Ahoj lidičky určitě máte nějakého koníka kterého bud vlastníte nebo je prostě vášš nej.....tak napište vaše zážitky s nim a dejte foto........
můj nej koník je Amor
domcaska
napsal(a):
Ahoj lidičky určitě máte nějakého koníka kterého bud vlastníte nebo je prostě vášš nej.....tak napište vaše zážitky s nim a dejte foto........
můj nej koník je Amor
ahojik Domi tk ja mám hnedka dva nej jeden je můj Ladynka tu asi už většina zná
ladynka
napsal(a):
ahojik Domi tk ja mám hnedka dva nej jeden je můj Ladynka tu asi už většina zná
...a druhý Vanetka je to zlato
ladynka
napsal(a):
...a druhý Vanetka je to zlato
JJ A BYCH NEZAPOMĚLA MŮJ DRUHÝ JE LÍza
domcaska
napsal(a):
JJ A BYCH NEZAPOMĚLA MŮJ DRUHÝ JE LÍza
Ahoj tak moje nej kobylka je Brita huculofjord
20 letá babča,dost mě toho naučila...
caleta
napsal(a):
Ahoj tak moje nej kobylka je Brita huculofjord
20 letá babča,dost mě toho naučila...
miluju oba svoje koně ale jelikož s Popelkou za sebou máme zvláštní příběh, a zároveň to byl můj první kůŇ kterého vlastním, bude v mojem srdíčku nadosmrti číslo jedna
asi jí láskou umačkám
red and white
napsal(a):
miluju oba svoje koně ale jelikož s Popelkou za sebou máme zvláštní příběh, a zároveň to byl můj první kůŇ kterého vlastním, bude v mojem srdíčku nadosmrti číslo jedna
asi jí láskou umačkám
U mě to je Aranka
Kobylka kterou hrozně moc miluju a děkuju ji za krásně stravené chvilky sní a takových chvilek bude ještě spousty Nevyměnila bych ji za nic..
magulka
napsal(a):
U mě to je Aranka
Kobylka kterou hrozně moc miluju a děkuju ji za krásně stravené chvilky sní a takových chvilek bude ještě spousty Nevyměnila bych ji za nic..
Tohle je můj největší učitel...vždycky bude ten první......
klawdie
napsal(a):
Tohle je můj největší učitel...vždycky bude ten první......
Tak já mám 3.
medi
napsal(a):
A další 2.
moje nej nej kobylka, jednak moje první vlastní, dál moje skvělá učitelka životní parťák
katusa
napsal(a):
moje nej nej kobylka, jednak moje první vlastní, dál moje skvělá učitelka životní parťák
Je moje všechno
katusa
napsal(a):
Je moje všechno
1. kůň co mi ukázal,že nic není zadarmo a když se člověk nevzdá,tak se časem dostaví i to toužené vítězství
stačí jen věřit a bojovat!!!!
jahudka
napsal(a):
1. kůň co mi ukázal,že nic není zadarmo a když se člověk nevzdá,tak se časem dostaví i to toužené vítězství
stačí jen věřit a bojovat!!!!
je zvláštní,ale moje
jahudka
napsal(a):
je zvláštní,ale moje
tak vidím že se to tady hromadítak jen tak dál lidičky
domcaska
napsal(a):
tak vidím že se to tady hromadítak jen tak dál lidičky
tak já jsem měla hodně nej. koní ale jedna kobylka pro mě znamenala hodně.. byla rpo mě všechno a ze dne naden se všechno vypařilo..kobylka odjela.. a já jsem bez ní.. je to zvláštní pocit..ale tahle kobylka dokázala naslouchat mě a já jí.. tím si zasloužila V.I.P. místečko u mě v srdíčku.je to 19 letá kobylka A1/1 přeto měla více elánu než mladý kůň..uměla si vyhodit.. i na vodítku..občas jí bylo jednou že na ní někdo sedí nebo ju vede..
horseslower
napsal(a):
tak já jsem měla hodně nej. koní ale jedna kobylka pro mě znamenala hodně.. byla rpo mě všechno a ze dne naden se všechno vypařilo..kobylka odjela.. a já jsem bez ní.. je to zvláštní pocit..ale tahle kobylka dokázala naslouchat mě a já jí.. tím si zasloužila V.I.P. místečko u mě v srdíčku.je to 19 letá kobylka A1/1 přeto měla více elánu než mladý kůň..uměla si vyhodit.. i na vodítku..občas jí bylo jednou že na ní někdo sedí nebo ju vede..
a ještě jedna té mé milované...
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Jediného koňouše, kterého jsem kdy uznávala za nej, byla kdysi jednakobuša, naučila mě spoustu věcí a já díky jí i majitelce se naučila práci kolem ní a všeho okolo
domcaska
napsal(a):
Linda alias bobek nebo prase jinak strašný zlato :)
gilden
napsal(a):
Linda alias bobek nebo prase jinak strašný zlato :)
tohle je můj první poník, takže je hodně vyjímečný 13letý hřebec Kedar, je úžasný a nádherný
tauria
napsal(a):
tohle je můj první poník, takže je hodně vyjímečný 13letý hřebec Kedar, je úžasný a nádherný
a tohle je moje největší zlatíčko, 6letý Simonel
tauria
napsal(a):
a tohle je moje největší zlatíčko, 6letý Simonel
Hey lidi všichni sou upooo krasní.......................jen piše dál
domcaska
napsal(a):
Hey lidi všichni sou upooo krasní.......................jen piše dál
tak tady je Koník na ktereho asi nikdy nezapomenu....KORYN
sessi
napsal(a):
tak tady je Koník na ktereho asi nikdy nezapomenu....KORYN
a Tady je Kobylka Bara na ktere jezdím teď jezdí se mi na ni svěle ale Koryn mě všechno naučil tak proto je pro mě koník č.1
sessi
napsal(a):
a Tady je Kobylka Bara na ktere jezdím teď jezdí se mi na ni svěle ale Koryn mě všechno naučil tak proto je pro mě koník č.1
tak se přidám i já..je to můj první koník, 13ti letý valach Diego, je to můj učitel, můj parták, někdo, kdo mi rozumí a někdo, s kým jsem totálně sehraná...prostě můj miláček..prozatím jediný koník, kterýho mám...
jenysimons
napsal(a):
tak se přidám i já..je to můj první koník, 13ti letý valach Diego, je to můj učitel, můj parták, někdo, kdo mi rozumí a někdo, s kým jsem totálně sehraná...prostě můj miláček..prozatím jediný koník, kterýho mám...
čist domi a leni hej určo vite že muj nej koník je lízinka tak vám ji tu dám jj
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
czees dimi leni mirko a vsichni asi vite které tři koníky mám nejradši jsou to harry líza and lucky
foto harry
jeanne
napsal(a):
czees dimi leni mirko a vsichni asi vite které tři koníky mám nejradši jsou to harry líza and lucky
foto harry
foto líza
:-*
jeanne
napsal(a):
a luckyshek :-*
nj moji miminko-líza 1
2nej-Kubíček
3-lizatko-líza
4-rejk
mimik
napsal(a):
nj moji miminko-líza 1
2nej-Kubíček
3-lizatko-líza
4-rejk
V poslední dobé samé známe tváře na ifauně... Moje láska největší Lemon
bejushka
napsal(a):
V poslední dobé samé známe tváře na ifauně... Moje láska největší Lemon
tady je má největší láska,bez které by můj život neměl smysl.Stalonek..
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Taky přispěju... můj druhý koník, ale č. 1 nej, kobylka bez původu, kupovala jsem jí jako 23letou (to jsem ale zjistila až o hodně později), když už jsem jí neměla. Byla to osobnost, měla více elánu a chuti do života než leckterý mladý kůň.
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
a ještě jedna fotečka, na památku mé kobylce.
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Tak tohle je moje hnědé všechno....SKIPPY
karolka67601
napsal(a):
Tak tohle je moje hnědé všechno....SKIPPY
taky se přidám muji nej konici jsou dva...Linda
happylinda
napsal(a):
taky se přidám muji nej konici jsou dva...Linda
a Hvězda
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Tak pro mě nej koník je moje kobuška,moje první zlatíčko na kterou jsem si musela vlastnoručně vydělat,která ted bude poprvé maminkou,Shani
shantal88
napsal(a):
Tak pro mě nej koník je moje kobuška,moje první zlatíčko na kterou jsem si musela vlastnoručně vydělat,která ted bude poprvé maminkou,Shani
ahojky tak zase muj nej lízinka bouhžel vám nepovím jak se ma není doma no banan
mimik
napsal(a):
ahojky tak zase muj nej lízinka bouhžel vám nepovím jak se ma není doma no banan
Zítra má Lamuška hondě práce xDD
maauketka
napsal(a):
Zítra má Lamuška hondě práce xDD
druhy muj oblibeny kun je wella..strasne se mi na ni dobre jezdi i kdyz je to sfine..
maauketka
napsal(a):
druhy muj oblibeny kun je wella..strasne se mi na ni dobre jezdi i kdyz je to sfine..
3nej konik je lojzicek muy malinky medvidek......xDDD
mimik
napsal(a):
wendy
maauketka
napsal(a):
wendy
Tady zase ti dva uplně NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Ahojky holky,
tak můj nej nej koník, který bude navždy v mém srdíčku je .Naučila mě opravdu hrozně moc a najednou si ji majitelka odvezla. I když je dál než jsem si představovala jezdím za ní tak jednou do měsíce.!
Je to 17-letá kobča ČT, líná, ale když si na ni sednul kdo opravdu umí pořádně se projel!
dajanka
napsal(a):
Ahojky holky,
tak můj nej nej koník, který bude navždy v mém srdíčku je .Naučila mě opravdu hrozně moc a najednou si ji majitelka odvezla. I když je dál než jsem si představovala jezdím za ní tak jednou do měsíce.!
Je to 17-letá kobča ČT, líná, ale když si na ni sednul kdo opravdu umí pořádně se projel!
promiňte chybí jméno : Dajánka
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
No a teď je to 6-letá kobylka Fabie na které jsem si hodně užila a ještě užiju
dajanka
napsal(a):
No a teď je to 6-letá kobylka Fabie na které jsem si hodně užila a ještě užiju
muj nej konik je nejspíš larča
pilif
napsal(a):
muj nej konik je nejspíš larča
moji dva miminka kuba a líza
pilif
napsal(a):
čauess!!posílám lamčuuu
Hojky tak jak hodně lidí taky znáte Jerrynka,,,,tak to zlatíčko jezdim a sem na něj pišná,,,za ten rok co na něm jezdim mě toho plno naučilděkuji ti,,,a Péťo tobě taky
misicka01
napsal(a):
Hojky tak jak hodně lidí taky znáte Jerrynka,,,,tak to zlatíčko jezdim a sem na něj pišná,,,za ten rok co na něm jezdim mě toho plno naučilděkuji ti,,,a Péťo tobě taky
A ještě přidávám Rozinku,,,taková malá ponička
domcaska
napsal(a):
příííídám svoji Ladynečku koníka ,kterého bych za nic na světě nevyměnila
ladynka
napsal(a):
příííídám svoji Ladynečku koníka ,kterého bych za nic na světě nevyměnila
ahojky dam kubíčka
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Tohle je můj miláček Bubi
ladynka
napsal(a):
Lady versus Vanetka
Dnes jsme si z lamarkou trosku zaskakali
maauketka
napsal(a):
Dnes jsme si z lamarkou trosku zaskakali
dalsi foto jejich uspechu
domcaska
napsal(a):
Tdy Líza
jednoznačně Luk, moje druhá koňská životní láska, doufám, že bude brzy už jen můj...
glissy
napsal(a):
jednoznačně Luk, moje druhá koňská životní láska, doufám, že bude brzy už jen můj...
tak tu dam kubička
domcaska
napsal(a):
Moje nejúžasnější kobylka, kterou chci mít až do smrti.... Která mi ukázala spoustu věcí...Jen na ní jsem poprvé zažila co je to skákání, co je to bez sedla a bez uzdy cválat, venku jet jen na nákrčáku. Zkusila jsem s ní snad všechno co se dalo, lozit jí mezi zadníma nohama, zabalit jí do plachty i s hlavou. Prostě ju miluju a je jenom moje a jsem za to moc ráda!!!
Moje Luckynka
mispulka
napsal(a):
Moje nejúžasnější kobylka, kterou chci mít až do smrti.... Která mi ukázala spoustu věcí...Jen na ní jsem poprvé zažila co je to skákání, co je to bez sedla a bez uzdy cválat, venku jet jen na nákrčáku. Zkusila jsem s ní snad všechno co se dalo, lozit jí mezi zadníma nohama, zabalit jí do plachty i s hlavou. Prostě ju miluju a je jenom moje a jsem za to moc ráda!!!
Moje Luckynka
Ve volnosti
maauketka
napsal(a):
coje coje lidi piste piste neni co cistxDD
Jo no lidi co sed ěje??
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
No tak ta nej je pro mě samo ta moje.
Mám ji přes 6 let a naučila mě mnoha věcem, poznala jsem přátelství a koňskou citlivou dušičku a jsem moc ráda, že jsem si koupila tuhle kobylku, i když vůbec nesplňovala moje představy a měli jsme spolu hodně, hodně trápení.
Jsem ráda, že jsem vytrvala a neprodala ji. A jsem ji vděčná za každý den kdy ona něco učí mě a já zase ji.
Doufám, že nám to spolu vydrží hodně dlouho.
carodejka
napsal(a):
No tak ta nej je pro mě samo ta moje.
Mám ji přes 6 let a naučila mě mnoha věcem, poznala jsem přátelství a koňskou citlivou dušičku a jsem moc ráda, že jsem si koupila tuhle kobylku, i když vůbec nesplňovala moje představy a měli jsme spolu hodně, hodně trápení.
Jsem ráda, že jsem vytrvala a neprodala ji. A jsem ji vděčná za každý den kdy ona něco učí mě a já zase ji.
Doufám, že nám to spolu vydrží hodně dlouho.
tak já jsem kontaktovala původní majitelku Stalouše, a podařilo se mi z ní vymámit fotečkyyyy jak byl hříbě.
stalonek
napsal(a):
tak já jsem kontaktovala původní majitelku Stalouše, a podařilo se mi z ní vymámit fotečkyyyy jak byl hříbě.
chjo tady to nebude vidět.. druhý zprava, rezaté hříbátko..
stalonek
napsal(a):
vlevo otec, v pravo nejspíš matka
Tak já teda taky přidám toho svýho broučka!Yetix
petas
napsal(a):
Tak já teda taky přidám toho svýho broučka!Yetix
A ještě se mnou
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
domcaska
napsal(a):
Petas : Teda, máš z něj krásnýho koně, mlaďoch, že, jestli si dobře pamutuju??
sybone

XXX.XXX.188.48
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Arabka Sybone
sybone

XXX.XXX.188.48
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Quarterka Lady Roan Spanish
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
petas
napsal(a):
DěkujuJj,je to mlaďoch.V červnu mu byly 3roky
A po kom, že je?? A jak se jeví pod sedlem, je to fakt krasavec
sybone
napsal(a):
Quarterka Lady Roan Spanish
tady dam vanetku s lamikou
maauketka
napsal(a):
tady dam vanetku s lamikou
sem tu zas dlouho nenapsala takaspon ted jak se dari co koníci poslouchaji :-) tak zas nekdy fotho i and Lizinka :-*
jeanne
napsal(a):
sem tu zas dlouho nenapsala takaspon ted jak se dari co koníci poslouchaji :-) tak zas nekdy fotho i and Lizinka :-*
sadzi saj
napsal(a):
A po kom, že je?? A jak se jeví pod sedlem, je to fakt krasavec
Je z matky Jeny a po otci 725 Poldori.Pod sedlem je hodně učenlivej a vnímavej.Občas torchu nervičkyAle to bude možná spíš podmínkami u předchozího majitele...
Ale hodně se zlepšuje a musím říct,že na to,že je mu tolik kolik je,tak je to super koník a umí toho hooooodně
domcaska
napsal(a):
Ahojík ..Tak se jdu přidat ...a můj koník je
Orion(Aero)
O: Oscar
M: Fally
2,5 lety ..XD
wendinkah
napsal(a):
Ahojík ..Tak se jdu přidat ...a můj koník je
Orion(Aero)
O: Oscar
M: Fally
2,5 lety ..XD
wendinkah
napsal(a):
Tak můj nej nej koník, je moje kobylka majda. Mám jiu ž něco kolem dvou let. Je tozlatá kobyla, nesmírně moc mš toho naučila a za hrozně moc jí vděčím.
katusa
napsal(a):
Tak můj nej nej koník, je moje kobylka majda. Mám jiu ž něco kolem dvou let. Je tozlatá kobyla, nesmírně moc mš toho naučila a za hrozně moc jí vděčím.
a ještě jednou majdalénka
domcaska
napsal(a):
Ahojky já sem přidávám nejhodnějšího tvorečka na světě je to "můj mazlík" na kterého nedám dopustit ..... Merlin magic sky Miláček forever <3 <3 <3
anabeliinka
napsal(a):
Ahojky já sem přidávám nejhodnějšího tvorečka na světě je to "můj mazlík" na kterého nedám dopustit ..... Merlin magic sky Miláček forever <3 <3 <3
no prostě kubík jo neprodava tet někdo deku velikost 100-105 zimní mail:mirka.66@centrum.cz
mimik
napsal(a):
no prostě kubík jo neprodava tet někdo deku velikost 100-105 zimní mail:mirka.66@centrum.cz
Moji dva nej nej koníci
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
moje zlatičko Stázinka i když už ji nikdy neuvidím pořád bude zaujímat velikánské místo v mém srdíčku
marinee
napsal(a):
moje zlatičko Stázinka i když už ji nikdy neuvidím pořád bude zaujímat velikánské místo v mém srdíčku
a moje nynější velká koňská láska Arssen
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
Všem přeji hezký večer Těch nej koníků je víc, ale za všechny třeba naše "3 grácie"
krizovatka
napsal(a):
Všem přeji hezký večer Těch nej koníků je víc, ale za všechny třeba naše "3 grácie"
Bubča
krizovatka
napsal(a):
Neutron alias Jarouš
Matějoslav :-) už nebudu zaplácavat (foceno letos v září)
krizovatka
napsal(a):
Matějoslav :-) už nebudu zaplácavat (foceno letos v září)
Jelikož jsem 14 lt u koní prošli mým životem spousta poníků a koní. V posledních dvou letech to byla klisna anglického plnokrevníka Mirael z JK AGRICOOP
pettankaa
napsal(a):
Jelikož jsem 14 lt u koní prošli mým životem spousta poníků a koní. V posledních dvou letech to byla klisna anglického plnokrevníka Mirael z JK AGRICOOP
No a od ledna 2008 vlastním kobylku ČT Arie Old (Ája) a to je te´d moje největší zlatko...........
simcas2
napsal(a):
Moje lalinka :D:D:D
Kdyby něco nejmeluje se lalinka :D ale astor lalinka je jem sladké přirovnání :D:D
domcaska
napsal(a):
můj nej koník je Amor
tak tohle je muj první koník Sherri muj miláček
sherri30
napsal(a):
tak tohle je muj první koník Sherri muj miláček
Já a koník Nelson
Matka: Huculka
Otec: hafling
14-letý valach
více na :www.mondano.wbs.cz
monchess
napsal(a):