janulka
napsal(a):
Pistáciová
Ta ifauna hrozně zkresluje - zkusím ještě jeden detail
janulka
napsal(a):
Ta ifauna hrozně zkresluje - zkusím ještě jeden detail
Ale máme i neutrální světle modrý komplet
janulka
napsal(a):
Ale máme i neutrální světle modrý komplet
A ještě jedna
janulka
napsal(a):
Jj, taky jsem pro neobvyklé barvy
Pořád říkám, že až si jednou pořídím černou kobylu, sladím ji do růžové
Červenááááá
stalonek
napsal(a):
já do světle modré..
A tady ještě jedna Ladynka na hubertce
ladynka
napsal(a):
A tady ještě jedna Ladynka na hubertce
přiznám se, že nikdy jsem koníka nechtěla ladit do barvy...měla jsem tenkrát náhodou žlutou čabraku, dostala jsem ji jako dárek, tak jsem si nechala ušít dečku černou (miluju černou a je to šíleně neutrální barva) se žlutým lemem, aby se nám hodila k čabrace...pak jsem koupila černou čabraku a jakmile jsem změnila ustájení a vyhrála slevu na čabraky jakýkoli barvy a tvaru, tak jsme si všichni nechali udělat stejný dečky (takže holky si nechaly doušít žlutočerný) a pak černou čabraku se žlutým lemem... takže já ladím do týhle barvy a musím přiznat, že to většině koní sluší naprosto skvěle
ale zároven je to takové nepřehnané a nenápadné...
jenysimons
napsal(a):
přiznám se, že nikdy jsem koníka nechtěla ladit do barvy...měla jsem tenkrát náhodou žlutou čabraku, dostala jsem ji jako dárek, tak jsem si nechala ušít dečku černou (miluju černou a je to šíleně neutrální barva) se žlutým lemem, aby se nám hodila k čabrace...pak jsem koupila černou čabraku a jakmile jsem změnila ustájení a vyhrála slevu na čabraky jakýkoli barvy a tvaru, tak jsme si všichni nechali udělat stejný dečky (takže holky si nechaly doušít žlutočerný) a pak černou čabraku se žlutým lemem... takže já ladím do týhle barvy a musím přiznat, že to většině koní sluší naprosto skvěle
ale zároven je to takové nepřehnané a nenápadné...
Já vždy do červené že ajinkočervená nejlepší
mimik
napsal(a):
Já vždy do červené že ajinkočervená nejlepší
My ladíme do modré-přesněji do královsky modré..
caleta
napsal(a):
My ladíme do modré-přesněji do královsky modré..
bílá docela ujde ne!!!!
stalonek
napsal(a):
já do světle modré..
ORANŽOVÁ
Sakra já budu musek Mímouše nacpat do naší oranžový výbavy a vyblejsknout ho. Nemám to pohromadě furt.
skippka
napsal(a):
ORANŽOVÁ
Sakra já budu musek Mímouše nacpat do naší oranžový výbavy a vyblejsknout ho. Nemám to pohromadě furt.
červená nebo černá...
U plaváka nemám moc na výběr
stalonek
napsal(a):
já do světle modré..
Každej rok do jiné od červený přes černou, žlutou až po hnědou, zelenou.
ambraa
napsal(a):
Každej rok do jiné od červený přes černou, žlutou až po hnědou, zelenou.
a alá žluto hnědá
ash
napsal(a):
Tak my ladíme do žluté
my jak kdy, máme na výběr, červenou, modrou, černou, bílou,šedomodrou a zelenou, takže podle toho co je zrovna vyprané
na fotce jsme šedomodří
stalonek
napsal(a):
já do světle modré..
Takz bleděmodrá. :) Ale ted mám novou kobylku-plavku, tak asi půjdu do barev jako je champagne, vanilka...nebo tak...co taky na plaváka žejo...
lassena
napsal(a):
Takz bleděmodrá. :) Ale ted mám novou kobylku-plavku, tak asi půjdu do barev jako je champagne, vanilka...nebo tak...co taky na plaváka žejo...
A ještě jednou Lassenka a já jako Blue ladies
lassena
napsal(a):
A ještě jednou Lassenka a já jako Blue ladies
to je jasne svetle modrá