Ahoj všem..doufám že nebudu otravovat když tady požádám o nějaké názory a radyChtěla bych si letos na zimu koupit termoboty ptž ji už nechci přetrpět ve sněhulích
A nevím jaký druh zvolit:jestli ty na přezky na suchý zip do kterých bych mohla nosit i široké kalhoty,nebo druhé těsně na nohu na zip které nejsou moc extra vyteplené ale zase pěkně sedí na noze.Budu ráda za vaše zkušenosti
S pozdravem
samicek
napsal(a):
Ahoj všem..doufám že nebudu otravovat když tady požádám o nějaké názory a radyChtěla bych si letos na zimu koupit termoboty ptž ji už nechci přetrpět ve sněhulích
A nevím jaký druh zvolit:jestli ty na přezky na suchý zip do kterých bych mohla nosit i široké kalhoty,nebo druhé těsně na nohu na zip které nejsou moc extra vyteplené ale zase pěkně sedí na noze.Budu ráda za vaše zkušenosti
S pozdravem
a ty na zip..
samicek
napsal(a):
S pozdravem
Na zateplení lýtka ani tak nehleď, já jsem zmrzlík a v zimě mě stačily obyč. chapsy + tenké podkolenky , zato prsty v gumových perkách byly značně necitlivé . Doporučuju koupit o číslo větší a dovnitř hodit nějaké teplé ponožky, já nosila čtvery ( dvoje tenké, podkolenky a jedny chlupaté ).
kobylkalucni
napsal(a):
Na zateplení lýtka ani tak nehleď, já jsem zmrzlík a v zimě mě stačily obyč. chapsy + tenké podkolenky , zato prsty v gumových perkách byly značně necitlivé . Doporučuju koupit o číslo větší a dovnitř hodit nějaké teplé ponožky, já nosila čtvery ( dvoje tenké, podkolenky a jedny chlupaté ).
v zimě jedině ve sněhulích a zateplených kalhotech...největší paráda....
tadik
napsal(a):
já mám ty první od loňska a jsou super, ikdyž je teda pravda, že loni moc zima nebyla...
taky jsem přemýšlela nad termobotama, ale bohužel mám vyšší nárt a silnější lýtko, takže zapnout je....prý se většina dováží z Francie a tam nějak neberou v potaz, že ne každý má nohy jak srnka....měla jsem vyhlídnuté jedny kožené s beranem uvnitř, ale zase nebyla velikost...
michaela z
napsal(a):
taky jsem přemýšlela nad termobotama, ale bohužel mám vyšší nárt a silnější lýtko, takže zapnout je....prý se většina dováží z Francie a tam nějak neberou v potaz, že ne každý má nohy jak srnka....měla jsem vyhlídnuté jedny kožené s beranem uvnitř, ale zase nebyla velikost...
z toho si nic nedelej.. vyzkousela jsem pravdepodobne vsechny vysoke termoboty na ceskem trhu a zapnula jsem jen jedny.. a to na holou nohu a s problemem... prijde mi proste, ze jakmile nemas nohu jako tycku, tak mas smulu... letosni zima se nakonec vyresila sama tim, ze nemuzu jezdit... jinak jsem si koupila super uzasne a teple rajtky a dvoje tluste podkolenky,... s chapsy by mi to asi stacilo, vzhledem k tomu, v cem jsem jezdila poslednich deset let:-D
kovbojicek
napsal(a):
z toho si nic nedelej.. vyzkousela jsem pravdepodobne vsechny vysoke termoboty na ceskem trhu a zapnula jsem jen jedny.. a to na holou nohu a s problemem... prijde mi proste, ze jakmile nemas nohu jako tycku, tak mas smulu... letosni zima se nakonec vyresila sama tim, ze nemuzu jezdit... jinak jsem si koupila super uzasne a teple rajtky a dvoje tluste podkolenky,... s chapsy by mi to asi stacilo, vzhledem k tomu, v cem jsem jezdila poslednich deset let:-D
Holčiny zkuste zajít do armyshopu, nebo se mrkněte na net na armyshop.cz, mají tam termoboty pro chlapy, ale myslím, že seženete i velikost pro dámy .Mohlo by to vyřešit problém s nártem i s větším lýtkem. Sice nevím, jak by se vešly do třmenů, ale pokud je budete mít na práci, mohly by se vám hodit
ladys
napsal(a):
Holčiny zkuste zajít do armyshopu, nebo se mrkněte na net na armyshop.cz, mají tam termoboty pro chlapy, ale myslím, že seženete i velikost pro dámy .Mohlo by to vyřešit problém s nártem i s větším lýtkem. Sice nevím, jak by se vešly do třmenů, ale pokud je budete mít na práci, mohly by se vám hodit
Jo jinak já mám klasické filcáky pro dělníky a zima mi v nich fakt není
kovbojicek
napsal(a):
kovbojíček: tak to jsem taky vyzkoušela kde co....všechno v Equiservisu i DJ a dopla bych taky jen jedny a právě ty kožené, ale nebyla moje velikost a v o číslo větší botě jsem vypadala jak kocour v botách.....fakt jsem si připadala blbě, ale obsluha v Equiservisu mi právě řikala, že je dělají spíš na hubenější nožky.....Ládys, mrkla jsem na ty stránky a to jsou teda bufy! Na práci kolem asi dobrý, ale na ježdění asi ne...ono, ani v jezdeckých termobotách se nejezdí nejpohodlněji, hlavně v těch levnějších variantách....právě díky podrážce jsem se cítila nejistě(kamarádka si je nechala upravit na svoji nohu, tak jsem je mohla ozkoušet) a tvrdí to i holky tady od nás, co v nich v zimě jezdí.....a boty, které se mi páčily na tom armyshopu, tak stály přes 4000.-
sabora

XXX.XXX.86.183
klawdie
napsal(a):
v zimě jedině ve sněhulích a zateplených kalhotech...největší paráda....
taky právě pátrám po termobotkách, našla jsem pěkný v netovýchrybářských potřebách, ale taky to jsou celkem bagány, já nechci vysoký a tam mají nad kotníky to by bylo ideální, ty ceny jsou teda taky slušný od 2,5 do 8 tisíc...........
(jo ten kůň, co ho pusinkuje ta krásná slečna výše, by asi taky termobotky snesl, že by mu netekla taková nudle, nastává otázka, jestli ji měl i u druhé nosní dirky?)
fórek, no............
www.as-fish.cz