Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2008 19:29
dingouskova

XXX.XXX.72.105

Zdravím všechny příznivce koní a zároveň psů. Jezdíte na vyjížďky taky zároveň s pejskem? Na foto můj krasavec se psí krasavicí, mimochodem máme teď pro vážné zájemce k nabídce její sourozence. Marťa

2.11.2008 19:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

dingouskova napsal(a):
Zdravím všechny příznivce koní a zároveň psů. Jezdíte na vyjížďky taky zároveň s pejskem? Na foto můj krasavec se psí krasavicí, mimochodem máme teď pro vážné zájemce k nabídce její sourozence. Marťa

Nazdááá áááááááár,Martinoo ooooo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

2.11.2008 19:35
tadik

XXX.XXX.70.52

dingouskova napsal(a):

Ahoj, na vyjížďce si to ani bez psa nedokážu představit. Mám fenku, je to kříženec pitbula a jezevčíka, perfektně stíhá, poslouchá a kyž náhodou náhodou zabloudíme, tak ví, kudy kam

2.11.2008 19:38
bospor

XXX.XXX.193.16

dingouskova napsal(a):

mám fenu NO ale neberu jí sebou i když by ona ráda. měla jsem jí párkrát ale potkáváme hodně lidí. lázeňáků i místních se psy a nedělalo to dobrotu

2.11.2008 19:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

tadik napsal(a):
Ahoj, na vyjížďce si to ani bez psa nedokážu představit. Mám fenku, je to kříženec pitbula a jezevčíka, perfektně stíhá, poslouchá a kyž náhodou náhodou zabloudíme, tak ví, kudy kam

Prosím Tě,kolik jsi říkala,že je Čuldovi,já už jsem to zase zapomněla.

2.11.2008 19:48
janamalik

XXX.XXX.14.206

bospor napsal(a):
mám fenu NO ale neberu jí sebou i když by ona ráda. měla jsem jí párkrát ale potkáváme hodně lidí. lázeňáků i místních se psy a nedělalo to dobrotu

no tak já přidám taky pár aktuálních foteček
Bony a Jenny

2.11.2008 19:50
janamalik

XXX.XXX.14.206

janamalik napsal(a):
no tak já přidám taky pár aktuálních foteček
Bony a Jenny

takhle se holky proběhnou v kruhovce, ani mě tam skoro nepotřebují

2.11.2008 19:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

janamalik napsal(a):

Jé,Janí,to je hezký,jak se mají holky rády!

2.11.2008 19:54
bospor

XXX.XXX.193.16

janamalik napsal(a):

jo v kruhovce ajda taky běhá s koňma

2.11.2008 19:56
janamalik

XXX.XXX.14.206

bospor napsal(a):

no jo, jsou to kámošky a docela si začly rozumnět

2.11.2008 19:59
janamalik

XXX.XXX.14.206

bospor napsal(a):

Iví u nás taky chodí lidi dost se psy, ale Jenny se naučila chodit pěkně u nohy, teda u Bončiný nohy a neopouští ji pokud jí neřeknu volno, ale ona pak stejně přiběhne zpět a drží se Bonče u zadku jak klíště

2.11.2008 20:10
dingouskova

XXX.XXX.72.105

jaruska napsal(a):
Prosím Tě,kolik jsi říkala,že je Čuldovi,já už jsem to zase zapomněla.

Ahoj Jaruš, Čulimu bude 19 let, ale možná i víc, v tý době, když jsem si ho brala, tak mi papíry moc nezajímali. Ale stejně na něj nedám dopustit. Marťa

2.11.2008 20:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

janamalik napsal(a):
Iví u nás taky chodí lidi dost se psy, ale Jenny se naučila chodit pěkně u nohy, teda u Bončiný nohy a neopouští ji pokud jí neřeknu volno, ale ona pak stejně přiběhne zpět a drží se Bonče u zadku jak klíště

No jo,už je to dědula,ale fakt na ty léta nevypadá!
A Barču ještě máš?

2.11.2008 20:41
bospor

XXX.XXX.193.16

janamalik napsal(a):

jani to máš fajn ajda se nás taky držela ale jen dokud nezahlídla psa pak sem musela ječet jak pavián jinak šla po něm. nejspíš dědictví z útulku to mi opravdu nestojí za ty nervy, takže chodí s námi jen po dráze

2.11.2008 21:46
red and white

XXX.XXX.125.26

bospor napsal(a):
jani to máš fajn ajda se nás taky držela ale jen dokud nezahlídla psa pak sem musela ječet jak pavián jinak šla po něm. nejspíš dědictví z útulku to mi opravdu nestojí za ty nervy, takže chodí s námi jen po dráze

Koně a psy - u nás žijou v harmonii

3.11.2008 07:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

dingouskova napsal(a):

tak já mám dva psy, s tím že jeden s náma na vyjížďky nechodí, přeci jen pan Žlutý už má 7 let...a navíc je to hodně mohutný GR, tož mu nehcci zatěžovat klouby...al epak mám jenu hyperaktivu, a tooh nějaká 20 km vyjížďka absolutně nerozhodí, je skvěle ovladatelný a umí chodit i vedle koňské nohy..nejradši společně řádí v ohradě:)
a asistuje úplně u všeho..

3.11.2008 07:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

dingouskova napsal(a):

a tady už se nahání..

3.11.2008 07:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

dingouskova napsal(a):

a tady..

3.11.2008 08:03
kosice

XXX.XXX.185.57

tadik napsal(a):

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 09:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

dingouskova napsal(a):

Ahoj, tak taky něco s dovolením přidám...

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 09:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, tak taky něco s dovolením přidám...

mladej řádí, a taky hoj en tak něco neutahá.... ovšem někdy si s koněm vymění názor....

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 09:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
mladej řádí, a taky hoj en tak něco neutahá.... ovšem někdy si s koněm vymění názor....

No a starší má rozum, a nemá chuť se dohadovat, tak dělá ředitele. Ale na vyjížďce jsou spokojený všichni.

3.11.2008 15:36
devil

XXX.XXX.64.250

dingouskova napsal(a):

Taky se přídám..Annynka s Rollsikem zatím ji brávám občas na procházky je to ještě takové bobátko malé

3.11.2008 17:25
janamalik

XXX.XXX.14.206

devil napsal(a):
Taky se přídám..Annynka s Rollsikem zatím ji brávám občas na procházky je to ještě takové bobátko malé

teda, úžo fotky, hlavně ta, jak má psík vodítko v tlamě
tak já jsem vyštrachala ještě nějaké starší fotky z terénu, tak přidávám

3.11.2008 17:27
janamalik

XXX.XXX.14.206

janamalik napsal(a):
teda, úžo fotky, hlavně ta, jak má psík vodítko v tlamě
tak já jsem vyštrachala ještě nějaké starší fotky z terénu, tak přidávám

3.11.2008 18:10
caleta

XXX.XXX.84.230

dingouskova napsal(a):

Ahoj ,,dignouskova" máš moc pěkného koníka-kobylku? Chci se zeptat to křížený hucul s fjordem? a jak je starý(á)?? Mám doma podobnou kobču kříženka hucula s fjordem..

tady foto ještě s naším hafanem..teda už toho pesana nemáme..

3.11.2008 19:01
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

dingouskova napsal(a):

Tak my se taky přidáme.
Na fotce je A 1/1 My vina a barzojky Barathea a Xsara
... ale nejčastěji se mnou chodí ven BO malinois - narozdíl od chrtů si nevšímá zvěře

3.11.2008 19:14
red and white

XXX.XXX.125.26

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak my se taky přidáme.
Na fotce je A 1/1 My vina a barzojky Barathea a Xsara
... ale nejčastěji se mnou chodí ven BO malinois - narozdíl od chrtů si nevšímá zvěře

3.11.2008 19:15
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

někdy jsou psiska fakt drzý, kddyž namažu koníkům kopýtka sádlem tak jim to sádlo z kopyt olizují ... ale koním to kupodivu zatím nijak nevadilo

3.11.2008 19:48
dolinka

XXX.XXX.158.254

red and white napsal(a):
někdy jsou psiska fakt drzý, kddyž namažu koníkům kopýtka sádlem tak jim to sádlo z kopyt olizují ... ale koním to kupodivu zatím nijak nevadilo

taky přidám toho našeho pošuka

3.11.2008 20:17
dingouskova

XXX.XXX.72.105

caleta napsal(a):
Ahoj ,,dignouskova" máš moc pěkného koníka-kobylku? Chci se zeptat to křížený hucul s fjordem? a jak je starý(á)?? Mám doma podobnou kobču kříženka hucula s fjordem..

tady foto ještě s naším hafanem..teda už toho pesana nemáme..

Ahoj Moniko, je to valášek, bude mu 19 let, je to fjordhucul a nevyměnila bych ho, sice má svý mouchy ale to asi já taky.

3.11.2008 20:22
sabina

XXX.XXX.64.178

dingouskova napsal(a):
Ahoj Moniko, je to valášek, bude mu 19 let, je to fjordhucul a nevyměnila bych ho, sice má svý mouchy ale to asi já taky.

Koník zatím nejezdí..takže vycházky s náma pes taktéž provozuje

3.11.2008 20:58
kosicka

XXX.XXX.57.182

dingouskova napsal(a):

Moje zlatíčka...:-)

4.11.2008 13:26
caleta

XXX.XXX.84.230

dingouskova napsal(a):

Ahojda děkuji za odpověd té moji kobče je 20 roků a stále je to pěkná mrška vychytralá i když už se na ní nejezdí-vykoupila jsem jí z jatek za jateční cenu jen na rekreaci-někdo přede mnou jí protěžoval v tahu,má zničený záda a zadní nohy..ale ted jsem ji nechala připustit WPB vet říkal že to v pohodě ustojí tak doufám že jo.
Díky za odpověd

4.11.2008 16:26
rebeks

XXX.XXX.21.181

dingouskova napsal(a):

Trocha srandy...

4.11.2008 17:04
caleta

XXX.XXX.84.230

rebeks napsal(a):
Trocha srandy...

Ahoj ,,rebeks" dost dobrá fotka můj konuch rtaky takhle pronásleduje psy ale i kočky..jen škoda že nemám foto fakt dost dobrý

5.11.2008 13:45
anushka

XXX.XXX.2.62

caleta napsal(a):
Ahoj ,,rebeks" dost dobrá fotka můj konuch rtaky takhle pronásleduje psy ale i kočky..jen škoda že nemám foto fakt dost dobrý

Zdravím Dingouškovou a posílám nějaké letní fotky se Samíkem :-)
Nedokážu si to bez pejsků u koníků představit,jsou to všichni zlatíčka a za Samíka moc děkuju :-)))

Tady létající Samík :-)

5.11.2008 13:46
anushka

XXX.XXX.2.62

anushka napsal(a):
Zdravím Dingouškovou a posílám nějaké letní fotky se Samíkem :-)
Nedokážu si to bez pejsků u koníků představit,jsou to všichni zlatíčka a za Samíka moc děkuju :-)))

Tady létající Samík :-)

a tady na jízdárně,nevím jestli to bude vidět ale snad ano.Samík v pozadí

5.11.2008 13:47
anushka

XXX.XXX.2.62

anushka napsal(a):
a tady na jízdárně,nevím jestli to bude vidět ale snad ano.Samík v pozadí

a tady oba džuglíci :-)
od nejmenšího po největší:-)

5.11.2008 13:54
anushka

XXX.XXX.2.62

anushka napsal(a):
a tady oba džuglíci :-)
od nejmenšího po největší:-)

jeste jednu podzimni jsem nasla.

5.11.2008 21:38
sajma

XXX.XXX.144.98

anushka napsal(a):
jeste jednu podzimni jsem nasla.

mládež

5.11.2008 21:40
sajma

XXX.XXX.144.98

5.11.2008 22:05
medi

XXX.XXX.149.26

sajma napsal(a):

Skiminka s Bredíkem

5.11.2008 22:07
medi

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Skiminka s Bredíkem

A Bredík sám.

6.11.2008 09:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

dingouskova napsal(a):

6.11.2008 09:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tenhle se mooc líbí Kačence,vždycky se k němu vydá si ho prohlídnout.

7.11.2008 09:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tenhle se mooc líbí Kačence,vždycky se k němu vydá si ho prohlídnout.

Takhle s náma byl letos Fous na vandru,byl úžasnej,nikam neutíkal a pěkně si nás hlídal.

7.11.2008 09:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle s náma byl letos Fous na vandru,byl úžasnej,nikam neutíkal a pěkně si nás hlídal.

Takhle ho ale před silnicí musela mladá vždycky zabásnout,ale pak ho hned pustila.

7.11.2008 09:51
alfi pav

XXX.XXX.1.1

jaruska napsal(a):
Takhle ho ale před silnicí musela mladá vždycky zabásnout,ale pak ho hned pustila.

My taky jezdime do terenu spolecne

7.11.2008 09:53
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):
My taky jezdime do terenu spolecne

Tady bezbranny kun prcha pred mym vysoce nebezpecnym predatorem

7.11.2008 09:56
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):
Tady bezbranny kun prcha pred mym vysoce nebezpecnym predatorem

Nebo hafisko dostane postroj a tahne panicku do kopce (aspon psychicky, kdyz uz ne fyzicky).

tady muj frajer na oravskem dogtreku

Přidejte reakci

Přidat smajlík