Podívejte se na něco prosím..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2008 18:38
mili

XXX.XXX.130.10

Předem se omlouvám že semka cpu fotku z inzerátů, ale něco mě dojmulo. Znáte také nějaká hříbata s takovým-to "jeleňákem" ? Já osobně to u odstávčat až v takové míře nikdy neviděla a tak se ptám...Majitelka stáje kde jsem dřív měla kobču tvrdila, že je to špatným ustájením, špatně umístěnými žlaby apod. Myslíte že se s tím narodil?

2.11.2008 18:42
janavar

XXX.XXX.120.68

mili napsal(a):
Předem se omlouvám že semka cpu fotku z inzerátů, ale něco mě dojmulo. Znáte také nějaká hříbata s takovým-to "jeleňákem" ? Já osobně to u odstávčat až v takové míře nikdy neviděla a tak se ptám...Majitelka stáje kde jsem dřív měla kobču tvrdila, že je to špatným ustájením, špatně umístěnými žlaby apod. Myslíte že se s tím narodil?

Těžko říct, asi to bude i dědičné, většina hříbátek takový krk nemá...
Možná je to i blbě nafocené, protože držič to hříbátko docela "brzdí" asi chtělo udělat krok dopředu...
Už jsem ten inzerát taky viděla a taky jsem se nad ním pozastavila...

2.11.2008 18:45
mili

XXX.XXX.130.10

janavar napsal(a):
Těžko říct, asi to bude i dědičné, většina hříbátek takový krk nemá...
Možná je to i blbě nafocené, protože držič to hříbátko docela "brzdí" asi chtělo udělat krok dopředu...
Už jsem ten inzerát taky viděla a taky jsem se nad ním pozastavila...

No myslím že blbě nafocené to nebude...ˇHříbě má poněkud na spodní straně vytvořené svalstvo...Ale nevím no. Jináč normální to není určitě...

2.11.2008 19:20
jenysimons

XXX.XXX.237.100

mili napsal(a):
No myslím že blbě nafocené to nebude...ˇHříbě má poněkud na spodní straně vytvořené svalstvo...Ale nevím no. Jináč normální to není určitě...

tak se přiznám, že i já jsem na tenhle inzerát narazila a dost mě to překvapilo...tohle vyloženě bolí do očí každému, kdo koním aspon maličko rozumí...Nevím, ale vypadá to jako brutální jelenák, přestože nafocené to určitě dobře taky není...

3.11.2008 22:12
mari

XXX.XXX.208.152

jenysimons napsal(a):
tak se přiznám, že i já jsem na tenhle inzerát narazila a dost mě to překvapilo...tohle vyloženě bolí do očí každému, kdo koním aspon maličko rozumí...Nevím, ale vypadá to jako brutální jelenák, přestože nafocené to určitě dobře taky není...

Špatně ho drží a ten jelení krk k tomu.....No, znala jsem koníka, byl hodně zavřený v boxe, nic se s ním dlouho nedělalo, krk měl elení šíleně. Po čase jsem ho viděla, byl z něho krasavec, navíc moc šikovný v parkurech. Třeba se tento prcek taky spraví, chce to dobré ustájení....

Přidejte reakci

Přidat smajlík