happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Z dnešní návštěvy .
**Artuš**
Strašně krásny hřebeček
happyhvezda
napsal(a):
Strašně krásny hřebeček
...na hubertce v sobotu s mojí fofčou jsme kamošce obsadili kobylku......
dakotka
napsal(a):
a pusinka
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
Ahoj dakotko no tak to jste byli zřejmě hodně fikane co ? Došla ti zpráva na ICQ ?
Foto hon na koně
happyhvezda
napsal(a):
Ahoj dakotko no tak to jste byli zřejmě hodně fikane co ? Došla ti zpráva na ICQ ?
Foto hon na koně
happy....čau jj došla ale sem se pak omylem vypla a než sem najela byla si páá..podařilo se mi uhnat vozík a kamaráda takže mě tam hodí pokad se zase něco nepose......
...to bych musela po kopytě hned v pátek a přespat tam))
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
happy....čau jj došla ale sem se pak omylem vypla a než sem najela byla si páá..podařilo se mi uhnat vozík a kamaráda takže mě tam hodí pokad se zase něco nepose......
...to bych musela po kopytě hned v pátek a přespat tam))
JJ,tak to jsem ráda že si splašila odvoz
A ece 1 fotečka z honu na koně
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
JJ,tak to jsem ráda že si splašila odvoz
A ece 1 fotečka z honu na koně
A stejnak sem první končím , už to tu až moc zaplacávám
happyhvezda
napsal(a):
A stejnak sem první končím , už to tu až moc zaplacávám
Ahoj Jani (Hvězda), já měla v sobotu super rozhovor a slušně jsem se pobavila, jen co budu mít delší chvilku tak Ti povykládám na icq. Jinak u mě to vypadá že sem bude na koně chodit jedna holčina, tak aspoň bude s kým jezdit a koně se budou víc hýbat a i Sheila by už potřebovala protáhnout štafle na velké louce.
domcaska
napsal(a):
Ahoj třiečtí tak jak dou koně??
ahoj domcasko no mě de koník celkem fajn a jak ty požíváš?
foto Lady
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
thesis
napsal(a):
Ahoj Jani (Hvězda), já měla v sobotu super rozhovor a slušně jsem se pobavila, jen co budu mít delší chvilku tak Ti povykládám na icq. Jinak u mě to vypadá že sem bude na koně chodit jedna holčina, tak aspoň bude s kým jezdit a koně se budou víc hýbat a i Sheila by už potřebovala protáhnout štafle na velké louce.
Ej , tak to se těším na vyprávění A zítra ti písnu ohledně past , jestli ti ece zbyly ,nakonec deme odčervit i poníky . No Sindynka zlobí tak teď chodi s kobylkama na pole , aspoň vyběhá tu energii
happyhvezda
napsal(a):
Ej , tak to se těším na vyprávění A zítra ti písnu ohledně past , jestli ti ece zbyly ,nakonec deme odčervit i poníky . No Sindynka zlobí tak teď chodi s kobylkama na pole , aspoň vyběhá tu energii
No kuš už mám posledních 7ks, jedna ženská chtěla 4 ale stále se neozvala takže klidně, pak tu ještě furt sedí jeden Equimax, ale chtějí ho holky od Chemy. A další dvě pasty chtěla tež ještě jedna paní, takže jestli je chceš tak doporučuju rychle, protože to potřebuju všechno prodat a nechci je držet. Kdyby náhodou tak bych se mohla stavit snad zítra odpoledne nebo pozítří atd, bych se i ráda kukla na koníky.
thesis
napsal(a):
No kuš už mám posledních 7ks, jedna ženská chtěla 4 ale stále se neozvala takže klidně, pak tu ještě furt sedí jeden Equimax, ale chtějí ho holky od Chemy. A další dvě pasty chtěla tež ještě jedna paní, takže jestli je chceš tak doporučuju rychle, protože to potřebuju všechno prodat a nechci je držet. Kdyby náhodou tak bych se mohla stavit snad zítra odpoledne nebo pozítří atd, bych se i ráda kukla na koníky.
ahojte lidi jaky ste měli dneska den? ja dobrý a myslim že kubiček taky
mimik
napsal(a):
ahojte lidi jaky ste měli dneska den? ja dobrý a myslim že kubiček taky
Čus Ladynko,Čus mirko jj já spoko
dakotka
napsal(a):
v řece....
ministádečko z Karpentné, Ájuš v pravo, uprostřed Nikin a nalevo Saké Pretoria (hříbětina).
pettankaa
napsal(a):
ministádečko z Karpentné, Ájuš v pravo, uprostřed Nikin a nalevo Saké Pretoria (hříbětina).
Začíná se blýskat na dobré časy a s Ájou zůstáváme spolu
thesis
napsal(a):
No vidíš, minule jsi psala že bys ji potřebovala někam dát aspoň na tři měsíce a než se prodala už skoro uběhly tak už by to mohlo být ok, že?.
no byla v nabídce asi měsíc a něco. Lidi se ozývali, ale někteří pak nepřijeli nebo prostě bych jim Áju nesvěřila, co říkali do telefonu. Včera jsem se na něčem domlouvala s jedním zájemcem, tak by to mohlo vyjít. KObča zůstává kde je a neprodaná..........bude v pronájmu na víkendové poježdění...........uvidíme Hlavně mi pomáhají majitelé ranče na Karpentné........Díky juim
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
pettankaa
napsal(a):
no byla v nabídce asi měsíc a něco. Lidi se ozývali, ale někteří pak nepřijeli nebo prostě bych jim Áju nesvěřila, co říkali do telefonu. Včera jsem se na něčem domlouvala s jedním zájemcem, tak by to mohlo vyjít. KObča zůstává kde je a neprodaná..........bude v pronájmu na víkendové poježdění...........uvidíme Hlavně mi pomáhají majitelé ranče na Karpentné........Díky juim
Ochutnávka ... foto z Polského hřebčína ze ŽIvce - Stáj Bolix
happyhvezda
napsal(a):
Ochutnávka ... foto z Polského hřebčína ze ŽIvce - Stáj Bolix
Ahoj lidi tak jak ste se dneska měli?????asi pohoda že??až na tu brzkou tmu
domcaska
napsal(a):
Ahoj lidi tak jak ste se dneska měli?????asi pohoda že??až na tu brzkou tmu
Ahoj Ali, zdravim z Tuniska, je to tu silene, samej uchylak. mas fotky toho auta na prodej, prijedu o vikendu a pak ti hned poslu ty prachy ja to predtim nestihla, vsak to posli klidne az ti to dorazi oki, papa valim zpet do hotela
jessyn
napsal(a):
Ahoj Ali, zdravim z Tuniska, je to tu silene, samej uchylak. mas fotky toho auta na prodej, prijedu o vikendu a pak ti hned poslu ty prachy ja to predtim nestihla, vsak to posli klidne az ti to dorazi oki, papa valim zpet do hotela
ahojte lidičky ja sem se dneska měla strasně!a co vy?
jessyn
napsal(a):
Hoj, až dorazíš nic neposílej, pasty jsou všechny pryč - zákon rychlosti, krom teda jedné, která se tu už stráášně nudí. Ale kdyžtak ti uleju ze svých, takže se domluvíme až pak. Dedruši ještě nemám, Jura nemá čas, futr kdesi lítá po letišti nebo co. O víkendu tam sjedem, stejně stojí jinde. Ale jinak jsem už nafotila tu mou novinku - třetí do party
, tak ti pak písnu a ukážu fotky. Jinak i ta moje je za stejnou cenu.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
thesis
napsal(a):
Hoj, až dorazíš nic neposílej, pasty jsou všechny pryč - zákon rychlosti, krom teda jedné, která se tu už stráášně nudí. Ale kdyžtak ti uleju ze svých, takže se domluvíme až pak. Dedruši ještě nemám, Jura nemá čas, futr kdesi lítá po letišti nebo co. O víkendu tam sjedem, stejně stojí jinde. Ale jinak jsem už nafotila tu mou novinku - třetí do party
, tak ti pak písnu a ukážu fotky. Jinak i ta moje je za stejnou cenu.
Tak ece pár foteček z Hřebčína v Polsku ... více jich bude na stránkach až se uráčím je tam dát
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak ece pár foteček z Hřebčína v Polsku ... více jich bude na stránkach až se uráčím je tam dát
Pastviny
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Velká hala
A poslední , hlava jednoho hřebce tak a my si o tomto můžeme nechat jenom zdát
happyhvezda
napsal(a):
A poslední , hlava jednoho hřebce tak a my si o tomto můžeme nechat jenom zdát
Na podzim se už jen tak couráme po ohradě, odpočíváme a dáváme si do nosu sena, protože tráva už není co byla.........
pettankaa
napsal(a):
Na podzim se už jen tak couráme po ohradě, odpočíváme a dáváme si do nosu sena, protože tráva už není co byla.........
no jak žijete? já neska u koní nebyla, bohužel. zítra brácha promuje,takže taky padla.. ale včera sme byli na výje, a o půl pátý tma jak v zadnici... děs. co teprve na konci listopadu, ještě nemá sněžit..
stalonek
napsal(a):
no jak žijete? já neska u koní nebyla, bohužel. zítra brácha promuje,takže taky padla.. ale včera sme byli na výje, a o půl pátý tma jak v zadnici... děs. co teprve na konci listopadu, ještě nemá sněžit..
ahojky:)hledám nějakakeho zkušeného jezdce ktery by měl zajem jezdit kobylu Viki která pod sedlem docela vyvadí.Bližší informace když tak přes icq-453381862
stalonek
napsal(a):
Dneska se mám uš fajně! a koníci snad taky hlavně kuba foto z dneška
mimik
napsal(a):
Dneska se mám uš fajně! a koníci snad taky hlavně kuba foto z dneška
Hlasím z Milíkova, že se taky mame fajn... Lemin si cpe pupek senem
Co vy a co koňousi???
bejushka
napsal(a):
Hlasím z Milíkova, že se taky mame fajn... Lemin si cpe pupek senem
Co vy a co koňousi???
Čuusss moji zalti Trinecané tak co jaky byl den??co delaji konici??
domcaska
napsal(a):
Čuusss moji zalti Trinecané tak co jaky byl den??co delaji konici??
My se mame fajn...kobylky si uzívaji babiho leta.Me se zatim listopad zamlouva...snad to tak jeste dlouho zustane.
thesis
napsal(a):
Včerejší letecký den
ahojký lidi jak žijete?kuba dneska valil 120
pilif
napsal(a):
ahojky
JK Javorový řádí To je fajn
Co jste dneska dělali?? Co koňousi?? Lemon fajne, dneska blbnul v ohradě... škoda že jsem neměla foťák
bejushka
napsal(a):
JK Javorový řádí To je fajn
Co jste dneska dělali?? Co koňousi?? Lemon fajne, dneska blbnul v ohradě... škoda že jsem neměla foťák
Ahoj lidičky jak se máte??já cool až na to že em nebyla na koníccíh
ale věřím že se mají dobřea co vy??
domcaska
napsal(a):
Ahoj lidičky jak se máte??já cool až na to že em nebyla na koníccíh
ale věřím že se mají dobřea co vy??
Hojte, tk co plánujete při sobotě s koníkama? na fotce Stalonek a Ladynka na už dávné vyjížďce
ladynka
napsal(a):
Hojte, tk co plánujete při sobotě s koníkama? na fotce Stalonek a Ladynka na už dávné vyjížďce
Já neplánuju nic dneska sme byli s kubíčke na jízdarně
mimik
napsal(a):
Já neplánuju nic dneska sme byli s kubíčke na jízdarně
Ahoj Holky...nevite jestli nekdo neprodava seno ale takové ty mensi kostky?za kolik?
diky
chema
napsal(a):
Ahoj Holky...nevite jestli nekdo neprodava seno ale takové ty mensi kostky?za kolik?
diky
posouváme nějak to tu stojí
tady jsem s Ladynkou když jí byl asi rok
ladynka
napsal(a):
posouváme nějak to tu stojí
tady jsem s Ladynkou když jí byl asi rok
Tak jak s emáte dneska lidičky??
domcaska
napsal(a):
Tak jak s emáte dneska lidičky??
Tož kde jste kdo?? Asi všichni venku, když tam je krásně co?? Stavil se tu vet a měřil váhu Lemona:-) 230kg
tlusťoch maly...
Co vaši koníci??
bejushka
napsal(a):
Tož kde jste kdo?? Asi všichni venku, když tam je krásně co?? Stavil se tu vet a měřil váhu Lemona:-) 230kg
tlusťoch maly...
Co vaši koníci??
čusek,pěkný ponclík,co je zač?,psalas,že jsi z Milíkova,kde tam?Nikde jsem tam takového koňouše neviděla..
Posílám fotky z dneška,počasí smutné,ale semtam se ukázalo sluníčko
pizneta
napsal(a):
čusek,pěkný ponclík,co je zač?,psalas,že jsi z Milíkova,kde tam?Nikde jsem tam takového koňouše neviděla..
Sisi
pizneta
napsal(a):
Asi jsi nás ještě neviděla protože jsme tady celkem noví Jsme kousek od Cezara
Jinak díky za pochvalu. Lemon je po Líze a Bohemian Freyrovi
.
bejushka
napsal(a):
Asi jsi nás ještě neviděla protože jsme tady celkem noví Jsme kousek od Cezara
Jinak díky za pochvalu. Lemon je po Líze a Bohemian Freyrovi
.
Jé,B.Frajera mám ještě někde na fotce...Moc krásný koník,izabelák,že?Vznikla z těch dvou zajímavá barva ...a kolik mu je?nechtěla bys si s námi někdy vyjet ven?Já sice moc nejezdím do terénu,ale když někdy tak krásně svítí sluníčko na ty naše hory,neodolám
pizneta
napsal(a):
Jé,B.Frajera mám ještě někde na fotce...Moc krásný koník,izabelák,že?Vznikla z těch dvou zajímavá barva ...a kolik mu je?nechtěla bys si s námi někdy vyjet ven?Já sice moc nejezdím do terénu,ale když někdy tak krásně svítí sluníčko na ty naše hory,neodolám
Možná za pár let pojedu... Prckovi je 16 měsíců tak si počkám Jinač obdivuju jak pracuješ z koňmi...
A Danny je překrásný
bejushka
napsal(a):
Možná za pár let pojedu... Prckovi je 16 měsíců tak si počkám Jinač obdivuju jak pracuješ z koňmi...
A Danny je překrásný
No mě připadá tady na těch fotečkách takový dospělák jak kouká z toho boxu,jeho barva se mi moc líbí a pokud je tak malinkey tak to se ještě může docela zajímavě vybarvit
.Děkuji za pochvalu,Denýsek teď konečně přibral,hodně jsme cestovali a nějak jsem ještě nepřišla na to,jaké krmení mu vyhovuje...byl hrozné vyžle
,teď jsme pořídili "kouzelné" granule od p.Gabrielové z Čeladné a kůň roste na očích
...a co se týče té práce... Snažím se jít za svými cíly a pokud si člověk vybere tu správnou a podle mě,nejlehčí cestu k úspěchu,v závěru to co vypadá obdivuhodné a nedosažitelné,z blízka to není nic těžkého a světoborného..Jen je třeba si dát pár důležitých věcí dohromady
pizneta
napsal(a):
No mě připadá tady na těch fotečkách takový dospělák jak kouká z toho boxu,jeho barva se mi moc líbí a pokud je tak malinkey tak to se ještě může docela zajímavě vybarvit
.Děkuji za pochvalu,Denýsek teď konečně přibral,hodně jsme cestovali a nějak jsem ještě nepřišla na to,jaké krmení mu vyhovuje...byl hrozné vyžle
,teď jsme pořídili "kouzelné" granule od p.Gabrielové z Čeladné a kůň roste na očích
...a co se týče té práce... Snažím se jít za svými cíly a pokud si člověk vybere tu správnou a podle mě,nejlehčí cestu k úspěchu,v závěru to co vypadá obdivuhodné a nedosažitelné,z blízka to není nic těžkého a světoborného..Jen je třeba si dát pár důležitých věcí dohromady
On vypadá dospěle... Strašně vyrostl za tu dobu co ho mám
Je fajn, že Deny přibral, za to Lemin přibírá asi i ze vzduchu...
Posilám foto Lemona před půl rokem... Strašně rychle vyrostl
pizneta
napsal(a):
a taky má tvuj kun po těch granulích tu nemoc po celem těle?takove ty puntíky?
.....
jak to že jste nikdo nebyly na hubertu na moncheri?
dakotka
napsal(a):
a taky má tvuj kun po těch granulích tu nemoc po celem těle?takove ty puntíky?
.....
jak to že jste nikdo nebyly na hubertu na moncheri?
...no...spíš začíná být nějaký moc veselý a někdy to vypadá ,jakobychom nacvičovali nějaké rodeo
pizneta
napsal(a):
...no...spíš začíná být nějaký moc veselý a někdy to vypadá ,jakobychom nacvičovali nějaké rodeo
to je divne bo ty granule sou na špeky a koně po nich nemagoří))
pizneta
napsal(a):
myslím,že v našem případě to je také hlavně nedostatkem práce...
ahjky zdravím všechny jak se máte
mimik
napsal(a):
ahjky zdravím všechny jak se máte
čauko Miri My se máme fajn
Co tam v Gutach nového? Jak se vám tam daří... Po¨zdrav tam koníky!!!
bejushka
napsal(a):
čauko Miri My se máme fajn
Co tam v Gutach nového? Jak se vám tam daří... Po¨zdrav tam koníky!!!
Čus beji mame se snad dobře maš nějaké stranky jestli jo tak pls napiš
mimik
napsal(a):
Čus beji mame se snad dobře maš nějaké stranky jestli jo tak pls napiš
Máme stránky www.lemonek.wbs.cz
ladynka
napsal(a):
Mirka si tu jeste?ja sem ti psala smsku z Icq ze neprijedu nwm jesi ti to prislo
Tak tady fotka z dneška.Před vyjíždkou
domcaska
napsal(a):
Tak tady fotka z dneška.Před vyjíždkou
Lidi me je zle...videli jste tu kampan NEMYSLIS? ZAPLATIS! ??? brutal kouknete treba na tohle http://www.youtube.com/watch?v=lGb7xTdO8k4
je tam toho mnohem vice.psycho
Chybi tu placici smajlik.
chema
napsal(a):
Lidi me je zle...videli jste tu kampan NEMYSLIS? ZAPLATIS! ??? brutal kouknete treba na tohle http://www.youtube.com/watch?v=lGb7xTdO8k4
Ale i mladí se zaučují..............
chema
napsal(a):
Hanko to už běží nějakou dobu a v zahraničí ještě déle. třeba se některým rozsvítí v hlavě a uvědomí si že bezohledné ralye se jezdí na okruhu či vyhrazené trati. Je to humus se na to dívat ale nějak to zůstává v povědomí lidí. Řešili jsme to v klubu a objevily se tam dost drsné zážitky jako třeba mrtvola vymrštěná osobákem co dopadla jednomu z lidí pod náklaďák. Nemluvě o tom že tyto šoty jsou točené dle skutečnosti.
thesis
napsal(a):
Hanko to už běží nějakou dobu a v zahraničí ještě déle. třeba se některým rozsvítí v hlavě a uvědomí si že bezohledné ralye se jezdí na okruhu či vyhrazené trati. Je to humus se na to dívat ale nějak to zůstává v povědomí lidí. Řešili jsme to v klubu a objevily se tam dost drsné zážitky jako třeba mrtvola vymrštěná osobákem co dopadla jednomu z lidí pod náklaďák. Nemluvě o tom že tyto šoty jsou točené dle skutečnosti.
Který hřebec z Mustangu se Vám nejvíc líbí? jak vzhledově,tak původem a výkonem? jsem tak zvažovala, přemýšlela nad hřebcem pro Áju a vybrala jsem celkem 3. Ligoretto, Wilson, Cartouche..........
pettankaa
napsal(a):
Který hřebec z Mustangu se Vám nejvíc líbí? jak vzhledově,tak původem a výkonem? jsem tak zvažovala, přemýšlela nad hřebcem pro Áju a vybrala jsem celkem 3. Ligoretto, Wilson, Cartouche..........
Já tě nechápu - jestliže kobylu prodáváš nebo pronajímáš, tak proč ji chceš připouštět? Pokud nemáš na uživení jedné kobyly, jak chceš zvládat ještě hříbě?
pettankaa
napsal(a):
Tajné to není,ale zatím to tu psát nebudu Jo vyřešila jsem to jen s pomocí majitelů ranče, te´d to musí klapnout ................
mimik
napsal(a):
Kubíček
Čsky lidi jak to dneska jde???
foto ze včerejška-p.s zkoušky modelů
domcaska
napsal(a):
Čsky lidi jak to dneska jde???
foto ze včerejška-p.s zkoušky modelů
ahojte všeci tak už je tu uterýjak se dneska všichni mate? ja celkem fajn dneska du za koníkama a beru sebou fotak tak doufám že zase vyjdou fajn fotešky
pak tu něco hodím
no nic mějte se famfarově
pro Petku : jak sem se dívala na ty hřebce tak mě osobně se nejvíce líbí ten Wilson
aishaia
napsal(a):
ahojte všeci tak už je tu uterýjak se dneska všichni mate? ja celkem fajn dneska du za koníkama a beru sebou fotak tak doufám že zase vyjdou fajn fotešky
pak tu něco hodím
no nic mějte se famfarově
pro Petku : jak sem se dívala na ty hřebce tak mě osobně se nejvíce líbí ten Wilson
Tak to je supko že bereš foták dneska kolem 3h dorazím ke koním..........
happyhvezda
napsal(a):
Strašně krásny hřebeček
tak ten je fakt užasný ten began hmmmm.....
marinee
napsal(a):
tak ten je fakt užasný ten began hmmmm.....
jaký began.......hey Market cos mi to předtím psala na ICQ mě to psalo všelijaké hieroglify.........
pettankaa
napsal(a):
jaký began.......hey Market cos mi to předtím psala na ICQ mě to psalo všelijaké hieroglify.........
hey ne to sem myslela na toho co tu dala jana take ty prvni fotecky,hey no mozna se mi na icq dostal bracha tak to ners on je divny :D tak uz je to jiste ze se hvezda prodava?a kam nevis bo jana asi nevi
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
pettankaa
napsal(a):
No nevím, možná k nám nebo nevím kde........nic není jisté
Tak Hvězda zatím nikde nejde ! Zatím se o prodeji jen jedná a kupci se taktéž ještě nezhání . No nwm zda by si Křižánek vzal Hvězdu \" tu nepřiježděnou , zkaženou poničku \" A pokud se rozhodne , že se prodá , tak určitě někam do dobrých rukou .
pettankaa
napsal(a):
Tak to je supko že bereš foták dneska kolem 3h dorazím ke koním..........
ahojte tak cooo zase jak vidím to tu nějak stojí byli ste dneska u koníků já jak sem slíbila tak jo i pěkné fotky vyšly protože svítilo sluníčko ale ta kosáááá
a to že se tak brzo stmívá je na pytek ... no nic hodím sem nějaké photo a vy tu poukejte pisnout mějte se famfarově
a ještě pro happyhvězdu: Janule prosimtě nevytahuj tu něco co už se řešilo dávno zase na něco narážíš hlavně takovým tím jak si napsala o tom Křižankovi že by si ji nekoupil a že kdyby se prodávala tak by šla jenom do dobrých rukou...ty se taky nechováš zrovna ferově v některých věcech tak pššššt jinak nic proti tobě nemám jenom něco takového co si napsala nemůžu nechat jenom tak....
NO at vám koníci jdou
Photo : já se Sake
aishaia
napsal(a):
ahojte tak cooo zase jak vidím to tu nějak stojí byli ste dneska u koníků já jak sem slíbila tak jo i pěkné fotky vyšly protože svítilo sluníčko ale ta kosáááá
a to že se tak brzo stmívá je na pytek ... no nic hodím sem nějaké photo a vy tu poukejte pisnout mějte se famfarově
a ještě pro happyhvězdu: Janule prosimtě nevytahuj tu něco co už se řešilo dávno zase na něco narážíš hlavně takovým tím jak si napsala o tom Křižankovi že by si ji nekoupil a že kdyby se prodávala tak by šla jenom do dobrých rukou...ty se taky nechováš zrovna ferově v některých věcech tak pššššt jinak nic proti tobě nemám jenom něco takového co si napsala nemůžu nechat jenom tak....
NO at vám koníci jdou
Photo : já se Sake
Nikušek
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
aishaia
napsal(a):
s ještě jednou Sakuška
aishaia : no tak to že by šla do dobrých rukou nebyla nějaka narážka ... no jn Hani ... ty znáš Verzi jen a pouze od Terezy (kdo ví co ještě od Hildy ) , tvoje věc . Mě neznáš , newím co ti kdo řek a jak tak koukám , my 2 si nemáme co říct . Neznám tě osobně , teš proti tobě nic nemám , ale co mám s Tereskou je naše věc
happyhvezda
napsal(a):
aishaia : no tak to že by šla do dobrých rukou nebyla nějaka narážka ... no jn Hani ... ty znáš Verzi jen a pouze od Terezy (kdo ví co ještě od Hildy ) , tvoje věc . Mě neznáš , newím co ti kdo řek a jak tak koukám , my 2 si nemáme co říct . Neznám tě osobně , teš proti tobě nic nemám , ale co mám s Tereskou je naše věc
for Happy.... : však já vím je já tu jenom napsala svůj názor na to ... nic víc a už to dál nechcu rozebírat máš pravdu nemáme si co říct ale co už no... sem ráda že si to nemyslela jako naražku mě to tak přišlo no ale tak dobrí že se to vyřešilo
ahojteeeeeeeeeeeeee.....
happyhvezda
napsal(a):
Tak to by mě Happyhvězdo zajímalo co spolu máme??Nevím co tady pořád řešíš, když Ti jasně bylo řečeno, že se nemáš starat do věcí, které se Tě netýkají.Nejsi majitelka Hvězdy, takže Ti nepřísluší tady cokoliv řešit ohledně jejího ustájení na Karpentné, nebo snad jejího dalšího prodeje, když o tom nic nevíš.
A zajímalo by mě o jaké verzi tady mluvíš, ráda bych si jí poslechla, možná i majitel Hvězdy, který se tu narozdíl od tebe na ni jezdil dívat skoro každý den ( je vidět kdo k ní má jaký vztah).
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dannynka
napsal(a):
Tak to by mě Happyhvězdo zajímalo co spolu máme??Nevím co tady pořád řešíš, když Ti jasně bylo řečeno, že se nemáš starat do věcí, které se Tě netýkají.Nejsi majitelka Hvězdy, takže Ti nepřísluší tady cokoliv řešit ohledně jejího ustájení na Karpentné, nebo snad jejího dalšího prodeje, když o tom nic nevíš.
A zajímalo by mě o jaké verzi tady mluvíš, ráda bych si jí poslechla, možná i majitel Hvězdy, který se tu narozdíl od tebe na ni jezdil dívat skoro každý den ( je vidět kdo k ní má jaký vztah).
Ddannynka : Když to chceš řešit po internetu, má být po tvém . Já zapoměla , že když sem mluvila s tebou celou dobu odpovídal Křižánek .Ttak promiň ,s nim . A pokud vím tak mi řek,že s tebou sem už vůbec neměla co řešit a tys mi neměla co něco říkat a měla jsem se ptát jeho .
A co ma společného Petra s prodejem a pronájmem Hvězdy ? Že ta , ktera tu kobylu skoro vůbec nezná a muže si tu vyppisovat co chce ?
A to má byt roskaz že se nemam starat do věcí koně o ktereho se staram téměř 3 roky ?Ty vůbec nevíš jak to mám s panem Kadlubcem :) ale to vůbec nevadí . Jééé , ja zapoměla že Karpentnou mam 2 min. od baráku .Když Lenka ti napsala že dorazí v ten den a tys ji napsala že si bere někdo jiný Hvězdu ven a aď se ozve aspoň 3 dny dopředu Tys moc dobře věděla očem byla tehda řeč , tak nevim proč si to teď psala na net , ale když chceš aby to věděl celý Třinec .... no problemo .
happyhvezda
napsal(a):
Ddannynka : Když to chceš řešit po internetu, má být po tvém . Já zapoměla , že když sem mluvila s tebou celou dobu odpovídal Křižánek .Ttak promiň ,s nim . A pokud vím tak mi řek,že s tebou sem už vůbec neměla co řešit a tys mi neměla co něco říkat a měla jsem se ptát jeho .
A co ma společného Petra s prodejem a pronájmem Hvězdy ? Že ta , ktera tu kobylu skoro vůbec nezná a muže si tu vyppisovat co chce ?
A to má byt roskaz že se nemam starat do věcí koně o ktereho se staram téměř 3 roky ?Ty vůbec nevíš jak to mám s panem Kadlubcem :) ale to vůbec nevadí . Jééé , ja zapoměla že Karpentnou mam 2 min. od baráku .Když Lenka ti napsala že dorazí v ten den a tys ji napsala že si bere někdo jiný Hvězdu ven a aď se ozve aspoň 3 dny dopředu Tys moc dobře věděla očem byla tehda řeč , tak nevim proč si to teď psala na net , ale když chceš aby to věděl celý Třinec .... no problemo .
Já s tebou vůbec nic řešit nechci a ani nepotřebujiŘeš si svoje komplexy jak chceš, mě nezajímaš ty ani tvoje problémy.A co tu píše Petra je její věc na to se musíš zeptat jí, já s tím nemám nic společného.Maš pravdu na internetu to řešit nebudem rada si s tebou popovídam a poslechnu tvoji verzi společně s p.Kadlubcem, uvidíme co ti na to řekne, snad se pak zamyslíš nad svým chováním...
dannynka
napsal(a):
Já s tebou vůbec nic řešit nechci a ani nepotřebujiŘeš si svoje komplexy jak chceš, mě nezajímaš ty ani tvoje problémy.A co tu píše Petra je její věc na to se musíš zeptat jí, já s tím nemám nic společného.Maš pravdu na internetu to řešit nebudem rada si s tebou popovídam a poslechnu tvoji verzi společně s p.Kadlubcem, uvidíme co ti na to řekne, snad se pak zamyslíš nad svým chováním...
Já s Hvězdou nemám společného vůbec nic!!!!!!!!!!! Tak proč to tu řešín jano, dobře si přečti co jsem tu psala prvně o Hvězdě yo? Já jsem psala, že není nic jíistého a že nic určitého nevím, tak sklidni!!!!!
pettankaa
napsal(a):
Já s Hvězdou nemám společného vůbec nic!!!!!!!!!!! Tak proč to tu řešín jano, dobře si přečti co jsem tu psala prvně o Hvězdě yo? Já jsem psala, že není nic jíistého a že nic určitého nevím, tak sklidni!!!!!
Ahojte všeci tak vidim že to tady zase začíná skřipat hehe myslím, že to je škoda řešit, protože každý VÍME SVOJE
tak možná bude lepší tuto debatu ukončit ale je faaakt zajímavé jak na tom Třinci jsou všichni takoví, že někdo napíše blbé dva slova a už to jede
sfiják no ... no nic co vy jinak dneska? je to tady fakt poslední dobou nějaké spícíí.. pomalu nikdo tu nepíše:( a když už jo tak se to zvrhne v nějakou hádku nakonec to skončí tak, že se Třinec 31 zase vymaže a bude .... tak snad už tedkom poklidně pisejte pisejte ...
mějte se famfarově
aishaia
napsal(a):
Ahojte všeci tak vidim že to tady zase začíná skřipat hehe myslím, že to je škoda řešit, protože každý VÍME SVOJE
tak možná bude lepší tuto debatu ukončit ale je faaakt zajímavé jak na tom Třinci jsou všichni takoví, že někdo napíše blbé dva slova a už to jede
sfiják no ... no nic co vy jinak dneska? je to tady fakt poslední dobou nějaké spícíí.. pomalu nikdo tu nepíše:( a když už jo tak se to zvrhne v nějakou hádku nakonec to skončí tak, že se Třinec 31 zase vymaže a bude .... tak snad už tedkom poklidně pisejte pisejte ...
mějte se famfarově
čaute všichni.
Pro Dannynku : Můžu se zeptat.jak dopadla licence?Na kom si ji dělala?
pizneta
napsal(a):
čaute všichni.
Pro Dannynku : Můžu se zeptat.jak dopadla licence?Na kom si ji dělala?
ovšem,pokud si ji už dělala....myslím,že tady někdo někde psal,že byla na Prosperu....nedávno...
happyhvezda
napsal(a):
Ták pokračujeme
Ahojte, fakt se to tu nějak hádá
Nejspíš budu kupovat koníka, tak mi držte palce, ať to vyjde, jsem z něj nadšená!
pierrette
napsal(a):
Ahojte, fakt se to tu nějak hádá
Nejspíš budu kupovat koníka, tak mi držte palce, ať to vyjde, jsem z něj nadšená!
Ahojec Terezka licenci udělala, ale nevzpomenu si na kterém koníkovi, určitě se pak sama vyjádří........................
pro Jocelyn: A jakého koníčka? myslím třeba Čt nebo tak? A kobylku nebo? . . .
pro Aisha: Ahoj Hani pošleš mi nějaké foto na meil, ze včerejška? Kují
pettankaa
napsal(a):
Ahojec Terezka licenci udělala, ale nevzpomenu si na kterém koníkovi, určitě se pak sama vyjádří........................
pro Jocelyn: A jakého koníčka? myslím třeba Čt nebo tak? A kobylku nebo? . . .
pro Aisha: Ahoj Hani pošleš mi nějaké foto na meil, ze včerejška? Kují
Je to valášek ČT s dobrým původem (který je mi stejně na prd) po Diktant slatiňanský, je mu 14 a prý je fakt zlatíčko
... Buď dnes nebo co nejdřív se jedem kouknout, tak sem pak hodím fotky. Mluvila jsem i s ex-ex-majitelkou a vychválila ho, že prý je pohodlný pod sedlem, nekope, nekouše, krásně skáče a rád. Jen je odmalička po úraze slepý na levé oko, ale prý mu to vůbec nedělá problémy, jinak je zdravotně úplně ok. No jsem na něj strašně zvědavá.
pierrette
napsal(a):
Je to valášek ČT s dobrým původem (který je mi stejně na prd) po Diktant slatiňanský, je mu 14 a prý je fakt zlatíčko
... Buď dnes nebo co nejdřív se jedem kouknout, tak sem pak hodím fotky. Mluvila jsem i s ex-ex-majitelkou a vychválila ho, že prý je pohodlný pod sedlem, nekope, nekouše, krásně skáče a rád. Jen je odmalička po úraze slepý na levé oko, ale prý mu to vůbec nedělá problémy, jinak je zdravotně úplně ok. No jsem na něj strašně zvědavá.
Vypadá dobře a jak se jmenuje?
pierrette
napsal(a):
Satrient
no petuli tak nevim jak to s tim vyletem dnes dopadne....jirka ma zas naladu misa se mi jeste neozvala jestli by teda dnes mohla vzit auto.Jinak nikol ma nejaky uraz a nejakou dobu jezdit nebude...tak nevim jestli tu Klaru dnes odvolat nebo tam nakonec pojedes ty?...babo rad.
pierrette
napsal(a):
Satrient
Pettanka- Dík za info,no sem zvědavá,konečně tady přibyl nějaký ten westerňák
páč jich tu je žáálostně málooo.
Jolecyn-krásné jméno i koník
pizneta
napsal(a):
Pettanka- Dík za info,no sem zvědavá,konečně tady přibyl nějaký ten westerňák
páč jich tu je žáálostně málooo.
Jolecyn-krásné jméno i koník
hojte kde je westrnák? ja chci taky....jedno foto s huberta na moncheri Roman s Cejlonkem a ja na Mimice.....jinak sem na bazar hodila troje botičky kdyby někdo chtěl)))
dakotka
napsal(a):
hojte kde je westrnák? ja chci taky....jedno foto s huberta na moncheri Roman s Cejlonkem a ja na Mimice.....jinak sem na bazar hodila troje botičky kdyby někdo chtěl)))
Pro Jocelyn: něco mi to jméno koníka říká, nebyl už někdy na bazosu nabízen k prodeji nebo tak? Koukla jsem na jeho rodokmen - dobrý
dakotka
napsal(a):
Doufám že se Terka nebude zlobit když prozradím že jela na SKIP DIABLO BARSOVI od Gabrielů vlastně každý kdo tam jel v ten den licenci tak jel na něm a bylo to na Čeladné:)Ten skip je uplně krasný koník sem už viděla aji toho SR HOLLYWOOD SHINERA když s ním Gabrielovi přijeli na Karpentnou a jako oba stojí za to jsou uplně
nádherní
pro Petku: fotečky určitě pošlu už sem ti je chtěla poslat včera ale nějak mi blbnul net tak zkusím dneska a uvidíme:)
aishaia
napsal(a):
Doufám že se Terka nebude zlobit když prozradím že jela na SKIP DIABLO BARSOVI od Gabrielů vlastně každý kdo tam jel v ten den licenci tak jel na něm a bylo to na Čeladné:)Ten skip je uplně krasný koník sem už viděla aji toho SR HOLLYWOOD SHINERA když s ním Gabrielovi přijeli na Karpentnou a jako oba stojí za to jsou uplně
nádherní
pro Petku: fotečky určitě pošlu už sem ti je chtěla poslat včera ale nějak mi blbnul net tak zkusím dneska a uvidíme:)
JJ dík.......zítra asi pojedu s Ajuchou na pole trochu se musí vyblbnout...........zkusíme to pak nějak vymyslet s Terkou tu jízdárnu na pastvině, zkusím zítra s ní promluvit, uvidíme...........
chema
napsal(a):
no petuli tak nevim jak to s tim vyletem dnes dopadne....jirka ma zas naladu misa se mi jeste neozvala jestli by teda dnes mohla vzit auto.Jinak nikol ma nejaky uraz a nejakou dobu jezdit nebude...tak nevim jestli tu Klaru dnes odvolat nebo tam nakonec pojedes ty?...babo rad.
A jedete dneska na barák? Že by jste odkrmili, případně ať si příjde Klára na Chemu jestli tam budete. V Ostravě je ta velká porada, tak bych tam chtěla jet. Ale jestli tam nejedete tak tam s Klárou zajdu. No a v pátek ten "výlet" nejde proč? Pamatuju si, že to nejde, ale nepamatuju si proč
dakotka
napsal(a):
Ahoj Jani,kolik jelo koníků na hubertce v Moncheri?Příští rok musím využít těch hubertovek,letos jsme s konouchem jeli jenom jednu,naši první
,ale byl fajn...nebo by jsme mohly o prázdninách udělat nějaký fáájn puťáček,po těch našíích Beskydéch,konečně se sejít,pokecat,že jo,Jani,jak si to pořád slibujem
...
pizneta
napsal(a):
Ahoj Jani,kolik jelo koníků na hubertce v Moncheri?Příští rok musím využít těch hubertovek,letos jsme s konouchem jeli jenom jednu,naši první
,ale byl fajn...nebo by jsme mohly o prázdninách udělat nějaký fáájn puťáček,po těch našíích Beskydéch,konečně se sejít,pokecat,že jo,Jani,jak si to pořád slibujem
...
no jelo nas asik deset no takova komorni hubertka)))večer pak soud byla sranda))....no ja chci u sebe udělat zachytnou stanici takže by nebyl problem s ustajenim a přespáním....včera mě kamoška postrašila že je malá Dakota tlustá a vypadá jako březí..už aby se sní dalo nějak makat...........
aishaia
napsal(a):
nádherní
aishaia:
Jo,viděla jsem ty hřebce oba dva,nedávno jsme tam byli pro granule,mě se líbí hrozně Shiner,je moc krásný,takový skladný,malý,ne jak ta moje žížala...
dakotka
napsal(a):
no jelo nas asik deset no takova komorni hubertka)))večer pak soud byla sranda))....no ja chci u sebe udělat zachytnou stanici takže by nebyl problem s ustajenim a přespáním....včera mě kamoška postrašila že je malá Dakota tlustá a vypadá jako březí..už aby se sní dalo nějak makat...........
he a nebude to těma granulema?Denýs začíná být buřtík,ale makáme a nasvalujem,tak mu začiná nasvalovat krk a záda,konečně z něj je kůň,dlouho jsem totiž nemohla přijít na to,čím ho vykrmit...
pizneta
napsal(a):
ovšem,pokud si ji už dělala....myslím,že tady někdo někde psal,že byla na Prosperu....nedávno...
Ahojky Piznetko, jojo WRC licenci mám za sebou, bylo to celkem v pohodě měla jsem z toho větší hrůzu a nakonec pohodička.Všichni jsme to jeli na Dastym (Skip Diablo Bar-PH- majitele maželé Gabrielovi) tak to nemohl snad nikdo neudělat, fakt suprově přiježděný kůň , po pravdě se mi vůbec nechtělo sesedat
a testy taky v klidku.
Tak doufam, že příští rok vyjedem na nějaký ten veřejnák nebo menší závody, ale s Dannynkou to asi nevyjde tak bych chěla vzít asi Nikiho tak pomalinku trénujem.
A ty jezdíš někam??nebo spiš jestli Tě někdo trénuje?
pizneta
napsal(a):
he a nebude to těma granulema?Denýs začíná být buřtík,ale makáme a nasvalujem,tak mu začiná nasvalovat krk a záda,konečně z něj je kůň,dlouho jsem totiž nemohla přijít na to,čím ho vykrmit...
no čoveče nevím ona to ká v genech její tata byl fakt krasně nasvalenej cvalík a je to roček co jen žere takže má bříško granulí dostavá tak pul litru deně....a děda jim furt naváží travičku.........no ja musim blejsknout Lupika ten znich dostává nejvíc ale nepracuje a začal se mu dělat festovní krčisko ....jinak sem zvědava jakej bude prsička ma ouzká a svalí se mu jakoby dopředu predelku má louplou a celekm silné zadní nožky..no bude to asik pěknej arab co s PH nezdědil ani patu)))a kobylu matku nejsem schopna jezdit tak často aby to svoje břicho vykasala...fotka je z jara tam sou ještě žebráci))
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
no čoveče nevím ona to ká v genech její tata byl fakt krasně nasvalenej cvalík a je to roček co jen žere takže má bříško granulí dostavá tak pul litru deně....a děda jim furt naváží travičku.........no ja musim blejsknout Lupika ten znich dostává nejvíc ale nepracuje a začal se mu dělat festovní krčisko ....jinak sem zvědava jakej bude prsička ma ouzká a svalí se mu jakoby dopředu predelku má louplou a celekm silné zadní nožky..no bude to asik pěknej arab co s PH nezdědil ani patu)))a kobylu matku nejsem schopna jezdit tak často aby to svoje břicho vykasala...fotka je z jara tam sou ještě žebráci))
dannynka (Terka) : Víz e-mail , nejsem člověk co by tahal tyto věci ktere jsou mezi 2 lidma na net ...
happyhvezda
napsal(a):
dannynka (Terka) : Víz e-mail , nejsem člověk co by tahal tyto věci ktere jsou mezi 2 lidma na net ...
Dannynka : Ahoj,no já jezdím za p.Tomem Zajacem,licenci jsem si dělala na hradisku,byla jsem taky u p.Šálkové a chtěla bych někdy na kurz s E.Weberovou.My trénujem konkretně na pleasure,horsemanship,hunter under saddle a showmanship at halter,chtěla bych reining,ale na to nemáme podmínky no,chybí nám pískovka.....a co ty?
V tom případě bychom mohli někdy spolu na závody,záleží na co se zaměřuješ....
happyhvezda
napsal(a):
Tak jak se dneska vede
Naše lamkY na hubertce s Bárou a Lenkou
ladynka
napsal(a):
Tak jak se dneska vede
Naše lamkY na hubertce s Bárou a Lenkou
A už se celkem těším na zimu až budeme blbnout s koníkamiiii ve sněhůůů ( jinak mě zima nebaví )
ladynka
napsal(a):
A už se celkem těším na zimu až budeme blbnout s koníkamiiii ve sněhůůů ( jinak mě zima nebaví )
jj doufam že lenka někdy v zimě s lady přijedete jo a uš sou ty fotky na xchatu
mimik
napsal(a):
jj doufam že lenka někdy v zimě s lady přijedete jo a uš sou ty fotky na xchatu
cauky mirka uz sem si je stahla diiiiky sou krasne jo a stou zimou to psala aja
ladynka
napsal(a):
cauky mirka uz sem si je stahla diiiiky sou krasne jo a stou zimou to psala aja
hééj mirka jsi tu ??
ladynka
napsal(a):
hééj mirka jsi tu ??