Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2008 09:19

Tak posouvám

21.10.2008 09:20

carodejka napsal(a):
Tak posouvám

Kdybys chtěla zkusit to moje sedlo,tak pisni.
Naložím ho a stavím se za Tebou.

21.10.2008 10:08
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
Kdybys chtěla zkusit to moje sedlo,tak pisni.
Naložím ho a stavím se za Tebou.

teda holky jsme se nejak rozjeli :D jen tak dal...no Sandri jak decka tak deka by sde mi libily moc ale ponevadz Vam od vcerejska klapu prispevky na novem notebooku tak su trosku bez penez :( a jak jste se vyspali??? byli jste za konikama vcera???

21.10.2008 10:12

xanty napsal(a):
teda holky jsme se nejak rozjeli :D jen tak dal...no Sandri jak decka tak deka by sde mi libily moc ale ponevadz Vam od vcerejska klapu prispevky na novem notebooku tak su trosku bez penez :( a jak jste se vyspali??? byli jste za konikama vcera???

No tak moje milovaná klisna je tak našlapaná, že jsem si to opravdu včera užila a měla ji co držet. Dnes mě z toho bolí ramena, za krkem a mám migrénu. Měla jsem pod sebou dynamo.

21.10.2008 10:17
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
No tak moje milovaná klisna je tak našlapaná, že jsem si to opravdu včera užila a měla ji co držet. Dnes mě z toho bolí ramena, za krkem a mám migrénu. Měla jsem pod sebou dynamo.

no Heli to ti nezavidim...ten muj se jen trajda po vybehu :)

21.10.2008 10:20

xanty napsal(a):
no Heli to ti nezavidim...ten muj se jen trajda po vybehu :)

No já z toho taky nejsem nadšená,ale je taková, člověk si zvykne. Jen to vždycky ze začátku překvapí,protože přes léto jak je vedro, tak je to takový lenošek, no a zima, jaro je to takové dynamo natěšené.
Kamoš co jezdil dostihy, mě přesvědčoval ať ji najezdím, že si zajedou neregistrovaný, že by to možná i vyhrála, je opravdu dělo.

21.10.2008 10:23
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
No já z toho taky nejsem nadšená,ale je taková, člověk si zvykne. Jen to vždycky ze začátku překvapí,protože přes léto jak je vedro, tak je to takový lenošek, no a zima, jaro je to takové dynamo natěšené.
Kamoš co jezdil dostihy, mě přesvědčoval ať ji najezdím, že si zajedou neregistrovaný, že by to možná i vyhrála, je opravdu dělo.

no a pujdes do toho??? ono to si nevyberes bud te boli vsecko z toho jak drzis nebo z toho jak pobizis :D

21.10.2008 10:29

xanty napsal(a):
no a pujdes do toho??? ono to si nevyberes bud te boli vsecko z toho jak drzis nebo z toho jak pobizis :D

Ne to v žádným případě, jak by se naučila lítat jak urvaná, tak už bych ji nezastavila. Jsem ráda, že je to v rozumné míře. Včera se mi chtěla urvat na poli, jak viděla v dáli stáje a byla rozjetá, ale nechala se stáhnout do kroku a akorát vyšlapovala.

21.10.2008 10:42
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):
Ne to v žádným případě, jak by se naučila lítat jak urvaná, tak už bych ji nezastavila. Jsem ráda, že je to v rozumné míře. Včera se mi chtěla urvat na poli, jak viděla v dáli stáje a byla rozjetá, ale nechala se stáhnout do kroku a akorát vyšlapovala.

Uaaa...po ranu me kamoska premlouva, at si dovezu prestige z nemecka, necham to pretvarovat, kdyz nebude sedet, popr. ze ji muzu prodat...uaaaa

21.10.2008 10:45

lesterka napsal(a):
Uaaa...po ranu me kamoska premlouva, at si dovezu prestige z nemecka, necham to pretvarovat, kdyz nebude sedet, popr. ze ji muzu prodat...uaaaa

Chceš teda prubnout to moje?

21.10.2008 11:16
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):

taky se pridam k nabidce..

21.10.2008 11:27
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):

Jo, jo prubnout určitě chci...to bych moc ráda...kdy máte čas? Ať vás neomezuju :-) Se nějak přizpůsobím...

21.10.2008 11:32

lesterka napsal(a):
Jo, jo prubnout určitě chci...to bych moc ráda...kdy máte čas? Ať vás neomezuju :-) Se nějak přizpůsobím...

No tak já ideálně víkend, a to je mi pak celkem jedno v kolik.
Naložím sedlo a dojedu za Tebou, jen mi pisni kde to přesně jsou ty stáje.

21.10.2008 11:32
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):

odkud jsi z brna??? ktera cast?

21.10.2008 11:34

xanty napsal(a):

Kohoutovice

21.10.2008 11:38
lesterka

XXX.XXX.147.139

xanty napsal(a):

Já jsem z Kr.pole. koně mám v ochozu...není problém si pro sedlo přijet...popř. i pro tebe, když budeš chtít být u zkoušení :-)

21.10.2008 11:40
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):
No tak já ideálně víkend, a to je mi pak celkem jedno v kolik.
Naložím sedlo a dojedu za Tebou, jen mi pisni kde to přesně jsou ty stáje.

Hel. tak co říkáš na neděli? Stáje jsou, když pojedeš z Líšně...projedeš celý Ochoz. Směr Hostěnice...je to pořád rovně (ne po hlavní, ale rovně). A za posledním barákem se dáš doprava na polní cestu...už se silnice jsou vpravo vidět dřevěné stáje a výběhy.

21.10.2008 11:46

lesterka napsal(a):
Já jsem z Kr.pole. koně mám v ochozu...není problém si pro sedlo přijet...popř. i pro tebe, když budeš chtít být u zkoušení :-)

No já jsem si říkala, že bych Ti ho dovezla do Ochozu a podívala se rovnou na stáje, ještě jsem tam nebyla a koukla i na koníka

21.10.2008 12:07
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):
No já jsem si říkala, že bych Ti ho dovezla do Ochozu a podívala se rovnou na stáje, ještě jsem tam nebyla a koukla i na koníka

Hel, klidně můžeš :) Nejsem proti .-) Takže co ta neděle?

Luci, a co s tebou?

21.10.2008 12:09

lesterka napsal(a):
Hel, klidně můžeš :) Nejsem proti .-) Takže co ta neděle?

Luci, a co s tebou?

No můžu tuto neděli dopoledne.
Nebo příští klidně už celý den.

21.10.2008 12:16
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):
No můžu tuto neděli dopoledne.
Nebo příští klidně už celý den.

příští neděli jsem pryč...tak předběžně beru tuhle neděli dopoledne, může být? kdyby byl nějaký problém, tak tady je na mně tel: 606 689 684

21.10.2008 12:18

lesterka napsal(a):
příští neděli jsem pryč...tak předběžně beru tuhle neděli dopoledne, může být? kdyby byl nějaký problém, tak tady je na mně tel: 606 689 684

V kolik tam můžu být? A pošli mě odkaz třeba na mapy.cz kde to tam je

21.10.2008 12:28
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):

http://www.mapy.cz/#x=138477120@y=133020416@ z=15@mm=FP@ax=138474400@ay= 133017088@at=St%C3%A1j%20-%20David%20Pulka@ad= Ochoz%20u%20Brna%20st%C3%A1j@sa=s@st=s@ssq= ochoz%20u%20Brna@sss=1@ssp= 124834725_128108417_146264997_145704833
(5 mezer)

Tady máš odkaz...na mapě ještě není vyfocená...tak neboj...místo toho prázdného místa stojí naše stáj...prostě pojedeš pořád rovně a za posledním barákem doprava (mezi posledním domem a tabulí ukončující Ochoz). nejde to minout :-)

21.10.2008 12:29
lesterka

XXX.XXX.147.139

lesterka napsal(a):
http://www.mapy.cz/#x=138477120@y=133020416@ z=15@mm=FP@ax=138474400@ay= 133017088@at=St%C3%A1j%20-%20David%20Pulka@ad= Ochoz%20u%20Brna%20st%C3%A1j@sa=s@st=s@ssq= ochoz%20u%20Brna@sss=1@ssp= 124834725_128108417_146264997_145704833
(5 mezer)

Tady máš odkaz...na mapě ještě není vyfocená...tak neboj...místo toho prázdného místa stojí naše stáj...prostě pojedeš pořád rovně a za posledním barákem doprava (mezi posledním domem a tabulí ukončující Ochoz). nejde to minout :-)

Jinak v kolik? hmmm...vyhovuje tak v deset?

21.10.2008 12:30
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):

se mnou? me je to jedno klidne v sobotu odpoledne..pojedu dopo ke konovi tak vemu sedlo a odpo muzu dojet za tebou :)

21.10.2008 12:42
lesterka

XXX.XXX.147.139

xanty napsal(a):
se mnou? me je to jedno klidne v sobotu odpoledne..pojedu dopo ke konovi tak vemu sedlo a odpo muzu dojet za tebou :)

v sobotu nemuzu :-( to slavi mama narozeniny...to se dostanu domu az za tmy vecer. :-(

21.10.2008 13:11
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
v sobotu nemuzu :-( to slavi mama narozeniny...to se dostanu domu az za tmy vecer. :-(

ajo tak pak nekdy pristi tyden :)

21.10.2008 13:13

lesterka napsal(a):
Jinak v kolik? hmmm...vyhovuje tak v deset?

Takže tato sobota, v 10 budu tam.

21.10.2008 13:15
lesterka

XXX.XXX.147.139

carodejka napsal(a):
Takže tato sobota, v 10 budu tam.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nedele! v sobotu nemuzu

Luci, co takhle pondělí nebo úterý? asi budu oba dva dny doma, tak bysme to mohly spáchat jeden z techto dnů.

21.10.2008 14:15
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):

Luci, co takhle pondělí nebo úterý? asi budu oba dva dny doma, tak bysme to mohly spáchat jeden z techto dnů.

no divej ja mam v pondeli skoli od 3 do 7 a utery mam volno takze bych vzala sedlo v nedeli domu a v utery dopo by jsme jeli za tim tvym ihaha a vyzkouseli to???

21.10.2008 14:52
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):
no divej ja mam v pondeli skoli od 3 do 7 a utery mam volno takze bych vzala sedlo v nedeli domu a v utery dopo by jsme jeli za tim tvym ihaha a vyzkouseli to???

Luci domluveno :-) takže předběžně s tím počítám a doufám, že si na mně rodina nevymyslí jiný plán....:-)

21.10.2008 14:57
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
Luci domluveno :-) takže předběžně s tím počítám a doufám, že si na mně rodina nevymyslí jiný plán....:-)

ja budu taky doufat ze mi do toho nic nevleze :)

22.10.2008 08:03

lesterka napsal(a):

Jojo, promiň, takže neděle v 10 budu tam. Kdyby něco můj tel 737 241 551.

22.10.2008 16:47
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
Jojo, promiň, takže neděle v 10 budu tam. Kdyby něco můj tel 737 241 551.

tady neska nikdo neeeeeniiii??? :'(

22.10.2008 17:32
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Já ti teda taky mohu půjčit to sedýlko ;) Jeslti nepamatuješ Apollon trojková komora. Jen je problém že nemím auto a sedlo je v Tetčicích.
Tady je foto sedla:

22.10.2008 17:35
snooopy

XXX.XXX.5.186

snooopy napsal(a):
Já ti teda taky mohu půjčit to sedýlko ;) Jeslti nepamatuješ Apollon trojková komora. Jen je problém že nemím auto a sedlo je v Tetčicích.
Tady je foto sedla:

Hej, to měla být fotka beze mě
tady repete:

22.10.2008 18:42
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Hej, to měla být fotka beze mě
tady repete:

Apolona můžu taky :-)) můžu pro tebe přijet, aspoň bych se koukla k vám do maštale, nikdy jsem tam nebyla :-))

22.10.2008 22:54
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Apolona můžu taky :-)) můžu pro tebe přijet, aspoň bych se koukla k vám do maštale, nikdy jsem tam nebyla :-))

Dobře, ale asi bys se to muselo stihnout během jednoho dne. Jiné sedlo aktuálně bohužel nemám. A nebo... kdybys mi přivezla to tvoje a já bych mezitím vyzkoušela tvoje a teřba za 1-2 dny (i déle) bychom si je vyměnili z5.

23.10.2008 08:05
lesterka

XXX.XXX.118.177

snooopy napsal(a):
Dobře, ale asi bys se to muselo stihnout během jednoho dne. Jiné sedlo aktuálně bohužel nemám. A nebo... kdybys mi přivezla to tvoje a já bych mezitím vyzkoušela tvoje a teřba za 1-2 dny (i déle) bychom si je vyměnili z5.

Já jsem schopná to stihnout během jednoho dne, ale pokud si chceš na chvíli půjčit to moje, nejsem proti, aspon budu taky k něčemu platná...si řekni, jak ti to vyhovuje :-)

23.10.2008 08:36
lesterka

XXX.XXX.118.177

lesterka napsal(a):
Já jsem schopná to stihnout během jednoho dne, ale pokud si chceš na chvíli půjčit to moje, nejsem proti, aspon budu taky k něčemu platná...si řekni, jak ti to vyhovuje :-)

Jinak dneska jsem usoudila, že po týdnu přecházení nemoci, když je to čím dál tím horší, už zkusím jeden den zůstat doma...třeba se to zlepší...

Holky, nemáte někdo zkušenosti. Se značkou sedla Berman Rider? Nikdy jsem o tom neslyšela.

23.10.2008 09:05

lesterka napsal(a):
Jinak dneska jsem usoudila, že po týdnu přecházení nemoci, když je to čím dál tím horší, už zkusím jeden den zůstat doma...třeba se to zlepší...

Holky, nemáte někdo zkušenosti. Se značkou sedla Berman Rider? Nikdy jsem o tom neslyšela.

http://sedlarstvi.inshop.cz /inshop/scripts/set.asp?Page=4& Level=200&RecCount=19&Rnd=8524711

Jinak tohle sedlo má kamoška a nemůže si ho vynachválit, mamka jí prý dokonce už slibovala nového kentaura a nechtěla. Je s ním prý moc spokojená.

23.10.2008 09:08

carodejka napsal(a):
http://sedlarstvi.inshop.cz /inshop/scripts/set.asp?Page=4& Level=200&RecCount=19&Rnd=8524711

Jinak tohle sedlo má kamoška a nemůže si ho vynachválit, mamka jí prý dokonce už slibovala nového kentaura a nechtěla. Je s ním prý moc spokojená.

A tady universální verze.Přijde mi hlubší.

23.10.2008 09:11

carodejka napsal(a):
A tady universální verze.Přijde mi hlubší.

A tady je moje kamoška na Panamě vloni.
Sedlo je Norton Spring.

23.10.2008 09:16
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
A tady je moje kamoška na Panamě vloni.
Sedlo je Norton Spring.

Nortona nebrat...chci kvalitní sedlo...syntetiku na něj dávat nechci. Byla bych ochotná na něj dát ze syntetiky pouze wintec. Ale ty mu bohužel nesedí, mají moc široké a ploché zadní polštáře.

23.10.2008 09:22

lesterka napsal(a):
Nortona nebrat...chci kvalitní sedlo...syntetiku na něj dávat nechci. Byla bych ochotná na něj dát ze syntetiky pouze wintec. Ale ty mu bohužel nesedí, mají moc široké a ploché zadní polštáře.

Aha, no já ho měla přes 6 let a maximální spokojenost.
Známá to samé. Má ho už 8 roků a taky spokojená.
Kamoška co na ní jezdila z něj byla překvapená a nadšená, protože si myslela, že je to nějaký aušus a pak změnila názor. Chtěla ho ode mě i koupit a to je na kvalitní sedla zvyklá.
Ale nechci Tě přesvědčovat, jen píšu zkušenost.

23.10.2008 09:32
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Aha, no já ho měla přes 6 let a maximální spokojenost.
Známá to samé. Má ho už 8 roků a taky spokojená.
Kamoška co na ní jezdila z něj byla překvapená a nadšená, protože si myslela, že je to nějaký aušus a pak změnila názor. Chtěla ho ode mě i koupit a to je na kvalitní sedla zvyklá.
Ale nechci Tě přesvědčovat, jen píšu zkušenost.

Jasně, klidně piš...každá zkušenost dobrá :)) Já v něm taky párkrát seděla. nepohodlné nebylo, ale kůže je prostě kůže .-)

23.10.2008 09:36

lesterka napsal(a):
Jasně, klidně piš...každá zkušenost dobrá :)) Já v něm taky párkrát seděla. nepohodlné nebylo, ale kůže je prostě kůže .-)

Já si zase nemohla zvyknout na kožený
Ale už jo a těším se jak si koupím to drezurní, je to jak v křesle.

23.10.2008 09:54
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Já si zase nemohla zvyknout na kožený
Ale už jo a těším se jak si koupím to drezurní, je to jak v křesle.

jj..to jo...já jezdím půl roku v drezurním a teď jsem si sedla do skokového...a první co jsem ze sebe dostala...jéééééééé...to má krátké třmeny
Jaké drezurní si chceš kupovat?

23.10.2008 09:58

lesterka napsal(a):
jj..to jo...já jezdím půl roku v drezurním a teď jsem si sedla do skokového...a první co jsem ze sebe dostala...jéééééééé...to má krátké třmeny
Jaké drezurní si chceš kupovat?

Kentaura Elektru, mám ji vyzkoušenou, je nejhlubší a krásně vede sed.
Ale proti skočkám je to hodně rozdíl.
Holky taky říkali, že když z drezurního sednou do skočky, tak mají tendenci spadnout
Je to prostě úplně jiné.

23.10.2008 10:05
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Kentaura Elektru, mám ji vyzkoušenou, je nejhlubší a krásně vede sed.
Ale proti skočkám je to hodně rozdíl.
Holky taky říkali, že když z drezurního sednou do skočky, tak mají tendenci spadnout
Je to prostě úplně jiné.

No tak to mám dobré vyhlídky :-)))

Jinak já se rozmýšlela mezi Penelopou a Elektrou. Penelopa mi seděla líp...a zatím jsem spokojená :-))

23.10.2008 10:24

lesterka napsal(a):
No tak to mám dobré vyhlídky :-)))

Jinak já se rozmýšlela mezi Penelopou a Elektrou. Penelopa mi seděla líp...a zatím jsem spokojená :-))

My jsme to hodně rozebírali na Archattu, bylo tam většina drezurních jezdců, a někteří měli Elektru, někteří Penelopu a jedna holka Medeu.
No a holčina co měla Penelopu, tak říkala, že ji vadí, že Elektra nepustí a nemá v ní prostor, zatím, co Penelopa ji dává ten prostor a jako by ji to nezavírá sed, či jak to popsat.
Zase holky co mají Elektru se jim líbí, že sedí v Elektře prostě jakoby na pevno a drží je to.
Seděla jsem jen v Elektře, vyhovovala mi, ale Penelopu jsem nezkusila, zase ale myslím, že pro mě bude lepší spíš ta Elektra, která mě tam jakoby sevře a nepustí
je to zajímavý, a je dobré vyzkoušet toho co nejvíc aby si opravdu člověk mohl vybrat a říct si, jo tak tohle jo.

sadzi saj

23.10.2008 10:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

carodejka napsal(a):
My jsme to hodně rozebírali na Archattu, bylo tam většina drezurních jezdců, a někteří měli Elektru, někteří Penelopu a jedna holka Medeu.
No a holčina co měla Penelopu, tak říkala, že ji vadí, že Elektra nepustí a nemá v ní prostor, zatím, co Penelopa ji dává ten prostor a jako by ji to nezavírá sed, či jak to popsat.
Zase holky co mají Elektru se jim líbí, že sedí v Elektře prostě jakoby na pevno a drží je to.
Seděla jsem jen v Elektře, vyhovovala mi, ale Penelopu jsem nezkusila, zase ale myslím, že pro mě bude lepší spíš ta Elektra, která mě tam jakoby sevře a nepustí
je to zajímavý, a je dobré vyzkoušet toho co nejvíc aby si opravdu člověk mohl vybrat a říct si, jo tak tohle jo.

Omlouvám se, že sem lezu a co říkala dotyčná, co měla Medeu??

Mám jí půjčenou a taky pěkné křeslo, člověk sedne a sedí

23.10.2008 10:28

sadzi saj napsal(a):
Omlouvám se, že sem lezu a co říkala dotyčná, co měla Medeu??

Mám jí půjčenou a taky pěkné křeslo, člověk sedne a sedí

No ta říkala, že vyzkoušela Penelopu i Elektru, ale přišla ji nejvíc vyhovující právě ta Medea

23.10.2008 10:32

carodejka napsal(a):
No ta říkala, že vyzkoušela Penelopu i Elektru, ale přišla ji nejvíc vyhovující právě ta Medea

Jinak tady mají dobře popsaná sedla
http://www.elisabeth-cheb.cz/www/u00.html
http://www.elisabeth-cheb.cz/www/l0000.html

23.10.2008 10:38
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):

JJ...tak tak...taky si to říkám...když je možnost, tak vyzkouším...tak ti přivezu tu moji, aby sis ji mohla zkusit.

23.10.2008 10:40

lesterka napsal(a):
JJ...tak tak...taky si to říkám...když je možnost, tak vyzkouším...tak ti přivezu tu moji, aby sis ji mohla zkusit.

Je to bys byla hodná, tak se pak nějak domluvíme abych to prubla než koupím tu Elektru, přece jen je lepší to zkusit. Třeba by mi seděla víc ta Penelopa.
Kupovat budu během listopadu, prosince, tak se pak domluvíme

23.10.2008 10:46
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Je to bys byla hodná, tak se pak nějak domluvíme abych to prubla než koupím tu Elektru, přece jen je lepší to zkusit. Třeba by mi seděla víc ta Penelopa.
Kupovat budu během listopadu, prosince, tak se pak domluvíme

mohly bysme to domluvit nekdy pristi tyden, nebo ten dalsi, kdyz ti to bude vyhovovat.

23.10.2008 10:48

lesterka napsal(a):
mohly bysme to domluvit nekdy pristi tyden, nebo ten dalsi, kdyz ti to bude vyhovovat.

Ok, jak bude trochu použitelná jízdárna, tak moc ráda.
Jízdárna je nová a pořád se to dolaďuje, teď už to bude lepší, takže za těch 14 dní už to myslím bude OK.

23.10.2008 10:56
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Ok, jak bude trochu použitelná jízdárna, tak moc ráda.
Jízdárna je nová a pořád se to dolaďuje, teď už to bude lepší, takže za těch 14 dní už to myslím bude OK.

tak se ozvi a uděláme change :-) Ale prosím před 18. listopadem...potom tak týden - 14 dní nebudu moct.

23.10.2008 10:58

lesterka napsal(a):
tak se ozvi a uděláme change :-) Ale prosím před 18. listopadem...potom tak týden - 14 dní nebudu moct.

Ok

23.10.2008 11:19
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Ok

teda jestli do té doby neumřu...

23.10.2008 11:24
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
teda jestli do té doby neumřu...

ahoj holky..jak se mame? vidim ze se tu vede velka diskuze o sedlech . ja mela stareho stubbena a byla s ni mspokojena pak jsem mela nrtona ten mi taky nesedel..nedokazala jsem se v nem usadit no a pak si koupila jupitera a spokojenost... drzi dobre sed...a ted jsem mela pujcenyho drezurniho ridera .. muzu vam rict KT to neni ale spokojenost,.... Leni proc by jsi nam mela umirat???

23.10.2008 11:29
lesterka

XXX.XXX.118.177

xanty napsal(a):
ahoj holky..jak se mame? vidim ze se tu vede velka diskuze o sedlech . ja mela stareho stubbena a byla s ni mspokojena pak jsem mela nrtona ten mi taky nesedel..nedokazala jsem se v nem usadit no a pak si koupila jupitera a spokojenost... drzi dobre sed...a ted jsem mela pujcenyho drezurniho ridera .. muzu vam rict KT to neni ale spokojenost,.... Leni proc by jsi nam mela umirat???

Lucik...Rider? To je Berman Rider? Mně teď skokový univerzál jedna dívčina nabízí...jenom netuším, co je to za značku, nikdy jsem o ní neslyšela.
Já seděla chvilku v té prestige a zdála se mi trošku tvrdá, ale to je zase možná tím, že jsem zvyklá na drezurku, ta je měkoučká.

Nemoc mě sklátila...já ji týden ignoruju a dneska už jsem musela zůstat doma. Včera jsme kuli tři koně a u toho posledního už jsem se modlila, ať nedělá velký bordel, nebo tam umřu. ale když ležím v posteli, tak se to dá...jenom z ní nevylézt

23.10.2008 11:32
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
Lucik...Rider? To je Berman Rider? Mně teď skokový univerzál jedna dívčina nabízí...jenom netuším, co je to za značku, nikdy jsem o ní neslyšela.
Já seděla chvilku v té prestige a zdála se mi trošku tvrdá, ale to je zase možná tím, že jsem zvyklá na drezurku, ta je měkoučká.

Nemoc mě sklátila...já ji týden ignoruju a dneska už jsem musela zůstat doma. Včera jsme kuli tři koně a u toho posledního už jsem se modlila, ať nedělá velký bordel, nebo tam umřu. ale když ležím v posteli, tak se to dá...jenom z ní nevylézt

jo myslim ze Berman Rider..mam ho porad doma... tu drezuru... jsou to levny sedla relativne sity v nemecku a docela kvalitni :) jako ja jsem zvykla na tvrdsi sedla..ale ten stubben i presto ze mel nejakych 25 let me uchvatil..bohuzel jsem ho mela jen pujcenyho... jeee to ti nezavidim ...ja nemoc ignoruju uz 14 dni a taky mam strach ze dopadnu spatne tipuju to tak po vikendu bo to jedu s kamosema na chatu ...

23.10.2008 11:35
lesterka

XXX.XXX.118.177

xanty napsal(a):
jo myslim ze Berman Rider..mam ho porad doma... tu drezuru... jsou to levny sedla relativne sity v nemecku a docela kvalitni :) jako ja jsem zvykla na tvrdsi sedla..ale ten stubben i presto ze mel nejakych 25 let me uchvatil..bohuzel jsem ho mela jen pujcenyho... jeee to ti nezavidim ...ja nemoc ignoruju uz 14 dni a taky mam strach ze dopadnu spatne tipuju to tak po vikendu bo to jedu s kamosema na chatu ...

levny sedla? v jakych cenovych relacich se pohybuji? Já si klidně připlatím...nekvalitní sedlo nechci. Můžeš ho přirovnat k nějaké známější značce, které by se mohly tyto sedla rovnat kvalitně?

Heh...tak tu chatu nedoporučuju...já jezdila denně ke koním...už se to zdálo fajn, pak se jeden den ochladilo a já odpadla

23.10.2008 12:40
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
levny sedla? v jakych cenovych relacich se pohybuji? Já si klidně připlatím...nekvalitní sedlo nechci. Můžeš ho přirovnat k nějaké známější značce, které by se mohly tyto sedla rovnat kvalitně?

Heh...tak tu chatu nedoporučuju...já jezdila denně ke koním...už se to zdálo fajn, pak se jeden den ochladilo a já odpadla

no mam pocit ze ten rider drezurni se da sehnat kolem 8000 ale nechci kecat..a dal nevim vubec... nevim a netroufnu si rici ke ktere znacce se daji sedla prirovnat ale urcite ne nejaka indie....

no chatu vidim asi uz docela dost realne...

23.10.2008 13:11

xanty napsal(a):
no mam pocit ze ten rider drezurni se da sehnat kolem 8000 ale nechci kecat..a dal nevim vubec... nevim a netroufnu si rici ke ktere znacce se daji sedla prirovnat ale urcite ne nejaka indie....

no chatu vidim asi uz docela dost realne...

A Hauzera teda nechceš že? Teď prodávají na Equichannelu
Skokové sedlo Hauzr Georg Prodám anglické skokové sedlo, Hauzr Georg, komora 2-3, posedlí 17,5 , v dobrém stavu, Cena: 9 500 Kè

23.10.2008 13:13
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
A Hauzera teda nechceš že? Teď prodávají na Equichannelu
Skokové sedlo Hauzr Georg Prodám anglické skokové sedlo, Hauzr Georg, komora 2-3, posedlí 17,5 , v dobrém stavu, Cena: 9 500 Kè

EEE Hauzra už nechci...a je to komora 2-3...to by mu bylo 100% úzké...já potřebuju min. 3...klidně i 4.

23.10.2008 13:19

carodejka napsal(a):
Tak posouvám

To je hrubý. Tak to už se těším až ho uvidím.

23.10.2008 13:21
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
To je hrubý. Tak to už se těším až ho uvidím.

co je hrubý? to, jak je široký? :-)) On má široký kohoutek a úzké záda....takže celkem sranda shánět sedlo :-))

23.10.2008 13:25

lesterka napsal(a):
co je hrubý? to, jak je široký? :-)) On má široký kohoutek a úzké záda....takže celkem sranda shánět sedlo :-))

Aha, no Panama ho má hrozně vysoký takže já musela hledat na vysoký kohoutek, v tom nám to naše CTD opravdu vyhovuje.
Zarazila mě ta 3-ka, už je mi to jasný

23.10.2008 13:32
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Aha, no Panama ho má hrozně vysoký takže já musela hledat na vysoký kohoutek, v tom nám to naše CTD opravdu vyhovuje.
Zarazila mě ta 3-ka, už je mi to jasný

Stačí, když řeknu, že je to arab...u těch je 3 většinou jistá :-)) ani snad neznám žádného plnokrevného, který by měl užší komoru.

23.10.2008 13:45
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
Stačí, když řeknu, že je to arab...u těch je 3 většinou jistá :-)) ani snad neznám žádného plnokrevného, který by měl užší komoru.

ale je kraaasnej :)

23.10.2008 13:46

xanty napsal(a):
ale je kraaasnej :)

Krásnej je, ale na mě moc drobek , ale fešák

23.10.2008 13:53
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
Krásnej je, ale na mě moc drobek , ale fešák

neni to staci :)

23.10.2008 13:55
lesterka

XXX.XXX.118.177

xanty napsal(a):

JJ...stačí stačí...náhodou..má celých 153 cm Nejlepší na tom, je, že všichni říkají, že by na něj nesedli a když na něj sednou, tak si chrochtají blahem, jak je to pohodlný kůň. Sice se ještě kroutí, jak žížala, ale je mooooc pohodlný. Zvlášť, když se rozhodne, že bude zrovna spolupracovat

23.10.2008 13:58

xanty napsal(a):

no já jsem na ty plnější německé tvary a proto mám polokrevníka

23.10.2008 14:03
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
no já jsem na ty plnější německé tvary a proto mám polokrevníka

No jo...urcite je to typicky plnejsi polokrevnik, co?

23.10.2008 14:05

lesterka napsal(a):
No jo...urcite je to typicky plnejsi polokrevnik, co?

No u nás je sranda, že Ti němečtí předci tam jsou, takže hlava, krk nohy a zadek jsou plňasovské a trup je široký jak u němčourů.
KVH má ke 170.

23.10.2008 14:07
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
No u nás je sranda, že Ti němečtí předci tam jsou, takže hlava, krk nohy a zadek jsou plňasovské a trup je široký jak u němčourů.
KVH má ke 170.

Takže kulička na tenkých nožkách s tenkým krkem? :-) nic ve zlém

23.10.2008 14:08

lesterka napsal(a):

tak až tak zase naštěstí ne

23.10.2008 14:09
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):

to ja mam taky otec Pryedswit a maminka A1/1 :D milacek KVH cca 175 takze zadnej drobek ale uzasnej :D

23.10.2008 14:10
lesterka

XXX.XXX.118.177

xanty napsal(a):
to ja mam taky otec Pryedswit a maminka A1/1 :D milacek KVH cca 175 takze zadnej drobek ale uzasnej :D

TEda vy máte obry...já sem taky chtěla velkého koně a hlavně, aby to nebyl hnědák nebo šiml :) A co mám...malého araba a ještě k tomu šimla

23.10.2008 14:14

lesterka napsal(a):
TEda vy máte obry...já sem taky chtěla velkého koně a hlavně, aby to nebyl hnědák nebo šiml :) A co mám...malého araba a ještě k tomu šimla

To já nechtěla nikdy hnědáka a co mám

23.10.2008 14:15
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):

JJ...tak to většinou bývá...to co nechceš, to máš Ale aspoň je znakatý .)

23.10.2008 14:19
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):

ja nechtela šimla..nooo a simla nemam a pak jsem chtela konika kterej ma hodne bilejch odznaku no a oc myslite? muj kun ma par bilzch chlupu na cele :D

23.10.2008 14:21

xanty napsal(a):
ja nechtela šimla..nooo a simla nemam a pak jsem chtela konika kterej ma hodne bilejch odznaku no a oc myslite? muj kun ma par bilzch chlupu na cele :D

Já si přála grošáka, nebo isabelu, nebo plaváka, vraník se mi líbil do doby než jsem začala na jednom jezdit na Moravanu pak jsem vraníka zavrhla

23.10.2008 14:21
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
Já si přála grošáka, nebo isabelu, nebo plaváka, vraník se mi líbil do doby než jsem začala na jednom jezdit na Moravanu pak jsem vraníka zavrhla

na kterym?? na Karlovi??? :D

23.10.2008 14:22

xanty napsal(a):
na kterym?? na Karlovi??? :D

Jojo na Calypsovi alias Karlovy

23.10.2008 14:34
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):
Jojo na Calypsovi alias Karlovy

tak nevím, jestli jsem už ukazovala naše webovky...tak kdyby ste se nudily...
http://nadzih.wz.cz/

a koukejte mi taky nějaké ukázat...já se nudím :-( doma v posteli je nuda :-))

sadzi saj

23.10.2008 14:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lesterka napsal(a):
tak nevím, jestli jsem už ukazovala naše webovky...tak kdyby ste se nudily...
http://nadzih.wz.cz/

a koukejte mi taky nějaké ukázat...já se nudím :-( doma v posteli je nuda :-))

Leni jestli ještě scháníš toho univerzála, teď jsem koukala na eqch na KT apollona s 3 komorou, jestli už si to nečetla

23.10.2008 14:42
lesterka

XXX.XXX.118.177

sadzi saj napsal(a):
Leni jestli ještě scháníš toho univerzála, teď jsem koukala na eqch na KT apollona s 3 komorou, jestli už si to nečetla

haaaaaaaaaaa...jdu kouknout, jestli tam je neco noveho.

23.10.2008 14:43
xanty

XXX.XXX.239.237

sadzi saj napsal(a):

Leni covece ja webovky nemam ale snad neumres v te posteli no :P bych ti neprala...joooo starej zlatej Karel Heli :D

sadzi saj

23.10.2008 14:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lesterka napsal(a):
haaaaaaaaaaa...jdu kouknout, jestli tam je neco noveho.

Máš to na mailu

23.10.2008 14:49

xanty napsal(a):
Leni covece ja webovky nemam ale snad neumres v te posteli no :P bych ti neprala...joooo starej zlatej Karel Heli :D

A pamatuješ Ty opravdu koně jménem Karel?
Stávali vedle sebe s Calypsem a byli si hrozně podobní, akorát Karel byl takový hodný miláček a Calypso pěknej drak.

23.10.2008 14:52
lesterka

XXX.XXX.118.177

xanty napsal(a):

No jo...už se tak nudím, že jsem dokonce dala prát prádlo...já snad půjdu i umýt tu hromadu nádobí....

tak na něj koukám...a nevím, jestli 4 roky staré sedlo za 13,5 není moc...

23.10.2008 14:55

lesterka napsal(a):
No jo...už se tak nudím, že jsem dokonce dala prát prádlo...já snad půjdu i umýt tu hromadu nádobí....

Já nevím, ale to už mi přijde lepší nové

23.10.2008 14:55
lesterka

XXX.XXX.118.177

lesterka napsal(a):

Mám možnost mít 5 let starého hanulaye III za 10 tis. ve výborném stavu..málo ježděného.

23.10.2008 14:56
lesterka

XXX.XXX.118.177

lesterka napsal(a):
Mám možnost mít 5 let starého hanulaye III za 10 tis. ve výborném stavu..málo ježděného.

JJ...Hel taky si říkám...ale zase nevím, jestli třeba nemám zkreslené představy :-)))

23.10.2008 14:58

lesterka napsal(a):
JJ...Hel taky si říkám...ale zase nevím, jestli třeba nemám zkreslené představy :-)))

No tak já nevím, ale když je nový za 18 a jetý pár let za 13,5 to nevidím, jako zkreslenou představu. Navíc je jinak vysezený,takže může toho tvého koně tlačit. Proto já šetřím na nový. Je to jistota.

sadzi saj

23.10.2008 15:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

carodejka napsal(a):
No tak já nevím, ale když je nový za 18 a jetý pár let za 13,5 to nevidím, jako zkreslenou představu. Navíc je jinak vysezený,takže může toho tvého koně tlačit. Proto já šetřím na nový. Je to jistota.

Tak jestli dost nevím, pohybujou se v této cenové relaci a třeba by šla dolů, těžko říct, ale jestli máš možnost Hanulaye za tuhle cenu a sedne ti, ale je to skočka, tohle univerzál, takže sejde nejspíš na tom, co sedne tvému zadku nejvíc

23.10.2008 15:01
lesterka

XXX.XXX.118.177

carodejka napsal(a):

No jistota to je, ale já nevím, jestli se s ním skokům budu vůbec věnovat, jestli ho to bude bavit...tak nechci kupovat drahé sedlo...to bych koupila třeba později, až bych viděla, že to opravdu k něčemu bude

23.10.2008 15:09
lesterka

XXX.XXX.118.177

lesterka napsal(a):
No jistota to je, ale já nevím, jestli se s ním skokům budu vůbec věnovat, jestli ho to bude bavit...tak nechci kupovat drahé sedlo...to bych koupila třeba později, až bych viděla, že to opravdu k něčemu bude

Ikdyž já si teď vlastně odporuju :)) protože pokukuju po prestige za 20 tis :-)))

23.10.2008 15:12
lesterka

XXX.XXX.118.177

sadzi saj napsal(a):
Tak jestli dost nevím, pohybujou se v této cenové relaci a třeba by šla dolů, těžko říct, ale jestli máš možnost Hanulaye za tuhle cenu a sedne ti, ale je to skočka, tohle univerzál, takže sejde nejspíš na tom, co sedne tvému zadku nejvíc

sadzi, já ještě nevím, co mi sedne :-)) trošku jsem se skočky bála, ale trenér mně uklidňuje, že z ní opravdu nevypadnu, takže jsem se jí bát přestala a jdu i do skočky .-))

23.10.2008 18:19
sandimura

XXX.XXX.21.10

carodejka napsal(a):
Tak posouvám

co to je devcata? tady zas chcipl pes... :)

23.10.2008 18:24
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
co to je devcata? tady zas chcipl pes... :)

jo. nikdo nikde a ja se tu nudim sama...

23.10.2008 18:26
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
jo. nikdo nikde a ja se tu nudim sama...

jaaaa se taky nudim... budeme se nudit spolu?

23.10.2008 18:32
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
jaaaa se taky nudim... budeme se nudit spolu?

jasně...máš nějaký web? uka...:)

23.10.2008 18:42
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
jasně...máš nějaký web? uka...:)

nemam.. neumim to udelat... a taky jsem lina :) ty mas moc hezkej. nadezda je fajn jmeno :) ja mam arnetu, ale od malicka ji rikam mura :)
ale ten tvuj konicek je malickej... kolik meri?

23.10.2008 18:47
xanty

XXX.XXX.239.237

sandimura napsal(a):
nemam.. neumim to udelat... a taky jsem lina :) ty mas moc hezkej. nadezda je fajn jmeno :) ja mam arnetu, ale od malicka ji rikam mura :)
ale ten tvuj konicek je malickej... kolik meri?

holkyyy ja jsem tu takyyyy...

23.10.2008 18:56
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):

Teda nás tu najednou je :-)) co děláte takhle večer? Já dneska pro jistotu vzdala i koně, abych tam mohla zítra. To by člověk neřekl, když je celý den doma, ono mu pak večer ani není blbě :-))

No jo...říkám mu Naděžda obrovská :-) a měří 153 cm.

23.10.2008 18:58
sandimura

XXX.XXX.21.10

xanty napsal(a):

a ja uz tady skoro nejsem... letim za luc nechat ostrihat drahou polovicku... hmm... spis ctvrtku :) a pak na veceri. tak zatim

23.10.2008 19:02
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
a ja uz tady skoro nejsem... letim za luc nechat ostrihat drahou polovicku... hmm... spis ctvrtku :) a pak na veceri. tak zatim

teda to se nekdo ma :-)) za mne ma draha polovicka sla dneska aspon vyvencit psa :-))

23.10.2008 19:29
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
teda to se nekdo ma :-)) za mne ma draha polovicka sla dneska aspon vyvencit psa :-))

no jo no nekdo ma a nekdo nemaaa... to ja uz jsem bez drahe polovicky :(

23.10.2008 20:01
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):
no jo no nekdo ma a nekdo nemaaa... to ja uz jsem bez drahe polovicky :(

Jakto? aspoň máš klid...víš jak je to občas otravné, tu mít pořád někoho kolem sebe? Pořád brblá, že mu nepůjčuju auto, že chodím pozdě domů, že je tu písek od psa a pod...

23.10.2008 20:04
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
Jakto? aspoň máš klid...víš jak je to občas otravné, tu mít pořád někoho kolem sebe? Pořád brblá, že mu nepůjčuju auto, že chodím pozdě domů, že je tu písek od psa a pod...

jsme se ozesli pred 14 dnama porpavde uz mi tady to brblani ze jsem vecne u koni a na nej nemama cas docela chybi...

23.10.2008 20:09
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):
jsme se ozesli pred 14 dnama porpavde uz mi tady to brblani ze jsem vecne u koni a na nej nemama cas docela chybi...

achaaaa...tak to je mi lito...ale urcite najdes lepsiho, uvidis :-)

23.10.2008 20:10
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
achaaaa...tak to je mi lito...ale urcite najdes lepsiho, uvidis :-)

uvidime nejvetsi chyba je ze jsme si ubliizili oba navzajem aba se furt vzajemne milujeme ale mam pocit ze to uz dohromady nepujde dat...no jo boli to ale musi se to prekousnout a jit dal ...

23.10.2008 20:13
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):
uvidime nejvetsi chyba je ze jsme si ubliizili oba navzajem aba se furt vzajemne milujeme ale mam pocit ze to uz dohromady nepujde dat...no jo boli to ale musi se to prekousnout a jit dal ...

jj...to znam taky...ale preboli to casem.

23.10.2008 20:15
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
jj...to znam taky...ale preboli to casem.

musi no ...Leni mas icq?

23.10.2008 20:17
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):
musi no ...Leni mas icq?

JJ....54143281

24.10.2008 08:35
lesterka

XXX.XXX.106.108

lesterka napsal(a):
JJ....54143281

dobré ránko, jižní moravo :-) Tak dneska jdu sednout na kůň. Před chvilkou jsem byla vyvenčit psa a je tam taková kosa, že teda nevím, nevím, jak to dopadne

24.10.2008 08:55

lesterka napsal(a):
dobré ránko, jižní moravo :-) Tak dneska jdu sednout na kůň. Před chvilkou jsem byla vyvenčit psa a je tam taková kosa, že teda nevím, nevím, jak to dopadne

Dobré ráno,
já jedu dneska s koby ven.
Zítra taky.
Kosa je tam slušná. Už si vezu ke koním termoboty.

24.10.2008 09:01
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Taky přeji dobré ráno Já se právě vratila od zubaře a měla bych ještě do školy. Měla půjdu za koníkem, ale kosa tam teda je pěkná :( Chci zpátky léto... No k tomu sedlu. Jako já bych si to ráda vyměnila i na pár dní, toho univerzála mam plný zadek

24.10.2008 09:06
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Taky přeji dobré ráno Já se právě vratila od zubaře a měla bych ještě do školy. Měla půjdu za koníkem, ale kosa tam teda je pěkná :( Chci zpátky léto... No k tomu sedlu. Jako já bych si to ráda vyměnila i na pár dní, toho univerzála mam plný zadek

JJ..klidně ho můžem vyměnit na pár dní, já si v tom tvém alespoň něco skočím, zkuším ho v terénu, a uvidím, jak by mi to vyhovovalo :-))

24.10.2008 09:16
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
JJ..klidně ho můžem vyměnit na pár dní, já si v tom tvém alespoň něco skočím, zkuším ho v terénu, a uvidím, jak by mi to vyhovovalo :-))

To by bylo moc fajn, já zase udělám nějakej ten drezúrní trénink. Potřebujeme to jako sůl. Terény s ní moc nechodím, chodí kamarádka, takže na mě zbývá jen a jen jízdárna. Ale občas s ní zajdu na pole a nebo do terénu cválat. Kamarádka s ní chodí jen krokem a klusem. Ale na to drezúrní se těším úplně maximálně, miluji drezúrku. Kdy bys to chtěla vymenit?

24.10.2008 09:19
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
To by bylo moc fajn, já zase udělám nějakej ten drezúrní trénink. Potřebujeme to jako sůl. Terény s ní moc nechodím, chodí kamarádka, takže na mě zbývá jen a jen jízdárna. Ale občas s ní zajdu na pole a nebo do terénu cválat. Kamarádka s ní chodí jen krokem a klusem. Ale na to drezúrní se těším úplně maximálně, miluji drezúrku. Kdy bys to chtěla vymenit?

No mně je to docela jedno...takže si můžeš říct :) Jenom dneska bych ho ještě chtěla, chci dělat přiježďování, ale pak už je mi to šumák :-)))

24.10.2008 09:22
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
No mně je to docela jedno...takže si můžeš říct :) Jenom dneska bych ho ještě chtěla, chci dělat přiježďování, ale pak už je mi to šumák :-)))

No tak jako od neděle do středy (i s ní) jsem u koní každý den. Mám volno takže i mě je to šumák. A nebo bychom si je mohli vyměnit až po prázkách. Tzn. V pátek odpo bychom vyměnili a v neděli vrátili z5. A nebo o prázkách, ale to jak budeš chtít a potřebovat ;)

24.10.2008 09:26
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
No tak jako od neděle do středy (i s ní) jsem u koní každý den. Mám volno takže i mě je to šumák. A nebo bychom si je mohli vyměnit až po prázkách. Tzn. V pátek odpo bychom vyměnili a v neděli vrátili z5. A nebo o prázkách, ale to jak budeš chtít a potřebovat ;)

Příští neděli (tuším .-)) jsem pryč... takže co takhle po, út, stř? teoreticky bych ti ho mohla hodit v neděli, jestli to stihnu...kdyžtak až večer kolem šesté hodiny.

24.10.2008 09:30
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Příští neděli (tuším .-)) jsem pryč... takže co takhle po, út, stř? teoreticky bych ti ho mohla hodit v neděli, jestli to stihnu...kdyžtak až večer kolem šesté hodiny.

Já v neděli musím jet už brzy ráno, mamka má nazozeniny takže musím dojet na oslavu domů. Tak pondělí až středa? V kolik tak v to pondělí můžeš?

Přidejte reakci

Přidat smajlík