sadzi saj

XXX.XXX.117.237
pierrette
napsal(a):
Dávejte sem fotky vašich koníků s oranžovýma věcičkama. ¨Zrovna oranžovou výbavu sháním, tak kdyby jste měli něco na prodej, napište
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
pierrette
napsal(a):
Dávejte sem fotky vašich koníků s oranžovýma věcičkama. ¨Zrovna oranžovou výbavu sháním, tak kdyby jste měli něco na prodej, napište
Rozletek
asharka
napsal(a):
a na parkur bez náušáků
Já to nemám nafocený dohromady, ale alespoň něco...
skippka
napsal(a):
skippka
napsal(a):
skippka
napsal(a):
Máme i dečku, ale teď tu nemám fotečku;) Našla jsem na netu tuhle fotečku. Vidím to na to, že budu ve výsledku vypadat podobně :) Mám i oranžový zarážky na otěže
pierrette
napsal(a):
Sice nevím jestli je to úplně oranžové ale hodím to sem. Naše náušáky, strašně se mi líbila ta barva.
pierrette
napsal(a):
Já prodávám pár věci v oranžové:
čabraka s černým lemem- 120 kč
vodtíko - 140 Kč
ohlávka - 140
dečka - 400 Kč.
Při odběru všech věci platím poštovné.
Více na PetraMikolaskova@seznam.cz
denny trikolka
napsal(a):
Já prodávám pár věci v oranžové:
čabraka s černým lemem- 120 kč
vodtíko - 140 Kč
ohlávka - 140
dečka - 400 Kč.
Při odběru všech věci platím poštovné.
Více na PetraMikolaskova@seznam.cz
denny trikolka
napsal(a):
Orange team (Já a Skippy) na naší premiéře - JUJU hry na Hlinné :)
Dečka z Equimody, čabraka z Equiservisu a stájové tričko. Kamačky norton khaki/oranž (ale ty tu zrovna nejsou vidět...)
pierrette
napsal(a):
tadik
napsal(a):
ta dečka je oranžová, akorát to na té fotce vypadá spíš žlutě
gilden
napsal(a):
ta dečka je oranžová, akorát to na té fotce vypadá spíš žlutě
a ještě ohlávka, kterou si teď roztrhla :/
gilden
napsal(a):
a ještě ohlávka, kterou si teď roztrhla :/
ahoj peťo, já jsem si na stalouše koupila výbavičku do oranžova na závody,snad tu bude něco vidět
stalonek
napsal(a):
ahoj peťo, já jsem si na stalouše koupila výbavičku do oranžova na závody,snad tu bude něco vidět
Ahoj Barčo, no nakonec jsem šla do tmavě modré , ale teď budem mít nového koníka a ten skoro jako by Stalimu z oka vypadl, a ta oranžová mu moc sluší, tak nejspíš budu na Fernanda taky shánět něco oranžového
. Jinak kdy příjdeš kouknout, máš to kousek
Jo jinak shánímě ohradníkový zdroj, nevíš o nějakém?
pierrette
napsal(a):
Ahoj Barčo, no nakonec jsem šla do tmavě modré , ale teď budem mít nového koníka a ten skoro jako by Stalimu z oka vypadl, a ta oranžová mu moc sluší, tak nejspíš budu na Fernanda taky shánět něco oranžového
. Jinak kdy příjdeš kouknout, máš to kousek
Jo jinak shánímě ohradníkový zdroj, nevíš o nějakém?
Zdravím, koukám že sháníte ohradníkový zdroj. Kamarádka se stěhuje a prodávají ho. Vím, že to je nějaký hodně dobrý zdroj. Zkuste ji kontaktovat na 736671221
lenocka
napsal(a):
Oranžová je super, ale teď beznadějně sháním pracovní bandáže a zkrátka nejsou. Nemáte někdo tip? Fleecových je dost, ale ty pružných pracovních nějak ne..
Díky
L.
Leni, tak to ti nepomůžu....scháněla jsem pro kamarádku k vánocům oranžovou vybavu a jaksi bandáže byly problém...ale pokusím se vyštrachat jednu vizitku na jedny jezdecké potřeby...kde by ti je možná na přání ušily(nechali vyrobit)
skippka
napsal(a):
Máme i dečku, ale teď tu nemám fotečku;) Našla jsem na netu tuhle fotečku. Vidím to na to, že budu ve výsledku vypadat podobně :) Mám i oranžový zarážky na otěže
To je nadhera..ja se do oranzovy ted zblaznila,ale bylo me receno ze na mym sedivakovi by to nebylo pekny..tak nevim..
madow
napsal(a):
Leni, tak to ti nepomůžu....scháněla jsem pro kamarádku k vánocům oranžovou vybavu a jaksi bandáže byly problém...ale pokusím se vyštrachat jednu vizitku na jedny jezdecké potřeby...kde by ti je možná na přání ušily(nechali vyrobit)
Oranžová je jedna z našich barev
iriska
napsal(a):
Oranžová je jedna z našich barev
for pierette: no,někdy se musím přijít podívat,párkrát sem je viděla v ohradě a jednousem se stalčou stopovala kam chodíte na vyjížďky :D krásný vychozený chodníček v poli.. .. ale to někdy o velikonocích když sem ho měšla doma.. jo toho poníčka sem viděla na fotce je krásný..
.. jinak ohradníkový zroj ze mě vymámil asi přes půl rokem rzyman takže už ho nemám jinak by nám pořád civěl na skříni
.. se někdy musíme domluvit a přijedu se podívat.. ty tež někdy přijď.. sem tě vlastně už dlouho taky neviděla.. od huberta nebo kdy vlastně..
pierrette
napsal(a):
Taky přidám, o víkendu jsme si udělali oranžové focení...
Majitelka Janča a Bedřich oranžový :)
evizna
napsal(a):
Taky přidám, o víkendu jsme si udělali oranžové focení...
Majitelka Janča a Bedřich oranžový :)
A já a Bedřich oranžový :))
stalonek
napsal(a):
for pierette: no,někdy se musím přijít podívat,párkrát sem je viděla v ohradě a jednousem se stalčou stopovala kam chodíte na vyjížďky :D krásný vychozený chodníček v poli.. .. ale to někdy o velikonocích když sem ho měšla doma.. jo toho poníčka sem viděla na fotce je krásný..
.. jinak ohradníkový zroj ze mě vymámil asi přes půl rokem rzyman takže už ho nemám jinak by nám pořád civěl na skříni
.. se někdy musíme domluvit a přijedu se podívat.. ty tež někdy přijď.. sem tě vlastně už dlouho taky neviděla.. od huberta nebo kdy vlastně..
Hehe, chodníček v poli? To bude asi omyl, protože po polích zásadně nechodíme (pokud teda není mínus dvacet atd)... To spíš dementi, kterým je to jedno, tam jednou prošli a ďury tam zůstaly šílené teda (tím myslím pole u skleníků)... Jsem byla nasraná ani nevíš jak, nechci, aby si na nás lidi stěžovali, ale víš jak, některým jezdcům je to víceméně šumafuk. Ale už na pole nepáchnou, jedině do brázd, tam je to super, protože koníci hezky makaj a chodí krásně rovně
sadzi saj

XXX.XXX.117.237