Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2008 11:28
zandulasimula

XXX.XXX.84.214

Ahojda lidicky, nemate někdo na prodej poníka? Jestly ano, tak napiste nejake info. a jestly mate tak prihodne foto.. Dikes.. Tak zatím ahoooj..

18.10.2008 11:44
jessyn

XXX.XXX.0.7

zandulasimula napsal(a):
Ahojda lidicky, nemate někdo na prodej poníka? Jestly ano, tak napiste nejake info. a jestly mate tak prihodne foto.. Dikes.. Tak zatím ahoooj..

Ahojky, kamarádka prodává poníka, k vidění ve Valašském Meziříčí, je moc hodný, hezký, umí základní návyky, nebojí se aut, psů atd...blíže na jejím tel 604/413 855 určitě ti ráda vše řekne
foto je staré z léta

18.10.2008 14:12
medunka

XXX.XXX.56.81

zandulasimula napsal(a):

Taky bychom rádi koupili poníka nejlépe valacha, KVH 120-135, zaježděného, hodného k dětem, stáří 3-12 let, nabídněte, prosím, i s fotkami a popisem na englishprivateschool@tiscali.cz. Nějak nemůžeme najít nic v této výšce, aby to nebylo na Moravě, jsme ze severních čech.

18.10.2008 19:35
lucaf

XXX.XXX.143.250

medunka napsal(a):
Taky bychom rádi koupili poníka nejlépe valacha, KVH 120-135, zaježděného, hodného k dětem, stáří 3-12 let, nabídněte, prosím, i s fotkami a popisem na englishprivateschool@tiscali.cz. Nějak nemůžeme najít nic v této výšce, aby to nebylo na Moravě, jsme ze severních čech.

Dobrý den,
tak šéfová právě prodává valáška.ALe jsme od Ostravy
Jinak má 135cm.....jezdí nám na něm děti...vesměl holčiny.Jenže my bychom rády aby sportoval.Je to šivokný kluk,a jen tak na rekreaci je ho škoda.

18.10.2008 20:51
medunka

XXX.XXX.56.81

lucaf napsal(a):
Dobrý den,
tak šéfová právě prodává valáška.ALe jsme od Ostravy
Jinak má 135cm.....jezdí nám na něm děti...vesměl holčiny.Jenže my bychom rády aby sportoval.Je to šivokný kluk,a jen tak na rekreaci je ho škoda.

No dyk to říkám, všecko z Moravy...

18.10.2008 21:23
woldemortik

XXX.XXX.199.200

medunka napsal(a):
No dyk to říkám, všecko z Moravy...

to je zajmavy ja jsem prodavala ponika a prevažne se mi ozyvaly s moravy .kobylku jsem prodala do zlina mam jen na prodej setlanda hrebečka,ale ten mi asi zustane nejak neni onej zajem

Přidejte reakci

Přidat smajlík