Zdravím všechny příznivce koní a zároveň psů. Jezdíte na vyjížďky taky zároveň s pejskem? Na foto můj krasavec se psí krasavicí, mimochodem máme teď pro vážné zájemce k nabídce její sourozence. Marťa
dingouskova
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce koní a zároveň psů. Jezdíte na vyjížďky taky zároveň s pejskem? Na foto můj krasavec se psí krasavicí, mimochodem máme teď pro vážné zájemce k nabídce její sourozence. Marťa
Nazdááá áááááááár,Martinoo ooooo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
dingouskova
napsal(a):
Ahoj, na vyjížďce si to ani bez psa nedokážu představit. Mám fenku, je to kříženec pitbula a jezevčíka, perfektně stíhá, poslouchá a kyž náhodou náhodou zabloudíme, tak ví, kudy kam
dingouskova
napsal(a):
mám fenu NO ale neberu jí sebou i když by ona ráda. měla jsem jí párkrát ale potkáváme hodně lidí. lázeňáků i místních se psy a nedělalo to dobrotu
tadik
napsal(a):
Ahoj, na vyjížďce si to ani bez psa nedokážu představit. Mám fenku, je to kříženec pitbula a jezevčíka, perfektně stíhá, poslouchá a kyž náhodou náhodou zabloudíme, tak ví, kudy kam
Prosím Tě,kolik jsi říkala,že je Čuldovi,já už jsem to zase zapomněla.
bospor
napsal(a):
mám fenu NO ale neberu jí sebou i když by ona ráda. měla jsem jí párkrát ale potkáváme hodně lidí. lázeňáků i místních se psy a nedělalo to dobrotu
no tak já přidám taky pár aktuálních foteček
Bony a Jenny
janamalik
napsal(a):
no tak já přidám taky pár aktuálních foteček
Bony a Jenny
takhle se holky proběhnou v kruhovce, ani mě tam skoro nepotřebují
jaruska
napsal(a):
Prosím Tě,kolik jsi říkala,že je Čuldovi,já už jsem to zase zapomněla.
Ahoj Jaruš, Čulimu bude 19 let, ale možná i víc, v tý době, když jsem si ho brala, tak mi papíry moc nezajímali. Ale stejně na něj nedám dopustit. Marťa
janamalik
napsal(a):
Iví u nás taky chodí lidi dost se psy, ale Jenny se naučila chodit pěkně u nohy, teda u Bončiný nohy a neopouští ji pokud jí neřeknu volno, ale ona pak stejně přiběhne zpět a drží se Bonče u zadku jak klíště
No jo,už je to dědula
,ale fakt na ty léta nevypadá!
A Barču ještě máš?
janamalik
napsal(a):
Iví u nás taky chodí lidi dost se psy, ale Jenny se naučila chodit pěkně u nohy, teda u Bončiný nohy a neopouští ji pokud jí neřeknu volno, ale ona pak stejně přiběhne zpět a drží se Bonče u zadku jak klíště
jani to máš fajn ajda se nás taky držela ale jen dokud nezahlídla psa
pak sem musela ječet jak pavián jinak šla po něm. nejspíš dědictví z útulku
to mi opravdu nestojí za ty nervy, takže chodí s námi jen po dráze
bospor
napsal(a):
jani to máš fajn ajda se nás taky držela ale jen dokud nezahlídla psa
pak sem musela ječet jak pavián jinak šla po něm. nejspíš dědictví z útulku
to mi opravdu nestojí za ty nervy, takže chodí s námi jen po dráze
Koně a psy - u nás žijou v harmonii
dingouskova
napsal(a):
tak já mám dva psy, s tím že jeden s náma na vyjížďky nechodí, přeci jen pan Žlutý už má 7 let...a navíc je to hodně mohutný GR, tož mu nehcci zatěžovat klouby...al epak mám jenu hyperaktivu, a tooh nějaká 20 km vyjížďka absolutně nerozhodí, je skvěle ovladatelný a umí chodit i vedle koňské nohy..nejradši společně řádí v ohradě:)
a asistuje úplně u všeho..
dingouskova
napsal(a):
a tady už se nahání..
dingouskova
napsal(a):
a tady..
tadik
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
dingouskova
napsal(a):
Ahoj, tak taky něco s dovolením přidám...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, tak taky něco s dovolením přidám...
mladej řádí, a taky hoj en tak něco neutahá.... ovšem někdy si s koněm vymění názor....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mladej řádí, a taky hoj en tak něco neutahá.... ovšem někdy si s koněm vymění názor....
No a starší má rozum, a nemá chuť se dohadovat, tak dělá ředitele. Ale na vyjížďce jsou spokojený všichni.
dingouskova
napsal(a):
Taky se přídám..Annynka s Rollsikem zatím ji brávám občas na procházky je to ještě takové bobátko malé
devil
napsal(a):
Taky se přídám..Annynka s Rollsikem zatím ji brávám občas na procházky je to ještě takové bobátko malé
teda, úžo fotky, hlavně ta, jak má psík vodítko v tlamě
tak já jsem vyštrachala ještě nějaké starší fotky z terénu, tak přidávám
janamalik
napsal(a):
teda, úžo fotky, hlavně ta, jak má psík vodítko v tlamě
tak já jsem vyštrachala ještě nějaké starší fotky z terénu, tak přidávám
dingouskova
napsal(a):
Ahoj ,,dignouskova" máš moc pěkného koníka-kobylku? Chci se zeptat to křížený hucul s fjordem? a jak je starý(á)?? Mám doma podobnou kobču kříženka hucula s fjordem..
tady foto ještě s naším hafanem..teda už toho pesana nemáme..
dingouskova
napsal(a):
Tak my se taky přidáme.
Na fotce je A 1/1 My vina a barzojky Barathea a Xsara
... ale nejčastěji se mnou chodí ven BO malinois - narozdíl od chrtů si nevšímá zvěře
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak my se taky přidáme.
Na fotce je A 1/1 My vina a barzojky Barathea a Xsara
... ale nejčastěji se mnou chodí ven BO malinois - narozdíl od chrtů si nevšímá zvěře
red and white
napsal(a):
někdy jsou psiska fakt drzý, kddyž namažu koníkům kopýtka sádlem tak jim to sádlo z kopyt olizují ... ale koním to kupodivu zatím nijak nevadilo
red and white
napsal(a):
někdy jsou psiska fakt drzý, kddyž namažu koníkům kopýtka sádlem tak jim to sádlo z kopyt olizují ... ale koním to kupodivu zatím nijak nevadilo
taky přidám toho našeho pošuka
caleta
napsal(a):
Ahoj ,,dignouskova" máš moc pěkného koníka-kobylku? Chci se zeptat to křížený hucul s fjordem? a jak je starý(á)?? Mám doma podobnou kobču kříženka hucula s fjordem..
tady foto ještě s naším hafanem..teda už toho pesana nemáme..
Ahoj Moniko, je to valášek, bude mu 19 let, je to fjordhucul a nevyměnila bych ho, sice má svý mouchy ale to asi já taky.
dingouskova
napsal(a):
Ahoj Moniko, je to valášek, bude mu 19 let, je to fjordhucul a nevyměnila bych ho, sice má svý mouchy ale to asi já taky.
Koník zatím nejezdí..takže vycházky s náma pes taktéž provozuje
dingouskova
napsal(a):
Moje zlatíčka...:-)
dingouskova
napsal(a):
Ahojda děkuji za odpověd té moji kobče je 20 roků a stále je to pěkná mrška vychytralá
i když už se na ní nejezdí-vykoupila jsem jí z jatek za jateční cenu jen na rekreaci-někdo přede mnou jí protěžoval v tahu,má zničený záda a zadní nohy..ale ted jsem ji nechala připustit WPB vet říkal že to v pohodě ustojí tak doufám že jo.
Díky za odpověd
dingouskova
napsal(a):
Trocha srandy...
caleta
napsal(a):
Ahoj ,,rebeks" dost dobrá fotka můj konuch rtaky takhle pronásleduje psy ale i kočky..jen škoda že nemám foto
fakt dost dobrý
Zdravím Dingouškovou a posílám nějaké letní fotky se Samíkem :-)
Nedokážu si to bez pejsků u koníků představit,jsou to všichni zlatíčka a za Samíka moc děkuju :-)))
Tady létající Samík :-)
anushka
napsal(a):
Zdravím Dingouškovou a posílám nějaké letní fotky se Samíkem :-)
Nedokážu si to bez pejsků u koníků představit,jsou to všichni zlatíčka a za Samíka moc děkuju :-)))
Tady létající Samík :-)
a tady na jízdárně,nevím jestli to bude vidět ale snad ano.Samík v pozadí
anushka
napsal(a):
a tady na jízdárně,nevím jestli to bude vidět ale snad ano.Samík v pozadí
a tady oba džuglíci :-)
od nejmenšího po největší:-)
anushka
napsal(a):
a tady oba džuglíci :-)
od nejmenšího po největší:-)
jeste jednu podzimni jsem nasla.
dingouskova
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Tenhle se mooc líbí Kačence,vždycky se k němu vydá si ho prohlídnout.
jaruska
napsal(a):
Tenhle se mooc líbí Kačence,vždycky se k němu vydá si ho prohlídnout.
Takhle s náma byl letos Fous na vandru,byl úžasnej
,nikam neutíkal a pěkně si nás hlídal.
jaruska
napsal(a):
Takhle s náma byl letos Fous na vandru,byl úžasnej
,nikam neutíkal a pěkně si nás hlídal.
Takhle ho ale před silnicí musela mladá vždycky zabásnout
,ale pak ho hned pustila.
jaruska
napsal(a):
Takhle ho ale před silnicí musela mladá vždycky zabásnout
,ale pak ho hned pustila.
My taky jezdime do terenu spolecne
alfi pav
napsal(a):
My taky jezdime do terenu spolecne
Tady bezbranny kun prcha pred mym vysoce nebezpecnym predatorem
alfi pav
napsal(a):
Tady bezbranny kun prcha pred mym vysoce nebezpecnym predatorem
Nebo hafisko dostane postroj a tahne panicku do kopce (aspon psychicky, kdyz uz ne fyzicky).
tady muj frajer na oravskem dogtreku