Poníci hřebci, strakáči a bělouši ukažte se!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2006 19:10

Ahojky, máme bílou poničku , 112 výška, a hledáme k ní přiměřeně vysokého ženicha, nejraději bělouše, nebo strakáče..Bydlíme na Chrudimsku..Tak hřebečci, hlaste se
A tady je nevěsta

24.7.2008 08:50
jurda

XXX.XXX.2.142

jitka napsal(a):
Ahojky, máme bílou poničku , 112 výška, a hledáme k ní přiměřeně vysokého ženicha, nejraději bělouše, nebo strakáče..Bydlíme na Chrudimsku..Tak hřebečci, hlaste se
A tady je nevěsta

Bertíček

24.7.2008 09:00
strelish

XXX.XXX.142.166

jitka napsal(a):
A tady je nevěsta

Tohle byl před pár lety taky ještě hřebec

Nicméně, seznam plemenných hřebců najdeš na: http://www.aschk.cz/pk/index_pk.php

24.7.2008 09:05

strelish napsal(a):
Tohle byl před pár lety taky ještě hřebec

Nicméně, seznam plemenných hřebců najdeš na: http://www.aschk.cz/pk/index_pk.php

Robin

24.7.2008 13:49
kolca

XXX.XXX.4.145

jahudka napsal(a):
Robin

Zajímalo by mne kde je robin k mání a jak je vysoký děkuji

24.7.2008 15:28

kolca napsal(a):
Zajímalo by mne kde je robin k mání a jak je vysoký děkuji

se omlouvám,ale špatně jsem četla, bohužel Robin je valach

sadzi saj

24.7.2008 15:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
se omlouvám,ale špatně jsem četla, bohužel Robin je valach

Sice to sem až tak nepatří, ale snad ostatní prominou, ale kdyby náhodou někdo scháněl

Prodám 12 měsíců starého hřebečka českého sportovního ponyho. Barva Izabela, modrý průkaz, nyní 124 vkh s předpokladem v dospělosti 135 vkh. Naučen základním návykům (čištění, strouhání ..)Skokový předpoklad. Vhodný do pony sportu. Je to náš mazlík, proto jen do dobrých rukou. Moc krásný. Cena 17tis. Více info a foto na emailu či tel: 605 707 703

Nebo možná výměna za poníka 4-10 let, hodný k dítěti.

24.7.2008 17:56
berusenka

XXX.XXX.177.125

jitka napsal(a):
A tady je nevěsta

Krásná kobylka, přeji ti aby si našla pro ni krásného ženicha. My sice máme hřebce shetlanda o 100cm a staraktého, ke všemu v plemené rezervě, ale bohužel není schopen díky věku a zdraví připouštět, ale hříbatko po něm by bylo jistě krásné.
Tak hodně štěstí při výběru

24.7.2008 21:03
simak

XXX.XXX.111.1

berusenka napsal(a):
Krásná kobylka, přeji ti aby si našla pro ni krásného ženicha. My sice máme hřebce shetlanda o 100cm a staraktého, ke všemu v plemené rezervě, ale bohužel není schopen díky věku a zdraví připouštět, ale hříbatko po něm by bylo jistě krásné.
Tak hodně štěstí při výběru

Ahoj,máš hezoučkou poničku. Je jako dvojče našeho hřebečka. Dokonce i stejně vysoká.

Přidejte reakci

Přidat smajlík