Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2008 19:43
samicek

XXX.XXX.102.63

Ahoj všem..doufám že nebudu otravovat když tady požádám o nějaké názory a radyChtěla bych si letos na zimu koupit termoboty ptž ji už nechci přetrpět ve sněhulíchA nevím jaký druh zvolit:jestli ty na přezky na suchý zip do kterých bych mohla nosit i široké kalhoty,nebo druhé těsně na nohu na zip které nejsou moc extra vyteplené ale zase pěkně sedí na noze.Budu ráda za vaše zkušenostiS pozdravem

23.10.2008 19:44
samicek

XXX.XXX.102.63

samicek napsal(a):
Ahoj všem..doufám že nebudu otravovat když tady požádám o nějaké názory a radyChtěla bych si letos na zimu koupit termoboty ptž ji už nechci přetrpět ve sněhulíchA nevím jaký druh zvolit:jestli ty na přezky na suchý zip do kterých bych mohla nosit i široké kalhoty,nebo druhé těsně na nohu na zip které nejsou moc extra vyteplené ale zase pěkně sedí na noze.Budu ráda za vaše zkušenostiS pozdravem

a ty na zip..

23.10.2008 20:42
kobylkalucni

XXX.XXX.96.3

samicek napsal(a):

Na zateplení lýtka ani tak nehleď, já jsem zmrzlík a v zimě mě stačily obyč. chapsy + tenké podkolenky , zato prsty v gumových perkách byly značně necitlivé . Doporučuju koupit o číslo větší a dovnitř hodit nějaké teplé ponožky, já nosila čtvery ( dvoje tenké, podkolenky a jedny chlupaté ).

23.10.2008 22:28
kaczenka

XXX.XXX.48.107

samicek napsal(a):
a ty na zip..

tyhle boty jsou super má je sestrenka, zatím si je od ní půjčuji ale chystám se je koupit taky...a kup si je fakt o něco větší při velkych mrazech jsem do nich strkala ponozky...i v nich mrzly nohy.

24.10.2008 06:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

kobylkalucni napsal(a):
Na zateplení lýtka ani tak nehleď, já jsem zmrzlík a v zimě mě stačily obyč. chapsy + tenké podkolenky , zato prsty v gumových perkách byly značně necitlivé . Doporučuju koupit o číslo větší a dovnitř hodit nějaké teplé ponožky, já nosila čtvery ( dvoje tenké, podkolenky a jedny chlupaté ).

v zimě jedině ve sněhulích a zateplených kalhotech...největší paráda....

24.10.2008 19:46
samicek

XXX.XXX.102.63

klawdie napsal(a):

Děkuji za reakceA jaké tedy spíš doporučujete?Nebo si myslíte že to je fuk?

24.10.2008 19:53
tadik

XXX.XXX.70.52

samicek napsal(a):
Děkuji za reakceA jaké tedy spíš doporučujete?Nebo si myslíte že to je fuk?

já mám ty první od loňska a jsou super, ikdyž je teda pravda, že loni moc zima nebyla...

24.10.2008 20:13
michaela z

XXX.XXX.21.230

tadik napsal(a):
já mám ty první od loňska a jsou super, ikdyž je teda pravda, že loni moc zima nebyla...

taky jsem přemýšlela nad termobotama, ale bohužel mám vyšší nárt a silnější lýtko, takže zapnout je....prý se většina dováží z Francie a tam nějak neberou v potaz, že ne každý má nohy jak srnka....měla jsem vyhlídnuté jedny kožené s beranem uvnitř, ale zase nebyla velikost...

24.10.2008 20:58
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

michaela z napsal(a):
taky jsem přemýšlela nad termobotama, ale bohužel mám vyšší nárt a silnější lýtko, takže zapnout je....prý se většina dováží z Francie a tam nějak neberou v potaz, že ne každý má nohy jak srnka....měla jsem vyhlídnuté jedny kožené s beranem uvnitř, ale zase nebyla velikost...

z toho si nic nedelej.. vyzkousela jsem pravdepodobne vsechny vysoke termoboty na ceskem trhu a zapnula jsem jen jedny.. a to na holou nohu a s problemem... prijde mi proste, ze jakmile nemas nohu jako tycku, tak mas smulu... letosni zima se nakonec vyresila sama tim, ze nemuzu jezdit... jinak jsem si koupila super uzasne a teple rajtky a dvoje tluste podkolenky,... s chapsy by mi to asi stacilo, vzhledem k tomu, v cem jsem jezdila poslednich deset let:-D

24.10.2008 21:08
ladys

XXX.XXX.26.142

kovbojicek napsal(a):
z toho si nic nedelej.. vyzkousela jsem pravdepodobne vsechny vysoke termoboty na ceskem trhu a zapnula jsem jen jedny.. a to na holou nohu a s problemem... prijde mi proste, ze jakmile nemas nohu jako tycku, tak mas smulu... letosni zima se nakonec vyresila sama tim, ze nemuzu jezdit... jinak jsem si koupila super uzasne a teple rajtky a dvoje tluste podkolenky,... s chapsy by mi to asi stacilo, vzhledem k tomu, v cem jsem jezdila poslednich deset let:-D

Holčiny zkuste zajít do armyshopu, nebo se mrkněte na net na armyshop.cz, mají tam termoboty pro chlapy, ale myslím, že seženete i velikost pro dámy .Mohlo by to vyřešit problém s nártem i s větším lýtkem. Sice nevím, jak by se vešly do třmenů, ale pokud je budete mít na práci, mohly by se vám hodit

24.10.2008 21:09
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Holčiny zkuste zajít do armyshopu, nebo se mrkněte na net na armyshop.cz, mají tam termoboty pro chlapy, ale myslím, že seženete i velikost pro dámy .Mohlo by to vyřešit problém s nártem i s větším lýtkem. Sice nevím, jak by se vešly do třmenů, ale pokud je budete mít na práci, mohly by se vám hodit

Jo jinak já mám klasické filcáky pro dělníky a zima mi v nich fakt není

24.10.2008 22:47
michaela z

XXX.XXX.21.230

kovbojicek napsal(a):

kovbojíček: tak to jsem taky vyzkoušela kde co....všechno v Equiservisu i DJ a dopla bych taky jen jedny a právě ty kožené, ale nebyla moje velikost a v o číslo větší botě jsem vypadala jak kocour v botách.....fakt jsem si připadala blbě, ale obsluha v Equiservisu mi právě řikala, že je dělají spíš na hubenější nožky.....Ládys, mrkla jsem na ty stránky a to jsou teda bufy! Na práci kolem asi dobrý, ale na ježdění asi ne...ono, ani v jezdeckých termobotách se nejezdí nejpohodlněji, hlavně v těch levnějších variantách....právě díky podrážce jsem se cítila nejistě(kamarádka si je nechala upravit na svoji nohu, tak jsem je mohla ozkoušet) a tvrdí to i holky tady od nás, co v nich v zimě jezdí.....a boty, které se mi páčily na tom armyshopu, tak stály přes 4000.-

sabora

25.10.2008 12:48
sabora

XXX.XXX.86.183

klawdie napsal(a):

taky právě pátrám po termobotkách, našla jsem pěkný v netovýchrybářských potřebách, ale taky to jsou celkem bagány, já nechci vysoký a tam mají nad kotníky to by bylo ideální, ty ceny jsou teda taky slušný od 2,5 do 8 tisíc...........

(jo ten kůň, co ho pusinkuje ta krásná slečna výše, by asi taky termobotky snesl, že by mu netekla taková nudle, nastává otázka, jestli ji měl i u druhé nosní dirky?)

fórek, no............
www.as-fish.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík