bejbys
napsal(a):
Pooosooouváááám
na licenci vás nemůžou vyhodit za to, že kůň štycl....mě vyštycoval dvakrát a licenci sem udělala jako jediná na jaře ve Svinčicích......je to sice většinou chyba jezdce, ale stane se to a nemělo by se to počítat, hodně se hodnotí sed a používání pobídek (rukou, holení, sedu)
nikiska
napsal(a):
na licenci vás nemůžou vyhodit za to, že kůň štycl....mě vyštycoval dvakrát a licenci sem udělala jako jediná na jaře ve Svinčicích......je to sice většinou chyba jezdce, ale stane se to a nemělo by se to počítat, hodně se hodnotí sed a používání pobídek (rukou, holení, sedu)
Vubec nevim pritom ta holcina nejela tak spatne spis obdivuhodny ze toho kone pres ten dvojskok vubec dotlacila to ja bych nezvladla.A byli jste tam nekdo?
snooopy
napsal(a):
Co na něm bylo že byl tak ošklivý? Nebo co bylo kolem?
Osklivy prave nic okolo nebylo taky vubec nic.nevim proc to slecne nechtel skocit no asi nejakej unavenej nebo tak nejak ale jinak to byl strasne krasnej konik :):) nevim jak se jmenovala jezdkyne ale mam pocit ze konik byl slepej na jedno oko jestli jsem dobre videla takovej tmavsi hnedak co si pamatuju
suprovej a mel moc krasny strejchacky a decku pod sedlo
bejbys
napsal(a):
Osklivy prave nic okolo nebylo taky vubec nic.nevim proc to slecne nechtel skocit no asi nejakej unavenej nebo tak nejak ale jinak to byl strasne krasnej konik :):) nevim jak se jmenovala jezdkyne ale mam pocit ze konik byl slepej na jedno oko jestli jsem dobre videla takovej tmavsi hnedak co si pamatuju
suprovej a mel moc krasny strejchacky a decku pod sedlo
Chyba nebyla v koni. Tahle dívčina, stejně jako většina jezdců prostě nechala koně jít. Vůbec je nepodpořili, prostě čekali, že ti koně to skočí sami. Pár cvalových skoků před každou překážkou totálně vypli a jenom se vezli. Na tom dvojskoku nebylo divného nic...byl normální, byly to pouze chyby jezdců.
lesterka
napsal(a):
Chyba nebyla v koni. Tahle dívčina, stejně jako většina jezdců prostě nechala koně jít. Vůbec je nepodpořili, prostě čekali, že ti koně to skočí sami. Pár cvalových skoků před každou překážkou totálně vypli a jenom se vezli. Na tom dvojskoku nebylo divného nic...byl normální, byly to pouze chyby jezdců.
joj presne tak souhlasim...jinak jestli byl konik slepy na leve oko tak je to muj ihahak...a dekujeme za pochvalu .)
lesterka
napsal(a):
Jo ja netvrdim ze byla chyba v koni to vubec vetsina jezdcu to tak mela.Rikam ze konik se mi moc libil byl krasnej
bejbys
napsal(a):
xanty: jo tvuj nemas nejakou foto?? :):) fakt byl moc krasnej
jojo mam...
xanty
napsal(a):
dekuju akorat potrrebuje jeste pribrat a navalit :) vsak na jare uz bude krasnej na licencich :) a ty mas taky konika??
neni zac:) .. Ne ja bohuzel konika nemam jezdim teprve asi 2 roky a nebydlim v brne.Bydlim u Znojma byla jsem zrovna v brne a doslechla se ze jsou licence tak jsem se tam prisla kouknout :) tvuj konik me koamzite padl do oka :)
xanty
napsal(a):
nene to je muj konik a akorat na nem ta slecna jezdi..alep onevadz s ni mam zase spory o penize tak to vypada ze uz jezdit zase nebude...
to je nejhorsi no kdyz jsou takovehle spory to je pak pekne naprd.A kdo by na nej jel licence na jare prisla bych se na krasavca podivat :)
bejbys
napsal(a):
Tak to je moc super :) to zu se tesim ted na krasavca
jezdis do brna nejak casteji?
snooopy
napsal(a):
Holky taky budu potřebovat podporu, jestli se někdy odhodlám. Teda teď mě dost tlačí majitel, takže to budu muset jen na jaře Lenko, kdy to chceš jet ty?
Markéto, já bych chtěla jet někdy na jaře. chtěla bych si odjet předtím nějaký VT, kde si to zkusím a pak se vydat do chřtánu lvům :-))