sejtanek
napsal(a):
A Šejtoš
Pridam fotky ktere fotil fotograf Dalibor Gregor www.foto-gregor.com, je to Poseidon po Renomee, uz neni muj ale v srdci zustana naporad.
gabim
napsal(a):
Pridam fotky ktere fotil fotograf Dalibor Gregor www.foto-gregor.com, je to Poseidon po Renomee, uz neni muj ale v srdci zustana naporad.
Dalsi
red rock
napsal(a):
áááá čumáček Red Rocka
.... přidám taky jeden západ ......
palomino
napsal(a):
Po tréninku pochvala Mistrál
Ve výběhu...sally a Kathleen
pizneta
napsal(a):
Ve výběhu...sally a Kathleen
Moje kámojda s jejím bývalým koníkem =(
princezna
napsal(a):
Moje kámojda s jejím bývalým koníkem =(
Ve vodě...
janna
napsal(a):
Irský tinker GRANT a A1/1 HAVANKA
Irský tinker GRANT a A1/1 JADEED
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
vypada skoro jak kun, ze?
A pritom je to takovej prcek...
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A pritom je to takovej prcek...
Ze na me sotva dosahne
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ze na me sotva dosahne
Ve vybehu...
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mirage prvni leto...
Mirage druhy leto...
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mirage druhy leto...
Doufam, ze se libi a neotravovala sem... a taky ze nevadi majitelum, ze sem jim tady prezentovala koniky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Doufam, ze se libi a neotravovala sem... a taky ze nevadi majitelum, ze sem jim tady prezentovala koniky
Jeee... jeste jedna hezka...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jeee... jeste jedna hezka...
VILÉM A1/1
sterkule
napsal(a):
Já s Dennym
"já s Dennym" -to je přenádherná fotečka,to se vám fakt povedlo
Katheen
pizneta
napsal(a):
Katheen
Moje zlatíčko
pizneta
napsal(a):
Katheen
Díky.Vyjížděli jsme ven až později, kdy bylo pěkný sluníčko a proti němu to fakt vyšlo dobře. Tak zamyšleně.Přidávám Dennyho s kamarádkou.
sterkule
napsal(a):
Díky.Vyjížděli jsme ven až později, kdy bylo pěkný sluníčko a proti němu to fakt vyšlo dobře. Tak zamyšleně.Přidávám Dennyho s kamarádkou.
Tý jo fakt vás obdivuju....to je krása,taky bych chtěla dobudoucna tohle koníka naučit...No tohle je ale skoro svíčka a vypadá to kouzelně...to se musíš cítit nádherně co?když takhle stoupne na zadní.......nějakou dobu sem jezdila na poníkovi, naučila sem ho stavět se na zadní....byla to nádhera,ale neumím si přectavit jak to vypadá na takovém krasasvci,ste fakt super!!!!
pizneta
napsal(a):
Tý jo fakt vás obdivuju....to je krása,taky bych chtěla dobudoucna tohle koníka naučit...No tohle je ale skoro svíčka a vypadá to kouzelně...to se musíš cítit nádherně co?když takhle stoupne na zadní.......nějakou dobu sem jezdila na poníkovi, naučila sem ho stavět se na zadní....byla to nádhera,ale neumím si přectavit jak to vypadá na takovém krasasvci,ste fakt super!!!!
no, o svíčkách mi ani nemluv, tam se blbě drží. Přidávám ještě jednu,ale tam už jenom s dekou si nešlo ani pořádně sednout
Jinak máš krásný koníky.Ta hafloška má na slunci krásně zlatou barvu,Máš pravdu, že je to krásnej pocit z vrchu,ale musíš tomu koni věřit.Potom je to fakt to krásný.
sterkule
napsal(a):
no, o svíčkách mi ani nemluv, tam se blbě drží. Přidávám ještě jednu,ale tam už jenom s dekou si nešlo ani pořádně sednout
Jinak máš krásný koníky.Ta hafloška má na slunci krásně zlatou barvu,Máš pravdu, že je to krásnej pocit z vrchu,ale musíš tomu koni věřit.Potom je to fakt to krásný.
