tak které ja bych nevyměnila jsou Kuba líza 1,líza a rejk ale rejka jednou budu muset uš dát
ale mám je mocinky ráda
Kuba a Rejk
mimik
napsal(a):
tak které ja bych nevyměnila jsou Kuba líza 1,líza a rejk ale rejka jednou budu muset uš dát
ale mám je mocinky ráda
Kuba a Rejk
Líza 1
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
mimik
napsal(a):
a Líza
stopro Bianka a Security, jež se nyní již bohužel pasou na jiných pastvinách a v nynější době ani za nic bych nedala z ruky Gipsy
foto-Bianco Favor Paca-můj první koník-od hříba až do smrti
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
stopro Bianka a Security, jež se nyní již bohužel pasou na jiných pastvinách a v nynější době ani za nic bych nedala z ruky Gipsy
foto-Security-od jejích tří let až do konce života :-(
olga visnakova
napsal(a):
no thak já no to je jasné že LAdynka
foto z dneška od Barči
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
foto-Security-od jejích tří let až do konce života :-(
A Gipsy-nynější posedlost, vztah a kamarádka
ladynka
napsal(a):
no thak já no to je jasné že LAdynka
foto z dneška od Barči
tady dneska moje fotka
stalonek
napsal(a):
teda z mého foťáku, autorem je Aja.. tohle je Stallon pro ty co neznají..
Tak pro mě je to storpocentně Wayne. Ikdyž ještě nemáme vztah jako takový, mám ho teprve půl roku (od jeho narození), celou březost jsem se s ním povídala, viděla jsem ho jako první po ohřebení, pojmenovala jsem ho a nyní ho učím vše, co má takové hříbátko umět. Plánuju s ním obrovskou budoucnost, ale hlavní, co je důležité, aby se měl co nejlépe a zůstal se mnou, až do jeho (nedej bože mé ) smrti. Ale myslím si, že za půl roku s koněm to ještě není žádný vztah.
Jinak mám ráda i své další 2 koně Migela a Mary, ale ani jednoho z nich jsem neviděla růst, a to je to, co jednou můj vztah s Waynem určitě upevní, až začnu vzpomínat a on mi to začne vracet, tu moji starost a nervy
Tady Wayne
mimik
napsal(a):
ale mám je mocinky ráda
Kuba a Rejk
Tak tři koníci, který mám zarytý v srdíčku jsou Ambra, Selik a jejich potomek Skippy... Prví dva jmenovaní už se spolu popásají na věčných pastvinách. A u nich si jen říkám kdybych tenkrát...
Ambra
skippka
napsal(a):
Tak tři koníci, který mám zarytý v srdíčku jsou Ambra, Selik a jejich potomek Skippy... Prví dva jmenovaní už se spolu popásají na věčných pastvinách. A u nich si jen říkám kdybych tenkrát...
Ambra
Selik
skippka
napsal(a):
Ambra
A to je on, mého srdce šampion, Skippy
skippka
napsal(a):
A to je on, mého srdce šampion, Skippy
Linduška, kobča, která mě vrátila do sedla :-* :) jinak je to hrozný prase, mazel a krosič malých děcek