Koníci kderé by¨ste za nic na světě nevyměnili

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2008 18:25
mimik

XXX.XXX.144.252

tak které ja bych nevyměnila jsou Kuba líza 1,líza a rejk ale rejka jednou budu muset uš dát ale mám je mocinky ráda

Kuba a Rejk

9.11.2008 18:26
mimik

XXX.XXX.144.252

mimik napsal(a):
tak které ja bych nevyměnila jsou Kuba líza 1,líza a rejk ale rejka jednou budu muset uš dát ale mám je mocinky ráda

Kuba a Rejk

Líza 1

9.11.2008 18:29
mimik

XXX.XXX.144.252

mimik napsal(a):
Líza 1

a Líza

olga visnakova

9.11.2008 18:41
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

mimik napsal(a):
a Líza

stopro Bianka a Security, jež se nyní již bohužel pasou na jiných pastvinách a v nynější době ani za nic bych nedala z ruky Gipsy
foto-Bianco Favor Paca-můj první koník-od hříba až do smrti

olga visnakova

9.11.2008 18:43
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):
stopro Bianka a Security, jež se nyní již bohužel pasou na jiných pastvinách a v nynější době ani za nic bych nedala z ruky Gipsy

foto-Security-od jejích tří let až do konce života :-(

9.11.2008 18:43
ladynka

XXX.XXX.48.155

no thak já no to je jasné že LAdynka

foto z dneška od Barči

olga visnakova

9.11.2008 18:45
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

foto-Security-od jejích tří let až do konce života :-(

A Gipsy-nynější posedlost, vztah a kamarádka

9.11.2008 19:48
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
no thak já no to je jasné že LAdynka

foto z dneška od Barči

tady dneska moje fotka

9.11.2008 19:48
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
tady dneska moje fotka

teda z mého foťáku, autorem je Aja.. tohle je Stallon pro ty co neznají..

9.11.2008 20:31
ladys

XXX.XXX.26.142

stalonek napsal(a):
teda z mého foťáku, autorem je Aja.. tohle je Stallon pro ty co neznají..

Tak pro mě je to storpocentně Wayne. Ikdyž ještě nemáme vztah jako takový, mám ho teprve půl roku (od jeho narození), celou březost jsem se s ním povídala, viděla jsem ho jako první po ohřebení, pojmenovala jsem ho a nyní ho učím vše, co má takové hříbátko umět. Plánuju s ním obrovskou budoucnost, ale hlavní, co je důležité, aby se měl co nejlépe a zůstal se mnou, až do jeho (nedej bože mé ) smrti. Ale myslím si, že za půl roku s koněm to ještě není žádný vztah.

Jinak mám ráda i své další 2 koně Migela a Mary, ale ani jednoho z nich jsem neviděla růst, a to je to, co jednou můj vztah s Waynem určitě upevní, až začnu vzpomínat a on mi to začne vracet, tu moji starost a nervy

Tady Wayne

10.11.2008 10:33
skippka

XXX.XXX.16.185

mimik napsal(a):

Kuba a Rejk

Tak tři koníci, který mám zarytý v srdíčku jsou Ambra, Selik a jejich potomek Skippy... Prví dva jmenovaní už se spolu popásají na věčných pastvinách. A u nich si jen říkám kdybych tenkrát...

Ambra

10.11.2008 10:35
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):
Tak tři koníci, který mám zarytý v srdíčku jsou Ambra, Selik a jejich potomek Skippy... Prví dva jmenovaní už se spolu popásají na věčných pastvinách. A u nich si jen říkám kdybych tenkrát...

Ambra

Selik

10.11.2008 10:37
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):

Ambra

A to je on, mého srdce šampion, Skippy

10.11.2008 15:19
gilden

XXX.XXX.206.183

skippka napsal(a):
A to je on, mého srdce šampion, Skippy

Linduška, kobča, která mě vrátila do sedla :-* :) jinak je to hrozný prase, mazel a krosič malých děcek

Přidejte reakci

Přidat smajlík