to je fakt nádhera opravdu tě obdivuju...ještě s tou dekou...no asi bych si netroufla,já jezdím delší dobu bez sedla a už sem si zvykla,ale přecejenom bych se bála že když si koník stoupne takhle na zadní tak že sklouznu...na poníkovi to bylo jiné,cítila sem se víc při zemi,jinak ten tvuj koník je taky náádhernej,jen posílej fotky,každý se určitě rád podívá co s koníkem dokážeš....jakým spůsobem si ho to naučila?Jde s něho až strach ale je to nádhera,jste super dvojka
pizneta
napsal(a):
to je fakt nádhera opravdu tě obdivuju...ještě s tou dekou...no asi bych si netroufla,já jezdím delší dobu bez sedla a už sem si zvykla,ale přecejenom bych se bála že když si koník stoupne takhle na zadní tak že sklouznu...na poníkovi to bylo jiné,cítila sem se víc při zemi,jinak ten tvuj koník je taky náádhernej,jen posílej fotky,každý se určitě rád podívá co s koníkem dokážeš....jakým spůsobem si ho to naučila?Jde s něho až strach ale je to nádhera,jste super dvojka
bordeaux
napsal(a):
a na prochazce.........
a jeste na prochazce.............
bordeaux
napsal(a):
a jeste na prochazce.............
a jeste milacek...........
bordeaux
napsal(a):
a jeste milacek...........
a kdo pozna co to je ???????? Pa Janik
bordeaux
napsal(a):
a kdo pozna co to je ???????? Pa Janik
a jeste........Janik+Barboran
bordeaux
napsal(a):
a jeste........Janik+Barboran
a ted ja .........KUK.....nebujte priste uz to bude jen barboran. Papik Janik+Barboran
bordeaux
napsal(a):
a ted ja .........KUK.....nebujte priste uz to bude jen barboran. Papik Janik+Barboran
a ted uz jen Barboran
sterkule
napsal(a):
No s tím stavěním to je fajn,jenom že když to naučíte tvrdohlavýho poníka,tak toho patřičně využije ve svůj prospěch,Rikinka si pak vynucovala směr kam pojedeme,když jsem chtěla jinam než ona,hups už byla na zadních a že to holka uměl,tak jenom opatně,ale držím pěsti ať se daří!
red rock
napsal(a):
náš Ponca
Čumáček Keridún (Ceridwen) při hají :o) Neni mrtvá, ale hajá a bučí při tom :o)
red rock
napsal(a):
náš Ponca
očíčko. To je snad nejkrásnější fotka na světě, pro mě:o)
kunicek
napsal(a):
celé stádečko hajá. Krása...
tak tohle jsou moji spící koníčci...
ettelwen
napsal(a):
tak tohle jsou moji spící koníčci...
a opět moji koníci, Karina - v pozadí berry
ettelwen
napsal(a):
naposled karina
a ještě jedna společná a už končím...
saja
napsal(a):
A jěště
A kobča,kterou jsem před nedávnem zachránili.... Před....
saja
napsal(a):
A kobča,kterou jsem před nedávnem zachránili.... Před....
A po měsíci zotavování se....
pizneta
napsal(a):
No, já jsem si to taky ze začátku myslela,ale bylo to ok.Obdivovat mě nemusíš, to se dá naučit lehce.Ono to zase tolik neklouže.Na tom nic k obdivování není.A koníkovi věřim,proto jsem ho to naučila.Posílám fotečku, kterou mám na pozadí.Je na ní taky Denny.Snad to bude vidět
sterkule
napsal(a):
No, já jsem si to taky ze začátku myslela,ale bylo to ok.Obdivovat mě nemusíš, to se dá naučit lehce.Ono to zase tolik neklouže.Na tom nic k obdivování není.A koníkovi věřim,proto jsem ho to naučila.Posílám fotečku, kterou mám na pozadí.Je na ní taky Denny.Snad to bude vidět
no tak nic moc no,tak aspoň tvrdohlavého poníka, trošku zablácenej,jelikož se vyválel v bahýnku :D
sterkule
napsal(a):
no tak nic moc no,tak aspoň tvrdohlavého poníka, trošku zablácenej,jelikož se vyválel v bahýnku :D
a ještě jednou.tentokrát dole :)
ditule
napsal(a):
A ještě jedna..
tak tohle je zase moje sluníčko nejmilovanější, i když je to takový malý zlobidlo
kunicek
napsal(a):
Čumáček Keridún (Ceridwen) při hají :o) Neni mrtvá, ale hajá a bučí při tom :o)
tak tady je moje beruška.....
aby jste pochopili,vybírá si jablíčka sama přímo z tašky,hladovec :)
pizneta
napsal(a):
můj miláček Argo - snad přítel odpustí, že je i miláčkem někdo jiný
enriko
napsal(a):
můj miláček Argo - snad přítel odpustí, že je i miláčkem někdo jiný
sýýýýýýýýrová pomazánkáá:-D