Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2008 20:53
skippka

XXX.XXX.16.185

Ahoj, dneska se to vážně povedlo. Sice sešlo z plánovaného huberta, ale zato bylo krásně a všechno se tak nějak vedlo Vyjížďka byla super, pohoda... Mám asi tak 150 fotek Skippouše z každého úhlu Tak tady nějaká ukázka...

18.10.2008 20:55
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):
Ahoj, dneska se to vážně povedlo. Sice sešlo z plánovaného huberta, ale zato bylo krásně a všechno se tak nějak vedlo Vyjížďka byla super, pohoda... Mám asi tak 150 fotek Skippouše z každého úhlu Tak tady nějaká ukázka...

18.10.2008 20:56
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):

18.10.2008 20:58
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):

18.10.2008 21:01
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):

Měli jste taky tak krásně?

18.10.2008 21:13
pizneta

XXX.XXX.210.3

skippka napsal(a):
Měli jste taky tak krásně?

Krásný koňouš,pamatuji si ještě tady z fotek jak byl mimi¨a koukám jaký je z něj teď oř,kolik mu je?U nás bylo taky moc krásně,celý den jsem strávila u koníků,jen ne u toho svého...

18.10.2008 21:17
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
Krásný koňouš,pamatuji si ještě tady z fotek jak byl mimi¨a koukám jaký je z něj teď oř,kolik mu je?U nás bylo taky moc krásně,celý den jsem strávila u koníků,jen ne u toho svého...

tady alespoň foto z minulého víkendu,to bylo taky krásně slunečno a barevno

18.10.2008 23:17
skippka

XXX.XXX.16.185

pizneta napsal(a):

Skippymu je 3,5 roku. Pomalu se obsedá. Je pravda že hezky narostl. I když je trošku pozdější, protože mu umřela mamina ve 4 měsících... A ty dva,tři měsíce kojení byly docela znát

sadzi saj

20.10.2008 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

skippka napsal(a):
Skippymu je 3,5 roku. Pomalu se obsedá. Je pravda že hezky narostl. I když je trošku pozdější, protože mu umřela mamina ve 4 měsících... A ty dva,tři měsíce kojení byly docela znát

Pěkná fotka Jak to, že Vám sešlo z Huberta, bylo fakt krásně

20.10.2008 21:36
skippka

XXX.XXX.16.185

sadzi saj napsal(a):
Pěkná fotka Jak to, že Vám sešlo z Huberta, bylo fakt krásně

No bylo krásně, ale majitelka stáje, která měla jet na druhém hřebčákovi mladým byla nemocná a samotný se mi nechtělo a nakonec nejeli ani děti, protože s nima neměl kdo jet... Ale zase jsme udělali náležitý relax a bylo to fajn

20.10.2008 21:55
leennyy

XXX.XXX.134.130

skippka napsal(a):
No bylo krásně, ale majitelka stáje, která měla jet na druhém hřebčákovi mladým byla nemocná a samotný se mi nechtělo a nakonec nejeli ani děti, protože s nima neměl kdo jet... Ale zase jsme udělali náležitý relax a bylo to fajn

Ahoj Jíto, krásné fotky Skipíka. je z něho opravdu fešák
tak my neměli božskou sobotu, ale neděli. v sobotu se kluci jen popásali a v něděli jsme je vytáhli s holčinou co mi ted jezdí Bobíka na 3h projížďku. kluci jsou už jak medvědi, tak se nám docela zpotili, ale bylo to moc fajn.

20.10.2008 21:57
leennyy

XXX.XXX.134.130

leennyy napsal(a):
Ahoj Jíto, krásné fotky Skipíka. je z něho opravdu fešák
tak my neměli božskou sobotu, ale neděli. v sobotu se kluci jen popásali a v něděli jsme je vytáhli s holčinou co mi ted jezdí Bobíka na 3h projížďku. kluci jsou už jak medvědi, tak se nám docela zpotili, ale bylo to moc fajn.

jen jsme k projížďfce nezlákali nikoho jinýho, tak jsme vyjeli sami.

Přidejte reakci

Přidat smajlík