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):
jeej..no tak at už vám to sakra opraví, ne?! už se těším...hehe...;) Jak se vede??

Jo jde to , zase nová práce , daleko lepší jak platově , tak i jako zaměření zaměstnání - kdybi vás to zajímalo přesněji tak www.touax.cz

Jinak baráček je už v takové fázi oprav že teď už si dokážou lidi kteří nemají takovou představivost jako já představit že tam někdy někdo může bydlet

manžel poslouchá svatba byla fajn jejda jak já už se těším a ž tak dvě až tři témata zasypu fotkama mám přes tisíc fotek - njn celá já že jenže tentokrát jsou od profi fotografa .

Luis už nemá krátký jen ocas , ale teď už přišel i o ofinku Jednoho krásného rána je někdo (šikovný soused) jen tak z nudy pustil a oni se zase a opět vydaly na toulky naší vesnicí . Jen pro představu pustil je kolem druhé rána a mi jsme koníky dovedly až kolem desáté no a jak si tam tak cestovaly tak potkaly co jiného než obrovské trsy bodláků , které by nevyčesal už nikdo a nikdy

Mittásek začal zlobit a tak dostal sedílko - vím že mě všichni ukamenujou že ještě nemá ani tři , ale pokud koník zlobí a není jiná šance jak ho udolat a podle mě není 15 minut jeden den v týdnu až tak hrozné . Teď v sobotu absolvoval své první krokové závody které byli uspořádány hlavně pro hříbata na vodítku a právě obsedlé koníky . Jen kvůli seznámení s jízdárnou , atmosférou závodů a ostatním koníkům . Fotky najdete na www.na3.cz - upozorňuji že nejsou z mé režije - koník je hnědý valášek menčího vzhledu A 1/1 majitelka a zároveň jezdec má na sobě červenou mikinu jako poznávací znamení . tak zatím vše

6.11.2008 20:05
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Jo jde to , zase nová práce , daleko lepší jak platově , tak i jako zaměření zaměstnání - kdybi vás to zajímalo přesněji tak www.touax.cz

Jinak baráček je už v takové fázi oprav že teď už si dokážou lidi kteří nemají takovou představivost jako já představit že tam někdy někdo může bydlet

manžel poslouchá svatba byla fajn jejda jak já už se těším a ž tak dvě až tři témata zasypu fotkama mám přes tisíc fotek - njn celá já že jenže tentokrát jsou od profi fotografa .

Luis už nemá krátký jen ocas , ale teď už přišel i o ofinku Jednoho krásného rána je někdo (šikovný soused) jen tak z nudy pustil a oni se zase a opět vydaly na toulky naší vesnicí . Jen pro představu pustil je kolem druhé rána a mi jsme koníky dovedly až kolem desáté no a jak si tam tak cestovaly tak potkaly co jiného než obrovské trsy bodláků , které by nevyčesal už nikdo a nikdy

Mittásek začal zlobit a tak dostal sedílko - vím že mě všichni ukamenujou že ještě nemá ani tři , ale pokud koník zlobí a není jiná šance jak ho udolat a podle mě není 15 minut jeden den v týdnu až tak hrozné . Teď v sobotu absolvoval své první krokové závody které byli uspořádány hlavně pro hříbata na vodítku a právě obsedlé koníky . Jen kvůli seznámení s jízdárnou , atmosférou závodů a ostatním koníkům . Fotky najdete na www.na3.cz - upozorňuji že nejsou z mé režije - koník je hnědý valášek menčího vzhledu A 1/1 majitelka a zároveň jezdec má na sobě červenou mikinu jako poznávací znamení . tak zatím vše

no chtěla jsem se tě optat, co to děláš za práci, že tam sedíš ještě v tuhle hodinu, ale ani jsem nemusela..hned na všechno mrknu..

fakt se těším na fotečky od tebe, jsem zvědavá..fotek přeci jen není nikdy dost, že?!

kolipak mittáskoj je, že říkáš, že mu nejsou tři, coo??

a co třeba miminko, to neplánujete?? Hele, jak ta Radule, čoveče...ta to vzala hupem, dost mě to zarazilo, že to všechno mělo takovejhle blbej spád...

6.11.2008 20:09
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):
no chtěla jsem se tě optat, co to děláš za práci, že tam sedíš ještě v tuhle hodinu, ale ani jsem nemusela..hned na všechno mrknu..

fakt se těším na fotečky od tebe, jsem zvědavá..fotek přeci jen není nikdy dost, že?!

kolipak mittáskoj je, že říkáš, že mu nejsou tři, coo??

a co třeba miminko, to neplánujete?? Hele, jak ta Radule, čoveče...ta to vzala hupem, dost mě to zarazilo, že to všechno mělo takovejhle blbej spád...

No Radule ?? Blbej spád jak se to vezme - podle mě už jí teď bude jen a jen líp .
Jinak práce ?? Jsem jen dělník a teď momentálně mám opdplední tzn.14:00 - 22:00
ale protože mám chvilku času tak můžu na net

Mittáskovi no dva a ........... měsíců

miminko bude ale až bude spravenej baráček

6.11.2008 20:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
No Radule ?? Blbej spád jak se to vezme - podle mě už jí teď bude jen a jen líp .
Jinak práce ?? Jsem jen dělník a teď momentálně mám opdplední tzn.14:00 - 22:00
ale protože mám chvilku času tak můžu na net

Mittáskovi no dva a ........... měsíců

miminko bude ale až bude spravenej baráček

tak at se hlavně daří a jste všichni zdraví a v pohodě...

když já se přiznám, že o Raduli jsme ani lehece netušila, že to doma v tom švajcu má takhle a že jak přijede do čech, že se odtud už jaksi nedostane zpět...samozřejmě z vlastní vůle...prostě mi spadla čelist, když to tu psala...

6.11.2008 20:18
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):
tak at se hlavně daří a jste všichni zdraví a v pohodě...

když já se přiznám, že o Raduli jsme ani lehece netušila, že to doma v tom švajcu má takhle a že jak přijede do čech, že se odtud už jaksi nedostane zpět...samozřejmě z vlastní vůle...prostě mi spadla čelist, když to tu psala...

Jo no dlouhodobé domácí problémy , o těch já vím . mě doufám podobné problémy nepotkají . Mmnt ozvu se za chvilku

6.11.2008 20:20
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Jo no dlouhodobé domácí problémy , o těch já vím . mě doufám podobné problémy nepotkají . Mmnt ozvu se za chvilku

tak to budu doufat s tebou a přát ti to..;)

nemáš v práci ani malou ochutnávku foteček ze svatby???

6.11.2008 20:28
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak to budu doufat s tebou a přát ti to..;)

nemáš v práci ani malou ochutnávku foteček ze svatby???

ZDRAVIIICKO

6.11.2008 20:33
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ZDRAVIIICKO

ahojda nerčííí...

jak dnes bylo??

6.11.2008 20:35
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

Ale joo docela dobre jak u tebe

6.11.2008 20:36
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Ale joo docela dobre jak u tebe

výlet do PHY se skoro půlkou třídy...byli jsme na dni otevřených dvěří ČVUT...vím, že tam stopro nepůjdu, ale ulejvárna dobrá..

6.11.2008 20:38
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
výlet do PHY se skoro půlkou třídy...byli jsme na dni otevřených dvěří ČVUT...vím, že tam stopro nepůjdu, ale ulejvárna dobrá..

to věřim mi jedem na praxi asistovat pristi tejden na vystavu drobnych hospod. zvirat takze aalespon neco

a jak bylo v matičce praze ?

6.11.2008 20:41
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
to věřim mi jedem na praxi asistovat pristi tejden na vystavu drobnych hospod. zvirat takze aalespon neco

a jak bylo v matičce praze ?

no hele asi tak, že já se dvouma dalšíma jsem ve škole byla asi tak 15minut a pak tralalá do hospy... takže pohouda...

co děláš vůbec za školu??

6.11.2008 20:43
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no hele asi tak, že já se dvouma dalšíma jsem ve škole byla asi tak 15minut a pak tralalá do hospy... takže pohouda...

co děláš vůbec za školu??

Ekonomika zemedelsvi a výživy s orientací na cestovní ruch .. prostě hnojárna co si hraje na ekonomku

6.11.2008 20:46
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Ekonomika zemedelsvi a výživy s orientací na cestovní ruch .. prostě hnojárna co si hraje na ekonomku

ty jo, ale ten obor zní moc lákavě a zajímavě...

tak co náký fotečky, je to suchý ty tvoje příšpěvky...

6.11.2008 20:50
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ty jo, ale ten obor zní moc lákavě a zajímavě...

tak co náký fotečky, je to suchý ty tvoje příšpěvky...

neboj, to tak fat jenom zní, škola je to totálně sociální

6.11.2008 20:52
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

hmm...škoda no...jinak jako obor to zní fakt skvěle..

a tak povídej trochu o něčem, ne?! je tu nuda s tebou, babo..!!!

6.11.2008 20:54
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

ok kdyz fotky tak fotky

6.11.2008 20:55
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
ok kdyz fotky tak fotky

se mnou je nuda jo? díky za kompliment

No tak nahoď téma ženská

6.11.2008 20:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ok kdyz fotky tak fotky

jo to jsou dobrý vrata... my máme krmnou dávku napsanou na takovej tej tabulce, co mají děti, jak se na ní píše fixou a pak se to smaže..máme to v přípravně..přeci jen 10 koní už je celkem záhul..pak každej koník má taky svůj kyblíček na krmení, popsanej..no holky mají fakt super systém..

6.11.2008 20:57
memmory

XXX.XXX.253.10

red and white napsal(a):
ok kdyz fotky tak fotky

Tz fotky sem moc nedavejte ani nevite jak tesknim jsem zpatky

6.11.2008 20:57
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
jo to jsou dobrý vrata... my máme krmnou dávku napsanou na takovej tej tabulce, co mají děti, jak se na ní píše fixou a pak se to smaže..máme to v přípravně..přeci jen 10 koní už je celkem záhul..pak každej koník má taky svůj kyblíček na krmení, popsanej..no holky mají fakt super systém..

no to ne, oni ty tvoje pidi midi příspěvky jsou takové jakože o ničem, víš..se tu furt snažím konverzovat a ty nic..hehe...pořád jen stručně pár slov...

6.11.2008 20:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Tz fotky sem moc nedavejte ani nevite jak tesknim jsem zpatky

dyk to forum je pak takový škaredý, mem, bez fotek..to nám nemůžeš udělat, přeci.. ty nás tady pak zahltíš a naše fotky se ztratí mezi tvojí hromadou jako prd...

6.11.2008 21:00
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
dyk to forum je pak takový škaredý, mem, bez fotek..to nám nemůžeš udělat, přeci.. ty nás tady pak zahltíš a naše fotky se ztratí mezi tvojí hromadou jako prd...

ahoj mem , no u nas meli kone seno porad - dohazovalo se když nebylo a jadro samo podle majitele / tréninku

6.11.2008 21:01
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):

Tak dobra tedy si to zatim uzivejte no , mas pravdu
jezis ta klavesnice je nejaka zmatena nastavena cestina a ona pisa jako kdyby byla anglicka

6.11.2008 21:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ahoj mem , no u nas meli kone seno porad - dohazovalo se když nebylo a jadro samo podle majitele / tréninku

raw, tak to u nás teda seno nemají pořád, to víš, přeci jen nejsou na pastevku...a navíc, už takhle mají senný pupky moooooc krasný...

úžasný Le Patron...

6.11.2008 21:03
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
jezis ta klavesnice je nejaka zmatena nastavena cestina a ona pisa jako kdyby byla anglicka

jeny - mam si pripravit slohovku
sry jeste delam neco na pocitaci takze se moc nerozepisuji

6.11.2008 21:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):

mem, nesváděj to na klávesnici, beztak víme, že to je pisatelem...:-P

6.11.2008 21:04
memmory

XXX.XXX.253.10

jenysimons napsal(a):
mem, nesváděj to na klávesnici, beztak víme, že to je pisatelem...:-P

Jo no to je fajn j8 se na vas tak tesim a vy na me takhle

6.11.2008 21:04
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jeny - mam si pripravit slohovku
sry jeste delam neco na pocitaci takze se moc nerozepisuji

mem - u nas pastva neni --- je ale 2km od staje a tam jsou VIP 2 kone :D byli tam hribata nez vyrostli tet jsou tam ti dva důchodci ... jinak mame jen vybeh, dostatečně velky, ale je to jen vybeh

Jinak co mam kone doma tak davam jeden malej balijk rano a jeden vecer pro dva kone

Přidejte reakci

Přidat smajlík