Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2008 16:16
executive

XXX.XXX.237.70

Ahoooj tak dneska mě koňouch fakt opět nasrštval...příjdu, vypustím je ven, bylo tak nějak vlhko, tak si říkám, snad se mě sviňáček nevyválí. Mezitím si vykydám, nachystám večerní krmení, což mi zabere tak 3/4 hodinku- celou tuhle dobu měl čas se vyválet. Štráduju si to to pěkně k ohradě, a milého koníčka vidím na zemi, pěkně v baínku jak kdyby věděl, že tam jdu a udělal to naschvál prcina. Taky se vám určitě něco podobnýho stalo že?... Nebo teď u víkendu, kobyla v ohradě máme pár stromů s ovocem, většinou s jabkama a jak byla v ráži a vyhodila, tak kopla do stromu a zhodila všecky jablka na zem

22.10.2008 16:31
ambra

XXX.XXX.254.1

executive napsal(a):
Ahoooj tak dneska mě koňouch fakt opět nasrštval...příjdu, vypustím je ven, bylo tak nějak vlhko, tak si říkám, snad se mě sviňáček nevyválí. Mezitím si vykydám, nachystám večerní krmení, což mi zabere tak 3/4 hodinku- celou tuhle dobu měl čas se vyválet. Štráduju si to to pěkně k ohradě, a milého koníčka vidím na zemi, pěkně v baínku jak kdyby věděl, že tam jdu a udělal to naschvál prcina. Taky se vám určitě něco podobnýho stalo že?... Nebo teď u víkendu, kobyla v ohradě máme pár stromů s ovocem, většinou s jabkama a jak byla v ráži a vyhodila, tak kopla do stromu a zhodila všecky jablka na zem

Jo taky mám takovou hezkou příhodu, ale je už nějakejch pár let stará a je to spíš vzpomínka. Bylo to v létě a já jsem se rozhodla okoupat naši kobylu, vodu zrovna nemilovala tak jsem na ni vzala hadicu, přece za ní nebudu lítat s kýblem. No když jsem po malém boji přesvědčila kobylku, že voda je fajn. A už byla i celkem suchá a vypadala čistě, tak se k nám někdo začal dobejvat. No říkála jsem si tak teďka už se snad nevyválí už je taková i dosti suchá, tak jsem ju nechala na volno na dvoře(dvůr tvoří hlína a vybedonovaný je jenom kousíček kolem maštalí a baráčku, v jedný části bylo bahno od toho jak jsem koupala kobylu). Tak jsem šla v dobrý víře toho, že se nevyválí otevřít a než jsem se vrátila zpět ani ne 10min. tak se kobyla rachtala v tom bahínku a já ju mohla drhnout znova, měla na sobě takovou hezkou bahení masku. Tehdy mě to dosti naštvalo, ale dneska se tomu už jenom směju, ale ten druhej boj s hadicou a kobylou byl teda fuška. Bohužel po kobylce už zůstala jenom tahle a mnoho další vzpomínek na ni. No a škoda, že nejsem na kompíku doma přidala bych k tomu to příběhu jednu hezkou fotečku z loňského mytí kobylky. Pokusím se napravit

Přidejte reakci

Přidat smajlík