Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2008 16:17
nelaa

XXX.XXX.37.157

Dobrý den,

Chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo nevíte, kde se dá v Brně sehnat Westernové ježdění Byla bych moc vděčná za všechny rady a typy

PS: Klidně i kousek za Brnem,ale zase ne moc =o) Díky Nela

5.11.2008 16:51
flirt

XXX.XXX.157.248

nelaa napsal(a):
Dobrý den,

Chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo nevíte, kde se dá v Brně sehnat Westernové ježdění Byla bych moc vděčná za všechny rady a typy

PS: Klidně i kousek za Brnem,ale zase ne moc =o) Díky Nela

Ranch "CH" Ořešín,manželé Chovancovi.tel.603848595.Zabývají se rekreačním ježděním i tréninkem ale to myslím na vlastním koni.Vše ve westernovém stylu.Mohu to tam jen doporučit.

5.11.2008 16:57
bejbys

XXX.XXX.37.157

flirt napsal(a):
Ranch "CH" Ořešín,manželé Chovancovi.tel.603848595.Zabývají se rekreačním ježděním i tréninkem ale to myslím na vlastním koni.Vše ve westernovém stylu.Mohu to tam jen doporučit.

Ano? ... no problem vlastního koníka nemám :( ... a nevíte kolik by tam stála teda pokud dělají výukové hodiny a kolik ?

5.11.2008 17:02
flirt

XXX.XXX.157.248

bejbys napsal(a):
Ano? ... no problem vlastního koníka nemám :( ... a nevíte kolik by tam stála teda pokud dělají výukové hodiny a kolik ?

Bohužel mám dojem že výcvik provádí paní Chovancová ale jen pro majitele koní,ale možná se něco změnilo.Toto nevím jak je to nyní.Ale vyjížďky provádí pan Chovanec a jedna hodina stojí 300Kč.Jezdí se i na vícehodinové vyjížďky i na puťáky.Hodní koně,fajn lidi a hezké okolí a příroda.

5.11.2008 17:06
flirt

XXX.XXX.157.248

bejbys napsal(a):

Ještě dělá western Ranch U Cesty jsou to Soběšice Tam je i výcvik,ten dělá sl.Radka.Nemám telale mají svou adresu myslím www.ranchucesty.cz.Tam se dá i učit jedit.Ranč Crazy v Komíně je blízko ZOO ale tam nevím jak to je,alet aké mají stránky,snad www.crazyranc.cz

5.11.2008 17:18
evinka01

XXX.XXX.57.45

flirt napsal(a):
Ještě dělá western Ranch U Cesty jsou to Soběšice Tam je i výcvik,ten dělá sl.Radka.Nemám telale mají svou adresu myslím www.ranchucesty.cz.Tam se dá i učit jedit.Ranč Crazy v Komíně je blízko ZOO ale tam nevím jak to je,alet aké mají stránky,snad www.crazyranc.cz

a nevíte o nějakém skoukromníkovi, který by uvítal pomocnou ruku? nejsem začátečník.

5.11.2008 17:34
flirt

XXX.XXX.157.248

evinka01 napsal(a):
a nevíte o nějakém skoukromníkovi, který by uvítal pomocnou ruku? nejsem začátečník.

To bohužel aktuálně nevím.Vím že u pana Prokeše v Bosonohách se dalo jezdit za výpomoc,ale tam myslím jezdí anglii.Potom u pana drásala v Obřanech to také bývalo možné za výpomoc ale jak je to teď nevím.Něco je ve Šlapanicích u Brna tam to ale neznám.Nejlepší bude když najedete tady na ifauně na inzeci,dáte Jihomoravský kraj a zrovna v poslední době tam jsou nějaké nabídky soukromníků.

5.11.2008 17:54
spiritka

XXX.XXX.16.88

flirt napsal(a):
To bohužel aktuálně nevím.Vím že u pana Prokeše v Bosonohách se dalo jezdit za výpomoc,ale tam myslím jezdí anglii.Potom u pana drásala v Obřanech to také bývalo možné za výpomoc ale jak je to teď nevím.Něco je ve Šlapanicích u Brna tam to ale neznám.Nejlepší bude když najedete tady na ifauně na inzeci,dáte Jihomoravský kraj a zrovna v poslední době tam jsou nějaké nabídky soukromníků.

Ahoj,u nás na Ranči je nyní možnost vyuky westernového ježdění (W.Pleasure,W.Horsemanship,základy reiningu a Showmanship At Halter)
Teprve začínám aktualizovat stránky ale něco málo se na nich dozvíš : http://www.ranc-kamenny-dvur.info/
Tak jestli máš zájem o víc informací napiš mi na Mail Spirit.Shine@seznam.cz

5.11.2008 19:15
evinka01

XXX.XXX.57.45

flirt napsal(a):

Prokeš nás už kdysi před pěti lety poslal "někam" že potřebuje vydělat na jízdách, ne je poskytovat za pomoc zdarma... Mirek Drásal ani omylem, toho už jsem se víckrát ptala, kromě toho western nejezdí, Šlapanice taky ne ... fakt nevím.. zase nemám na to platit někomu 2tísíce/měsíc bohužel

5.11.2008 19:49
bejbys

XXX.XXX.37.157

evinka01 napsal(a):
Prokeš nás už kdysi před pěti lety poslal "někam" že potřebuje vydělat na jízdách, ne je poskytovat za pomoc zdarma... Mirek Drásal ani omylem, toho už jsem se víckrát ptala, kromě toho western nejezdí, Šlapanice taky ne ... fakt nevím.. zase nemám na to platit někomu 2tísíce/měsíc bohužel

Spiritka: a jak je váš ranč daleko ? ... akolik by stála jedna westernová hodina ? :)

5.11.2008 20:48
spiritka

XXX.XXX.16.88

bejbys napsal(a):
Spiritka: a jak je váš ranč daleko ? ... akolik by stála jedna westernová hodina ? :)

Já jsem tam z Brna za 20-35 minut podle provozu :) ..
spirit.shine@seznam.cz

5.11.2008 21:10
bejbys

XXX.XXX.37.157

spiritka napsal(a):
Já jsem tam z Brna za 20-35 minut podle provozu :) ..
spirit.shine@seznam.cz

Uz jsem Ti napsala na e-mail :)

6.11.2008 08:48
bejbys

XXX.XXX.37.157

bejbys napsal(a):
Uz jsem Ti napsala na e-mail :)

Lidičky a nevíte někdo jak je to vubec s Crazy Ranchem ?? :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík