Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2008 19:41
tauria

XXX.XXX.96.253

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/1092670/Predam -kobylu -Belgickeho-chladnokrvnika.php
nevím, moc se v chlaďasích nevyznám, ale není tenhle extrémně vyžraný???
smazat mezery za predam a kobylu

1.11.2008 19:45
stalonek

XXX.XXX.163.66

tauria napsal(a):
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/1092670/Predam -kobylu -Belgickeho-chladnokrvnika.php

na chladnokrevníka se mi právěže nezdá važ tak tlustá, oni nemůžou být hubení, podívej se na jiné fotky, aspon já sjem hubeného chladasa nevidela...no ale prdel má pěkně udělanou to se musí uznat. a s tím břichem to je normálka každý chlaďas. od marti ( woldemortik) se podívej taky není špejle...

1.11.2008 19:46
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
na chladnokrevníka se mi právěže nezdá važ tak tlustá, oni nemůžou být hubení, podívej se na jiné fotky, aspon já sjem hubeného chladasa nevidela...no ale prdel má pěkně udělanou to se musí uznat. a s tím břichem to je normálka každý chlaďas. od marti ( woldemortik) se podívej taky není špejle...

a ještě se podívej že je připuštěná..

1.11.2008 19:50
bibina

XXX.XXX.73.164

tauria napsal(a):

V chalďácích se taky nevyznám. Ale můj dojem z dvou fotek: pěkná dobře živená březí kobyla. Možná je trochu víc napapaná, ale za etrém bych jí neoznačila. Moc se mi líbí a má i jiskru.

1.11.2008 19:50
tauria

XXX.XXX.96.253

stalonek napsal(a):
a ještě se podívej že je připuštěná..

no já jsem právě koukala na ten zadek, je to teda ale řádný macek

1.11.2008 19:54
deifi

XXX.XXX.212.174

bibina napsal(a):
V chalďácích se taky nevyznám. Ale můj dojem z dvou fotek: pěkná dobře živená březí kobyla. Možná je trochu víc napapaná, ale za etrém bych jí neoznačila. Moc se mi líbí a má i jiskru.

No dupinu má opravdu kouzelnou.Ale opravdu celkově vypadá až neskutečně mohutně..až jsem se lehce zlekla ale šikovná

1.11.2008 20:05
tauria

XXX.XXX.96.253

deifi napsal(a):
No dupinu má opravdu kouzelnou.Ale opravdu celkově vypadá až neskutečně mohutně..až jsem se lehce zlekla ale šikovná

Zuziku, to není jako ta tvoje klusácká tryskomyška co? ta by si jen odfrkla a Defina by letěla jak papírový drak

1.11.2008 20:15
deifi

XXX.XXX.212.174

tauria napsal(a):
Zuziku, to není jako ta tvoje klusácká tryskomyška co? ta by si jen odfrkla a Defina by letěla jak papírový drak

Ty jsi ale škaredá na moje miminko ale je pravda,že vedle téhle kobylky by vypadala jako ještě menší hříbátko než vedle Šimy

1.11.2008 20:21
woldemortik

XXX.XXX.199.200

deifi napsal(a):
Ty jsi ale škaredá na moje miminko ale je pravda,že vedle téhle kobylky by vypadala jako ještě menší hříbátko než vedle Šimy

stalonek dekuji za pochvalu lavinky.
me to neprijde vyžraná,ale moc krásna jsem koukla na fotku až jsem se lekla já jsem sprvu myslela,že je to hřebe připomíná mi koně p.koštála.jinak je moc krásná.akorát mě mate že píše že je hodná atad.ale chce vymenu bud za valacha nebo kobylu k detem tak tam asi neco bude

1.11.2008 20:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

woldemortik napsal(a):
stalonek dekuji za pochvalu lavinky.
me to neprijde vyžraná,ale moc krásna jsem koukla na fotku až jsem se lekla já jsem sprvu myslela,že je to hřebe připomíná mi koně p.koštála.jinak je moc krásná.akorát mě mate že píše že je hodná atad.ale chce vymenu bud za valacha nebo kobylu k detem tak tam asi neco bude

pro woldemortik: mimochodem to jméno k ní dokonale sedí...

1.11.2008 20:36
tauria

XXX.XXX.96.253

deifi napsal(a):

no jo, hold nemáme takové buchty jako jsou chlaďásci

1.11.2008 20:39
stalonek

XXX.XXX.163.66

tauria napsal(a):
no jo, hold nemáme takové buchty jako jsou chlaďásci

no já mám křížence, a ten jeho břuchoč taky není zrovna slavný, ale je to lepší než v zimě. makáme makáme jak kůň... a podle toho to vypadá, jezdit 2 x týdně to by byly ty jeho nohy boroky.. trpí občas nálevkama z nadváhy..

1.11.2008 20:40
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
no já mám křížence, a ten jeho břuchoč taky není zrovna slavný, ale je to lepší než v zimě. makáme makáme jak kůň... a podle toho to vypadá, jezdit 2 x týdně to by byly ty jeho nohy boroky.. trpí občas nálevkama z nadváhy..

to je fotka po ježdění, to ste neviděly v obvodu břicha těch jeho "slavných "215 cm.. sem myslela že mě omyje. tady 198 cm.

1.11.2008 20:45
woldemortik

XXX.XXX.199.200

stalonek napsal(a):
to je fotka po ježdění, to ste neviděly v obvodu břicha těch jeho "slavných "215 cm.. sem myslela že mě omyje. tady 198 cm.

stalonek to máš pravdu ta když jde tak vše okolo líta vzduchem.jsem se ptala byv.majitele na jmeno a řekl lavina nechtěla jsem věřit a on na to neboj to poznáš proč se tak jmenuje.taky že jo

1.11.2008 20:52
stalonek

XXX.XXX.163.66

woldemortik napsal(a):
stalonek to máš pravdu ta když jde tak vše okolo líta vzduchem.jsem se ptala byv.majitele na jmeno a řekl lavina nechtěla jsem věřit a on na to neboj to poznáš proč se tak jmenuje.taky že jo

njn já to na ni poznala na 1. pohled.. tanker..

1.11.2008 20:54
ukulemba

XXX.XXX.183.90

stalonek napsal(a):

Tak to je dobrej mastodont :D

1.11.2008 20:56
petapeta

XXX.XXX.8.42

stalonek napsal(a):

taky máme doma břicháče....mám ho dva roky a to už schodil cca 100 kg (+ nabral nějaký svaly) ale ještě by to tak 50 chtělo...aspoň... ale rozdíl před vyjíždkou a po je neuvěřitělný

1.11.2008 21:09
mili

XXX.XXX.130.10

petapeta napsal(a):
taky máme doma břicháče....mám ho dva roky a to už schodil cca 100 kg (+ nabral nějaký svaly) ale ještě by to tak 50 chtělo...aspoň... ale rozdíl před vyjíždkou a po je neuvěřitělný

Já tomu moc nerozumím...Nemám zkušenosti..Pouze jsem jezdila 5 let jednu noričku, ale todle je teda stodola!!!

1.11.2008 21:10
mili

XXX.XXX.130.10

petapeta napsal(a):

...

1.11.2008 21:21
ambraa

XXX.XXX.12.143

tauria napsal(a):

No já nevím co se Vám jako nezdá, navíc tahle kobylka má víc asi z pravejch belgickejch chladnokrevníků co se chovají v zahraničí a ne z těch našich prcků malejch. Navíc má kupírovanej ocas, takže to dělá dojem ještě většího zadku.

1.11.2008 21:29
tauria

XXX.XXX.96.253

mili napsal(a):
...

mno, ale zase bych se neměla koukat po takových koních, když sama mám doma válce

1.11.2008 23:05
amidala

XXX.XXX.9.156

tauria napsal(a):

Tohle přijde i mě moc, ale zažila jsem i hůř krmitelnou, ale jinak naprosto zdravou a vitální chlaďasku(Dáma s velkým srdcem) snad se majitelka nebude zlobit když sem hodím fotku

Ajuška semnou

sabora

1.11.2008 23:13
sabora

XXX.XXX.70.130

amidala napsal(a):
Tohle přijde i mě moc, ale zažila jsem i hůř krmitelnou, ale jinak naprosto zdravou a vitální chlaďasku(Dáma s velkým srdcem) snad se majitelka nebude zlobit když sem hodím fotku

Ajuška semnou

cha cha, ste neviděli nikdo mámu, mojí nový kobylky!!!!!!!!!!!!!!!!! to bylo monstrum!!! tahle krásná černá, jemně plnoštíhlá dáma.........

Přidejte reakci

Přidat smajlík