Westernová plemena a jezdci 5

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2008 18:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

Markét,měla ses ozvat,aspoň bychom se pozdravily..

19.10.2008 19:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Markét,díky moc,tak až budeš mít čas,tak pošli,těším se!
No jo,ten malej poníček toho měl fakt plný vinty,tenhle Hubert na tyhle maličký prďoly není,a on měl moc velkou jezdkyni,páč ta jeho původní malá prý něják stonala nebo co,ale stejně měl poník průjem po cestě,že jsme se o něj opravdu začali bát a on se stejně zastavil a dál nešel,tak ho pak ty holčiny,který k nám choděj jezdit,odvedly s malou jezdkyní k hospodě,kde už na něj hodili deku,ale sedlo už ne.

19.10.2008 19:09
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Markét,díky moc,tak až budeš mít čas,tak pošli,těším se!
No jo,ten malej poníček toho měl fakt plný vinty,tenhle Hubert na tyhle maličký prďoly není,a on měl moc velkou jezdkyni,páč ta jeho původní malá prý něják stonala nebo co,ale stejně měl poník průjem po cestě,že jsme se o něj opravdu začali bát a on se stejně zastavil a dál nešel,tak ho pak ty holčiny,který k nám choděj jezdit,odvedly s malou jezdkyní k hospodě,kde už na něj hodili deku,ale sedlo už ne.

Ten poník je úžasný, tyhle prcky zbožňuji..asi stejně si jednou takového pidi koupím. Včera jsem viděla bílého poníčka velikosti našich psů..no to bylo úžasné!

Jinak zrovna jsem aktualizovala web ..jsou tam konečně tři fotogalerie nové. Jsem pořád neměla čas

19.10.2008 19:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ten poník je úžasný, tyhle prcky zbožňuji..asi stejně si jednou takového pidi koupím. Včera jsem viděla bílého poníčka velikosti našich psů..no to bylo úžasné!

Jinak zrovna jsem aktualizovala web ..jsou tam konečně tři fotogalerie nové. Jsem pořád neměla čas

Noo,tenhle byl taky fakt kouzelnej,ten taky nebyl velkej,ten neměl ani metr,snad tak 90..

19.10.2008 19:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,tenhle byl taky fakt kouzelnej,ten taky nebyl velkej,ten neměl ani metr,snad tak 90..

Ještě dám 3 fotičky...

19.10.2008 19:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ještě dám 3 fotičky...

19.10.2008 19:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A tuhle krásu prostě nešlo nevyfotit,to je nádhera,takhle bylo dneska krásně,když zapadlo sluníčko...

19.10.2008 20:05
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):

Prosím Tě Jaru,ono mi to vůbec nejde odeslat..zase nějaká chybaTak budu zkoušet a snad se do rána zadaří

19.10.2008 20:08
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):
A tuhle krásu prostě nešlo nevyfotit,to je nádhera,takhle bylo dneska krásně,když zapadlo sluníčko...

Ta je krásná!

19.10.2008 20:14
markemic

XXX.XXX.144.162

markemic napsal(a):
Prosím Tě Jaru,ono mi to vůbec nejde odeslat..zase nějaká chybaTak budu zkoušet a snad se do rána zadaří

Tak jedna už je snad odeslaná!

19.10.2008 20:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Tak jedna už je snad odeslaná!

Markét,už mám 3!Dííky moooc!!!

20.10.2008 07:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Markét,už mám 3!Dííky moooc!!!

Ahoj,Eví,to je krásný,jak je Kudrdlinka kudrnatá,to bude nějákej druh dlouhosrstýho koně..Aele je fakt krásná!!!
Jelikož tu zase nikdo néni,tak já sem dám fotičku holek z Huberta,kterou fotil kámoš a jdu zase loupat ty vořechy.

20.10.2008 07:55
leennyy

XXX.XXX.152.2

jaruska napsal(a):
Ahoj,Eví,to je krásný,jak je Kudrdlinka kudrnatá,to bude nějákej druh dlouhosrstýho koně..Aele je fakt krásná!!!
Jelikož tu zase nikdo néni,tak já sem dám fotičku holek z Huberta,kterou fotil kámoš a jdu zase loupat ty vořechy.

Ahoj Jaruško, moc gratuluju k vydařenému Hubertu a k tak bezvadný dceři jakou Jaruška je, je to šikulka

20.10.2008 08:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

leennyy napsal(a):
Ahoj Jaruško, moc gratuluju k vydařenému Hubertu a k tak bezvadný dceři jakou Jaruška je, je to šikulka

Ahojky Lenny,moooc děkuju,no,jserm taky moc ráda,že se jí takhle hezky vede,že jí to baví.

20.10.2008 08:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahojky Lenny,moooc děkuju,no,jserm taky moc ráda,že se jí takhle hezky vede,že jí to baví.

Takhle krásně bylo ráno.

20.10.2008 08:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A tady je moje pracovna.

20.10.2008 08:45
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Třeba jednou udělá malá díru do světa.
Jiank kudrlinka je úžasná, kdyby jste ji viděli naživo. A je tak hekoučká, strašně krásnou hlavučku..beztak to někde svuhla Evča arabem a tají ..fáákt je moooc rozkošná

20.10.2008 09:20
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Ahojky Jarů!!!!!!!!!!!!!
Teda moc gratuluju ke krásně vydařenému hubertu!!!
Počasívám klaplo na jedničku-to jsem na vás myslela už ráno a lidí jste mělai taky spousta...
A vše proběhlo asi v klidu,že?Až na Oldovu zadnici
No jak říklai holky,jinde na hubertech to bylo docela maso...Ivča hlásila i jeden smrťák...to je děs!!!
Malá Jaruška je moc šikovná-já bych se bála skočit cokoliv!!!

Tak ty jsi se dala na oříšky!!!!Teda tolik ořechu pohromadě jsem ještě neviděla!!!To musí dát práce!!!
Tak a já fičím taky něco dělat-mám toho moc a pak jedu na tři dny k našim do kérkonoš,tak to musím stihnout...
A Luci dík za pochvalu Kudrdlinky..je fakt srandovní a hlavně hrozné torpédo a po Pavošovi je hrozně komunikativní-pořád za náma běhá a řehtá na nás..
Jo a v kroku chodí mimochodem!!!!!!

20.10.2008 09:46
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Ahojky Jarů!!!!!!!!!!!!!
Teda moc gratuluju ke krásně vydařenému hubertu!!!
Počasívám klaplo na jedničku-to jsem na vás myslela už ráno a lidí jste mělai taky spousta...
A vše proběhlo asi v klidu,že?Až na Oldovu zadnici
No jak říklai holky,jinde na hubertech to bylo docela maso...Ivča hlásila i jeden smrťák...to je děs!!!
Malá Jaruška je moc šikovná-já bych se bála skočit cokoliv!!!

Tak ty jsi se dala na oříšky!!!!Teda tolik ořechu pohromadě jsem ještě neviděla!!!To musí dát práce!!!
Tak a já fičím taky něco dělat-mám toho moc a pak jedu na tři dny k našim do kérkonoš,tak to musím stihnout...
A Luci dík za pochvalu Kudrdlinky..je fakt srandovní a hlavně hrozné torpédo a po Pavošovi je hrozně komunikativní-pořád za náma běhá a řehtá na nás..
Jo a v kroku chodí mimochodem!!!!!!

Mimochodem? Co ti to na kobylu skočilo..nééé, je fakt úžasná. Byla jsem u pana Velkého ve čtvrtek. Má krásného toho hřebečka, je nádherně malovaný-jakoby na něj chrstnul kýbl barvy.

teda tolik ořechů pohromadě jsem taky neviděla..mňam..já bych polovinu u loupání snědla

20.10.2008 10:13
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
A tady je moje pracovna.

Tak se večer pokusím poslat i tu čtvrtou fotku,juJaru kam chodíte na ořechy?To už je od Vás všude v okolí vysbíraný co

20.10.2008 10:14
ladys

XXX.XXX.26.142

lucky napsal(a):
Mimochodem? Co ti to na kobylu skočilo..nééé, je fakt úžasná. Byla jsem u pana Velkého ve čtvrtek. Má krásného toho hřebečka, je nádherně malovaný-jakoby na něj chrstnul kýbl barvy.

teda tolik ořechů pohromadě jsem taky neviděla..mňam..já bych polovinu u loupání snědla

Ahojec holiny
My jsme byli v sobotu na Sněžce a pak byly u nás závody na kolech, blázni chlapy zase jeli z portášek šusem dolů, děsná sranda , a ještě do toho ty skoky... No fakt bomba, ale taky jich pár oživovali a dokonce přiletěl i vrtulník, ale to je každý rok, že letí jednou za závody vrtulník pro někoho.. Koně z toho měli vánoce, Migel zase 2 dny nežral, protože ty lidi na kolech mu asi zdánlivě připomínali stádo koňů (spíš volů ), tak čuměl a čuměl, až zapoměl žrát.. Ale loni bylo hůř, za dva dny shodil snad 100 kilo, lítal alítal, ani oves nechtěl žrát. Stáj mi málem rozboural, když jsem se pokusila ho zavřít, a ještě do toho ten vrtulník. Ale letos celkem v pohodě..
Jejda, taky bych zajela někam na huberta, a ještě kbyby bylo takhle krásně

A kam přesně jedeš Proximo? Jsi se mohla zastavit

20.10.2008 11:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

ladys napsal(a):
Ahojec holiny
My jsme byli v sobotu na Sněžce a pak byly u nás závody na kolech, blázni chlapy zase jeli z portášek šusem dolů, děsná sranda , a ještě do toho ty skoky... No fakt bomba, ale taky jich pár oživovali a dokonce přiletěl i vrtulník, ale to je každý rok, že letí jednou za závody vrtulník pro někoho.. Koně z toho měli vánoce, Migel zase 2 dny nežral, protože ty lidi na kolech mu asi zdánlivě připomínali stádo koňů (spíš volů ), tak čuměl a čuměl, až zapoměl žrát.. Ale loni bylo hůř, za dva dny shodil snad 100 kilo, lítal alítal, ani oves nechtěl žrát. Stáj mi málem rozboural, když jsem se pokusila ho zavřít, a ještě do toho ten vrtulník. Ale letos celkem v pohodě..
Jejda, taky bych zajela někam na huberta, a ještě kbyby bylo takhle krásně

A kam přesně jedeš Proximo? Jsi se mohla zastavit

Lucko,já jí v rozletu bránit nebudu,ale v koutku duše bych byla radši,kdyby zůstala jen u rekreačního ježdění,aby jí to bavilo pořád a aby se ke svému koníkovi vždycky chovala slušně.
Jojo,Eví,o tom smrťáku vím taky,to je opravdu hrozný,u nás si lidi taky štamprdle dají,to né že né, ale nikdo tam není na koni ožrán,to prostě ani nejde,byl by vyloučen z lotu,takový jedinec ohrožuje všechny zúčastněné a to i děti,takže to tady už všichni vědí a je tu na tohle opravdu disciplína.
Eví,moc děkuju,jsem taky strašně moc ráda,že se Hubert krásně povedl,to počasíčko bylo úúplně super,já už ráno,jak jsem šla krmit,jsem říkala,jůůůů,to bude dneska náádherně!!!Taky to krásně vydrželo celičký den.
Jo,Markét,budu čekat na fotičku!!!Moc děkuju!!!
Markét,máme na zahradě 2 obrovský ořešáky,tak pořád pod nima sbírám a loupu a penízky půjdou zase do koní.
Tady jsou 2 výhry Jaruščiny,toho velkýho psa si utrhla v bráně a toho menšího medvídka vyhrála za nejlépe oblečeného jezdce pony.

20.10.2008 11:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lucko,já jí v rozletu bránit nebudu,ale v koutku duše bych byla radši,kdyby zůstala jen u rekreačního ježdění,aby jí to bavilo pořád a aby se ke svému koníkovi vždycky chovala slušně.
Jojo,Eví,o tom smrťáku vím taky,to je opravdu hrozný,u nás si lidi taky štamprdle dají,to né že né, ale nikdo tam není na koni ožrán,to prostě ani nejde,byl by vyloučen z lotu,takový jedinec ohrožuje všechny zúčastněné a to i děti,takže to tady už všichni vědí a je tu na tohle opravdu disciplína.
Eví,moc děkuju,jsem taky strašně moc ráda,že se Hubert krásně povedl,to počasíčko bylo úúplně super,já už ráno,jak jsem šla krmit,jsem říkala,jůůůů,to bude dneska náádherně!!!Taky to krásně vydrželo celičký den.
Markét,máme na zahradě 2 obrovský ořešáky,tak pořád pod nima sbírám a loupu a penízky půjdou zase do koní.
Tady jsou 2 výhry Jaruščiny,toho velkýho psa si utrhla v bráně a toho menšího medvídka vyhrála za nejlépe oblečeného jezdce pony.

Romantický polibek.

20.10.2008 11:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Romantický polibek.

Já chci ještěěěěěě!!!

20.10.2008 11:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Já chci ještěěěěěě!!!

Tak děěělééééj!!!!!

20.10.2008 11:28
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

Takový krásný plyšáky!Ta měla určitě velkou radostTo zahřálo,když vyhrála jako nejlépe ustrojený jezdec viď
Jo tak to je Vaše produkce!Teda to je paráda,že jich je tolik a hodí to nějakou tu korunku

20.10.2008 11:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Takový krásný plyšáky!Ta měla určitě velkou radostTo zahřálo,když vyhrála jako nejlépe ustrojený jezdec viď
Jo tak to je Vaše produkce!Teda to je paráda,že jich je tolik a hodí to nějakou tu korunku

Noo,a ona,když to vyhlašovali,tak povídá:Noo,to já nebudu.A pak uslyšela svoje jméno a mazala tam šťastná a spokojená.Ještě vyhrála krásnou hru na PC.

20.10.2008 11:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,a ona,když to vyhlašovali,tak povídá:Noo,to já nebudu.A pak uslyšela svoje jméno a mazala tam šťastná a spokojená.Ještě vyhrála krásnou hru na PC.

Eví,díky za gratulace,fakt se to povedlo a co si člověk může víc přát???
Bábo,ty máš lopatu,já mám taky lopatu,hele!!!

20.10.2008 11:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

20.10.2008 11:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A ještě jeden hříšník přistižen při kálení v přístřešku,ale já mu vše odpouštím.

20.10.2008 11:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

jaruško, miluju tvoje fotky, já ty moje hady zívat snad v životě nestihnu, max. jako žirafy...

20.10.2008 11:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

nebo spící lamy:))

20.10.2008 11:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
jaruško, miluju tvoje fotky, já ty moje hady zívat snad v životě nestihnu, max. jako žirafy...

Janí,moc díky,kdybys mě viděla,jak se tu nad tou Tvojí žirafou chechtám,až mi tečou slzy u toho,tohle zase neumím já takhle krásně fotnout koně-žirafu.

20.10.2008 11:40
markemic

XXX.XXX.84.176

kukinatost napsal(a):
nebo spící lamy:))

Hehe,taky mám lamu

20.10.2008 11:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

markemic napsal(a):
Hehe,taky mám lamu

no, budu muset zajít vyfotit Granka - pan lama, a další smečku, známý tu má oslíka, poníka, lamu, kozu a ovečku, všuchni v takové hnědomyší barvě...a halvně milojou moje koně a moje koně je...:)
dívejte se na ten bystrý výraz při strouhání..:)
většinou jí ostatní nohy stojí v kýblech, aby se mi to dělalo líp:))

20.10.2008 11:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Hehe,taky mám lamu

Lamy jsou taky dobrý,hihi,ale já jsem se modlila,aby se v sobotu moc nehejbaly,jináč Moruše hodlala skočit raději do potoka,než koukat na poskakující lamy.Ale to bylo štígro,že takhle vyplesklý lamy jsem ještě neviděla,ty stály jak sochy a nechápaly,proč zrovínka kolem jejich výběhu se ráčí procházet 76 koní a to dokonce 2 x !!!

20.10.2008 11:45
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

Jaruš vychovala si z Jarušky skvělou koňařkua určitě taková zůstane
Doufám ,že se k Vám co nejdřív dostanu

20.10.2008 11:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Jaruš vychovala si z Jarušky skvělou koňařkua určitě taková zůstane
Doufám ,že se k Vám co nejdřív dostanu

Díky,no snažíme se a těšíme se!!!
Pojedeš mrknout v sobotu k Hančovi na Huberta,Markét??

20.10.2008 11:47
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Lamy jsou taky dobrý,hihi,ale já jsem se modlila,aby se v sobotu moc nehejbaly,jináč Moruše hodlala skočit raději do potoka,než koukat na poskakující lamy.Ale to bylo štígro,že takhle vyplesklý lamy jsem ještě neviděla,ty stály jak sochy a nechápaly,proč zrovínka kolem jejich výběhu se ráčí procházet 76 koní a to dokonce 2 x !!!

No Jaru bylo opravdu zábavný je sledovat jak čuměly co to bylo za stádoFakt jak péra z gauče!Tak hlavně že tam nebyl i kachny že!

20.10.2008 11:49
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

Jaru o víkendu i o svátku jsem v Jizerkách na chalupě..zazimovat chalupu a pak už budu pořád v Praze takže budu mít čas,ale to už nebude žádnej Hubert v okolí což

20.10.2008 11:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Janí,ten výraz kobči je opravdu dobrej,hihi!!!
Já někdy,až se mi podaří,fotnu ten Trávníčkovic zvěřinec,to je skoro malá ZOO.
No nic,muším zase jít louskat ty vořechy,pořád hledám,jestli se v některým objeví nějáký super westernový hadry..

20.10.2008 11:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Janí,ten výraz kobči je opravdu dobrej,hihi!!!
Já někdy,až se mi podaří,fotnu ten Trávníčkovic zvěřinec,to je skoro malá ZOO.
No nic,muším zase jít louskat ty vořechy,pořád hledám,jestli se v některým objeví nějáký super westernový hadry..

Hm,Markét,tenhle víkend je akorát ten Hanč a jináč už jsou Huberty ještě,ale daleko,takže my nepojedem...

20.10.2008 12:15
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Hm,Markét,tenhle víkend je akorát ten Hanč a jináč už jsou Huberty ještě,ale daleko,takže my nepojedem...

Tady Huberty jsou, ale nejsem sebevrah..s dotyčnými tryskem z kopce hlava nehlava a přes asfakt cvalem..nééé, děkuji

Zrovna jsem uděllaa Use obě přední kopyta a zadní jednom a jsem KO...sbírám síly na to poslední kopyto

20.10.2008 14:32
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

Jé to je škodaTakže se taky zúčastníte jo?
No Lucky až tak jo?V těch Jizerkách je taky jedna "stáj" a ty holky jezdí kolem naší chalupy,ale už se chystám že je seřvu!Normálně tu klušou dost ostrým klusem po asfaltce a nedávno dokonce po tom asfaltu cválaly krávy jedny pitomý!Chudáci koně...

20.10.2008 14:33
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):
Jé to je škodaTakže se taky zúčastníte jo?
No Lucky až tak jo?V těch Jizerkách je taky jedna "stáj" a ty holky jezdí kolem naší chalupy,ale už se chystám že je seřvu!Normálně tu klušou dost ostrým klusem po asfaltce a nedávno dokonce po tom asfaltu cválaly krávy jedny pitomý!Chudáci koně...

Ale Jaru co mě zarazilo na Hubertu,že spousta lidí neměla přilby...Docela jsem zírala jak si lidi neváží zdraví

20.10.2008 14:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Ale Jaru co mě zarazilo na Hubertu,že spousta lidí neměla přilby...Docela jsem zírala jak si lidi neváží zdraví

Markét,u nás je povinnost přileb dětí do 15 let,ty všechny přilby měly,já taky nemám přilbu,ale kloobrc.
No jo,snad pojedeme k tomu Hančovi,ale koukala jsem na počasí a tahle sobota tam byla prší...

20.10.2008 14:46
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Markét,u nás je povinnost přileb dětí do 15 let,ty všechny přilby měly,já taky nemám přilbu,ale kloobrc.
No jo,snad pojedeme k tomu Hančovi,ale koukala jsem na počasí a tahle sobota tam byla prší...

Děti jsou samozřejmost,westerňáky taky pochopím,ale ostatní...No jejich hlavy
No jo,tak Váš Hubert Vám vyšel,tak se to musí už zkazit,ne?To je jasný přeciAle třeba jim ta předpověď taky nevyjde

20.10.2008 15:35
marketka

XXX.XXX.179.23

markemic napsal(a):
Děti jsou samozřejmost,westerňáky taky pochopím,ale ostatní...No jejich hlavy
No jo,tak Váš Hubert Vám vyšel,tak se to musí už zkazit,ne?To je jasný přeciAle třeba jim ta předpověď taky nevyjde

Ahoj Jaruško, mrzí mě, že nám to na vašeho Huberta nevyšlo. Učila jsem nakládat toho nového koníka, abychom za vámi mohli vyrazit. Už to umí, tak je to fajn, ale bohužel nám to nějak nevyšlo. Holky onemocněly, takže to bylo horší.
Také jsem se byla s kámoškou mrknout na jednoho koníka. Kupuje něco na rekreačko, tak jsme to byly okouknout.
Jinak, pokud bys věděla o nějakém koníkovi do 25 tisíc na prodej, budu ráda.
KV asi 160 cm, ale hlavně, aby to měl v hlavě srovnané.
Však víš, co myslím.
Jinak o tom smrtˇáku jsem naštěstí neslyšela, ale loni jsme jeli Huberta a jeden
alkoholem posilněný pán vypadl z kočáru. Podotknu, že koně jeli krokem. Odvezla ho sanitka, byla asi 3/4 roku v komatu, už se neprobudil. Hrůza.

20.10.2008 15:55
benett8

XXX.XXX.183.39

marketka napsal(a):
Ahoj Jaruško, mrzí mě, že nám to na vašeho Huberta nevyšlo. Učila jsem nakládat toho nového koníka, abychom za vámi mohli vyrazit. Už to umí, tak je to fajn, ale bohužel nám to nějak nevyšlo. Holky onemocněly, takže to bylo horší.
Také jsem se byla s kámoškou mrknout na jednoho koníka. Kupuje něco na rekreačko, tak jsme to byly okouknout.
Jinak, pokud bys věděla o nějakém koníkovi do 25 tisíc na prodej, budu ráda.
KV asi 160 cm, ale hlavně, aby to měl v hlavě srovnané.
Však víš, co myslím.
Jinak o tom smrtˇáku jsem naštěstí neslyšela, ale loni jsme jeli Huberta a jeden
alkoholem posilněný pán vypadl z kočáru. Podotknu, že koně jeli krokem. Odvezla ho sanitka, byla asi 3/4 roku v komatu, už se neprobudil. Hrůza.

Krasne odpoledne preji a aspon sem hodim foto s nasi "srnečkou"-
V sobotu bylo nadherne(aj v nedeli), takze sme trochu "crossili" lesem a tentokrat to bylo i relativne v klidu

20.10.2008 15:59
benett8

XXX.XXX.183.39

benett8 napsal(a):
Krasne odpoledne preji a aspon sem hodim foto s nasi "srnečkou"-
V sobotu bylo nadherne(aj v nedeli), takze sme trochu "crossili" lesem a tentokrat to bylo i relativne v klidu

A jeste neco ze "hrbetu":

20.10.2008 16:01
benett8

XXX.XXX.183.39

benett8 napsal(a):
A jeste neco ze "hrbetu":

Ale KV sem zmerit nestihla .... holt, az nebude tak hezky

20.10.2008 16:50
mjackie

XXX.XXX.134.6

kukinatost napsal(a):

mi také:)

20.10.2008 19:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jééé,Markét,to taky doufám,že jim ta předpověď nevyjde!!!
Ahojky Markét,to je škoda,že jste nedorazili,tak to vyjde určitě příště!!!
Hezký den,paní Benešová,pro Vás by ten Hubert ještě si taky nebyl,myslím Queenu,Bad by to zmáknul v pohodě,že jo?Tak doufám,že příští rok se uvidíme..
Já na tomhle koni ani nemůžu jezdit,má jen 3 nohy..

20.10.2008 19:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééé,Markét,to taky doufám,že jim ta předpověď nevyjde!!!
Ahojky Markét,to je škoda,že jste nedorazili,tak to vyjde určitě příště!!!
Hezký den,paní Benešová,pro Vás by ten Hubert ještě si taky nebyl,myslím Queenu,Bad by to zmáknul v pohodě,že jo?Tak doufám,že příští rok se uvidíme..
Já na tomhle koni ani nemůžu jezdit,má jen 3 nohy..

Queenuši to pod sedlem sluší,já bych řekla,že si docela pasujete.

20.10.2008 19:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Queenuši to pod sedlem sluší,já bych řekla,že si docela pasujete.

Trošííčku Vás tady zafotečkujůůů....

20.10.2008 19:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Trošííčku Vás tady zafotečkujůůů....

Byly jsme jezdit s jednou holčinou,co sem chodí,bylo náádherně...

20.10.2008 19:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Byly jsme jezdit s jednou holčinou,co sem chodí,bylo náádherně...

Hóóp...

20.10.2008 19:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

20.10.2008 19:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady je krásná travička,tak jsme holky na chvíli nechaly pást.

20.10.2008 19:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady je krásná travička,tak jsme holky na chvíli nechaly pást.

Tady je zas jablečná žranice.

20.10.2008 19:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady je zas jablečná žranice.

Toto je foceno v klusu.

20.10.2008 19:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Toto je foceno v klusu.

20.10.2008 19:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A s těmahle nohama bych jela i Velkou Pardubickou.

20.10.2008 19:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady jsem takýý...

20.10.2008 19:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady jsem takýý...

Už jsme skoro doma.

20.10.2008 19:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Už jsme skoro doma.

To byla nuda...

21.10.2008 07:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To byla nuda...

Jé,koukám,že tu zase nikdo néni,Evikůů,kdepa sííí????
Dneska mi zase přišla fotička od kámoša,no,tady ten skok ještě skočili,ale na tom dalším už Pierot koukal,kde co lítá a přehlídl překážku.
Markét, moooc díky za tu fotičku,cos mi poslala,je fakt moc hezká.

21.10.2008 09:21
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Jé,koukám,že tu zase nikdo néni,Evikůů,kdepa sííí????
Dneska mi zase přišla fotička od kámoša,no,tady ten skok ještě skočili,ale na tom dalším už Pierot koukal,kde co lítá a přehlídl překážku.
Markét, moooc díky za tu fotičku,cos mi poslala,je fakt moc hezká.

Jaruš prosimtě,vůbec nemáš za co děkovat

21.10.2008 09:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Jaruš prosimtě,vůbec nemáš za co děkovat

Ale mám,a moje nabídka platí.

21.10.2008 10:36
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Ale mám,a moje nabídka platí.

Tak dobře,tak se těším na první zaučovací jízdu na PierotoviTo bude leteckej den
Doufám ,že tak za čtrnáct dní se k Vám už konečně dostanu.Strašně se těším..

21.10.2008 12:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Tak dobře,tak se těším na první zaučovací jízdu na PierotoviTo bude leteckej den
Doufám ,že tak za čtrnáct dní se k Vám už konečně dostanu.Strašně se těším..

Ty se těšíš,jak schrastneš???Tak to jsi asi první..

21.10.2008 12:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A Pierot se taky těší.

21.10.2008 12:26
alisa

XXX.XXX.155.18

jaruska napsal(a):
A Pierot se taky těší.

Ahoj lidi.

Jedete někdo na APPA večírek?? Já tam budu za naší stáj

21.10.2008 12:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

alisa napsal(a):
Ahoj lidi.

Jedete někdo na APPA večírek?? Já tam budu za naší stáj

Ahoj,já určitě né,ale Evička by mohla,tak jestli tam bude,tak jí tam mooc pozdravuj!!!

21.10.2008 13:55
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Ty se těšíš,jak schrastneš???Tak to jsi asi první..

No víš jak,jezdit nezapomeneš,ale někde se to projeví po téměř roční absenci
Jsem na to sama zvědavá

21.10.2008 14:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj,já určitě né,ale Evička by mohla,tak jestli tam bude,tak jí tam mooc pozdravuj!!!

Evikůů,něco Ti posílám!!!!
Více mejlíkem.

21.10.2008 19:11
proxima

XXX.XXX.64.53

jaruska napsal(a):

Ahojky jarů!!!
Já jsem se dnes přesunovala k našim,víš???Takže na netu jsem jen teˇˇd na minutu...Zítra mě čeká zubák a ve čtvrtek domů k jurovi.
Na appa večírek asi nepojedem...to je jen pro pražáky masnákyAž to bude na Moravě tak třebaA navíc v chovu appa s monoha věcmi nesouhlasím,takže klub mě není blízký-ani český a ani americký..
Tak já jdu bavit naše....Jo jinak Ládys jsem jen u jilemnice-to je k vám daleko.A nemám žádný povoz co by mě k vám dovezl

Jo jinak jaru nic mě na mil nedošlo

Ahooooj

21.10.2008 19:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Ahojky jarů!!!
Já jsem se dnes přesunovala k našim,víš???Takže na netu jsem jen teˇˇd na minutu...Zítra mě čeká zubák a ve čtvrtek domů k jurovi.
Na appa večírek asi nepojedem...to je jen pro pražáky masnákyAž to bude na Moravě tak třebaA navíc v chovu appa s monoha věcmi nesouhlasím,takže klub mě není blízký-ani český a ani americký..
Tak já jdu bavit naše....Jo jinak Ládys jsem jen u jilemnice-to je k vám daleko.A nemám žádný povoz co by mě k vám dovezl

Jo jinak jaru nic mě na mil nedošlo

Ahooooj

Jéé,no jo,já zapomněla,že jsi v Kérkonoších!!Teda zubáka Ti nezávidím,ale ty Kérkonoše strrrrašně!!!Tak tam pozdravuj Vaše a pak Jurku,až dojedeš.
Jakto,že Ti nic na meil nedošlo?Jdu se podívat do Odeslaný pošty...

21.10.2008 19:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,no jo,já zapomněla,že jsi v Kérkonoších!!Teda zubáka Ti nezávidím,ale ty Kérkonoše strrrrašně!!!Tak tam pozdravuj Vaše a pak Jurku,až dojedeš.

Eví,mělo by Ti to dojít,já to mám jako odeslaný,ale pro jistotu posílám znovu.

21.10.2008 19:19
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

jejej kačenka je fakt šikovná na tohle taky musí být talent

21.10.2008 19:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
jejej kačenka je fakt šikovná na tohle taky musí být talent

Hihi,Ivčí,to už je starší fotka,vypadala tenkrát dočista jako Popelka.
Bylas dneska jezdit,koukám,bylo krásně,coo??Já pojedu asi zítra,a to hned 2 x !!!!

21.10.2008 19:24
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Hihi,Ivčí,to už je starší fotka,vypadala tenkrát dočista jako Popelka.
Bylas dneska jezdit,koukám,bylo krásně,coo??Já pojedu asi zítra,a to hned 2 x !!!!

nee to je z huberta dneska sem byla pro jabka a s hnojem

21.10.2008 19:25
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

o pár minut pozdějš

21.10.2008 19:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Ahá,tak aspoň že to počasí bylo v tu sobotu krásný,že jo?To se fakt povedlo!!!

21.10.2008 19:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahá,tak aspoň že to počasí bylo v tu sobotu krásný,že jo?To se fakt povedlo!!!

Noo,a ještě to vypadá,že je to z kopečka...

21.10.2008 19:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,a ještě to vypadá,že je to z kopečka...

A jaká tam byla kritéria,kdo se přihnal tím ohněm první,tak byl králem honu,joo??Ani nechytali žádnej ocas,joo??

21.10.2008 20:04
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
A jaká tam byla kritéria,kdo se přihnal tím ohněm první,tak byl králem honu,joo??Ani nechytali žádnej ocas,joo??

já nevím já koukala abych byla radši dál. mě se to naprosto nelíbilo

21.10.2008 20:08
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
já nevím já koukala abych byla radši dál. mě se to naprosto nelíbilo

z kopce to nebylo. to mám já křivý ručičky

21.10.2008 20:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
z kopce to nebylo. to mám já křivý ručičky

Nemáš!
Joo,taky bych se klidila dál,já ani nejela dostih letos.

21.10.2008 20:16
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Nemáš!
Joo,taky bych se klidila dál,já ani nejela dostih letos.

já se jezdím kochat přírodou a ne vyšilovat a honza už to tak začal brát
chová se vzorně v sobotu jsme šli 2x brodem a jednou rybníkem
šel skoro krásně!!! je to moje zlato!

21.10.2008 20:29
westgirl

XXX.XXX.227.219

bospor napsal(a):
já se jezdím kochat přírodou a ne vyšilovat a honza už to tak začal brát
chová se vzorně v sobotu jsme šli 2x brodem a jednou rybníkem
šel skoro krásně!!! je to moje zlato!

Achooj westerňáci!Evi to máš prima výlet,ale až bude po zubákoj!dnes jsem se dozvěděla že v SO je "minihubert" ve Vizovicích.pozvala mně tam kámoška z parkur stáje ve Vizovicích,takže pojedu aspoň ten,a s parkurákama jak loni jsem zvědavá co ten majitel řekne na toho mého tlustého QH,on je moc nemusí ještě ji neviděl.a jak mu to kdysi kámoši řekli, co se mé plňasce narodilo,pohoršeně odvětil:"Takové barvy zanášet do chovu plnokrevníka!" foto z min.víkendu

21.10.2008 20:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Já vím,Ivčí,on Ti vrací tu péči a lásku,cos mu dala,když to potřeboval.Máš fotičku?

21.10.2008 20:36
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Achooj westerňáci!Evi to máš prima výlet,ale až bude po zubákoj!dnes jsem se dozvěděla že v SO je "minihubert" ve Vizovicích.pozvala mně tam kámoška z parkur stáje ve Vizovicích,takže pojedu aspoň ten,a s parkurákama jak loni jsem zvědavá co ten majitel řekne na toho mého tlustého QH,on je moc nemusí ještě ji neviděl.a jak mu to kdysi kámoši řekli, co se mé plňasce narodilo,pohoršeně odvětil:"Takové barvy zanášet do chovu plnokrevníka!" foto z min.víkendu

tak dnes jsem ji vyhnala k hradu, ať trochu nachodíme.Jaru,máš šikovné ratolesti, to musí být bomba když to potomky baví! teď máme styl jakýsi kombinovaný s kobylou tlačí ji sedlo,než našetříme na nové budem jezdit v anglickém.ale je náhodou také pohodlné

21.10.2008 20:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Já vím,Ivčí,on Ti vrací tu péči a lásku,cos mu dala,když to potřeboval.Máš fotičku?

Jéé,Haní,škoda,že nejsi blíž,jely bychom k Hančovi,tam bysis taky zaskákala,pokud teda nebude lejt.
Ta má krásný ušiska!

21.10.2008 20:41
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

to bohužel nemám měla sem strach abych tam ten foťák neztratila
poprvé trošku poskakoval a tak sem nečekala že bude potom tak moc hodnej a tak pěkně pujde

21.10.2008 20:42
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):

to bylo kouzelné počásko.....

21.10.2008 20:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Haní,škoda,že nejsi blíž,jely bychom k Hančovi,tam bysis taky zaskákala,pokud teda nebude lejt.
Ta má krásný ušiska!

Haní,moc díky,no jo,jsem ráda,že jí to baví a že jezdí s náma.
To je krásná fotka,hele,my jsme taky kombinovaný,to je pořád lepší než nechat to sedlo tlačit.
My máme na Buffínovi sice hačítko westernový,ale otěže mám na něm po bývalým valachovi,sice sedlářkou dělaný,hnědý,westernově zakončený,ale na způsob anglie.Ale na mladýho Buffína si je zatím nechám.

21.10.2008 20:47
bospor

XXX.XXX.193.16

westgirl napsal(a):

a zítra má začít pršet

21.10.2008 20:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):

To neva,Ivčí,fotneš příště.
Jo,Haní,krásná fotka toho nádhernýho počasíčka,ty mraky jsou super,a ten léééés tam vzááááduuu.....

21.10.2008 20:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To neva,Ivčí,fotneš příště.
Jo,Haní,krásná fotka toho nádhernýho počasíčka,ty mraky jsou super,a ten léééés tam vzááááduuu.....

Už zítra,joo?To mi neřikééj,já chci jet zítra ven...

21.10.2008 20:54
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

Skákat jéé to se trochu bojím a s tímto nemehlem jsem to ještě nezkoušela s plňaskou jsme skočily max.kdysi ohradu ale velikost co jsem se nebála byla max.položený barel.tady pojede i ten majitel stáje a to je důchodce takže naštěstí spíš krokem,kratší trasa a v pohodovém duchu, a bez překážek.kdysi jsem měla půjčenou na hubert jeho teplasku co měla vyskákané ST,to byl jiný Vizovic.hubert, nízké překážky tam byly a skákala s takovou radostí že se člověk nebál,ještě s půlmetrovou rezervou nad překážkou.Vy si i něco skočíte?já jen příkopu tady sirotek - chtěli jsme mu dát ze srandy jméno Sunar Dunit ...néé...schválili mu Rocky Way

21.10.2008 21:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
Skákat jéé to se trochu bojím a s tímto nemehlem jsem to ještě nezkoušela s plňaskou jsme skočily max.kdysi ohradu ale velikost co jsem se nebála byla max.položený barel.tady pojede i ten majitel stáje a to je důchodce takže naštěstí spíš krokem,kratší trasa a v pohodovém duchu, a bez překážek.kdysi jsem měla půjčenou na hubert jeho teplasku co měla vyskákané ST,to byl jiný Vizovic.hubert, nízké překážky tam byly a skákala s takovou radostí že se člověk nebál,ještě s půlmetrovou rezervou nad překážkou.Vy si i něco skočíte?já jen příkopu tady sirotek - chtěli jsme mu dát ze srandy jméno Sunar Dunit ...néé...schválili mu Rocky Way

Jéé,ale Sunárek by bylo kráásnýýý..Ale Rocky Way je taky hezký,ono ty jména vymýšlet fakt zas tak jednoduchý není,aby to hezky znělo a dobře se to vyslovovalo.
Jééé,kdepááák,já neskočím vůbec nic,Ty bojíš málo,ale já bojím hooodně,mě by se u toho držkopádu rozbily i brejle tak to neriskuju,ale příkopu taky skočím,ale malou.

Fůůj,bábo,smrděj Ti haksny..

21.10.2008 21:14
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Jéé,ale Sunárek by bylo kráásnýýý..Ale Rocky Way je taky hezký,ono ty jména vymýšlet fakt zas tak jednoduchý není,aby to hezky znělo a dobře se to vyslovovalo.
Jééé,kdepááák,já neskočím vůbec nic,Ty bojíš málo,ale já bojím hooodně,mě by se u toho držkopádu rozbily i brejle tak to neriskuju,ale příkopu taky skočím,ale malou.

Fůůj,bábo,smrděj Ti haksny..

U těch Tvojich fotek se člověk fakt pobaví-něco na zlepšení nálady.a ty komentáře máte asi nejuzívanější smečku!.My taky radši malou příkopuTo je huculášek??je moc sympatický a ty barvička.teď jsem viděla u známých huculku,maj ji novou a taky pěkný koník hnědka.a fajn výška.tak jsem měřila moje oře ale je to asi nepřesné,nevim,lonží.Honey - Muf- má asi 152.ideál,spokojenost.její mamka měla 160.jo a ten koník jak se otřepává to je taky supeeeer,jsem se rozhodla že veznu někdy v brzké době kobušu na lonž a zkusím blejsknout jak bude vyhazovat a řádit.zatím se mi podařilo jen toto

21.10.2008 21:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
U těch Tvojich fotek se člověk fakt pobaví-něco na zlepšení nálady.a ty komentáře máte asi nejuzívanější smečku!.My taky radši malou příkopuTo je huculášek??je moc sympatický a ty barvička.teď jsem viděla u známých huculku,maj ji novou a taky pěkný koník hnědka.a fajn výška.tak jsem měřila moje oře ale je to asi nepřesné,nevim,lonží.Honey - Muf- má asi 152.ideál,spokojenost.její mamka měla 160.jo a ten koník jak se otřepává to je taky supeeeer,jsem se rozhodla že veznu někdy v brzké době kobušu na lonž a zkusím blejsknout jak bude vyhazovat a řádit.zatím se mi podařilo jen toto

Haní,moc díky,jsem moc ráda,když se fotičky líbí.
Buff je arabohuculohafling,jééžííš,to je název,ale je to tak a barvičku zdědil po mamince,zítra jí sem dám.
Co to máš za hafíka,Haní?
Tak a jdu spát,už tady zívám jak Moruše..Dobrou!

22.10.2008 07:40
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Haní,moc díky,jsem moc ráda,když se fotičky líbí.
Buff je arabohuculohafling,jééžííš,to je název,ale je to tak a barvičku zdědil po mamince,zítra jí sem dám.
Co to máš za hafíka,Haní?
Tak a jdu spát,už tady zívám jak Moruše..Dobrou!

pěkné ránko, jj dej tu její fotečku.mám špice malého černého - Harryho alias smetáka

22.10.2008 07:47
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
pěkné ránko, jj dej tu její fotečku.mám špice malého černého - Harryho alias smetáka

........a australskou honačku Kelly,to je teda třeštidlo.ale už se jakžtakž naučila chodit s koňmi.čekala jse že bude v terénu utíkat ale ne-e

22.10.2008 07:53
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
........a australskou honačku Kelly,to je teda třeštidlo.ale už se jakžtakž naučila chodit s koňmi.čekala jse že bude v terénu utíkat ale ne-e

...ale jinak jsme dřív mívali jen oříšky.Ty máš co,máš nějakého Fouse,že.se mi zdá že ke koním musí být asi nej borderka

22.10.2008 07:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...ale jinak jsme dřív mívali jen oříšky.Ty máš co,máš nějakého Fouse,že.se mi zdá že ke koním musí být asi nej borderka

zánovní přírůstek na ranči Pod Hůrkou - Aja

22.10.2008 08:02
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
zánovní přírůstek na ranči Pod Hůrkou - Aja

Úroda sheppardů na Barli ranči - Ti už jsou u nových páníčků

22.10.2008 08:08
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Úroda sheppardů na Barli ranči - Ti už jsou u nových páníčků

Westerňáci, co máte ke svým koním za psiska?u Lucky vím,ti novofundláci se přehlédnout nedají taky ten p. Hudeček co šil sedla je chovával.tady oblíbené plemeno anglic. jezdců - jack russel

22.10.2008 08:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jé,ten špiclík je krásnej!No jo,my máme Fouse a na hlídání máme medvědici.
Takhle hlídá nejčastěji.

22.10.2008 08:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jé,ten špiclík je krásnej!No jo,my máme Fouse a na hlídání máme medvědici.
Takhle hlídá nejčastěji.

Ája je srandovní,jak je rozčepejřená.
Tak tady je Bíba,mamča Buffína.
Na to,že jí je nějákých 24,je v super kondici.
Ale ještě neumím fotit chodící koně,kus prdelky mi tam chybí.

22.10.2008 08:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ája je srandovní,jak je rozčepejřená.
Tak tady je Bíba,mamča Buffína.
Na to,že jí je nějákých 24,je v super kondici.
Ale ještě neumím fotit chodící koně,kus prdelky mi tam chybí.

Jéé,hele,teď říkali na Nově,že Vaška Vydru nakopl kůň do zad...Ale prý to snad bude dobrý.
Tady ještě Bíba zezadu.

22.10.2008 08:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,hele,teď říkali na Nově,že Vaška Vydru nakopl kůň do zad...Ale prý to snad bude dobrý.
Tady ještě Bíba zezadu.

Mě by se ti Jackové taky líbili,ale měla bych strach,že kůň na něj šlápne,jsou moc malincí.
Tady ta Katka,co tu byla na Hubertu,na Ranči 3V Třebušín,trénuje jí Sabina Erbeková.

22.10.2008 08:32
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Tady ještě Bíba zezadu.

a jsou nějaké plemeno,psíci?co to je, jééé,teda kobuš vypadá jak mladice a myšák barva nemá chybu!úhořáky ty můžu jéje,chudák Vašek,tak snad o.k., jednou jsem byla na Brno Trophy a kůň ho sejmul do písku jak uváděl,v hale

22.10.2008 08:33

jaruska napsal(a):

Zdravím, omlouvám se že se vám sem takle tlačím, nejsem westerňák, ani nemám westrnového koníka.. Jen by mi zajímalo jestli se slučuje ostříhaná hříva na ježoura s westernovým stylem? Měli sme o tom debatu se známým a tak sem řekla že se zeptám přímo u zdroje Dík za odpovědi

22.10.2008 08:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

chypi napsal(a):
Zdravím, omlouvám se že se vám sem takle tlačím, nejsem westerňák, ani nemám westrnového koníka.. Jen by mi zajímalo jestli se slučuje ostříhaná hříva na ježoura s westernovým stylem? Měli sme o tom debatu se známým a tak sem řekla že se zeptám přímo u zdroje Dík za odpovědi

Joo,Fous je čistokrevnej vořech,sice jeho maminka je čistokrevná Australanka,ale otecko podlezl pod vraty a byl něják moc fousatej.
A medvědice je středoasiatka.
Ahoj Stáňo,jéé,to je dobrá otázka,no na závodech se na hřívu asi kouká,ale na vyjížďkách určitě nééé..Máš hezkýho koníka.
Jo,Haní,taky doufám,že se Václav brzo uzdraví,do zad je to hrozný,tak snad to bude bez následků.

22.10.2008 08:51
westgirl

XXX.XXX.227.219

chypi napsal(a):

ahooj,netlačíš sem můžou všichni,tak o tom jsem nepřemýšlela,často mívají koně napletené copánky na akcích,a i ostříhané jsem tam myslím viděla.taky jsem kdysi ošmigala plňasku "u samého" a pak měla ježka,páč si vydřela hřívu.pak už to neudělala.ve westernu jezdí appaloosy, které většinou mají "ježka"od přírody a víc už jim to neroste,tak proč ne

22.10.2008 08:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
ahooj,netlačíš sem můžou všichni,tak o tom jsem nepřemýšlela,často mívají koně napletené copánky na akcích,a i ostříhané jsem tam myslím viděla.taky jsem kdysi ošmigala plňasku "u samého" a pak měla ježka,páč si vydřela hřívu.pak už to neudělala.ve westernu jezdí appaloosy, které většinou mají "ježka"od přírody a víc už jim to neroste,tak proč ne

Hani,ten kačer v tý vaně je super,jak se odtud dostane,vyletí sám?
Tak přemejšlím,že pojedu ven,ale je to tu takový zakabouněný,ale neprší zatím,tak asi pofrčím,odpoledne už pršet může a do deště vyjíždět nebudu...
Proč není léto celej roook....

22.10.2008 08:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hani,ten kačer v tý vaně je super,jak se odtud dostane,vyletí sám?
Tak přemejšlím,že pojedu ven,ale je to tu takový zakabouněný,ale neprší zatím,tak asi pofrčím,odpoledne už pršet může a do deště vyjíždět nebudu...
Proč není léto celej roook....

Tak já jedu,Moruš se hrozně těší...

22.10.2008 09:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

Ježura indiánská naštvaná

22.10.2008 09:05

westgirl napsal(a):

Děkujů... Já si taky myslela že to jde, hlavně mi Western přijde takovej \"praktickej\" a ježour teda rozhodně praktickej je Já teda jezdím anglii, ale w se mi mooc líbí, už sem si dělala srandu že asi přesedlam, ale nechci jezdit anglii ve w sedle, páč to já bych asi dělala, přeci jen ty léta co tak jezdim.. Ale do budoucna plánuju hafláska a toho bych ráda jezdila w, že bysme se to učily společně

22.10.2008 09:08
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Ježura indiánská naštvaná

Vy tam máte supeeer podmínky na plavení!!my tu máme moc mělko....to je kačena,zaplácá křídly a vyletí jinak ale žádný z westerňáků by asi hřívu nekrátil,čím delší tím lepší!! maximálně to takto protrhávají na ty nóbl soutěže kde se posuzuje vzhled

22.10.2008 09:11
westgirl

XXX.XXX.227.219

chypi napsal(a):
Děkujů... Já si taky myslela že to jde, hlavně mi Western přijde takovej \"praktickej\" a ježour teda rozhodně praktickej je Já teda jezdím anglii, ale w se mi mooc líbí, už sem si dělala srandu že asi přesedlam, ale nechci jezdit anglii ve w sedle, páč to já bych asi dělala, přeci jen ty léta co tak jezdim.. Ale do budoucna plánuju hafláska a toho bych ráda jezdila w, že bysme se to učily společně

jako myslím na závody na ty větší,tam se na to asi i hledí.pokud ji nemá vydřenou tak to jezdci nestříhají

22.10.2008 09:17

westgirl napsal(a):
jako myslím na závody na ty větší,tam se na to asi i hledí.pokud ji nemá vydřenou tak to jezdci nestříhají

My taky právě skrátily páč si to Malej vyrval.. To ještě nebyl muj.. Jeden den jsem přišla a měl drna.. To sem soptila, ale pak jsem se uklidnila a zjistila že mu to sluší.. Měl předtím hrozný rousy a kštice žádná.. A dělá to pěknej krk

22.10.2008 09:41
pizneta

XXX.XXX.210.3

chypi napsal(a):

ahojky,chybi,ta barva tvého oře je úúchvatná,je nááádherný.Já jsem nedávno Denýska taky musela ostříhat,jelikož se pásl v lopuchovém poli a z hřívy nezůstalo nic...

22.10.2008 10:02

pizneta napsal(a):
ahojky,chybi,ta barva tvého oře je úúchvatná,je nááádherný.Já jsem nedávno Denýska taky musela ostříhat,jelikož se pásl v lopuchovém poli a z hřívy nezůstalo nic...

jenže on je takle barevnej jen v létě - cca tři měsíce, pak shnědne - sšedne - zase shnědne a zase zesvětlá.. Je to takovej muj chameleonek.. V zimě teda spíš oslík

22.10.2008 13:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

chypi napsal(a):
jenže on je takle barevnej jen v létě - cca tři měsíce, pak shnědne - sšedne - zase shnědne a zase zesvětlá.. Je to takovej muj chameleonek.. V zimě teda spíš oslík

Sláva nazdar výletu,nezmokly jsme,nespadla jsem,už jsme tůů..Ale hele,jak je venku nebezpečno.
Zase mizím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík