naftalinka
napsal(a):
no a já jdu asi spinkat, takže se tu mějte a paaaaaaa zejtra
naftalinka
napsal(a):
no a já jdu asi spinkat, takže se tu mějte a paaaaaaa zejtra
Tak papa - brou noc
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Teda, jste to rozjeli, ta první fotečka je hustá Moc krásný Blaní
Jinak Zuzi, to se poohlížím už dlouho. Průser je, že na to, abych dojížděla někam 20 km jednu cestu nejsou korunky, pač to už je ustájko tak za 4 tis., takže ti do s dopravou vydá na 6 tis. a to jaksi, teď zrovna jsme byli bez prémií o výplatu, pač se prodalo málo zboží a to bych prostě na tu cestu tam neměla a co je tady, stojí za prd, navíc jsem náročná, že chci výběh s trávou, teď už bych byla ráda i kdyby aspoň na část dne a to je tady nemožný a když už je to s pastvou, tak tam není jízdárna nebo jenom travnatá
sadzi saj
napsal(a):
Teda, jste to rozjeli, ta první fotečka je hustá Moc krásný Blaní
Jinak Zuzi, to se poohlížím už dlouho. Průser je, že na to, abych dojížděla někam 20 km jednu cestu nejsou korunky, pač to už je ustájko tak za 4 tis., takže ti do s dopravou vydá na 6 tis. a to jaksi, teď zrovna jsme byli bez prémií o výplatu, pač se prodalo málo zboží a to bych prostě na tu cestu tam neměla a co je tady, stojí za prd, navíc jsem náročná, že chci výběh s trávou, teď už bych byla ráda i kdyby aspoň na část dne a to je tady nemožný a když už je to s pastvou, tak tam není jízdárna nebo jenom travnatá
JJ, ta se mi taky líbí - tak je jako první
Jde tam moc pěkně, co ?
Tahle je taky ukázková, co ?
lucky
napsal(a):
ta drezurní je kráásná a ty lítací jsou taky úúžasné všechny.
Tééda, já tady něco přepisovala a než jsem se nadála, tak další téma už sviští...ale jdu se vykoupat a ještě budu malovat v posteli..já se asi brzy zcvoknu
Tak Elí určitě děkuje za pochvalu
Tak taky Lucky makáš, ju ?
blanche
napsal(a):
Tak Elí určitě děkuje za pochvalu
Tak taky Lucky makáš, ju ?
JJ, makám..byla jsem se opláchnout, Usa dostala ještě trochu seníčka, chlebík a hlavně mi strašně oc musela popovídat co se stalo ve výběhu...no kecala strašně..to je desně ukecané zvíře. Chodí se vzadu pod jabloní a hledá, jestli tam ještě něco není. Venku je celkem teplo, už se prospala, tak šmejdí. Vlastně si říkám, že ti koně zavření pořád v boxech jsou fakt chudáci. Vidím to na ni, že ona co může, tak chodí po venku. Zajde si do stáje na jídlo, pití, odpočinout, hodí bobek na hajzlík, případně sebou praští a spí, ale jinak chodí po venku, pase se, nebo jen podřimuje, ale je venku a moc ráda.
tak ahojky..já budui ještě chvíli makat, ráno asi vstanu hoodně brzy, musím to dodělat a pak poslat
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
JJ, makám..byla jsem se opláchnout, Usa dostala ještě trochu seníčka, chlebík a hlavně mi strašně oc musela popovídat co se stalo ve výběhu...no kecala strašně..to je desně ukecané zvíře. Chodí se vzadu pod jabloní a hledá, jestli tam ještě něco není. Venku je celkem teplo, už se prospala, tak šmejdí. Vlastně si říkám, že ti koně zavření pořád v boxech jsou fakt chudáci. Vidím to na ni, že ona co může, tak chodí po venku. Zajde si do stáje na jídlo, pití, odpočinout, hodí bobek na hajzlík, případně sebou praští a spí, ale jinak chodí po venku, pase se, nebo jen podřimuje, ale je venku a moc ráda.
tak ahojky..já budui ještě chvíli makat, ráno asi vstanu hoodně brzy, musím to dodělat a pak poslat
Dobré ránko!
Panejo, to je foteček krásných, fakt krásné, Elí je opravdu kočka.
Já už zase tady, komu jsem co udělala? Zase mi tu hodili práce, s kterou neumím hnout. No fakt naprd. Tohle nesnášim.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Panejo, to je foteček krásných, fakt krásné, Elí je opravdu kočka.
Já už zase tady, komu jsem co udělala? Zase mi tu hodili práce, s kterou neumím hnout. No fakt naprd. Tohle nesnášim.
Chudáčku. V kolik ráno vlastně vstáváš? Já si nařídila budíka na 6...ehm...pak jsem si ho přeřídila na 7...nooo...a nakonec jsem se vykopla z postele v 7.15
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
Chudáčku. V kolik ráno vlastně vstáváš? Já si nařídila budíka na 6...ehm...pak jsem si ho přeřídila na 7...nooo...a nakonec jsem se vykopla z postele v 7.15
No budíka mám na 5:15, druhého na 5:25, vstávám tak po půl šesté. V šest už musíme pádit, takže času málo.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
brrrrrr...fůůůj
.
Tady je kráááásně, svítí sluníčko!
Dobré ráno,
super fotečky, co Elí se fest předváděla
Tady teda hnusně mlhavo a lezavo.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
super fotečky, co Elí se fest předváděla
Tady teda hnusně mlhavo a lezavo.
No jo, co nadělám, nejhorší je, že člověk vstává tak brzy a ke koním dorazí před tmou. Fakt naprd no. Holt tohle sídlo práce je taky zlo. Odtud se dostat, to je taky na hodinu. Když člověk nejezdí autem, tak je tu odřízlej.
U nás taky mírnej opar, sluníčko bůhvíkde.
zvířátková
napsal(a):
No jo, co nadělám, nejhorší je, že člověk vstává tak brzy a ke koním dorazí před tmou. Fakt naprd no. Holt tohle sídlo práce je taky zlo. Odtud se dostat, to je taky na hodinu. Když člověk nejezdí autem, tak je tu odřízlej.
U nás taky mírnej opar, sluníčko bůhvíkde.
Tady krásně sluiníčko, Usu jsem dala na pastvu, cestou jsme trochu klusaly a pak jsem si ji vzaa na chvíli do kruhovky..zítra máme ten trénink, tak trocha testace
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tady krásně sluiníčko, Usu jsem dala na pastvu, cestou jsme trochu klusaly a pak jsem si ji vzaa na chvíli do kruhovky..zítra máme ten trénink, tak trocha testace
No já si jdu ohřát obídek
Tak Lucky nějaký fotečky pořiď
sadzi saj
napsal(a):
No já si jdu ohřát obídek
Tak Lucky nějaký fotečky pořiď
Nooo..ono asi nebude co fotit.....vzteklého nasraného koně...chudinka..na jedné straně si říkám..božatko moje malinké..je to takové velké mimino pořád...no a na druhé straně si říkám v rozperu...ať potvůrka dostane zabíračku na bednu
..už vidím, jak z ní bude lít...z nervů
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Nooo..ono asi nebude co fotit.....vzteklého nasraného koně...chudinka..na jedné straně si říkám..božatko moje malinké..je to takové velké mimino pořád...no a na druhé straně si říkám v rozperu...ať potvůrka dostane zabíračku na bednu
..už vidím, jak z ní bude lít...z nervů
Koukám, že je taky pěkně nasírací, když se po ní něco chce a dáma musí makat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
čau!!!
Jste tu??? Pracuje někdo?? A taaak????
Jo jo, já tu stále trčím
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, já tu stále trčím
Přidávám se k trčícím
Teda, dneska u nás už teď pomalu tma. Jde to pěkně z kopce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
ale, už to máš za pár, ne?
Hm, u nás se to zatím drží, ale myslím, že než padne půl pátá
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
no to jo, tady na Kladně je mlha jako blázen!!! Já jsem ráda, že už to mám dneska všechno za sebou a jsem doma v teple
Se máš, závidím, já před sebou, hoňka a stejně stihneme jenom flákačskou procházku na ruce, možná lonž.
sadzi saj
napsal(a):
Se máš, závidím, já před sebou, hoňka a stejně stihneme jenom flákačskou procházku na ruce, možná lonž.
V tomhle je mi tě líto, to mojí záchranou, když jedu po práci ke koním tak je ta hala.
No hale bych se pos......... byla jsem docela unavená tak jsem chtěla aspoň hoďku a půl spát páč teď dávají v TV hokej a je 100 letý vyročí a chci na to koukat. Takže jsem dycky zabrala a telefon, zabrala a telefon, no a když už mi telefon takhle během hodiny zazvonil po pátý tak jsem ho vytípla a vypla a jsem akorát tak nas............, nevyspalá a mrzutá!!Že mě aspoň jeden den nenechaj ty lidi na pokoji!!!!!!!!! Takže te´d i kdyby skály padaly tak se mi prostě nikdo nedovolá a hotovo!!!!
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
pažravec v akci
když nemůžu fotit koníky, tak jsem přesedlala na domácí drobečky...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
zvířátková
napsal(a):
no tak ty jsou oba taky pořádný, králík nažranej, papouch načepejřenej!!!!
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
no tak ty jsou oba taky pořádný, králík nažranej, papouch načepejřenej!!!!
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Nj, Bobo je žebroděj, furt panáčkuje a čeká, kdo jí co dá, když už jde kolem. Kdyby aspoň někdy hejbla zadkem a vylezla z té klece, ale to neexistuje, v kleci se mi pořádně ani nevejde do záběru, takže je to naprd.
zvířátková
napsal(a):
Nj, Bobo je žebroděj, furt panáčkuje a čeká, kdo jí co dá, když už jde kolem. Kdyby aspoň někdy hejbla zadkem a vylezla z té klece, ale to neexistuje, v kleci se mi pořádně ani nevejde do záběru, takže je to naprd.
Teda Bobšu Ti závidím. My s mámou pořád vzpomínáme na Michalka...první i druhý..byli úplně jiní. Máma už samici nechce. Kluci byli takoví vlezlí, pořád chodili jako pejsci, mazlili se moc rádi. Tahle je jen sama pro sebe..jak po ni něco chceš, je nasraná, jen žere, sere...aspoň že chodí na ten hajzlík, a chrápe za závěsem. Podrbat se přijde tak večer na 5 minut k mámě a stejně za chvíli táhne do háje. A to její drbání je jen že leží na zemi a máam ji podrbe za ušima a hladí ji...pak frnkne pod gauč. Chytit se pořádně nedá, aby přišla sama a třeba jen něco somrovala, to ani náhodou. Jak už ji člověk ulapí, tak sedí v náruči, olíže mě a tak, ale normálně se chytit nedá, to člověk musí nahnat někde do chodby a zavřít všechny dveře, aby neunikla, pak se nechá chytit, ale jinak ne. Ještě je nasraná jak ji někdo něco někam posune a vrčí. Jsem z toho trochu zklamaná, myslela jsem taky, že ta samička bude přítulnější, ale ať jsme se snažili jak chtěli, tak není...teda s oběmi králíky před tím je to nesrovnatelné. Mrzí mě to. Hlavně máma už králíka doma nechce ani vidět. Oba Michálci sice sem tam zlobili..co polštářů zlikvidovali, sem tam něco pochcali atd. , ale aspoň o nich člověk věděl, chodili se stále mazlit, lezli po nás u televize, prostě se s nimi člověk mohl pomazlit. Každý byl jiný, ale vlastně oba ti samečci byli podobní. Ale tahle samička je úplně jiná povaha..docela lituji, že jsem se na tu samici nechala překecat.
No co naděláme...už to s námi tady nějak doklepe, no...zase nejsem z lidí, co se zvířat zbavují. Jenom mě mrzí, že ať se člověk snaží jak chce, tak ona má svoji hlavu a bude prostě samorost a nic víc...akorát mě vítá, když vidí, že jsem ji přivesla hromadu trávy..to jsem ji dobrá.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Ahojky,
super fotky ,,, Kvávíci jsou super
Lucky, nezoufej, třeba se ještě změní, co ?
Já jsem měla prvního králíčka a byla to samička - a byla naprosto v pohodě - moc ráda se taky mazlila - bylo to zlatíčko
Téééda, mě to tu opět nebaví
Dobré ránko, děvčátka!
Taky si myslím, že na pohlaví to nezáleží, holt osobnost no. Já měla 2 samičky a obě maximální mazlové, teda tahle taky nemusí do náruče, ale jak je furt špinavá, tak se o to ani nesnažim. Hladit to jo, to bych u ní mohla sedět celý den a muchlat jí, ale teritorium svojí klece nepřekročí, už fakt nevim, sice není tlustá a tak, ale pohyb potřebuje, však je to pro srdíčko a celkově prospěšný. Když se jenom převaluje z boku na bok, tak se moc nepohybuje. Ale přece jí nebudu nutit, vyhazovat jí, zavírat jí klec, aby nemohla zpátky. Když nechce, tak nechce, nenadělám nic.
O tom, jak mě to tu baví ani nemluvě.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko, děvčátka!
Taky si myslím, že na pohlaví to nezáleží, holt osobnost no. Já měla 2 samičky a obě maximální mazlové, teda tahle taky nemusí do náruče, ale jak je furt špinavá, tak se o to ani nesnažim. Hladit to jo, to bych u ní mohla sedět celý den a muchlat jí, ale teritorium svojí klece nepřekročí, už fakt nevim, sice není tlustá a tak, ale pohyb potřebuje, však je to pro srdíčko a celkově prospěšný. Když se jenom převaluje z boku na bok, tak se moc nepohybuje. Ale přece jí nebudu nutit, vyhazovat jí, zavírat jí klec, aby nemohla zpátky. Když nechce, tak nechce, nenadělám nic.
O tom, jak mě to tu baví ani nemluvě.
Dobré ranko,
tak naše Máňule to je mazlivka, tak jsme asi měli štěstí
My byli s Elí včera klasika prochajda, lonž a prochajda, ale potřebovala bych nějaký reflexní pásky, aby jsme byli vidět
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ranko,
tak naše Máňule to je mazlivka, tak jsme asi měli štěstí
My byli s Elí včera klasika prochajda, lonž a prochajda, ale potřebovala bych nějaký reflexní pásky, aby jsme byli vidět
Kráásná fotečka!
No, Michalku když ulapím, tak mi vydrží v náruči klidně hodinu, ale to bych ji musela nahánět pokaždé do rohu a ještě se vysmetne atd..normálně se nedá chytit, ani pohladit. Vůbec.
Jinak ty reflexní pásky jsem měla 4, ale jednu mi ztratila. Taky musím dokoupit a udělat nebo něco vymyslet..chodíme z pastvy už za tmy, včera skoro celou cestu klusala domů a tjma jako v prdeli..naštěstí u nás skoro nic nejezdí, takže jsem potkaly dvě auta jen na začátku a pak ještě tři někde uprostřed a jinak nic.
Holky..mě je zléé.....my si dnes uřízneme s Usou ooostudu. Ještě štěstí, že Karla je kámoška a tak snad nebude tolik v šoku, že nic neumíme
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Kráásná fotečka!
No, Michalku když ulapím, tak mi vydrží v náruči klidně hodinu, ale to bych ji musela nahánět pokaždé do rohu a ještě se vysmetne atd..normálně se nedá chytit, ani pohladit. Vůbec.
Jinak ty reflexní pásky jsem měla 4, ale jednu mi ztratila. Taky musím dokoupit a udělat nebo něco vymyslet..chodíme z pastvy už za tmy, včera skoro celou cestu klusala domů a tjma jako v prdeli..naštěstí u nás skoro nic nejezdí, takže jsem potkaly dvě auta jen na začátku a pak ještě tři někde uprostřed a jinak nic.
Holky..mě je zléé.....my si dnes uřízneme s Usou ooostudu. Ještě štěstí, že Karla je kámoška a tak snad nebude tolik v šoku, že nic neumíme
Jj, jediný ještě barevný, jinak u statku z podzima už ani ťuk
Lucky a kde si to kupovala?? Taky něco potřebuje, ono přece jenom, jistota je jistota, u nás taky moc aut není, ale nechci to riskovat.
Jsem se zrovna chtěla zeptat, jak se těšíš na trénink
sadzi saj
napsal(a):
Jj, jediný ještě barevný, jinak u statku z podzima už ani ťuk
Lucky a kde si to kupovala?? Taky něco potřebuje, ono přece jenom, jistota je jistota, u nás taky moc aut není, ale nechci to riskovat.
Jsem se zrovna chtěla zeptat, jak se těšíš na trénink
Já to nekupovala, já si to vyrobila... z reflexní pásky co jsem koupila normálně v galanterce a něco k tomu..jenom ten jeden mi někde loni ztratila
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Já to nekupovala, já si to vyrobila... z reflexní pásky co jsem koupila normálně v galanterce a něco k tomu..jenom ten jeden mi někde loni ztratila
No já právě netuším, kde bych to u nás sehnala , ale to si tam přišívala suchý zipy nebo něco, ne??
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
JJ, suché zipy a podkládala jsem to takovou pěnovkou, aby ji to neotlačilo
A na kolik myslíš, že tě cca vyšla domácí výroba??
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
A na kolik myslíš, že tě cca vyšla domácí výroba??
No tak ta fotka je fakt krásná, sakriš, to je ale krásný portrétek.
My máme 2 pásky pro lidi, ale je to klasicky na suchý zip, určené je to ale na ruce, takže si myslím, že koni to bude akorát. Je fakt, že v tom týdnu jezdit nestihnu, jenom o víkendu za světla, ale taky mě to už nepadlo, přece jenom furt mlha. Navíc auta už jezdí i v lese, po různých cestičkách, kam člověk zajede.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No tak ta fotka je fakt krásná, sakriš, to je ale krásný portrétek.
My máme 2 pásky pro lidi, ale je to klasicky na suchý zip, určené je to ale na ruce, takže si myslím, že koni to bude akorát. Je fakt, že v tom týdnu jezdit nestihnu, jenom o víkendu za světla, ale taky mě to už nepadlo, přece jenom furt mlha. Navíc auta už jezdí i v lese, po různých cestičkách, kam člověk zajede.
No jo, Blanka je naše šikulka
Budu to muset nějak vymyslet
A co teprve tahle, ta je kráásná
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
No jo, Blanka je naše šikulka
Budu to muset nějak vymyslet
A co teprve tahle, ta je kráásná
To jo, škoda, že ty na šírku jsou tady tak malé.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
domácí výroba? Hele..já ti ani nevím...je to staré cca tři roky, už si nepamatují vůůbec kolik stála ta páska atd. Fakt nee.
Copak páska, ale ty sucháče a našít to na to, to nevim nevim
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Copak páska, ale ty sucháče a našít to na to, to nevim nevim
To zvládněš, když jsem i já ušila ty obaly na podbřišník, tak suchej zip tam taky spíchneš levou zadní
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To zvládněš, když jsem i já ušila ty obaly na podbřišník, tak suchej zip tam taky spíchneš levou zadní
No jestli to jde vůbec ručně, ale asi snad jo, pač stroj doma nemám
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak jsem byla venku a je tam teda teploučko a krásně
Lucky, tak to musíš potom poreferovat, jak to šlo
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Tak jsem byla venku a je tam teda teploučko a krásně
Lucky, tak to musíš potom poreferovat, jak to šlo
Teda, z Arwen už je kus ženský, co?
zvířátková
napsal(a):
No joo, taky koukám, že roste jako z vody. Náš Darések je nyní čertvě zase strejdou
. Jeho ségra má 9 krásných miminek
..můžete juknout na novinky tady.. http://www.newfoundland.cz/ ...mají tam i fotečky novorozenců..táákové myšičky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No jo, roste jako z vody holčina jedna, zrovna dneska ráno vlezla vedle k sousedovi ale
Stařenka, aby jí to nebylo líto
sadzi saj
napsal(a):
No jo, roste jako z vody holčina jedna, zrovna dneska ráno vlezla vedle k sousedovi ale
Stařenka, aby jí to nebylo líto
jak je stařenka stará?
Holky, za hodinku pojedu ke koním..no mě trefí. Už vidím jaký bordel bude Bin Ládinka dělat, že po ní chce někdo opravdovou prááci.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
jak je stařenka stará?
Holky, za hodinku pojedu ke koním..no mě trefí. Už vidím jaký bordel bude Bin Ládinka dělat, že po ní chce někdo opravdovou prááci.
Jj, říkali nějak mezi 10 - 12 rokem, ale my už jí máme myslím cca 1,5 roku skoro.
Tak na Vás budeme myslet
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
jj...jdu se znemožnit. To bude oostuda
Fanynka je taky pěkná, já mám pro ty starý šedý čuminy slabost.
To jsem zvědavá, jak to s trenérkou půjde. Konečně se po těch karambolech dočkaly.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
Fanynka je taky pěkná, já mám pro ty starý šedý čuminy slabost.
To jsem zvědavá, jak to s trenérkou půjde. Konečně se po těch karambolech dočkaly.
Je tu ještě někdo???
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Je tu ještě někdo???
Jo jo, já tu tvrdnu a čekám, až odbije půl pátá
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, já tu tvrdnu a čekám, až odbije půl pátá
No já tady asi taky strávim mládí, tak pěkně se venku udělalo, nj, ale slunko už zalejzá, takže dneska zase jenom zavřít a jít domů, čuměl do blba, nesnášim tohle počasí, jsem doma brzy a nevím, co bych dělala.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No já tady asi taky strávim mládí, tak pěkně se venku udělalo, nj, ale slunko už zalejzá, takže dneska zase jenom zavřít a jít domů, čuměl do blba, nesnášim tohle počasí, jsem doma brzy a nevím, co bych dělala.
Fíha, tak to já mám pořád co dělat, jsem ráda, když si večer sednu a na chvíli si odpočinu u telky nebo u nějakýho čtení
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Fíha, tak to já mám pořád co dělat, jsem ráda, když si večer sednu a na chvíli si odpočinu u telky nebo u nějakýho čtení
No ona by práce byla, ale chuť ne. No a pak mě teprve štvou, když v té telce nic nedávají, když by se člověk chtěl u toho rozvalit a jenom koukat, a on program naprd.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No ona by práce byla, ale chuť ne. No a pak mě teprve štvou, když v té telce nic nedávají, když by se člověk chtěl u toho rozvalit a jenom koukat, a on program naprd.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
holt mi to focení u koníků chybí, no
Ahojky,
ten čumáček je super
Teda, jsem čekala reference od Lucky a zatím nic, tak snad to holky přežili bez velkých nervů
Elčí se dneska láskovala s kolegyní, boxík měla kupodivu hezky vykydaný, připravenou mrkvičku, tak jsem jí tam dala hezky seníčko, tak si pak šmákla, dneska měla flákačenko.
blanche
napsal(a):
To jsou kráásné fotečky tlaminky a papouchů. Oni jsou tááák kráásní
.
Tak, co chcete slyšet? Trénink supéér!
Všichni tři koně teda měli půl hodinku a byli kaput.... ono do těch 5 už byla tma dost. A na poprvé to stačilo..nic se nemá přehánět.
První šla Usa.... heh...no....ukázaly jsme trochu co umíme...a neumíme a tak. Pak jsem ji dotáhla ještě...se trochu vyfoukla a sedla si na ni Kája...tééda..to bylo. Usa byla vzteklá jak něco. Pracovala na ohýbání základní, Usa byla rovná jako prkno, navíc špatně se ohýbá na levou stranu, na pravou to jde lépe. No a musela hezky ohýbat se v malém kruhu a snižovat hlavičku atd. ...no a musela něco dělat a šilhala na mě...a teda to byl vzteklý uň
. Nasraná byla pěkně, vynervená za chvíli sama ze sebe..to Kája nic moc nedělala, ale Usa měla mrtvici
...no dneska bude chrápat jak zabitá..a to pořádně nic nedělala..jen se nervila
. Ale na konci už chodila jak hodinky, krásně uvolněná, ohebná, zastavení, couvání, malé kruhy, velké kruhy, krok, klus, už ji to pak fakt šlo. Je moc šikovná a jemná. Ona Karla ani moc nepotřebovala, na Usu stačí trochu, chvíli se vzteká, ale pak povolí. Ale i tak byla kaput
.
Pak šla Jana s Athoskem...chvíli jezdila ona a pak Karla a teda Atík je jak buldozer, dělal bordel, ale pak už byl taky šikovný a spoustu věcí pochopil. No nejhůř na tom byla možná Betka, která byť starší a prý kdysi přiježděná, byla jako pako. Vymýšlela, nevěděla pak jak se Karly zbavit, ale nedařilo se ji. Nakonec teda šlapala jak hodinky, ovšem zpocená byla jakoby přišla z řeky a mezi stehny našlehala šlehačku .
Ale bylo to celé fajn, máme úkol do příště a víme co pilovat. Domů šla Usa teda už unavená, ale půl cesty jsem na ni jela a teda musím říct...poslouchala jako hodinky a reagovala naprosto špičkově.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
To jsou kráásné fotečky tlaminky a papouchů. Oni jsou tááák kráásní
.
Tak, co chcete slyšet? Trénink supéér!
Všichni tři koně teda měli půl hodinku a byli kaput.... ono do těch 5 už byla tma dost. A na poprvé to stačilo..nic se nemá přehánět.
První šla Usa.... heh...no....ukázaly jsme trochu co umíme...a neumíme a tak. Pak jsem ji dotáhla ještě...se trochu vyfoukla a sedla si na ni Kája...tééda..to bylo. Usa byla vzteklá jak něco. Pracovala na ohýbání základní, Usa byla rovná jako prkno, navíc špatně se ohýbá na levou stranu, na pravou to jde lépe. No a musela hezky ohýbat se v malém kruhu a snižovat hlavičku atd. ...no a musela něco dělat a šilhala na mě...a teda to byl vzteklý uň
. Nasraná byla pěkně, vynervená za chvíli sama ze sebe..to Kája nic moc nedělala, ale Usa měla mrtvici
...no dneska bude chrápat jak zabitá..a to pořádně nic nedělala..jen se nervila
. Ale na konci už chodila jak hodinky, krásně uvolněná, ohebná, zastavení, couvání, malé kruhy, velké kruhy, krok, klus, už ji to pak fakt šlo. Je moc šikovná a jemná. Ona Karla ani moc nepotřebovala, na Usu stačí trochu, chvíli se vzteká, ale pak povolí. Ale i tak byla kaput
.
Pak šla Jana s Athoskem...chvíli jezdila ona a pak Karla a teda Atík je jak buldozer, dělal bordel, ale pak už byl taky šikovný a spoustu věcí pochopil. No nejhůř na tom byla možná Betka, která byť starší a prý kdysi přiježděná, byla jako pako. Vymýšlela, nevěděla pak jak se Karly zbavit, ale nedařilo se ji. Nakonec teda šlapala jak hodinky, ovšem zpocená byla jakoby přišla z řeky a mezi stehny našlehala šlehačku .
Ale bylo to celé fajn, máme úkol do příště a víme co pilovat. Domů šla Usa teda už unavená, ale půl cesty jsem na ni jela a teda musím říct...poslouchala jako hodinky a reagovala naprosto špičkově.
No velkém ten čumák vypadá dobře, ale tady je to naprd.
No tak vidíte, jak se vám to povedlo .
Já jsem vytočená, jsem se pěkně najedla a říkám si, dam si nějakou mlsku. Tak jsem sáhla po bílé čokoládě s křupinkama. Sežvejkala jsem 2 velké kostičky a najednou ejhle. Pusa pracuje, tak lítnu se podívat na ten obal, no píšou tam, že tam můžou být známky různých ořechů. No to mám radost, jsem totiž alergická na vlašáky. A ty že najdu v takovéhle čokoládě jsem fakt nečekala. To bude zase na hodiny, než mi ta pusa splaskne, fakt nechutnej pocit.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No velkém ten čumák vypadá dobře, ale tady je to naprd.
No tak vidíte, jak se vám to povedlo .
Já jsem vytočená, jsem se pěkně najedla a říkám si, dam si nějakou mlsku. Tak jsem sáhla po bílé čokoládě s křupinkama. Sežvejkala jsem 2 velké kostičky a najednou ejhle. Pusa pracuje, tak lítnu se podívat na ten obal, no píšou tam, že tam můžou být známky různých ořechů. No to mám radost, jsem totiž alergická na vlašáky. A ty že najdu v takovéhle čokoládě jsem fakt nečekala. To bude zase na hodiny, než mi ta pusa splaskne, fakt nechutnej pocit.
Lucky, tak jste to zvládli, super a ty si na ní taky jezdila a upravovala ti sed a tak nebo jenom ta ženština?? No jo, Usa je jak Elí, ta jak je okolo ní natož na ní někde jiný, tak se taky může po....
Mánička tady teď řádila, jak černá ruka
Tak to je pech teda Leo, já si dala mlíko a čoko kuličky, no žaludek se nějak hlásil o příděl.
Jsem dneska chtěla jít ven s prckem, ale Fanouš celá natěšená, běhala, skákala, hejkala, jako že si myslela, že jde ven, takže jsem nakonec musela jít se dvouma psiskama
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Lucky, tak jste to zvládli, super a ty si na ní taky jezdila a upravovala ti sed a tak nebo jenom ta ženština?? No jo, Usa je jak Elí, ta jak je okolo ní natož na ní někde jiný, tak se taky může po....
Mánička tady teď řádila, jak černá ruka
Tak to je pech teda Leo, já si dala mlíko a čoko kuličky, no žaludek se nějak hlásil o příděl.
Jsem dneska chtěla jít ven s prckem, ale Fanouš celá natěšená, běhala, skákala, hejkala, jako že si myslela, že jde ven, takže jsem nakonec musela jít se dvouma psiskama
To já dneska čuměla, říkám, Bobu člověk nevidí se pořádně ani hnout a přijdu a každý den kolem klece neskutečně nastláno. Nevim, jak to dělá.
No hnus, naštěstí tam toho zřejmě vcelku málo, jelikož už to pomalu ustupuje. Ale to bych vždycky vraždila, dávám si na to bacha, ale to člověka nenapadne. A většinou to přijde až, když to snim.
No tak jestli holky poslouchají, tak proč ne. Však té druhé by to pak mohlo být líto.
zvířátková
napsal(a):
To já dneska čuměla, říkám, Bobu člověk nevidí se pořádně ani hnout a přijdu a každý den kolem klece neskutečně nastláno. Nevim, jak to dělá.
No hnus, naštěstí tam toho zřejmě vcelku málo, jelikož už to pomalu ustupuje. Ale to bych vždycky vraždila, dávám si na to bacha, ale to člověka nenapadne. A většinou to přijde až, když to snim.
No tak jestli holky poslouchají, tak proč ne. Však té druhé by to pak mohlo být líto.
No já jezdila chvíli na začátku, abychom ukázaly trochu co umíme...ono v kruhovce toho moc nenji...když slečna není zvyklá v kruhovce jezdit. My tam vždycky dělali ze země a jezdili v terénu a jako pracovat v kruhovce bere jako týrání a byly jsme tam snad 5x jezdit.
..noooo..takže teď konečně budeme pořádně trénovat. Jako ona toho fakt moc neumí.
lucky
napsal(a):
No já jezdila chvíli na začátku, abychom ukázaly trochu co umíme...ono v kruhovce toho moc nenji...když slečna není zvyklá v kruhovce jezdit. My tam vždycky dělali ze země a jezdili v terénu a jako pracovat v kruhovce bere jako týrání a byly jsme tam snad 5x jezdit.
..noooo..takže teď konečně budeme pořádně trénovat. Jako ona toho fakt moc neumí.
Byla tu diskuze na reflexní pásky.
Jezdíme taky za šera a to v reflexních vestách. Vypadáme sice jak policajti na koních, ale mě to nevadí.Hlavně, že jsme vidět.
Koníci mají pásky na nohách, loni jsem si je objednala od nějaké holčiny.
Jednu jsme ztratily, tak si ji spíchnu doma. Stačí koupit vestu za 39 Kč, odstřihnout
tu pásku a na konec našít suchý zip. Nebo snad i refl. pásky by mohli mít v galanterce.Nejsem žádná švadlenka, ale tohle zvládnu. Je to chvíle práce, ale na netu je někdo nabízí za 260 Kč a to se mi zdá moc na to, že si jí můžu ušít doma.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
marketka
napsal(a):
Byla tu diskuze na reflexní pásky.
Jezdíme taky za šera a to v reflexních vestách. Vypadáme sice jak policajti na koních, ale mě to nevadí.Hlavně, že jsme vidět.
Koníci mají pásky na nohách, loni jsem si je objednala od nějaké holčiny.
Jednu jsme ztratily, tak si ji spíchnu doma. Stačí koupit vestu za 39 Kč, odstřihnout
tu pásku a na konec našít suchý zip. Nebo snad i refl. pásky by mohli mít v galanterce.Nejsem žádná švadlenka, ale tohle zvládnu. Je to chvíle práce, ale na netu je někdo nabízí za 260 Kč a to se mi zdá moc na to, že si jí můžu ušít doma.
Dobré ránko!
Zaplaťpánbůh, že už se to přelomilo, a už jenom necelé 2 dny, mě brzy klepne. Celkově je to tu fajn, ale ty scény a řeči od šéfa poslední dobou vzrůstají a já to nepobírám, dělám si z toho hlavu, a to se mi sakra nelíbí.
No, dlouhá šichta před náma. Dneska uklízim na sucho, zjistila jsem, že jsem si v úterý z vytírání se savem vyžrala spoustu fleků na nohavici u jeansů, takže mě to pěkně štve, takhle je nenávratně zničit .
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Zaplaťpánbůh, že už se to přelomilo, a už jenom necelé 2 dny, mě brzy klepne. Celkově je to tu fajn, ale ty scény a řeči od šéfa poslední dobou vzrůstají a já to nepobírám, dělám si z toho hlavu, a to se mi sakra nelíbí.
No, dlouhá šichta před náma. Dneska uklízim na sucho, zjistila jsem, že jsem si v úterý z vytírání se savem vyžrala spoustu fleků na nohavici u jeansů, takže mě to pěkně štve, takhle je nenávratně zničit .
Ahojky, vidím, že ty ,,dobré, vztahy nejsou jen u nás.
Je nás 5 v kanclu. Se šéfem vycházím v pohodě, ale zbytek lidí moc ne.
Asi jen proto,že jsem tolerantní a nehádám se. Takže jsem černá ovce kanceláře.
Je někdy nepříjemný, když vpadnu do místnosti a hovor utichá. Asi se všichni bojí,
abych nežalovala šéfovi. Hihi, i když jsem to nikdy nedělala a dělat nehodlám. Jen spolu vycházíme v dobrém a to asi všechny štve. Žádné finanční výhody rozhodně nemám. Dřu tam jak kůň za pár korun, ale jsem ráda, že můžu být mezi lidma, i když někdy bych ten kolektiv vážně vyměnila.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
marketka
napsal(a):
Ahojky, vidím, že ty ,,dobré, vztahy nejsou jen u nás.
Je nás 5 v kanclu. Se šéfem vycházím v pohodě, ale zbytek lidí moc ne.
Asi jen proto,že jsem tolerantní a nehádám se. Takže jsem černá ovce kanceláře.
Je někdy nepříjemný, když vpadnu do místnosti a hovor utichá. Asi se všichni bojí,
abych nežalovala šéfovi. Hihi, i když jsem to nikdy nedělala a dělat nehodlám. Jen spolu vycházíme v dobrém a to asi všechny štve. Žádné finanční výhody rozhodně nemám. Dřu tam jak kůň za pár korun, ale jsem ráda, že můžu být mezi lidma, i když někdy bych ten kolektiv vážně vyměnila.
No to my jsme malá firmička, v praxi jsem kancelářská jenom já a já, takže o kolektivu nemůže být řeč . Pak tu máme 15 dělníků, z kterých mi vadí jenom jedna šéfova vleprdelka. Pak jenom skvělý vedoucí, no a šéf, který se dost mění a je fakt ošklivější a ošklivější, no začínám to míň a míň pobírat a děsně mi to vadí.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No to my jsme malá firmička, v praxi jsem kancelářská jenom já a já, takže o kolektivu nemůže být řeč . Pak tu máme 15 dělníků, z kterých mi vadí jenom jedna šéfova vleprdelka. Pak jenom skvělý vedoucí, no a šéf, který se dost mění a je fakt ošklivější a ošklivější, no začínám to míň a míň pobírat a děsně mi to vadí.
Dobré ráno,
tak zase v rachotě, to je hnus, u nás dneska mlhavo, no nic moc
My jsme v kanclu celkem 5 lidí i se šéfem a jeho asistentkou a pak 2 moje kolegyně a jednu bych občas vystřelila na Mars , proč nechodíme k doktorům po prac. době, proč mám zubaře v Praze atd. na pěst
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
tak zase v rachotě, to je hnus, u nás dneska mlhavo, no nic moc
My jsme v kanclu celkem 5 lidí i se šéfem a jeho asistentkou a pak 2 moje kolegyně a jednu bych občas vystřelila na Mars , proč nechodíme k doktorům po prac. době, proč mám zubaře v Praze atd. na pěst
Ahoj! Dobré ráno.
Jo, nejhorší je kolektiv samé baby. Je to blbé, ale je to tak.
Jiank u nás docela místy zase povichr, na chvíli to ustane a pak mě málem odneslo, když jsem vynášela bobany.
Usa teda měly vyluxováno každé stébélko sena..že by tááákový hlad po včerejšku? Dneska ji dám asi od ježdění klid, bude ji všechno bolet. Jen ji teda musím řádně vyfoukat, protože je samá sůl.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ahoj! Dobré ráno.
Jo, nejhorší je kolektiv samé baby. Je to blbé, ale je to tak.
Jiank u nás docela místy zase povichr, na chvíli to ustane a pak mě málem odneslo, když jsem vynášela bobany.
Usa teda měly vyluxováno každé stébélko sena..že by tááákový hlad po včerejšku? Dneska ji dám asi od ježdění klid, bude ji všechno bolet. Jen ji teda musím řádně vyfoukat, protože je samá sůl.
Tady je teda hustá mlha
Lucky, jestli můžu poradit, je dobrý po trénink jít ven na vyjížďku či aspoň menší prochajdu na ruce, aby se protáhla a neboleli jí svaly, vytváří se kyselina mléčná v těle a když stojí, tuhnou jí svaly a bude jí bolet celý tělo, pohybem se to odplaví, takže je dobrý aspoň nějaký i lehký, aspoň tak mě to učila holčina ve stáji
sadzi saj
napsal(a):
Tady je teda hustá mlha
Lucky, jestli můžu poradit, je dobrý po trénink jít ven na vyjížďku či aspoň menší prochajdu na ruce, aby se protáhla a neboleli jí svaly, vytváří se kyselina mléčná v těle a když stojí, tuhnou jí svaly a bude jí bolet celý tělo, pohybem se to odplaví, takže je dobrý aspoň nějaký i lehký, aspoň tak mě to učila holčina ve stáji
však půjde na pastvinu....2km tam a tam celý den žrádýlko a k večeru zase zpátky..to se protáhne až až..ale nepolezu na ni dnes
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
však půjde na pastvinu....2km tam a tam celý den žrádýlko a k večeru zase zpátky..to se protáhne až až..ale nepolezu na ni dnes
sadzi saj
napsal(a):
Tak jsem ji nechala u Čipa..šli jsme kolem a moc plakal a volal ji, poslední dobou se pořádn pase u pana Dvořáka, protože je tam hrozně moc trávy, takže jsem ji dnes nechala u Čipítka. Byl moc rád a mám to blíže. Nevypadá to sice, že by mělo pršet, ale je zataženo.
Jo, mimochodem, Darések se zrovna zase stal tatínkem. Bohužel štěňátek je málo...ono majitelé byli rádi, že fena vůbec zabřezla, je šestiletá a nidky neměla štěnda. Kdyli jsme v zimě, ale nezabřezla, takže aspoň se to tentokrát povedlo. Moc chtěli si nechat fenečku, takže ta nakonec je na světě a dva pejsci. Bohužel bylo zadáno víc štěňat, lidé na to čekali, takže nemůžeme vyhovět, ale aspoň že je fenka v pořádku (i když musela na císaře, což se předpokládalo v jejím věku a prvnička) .
Kolem 5 se tam pojedeme podívat
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
Tak jsem ji nechala u Čipa..šli jsme kolem a moc plakal a volal ji, poslední dobou se pořádn pase u pana Dvořáka, protože je tam hrozně moc trávy, takže jsem ji dnes nechala u Čipítka. Byl moc rád a mám to blíže. Nevypadá to sice, že by mělo pršet, ale je zataženo.
Jo, mimochodem, Darések se zrovna zase stal tatínkem. Bohužel štěňátek je málo...ono majitelé byli rádi, že fena vůbec zabřezla, je šestiletá a nidky neměla štěnda. Kdyli jsme v zimě, ale nezabřezla, takže aspoň se to tentokrát povedlo. Moc chtěli si nechat fenečku, takže ta nakonec je na světě a dva pejsci. Bohužel bylo zadáno víc štěňat, lidé na to čekali, takže nemůžeme vyhovět, ale aspoň že je fenka v pořádku (i když musela na císaře, což se předpokládalo v jejím věku a prvnička) .
Kolem 5 se tam pojedeme podívat
Hned bych se na ty kuličky jela taky mrknout, sakra, mě by odtamtud museli táhnout, abych si nechtěla aspoň nějaké odnést . Já čekám na souseda, každým dnem si vezmou německého ohaře, se těším na prcka, zatím jsem viděla jenom fota.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
No jo..jsou to malé prdelky
A neláká vás někdy rozšířit řady? Tři už jste měli...
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
Nééé...stačíííí
Ale ono taková trojspřeží.....hm....
zvířátková
napsal(a):
Ale ono taková trojspřeží.....hm....
no hele.my tři psy měli a byla jsem ráda, že dva byli důchodci, kterým stačilo se projít kousek po okolí a nepotřebovali totik, jako tihle dva. Darés byl aktivka mladý, se kterým se chodilo a dědoušci chodili prostě na krátké proběhnutí kolem a stačilo jim do bohatě už. Ale tři aktivní psi jsou moc......stačí mi dva.....když s nimi jedu u kola každý zvlášť, tak je to zabíračka na čas.....všechno jako pokud i psi mají dělat, tak máš co dělat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no hele.my tři psy měli a byla jsem ráda, že dva byli důchodci, kterým stačilo se projít kousek po okolí a nepotřebovali totik, jako tihle dva. Darés byl aktivka mladý, se kterým se chodilo a dědoušci chodili prostě na krátké proběhnutí kolem a stačilo jim do bohatě už. Ale tři aktivní psi jsou moc......stačí mi dva.....když s nimi jedu u kola každý zvlášť, tak je to zabíračka na čas.....všechno jako pokud i psi mají dělat, tak máš co dělat
Ženský, mě to tu nebavííí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
jo?..já mám fofr
Se máš, ženský odjeli navštívit nemocnou kolegyni, telefony nezvoní , takže je klídek
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Já ještě hodinku a pak pofrčím za Elčí a jdeme testnout jízdárnu
sadzi saj
napsal(a):
Já ještě hodinku a pak pofrčím za Elčí a jdeme testnout jízdárnu
Tak to máte pravdu. Když jsou v kolektivu samé baby, to je pak něco. Ale vím, že jsem byla v jedné firmě, kde se i baby v pohodě snesly a bylo to tam fajn.-
Tady je to samá intrikánka, že už někdy uvažuji, jak s tím praštím.
marketka
napsal(a):
Tak to máte pravdu. Když jsou v kolektivu samé baby, to je pak něco. Ale vím, že jsem byla v jedné firmě, kde se i baby v pohodě snesly a bylo to tam fajn.-
Tady je to samá intrikánka, že už někdy uvažuji, jak s tím praštím.
No jo...lidi jsou různí..jak na trefíš na semetriky, tak to je zlé
Jukněte na něco..
http://uk.youtube.com/ watch?v=72-FrRRLLcc&feature=related (bacha 1 mezera)
http://uk.youtube.com/watch?v=DPQ1PIZcrko ----takového pomocníka bych potřebovala
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No jo...lidi jsou různí..jak na trefíš na semetriky, tak to je zlé
Jukněte na něco..
http://uk.youtube.com/ watch?v=72-FrRRLLcc&feature=related (bacha 1 mezera)
http://uk.youtube.com/watch?v=DPQ1PIZcrko ----takového pomocníka bych potřebovala
Jj Markét, máš pravdu, to jsem třeba v minulém zaměstání měla super babský kolektiv a to ženský ode mě starší min. o 10 let a více a super parta a tady jsme si blíž, ale stojí to za starou bačkoru a je nás tu míň
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jj Markét, máš pravdu, to jsem třeba v minulém zaměstání měla super babský kolektiv a to ženský ode mě starší min. o 10 let a více a super parta a tady jsme si blíž, ale stojí to za starou bačkoru a je nás tu míň
Jo tak o tom si s váma nepokecám, nemám zkušenosti, jsem mezi 17-ti chlapama jediná ženská .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jo tak o tom si s váma nepokecám, nemám zkušenosti, jsem mezi 17-ti chlapama jediná ženská .
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Teda, ale silně mě to tu neba .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Teda, ale silně mě to tu neba .
Mě už se to pomalu krátí, pokusím se prchnout ve čtvrt, tak uvidíme
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Mě už se to pomalu krátí, pokusím se prchnout ve čtvrt, tak uvidíme
No já čekám na taxíka. Ještě tak necelá půlhodinka, naprd no...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No já čekám na taxíka. Ještě tak necelá půlhodinka, naprd no...
Tak já frčím, tak mi držte palce, jestli vše dobře dopadne, mám pozitivní super zprávičku
lucky
napsal(a):
Jakou??
Jinak já taky frčím..pro holčí k Čipovi a jedeme se juknout na miminka
No to jo. My tam jsme zhruba stejně starý. Je to firma, kde jsem dělala před mateřskou, nyní jsem tam po mateřské nastoupila a netušila jsem, jak se některý lidi změnili k horšímu. Těm, co jsem věřila, mě jsou schopný osočit, nebo se se mnou nebavit a pošklebovat se mi za zády a hrát si na dámy.
Vím, že ty starší ženský byly vstřícnější, fakt, že jo. Už byly rozumný.
Dneska jsem měla neskutečný frmol. Šéf měl dovču, tak jsem dělala dva dny za něj a ke konci prac. doby jsem už skoro nevnímala. Jen ta almužna, to nestojí za řeč.
Ale zase, kde hledat práci, když je to blízko od domu, že?
marketka
napsal(a):
No to jo. My tam jsme zhruba stejně starý. Je to firma, kde jsem dělala před mateřskou, nyní jsem tam po mateřské nastoupila a netušila jsem, jak se některý lidi změnili k horšímu. Těm, co jsem věřila, mě jsou schopný osočit, nebo se se mnou nebavit a pošklebovat se mi za zády a hrát si na dámy.
Vím, že ty starší ženský byly vstřícnější, fakt, že jo. Už byly rozumný.
Dneska jsem měla neskutečný frmol. Šéf měl dovču, tak jsem dělala dva dny za něj a ke konci prac. doby jsem už skoro nevnímala. Jen ta almužna, to nestojí za řeč.
Ale zase, kde hledat práci, když je to blízko od domu, že?
No ono najít práci blízko domovu a ještě v dnešní nezaměstnanosti je někdy dost problém
Jinak zrovna jsme se byli podívat na štěndíky..nááádherní! Velcí, krásní, celkem hyper, hlavně ta fenka je strašně průbojná, celý tatík. Maminka je v pořádku, už se probrala a myje jim bříška, malí už začínají kadit
. Jsou úúžasní
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
No ono najít práci blízko domovu a ještě v dnešní nezaměstnanosti je někdy dost problém
Jinak zrovna jsme se byli podívat na štěndíky..nááádherní! Velcí, krásní, celkem hyper, hlavně ta fenka je strašně průbojná, celý tatík. Maminka je v pořádku, už se probrala a myje jim bříška, malí už začínají kadit
. Jsou úúžasní
Tak kdy se dozvíme tu super zprávičku? Jsem nedočkavá ...
zvířátková
napsal(a):
Tak kdy se dozvíme tu super zprávičku? Jsem nedočkavá ...
Pro sadzi. Určitě jsi sehnala pastviny, že?
JInak Leo, jsi od Teplic. Znáš Terku? Bydlí mezi Teplicemi a Duchcovem.
Už léta si píšeme a navštěvujeme se. Seznámily jsme se přes internet.
Třeba by měla zájem si s Tebou občas napsat a přijet na pokecík.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
marketka
napsal(a):
Pro sadzi. Určitě jsi sehnala pastviny, že?
JInak Leo, jsi od Teplic. Znáš Terku? Bydlí mezi Teplicemi a Duchcovem.
Už léta si píšeme a navštěvujeme se. Seznámily jsme se přes internet.
Třeba by měla zájem si s Tebou občas napsat a přijet na pokecík.
Dobré ránko!
No Andy nás napíná, já teda měla tušení, že vítr vaje z jiné strany, ale na to by bylo asi brzy .
No Terky znám 2. Jednu teda neznám osobně, ale vím, co má za koníky a kde. Druhou osobně znám, ponďu jsem kupovala od ní. Teď záleží, zda mi prozradíš, co má mít ta "Tvoje" za oře. Pak bude asi jasno .
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
No Andy nás napíná, já teda měla tušení, že vítr vaje z jiné strany, ale na to by bylo asi brzy .
No Terky znám 2. Jednu teda neznám osobně, ale vím, co má za koníky a kde. Druhou osobně znám, ponďu jsem kupovala od ní. Teď záleží, zda mi prozradíš, co má mít ta "Tvoje" za oře. Pak bude asi jasno .
Ta moje známá má jednu tarpanku.
Taky znám Andreu, co má Mokiho.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
marketka
napsal(a):
Ta moje známá má jednu tarpanku.
Taky znám Andreu, co má Mokiho.
Jj, to jsem si myslela, že to bude takhle - ta co neznám .
Andreu s Mokasinem znám jenom odtud.
zvířátková
napsal(a):
Jj, to jsem si myslela, že to bude takhle - ta co neznám .
Andreu s Mokasinem znám jenom odtud.
ahooj! Tak jsem u kamarádky a hlídám malá miminka. Sára tady leží a zrovna je krmí mlíčkem. Mlí chlastají jako cisterničky. Jsou rozkošní. Kamarádka zrovna šla k tomu doktorovi.
Teda Usa si dnes myslí, že jsem se zbláznila. Před šestou ráno jsem ji šla krmit, pak jsem ještě na shoro hodinku sebou flákla zase do postele. Poté vstala, hodila obličej na ksicht, Usu pustila na zahradu a přelízla kartáčem...miluji čisté koněě, vezmu jen vyprašovák přejedu ji z obou stran a během minuty mám vyčištěného kně..včera byla foukaná. Nasedlala jsem ji, koukala na mě jako na magora, z domu se vlekla, já pak na ni sedla asi po třista metrech a jely jsme. Chvíli krokem, pak už nás tlačil čas, takže skoro kilometr a půl klusala. Teda musel být na mě fakt úžasný pohled.....Usa klusala, já na ni vysedávala a před rameno jsem měla taštičku a levé ruce igelitku Tesco,ve které mám věci...vzala jsem si sebou práci, a valily jsme lusem na pastvu. Teda musím říct, že Usa na volných prověšených otěžích, klusala naprosto předpisově a vlastně jsem ji řídila jen sedem...šlapala jako hodinky. Odpoledne ji vezmu do kruhovky zopakovat co jsme se naučily...respektive ona, já to půjdu testovat, že
.
lucky
napsal(a):
ahooj! Tak jsem u kamarádky a hlídám malá miminka. Sára tady leží a zrovna je krmí mlíčkem. Mlí chlastají jako cisterničky. Jsou rozkošní. Kamarádka zrovna šla k tomu doktorovi.
Teda Usa si dnes myslí, že jsem se zbláznila. Před šestou ráno jsem ji šla krmit, pak jsem ještě na shoro hodinku sebou flákla zase do postele. Poté vstala, hodila obličej na ksicht, Usu pustila na zahradu a přelízla kartáčem...miluji čisté koněě, vezmu jen vyprašovák přejedu ji z obou stran a během minuty mám vyčištěného kně..včera byla foukaná. Nasedlala jsem ji, koukala na mě jako na magora, z domu se vlekla, já pak na ni sedla asi po třista metrech a jely jsme. Chvíli krokem, pak už nás tlačil čas, takže skoro kilometr a půl klusala. Teda musel být na mě fakt úžasný pohled.....Usa klusala, já na ni vysedávala a před rameno jsem měla taštičku a levé ruce igelitku Tesco,ve které mám věci...vzala jsem si sebou práci, a valily jsme lusem na pastvu. Teda musím říct, že Usa na volných prověšených otěžích, klusala naprosto předpisově a vlastně jsem ji řídila jen sedem...šlapala jako hodinky. Odpoledne ji vezmu do kruhovky zopakovat co jsme se naučily...respektive ona, já to půjdu testovat, že
.
omlouvám se za chyby, ale nejsem zvyklá na notebook
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Dobré ráno dámy,
no včera jsem nestíhala, dorazila od Elí, nakrmila zvířetník a dala jsem se do úklidu, takže dneska už mě čeká jenom vyluxovat a vytřít a pak jsem odpočívala u telky a manžel přijel z práce a zase k pc a nehnul se od něj, takže jsem neměla šanci
Jinak Markét, pastviny jsem se rozhodla, že bych jí eventuelně dala na Kokořín na Laka, jestli to tam znáš
A pro mě super dobrá zprávička, můžu jezdit i v týdnu, takže supééér
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno dámy,
no včera jsem nestíhala, dorazila od Elí, nakrmila zvířetník a dala jsem se do úklidu, takže dneska už mě čeká jenom vyluxovat a vytřít a pak jsem odpočívala u telky a manžel přijel z práce a zase k pc a nehnul se od něj, takže jsem neměla šanci
Jinak Markét, pastviny jsem se rozhodla, že bych jí eventuelně dala na Kokořín na Laka, jestli to tam znáš
A MARKÉT prosím, prodává ta tvoje známá ještě toho vraníka??
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno dámy,
no to je výborná zráva
marketka
napsal(a):
Na skok z pracovního blázince na diskuzi.
Bohužel, ten vraník je už prodaný.
Na Lace to znám, i když ne moc dobře. Před 18 lety jsem tam byla na vyjíždˇce.
To tam byli ještě huculíci /teda spíš kříženci/.
tak jsem taky byla vyvenčit Sáru, chtělo se ji čůrat a jak jsem přišla, tak malí už zase vyspaní a chtěli pít, takže jsem je hned dala k Sáře a cabají všichni jako cisterničky..jsou úžasní.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
tak jsem taky byla vyvenčit Sáru, chtělo se ji čůrat a jak jsem přišla, tak malí už zase vyspaní a chtěli pít, takže jsem je hned dala k Sáře a cabají všichni jako cisterničky..jsou úžasní.
Jé Markét škoda, no nic, snad se něco najde, kdyby si věděla o spolehlivém, zdravém koníkovi kolem 40 tis. v rozpětí 5-10 let z našeho okolí, dej echo
Teda Leo maká jako šroub
Jinak Markét na Lakách už teď více méně je huculů jenom pár, chci se tam jet mrknout a pořádně to prozkoumat.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jé Markét škoda, no nic, snad se něco najde, kdyby si věděla o spolehlivém, zdravém koníkovi kolem 40 tis. v rozpětí 5-10 let z našeho okolí, dej echo
Teda Leo maká jako šroub
Jinak Markét na Lakách už teď více méně je huculů jenom pár, chci se tam jet mrknout a pořádně to prozkoumat.
Už už, nj, furt někdo s něčím otravuje .
No super, takže jí budeš mít za humny? Kdy plánuješ přesun, si říkám, jestli ve stájích neplatí něco jako výpovědní lhůta.
A co s tím koníkem? Pro někoho?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Už už, nj, furt někdo s něčím otravuje .
No super, takže jí budeš mít za humny? Kdy plánuješ přesun, si říkám, jestli ve stájích neplatí něco jako výpovědní lhůta.
A co s tím koníkem? Pro někoho?
Ne ne je to asi 17 km a přesun, nejdřív na jaře, teď na zimu už jí na pastevko dát nemůžu a jelikož můžu jezdit i v týdnu, problém se vyřešil, takže nejdřív na jaře, až začne pastva S tou výpovědní lhůtou, většinou platí, ale u nás neplatí nic
Jo jo pro kámošku.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Ne ne je to asi 17 km a přesun, nejdřív na jaře, teď na zimu už jí na pastevko dát nemůžu a jelikož můžu jezdit i v týdnu, problém se vyřešil, takže nejdřív na jaře, až začne pastva S tou výpovědní lhůtou, většinou platí, ale u nás neplatí nic
Jo jo pro kámošku.
Tak jsem asi přehlídla tu zprávu, že jakto že v týdnu můžeš jezdit... Źe by šéf ustoupil?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak jsem asi přehlídla tu zprávu, že jakto že v týdnu můžeš jezdit... Źe by šéf ustoupil?
Jj, ne ne, šéf, ten by neustoupil, ani kdyby trakaře padaly. Máme osvětlenou jízdárnu
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jj, ne ne, šéf, ten by neustoupil, ani kdyby trakaře padaly. Máme osvětlenou jízdárnu
A to jako u vás nová nebo někam dojíždíš?