pettankaa
napsal(a):
Máte něco a nesedí Vám to na koníka nebo už to nepotřebujete? nebo naopak něco sháníte. Pište sem, je to lepší než kupovat něco na dálku, vím o čem mluvím.......
Já bych potřebovala prodat nebo spíš vyměnit kožený poprsák s martyngalem, zn. Kentaur, k angl. sedlu. krásný, super, nic s ním není. Velikost: COB. PC: 1 650,- Kč, nyní: 1 300,- Kč nebo výměna za větší poprsák s martyngalem. Dále sháním drezurní bičík - starší.
pettankaa
napsal(a):
Já bych potřebovala prodat nebo spíš vyměnit kožený poprsák s martyngalem, zn. Kentaur, k angl. sedlu. krásný, super, nic s ním není. Velikost: COB. PC: 1 650,- Kč, nyní: 1 300,- Kč nebo výměna za větší poprsák s martyngalem. Dále sháním drezurní bičík - starší.
Ahojík lidi scháním vodítko!!Sice sem si ho chtěla kupit na netu,ale nechci platit poštovné 100 kč tak nemáte nějaké vodo na prodej??
domcaska
napsal(a):
Ahojík lidi scháním vodítko!!Sice sem si ho chtěla kupit na netu,ale nechci platit poštovné 100 kč tak nemáte nějaké vodo na prodej??
já vyměním poprsák, starší, vel. asi full, mému koníkovi velký, značku nevím, starší, cca 5 let, ve vinikajícím stavu, s koženým středem a zápinkami z nerezu, vyměním za menší !! fotky na mail BarboraJichova@seznam.cz
dále prodám NOVÝ podbřišník bez dotahovacích gum 125 cm, bavlněný. obyčejný,neznačkový,nikdy neježděný,pouze vyzkoušen. Cena 300 Kč
stalonek
napsal(a):
já vyměním poprsák, starší, vel. asi full, mému koníkovi velký, značku nevím, starší, cca 5 let, ve vinikajícím stavu, s koženým středem a zápinkami z nerezu, vyměním za menší !! fotky na mail BarboraJichova@seznam.cz
dále prodám NOVÝ podbřišník bez dotahovacích gum 125 cm, bavlněný. obyčejný,neznačkový,nikdy neježděný,pouze vyzkoušen. Cena 300 Kč
pro petru: já mám full, s martyngelem, ale ten je z normálních karabin bez nerezu, dost zrezlé. takže kdybys chtěla vyměnit musela bych doplatit hafo. Můj se s tím tvým nemůže rovnat..
stalonek
napsal(a):
pro petru: já mám full, s martyngelem, ale ten je z normálních karabin bez nerezu, dost zrezlé. takže kdybys chtěla vyměnit musela bych doplatit hafo. Můj se s tím tvým nemůže rovnat..
myslím ten martyngal že je nekvalitka..teda aspon 2 karabiny které jsem musela vyměnit. jiné jsou takové jako na poprsáku.
stalonek
napsal(a):
soráč, já neska na koně nemůžu, brácha má v olomouci neska promoci.. taže jedu kolem 11 až 12 pryč a vrátím se asi někde v noci..
Mám na prodej sedlo za směšnou cenu protože je docela poničené,ale jezdit se na něm dá a je mi líto ho vyhodit.Koni by to nemělo nějak vadit jsou jen roztrhané kol. opěrky , jinak posedlí, komora neponičené cena 400 kč kdo chce ať napíše na mail
ladynka
napsal(a):
Mám na prodej sedlo za směšnou cenu protože je docela poničené,ale jezdit se na něm dá a je mi líto ho vyhodit.Koni by to nemělo nějak vadit jsou jen roztrhané kol. opěrky , jinak posedlí, komora neponičené cena 400 kč kdo chce ať napíše na mail
Petro: odkud jste privezli prekazky?Z Hermexu?...a za kolik nevis?shanim nejake klidne i starsi v bidnem stavu.
pettankaa
napsal(a):
my jsme přivezli překážky po Pretoria Samantě, protože je prodaná. jestli prodávají v hermexu,tako tom nevím
prodam 2 zimní deky,barva zelena,velkost 145,křižove zapínaní pod břichem a zadníma nohama krytka na osac.nové nepoužite cena:1600Kč
sessi
napsal(a):
prodam 2 zimní deky,barva zelena,velkost 145,křižove zapínaní pod břichem a zadníma nohama krytka na osac.nové nepoužite cena:1600Kč
prodam nepromokavou velice kvalitní termodeku nepouživanou jen vyzkoušena na koni,velikost 145,křižove zapinaní pod břichem a zadnima nohama,krytka na ocas cena:2000Kč
pettankaa
napsal(a):
Máte něco a nesedí Vám to na koníka nebo už to nepotřebujete? nebo naopak něco sháníte. Pište sem, je to lepší než kupovat něco na dálku, vím o čem mluvím.......
Sháním drezurní bič..........koupím nebo vyměním za svůj normální........půl roku starý.............málo použ.
pettankaa
napsal(a):
Sháním drezurní bič..........koupím nebo vyměním za svůj normální........půl roku starý.............málo použ.
Ahojky Peti, jestli chces tak ti z Brna privezu drezurak stoji kolem 2stovek, vzdycky se jedu mrknout do potreb i kdyz nic nepotrebuju je to takové lákadlotak bych ti ho pribrala, jinak kdy se zastavis??
dannynka
napsal(a):
Ahojky Peti, jestli chces tak ti z Brna privezu drezurak stoji kolem 2stovek, vzdycky se jedu mrknout do potreb i kdyz nic nepotrebuju je to takové lákadlotak bych ti ho pribrala, jinak kdy se zastavis??
Tak drezuráček mi zařídí Terezka............... a nemáte někdo na prodej odpocovací deku na ČT (Ájucha). Dále mám na prodej černé, kožené, proplétané otěže, tak x na koni: PC:,- Kč, nyní 200,- Kč - zbytečně mi leží...........
pettankaa
napsal(a):
Tak drezuráček mi zařídí Terezka............... a nemáte někdo na prodej odpocovací deku na ČT (Ájucha). Dále mám na prodej černé, kožené, proplétané otěže, tak x na koni: PC:,- Kč, nyní 200,- Kč - zbytečně mi leží...........
PRODÁM NEBO VYMĚNÍM TERMODEKU CCA 125 VEL. MŮJ KŮŇ JI MÁ MALOU ( HAFLING X HUCUL) , DEKA JE ZACHOVALÁ, SVĚTLE MODRÁ S ČERNÝM, PĚKNÁ, ALE MÍRNĚ POŠKOZENÁ NA LEVÉ STRANĚ ( ROZKOUSNUTÁ) ASI 3X7 CM ZÁPLATA. ZN. NORTON
PRODÁM BUD ZA 900 NEBO VYMĚNÍM ZA VEL. 135 ( CCA. TAK ABY SEDĚLA MÉMU KONI) JE TO VEL. PŘESNĚ 160 CM , 5´3"., ALE NEVÍM CO JE TO PŘESNĚ ZA ČÍSLO.. NO PROSTĚ VYMĚNÍM ZA VĚTŠÍ NEPOŠKOZENOU TERMODEKU ASI TEDA 135.
PIŠTE NA BARBORAJICHOVA@SEZNAM.CZ - ALE ODPOVÍM AŽ PŘÍŠTÍ STŘEDU, PROTOŽE ZÍTRA SI JEDU UŽÍVAT NA DOVOLENKU.. TAKŽE FOTKY TAKY AŽ ZA TÝDEN, BOHUŽEL TEN NEMÁM. HLAVNĚ NĚKDO Z OKOLÍ 3NCE, NECHCE SE MI UTRÁCET PENÍZE ZA BALÍK A TÍM DEKU PRODRAŽOVAT.
stalonek
napsal(a):
PRODÁM NEBO VYMĚNÍM TERMODEKU CCA 125 VEL. MŮJ KŮŇ JI MÁ MALOU ( HAFLING X HUCUL) , DEKA JE ZACHOVALÁ, SVĚTLE MODRÁ S ČERNÝM, PĚKNÁ, ALE MÍRNĚ POŠKOZENÁ NA LEVÉ STRANĚ ( ROZKOUSNUTÁ) ASI 3X7 CM ZÁPLATA. ZN. NORTON
PRODÁM BUD ZA 900 NEBO VYMĚNÍM ZA VEL. 135 ( CCA. TAK ABY SEDĚLA MÉMU KONI) JE TO VEL. PŘESNĚ 160 CM , 5´3"., ALE NEVÍM CO JE TO PŘESNĚ ZA ČÍSLO.. NO PROSTĚ VYMĚNÍM ZA VĚTŠÍ NEPOŠKOZENOU TERMODEKU ASI TEDA 135.
