Hledáte/nabízíte ježdění

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2008 18:52
amidala

XXX.XXX.239.241

26.10.2008 18:55
microfon

XXX.XXX.182.201

amidala napsal(a):
Pište nabídky či poptávky.

Ahoj , já se omlouvám, že jsem ti neodepsala na meil.... Občas jsem v presu a pak zapomínám
Jinak jasně, chápu, jak jsi to myslela , a přeju ať najdeš..

26.10.2008 19:39
amidala

XXX.XXX.239.241

microfon napsal(a):
Ahoj , já se omlouvám, že jsem ti neodepsala na meil.... Občas jsem v presu a pak zapomínám
Jinak jasně, chápu, jak jsi to myslela , a přeju ať najdeš..

ahojda, ale tak hlavně koukám a tak nějak hledám. A jak se jinak máš? Jo tok je v pohodě, občas taky vůbec nestíhám

buggyna

26.10.2008 19:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

amidala napsal(a):

sháním spolehlivého a zodpovědného člověka s jezdeckými zkušenosti - ne začátečník, do 65kg, nejlépe plnoletého, na ježdění drobnější 6 let staré A1/1 bez dostihové minulosti která je příjemně temperamentní a bez zlozvyků.
Ježdění 1x - 3x týdně, terén, možná i jízdárna (trenér). Možnost VT i oficiálních závodů. Nacházíme se 30km z Prahy ČM - Benátky n. J. Požaduji finanční příspěvek
více na ty-fanny@seznam.cz

26.10.2008 19:53
anabella

XXX.XXX.27.254

buggyna napsal(a):
sháním spolehlivého a zodpovědného člověka s jezdeckými zkušenosti - ne začátečník, do 65kg, nejlépe plnoletého, na ježdění drobnější 6 let staré A1/1 bez dostihové minulosti která je příjemně temperamentní a bez zlozvyků.
Ježdění 1x - 3x týdně, terén, možná i jízdárna (trenér). Možnost VT i oficiálních závodů. Nacházíme se 30km z Prahy ČM - Benátky n. J. Požaduji finanční příspěvek
více na ty-fanny@seznam.cz

Nabízím ježdění pro dítě anebo úplného začátečníka za příspěvek na ustájení.
Koník je ustájen za Prahou.Vice info na mejlu Annabellla@email.cz

27.10.2008 05:50
donda

XXX.XXX.119.62

amidala napsal(a):

Hledám ježdění v okolí Trutnova. Je mi 16, u koní jsem už 4 roky a zvládám všechny chody a nějakou tu práci na kavaletách. Ráda bych našla ježdění v rodinné stáji nebo u soukromníka za odpracování nebo nějaký symbolický příspěvek.

27.10.2008 11:40
wendinkah

XXX.XXX.79.90

donda napsal(a):
Hledám ježdění v okolí Trutnova. Je mi 16, u koní jsem už 4 roky a zvládám všechny chody a nějakou tu práci na kavaletách. Ráda bych našla ježdění v rodinné stáji nebo u soukromníka za odpracování nebo nějaký symbolický příspěvek.

Ahojík ...Já hledám jízdu na koni v okolí Kladrub nad Labem ... Nejlépe westernové ale anglie také nevadí . Jezdím cca4 roky .
Tel:604400947
E-mail : ada4v@centrum.cz

27.10.2008 12:00
janavar

XXX.XXX.120.68

wendinkah napsal(a):
Ahojík ...Já hledám jízdu na koni v okolí Kladrub nad Labem ... Nejlépe westernové ale anglie také nevadí . Jezdím cca4 roky .
Tel:604400947
E-mail : ada4v@centrum.cz

Nabízím ježdění na valachovi ČT 9 let KVH 162cm. Koník je hodný, nebojácný, výborný skokan, v terénu živější, proto upřednostním spolehlivého zkušenějšího jezdce se zájmem jezdit terén, ale i jízdárna.
Za malou pomoc ve stáji ( 2 koníci ) a fin. příspěvek na koníka - ježdění po dohodě kdykoliv. Jsme 3km od Přerova. mail janavavr@seznam.cz

27.10.2008 13:25
boruvka2608

XXX.XXX.126.146

amidala napsal(a):

Hledám ježdění v Praze, studuji tady na VŠ, jezdím odmalička a vzhledem k mým omezeným příjmům tady nemůžu nic najít. Taky jezdím na víkendy domů, takže víkendy pro mě taky odpadají:-( Je mi po koních smutno, nevíte někdo o něčem?

27.10.2008 14:00
darsalam

XXX.XXX.225.17

amidala napsal(a):

Jsem 21 letá studentka a sháním možnost ježdění v Českých Budějovicích či blízkém okolí (v dosahu MHD). Jezdila sem 6 let v oddíle a tři roky u soukromníků (anglie). Preferuji spíše ježdění do terénu, ale není podmínkou. Podmínkou však je hodný a spolehlivý kůň. Mohu nabídnou spolehlivost a finanční výpomoc.

28.10.2008 10:17
ferdice

XXX.XXX.106.56

darsalam napsal(a):
Jsem 21 letá studentka a sháním možnost ježdění v Českých Budějovicích či blízkém okolí (v dosahu MHD). Jezdila sem 6 let v oddíle a tři roky u soukromníků (anglie). Preferuji spíše ježdění do terénu, ale není podmínkou. Podmínkou však je hodný a spolehlivý kůň. Mohu nabídnou spolehlivost a finanční výpomoc.

jééé,ahoj Vlaďko škoda,že nejem blíž k Budějkám,uvažuju,že by se mi občas hodil někdo,kdo pojede se mnou ven... mám teď koníky v Protivíně,ale to je daleko...

28.10.2008 10:24
darsalam

XXX.XXX.224.9

ferdice napsal(a):
jééé,ahoj Vlaďko škoda,že nejem blíž k Budějkám,uvažuju,že by se mi občas hodil někdo,kdo pojede se mnou ven... mám teď koníky v Protivíně,ale to je daleko...

Ahoj, ty už nejsi na Ixionu? Škoda, že mi letos nevyšlo zase dělat instruktoku, moc ráda bych zase někdy přijela, ale mám málo času.

28.10.2008 17:28
kamzik

XXX.XXX.38.232

amidala napsal(a):

Hezký téma

Tak tedy taky nabízím trochu svého studentského času a financí... U koní jsem 8-9 let a mám ZZVJ (ale pořád jezdím pod trenérem). Jsem z JČ, od Písku. Nejsem proti jizádrně ani terénu, ale radši mám anglické sedlo. Jízda ve westernu pouze v terénu...možná spíš radši drndání bez sedla a na parelce (ale záleží na koni samozřejmně)

buggyna

28.10.2008 17:33
buggyna

XXX.XXX.110.113

kamzik napsal(a):
Hezký téma

Tak tedy taky nabízím trochu svého studentského času a financí... U koní jsem 8-9 let a mám ZZVJ (ale pořád jezdím pod trenérem). Jsem z JČ, od Písku. Nejsem proti jizádrně ani terénu, ale radši mám anglické sedlo. Jízda ve westernu pouze v terénu...možná spíš radši drndání bez sedla a na parelce (ale záleží na koni samozřejmně)

Zdárec pani, vy taky žijete??že se ozvete co? Marcela sem psala...prý že se ozve,a nic! Holky,holky,obě stejný

28.10.2008 19:13
microfon

XXX.XXX.182.201

kamzik napsal(a):
Hezký téma

Ahoj, tak ty si prostě asi nedáš říct, víš že tu anglii mám:-) a používám! a parelek mám taky dost no nic....
A jinak zdravím Libušku:-):-)

28.10.2008 21:25
kamzik

XXX.XXX.38.232

buggyna napsal(a):
Zdárec pani, vy taky žijete??že se ozvete co? Marcela sem psala...prý že se ozve,a nic! Holky,holky,obě stejný

Adi: Myslím, že jsme na tom s časem podobně - mizerně... se vůbec divím jak to stíháš - koně, školu, práci (co jsem teda tady občas četla na diskuzi). Já toho mám dost i bez koní, jsem ráda, když to stíhám svést se jednou týdně na jízdárně... A krom toho, čas běží dál, nějak jsem za ty roky zlenivěla a kolikrát se mi nechce dřít se na jízdárně
Marcela teď chodí taky do Budějc na VŠ tak se občas potkáváme...

Microfon: Nekupoval si teď někdo náhodou dalšího koníka, že ty dvě to už nemůžou vše odchodit samy? Děkuji ale samoz. za nabídku.
A doufám, že mi zítra přineseš do vlaku tu uzdečku, psala jsem ti sms přes Live!, tak snad to došlo (jo a ten můj podbřišák měří celých 120 cm...)

buggyna

28.10.2008 21:30
buggyna

XXX.XXX.110.113

kamzik napsal(a):
Adi: Myslím, že jsme na tom s časem podobně - mizerně... se vůbec divím jak to stíháš - koně, školu, práci (co jsem teda tady občas četla na diskuzi). Já toho mám dost i bez koní, jsem ráda, když to stíhám svést se jednou týdně na jízdárně... A krom toho, čas běží dál, nějak jsem za ty roky zlenivěla a kolikrát se mi nechce dřít se na jízdárně
Marcela teď chodí taky do Budějc na VŠ tak se občas potkáváme...

Microfon: Nekupoval si teď někdo náhodou dalšího koníka, že ty dvě to už nemůžou vše odchodit samy? Děkuji ale samoz. za nabídku.
A doufám, že mi zítra přineseš do vlaku tu uzdečku, psala jsem ti sms přes Live!, tak snad to došlo (jo a ten můj podbřišák měří celých 120 cm...)

haha!prej stíháš..no musim,ale dře to!Čas ani peníze na nic jinýho nejsou. Proto scháním někoho ke kobyle, ať se zbytečně nefláká,na to je mladá.
Tak ty sis udělala licenci abys zlenivěla? I ty jedna! Že se nestydíš

28.10.2008 22:08
kamzik

XXX.XXX.38.232

buggyna napsal(a):
haha!prej stíháš..no musim,ale dře to!Čas ani peníze na nic jinýho nejsou. Proto scháním někoho ke kobyle, ať se zbytečně nefláká,na to je mladá.
Tak ty sis udělala licenci abys zlenivěla? I ty jedna! Že se nestydíš

S licenci to bylo docela narychlo a nečekaně. Ale jsem ráda, že na to svý ježdění mám už nějakej papír... Ale že bych se s tím nějak moc chlubila, tak to ne-e Ještě je co pilovat
Co děláš za školu a kdy končíš? Já už teď vybírám téma na diplomku... no a asi to bude o koních (inseminace) tak jsem na sebe moooc zvědavá!!!
PS: Tady v JČ je lidí, co by chtěli jezdit na jednom koni za příspěvek! Tak snad někoho tam u vás seženeš!

28.10.2008 23:18
ferdice

XXX.XXX.106.56

darsalam napsal(a):
Ahoj, ty už nejsi na Ixionu? Škoda, že mi letos nevyšlo zase dělat instruktoku, moc ráda bych zase někdy přijela, ale mám málo času.

nejsem.jezdím tam jen občas na návštěvu,ale už tam nepracuju a koně mám u kamarádky v protivíně

28.10.2008 23:19
ferdice

XXX.XXX.106.56

microfon napsal(a):
Ahoj, tak ty si prostě asi nedáš říct, víš že tu anglii mám:-) a používám! a parelek mám taky dost no nic....
A jinak zdravím Libušku:-):-)

microfon:kolik zbylo z balíku???

sadzi saj

29.10.2008 11:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

ferdice napsal(a):
microfon:kolik zbylo z balíku???

Tak já to také zkusím, kdyby náhodou

- nabízím plnoletému, zkušenému, spolehlivému a zodpovědnému jezdci možnost spolujízdy na klisně ČT vysoko v krvi, na ošetřování bezproblémová, pod sedlem chodivá, možnost rekreačního ježdění, ael i skok. či drez. trénink pod dohledem. Po dohodě možnost účasti na VT či závodech. Za příspěvek na ustájení. Stáj se nachází cca 5 km od Mělníka. Více info na mailu : Sadzi-saj@seznam.cz

buggyna

29.10.2008 12:03
buggyna

XXX.XXX.81.124

kamzik napsal(a):
S licenci to bylo docela narychlo a nečekaně. Ale jsem ráda, že na to svý ježdění mám už nějakej papír... Ale že bych se s tím nějak moc chlubila, tak to ne-e Ještě je co pilovat
Co děláš za školu a kdy končíš? Já už teď vybírám téma na diplomku... no a asi to bude o koních (inseminace) tak jsem na sebe moooc zvědavá!!!
PS: Tady v JČ je lidí, co by chtěli jezdit na jednom koni za příspěvek! Tak snad někoho tam u vás seženeš!

teď sem nastoupilado prvního semestru na UJAK. A celkem nestíhačka,trochu španělská vesnice pro mě
Se ozvěte taky někdy...a přijeďte do krásného hlavního města,zajdem na pívo

kamzík

29.10.2008 15:38
kamzík

XXX.XXX.161.99

buggyna napsal(a):
teď sem nastoupilado prvního semestru na UJAK. A celkem nestíhačka,trochu španělská vesnice pro mě
Se ozvěte taky někdy...a přijeďte do krásného hlavního města,zajdem na pívo

Kdyby to někdy vyšlo, v následujících 3 let, divila bych se...
V prváku je to naprostá pohoda, po nás teď furt něco chtěj!!! Jsme úplný chudáčci, se vůbec nemůžem flákat!
PS: Ale pozvání beru vážně, tak za ty 3 roky...
Kdybys taky měla cestu kolem...

29.10.2008 18:15
causinka2

XXX.XXX.143.250

sadzi saj napsal(a):
Tak já to také zkusím, kdyby náhodou

- nabízím plnoletému, zkušenému, spolehlivému a zodpovědnému jezdci možnost spolujízdy na klisně ČT vysoko v krvi, na ošetřování bezproblémová, pod sedlem chodivá, možnost rekreačního ježdění, ael i skok. či drez. trénink pod dohledem. Po dohodě možnost účasti na VT či závodech. Za příspěvek na ustájení. Stáj se nachází cca 5 km od Mělníka. Více info na mailu : Sadzi-saj@seznam.cz

Nabízím pronájem 15-ti letého valacha po Arrasovy,je to velice šikovný koník na skoky,perspektivní do vyššího sportu,mazel,možnost učasti na závodech,soustředění,tréninků a krásných vyjížděk.V terénu je hodný,ale vzhledem k tomu,že si občas postaví hlavu je spíše pro zkušenějšího jezdce,na jízdárně i pro méně zkušené.Jezdí anglii i western.Cena 2500 kč.jsme kousek od Ostravy.

29.10.2008 18:16
causinka2

XXX.XXX.143.250

causinka2 napsal(a):
Nabízím pronájem 15-ti letého valacha po Arrasovy,je to velice šikovný koník na skoky,perspektivní do vyššího sportu,mazel,možnost učasti na závodech,soustředění,tréninků a krásných vyjížděk.V terénu je hodný,ale vzhledem k tomu,že si občas postaví hlavu je spíše pro zkušenějšího jezdce,na jízdárně i pro méně zkušené.Jezdí anglii i western.Cena 2500 kč.jsme kousek od Ostravy.

jo ještě telefon je 775352101 a mail je d.sobkova@centrum.cz

1.11.2008 09:37
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

causinka2 napsal(a):
jo ještě telefon je 775352101 a mail je d.sobkova@centrum.cz

Hledáme zkušeného jezdce na 13-letou chovnou kobylu,která je pouze obsedlá a dlouhou dobu neježděná.Musí se vše naučit.Hledáme proto zkušeného,klidného človíčka staršího 16-let nejlépe s jezdeckou licencí.Kobala je hodná,má krásné prostorné chody-předpoklady pro drezuru.Okolí Prostějova.mob:737767962,ICQ:283535786 ,E-mail:skvrnilmiky@seznam.cz

1.11.2008 20:41
xanty

XXX.XXX.239.237

skvrnilmiky napsal(a):
Hledáme zkušeného jezdce na 13-letou chovnou kobylu,která je pouze obsedlá a dlouhou dobu neježděná.Musí se vše naučit.Hledáme proto zkušeného,klidného človíčka staršího 16-let nejlépe s jezdeckou licencí.Kobala je hodná,má krásné prostorné chody-předpoklady pro drezuru.Okolí Prostějova.mob:737767962,ICQ:283535786 ,E-mail:skvrnilmiky@seznam.cz

Ahoj holky nabízím ježdění na 13letém valaškovi, ustájeny 25km za brnem. dobrá dostupnost IDS JMK cesta cca 45minut, vše záleží na domluvě. Někoho se zkušenostmi nad 18 let, samostatnost, spolehlivost,zodpovědnost a vřelý vztah ke zvířatům podmínkou. Více info na mailu Luciaseverova@seznam.cz děkuji

2.11.2008 07:28
kokinka

XXX.XXX.50.102

skvrnilmiky napsal(a):

není to Traviata???

2.11.2008 07:29
kokinka

XXX.XXX.50.102

kokinka napsal(a):
není to Traviata???

2.11.2008 18:24
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

kokinka napsal(a):

Ano je to Traviata!Znáš ji??

2.11.2008 19:02
kokinka

XXX.XXX.50.102

skvrnilmiky napsal(a):

Znám, už několik let a taky pár jejích dětiček.

Její dcera Tropikana s kamarádkou

2.11.2008 19:04
kokinka

XXX.XXX.50.102

skvrnilmiky napsal(a):

Tropikana loni s miminkem

2.11.2008 19:06
kokinka

XXX.XXX.50.102

skvrnilmiky napsal(a):

A letos tříletá Tamara

2.11.2008 19:07
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

kokinka napsal(a):
Tropikana loni s miminkem

A nevíš jak se má malá??

2.11.2008 19:10
kokinka

XXX.XXX.50.102

skvrnilmiky napsal(a):
A nevíš jak se má malá??

Tak to nemůžu sloužit, na Albertovci se už nějakou dobu nevyskytuju a asi ani nebudu...ale prcek je moc pěkný :-) Jinak, brali jste si ji březí a hříbě pak museli vrátit nebo byla možnost odkupu?

2.11.2008 19:12
kokinka

XXX.XXX.50.102

kokinka napsal(a):
Tak to nemůžu sloužit, na Albertovci se už nějakou dobu nevyskytuju a asi ani nebudu...ale prcek je moc pěkný :-) Jinak, brali jste si ji březí a hříbě pak museli vrátit nebo byla možnost odkupu?

A jaká je Traviata? Vždycky byla taková ulekaná, ale jinak moc hodná kobyla, jen občas se v ní projevila její tvrdohlavá mami Turbínka

2.11.2008 19:15
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

kokinka napsal(a):

tadle je focená den před odjezdem to jí bylo necelejch 5 mesíců!!

2.11.2008 22:10
misa1988

XXX.XXX.167.136

kokinka napsal(a):
A letos tříletá Tamara

Já se tedy taky přidám..Nabízím ježdění na klisně ČT-vyšší ryzka,13let,na rekreační ježdění..Kobylka je u Jičína.Za příspěvek na ustájení.Nejlépe plnoletá jezdkyně.Pokud máte někdo zájem tak bližší info na mailu...

3.11.2008 10:31
ditule28

XXX.XXX.212.163

amidala napsal(a):

Také nabízím ježdění, ale nevím, zda bude zájem o poníka. Je to strakatá kobylka poníka, okolo 10 let, hodná pro lehčího jezdce (do 50 kg), který zvládne všechny chody, je zodpovědný a spolehlivý. Nemám čas někoho učit jezdit. Kobylka má okolo 115 KVH nevím přesně. Žádný finanční poplatek nechci, jen aby kobyla chodila také pod sedlo ven a postaral se o ní.
Tel: 737 928 445, mail: Machackova.Dita@seznam.cz
Foto lepší nemám. :)

5.11.2008 19:25
smoulinka

XXX.XXX.3.130

amidala napsal(a):

hoj nabízím ježdění více koní za výpomoc v Drásově u Tišnova.mob.605471261

9.11.2008 16:28
amidala

XXX.XXX.9.156

amidala napsal(a):

Posouvám

9.11.2008 17:29
naftalinka

XXX.XXX.48.26

amidala napsal(a):
Posouvám

Nabízím ježdění ve formě sponzorství na 10 letém shagya-arabském hřebci. Pouze pro plnoletou, zkušenou dívku, ženu do 70 Kg. Koník je ustájen ve středočeském kraji mezi Kladnem a Kralupama, 20 Km od Prahy směr Chomutov.
Pište na maila: chabel.azil@seznam.cz

19.4.2011 08:17
kolilili

XXX.XXX.224.24

Ahojky jsme soukromá jezdecká stáj možnos chodit 5 dní v týdnu od středy do neděle někdy možné i pondělky bo úterky. Doma máme 3 koníky z toho se teď jeden obsedá. Pro více informacíse miozvy na : kolilili@seznam.cz a tady naše webovky www.hb-horses.webnode.cz .

28.7.2011 15:04
lluccikk

XXX.XXX.184.22

Dobrý den!
Já vím, že je starší diskuze ale kdyby stále aktualní. Shaním možnosti jízdy na koni. Je mi 20 let a jsem vlastníkem ZZVJ. Jsem zvykla se za jezdeni starat o cely chod staje od kydani, krmeni az po praci na sene. Bydlím v Havířově a shaním něco v dostupu MHD, nevlastím auto. lluccikk@seznam.cz

30.7.2011 21:46
horallka

XXX.XXX.195.188

Nabízím ježdění - Dlouhá Loučka ,okr. Olomouc

Vození dětí,nebo zaučování nejezdců a začátečníků.
Kousek od nás (2hodiny krokem jízdy na koni) je hrad Sovinec ,tak je možné zaplatit si jízdu s vodičem na hrad krásnou přírodou,k dispozici 2 hodní koníci.

Ceny dohodou.

m.p.loucka@seznam.cz

31.7.2011 09:16
eicul

XXX.XXX.216.113

Ahoj, hledám jezdce na dva koně ČT: 9letou klisnu a 16letého valacha. Na jízdárně jsou oba koně vhodní i pro začátečníka, v terénu je klisna pouze pro zkušenějšího jezdce (není lekavá, ale chtěla by běhat), valášek je hodný. Požaduji příspěvek na žrádlo a kování - cena od 500 kč/měsíc (podle frekvence ježdění), možnost platit si i jednotlivé hodiny. Klisna je ustájena na Hlinné - 3 km od Litoměřic, nádherná krajina na vyjížďky :-), k dispozici je travnatá jízdárna. Kdybyste měl někdo zájem, tak se prosím ozvěte na: lucie.voparilova@seznam.cz či na tel.723806199. :-)

31.7.2011 20:35
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Jsou nějaké nabídky v koolí Brno, Brno-sever? Zkušenější jezdec, pro někoho kdo nemá na své koně dostatečně času. SPíše jízdárenská práce, spolehlivost,zkušenosti.Děkuji!

4.8.2011 13:34
lilkys

XXX.XXX.9.186

Hledám ježdění v okolí MAr.Lázní za výpomoc. Pokročilá začátečnice, 16let. Kdyby mě někdo i přiučil novým věcem byla bych ráda.
Výpomoc s údržbou stáje, péče o koně, podestýlání atd. Pište prosím na email :)

31.5.2012 20:08
action

XXX.XXX.216.114

Jsem současnou majitelkou. Již 3 roky. :)

1.6.2012 13:58
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

Hledám někoho, kdo by mě zasvětil do westernového ježdění. V anglii jezdím už asi 10 let, ale stále se považuju za začátečníka. Klidně i za příplatek. Okolí Blanska.
Zdeňka.
mejl:krejcizdenicka@seznam.cz

1.6.2012 14:12
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

Teda ne "klidně za příspěvek", ale určitě za příspěvek..:-)

3.6.2012 12:51
borsalina

XXX.XXX.202.98

Ježdění na mladé, nezkušené, ale nezkažené klisně ČT, drobnějšího vzrůstu. S výpomocí 600,- na měsíc, jenom ježdění 1000,- na měsíc. Kobylka potřebuje kliďase, kterého nevyvede z míry občasné vyhození z radosti. Požadujeme věk min. 16 let, zkušenost s mladými koňmi a hlavně ochotu kobylku všechno naučit-ne pouze ježděním, ale lonžováním, rocházky, PNH. Je jí 6 let, je obsedlá, ale nepřiježděná, základy na jízdárně zvládá, chodí na klidné vyjížďky se zkušeným vodícím koněm. Venku koukavá, snadno se rozruší, ale s klidným jezdcem spolehlivá, na jízdárně odchodí obstojnou Z drezuru.
Kobylka je velmi komunikativní, pro člověka udělá cokoli, důvěřivá, mazlivá, ochotná.
Pro neplnoleté další podmínka souhlas rodičů (ježdění na vlastní zodpovědnost).
Kobylka stojí mezi Brandýsem nad Labem, Kostelcem nad Labem a Prahou-Čakovice. MHD z Brandýsa, Letňan, Čakovic, Mratína, vlak z Kostelce nad Labem, Neratovic, Brandýsa, Lysé nad Labem. O víkendu horší spojení (musí se 15 minut pěšky)- auto výhodou.
Kontakt Denisa Jurášová, 6054698026

3.6.2012 12:59
borsalina

XXX.XXX.202.98

borsalina napsal(a):
Ježdění na mladé, nezkušené, ale nezkažené klisně ČT, drobnějšího vzrůstu. S výpomocí 600,- na měsíc, jenom ježdění 1000,- na měsíc. Kobylka potřebuje kliďase, kterého nevyvede z míry občasné vyhození z radosti. Požadujeme věk min. 16 let, zkušenost s mladými koňmi a hlavně ochotu kobylku všechno naučit-ne pouze ježděním, ale lonžováním, rocházky, PNH. Je jí 6 let, je obsedlá, ale nepřiježděná, základy na jízdárně zvládá, chodí na klidné vyjížďky se zkušeným vodícím koněm. Venku koukavá, snadno se rozruší, ale s klidným jezdcem spolehlivá, na jízdárně odchodí obstojnou Z drezuru.
Kobylka je velmi komunikativní, pro člověka udělá cokoli, důvěřivá, mazlivá, ochotná.
Pro neplnoleté další podmínka souhlas rodičů (ježdění na vlastní zodpovědnost).
Kobylka stojí mezi Brandýsem nad Labem, Kostelcem nad Labem a Prahou-Čakovice. MHD z Brandýsa, Letňan, Čakovic, Mratína, vlak z Kostelce nad Labem, Neratovic, Brandýsa, Lysé nad Labem. O víkendu horší spojení (musí se 15 minut pěšky)- auto výhodou.
Kontakt Denisa Jurášová, 6054698026

V okolí několik trenérů, haly, jízdárny, několik stájí pořádajících Hubertovy jízdy a hobby závody v dojezdu koňmo.
Možnost plavení na několika místech.
Kobylka absolvovala Hubertovu jízdu 2010.

14.7.2013 23:28
karmatashilamo

XXX.XXX.86.70

Shanim jezdeni za vypomoc nebo pracu v Havirove, Ceskym Tesine a okoli. Skusenosti mam ale nejsem profik. Mam 23 let. Omlouvam se za svoji cestinu ale jsem Polka ;) kasiadejvid@gmail.com

16.7.2013 13:06
portsaid

XXX.XXX.198.17

Vlastním 4 koně růz plemen a sháním někoho, kdy by chtěl si jen tak v sedle vyčistit hlavu, rekreačně jezdit, za malý příspěvek a občasnou výpomoc, koně jsou ustájeni pastevně, takže jen poklizení a postarání se o koně, hledám plnoletou osobu, do 65 kg, angl.ježdění, někoho kdo už má nějaké jezdec zkušennosti, koně jsou hodní, pravidelně ježdění, hledám někoho bez sport.ambic, prostě třebas i nějakou maminu na RD, která nemá možnost mít svého koně, ale občas by si chtěla zajezdit, jedno zda v týdnu, víkendu, alespoň 1x týdně docházka, víckrát jen uvítám, je mi 39 a také jsem po mateř.dovolené, najde se nějaká prima slečna-paní na Berounsku???? Vše na dohodě, slušné jednání nabízím i očekávám....smajlík

16.7.2013 21:41
lili

XXX.XXX.68.217

amidala napsal(a):

MĚLNÍK
Nabízím ježdění na nižší kobylce (150 cm) v Mělníku za příspěvek na ustájení. Více na mailu: lilien-7@seznam.cz

18.7.2013 15:48
modrabritska

XXX.XXX.67.163

BENEŠOVSKO
Nabízím ježdění na vyšší ČT klisně pro zodpovědného jezdce či jezdkyni bez sportovních ambicí. Ježdění možné kdykoliv v týdnu i o víkendu, nejlépe plnoletá osoba, podmínkou je spolehlivost a dochvilnost. Za měsíční příspěvek na krmení a ustájení. Okolí Benešova ( 256 01). Nejlépe dlouhodobá spolupráce, ale není podmínkou, četnost ježdění na dohodě.

24.7.2013 11:31
cookie

XXX.XXX.161.56

Nabízínm ježdení na Huculovi,vyjíždky do terénu,pod sedlem bezproblémovy ,unese i tezsího jezdce.Vsetín a okoli.cena 200 vyjíždka.

25.7.2013 15:58
jizdanakoniveronika

XXX.XXX.140.120

Ahoj,

hledám ježdění na koni či poníkovi za výpomoc či menší příspěvek na ustájení v Čelákovicích a okolí (Lysá nad Labem, Lázně Toušeň nebo místo, kam se dá dostat hromadnou dopravou). Je mi 25 let, nějaké zkušenosti mám, ale jezdila jsem vždy jen rekreačně. Jsem malá a vážím do 55 kg. Přistěhovala jsem se a zatím to tu v okolí neznám, ráda bych tu začala jezdit a našla si nějaké přátele od koní.

Děkuji.

Zdraví
Veronika

25.7.2013 16:25
lili

XXX.XXX.7.100

Ahoj, Nabízím ježdění v Mělníku, to už je moc daleko? Katka

25.7.2013 16:50
jizdanakoniveronika

XXX.XXX.140.120

lili napsal(a):
Ahoj, Nabízím ježdění v Mělníku, to už je moc daleko? Katka

Ahoj,
děkuji za nabídku, těžce se to odmítá, ale bohužel jedna cesta vlakem jen z nádraží na nádraží trvá přes 50 minut. To bych pro samotné cestování už nestihla nic udělat :(

V.

26.7.2013 11:14
joripage

XXX.XXX.141.125

jizdanakoniveronika napsal(a):
Ahoj,

hledám ježdění na koni či poníkovi za výpomoc či menší příspěvek na ustájení v Čelákovicích a okolí (Lysá nad Labem, Lázně Toušeň nebo místo, kam se dá dostat hromadnou dopravou). Je mi 25 let, nějaké zkušenosti mám, ale jezdila jsem vždy jen rekreačně. Jsem malá a vážím do 55 kg. Přistěhovala jsem se a zatím to tu v okolí neznám, ráda bych tu začala jezdit a našla si nějaké přátele od koní.

Děkuji.

Zdraví
Veronika

Ahoj,

chodím jezdit kousíček od Brandýsa nad Labem, pohodová soukromá stáj. Pokud by jsi měla zájem, napiš mi na mailsmajlík

Markéta.

9.8.2013 15:34
fujina

XXX.XXX.100.91

Hledám holčinu,která by pravidelně chodila ke konim pomáhat s prací a ježděnim.Samozřejmě zkušenou.Hledám na vysočině.Více na 20narido20@centrum.czsmajlík

10.8.2013 20:23
shadow1

XXX.XXX.114.26

Nabízím ježdění na poničce, kvh cca 125 cm, hodná. Vše na dohodě. Ne začátečník. Lokalita Luka pod Medníkem. Symbolický příspěvek + výpomoc. Více na mailu petra.shadow@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík