Jj, je tam pěkná kosa
Ale včera bylo nádherně, jen ten den byl nějak krátký...
Dámy, jak jste si užily huberta?? Jani, jak ruka?
Já byla s Molčí za svou "sestřičkou" a ta pak jela kousek s námi...
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Za Royem přijel taťka s kamarádkou
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Tak mějte pohodový den a jen co nejlepší zprávy...
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
hoj všechny, Zuziku, krásné počasí....
kurnik, kdyby chtěl být weekend aspoň do úterka..:))
Zuziku, ruka v klidu zvládla i vývoz větší části mega kupy hnoje - nicméně byla raději zaortézovaná...
a včera jsme si ve trojko střihla naprosto boží 4 hodinovou vyjížďku i s trenérkou an rezavici..:))
a holky, kdybyste fakt tu Kerušku viděly......juva, ten mě potěšil....nicméně halvou hážeme i se síťkou, ale je fakt, že asi chápu proč, málem mě trefilo z těch mušek, jakmile jsme přešli do kroku...
jo a moji ořouchové se azčínají v tomhle teple docela potit, Kerka už je nasrstěný, jak kdyby se chystal na výlet na Aljašku, kdyby měla být zima podle chlupů, tak se snad konečně dočkáme sněhu.....
Já se holky fakt modlím, páč jestli ten hmyz nezmrzne ani letos....tak nám s kerkou příští rok nepomůže ani skafandr...
kukinatost
napsal(a):
hoj všechny, Zuziku, krásné počasí....
kurnik, kdyby chtěl být weekend aspoň do úterka..:))
Zuziku, ruka v klidu zvládla i vývoz větší části mega kupy hnoje - nicméně byla raději zaortézovaná...
a včera jsme si ve trojko střihla naprosto boží 4 hodinovou vyjížďku i s trenérkou an rezavici..:))
a holky, kdybyste fakt tu Kerušku viděly......juva, ten mě potěšil....nicméně halvou hážeme i se síťkou, ale je fakt, že asi chápu proč, málem mě trefilo z těch mušek, jakmile jsme přešli do kroku...
jo a moji ořouchové se azčínají v tomhle teple docela potit, Kerka už je nasrstěný, jak kdyby se chystal na výlet na Aljašku, kdyby měla být zima podle chlupů, tak se snad konečně dočkáme sněhu.....
Já se holky fakt modlím, páč jestli ten hmyz nezmrzne ani letos....tak nám s kerkou příští rok nepomůže ani skafandr...
DObré ráno
rocky
napsal(a):
DObré ráno
Čauvec holky bolí mě celé tělo...slibované foto slečny bůčkové a samozřejmě Sabulíka...foto z huberta, tedy alespoň ze té veselejší části snad dodám až se mi dostanou do ruky...
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Mi ráno autí ukazovalo 5 stupňů...nic extra, ale ani mi zima nepřišla při tom házení bobků :))
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Čus babky, jdu vás pozdravit a za chvíli frčím někam k Šumperku nebo kam, po poledni na vás ještě mrknu....
Já jsem měla víkend naložený v lihu , občas je potřeba protřídit mozkové buňky
Koníci se flákali, takže u nás vlastně nic nového....
Jen jsem si potvrdila, proč mám názor na huberty, jaký mám.... stačilo mi poslouchat o něčem, u čeho jsem nebyla.... i hubert, který pamatuju jako vcelku pohodový, se může otočit na soutěže, kdo se opije víc a kdo vymyslí větší pí......
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, jdu vás pozdravit a za chvíli frčím někam k Šumperku nebo kam, po poledni na vás ještě mrknu....
Já jsem měla víkend naložený v lihu , občas je potřeba protřídit mozkové buňky
Koníci se flákali, takže u nás vlastně nic nového....
Jen jsem si potvrdila, proč mám názor na huberty, jaký mám.... stačilo mi poslouchat o něčem, u čeho jsem nebyla.... i hubert, který pamatuju jako vcelku pohodový, se může otočit na soutěže, kdo se opije víc a kdo vymyslí větší pí......
Jenže tady zas takovou roli alkohol úplně nehrál..
proti hubertu nic nemám, je to tradice a rádi koně provětráme..Normální lidi jedou tak aby se nic nestalo ani jim ani koním..některý radši komentovat nebudu..
rocky
napsal(a):
proti hubertu nic nemám, je to tradice a rádi koně provětráme..Normální lidi jedou tak aby se nic nestalo ani jim ani koním..některý radši komentovat nebudu..
My se taky máme rádi a Hubertky radši nejezdíme ...
rocky
napsal(a):
Eví za tohle nemůžou huberty, ale lidi, každý si ho udělá podle sebe...já mám huberty ráda...nejdu do ničeho na co nemám...nahodou až na ten konec byl fajnový...a to počasí se povedlo neskutečně...kobyla pak šlapala parádně...začátek byl hektický pro všechny...
strelish
napsal(a):
My se taky máme rádi a Hubertky radši nejezdíme ...
DObré jitro všem,
tak jsem zdravá dorazila domů. Drážďany byly supr, hotel prvotřídní, víno dobré a šla jsem pinkat před třetí ráno. V pátek jsem dorazila domů, přeházela věc a tradááá dál na akce. Jela jsem na Slapy do vojenské uzdravovny...krásnej areál, Country bar. Včera jsem přijela totálně hotová, obě noci jsem šla spát k ránu a po deváté jsem už musela vstávat...takže fakt bych to šla okamžitě zalomit do hajan.
Jo a dneska jdu k Evičce a Gastonovi...vše nafotím, s dečkou i bez dečky...podlím se, aby sedělo.
Klárko, ty máš plňasku??? Jsi si jistá že to není chlaďas?
klawdie
napsal(a):
Eví za tohle nemůžou huberty, ale lidi, každý si ho udělá podle sebe...já mám huberty ráda...nejdu do ničeho na co nemám...nahodou až na ten konec byl fajnový...a to počasí se povedlo neskutečně...kobyla pak šlapala parádně...začátek byl hektický pro všechny...
No konečně ho kluka vidím ustrojenýho :)
Hele víte co se mi na hubertu stalo??? Jsem chtěla s kobylou projit houštím malejch smrčků a ta koza mi to z místa přeskočila!! debil mě tam málem pěkně vyložil jak jse to nečekala
klawdie
napsal(a):
No Danny pěkně jsis to užila vid? no holka musí dostat dietku aby se za chvilku nožičky nazačali křivit, ale nevím kde ubrat sena dostává přiměřeně méně, granulí jen po litru, spíš víc pohybu, nooo
klawdie
napsal(a):
No Danny pěkně jsis to užila vid? no holka musí dostat dietku aby se za chvilku nožičky nazačali křivit, ale nevím kde ubrat sena dostává přiměřeně méně, granulí jen po litru, spíš víc pohybu, nooo
!!!!!!HOLKY PRODÁVÁM!!!!!!
DEČKA S ČABRAKOU
klawdie
napsal(a):
Buď ráda, že je takhle dobře krmitelná, to u plňase jen tak nevidíš...
Hele seno bych jí nechala, to potřebuje futrovat...heh, tu extrudici už asi kupovat nebudeš, že?
haisovad
napsal(a):
Buď ráda, že je takhle dobře krmitelná, to u plňase jen tak nevidíš...
Hele seno bych jí nechala, to potřebuje futrovat...heh, tu extrudici už asi kupovat nebudeš, že?
no samozřejmě že né, ani oslouid to nepotřebuje nebo myyslíte že jo????...ted jsem holky najela běstovice pony..jak pro ní tak pro sahiba...čuměla jsem na složení a opravdu je tam mnohem víc vitamínu apod....
Danny sranda byla když za nmnou přišel kámoš co má sám plnase a povídá mi co že je to zač říkám plnas, tak jen kroutil hlavou a odešel...ale je úžasná, včera teda asi dvakrtá vyklopila holkam kolečko s hovínkama co sbírali v ohradě ale je jak čokl....
klawdie
napsal(a):
no samozřejmě že né, ani oslouid to nepotřebuje nebo myyslíte že jo????...ted jsem holky najela běstovice pony..jak pro ní tak pro sahiba...čuměla jsem na složení a opravdu je tam mnohem víc vitamínu apod....
Danny sranda byla když za nmnou přišel kámoš co má sám plnase a povídá mi co že je to zač říkám plnas, tak jen kroutil hlavou a odešel...ale je úžasná, včera teda asi dvakrtá vyklopila holkam kolečko s hovínkama co sbírali v ohradě ale je jak čokl....
a z profilu...
klawdie
napsal(a):
a z profilu...
No já bych mu nepřidávala, je vyvážený. Takovej akorád. Co sedýlko? je to změna, že?
Medvídek z Drážďan...
klawdie
napsal(a):
a z profilu...
Jinak psala mi bývalá majitelka byli s mamkou na závodech v Suchý a 90/100 šla za chybu a v 100/110 byla čtvtrá....tož doufám že se holka pomamí...jsou totiž totál stejný, i vejškově...jinak mařena v lese vyskakovala a chodila v pěkným tempu, dala se krásně udržet, dokonce jsme si dali s kámoškou klusácký závody, ta můra umí neskutečnej prodlouženej klus, jeslikož jsem na klusákovi dřív jezdila říkám si jestli v sobě z něho něco nemá...
klawdie
napsal(a):
Jinak psala mi bývalá majitelka byli s mamkou na závodech v Suchý a 90/100 šla za chybu a v 100/110 byla čtvtrá....tož doufám že se holka pomamí...jsou totiž totál stejný, i vejškově...jinak mařena v lese vyskakovala a chodila v pěkným tempu, dala se krásně udržet, dokonce jsme si dali s kámoškou klusácký závody, ta můra umí neskutečnej prodlouženej klus, jeslikož jsem na klusákovi dřív jezdila říkám si jestli v sobě z něho něco nemá...
Mrtě Danny, ale tohle už jsme usoudili že sedí, jen se v tom musím naučit jezdit je to nezvyk...řešili jsme délku podbřišníku tak snad dobrý...snad mi Miška pošle fotos co jsme včera nafotili aby jste mohli posoudit...
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Ahoj při pondělku..
Copak se dělo na Hubertu za neplechy?
klawdie
napsal(a):
Pán na halali v sedle dostal infart, je po smrti...jedna paní spadla též zlomená noha, zapadlý jazyk...nic veselého na konec...
No tak to byl silně nevydařený den....Ale zase..možná umřel při tom co měl nejraději...To je hrozný
Takže to stálo celé za prd?
Já jsem se byla taky na jednom Hubertu podívat,ale tam díky bohu žádný zranění nebo smrt nebylo...
markemic
napsal(a):
No tak to byl silně nevydařený den....Ale zase..možná umřel při tom co měl nejraději...To je hrozný
Takže to stálo celé za prd?
Já jsem se byla taky na jednom Hubertu podívat,ale tam díky bohu žádný zranění nebo smrt nebylo...
Jinak hubert byl skvělý, to si stěžovat nemohu, ale to hezké tenhle okamžik odsunul stranou...
máš krásné fotky Markét, koukala jsem na ně...nádherné počasí...
klawdie
napsal(a):
Jinak hubert byl skvělý, to si stěžovat nemohu, ale to hezké tenhle okamžik odsunul stranou...
máš krásné fotky Markét, koukala jsem na ně...nádherné počasí...
Děkuju,ale mě se moc nelíbí..mohly být lepšejší..taky jich moc není,skoro všechno jsem promazalaVšechno přepálené
Ale počasí bylo opravdu netradiční na Hubert!Nádherně bylo!
Koukám kdy budeš mít také Ty nové fotečky!
markemic
napsal(a):
Děkuju,ale mě se moc nelíbí..mohly být lepšejší..taky jich moc není,skoro všechno jsem promazalaVšechno přepálené
Ale počasí bylo opravdu netradiční na Hubert!Nádherně bylo!
Koukám kdy budeš mít také Ty nové fotečky!
No jak vidíš něco málo foceného proti slunci....byla jsem v sedle takže fotky snad budou od jiných...musím spacifikovat tatínkovi fota, fotil nejvíc!
moje prdelky...
klawdie
napsal(a):
No jak vidíš něco málo foceného proti slunci....byla jsem v sedle takže fotky snad budou od jiných...musím spacifikovat tatínkovi fota, fotil nejvíc!
moje prdelky...
Krásný zadky!
No tak jsem zvědavá na fotečky!
Náš dědeček....
markemic
napsal(a):
Krásný zadky!
No tak jsem zvědavá na fotečky!
Náš dědeček....
Ahojky píšu ze školy,,,vypadá to že dnes bude o5 hezké počasí že? Péťo budeš dneska u koníků?A v kolik asi?všichni se mějte dneska fajnově a zatím pháá
misicka01
napsal(a):
Ahojky píšu ze školy,,,vypadá to že dnes bude o5 hezké počasí že? Péťo budeš dneska u koníků?A v kolik asi?všichni se mějte dneska fajnově a zatím pháá
ďouchy, chvilka pauzy a bohužel už začínám mít i klienty odpoledne...:(((
ach jo, to teprve bude mazec stíhat psát ty právy z vyšetření...
dneska asi hodíme jenom nějakou light procházku nebo černou věc nasedlám westernem...jo a vyfotím vám nový side v akci:))
kukinatost
napsal(a):
ďouchy, chvilka pauzy a bohužel už začínám mít i klienty odpoledne...:(((
ach jo, to teprve bude mazec stíhat psát ty právy z vyšetření...
dneska asi hodíme jenom nějakou light procházku nebo černou věc nasedlám westernem...jo a vyfotím vám nový side v akci:))
no to doufám, já azs doufám že mi Miška pošle další fota Sabulky pod westernem...pozoval nám manekýn...
klawdie
napsal(a):
no to doufám, já azs doufám že mi Miška pošle další fota Sabulky pod westernem...pozoval nám manekýn...
nazdár holkyy...
tak už jsem ze školy doma..dnes se tam nic nedělo, tak jsem se na to vy*rala a je to...ted si v klidu doma uklidím, zabalím, pojedu ke koním a pak už do Egypta...jak se vede? U nás se udělalo naprosto nádherně
jenysimons
napsal(a):
nazdár holkyy...
tak už jsem ze školy doma..dnes se tam nic nedělo, tak jsem se na to vy*rala a je to...ted si v klidu doma uklidím, zabalím, pojedu ke koním a pak už do Egypta...jak se vede? U nás se udělalo naprosto nádherně
a bestyja tynuša si jede válet šunky, teda ty se máš...
já chci být tež opálená...no, snad se aspoň letos opálím tím alpským slunkem:))
a ty si pořádě užij dovču, btw líbí se mi, jak tu školu moc nehrotíš...:)
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Peti, jak je velké to udidlo? 13,5? Jeslti jo, asi bych si ho vzala...:)
kukinatost
napsal(a):
myslím že je větší Sabulkovi nebylo...tipuju 14,5.
Týnuš zavidím...no a gratuluji k úspěchu samozřejmě mi to segra hned hlásila, tož jsme měli velikou radost,jen škoda že jsme tam nebyli na živo, kdyby nebyl hubert měla by jsi tam stopro o dva fanoušky navíc...no a co Lepáťák, dorazil?
kukinatost
napsal(a):
no jo, Jani, jedu, ale moc se mi nechce, věříš?? Letos nepojedu do Alp a raději bych za sněhem než za Slunkem..přeci jen letní dovolené jsou o válendě a já to nikdy nevydržím natolik dlouho, aby mi to nějak uteklo...
bodejt bych to taky hrotila, vždyt budu jen možná maturovat...
jenysimons
napsal(a):
no jo, Jani, jedu, ale moc se mi nechce, věříš?? Letos nepojedu do Alp a raději bych za sněhem než za Slunkem..přeci jen letní dovolené jsou o válendě a já to nikdy nevydržím natolik dlouho, aby mi to nějak uteklo...
bodejt bych to taky hrotila, vždyt budu jen možná maturovat...
Klári, děkuju... no ted jsem koukala na výsledky...hele, nebejt tej proklatý chyby v L, tak bych měla velkou šanci to vyhrát celý, nejen to mistrovství, ale i celkovou soutěž L. Ale i tak na první L naprosto super výsledek...už se těším na příští sezonu...
Jinak Lepaťák samo dorazil a já jsem jen slintala...viděla jsem ho jen v ST, kde nasekal docela dost chyba bylo to dvoukolový, kdy druhý kolo bylo výkonostně už T...tak ho Žíla, nevím proč, odhlásil...ale je to kus nádhernýho koně...
jenysimons
napsal(a):
Klári, děkuju... no ted jsem koukala na výsledky...hele, nebejt tej proklatý chyby v L, tak bych měla velkou šanci to vyhrát celý, nejen to mistrovství, ale i celkovou soutěž L. Ale i tak na první L naprosto super výsledek...už se těším na příští sezonu...
Jinak Lepaťák samo dorazil a já jsem jen slintala...viděla jsem ho jen v ST, kde nasekal docela dost chyba bylo to dvoukolový, kdy druhý kolo bylo výkonostně už T...tak ho Žíla, nevím proč, odhlásil...ale je to kus nádhernýho koně...
asi byla někde chyba...no jste šikulové máš nějké los fotos?
klawdie
napsal(a):
asi byla někde chyba...no jste šikulové máš nějké los fotos?
zatím ne...dneska by měli bejt na mattest.rajce.net tak tam večer mrkni...já už tu asi pak nebudu..taky bych je ráda viděla...
jenysimons
napsal(a):
zatím ne...dneska by měli bejt na mattest.rajce.net tak tam večer mrkni...já už tu asi pak nebudu..taky bych je ráda viděla...
Tak madam se jede válet..safra safra, celkem bych tam na chvílu taky zajela..Tady to počasí zatím není špatný, ale čeká nás už jen zima, tak z Egypta dovez co nejvíce sluníčka
rocky
napsal(a):
Tak madam se jede válet..safra safra, celkem bych tam na chvílu taky zajela..Tady to počasí zatím není špatný, ale čeká nás už jen zima, tak z Egypta dovez co nejvíce sluníčka
pokusím se něco dovalit, ale nic neslibuju..mimoto dnes je naprosto nádhernej den..doufám, že s holkama stihneme dát terének...
Ty jo..holky, nebejt toho včerejška (trochu zkaženej den) tak se tam ani netěším, ale ted jsem ráda, že na tejden odtud vypadnu, hodně daleko..přesto mi bude Kíša šíleně chybět...zlato moje...
jenysimons
napsal(a):
pokusím se něco dovalit, ale nic neslibuju..mimoto dnes je naprosto nádhernej den..doufám, že s holkama stihneme dát terének...
Ty jo..holky, nebejt toho včerejška (trochu zkaženej den) tak se tam ani netěším, ale ted jsem ráda, že na tejden odtud vypadnu, hodně daleko..přesto mi bude Kíša šíleně chybět...zlato moje...
Však on to vydržíííí a s kým jedeš?
jenysimons
napsal(a):
on ojo, ale já ne..Kíša si bude užívat..i když taky ne zas tak moc, holky mi slíbily, že ho aspon 4krát vezmou pod sedlo, co tu nebudu...
s maminou, pak jede spolužák s maminou a ségrou a pak ještě nákej babinec od maminek...
Jsem tu z oběda...
Týňus, celkem závist ... prisaham. Ale přeji ti krásné počásko a každé ráno si dej jednu šťopičku nějaké dobroty...třeba ozumně ložené ěny. Aby jsi to neodnesla sedánkama a trůněním na WC.
Ty jo, tak ty už jdeš do eLka...safra, ty jsi skokanka. hele co je vlastně Kísík zač?
Takhle vypaal hotýlek...jednolůžkách s letištěm. Luxus jak sviňa
haisovad
napsal(a):
Jsem tu z oběda...
Týňus, celkem závist ... prisaham. Ale přeji ti krásné počásko a každé ráno si dej jednu šťopičku nějaké dobroty...třeba ozumně ložené ěny. Aby jsi to neodnesla sedánkama a trůněním na WC.
Ty jo, tak ty už jdeš do eLka...safra, ty jsi skokanka. hele co je vlastně Kísík zač?
Takhle vypaal hotýlek...jednolůžkách s letištěm. Luxus jak sviňa
Myslela jsem RUM...
haisovad
napsal(a):
Myslela jsem RUM...
neboj, mamina tam nejede prvně a preventivně s sebou vozí ercefuril jo a slivovici k tomu myslím taky...
no jdu do L a to trenér chce, abych se v nadcházející sezoně dostala do S...Kíša na to má, ale jestli na to mám já, to už se nedovolím tvrdit... Jinak Kíša je ČT po Ascotovi a matce po Quionam nekolikátý
jenysimons
napsal(a):
neboj, mamina tam nejede prvně a preventivně s sebou vozí ercefuril jo a slivovici k tomu myslím taky...
no jdu do L a to trenér chce, abych se v nadcházející sezoně dostala do S...Kíša na to má, ale jestli na to mám já, to už se nedovolím tvrdit... Jinak Kíša je ČT po Ascotovi a matce po Quionam nekolikátý
No jen se holkám pochlub, takový uspěch...Kíša je dobrej a ty to zmákneš též..náhodou myslím že jste pěkně sladěná dvojka...
klawdie
napsal(a):
No jen se holkám pochlub, takový uspěch...Kíša je dobrej a ty to zmákneš též..náhodou myslím že jste pěkně sladěná dvojka...
ale prd, nemusím to tu hlásit...
čoveče, aby sme taky nebyli sehraný za těch 9 roků, co ho znám a jezdím..vím naprosto přesně, co od něj čekat...poslední dobou mi dělá ale jen samý radosti...
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
jenom si nemysli Týnuša, že už jsem si to nenastudovala jinde, tak grstulace k takovému úspěchu a dalšímu "písmenku" ve vaší kariéře:)))
Držím palce, jste Kíšou šikuly:)
kukinatost
napsal(a):
jenom si nemysli Týnuša, že už jsem si to nenastudovala jinde, tak grstulace k takovému úspěchu a dalšímu "písmenku" ve vaší kariéře:)))
Držím palce, jste Kíšou šikuly:)
no jo, vždyt já jsem si to myslela, proto to semka přeci nebudu psát znova...žejo...
moc díky...mám doma konečně taky nějakou medaili a přestože mi včera chlap zkazil náladu natolik, že bych ho zabila, tak radost z tohohle úspěchu jen tak nevyprchá..Diego je prostě miláček...je to profík...
dík...
jenysimons
napsal(a):
no jo, vždyt já jsem si to myslela, proto to semka přeci nebudu psát znova...žejo...
moc díky...mám doma konečně taky nějakou medaili a přestože mi včera chlap zkazil náladu natolik, že bych ho zabila, tak radost z tohohle úspěchu jen tak nevyprchá..Diego je prostě miláček...je to profík...
dík...
Také ještě jednou gratuluji a na srazíku dáme panáčka...
Jsem v útlumu a musím makat abych to všechno stihla a zajela k té Evičce a Gastonovi...
molly
napsal(a):
Jj, je tam pěkná kosa
Tak se hlásím zpět v HK, venku je naprosto krásně, z pracovní cesty jsem si udělala pěkný výlet
Teď pojedu za koníkama, půjčím si Hadříka na vyjížďku do lesa, tohle počasí si nemůžu nechat ujít....
A pak se možná opět budu pokoušet lovit andulku, kolem stáje lítá jedna navolno... a když jsem ráno škrábala okýnka u auta, tak mě napadlo, že jí přes noc asi nebylo fajn.... tak jestli tam ještě bude, tak se pokusím..... Danny, nechtěla bys? Kdyby se nenašel majitel? Je celá bílá....
cheyenne
napsal(a):
Tak se hlásím zpět v HK, venku je naprosto krásně, z pracovní cesty jsem si udělala pěkný výlet
Teď pojedu za koníkama, půjčím si Hadříka na vyjížďku do lesa, tohle počasí si nemůžu nechat ujít....
A pak se možná opět budu pokoušet lovit andulku, kolem stáje lítá jedna navolno... a když jsem ráno škrábala okýnka u auta, tak mě napadlo, že jí přes noc asi nebylo fajn.... tak jestli tam ještě bude, tak se pokusím..... Danny, nechtěla bys? Kdyby se nenašel majitel? Je celá bílá....
Evi??? Jdu do ní!!! Pokud jí odchytíš tak bych jí ráda poskytla nový bejvák...
už je nám doma bez letce smutno...
klawdie
napsal(a):
CO Eví fotky máš, něco, neměli jsme fotografa tak sháním po různu...tebe jsem tam s fotym viděla tak co ulovila jsi něco, prosím?
Něco málo mám, žádná sláva, ale aspoň tak
Večer stáhnu, hodím na rajče a pošlu odkaz....
Danny, jestli tam ještě je, tak se budu snažit a dala bych vědět....