PIŠTE NA BARBORAJICHOVA@SEZNAM.CZ - ALE ODPOVÍM AŽ PŘÍŠTÍ STŘEDU, PROTOŽE ZÍTRA SI JEDU UŽÍVAT NA DOVOLENKU.. TAKŽE FOTKY TAKY AŽ ZA TÝDEN, BOHUŽEL TEN NEMÁM. HLAVNĚ NĚKDO Z OKOLÍ 3NCE, NECHCE SE MI UTRÁCET PENÍZE ZA BALÍK A TÍM DEKU PRODRAŽOVAT.
PIŠTĚ POUZE MAILY, JÁ SI JE PŘÍŠTÍ TÝDEN PŘEČTU,MĚJTE SE FAMFÁROVĚ..
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
stalonek
napsal(a):
PIŠTĚ POUZE MAILY, JÁ SI JE PŘÍŠTÍ TÝDEN PŘEČTU,MĚJTE SE FAMFÁROVĚ..
Prodám uplně novou UZDEČKU DASLÖ prošitá bíle,přezky ušl.ocel (stříbrné) , velikost FULL ... kobči je velká v čelence a nánosníku ... Cena 800,- Kč .
happyhvezda
napsal(a):
Prodám uplně novou UZDEČKU DASLÖ prošitá bíle,přezky ušl.ocel (stříbrné) , velikost FULL ... kobči je velká v čelence a nánosníku ... Cena 800,- Kč .
Sedlo Klasik -Tom Zajac(velikost 15,váha 12 kg)
p.cena 20 000
teď 16 000
v super stavu.
pravidelně ošetřované.
sedlo je na širšího koně (HF,QH,hucul....)
Mému koni nesedí(je úzký).
více info na mejlu sally.y@centrum.cz
pizneta
napsal(a):
Sedlo Klasik -Tom Zajac(velikost 15,váha 12 kg)
p.cena 20 000
teď 16 000
v super stavu.
pravidelně ošetřované.
sedlo je na širšího koně (HF,QH,hucul....)
Mému koni nesedí(je úzký).
více info na mejlu sally.y@centrum.cz
foto
pizneta
napsal(a):
Dále westernovou podložku s gelem,původní cena okolo 1900,-,teď 1400,-,půl roku stará,použivaná,ale v super stavu...
sally.y@centrum.cz
pizneta
napsal(a):
Dále westernovou podložku s gelem,původní cena okolo 1900,-,teď 1400,-,půl roku stará,použivaná,ale v super stavu...
sally.y@centrum.cz
a jako poslední odpocovoací deka,velikost 135(mému koni je velká),červená,kvalitní.
původní cena 1100,- teď 800,-,použivaná tak asi 10x,takže ještě voní novotou...
sally.y@centrum.cz ....
pizneta
napsal(a):
a jako poslední odpocovoací deka,velikost 135(mému koni je velká),červená,kvalitní.
původní cena 1100,- teď 800,-,použivaná tak asi 10x,takže ještě voní novotou...
sally.y@centrum.cz ....
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
pettankaa
napsal(a):
Hm škoda já odpocku sehnala za 500,- Kč, kdybych to věděla dřív tak si vezmu od tebe a nemusela jsem to tahat po poštách...........
UZDEČKA DASLO stále na prodej pěkná ,nová , jen zkoušená .... Foto výše
happyhvezda
napsal(a):
UZDEČKA DASLO stále na prodej pěkná ,nová , jen zkoušená .... Foto výše
Nabizim brigadu v Komorni Lhotce u Bosaku. Ranni prace-mistovani, cca 2 hod, 250kc den, Po-Pa. Vyborne podminky a solidni jednani. Volat na 774 642 992
stalonek
napsal(a):
jaj škoda že ráno se chodí do školy..
Prodam sedlo v ice foto mozno zaslat, parkrat na koni-avsak bylo velke. Komora 2. Cena 4 500Kc. Specha....pri rychlem jednani do okoli Trince dovezu.
774 642 992
happyhorse
napsal(a):
Prodam sedlo v ice foto mozno zaslat, parkrat na koni-avsak bylo velke. Komora 2. Cena 4 500Kc. Specha....pri rychlem jednani do okoli Trince dovezu.
774 642 992
prodam prilbu rok pouzivanou...prodej z prepychu majitele;-)-koupil jsi lepsi. Z plskeho obchodu Bober-kvalitni cena 600....pri rychlem jednani opet okoli trince dovezu.
774 642 992
pettankaa
napsal(a):
prodám provázkový podbřišník 130 cm,neponičený jen malinko orezlý na přeskách ale opravdu minimálně je dost široký,mému koníkovi je velký prodám za 250kč nebo vyměním za starší šlachovky,starší podsledlovou dečku ..........nebo tak něco :)
marinee
napsal(a):
prodám provázkový podbřišník 130 cm,neponičený jen malinko orezlý na přeskách ale opravdu minimálně je dost široký,mému koníkovi je velký prodám za 250kč nebo vyměním za starší šlachovky,starší podsledlovou dečku ..........nebo tak něco :)
já se přidám s podbřišníkem,prodám ,nějaká umělá pěny tvářící se jako tvrdší gel, a potáhnuté bavlnou. 125 cm, koníkovi je velký. jen vyskoušený ani neporezlý,bez dotahovacích gum,cena 250.fotky na mail BarboraJichova@seznam.cz - na dobírku se to prodraží,raději osobní odběr,
stalonek
napsal(a):
já se přidám s podbřišníkem,prodám ,nějaká umělá pěny tvářící se jako tvrdší gel, a potáhnuté bavlnou. 125 cm, koníkovi je velký. jen vyskoušený ani neporezlý,bez dotahovacích gum,cena 250.fotky na mail BarboraJichova@seznam.cz - na dobírku se to prodraží,raději osobní odběr,
Prodám nerezové stihlo 2x lomené s oválným středem.Velikost 13.5.Rok používané.Původní cena 560kč,nyní 350kč plus poštovné.
monca.l@centrum.cz
monca
napsal(a):
Prodám nerezové stihlo 2x lomené s oválným středem.Velikost 13.5.Rok používané.Původní cena 560kč,nyní 350kč plus poštovné.
monca.l@centrum.cz
Kamarádka prodává moc sikovného koníka.Preji mu aby se dostal do moc dobrych rukou.Nevite o nekom...myslim ze by se s nim dalo i sportovat.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2937440/ Prodam-atraktivniho-valacha.php (mezera pred prodam)
Posilam jeho fotoze sve rezie.
chema
napsal(a):
Kamarádka prodává moc sikovného koníka.Preji mu aby se dostal do moc dobrych rukou.Nevite o nekom...myslim ze by se s nim dalo i sportovat.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2937440/ Prodam-atraktivniho-valacha.php (mezera pred prodam)
Posilam jeho fotoze sve rezie.
sedlo natowa, posedlí 16", černé, cca 6x na koni, nevhodný dárek je na užšího koně, cena 5000,-kč
dakotka
napsal(a):
sedlo natowa, posedlí 16", černé, cca 6x na koni, nevhodný dárek je na užšího koně, cena 5000,-kč
Mám na prodej tyto věci na velkého koně: bederka (modrá), zimní deka (modrá), poduška pod sedlo čtverec (modrá), zateplovací vínové bandáže (pár), gelový podbřišník 160cm, bičík obyčejný, lonž + mezikus, kožené proplétané otěže. Více info meilem, věci prodávám levně
pettankaa
napsal(a):
Mám na prodej tyto věci na velkého koně: bederka (modrá), zimní deka (modrá), poduška pod sedlo čtverec (modrá), zateplovací vínové bandáže (pár), gelový podbřišník 160cm, bičík obyčejný, lonž + mezikus, kožené proplétané otěže. Více info meilem, věci prodávám levně
Peto co je to za bederku?fleecova nebo nepromokava?za kolik?Zimni deka je do staje nobo nepromokava vybehova za koli?
pettankaa
napsal(a):
Nebyla by fotka té modré podsedlovky? A cena?
chema
napsal(a):
Peto co je to za bederku?fleecova nebo nepromokava?za kolik?Zimni deka je do staje nobo nepromokava vybehova za koli?
Ahoj Hani, mela bych tu na prodej par veci, bederku jeste po Princi a nepromokavou vybehovou deku, kterou mela na podzim Volnost + jednu sitovku. Takze nabizim prednostne Tobe :-) ale samozrejme nabidka plati i pokud by mel zajem nekdo jiny:
1) membranova stajova/vybehova deka Cassiny (koupena v Equiservisu 9/2008, takze stale v zaruce) vel. 130 - na plnaska nebo mensiho kone kolem 165KVH. Deka je prodysna, nepromokavy material podsity fleesem, vhodna jako deka na nonstop pobyt ve vybehu i do staje. Kobyla ji mela asi 2 mesice, je vyprana, cista, jako nova, v original obalu. Puvodni cena byla 1 290,- necham ji za 1 000,-. Barva tm. zeleno-modá.
2) deka bederní KT černá se zlatožlutým lemem, vespod podšitá fleesem. Na velkého koně (ČT kolem 175KVH) je to prodloužená délka. Zapínání na sucháč před sedlo, tkanice po ocas. Moc pěkná, taky jako nová (nebyla skoro nošená, já používám spíš fleesové bederky). Původní cena byla 890,- a nechala bych ji za 500,-.
3) sitovana deka Cassini vel. 130, naprosto nova, ma jeste na sobe cedulky. Barva bordo se zlatým lemem. Zapinani vepredu na prezku a vzadu tkanice pod ocas. Tu nemela kobyla na sobe vubec :-) cena puvodne 650,- necham ji za 500,-, koupena v červnu 2008 v Equiservisu takze taky v zaruce.
Můžu dodat nějaké fotky, momentálně žádné nemám....
pettankaa
napsal(a):
Podsedlovku, prodávám za 400,- Kč taky rok stará, málo ježděná, foto nemám tu bys musela vidět.............
wendy:
skoda ze si tu nepromokavou deku nenabidla drive...petule nekolik tydnu presne takovou shanela.
o tu bederku bych ale zrejme mela zajem.napisu ti sms.ted jsme na tom financne dost bidne, nakoupili jsme seno az do leta ...pockala bys mi?
chema
napsal(a):
wendy:
skoda ze si tu nepromokavou deku nenabidla drive...petule nekolik tydnu presne takovou shanela.
o tu bederku bych ale zrejme mela zajem.napisu ti sms.ted jsme na tom financne dost bidne, nakoupili jsme seno az do leta ...pockala bys mi?
Prodám kvalitní Show Pad zdobený raženou kůží a krystalkami.
Velmi efektní Show Pad.
Rozměr 88 x 90 cm.
Pc-1850,-
teď - 1400,-
Ostruhy se stříbrným zdobením. Pr.kolečka 3 cm. Délka nožky 6,5 cm.( s kolečkem)
650,-
450,-
Kvalitní pevné řemínky na ostruhy - zdobení basket, stříbrné přezky a konča.
800,- Kč
700,- kč
Low Port Correction Bit
Zdobeno stříbrem.
1750,- Kč
1500,-
uzdečka western Natova zdobená žíněmi,hnědá
1200kč
800,-
westernová korekční deka s gelem
1 769,- Kč
1000,-
Podložka pod sedlo pracovní
Neopren/filz
Na kohoutku a po stranách s koženými nášivkami
1200,-
800,-
Sedlo Tom Zajac
prodám sedlo -Tom Zajac,původní cena 20 000,nyní 16 000,-
váha -12kg
velikost 15
V super stavu (2 roky používané)
sedlo sedí Haflingovi,huculovi, QH...
více foto mejlem
Zbytek věcí je párkrát použitých,jsou jako NOVÉ.
Cena za komplet je 22 000.(v případě koupi kompletu-ZDARMA snaffle bit s měděnými proužky -cena 800,-,při rychlém jednání zdarma podbříšník-neoprenový -cena 800,-).
Prodám i zvlášť
1.foto Low Port Correction Bit
pizneta
napsal(a):
Prodám kvalitní Show Pad zdobený raženou kůží a krystalkami.
Velmi efektní Show Pad.
Rozměr 88 x 90 cm.
Pc-1850,-
teď - 1400,-
Ostruhy se stříbrným zdobením. Pr.kolečka 3 cm. Délka nožky 6,5 cm.( s kolečkem)
650,-
450,-
Kvalitní pevné řemínky na ostruhy - zdobení basket, stříbrné přezky a konča.
800,- Kč
700,- kč
Low Port Correction Bit
Zdobeno stříbrem.
1750,- Kč
1500,-
uzdečka western Natova zdobená žíněmi,hnědá
1200kč
800,-
westernová korekční deka s gelem
1 769,- Kč
1000,-
Podložka pod sedlo pracovní
Neopren/filz
Na kohoutku a po stranách s koženými nášivkami
1200,-
800,-
Sedlo Tom Zajac
prodám sedlo -Tom Zajac,původní cena 20 000,nyní 16 000,-
váha -12kg
velikost 15
V super stavu (2 roky používané)
sedlo sedí Haflingovi,huculovi, QH...
více foto mejlem
Zbytek věcí je párkrát použitých,jsou jako NOVÉ.
Cena za komplet je 22 000.(v případě koupi kompletu-ZDARMA snaffle bit s měděnými proužky -cena 800,-,při rychlém jednání zdarma podbříšník-neoprenový -cena 800,-).
Prodám i zvlášť
1.foto Low Port Correction Bit
ostruhy
pizneta
napsal(a):
neoprenka.
a řemínky na ostruhy.Fotky jsou stáhnuté z prodejen,kde jsem si věci objednávala,klidně nafotím ty co mám doma,ale vypadají uplně stejně jak na těch fotkách tady,jsou opravdu párkrát použité
.
Více info mejlem.
Foto sedla i podložky s gelem je o něco výš.
pizneta
napsal(a):
a řemínky na ostruhy.Fotky jsou stáhnuté z prodejen,kde jsem si věci objednávala,klidně nafotím ty co mám doma,ale vypadají uplně stejně jak na těch fotkách tady,jsou opravdu párkrát použité
.
Více info mejlem.
Foto sedla i podložky s gelem je o něco výš.
a ještě ten majl sally.y@centrum.cz
pizneta
napsal(a):
a ještě ten majl sally.y@centrum.cz
nemá někdo zájem o bílou síťovanou deku, s 2 cm oky? háčkovanou. velikost je trošku divná, je to spíš pony - cob, ale je dlouhá na pony hloubkou, a krátká na boba od kohoutku k ocasu.. straší mi ve skříni, já ji nikdy nepoužila a ani ji nevyužiji, je trošku roztrhnutá na ejdné části - můžu spravit, háčkování není u mamky problém. prodám levně,jen osobní odběr.opravdu jen že mi leží ve skříni
stalonek
napsal(a):
nemá někdo zájem o bílou síťovanou deku, s 2 cm oky? háčkovanou. velikost je trošku divná, je to spíš pony - cob, ale je dlouhá na pony hloubkou, a krátká na boba od kohoutku k ocasu.. straší mi ve skříni, já ji nikdy nepoužila a ani ji nevyužiji, je trošku roztrhnutá na ejdné části - můžu spravit, háčkování není u mamky problém. prodám levně,jen osobní odběr.opravdu jen že mi leží ve skříni
Prodám martingal na většiho ponyho, hucula,haf. nebo menší A 1/1. Cena 200. Dále třmeny s řemeny - 200kč.
thesis
napsal(a):
Prodám martingal na většiho ponyho, hucula,haf. nebo menší A 1/1. Cena 200. Dále třmeny s řemeny - 200kč.
Třmeny s řemeny, obojí bez poškození.