Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2008 09:34
lesterka

XXX.XXX.106.108

Tak zakládám nové téma...

v pondělí...v pondělí...přemýšlím, jestli mám něco v práci...ale tuším, že nemám...takže můžu někdy po poledni...Dřív jak ve dvě bych asi utýct neměla :-)

a v tu neděli večer ho nechceš přivézt?

24.10.2008 09:40
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

v pondělí...v pondělí...přemýšlím, jestli mám něco v práci...ale tuším, že nemám...takže můžu někdy po poledni...Dřív jak ve dvě bych asi utýct neměla :-)

Dobře, no chtěla bych, jestli by to šlo. Auto nemám, a 18 mi není takže mám smůlu musela bych jet vlakem... A pár cest s vlakem a sedlem jsem už zažila. Průvodčí měl trochu nepříjemné zarážky kde mám koně atd.

Na fotce jsem v KT Médea, taky není špatná ale není to sedlo pro moje dlouhé nožky.

24.10.2008 09:46
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Dobře, no chtěla bych, jestli by to šlo. Auto nemám, a 18 mi není takže mám smůlu musela bych jet vlakem... A pár cest s vlakem a sedlem jsem už zažila. Průvodčí měl trochu nepříjemné zarážky kde mám koně atd.

Na fotce jsem v KT Médea, taky není špatná ale není to sedlo pro moje dlouhé nožky.

Takže? kdy a kam ti ho mám přivést? v neděli můžu tak po šesté, v pondělí tak po třetí by to bylo fajn.

24.10.2008 09:54
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Takže? kdy a kam ti ho mám přivést? v neděli můžu tak po šesté, v pondělí tak po třetí by to bylo fajn.

No tak v to pondělí, kolem třetí. Do Tetcič, jestli chceš tak bych mohla jet s tebou autem jestli ti to nevadí a ukázat kudy jet

24.10.2008 10:02
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
No tak v to pondělí, kolem třetí. Do Tetcič, jestli chceš tak bych mohla jet s tebou autem jestli ti to nevadí a ukázat kudy jet

jasně, kde v Brně se sejdem? Já pracuju kousek od nádraží. Nové Sady 30.

24.10.2008 10:05
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
jasně, kde v Brně se sejdem? Já pracuju kousek od nádraží. Nové Sady 30.

klidně na Sadech. teda ale přesně kde? A přesně v kolik. 5ekni a já tam budu. A nezapoměň vzít to sedlo

24.10.2008 10:11
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
klidně na Sadech. teda ale přesně kde? A přesně v kolik. 5ekni a já tam budu. A nezapoměň vzít to sedlo

Nové Sady 30. je to, když pujdeš směrem od nádraží k řece po pravé straně, tak asi v protřed té ulice...je tam velká bílá cedule s nápisem Komfort. Tak tam se můžem sejít. O půl třetí?
Jaké budeš mít poznávací znamení? :-))

24.10.2008 10:20
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Nové Sady 30. je to, když pujdeš směrem od nádraží k řece po pravé straně, tak asi v protřed té ulice...je tam velká bílá cedule s nápisem Komfort. Tak tam se můžem sejít. O půl třetí?
Jaké budeš mít poznávací znamení? :-))

Je to jakožeby směr k rondu? Budu tam ;) o půl třetí v podělí. Znamení? Strašně hubená holka s červenou sportovní bundou.

24.10.2008 10:24
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Je to jakožeby směr k rondu? Budu tam ;) o půl třetí v podělí. Znamení? Strašně hubená holka s červenou sportovní bundou.

ok...tak já budu ta, co vybehne z toho baráku :))) JJ..jeto smer k rondu

24.10.2008 10:28
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
ok...tak já budu ta, co vybehne z toho baráku :))) JJ..jeto smer k rondu

Super. Moc díky. Nebude ti vadit že ti dám sedlo a rovnou si ji odjezdím. Ty asi pojedeš domů. Jako mohu tam zajet už dopo ale příjde mi to zybtečný ;) Moc se těším, konečně jiné sedýlko.

24.10.2008 11:39
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Super. Moc díky. Nebude ti vadit že ti dám sedlo a rovnou si ji odjezdím. Ty asi pojedeš domů. Jako mohu tam zajet už dopo ale příjde mi to zybtečný ;) Moc se těším, konečně jiné sedýlko.

Bude mi to strašně, vadit...to fakt nepřežiju :-)) nic takového :-)
Spíš naopak..kouknu, jak jezdíte, jestli ti to neva :-)) a poslechnu si první dojmy :-)

24.10.2008 12:07
veronika20

XXX.XXX.87.105

lesterka napsal(a):
Spíš naopak..kouknu, jak jezdíte, jestli ti to neva :-)) a poslechnu si první dojmy :-)

Markéta Šťasná : ty jezdíš v Tetčicích ?
Hodně se toho tam změnilo, naposledy jsem tam byla, když se dodělávala ta venkovní jízdárna.
Kolik je tam teď koní ? Stojí tam ještě Narcis ? Nebo už je pryč ?
Bydlela jsem v Ivančicích. Teď bydlím v Břeclavi.
Díky

24.10.2008 12:41
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Dobře, nevadí mi že se budeš koukat, jen se mi nesmíš smát.

24.10.2008 12:43
snooopy

XXX.XXX.5.186

veronika20 napsal(a):
Hodně se toho tam změnilo, naposledy jsem tam byla, když se dodělávala ta venkovní jízdárna.
Díky

Jj jezdím v Tetčicích. No nebyla jsem tam na začátku, ale máme venkovní jízdárku a pak halu a ještě jednu jízdárnu po halou. Troje stáje nad sebou. Je tam asi 30 koní, ale nemám dobrý odhad Narcise neznám, takže asi ne. Jaký to tam bylo nazačátku? povídej.

24.10.2008 15:10

lesterka napsal(a):

Tak v neděli v 10 papa

24.10.2008 16:38
lesterka

XXX.XXX.106.108

carodejka napsal(a):
Tak v neděli v 10 papa

JJ..zatím se moje nemoc netváří, že by mě chtěla opustit...ale když se nezhorší, tak v neděli přijdu...sice jenom na chvilku, ale přijdu....aspoň vyzkoušet :-)) To si nenechám ujít :_))

24.10.2008 18:25
meryanne

XXX.XXX.38.114

veronika20 napsal(a):
Díky

Ahoj, Narcis už tam není, je zpět u majitele, který ho měl před tím, než šel doTetčic

24.10.2008 19:11
veronika20

XXX.XXX.87.105

lesterka napsal(a):
JJ..zatím se moje nemoc netváří, že by mě chtěla opustit...ale když se nezhorší, tak v neděli přijdu...sice jenom na chvilku, ale přijdu....aspoň vyzkoušet :-)) To si nenechám ujít :_))

Hanka : To je zpátky u pana Komarova ? Byl to koník, který mě naučil skákat. Jezdila jsem na něm, prostě úžasný koník. Ještě měl kobylku, hnědku a ta teď stojí kousek od baráku, kde mám svého koníka, tak jezdím občas na ní.

Jinak já jsem v Tetčicích nejezdila, obačas jsem se tam jela podívat a kamarádka tam jezdila na jednom koníkovi, ale ten už je pryč. Myslím si, že se to tam nezměnilo, akorát se přistavilo :-) A zdražilo ustájení, co vím. Ale jaké jsou tam teď podmínky nevím, ale o koníky bylo vždy postaráno !

24.10.2008 19:35
snooopy

XXX.XXX.5.186

veronika20 napsal(a):
Hanka : To je zpátky u pana Komarova ? Byl to koník, který mě naučil skákat. Jezdila jsem na něm, prostě úžasný koník. Ještě měl kobylku, hnědku a ta teď stojí kousek od baráku, kde mám svého koníka, tak jezdím občas na ní.

Jinak já jsem v Tetčicích nejezdila, obačas jsem se tam jela podívat a kamarádka tam jezdila na jednom koníkovi, ale ten už je pryč. Myslím si, že se to tam nezměnilo, akorát se přistavilo :-) A zdražilo ustájení, co vím. Ale jaké jsou tam teď podmínky nevím, ale o koníky bylo vždy postaráno !

Jj přistavilo to určo. Zdražilo nevím ale teď to tam stojí 6500kč a je to k nezaplacení. Podmínky jsou výborné máme 2 jízdárny (jedna s pískem a jedna s pískohlínou) a halu taky super. Povrch je tam opravdu dobrý. Na jízdárně i hale je dost často volno, je nás tam sice hodně ale každý jezdí v jiný čas což je fajn. A postaráno je taky dobře. Kobylku mi vodí do výběhu se svým "stádečkem" takže je pořád venku dokud já nepříjdu a nevezmu si ji ven. Jen se mi trochu nelíbí dávky sena ale jinak asi žádný problém.

25.10.2008 09:36
veronika20

XXX.XXX.87.105

snooopy napsal(a):
Jj přistavilo to určo. Zdražilo nevím ale teď to tam stojí 6500kč a je to k nezaplacení. Podmínky jsou výborné máme 2 jízdárny (jedna s pískem a jedna s pískohlínou) a halu taky super. Povrch je tam opravdu dobrý. Na jízdárně i hale je dost často volno, je nás tam sice hodně ale každý jezdí v jiný čas což je fajn. A postaráno je taky dobře. Kobylku mi vodí do výběhu se svým "stádečkem" takže je pořád venku dokud já nepříjdu a nevezmu si ji ven. Jen se mi trochu nelíbí dávky sena ale jinak asi žádný problém.

Tak to je skvělé. S tím senem je to všude stejný - pokud jsi tím myslela, že dává málo;
Včera jsem byla jezdit na kamarádčině kobylce plňasa a když jsem viděla v maštali tak málo sena, zhrozila jsem se. Koně to měli za 15 min sežrané, tak si dovede představit, kolik toho měli, prostě jen hrst. Hrůza. Ale koně povýživení nejsou a to jen z toho důvodu, že denně dostávají úplně hrozně moc šrotu. Ta kamoščina kobyla dostává 3-4 ty zednické šufany ráno a večer. No pak se tak nabušená....oves udělá hodně.
To jsem trochu odbočila. Od té doby, co si krmím moje miminko doma, mám klid na duši. Ale každý tu možnost nemá.

25.10.2008 18:43
carodejka

XXX.XXX.142.66

lesterka napsal(a):

Kdybys nemohla tak pisni smsku (737241551)
jinak vyrážím v půl 10. Tak papa

25.10.2008 19:43
lesterka

XXX.XXX.106.108

carodejka napsal(a):
Kdybys nemohla tak pisni smsku (737241551)
jinak vyrážím v půl 10. Tak papa

Dorazím :)) Při nejhorším, vyzkouším sedlo a půjdu domů, ikdyž to asi nevydržím a vezmu prcka aspon ven na prochajdu :-))

25.10.2008 21:12
sheilaaa

XXX.XXX.165.56

lesterka napsal(a):
Dorazím :)) Při nejhorším, vyzkouším sedlo a půjdu domů, ikdyž to asi nevydržím a vezmu prcka aspon ven na prochajdu :-))

Ahoj, přidávám se k Vám... Ve středu "Jihomoravákům" přibylo hříbátko - viz foto. Naše malá stáj je kousek od Ivančic.

26.10.2008 09:48
lesterka

XXX.XXX.106.108

sheilaaa napsal(a):
Ahoj, přidávám se k Vám... Ve středu "Jihomoravákům" přibylo hříbátko - viz foto. Naše malá stáj je kousek od Ivančic.

Tak protože moje nemoc byla silnější, než já, tak jsme se dneska s Helčou nesešly...takže Heli a Luci, co říkáte, že bysme se u nás sešly v úterý v 10 všechny tři?

A jedna zpráva pro Markétku :-) Sem nějak pozapoměla, že zítra nejdu do práce...tak to můžeme spáchat už ráno...pro mně lepší...aspoň budu mít odpoledne klid na léčení následků z dopoledne stráveného venku

26.10.2008 10:45
carodejka

XXX.XXX.142.66

lesterka napsal(a):
Tak protože moje nemoc byla silnější, než já, tak jsme se dneska s Helčou nesešly...takže Heli a Luci, co říkáte, že bysme se u nás sešly v úterý v 10 všechny tři?

A jedna zpráva pro Markétku :-) Sem nějak pozapoměla, že zítra nejdu do práce...tak to můžeme spáchat už ráno...pro mně lepší...aspoň budu mít odpoledne klid na léčení následků z dopoledne stráveného venku

V úterý v 10 se budu těšit na obě

26.10.2008 13:03
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

A jseš si jistá že to chceš spáchat? Zvládneš to? Klidně ráno. Ale v kolik a kde sraz?

26.10.2008 14:24
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
A jseš si jistá že to chceš spáchat? Zvládneš to? Klidně ráno. Ale v kolik a kde sraz?

Jo, já myslím, že snad jo...teď přes den je mi docela dobře :-))

Odkud pojedeš? Já od technického muzea.

26.10.2008 15:17
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Jo, já myslím, že snad jo...teď přes den je mi docela dobře :-))

Odkud pojedeš? Já od technického muzea.

To si děláš srandu ne? Já bydlím na druhém konci třináctky. tzn. v Juliánově. Tak já dojedu na Technické muzeum na konečnou? V kolik?

26.10.2008 15:34
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
To si děláš srandu ne? Já bydlím na druhém konci třináctky. tzn. v Juliánově. Tak já dojedu na Technické muzeum na konečnou? V kolik?

Fakt? tyjo...tam bydlí i moje kamarádka, co má koně u nás .-)))
Na kolik ti to vyhovuje? tak na pul desatou? deset? Přijeď na zastávku technické muzeum...tuším že konečná je teď kousek dál...nám to tu předělávali. Počkám tě na zastávce, když mi řekneš v kolik tam budeš...mám hnědé dlouhé vlasy a budu mít asi červenou bundu.

26.10.2008 17:27
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
Na kolik ti to vyhovuje? tak na pul desatou? deset? Přijeď na zastávku technické muzeum...tuším že konečná je teď kousek dál...nám to tu předělávali. Počkám tě na zastávce, když mi řekneš v kolik tam budeš...mám hnědé dlouhé vlasy a budu mít asi červenou bundu.

zitra vam jeste napisu co a jak nejak se mi do toho zapletlo moc veci :(

26.10.2008 19:12
lesterka

XXX.XXX.106.108

lesterka napsal(a):

Markéto probém...sem si neuvědomila, že jsem dneska nebyla u koní, tak s sebou nemám sedlo :-( tak jsou dvě možnosti, buď přijedeš ke mně a pojedem do ochozu pro sedlo, nebo tam pojedu sama a vyzvednu tě po cestě zpátky...což bude pro tebe možná lepší...

26.10.2008 19:15
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Markéto probém...sem si neuvědomila, že jsem dneska nebyla u koní, tak s sebou nemám sedlo :-( tak jsou dvě možnosti, buď přijedeš ke mně a pojedem do ochozu pro sedlo, nebo tam pojedu sama a vyzvednu tě po cestě zpátky...což bude pro tebe možná lepší...

A v kolik a kde si mě chceš vyzvednout?

26.10.2008 19:27
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
A v kolik a kde si mě chceš vyzvednout?

Takže zastávka s názvem Údolíček, jezdí tam 25 a 26...jenom potřebuju, abys přeběhla na druhou stranu...pojedu směrem z Líšně do centra, takže z druhé strany, než přijedeš ty. a vezmu tě tam tak kolem 10:00. muze byt?

26.10.2008 19:38
lesterka

XXX.XXX.106.108

lesterka napsal(a):
Takže zastávka s názvem Údolíček, jezdí tam 25 a 26...jenom potřebuju, abys přeběhla na druhou stranu...pojedu směrem z Líšně do centra, takže z druhé strany, než přijedeš ty. a vezmu tě tam tak kolem 10:00. muze byt?

jinak přeběhni prosím na druhou stranu na zastávku a zastaví ti tam tohle auto, v té stejné barvě, jenom o hodně špinavějši :))
http://images.caraudiomag.com/ images/caep_0703_01z+2007 _honda_cr_v+rear_view.jpg

Tak do toho můžeš naskočit.

26.10.2008 19:53
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Může být ;) Budu tam kolem 10,00. Asi i dřív.

26.10.2008 19:54
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Může být ;) Budu tam kolem 10,00. Asi i dřív.

ok ok...tak se budu těšit...chceš asi vzít nějakou dečku pod to sedlo, že?

26.10.2008 19:56
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
ok ok...tak se budu těšit...chceš asi vzít nějakou dečku pod to sedlo, že?

No zkus vzít, prosím. Zkusím pod to sedlo dát nějakou vlastní a když to nepůjde tak si půjčím.

26.10.2008 19:57
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
No zkus vzít, prosím. Zkusím pod to sedlo dát nějakou vlastní a když to nepůjde tak si půjčím.

nejakou tu najdu...sice neni primo drezurni, ale sedi pod nej...tak snad to prezijes, ze je takova vsestranna...ale je cista :-))
Pod tvoje nemusíš žádnou brát...doma mám nějaké univerzální, tak si vezmu.

26.10.2008 20:00
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
nejakou tu najdu...sice neni primo drezurni, ale sedi pod nej...tak snad to prezijes, ze je takova vsestranna...ale je cista :-))

Já ti to půjčím stejně se vším. Dostaneš k tomu třebas i poprsák. Když bude potřeba tak ho prostě využiješ.

26.10.2008 20:01
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Já ti to půjčím stejně se vším. Dostaneš k tomu třebas i poprsák. Když bude potřeba tak ho prostě využiješ.

No zbytek ti dám taky...jenom jsem ti chtěla dát čistou dečku .-))) Poprsák ti ale nedám, ten nemám :-)) U nás není potřeba...já mám spíš opačný problém :-))) Takže si ho můžeš nechat pro sebe, kdybys potřebovala :-)

26.10.2008 20:02
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Víš mě tak napadlo v kolik pojedeš do toho ochozu? Je to moc brzo? Byych se možná šla i podívat Promiˇm asi překopu co jsme si teď domluvily

26.10.2008 20:05
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Víš mě tak napadlo v kolik pojedeš do toho ochozu? Je to moc brzo? Byych se možná šla i podívat Promiˇm asi překopu co jsme si teď domluvily

V klidu...klině můžeš...pojedu stejnou cestou, tak tě klidně můžu vzít na té stejné zastávce, jenom ve směru, ve kterém přijedeš...když vyjedu z domu tak v devět, tak tam mezi 9:20 - 9:30 budu (na té zastávce). Podle toho, jaká bude doprava.

26.10.2008 20:07
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
V klidu...klině můžeš...pojedu stejnou cestou, tak tě klidně můžu vzít na té stejné zastávce, jenom ve směru, ve kterém přijedeš...když vyjedu z domu tak v devět, tak tam mezi 9:20 - 9:30 budu (na té zastávce). Podle toho, jaká bude doprava.

Tak budu tam od 9,20 čekat Díky, jsem zvědavá na arábka ;)

26.10.2008 20:09
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Tak budu tam od 9,20 čekat Díky, jsem zvědavá na arábka ;)

sem tam od pátku nebyla...takže předpokládám, že najdeme ve výběhu špinavou, znuděně se tvářící mulu, ne vznešeného koně, který by se mohl honosit titulem Seniorský šampion pro letošní rok

26.10.2008 20:09
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
sem tam od pátku nebyla...takže předpokládám, že najdeme ve výběhu špinavou, znuděně se tvářící mulu, ne vznešeného koně, který by se mohl honosit titulem Seniorský šampion pro letošní rok

To nevadí. Třeba to tak hrozný nebude

26.10.2008 20:11
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
To nevadí. Třeba to tak hrozný nebude

Já ho znám...bude :-)) jo, tak kdybys mu kolem výběhu vodila říjící se kobylu, tak to se z muly potom změní Ale tu do kufru asi nenacpem :-)))

26.10.2008 20:17
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Já ho znám...bude :-)) jo, tak kdybys mu kolem výběhu vodila říjící se kobylu, tak to se z muly potom změní Ale tu do kufru asi nenacpem :-)))

Nějakou u Vás určitě seženem.

26.10.2008 20:22
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Nějakou u Vás určitě seženem.

No nevim...prostě uvidíš araba, co se maskuje za osla :-))

Jinak doufám, že ti 60. podbřišník bude dostatečně dlouhý...kolikátku máš na tom tvém sedle? Jestli mám někde pohledat svůj podbřišák...nějak netuším, kam jsem ho dala :-)))

26.10.2008 20:29
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
No nevim...prostě uvidíš araba, co se maskuje za osla :-))

Jinak doufám, že ti 60. podbřišník bude dostatečně dlouhý...kolikátku máš na tom tvém sedle? Jestli mám někde pohledat svůj podbřišák...nějak netuším, kam jsem ho dala :-)))

Určo bude stačit. Mám 130 cm ale mě příjde kratší nez 120 cm má pevné dotahovací gumy takže by vám měl stačit.

26.10.2008 20:32
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Určo bude stačit. Mám 130 cm ale mě příjde kratší nez 120 cm má pevné dotahovací gumy takže by vám měl stačit.

tak fajn..já mám někde 120...tak ho hledat nebudu :-)

27.10.2008 12:07
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
tak fajn..já mám někde 120...tak ho hledat nebudu :-)

ahoj ...mam spatnou zpravu zitra nemuzu :( vlezli mi do toho nejake rodinne problemy a musim zitra jet pryc tak se nezlobte...Leni domluvime se najindy Mrzi me ze Te neuvidim Heli....

27.10.2008 16:45
lesterka

XXX.XXX.106.108

xanty napsal(a):
ahoj ...mam spatnou zpravu zitra nemuzu :( vlezli mi do toho nejake rodinne problemy a musim zitra jet pryc tak se nezlobte...Leni domluvime se najindy Mrzi me ze Te neuvidim Heli....

jasně, v pohodě, nevadí :-)) zvládnem to příště...hlavně to vyřeště :-)

27.10.2008 17:24
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Tak co, jak ti a koni sedělo?

27.10.2008 17:57
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Tak co, jak ti a koni sedělo?

No ani se neptej :-)) koni sedí...sem to na něj hodila...šel značně nejistě a teď, že na něj sednu...jakmile jsem přehodila nohu přes sedlo, už to byl úprk směrem k lesu...a já nadávala, jak na tom může někdo sedět, a vyhlížela jsem si místo, kam mě setřese...no nesetřásl...podařilo se mi ho zastavit a přemluvit ho, že chci jít k druhému lesu...tak jsme tam značně nervozní nějak doťapkali...Pak jsme se lekli psů, kolem kterých jsme přešli jenom asi 1000krát a já ho přemlouvala, že uprostřed silnice, kde se k nám zrovna řítí náklaďák asi nebude nejlepší dělat cavyky a bát se psů za plotem...no nějak jsme se s tama teda dostali, potkala jsem kámošku, tak jsem si jí musela postěžovat, že to je strašné, jak na tom může někdo jezdit, že v tom nemá člověk žádnou stabilitu .-)) Jinak po hodině a půl venku jsem si celkem zvykla, konstatovala jsem, že sedět v tom sedle v pracovním kluse i cvalu je jednodušší než v drezurce a jak jsem si na začátku myslela, že jsem naivní, že v tomhle chci zítra skákat, tak se mi to ke konci už ani nezdálo tak nemožné...tak zítra uvidíme kolikrát se budu válet na zemi

27.10.2008 18:05
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
No ani se neptej :-)) koni sedí...sem to na něj hodila...šel značně nejistě a teď, že na něj sednu...jakmile jsem přehodila nohu přes sedlo, už to byl úprk směrem k lesu...a já nadávala, jak na tom může někdo sedět, a vyhlížela jsem si místo, kam mě setřese...no nesetřásl...podařilo se mi ho zastavit a přemluvit ho, že chci jít k druhému lesu...tak jsme tam značně nervozní nějak doťapkali...Pak jsme se lekli psů, kolem kterých jsme přešli jenom asi 1000krát a já ho přemlouvala, že uprostřed silnice, kde se k nám zrovna řítí náklaďák asi nebude nejlepší dělat cavyky a bát se psů za plotem...no nějak jsme se s tama teda dostali, potkala jsem kámošku, tak jsem si jí musela postěžovat, že to je strašné, jak na tom může někdo jezdit, že v tom nemá člověk žádnou stabilitu .-)) Jinak po hodině a půl venku jsem si celkem zvykla, konstatovala jsem, že sedět v tom sedle v pracovním kluse i cvalu je jednodušší než v drezurce a jak jsem si na začátku myslela, že jsem naivní, že v tomhle chci zítra skákat, tak se mi to ke konci už ani nezdálo tak nemožné...tak zítra uvidíme kolikrát se budu válet na zemi

Tak to je fajn, že ti to sedělo. Jen já jsem to nějak neustála to sedlo Už víš asi jak se mi v tom tvém sedle pracovalo když víš že je to těžší. No v té médei mi to těžší nepřišlo právě naopak. Konstatuji prozatím že Penelopa je divná. A Apollon byl pro tebe ke konci jako křeslo ne?

27.10.2008 18:09
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Tak to je fajn, že ti to sedělo. Jen já jsem to nějak neustála to sedlo Už víš asi jak se mi v tom tvém sedle pracovalo když víš že je to těžší. No v té médei mi to těžší nepřišlo právě naopak. Konstatuji prozatím že Penelopa je divná. A Apollon byl pro tebe ke konci jako křeslo ne?

:-) eee...ke konci mě z něj bolel zadek :)) je tvrdší, než ta penelopa :-)

27.10.2008 18:10
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
:-) eee...ke konci mě z něj bolel zadek :)) je tvrdší, než ta penelopa :-)

Jsi moc zhýčkaná.

27.10.2008 18:11
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Jsi moc zhýčkaná.

:-))) jj...to je dost mozne :))

27.10.2008 18:14
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
:-))) jj...to je dost mozne :))

Musíš si zvykat. Každé sedlo není jako když sedíš na polštářku. Když mi nakonec sedne ta penelopa tak si je někdy můžeme vyměnt, dokud si nekoupíš skočku.

27.10.2008 18:18
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Musíš si zvykat. Každé sedlo není jako když sedíš na polštářku. Když mi nakonec sedne ta penelopa tak si je někdy můžeme vyměnt, dokud si nekoupíš skočku.

ja si ji koupim hodne brzo...:)) tento tyden chci ozkouset, co pujde...abych si co nejdriv vybrala.
Zatím ale nemám možnost zkusit priamos a fenix :-( zbytek u nás v maštali někde najdu :))

27.10.2008 20:42
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
ja si ji koupim hodne brzo...:)) tento tyden chci ozkouset, co pujde...abych si co nejdriv vybrala.
Zatím ale nemám možnost zkusit priamos a fenix :-( zbytek u nás v maštali někde najdu :))

cau :) priamose mam... ale je to 2 komora a docpavane na moji drobenu... ma jakejsi prapodivnej hrbet nebo co :)

27.10.2008 20:43
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
cau :) priamose mam... ale je to 2 komora a docpavane na moji drobenu... ma jakejsi prapodivnej hrbet nebo co :)

Sandi...prosím prosím...smutně koukám...mooooc prosím :-)) Na vyzkoušení na pár minut mu to neublíží...všichni mají dvojky komory, kromě Markéty .-)) Holt to bude muset přežít, než dostane svý vlastní křesílko :-))

27.10.2008 20:50
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
Sandi...prosím prosím...smutně koukám...mooooc prosím :-)) Na vyzkoušení na pár minut mu to neublíží...všichni mají dvojky komory, kromě Markéty .-)) Holt to bude muset přežít, než dostane svý vlastní křesílko :-))

hmmmmm... tak asi jo :) ale asi budes potrebovat palku, na jinych konich to haze dozadu. bych se stavila... ale nevim kdy :) a hanulay III?

27.10.2008 20:55
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
hmmmmm... tak asi jo :) ale asi budes potrebovat palku, na jinych konich to haze dozadu. bych se stavila... ale nevim kdy :) a hanulay III?

a to dělá jenom tvoje sedlo? nebo všechny? Pálku pod to nechci...chci zkusit, jak bude sedět bez čehokoliv...abych věděla, jestli s ním mám pro nás počítat nebo ne. Hanulay III už se tuším nevyrábí, ne?

27.10.2008 21:01
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
a to dělá jenom tvoje sedlo? nebo všechny? Pálku pod to nechci...chci zkusit, jak bude sedět bez čehokoliv...abych věděla, jestli s ním mám pro nás počítat nebo ne. Hanulay III už se tuším nevyrábí, ne?

jen to moje... jak rikam je prepavane na to moje hovadko :) ten hanulay je fajn, mladochovi sedi.

27.10.2008 21:05
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
jen to moje... jak rikam je prepavane na to moje hovadko :) ten hanulay je fajn, mladochovi sedi.

super být může, ale v nabídce už ho nemají a rozhodla jsem se jít do nového sedla. ceny jetých sedel nejsou natolik zajímavé...takže si radši připlatím a budu mít nové sedlo.
No hele...priamos zkusíme a uvidíme, ono to nějak dopadne :))

27.10.2008 21:06
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
super být může, ale v nabídce už ho nemají a rozhodla jsem se jít do nového sedla. ceny jetých sedel nejsou natolik zajímavé...takže si radši připlatím a budu mít nové sedlo.
No hele...priamos zkusíme a uvidíme, ono to nějak dopadne :))

nuze dobra :) bydlim v zidenicich, takze stavit se do ochozi neni problem. jde o to kdy... nejake navrhy?

27.10.2008 21:08
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
nuze dobra :) bydlim v zidenicich, takze stavit se do ochozi neni problem. jde o to kdy... nejake navrhy?

hmmm...no záleží na tobě...zítra tam budu od desíti...někdy do odpoledne. přijede mi trenér, jenom ještě nevím v kolik, tak vyzkoušíme toho apolona na překážkách...jinak stačí říct, kdy máš čas a nějak to zkusím zkloubit :)

27.10.2008 21:09
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
hmmm...no záleží na tobě...zítra tam budu od desíti...někdy do odpoledne. přijede mi trenér, jenom ještě nevím v kolik, tak vyzkoušíme toho apolona na překážkách...jinak stačí říct, kdy máš čas a nějak to zkusím zkloubit :)

no to je blbe... zitra dopoledne bych mohla, ale sedlo je ve staji a to je zas uplne na druhym konci. co ct nebo pa dopoledne?

27.10.2008 21:11
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
no to je blbe... zitra dopoledne bych mohla, ale sedlo je ve staji a to je zas uplne na druhym konci. co ct nebo pa dopoledne?

dopoledne určitě ne...jsem v práci...musím vydělávat, abych měla za co to nové sedlo koupit :-)))

27.10.2008 21:15
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
dopoledne určitě ne...jsem v práci...musím vydělávat, abych měla za co to nové sedlo koupit :-)))

a odpoledne tam byvas od kolika?

27.10.2008 21:16
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
a odpoledne tam byvas od kolika?

odpoledne záleží na domluvě...tak od půl čtvrté, od čtyř...když by byla potřeba dřív a šlo by to v práci, tak můžu i dřív.

27.10.2008 21:25
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):
odpoledne záleží na domluvě...tak od půl čtvrté, od čtyř...když by byla potřeba dřív a šlo by to v práci, tak můžu i dřív.

dobre draha... do konce tydne to nejak udelame. jdu ted lezet jsem nejaka rozlamana. zitra se domluvime presne :) zatim aoj a dobrou noc

27.10.2008 21:26
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
dobre draha... do konce tydne to nejak udelame. jdu ted lezet jsem nejaka rozlamana. zitra se domluvime presne :) zatim aoj a dobrou noc

fajn, fajn...brou a vylez se :-)

28.10.2008 09:45
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Lenko, kdy se sejdeme ve středu? Ať si mohu udělat nějaký plán. Mohu kdykoliv.

28.10.2008 15:42
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Lenko, kdy se sejdeme ve středu? Ať si mohu udělat nějaký plán. Mohu kdykoliv.

Zítra? No někdy odpoledne...jedu do Hodonína na poradu...a vůbec netuším, jak dlouho bude trvat :-(

28.10.2008 16:38
carodejka

XXX.XXX.142.66

lesterka napsal(a):

Leni fajn dopoledne s odpolednem ráda jsem poznala Tebe i koníka.
Je to opravdu fešák

28.10.2008 16:42
lesterka

XXX.XXX.106.108

carodejka napsal(a):
Leni fajn dopoledne s odpolednem ráda jsem poznala Tebe i koníka.
Je to opravdu fešák

Heli, díky...já jsem tě taky ráda poznala a doufám, že se k vám brzo dostanu. se na to těším :-) A děkuju za pochvalu...malý, ale šikovný .-))

Jinak holky, ruším všechny zkoušečky sedel...tak to vypadá, že jsme dneska kápli na to pravé...jsem nakonec vyhrabala polovinu sedel ze stáje a zkoušeli jsme a zkoušeli...nakonec bylo rozhodnuto, že apollon nesedí...a hádejte jaký typ KT nakonec vyhrál? Heli, nenapovídat

28.10.2008 16:49
carodejka

XXX.XXX.142.66

lesterka napsal(a):
Heli, díky...já jsem tě taky ráda poznala a doufám, že se k vám brzo dostanu. se na to těším :-) A děkuju za pochvalu...malý, ale šikovný .-))

Jinak holky, ruším všechny zkoušečky sedel...tak to vypadá, že jsme dneska kápli na to pravé...jsem nakonec vyhrabala polovinu sedel ze stáje a zkoušeli jsme a zkoušeli...nakonec bylo rozhodnuto, že apollon nesedí...a hádejte jaký typ KT nakonec vyhrál? Heli, nenapovídat

Mlčím jak hrob

28.10.2008 16:50
lesterka

XXX.XXX.106.108

carodejka napsal(a):
Mlčím jak hrob

Jinak musím říct, že je to fakt rozdíl oproti skákání v drezurce...v tomhle jsem ani jednou neměla pocit, že spadnu...ikdyž jsem šla totálně úplně mimo koně.

28.10.2008 16:54
carodejka

XXX.XXX.142.66

lesterka napsal(a):
Jinak musím říct, že je to fakt rozdíl oproti skákání v drezurce...v tomhle jsem ani jednou neměla pocit, že spadnu...ikdyž jsem šla totálně úplně mimo koně.

Za chvilku budeš mít na emailu fotky Trndy (Printa)

28.10.2008 16:59
lesterka

XXX.XXX.106.108

carodejka napsal(a):
Za chvilku budeš mít na emailu fotky Trndy (Printa)

Jo, už mám...super koníček :-))

Jinak takhle vypadal Naděžda před rokem, když jsem ho viděla poprvé

28.10.2008 17:06
carodejka

XXX.XXX.142.66

lesterka napsal(a):
Jo, už mám...super koníček :-))

Jinak takhle vypadal Naděžda před rokem, když jsem ho viděla poprvé

Tak to je velký rozdíl, krásní, tak ještě rok dva a bude taky jinej, určitě ještě hezčí

28.10.2008 17:06
lesterka

XXX.XXX.106.108

carodejka napsal(a):
Tak to je velký rozdíl, krásní, tak ještě rok dva a bude taky jinej, určitě ještě hezčí

No tajně doufám...příští rok bysme chtěli jet na výstavu obhajovat titul...tak doufám, že se za toho půl roku ještě trošku dodělá

28.10.2008 17:40
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):

Nevyhrál to Naxos? Nebo Priamos?

28.10.2008 17:43
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):

apollon??????

28.10.2008 17:46
lesterka

XXX.XXX.106.108

sandimura napsal(a):
apollon??????

EEE...Naxos ani Apollon nesedi...Priamos sme nezkouseli :-)

28.10.2008 17:47
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
EEE...Naxos ani Apollon nesedi...Priamos sme nezkouseli :-)

A co cháron? Ten tam u Vás byl.

28.10.2008 17:48
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
A co cháron? Ten tam u Vás byl.

EEEE...ten taky ne :-)

28.10.2008 17:51
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
EEEE...ten taky ne :-)

No tak už jedině ten Fénix. Je to vůbec skočka?

28.10.2008 17:51
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
No tak už jedině ten Fénix. Je to vůbec skočka?

Tak pokud nepočítám military sedla, tak už ti zbyl jenom Olympic a Ikaros :-)))

28.10.2008 17:54
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Tak pokud nepočítám military sedla, tak už ti zbyl jenom Olympic a Ikaros :-)))

Jj, to máš pravdu. Takže Ikaros?

28.10.2008 17:56
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Jj, to máš pravdu. Takže Ikaros?

Bingo :-))) Ikaros to vyhrál :-))

28.10.2008 18:00
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Bingo :-))) Ikaros to vyhrál :-))

Jsem ale šikovná že jsem to uhádla co? Dneska jsem byla v terénu Zítra tak +- v kolik? Musím si odjezdit, už se těším na to svoje.

28.10.2008 18:02
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Jsem ale šikovná že jsem to uhádla co? Dneska jsem byla v terénu Zítra tak +- v kolik? Musím si odjezdit, už se těším na to svoje.

No dřív, jak ve dvě to nebude...dej mi telefon, ti zavolám, jak to vidím časově, může být?
a co sedlo v terénu? Lepší? Nebo pořád hrůza? :-))

28.10.2008 18:07
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
No dřív, jak ve dvě to nebude...dej mi telefon, ti zavolám, jak to vidím časově, může být?
a co sedlo v terénu? Lepší? Nebo pořád hrůza? :-))

Dobře, zavolej a já dojdu tam kam budeš potřebovat. (číslo: 777 554 031) No přežila jsem to , bylo to určitě lepší než včera, včera to byl veliký šok. Ale Doně opravdu nesedí, není tam zepředu otevřená komora a jak má dlouhý kohoutek tak í to vadí. Jinak díky moc za výměnu, zkušenost je dobrá. Jo a video z těch skoků ti mám poslat kam?

28.10.2008 18:11
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Dobře, zavolej a já dojdu tam kam budeš potřebovat. (číslo: 777 554 031) No přežila jsem to , bylo to určitě lepší než včera, včera to byl veliký šok. Ale Doně opravdu nesedí, není tam zepředu otevřená komora a jak má dlouhý kohoutek tak í to vadí. Jinak díky moc za výměnu, zkušenost je dobrá. Jo a video z těch skoků ti mám poslat kam?

posli to na mail: l.racakova@centrum.cz

28.10.2008 18:15
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
posli to na mail: l.racakova@centrum.cz

Odesláno, a nesměj se ;)
Ps. Dala jsem ji 1/4 kg ovsa, myslela jsem že to nic neudělá, protože původně to dostávala a byla v poho. Teď už vím že nikdy oves

28.10.2008 18:18
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Odesláno, a nesměj se ;)
Ps. Dala jsem ji 1/4 kg ovsa, myslela jsem že to nic neudělá, protože původně to dostávala a byla v poho. Teď už vím že nikdy oves

dej mi poradne nazrat nejaky neenergeticky granule :-) necpi do ni oves :-)

28.10.2008 18:19
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
dej mi poradne nazrat nejaky neenergeticky granule :-) necpi do ni oves :-)

Já to do ní dobrovolně necpala, došlo energický Musli.

28.10.2008 18:20
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Já to do ní dobrovolně necpala, došlo energický Musli.

hele...video neprislo...prisel prazdny mail. bez prilohy.

28.10.2008 18:30
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
hele...video neprislo...prisel prazdny mail. bez prilohy.

Přílohu jsem tam zapomněla dát. Máme už sté výročí.

28.10.2008 20:14
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Přílohu jsem tam zapomněla dát. Máme už sté výročí.

Hezky videjko :-)

28.10.2008 20:16
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Hezky videjko :-)

Díky. Tak zítra a nezapomeň vzít to sedlo ;)

28.10.2008 20:27
lesterka

XXX.XXX.106.108

snooopy napsal(a):
Díky. Tak zítra a nezapomeň vzít to sedlo ;)

JJ...sjedu tam hned z prace...jezdit pujdu az potom, nebo ho mozna jenom olonzuju...uvidime, na co bude cas :-))

29.10.2008 08:00
sandimura

XXX.XXX.21.10

lesterka napsal(a):

Dobreeee ranooo :) fuj to jsem ale akcni v tuto nekrestanskou hodinu... Jak se mate? Co delate?

29.10.2008 09:37

sandimura napsal(a):
Dobreeee ranooo :) fuj to jsem ale akcni v tuto nekrestanskou hodinu... Jak se mate? Co delate?

Dobré ranko.
No mě štve dnešní počasí, ale jinak se mám fajn.

29.10.2008 10:01
xanty

XXX.XXX.239.237

carodejka napsal(a):
Dobré ranko.
No mě štve dnešní počasí, ale jinak se mám fajn.

cau lidicky...je hnusny pocasu nalada na houby doufam ze aspon vy se mate fajne...

29.10.2008 10:20
lesterka

XXX.XXX.53.30

xanty napsal(a):
cau lidicky...je hnusny pocasu nalada na houby doufam ze aspon vy se mate fajne...

Ahojda..jj...počasí děs běs...ale já mám super náladu ještě ze včerejška...prcek pracoval, jak profík...ještě, že já mám tak hodného koně..mít nějakou svini, tak už jsem dávno někde v nemocnici :-))

29.10.2008 12:23
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
Ahojda..jj...počasí děs běs...ale já mám super náladu ještě ze včerejška...prcek pracoval, jak profík...ještě, že já mám tak hodného koně..mít nějakou svini, tak už jsem dávno někde v nemocnici :-))

Dobré ránko, právě jsem vstala. Počasí je teda opravdu hnusné, ale to se nějak přežije ne?

29.10.2008 12:32
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
Dobré ránko, právě jsem vstala. Počasí je teda opravdu hnusné, ale to se nějak přežije ne?

No snad...sedím na poradě...tak ti přímo odtud můžu referovat, kdy se dostanu pryč...:-)))

29.10.2008 12:53
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
No snad...sedím na poradě...tak ti přímo odtud můžu referovat, kdy se dostanu pryč...:-)))

Ok, jak znám porady od rodičů tak se nikdy nedostaneeš pryč? Prý je to ta nej nudnější věc co existuje.

29.10.2008 12:56
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
Ok, jak znám porady od rodičů tak se nikdy nedostaneeš pryč? Prý je to ta nej nudnější věc co existuje.

jj...mi povidej .-)) sranda musi byt...doufam, ze se od tud jeste dneska dostanu...

29.10.2008 14:06
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
jj...mi povidej .-)) sranda musi byt...doufam, ze se od tud jeste dneska dostanu...

Tak jak to u tebe vypadá?

29.10.2008 14:11
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
Tak jak to u tebe vypadá?

máme 6. bod z 8...diskuzi...uvidíme, jak bude tady těch 100 lidí plodných a jak budou chtít moc diskutovat .-)

29.10.2008 14:13
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
máme 6. bod z 8...diskuzi...uvidíme, jak bude tady těch 100 lidí plodných a jak budou chtít moc diskutovat .-)

Bože :)

29.10.2008 14:15
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
Bože :)

uz jsme na zacatku druhe rady :-) jsou tu rady tri :-)))

29.10.2008 14:22
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
uz jsme na zacatku druhe rady :-) jsou tu rady tri :-)))

Já bych tam dobrovolně usla. :)

29.10.2008 15:16
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
Já bych tam dobrovolně usla. :)

to ja nemuzu .)) uz se to tu mele jeden za druhym .-)))

29.10.2008 15:19
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
to ja nemuzu .)) uz se to tu mele jeden za druhym .-)))

Horlivě diskutují? V kolik to tak vidíš? Učím se tak ať třeba zrychlím tempo

29.10.2008 15:21
snooopy

XXX.XXX.5.186

snooopy napsal(a):
Horlivě diskutují? V kolik to tak vidíš? Učím se tak ať třeba zrychlím tempo

A vůbec, jaktože jsi na webu když máš tak důležitou poradu?

29.10.2008 15:22
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
A vůbec, jaktože jsi na webu když máš tak důležitou poradu?

jeste tak 15 minut...max 30 minut...protoze jsem sikovna, tka mam net :-)) Jinak uz mas odjezdeno dneska?

29.10.2008 15:26
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
jeste tak 15 minut...max 30 minut...protoze jsem sikovna, tka mam net :-)) Jinak uz mas odjezdeno dneska?

Nemám :) Kde se sejdeme?

29.10.2008 15:30
lesterka

XXX.XXX.53.30

snooopy napsal(a):
Nemám :) Kde se sejdeme?

koncime...jak sednu do auta, tak ti zavolam, ju a domluvime se :)

29.10.2008 15:31
snooopy

XXX.XXX.5.186

lesterka napsal(a):
koncime...jak sednu do auta, tak ti zavolam, ju a domluvime se :)

Ok. Kapitáne.

29.10.2008 21:10
meryanne

XXX.XXX.38.114

veronika20 napsal(a):

Jj

30.10.2008 09:31
lesterka

XXX.XXX.147.139

meryanne napsal(a):
Jj

tak co dneska dělá jižní morava? .)

30.10.2008 11:00
xanty

XXX.XXX.239.237

lesterka napsal(a):
tak co dneska dělá jižní morava? .)

vypada to na slunecno :) nebo aspon polojasno..ja mam neska naplanovanou prochazku se psem a kamosem :D to bude prdel zase :) no a co ostatni?

30.10.2008 11:00
xanty

XXX.XXX.239.237

xanty napsal(a):
vypada to na slunecno :) nebo aspon polojasno..ja mam neska naplanovanou prochazku se psem a kamosem :D to bude prdel zase :) no a co ostatni?

holky neviteo nejakym ustajeni kolem 4000???

30.10.2008 11:01
xanty

XXX.XXX.239.237

xanty napsal(a):
holky neviteo nejakym ustajeni kolem 4000???

Leni a ten Ikaros je jakej??? ja v tom nikdy nesedela by me to zajimalo:) me ho pak nekdy pujcis :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík