http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2634978/ Prosiiiiiiiim-o-pomooooc.php (bez mezery pred Prosiiiiiiiim)
ladynka
napsal(a):
tak to je mi fakt lito, nechapu jak tohle muze nekdo udelat!!! ti lidi fakt dneska nemaji srdce!!!
Je to prostě hruuuza...co ty lidi ještě neskusijou...doufám, že se někdo ozve,...už to vyšetřují i policajti, takže snad se najde..ja už jinak nevím jak ho zkusit hledat...:(
roxy
napsal(a):
Beu preju moc stesticka at se najde ...kurva ty lidi sou vazne .... nemam slov :(
Můžu se zeptat jak se koník jmenuje??Jsem od Přerova tak budu koukat na hubertech, ale myslím si,že pokud je někde v okolí což se bojím, že není tak ho nikdo na huberta nevytáhne.
Přeju hodně štěstí s hledáním koníka.
nicolll
napsal(a):
Můžu se zeptat jak se koník jmenuje??Jsem od Přerova tak budu koukat na hubertech, ale myslím si,že pokud je někde v okolí což se bojím, že není tak ho nikdo na huberta nevytáhne.
Přeju hodně štěstí s hledáním koníka.
ahoj sylvi, snad se najde, i já se poptám. Ti lidi jsou fakt svině. Držím palečky.
kybosek
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2634978/ Prosiiiiiiiim-o-pomooooc.php (bez mezery pred Prosiiiiiiiim)
No já vás tu nechcu strašit, ale při dnešní době je koník, už nejspíš někde v Polsku nebo na km daleko, od místa ukradení.
Pokud jsem četla správně, tak někdo viděl auto s přepravníkem, s tím se dá za den ujet km a km. Hlavně jestli se toto stalo už včera, taky není problém koníka kdekoliv přeložit do něčeho jiného. A taky kolik je stříbrnejch přepravníků na koně, zrovna v něčem podobném jedna paní tady v okolí přepravovala svoje koně na trénig do nedaleké krité haly(protože pršelo a venku se nedalo jezdit). Asi je škoda, že si ta paní nepamatuju jeslti něco na tom přepravníku nebylo něco napsáno nebo namalováno. Taky na tom mnou výše popisovaném je nějaký nápis a vím, že spousta stájí a nebo dokonce firem, má svoje přepravníky, auta atd. co např. půjčují, protože sami dosti nevyužívají, označeno nějakou reklamou/nápisy, případně dokonce konkrétní adresou stáje nebo firmy. To si myslím, že by mohlo hodně pomoci.
Tak držím palce třeba se koník najde.
bendyl
napsal(a):
Sylvi, taky moc držím palečky. Měl by to být Kyberit. Fakt nechápu proč to měl někdo zapotřebí :-(
Děkuji moc všem. Jako že zrovna Kyboška. Takový naše malinký zlatíčko. To je prostě koník k nezaplacení. Doufejme, že ho někdo vystopuje. I policie se myslim celkem aktivně zapojila. Já se budu asik aji každej den modlit. To prostě jinak není možný.
kybosek
napsal(a):
Děkuji moc všem. Jako že zrovna Kyboška. Takový naše malinký zlatíčko. To je prostě koník k nezaplacení. Doufejme, že ho někdo vystopuje. I policie se myslim celkem aktivně zapojila. Já se budu asik aji každej den modlit. To prostě jinak není možný.
Odkud Vam ho ukradli? Z toho vybehu v kopci tesne pod vezi? Nebo z Lorencove mastale?
Drzim palec at se najde
jurasek
napsal(a):
já to spíš tipuju na nějakou holčinu,pomsta nebo láska ke koni,nechodil k vám někdo z holčin co by se na něj upnula?
pro Jurasek: No jelikož jsem na něm jezdila jen já, a majitel a ještě jedna holčina (ta na něm jezdí pořád) a ta by ho určitě nevzala, tak nevím kdo by se na něj uplnul. Jako je pravda, že je to skvělý koníček v vyjímečnou povahou, ale nevím kdo by o něj měl takový zájem. o 20-letého valacha.
alfi pav
napsal(a):
Odkud Vam ho ukradli? Z toho vybehu v kopci tesne pod vezi? Nebo z Lorencove mastale?
Drzim palec at se najde
pro alfi pav: Ukradli ho z výběhu. Ale ne v Radíkově, jak je ten výběh po levé straně když se jede po silnici k věži, ale ještě výběh je nad Radíkovem ale uplně na druhé straně...koníci jdou videt, kdyz se sjizdi od kopecka do radíkova tak přímo před vami na kopci...Tak od tama ho ukradli...
kybosek
napsal(a):
pro alfi pav: Ukradli ho z výběhu. Ale ne v Radíkově, jak je ten výběh po levé straně když se jede po silnici k věži, ale ještě výběh je nad Radíkovem ale uplně na druhé straně...koníci jdou videt, kdyz se sjizdi od kopecka do radíkova tak přímo před vami na kopci...Tak od tama ho ukradli...
Takže ještě asi žádné zprávy co? Njn snad se najde
ladynka
napsal(a):
Takže ještě asi žádné zprávy co? Njn snad se najde
Tak to je sila. Ja jsem jen cekala kdy se tam neco podobneho stane. Sama jsem tama obcas jezdivala na kole a kone se pasli mimo ohradniky, protoze to Lorenc nemel zapnute (setril?) a dostat se do vybehu a prilakat kone, ktery nemel poradne co spasat a tudiz se nudil, velice snadna vec (ne ze bych to zkousela, vlastni zkusenost z doby, kdy tam byla moje kobyla, jak ja jsem zurila...)
Co on na to? Jak ho znam, tak ze za kone ve vybehu nema odpovednost...
Kybosek mi pripadal z tech koni co tam obcas jezdili na tabory a na navstevy asi nejhezci , vubec bych nerekla, ze mu je tolik "vecnemu mladikovi". Potom tusim stal primo tam v boxe hned za obloukem po prave strane vchodu do mastale ze? Kdysi v tom boxe byla moje kobyla, jeste za Senorky (Senca se s jinym konem nesnesla)
alfi pav
napsal(a):
Tak to je sila. Ja jsem jen cekala kdy se tam neco podobneho stane. Sama jsem tama obcas jezdivala na kole a kone se pasli mimo ohradniky, protoze to Lorenc nemel zapnute (setril?) a dostat se do vybehu a prilakat kone, ktery nemel poradne co spasat a tudiz se nudil, velice snadna vec (ne ze bych to zkousela, vlastni zkusenost z doby, kdy tam byla moje kobyla, jak ja jsem zurila...)
Kybosek mi pripadal z tech koni co tam obcas jezdili na tabory a na navstevy asi nejhezci , vubec bych nerekla, ze mu je tolik "vecnemu mladikovi". Potom tusim stal primo tam v boxe hned za obloukem po prave strane vchodu do mastale ze? Kdysi v tom boxe byla moje kobyla, jeste za Senorky (Senca se s jinym konem nesnesla)
To je mi velice líto..
Doufám, že se koník najde.
Vzhledem k tomu, že máme hranice s Polskem od baráku 5 kilometrů, tak mám taky často strach, že si pro svoji lahůdku přijedou ke mě.
No jo, holt schengen...
kybosek
napsal(a):
je mi to mooooc líto!! to mi musis verit!! taky miluji kone to vecina lidi!!! ale nekteri je zas odcizuji!!!
to co rikali ostatvi, je klidne mozne ze ho prevezli jinam a tam ho prodali (nechci te strasit)
. ale nemusim mit pravdu! nedel si s toho nic...konik se urcite nejde!!
a zlodej dostane co proto
!!! drzim palecky v hledani!!
ahoj
scratchie
napsal(a):
Všichni co Kybíka známe na něho myslíme a doufáme, že bude zase brzo zpět. Doufám, že Policie ČR opravdu něco dělá... . Držte se Sylvíku.
Děkuji všem moc za podporu, ale v celodenním brečení a myslení na něj mi to nepomůže... sakra proč tu nemaj brečící smajlíky...... Je to prostě vyjímečný koník... Ale tak dostáváme zprávy a po kouskách to dostáváme dohromady...možná že i už víme kdo to udělal... Tak snad ta dotyčná osoba je ona a Kyboušek se vrátí a osoba si to "sežere". Je to prostě náš miláček. Však ten kdo ho zná, tak ví. Takovej koník se dlouho nenarodí.
alfi pav
napsal(a):
pro alfi pav: Dobry den, pan Lorenc se stará, hledá s námi a objíždí okolí...
Kybinek na 20 let nevypadal (říkal to každý, kdo se v konich vyzná), Bohužel na začátku letních prázdnin se mu stal úraz a nemohl více jak 2 ěsíce jezdit a nic nedělat. Takže jak stál jak opadával a hubl. V září se na něm začalo jezdit, ale už celkem beze mě, protože mám vlatního koníka, ale teďka jak jsem ho vydívala ve výběhu tak se vůbec nespravoval, tak jsem se o něj zas začala starat. A už se začal spravovat, díky každodenní práci a vaření plného kyblíku otrub. Po tom vždycky přibere. Začal se zpravovat a zmizel...... Jinak pořád stojí v tom boxe na pravo hned...A stál vedle Senči když tam ještě byla...A vycházeli spolu také dobře...
...Je to prostě zlatíčko...A už nevím co mám dělat...
kybosek
napsal(a):
Děkuji všem moc za podporu, ale v celodenním brečení a myslení na něj mi to nepomůže... sakra proč tu nemaj brečící smajlíky...... Je to prostě vyjímečný koník... Ale tak dostáváme zprávy a po kouskách to dostáváme dohromady...možná že i už víme kdo to udělal... Tak snad ta dotyčná osoba je ona a Kyboušek se vrátí a osoba si to "sežere". Je to prostě náš miláček. Však ten kdo ho zná, tak ví. Takovej koník se dlouho nenarodí.
Drzim vsechny palce at se najde!! Kdybych nebyla ted ol taaaak daleko, tak hledam taky.
Docela by me pak zajimalo, kde byl a kdo za tim stal (jestli nejaka mlada koza nebo dospely clovek).
alfi pav
napsal(a):
Drzim vsechny palce at se najde!! Kdybych nebyla ted ol taaaak daleko, tak hledam taky.
Docela by me pak zajimalo, kde byl a kdo za tim stal (jestli nejaka mlada koza nebo dospely clovek).
Teď sem četla nový inzerát, že se včera ztratil další kůň. Máte aspoň představu, kdo to udělal?
kybosek
napsal(a):
Holky a víte jaká tři koně? Konkrétně odkud a případně jak se to stalo atd.? Jako to přeci není možný. Slyšela jsem něco o koni ve Velké Bystřici, že se stratil, ale nemám páru od koho?
Ahoj Sylví. už jsem ti to psala ale ještě jednou, je mi to hrozně líto. Snažím se dělat maximum. Mám to na stránkách, rozšiřuju to dál, co to jde.Ale nic :( I na stránkách to mám.
Jinak jsem slysela ze pry kradou hlavne valachy, protozer jsou mohutnejsi. Nevim, jakej to ma vyznam, (na maso?)
monchess
napsal(a):
Ahoj Sylví. už jsem ti to psala ale ještě jednou, je mi to hrozně líto. Snažím se dělat maximum. Mám to na stránkách, rozšiřuju to dál, co to jde.Ale nic :( I na stránkách to mám.
Jinak jsem slysela ze pry kradou hlavne valachy, protozer jsou mohutnejsi. Nevim, jakej to ma vyznam, (na maso?)
Jak to vypadá s koníkem? Pořád žádná stopa?
brenton
napsal(a):
Jak to vypadá s koníkem? Pořád žádná stopa?
Ahoj, no máme jistou zprávu (zatím nebudu říkat), že by jsme už teoreticky koníka mohli najít, ale to se vše dozvím až zítra...Kdyby něco určo dám vědět, ale už ho strašně moc chci mít doma. Už nevím co mám bez něj dělat. Ani ve škole se soustředit nemůžu... :'-(
kybosek
napsal(a):
Ahoj, no máme jistou zprávu (zatím nebudu říkat), že by jsme už teoreticky koníka mohli najít, ale to se vše dozvím až zítra...Kdyby něco určo dám vědět, ale už ho strašně moc chci mít doma. Už nevím co mám bez něj dělat. Ani ve škole se soustředit nemůžu... :'-(
Berunko ,drz se ...verim tomu ze se Kybosek zase vrati ...je to hodnej kun a myslim si,ze jeho osud je uplne jinej ...beu drz se moc
kybosek
napsal(a):
Sylvinečko moje, pořád mačkám sobíkům kouzelný pupík
sabina
napsal(a):
nějakého koně našlla Tv Nova...tak nevím není to zrovna tenhle?
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/ ukradli-ji-milovaneho-kone-na-maso.html
tady toho koníka našli. prý ho někdo dovezl do Westernoveho mestecka v Boskovicich na jejich pastviny... oni o tom nevedeli...
Hodne stesti v hledani
parley
napsal(a):
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/ ukradli-ji-milovaneho-kone-na-maso.html
tady toho koníka našli. prý ho někdo dovezl do Westernoveho mestecka v Boskovicich na jejich pastviny... oni o tom nevedeli...
Hodne stesti v hledani
Pro tyto případy budu mít ve výběhu a u stáje prostě kameru...a hotovo! Ve stáji bude spát pes a je vymalováno..snad to případné hajzlíky odradí
Přeji hodně štěstí
bospor
napsal(a):
super!!!!!!!!!!
Ahojiky, toš Kybinek je doma. Byl moc spokojený a rád, že opět mohl zabořit hlavičku do hromady voňavého senečka a plného žlabu otrubiček. Děkujeme moc těm, kdo mám drželi pěstičky a hlavně těm, kteří nám přispěli jakýma koliv zprávama. Bohužel ještě víc říct nemohu, jelikož je to ještě v šetření policie. Tak až budu moc, tak určitě sem napíšu. Děkujeme Moc moc moc všem!!!
kybosek
napsal(a):
Ahojiky, toš Kybinek je doma. Byl moc spokojený a rád, že opět mohl zabořit hlavičku do hromady voňavého senečka a plného žlabu otrubiček. Děkujeme moc těm, kdo mám drželi pěstičky a hlavně těm, kteří nám přispěli jakýma koliv zprávama. Bohužel ještě víc říct nemohu, jelikož je to ještě v šetření policie. Tak až budu moc, tak určitě sem napíšu. Děkujeme Moc moc moc všem!!!
Kéž by to takhle dobře dopadlo u všech ztracených koníků.
kybosek
napsal(a):
To je super zpráva A uz sem zvědavá na další info ať vím na koho si davat pozor, jsem ráda že to dobře dopadlo.
A hlavně přeju tomu kdo to udělal spravedlivý trest, aby si pořádně zapamatovl, že tohle se prostě NEDĚLÁ
A vám přeju hodně štěstíčka a spoustu krásných vyjížděk
ahoj horníku, nezmrzli jste? :D Jak stáhnu fotky do pc, tak sem hodím, jak se měl dneska Kybošek ve výběhu
kattty
napsal(a):
ahoj horníku, nezmrzli jste? :D Jak stáhnu fotky do pc, tak sem hodím, jak se měl dneska Kybošek ve výběhu
tak a už pěkně mohl okusit snížek doma
ijík

XXX.XXX.21.65
horseslower
napsal(a):
Moc gratuluju k nalezení Kybinka.. bohužel ne vždy mají tydle krádeže šťastný konec..ale hlavní je že už je doma..
Uřž se těšíme na podrobnosti, policie ještě šetří??
kybosek
napsal(a):
pro Janinku: A to Vám řekl kdo? Že jsme ho našli v Čechách nebo co? Jestli opravdu myslíte Kybika, tak je to pitomost jo? ja ho jezdím a s kamoskou jsme ho nasli..A rozhodně v čechách nebyl..
Kybosku a nemůžeš o tom napsat víc info? Je super že jste jej našli a spousta lidí Vám drželo palce. Ale už nikdo nedal vědět jak to dopadlo atd. Jestli jsem moc zvědavá tak se omlouvám.
amina3

XXX.XXX.46.93
thesis
napsal(a):
Kybosku a nemůžeš o tom napsat víc info? Je super že jste jej našli a spousta lidí Vám drželo palce. Ale už nikdo nedal vědět jak to dopadlo atd. Jestli jsem moc zvědavá tak se omlouvám.
Souhlasím s Thesis. Byla by slušnost alespoň dát vědět kde jste koníka našli a zda ho ukradl překupník nebo jen nějaká zamilovaná dívčina do koní. Alespoň jste to původně slibovali, že hned jak to policie uzavře dáte vědět. Asi by to zajímalo spoustu lidí na této diskuzi. Prosili jste zde každého o pomoc a teď když koníka máte tak už Vám nestojí nikdo ani za to, aby jste napsali jak to dopadlo.
scratchie
napsal(a):
Naprostý souhlas Lůůůco.
Díky Luci a Kájo. A pro Thesis a Aminu a všechny ostatní: Slíbila jsem, že Vám vše sem napíšu až to bude vyšetřené. Ale bohužel to ještě vůbec vyřešené není. Takže než se do někoho začnete navážet, že si nevážím těch, kdo nám pomohl, tak to vůbec není pravda.. Radši se vždycky radši ujistěte, jak to je... Takže ještě jednou sem odpovídám. AŽ NĚCO BUDE VYŠETŘENÉ TAK SEM !!!!!URČITĚ!!!!!! NAPÍŠU.
kybosek
napsal(a):
Díky Luci a Kájo. A pro Thesis a Aminu a všechny ostatní: Slíbila jsem, že Vám vše sem napíšu až to bude vyšetřené. Ale bohužel to ještě vůbec vyřešené není. Takže než se do někoho začnete navážet, že si nevážím těch, kdo nám pomohl, tak to vůbec není pravda.. Radši se vždycky radši ujistěte, jak to je... Takže ještě jednou sem odpovídám. AŽ NĚCO BUDE VYŠETŘENÉ TAK SEM !!!!!URČITĚ!!!!!! NAPÍŠU.
Aha tak to promiň že se ptám, navíc slušně a do nikoho se nenavážím. Takže díky za info ptát se už nebudu abych už neotravovala s něčím po čem mi nic není a nemusel pak někdo odpovídat vztekle. Přeji hodně štěstí s koněm a zloději štěstí žádné.
thesis
napsal(a):
Aha tak to promiň že se ptám, navíc slušně a do nikoho se nenavážím. Takže díky za info ptát se už nebudu abych už neotravovala s něčím po čem mi nic není a nemusel pak někdo odpovídat vztekle. Přeji hodně štěstí s koněm a zloději štěstí žádné.
Ahojte ted musim souhlasit s thesis, ptala se slusne, navazela se pouze amina
kybosek
napsal(a):
Docela dost drsná reakce na milý a slušný dotaz Thesis.
kybosek
napsal(a):
Pro thesis: Tobě se omlouvám. Byla jsem dost naštvaná na tu Aminu. Ta měla dost blbý připomínky...Promiň
Holky neřešte, stane se, já to chápu. Sama mám ze zlodějů strach a nevím co bych dělala kdyby mi ty moje někdo vzal, tak mě jen zajímalo jak to dopadlo. Jak tady někdo psal je to jedno hlavně jak je kůň zpět a už je mu dobře.
thesis
napsal(a):
Holky neřešte, stane se, já to chápu. Sama mám ze zlodějů strach a nevím co bych dělala kdyby mi ty moje někdo vzal, tak mě jen zajímalo jak to dopadlo. Jak tady někdo psal je to jedno hlavně jak je kůň zpět a už je mu dobře.
No to že ho ukradl překupník a našli jste ho prý u jednoho majitele,který ho prý koupil a ani nevěděl,jak se jmenuje,tak to mi řekla jedna holka od vás ze stáje,jmenuje se Veronika a dřív chodila k Veronice Egerové do Olomouce,říkají jí tam Malá Verča...
janinka1
napsal(a):
No to že ho ukradl překupník a našli jste ho prý u jednoho majitele,který ho prý koupil a ani nevěděl,jak se jmenuje,tak to mi řekla jedna holka od vás ze stáje,jmenuje se Veronika a dřív chodila k Veronice Egerové do Olomouce,říkají jí tam Malá Verča...
Jani tady Barča Peřinová.. nic proti ale Veronika Patrovská alias Malá Verča je tak nehorázně ulhaný děcko kterýmu nevěřím ani nos mezi očima.. natož něco skrz krádeže koníků..
horseslower
napsal(a):
Jani tady Barča Peřinová.. nic proti ale Veronika Patrovská alias Malá Verča je tak nehorázně ulhaný děcko kterýmu nevěřím ani nos mezi očima.. natož něco skrz krádeže koníků..
pro všechny: Vidím, že se to tu hruzně řeší tak to sem už napíšu..i když jeste teda pripad neni uzavřen.. já toho koníka jezdím a ještě s jednou moc hodnou holčinou jsme ho vypátrali sami. Protože kdyby sme spoléhali na policii ČR, tak bysme se koníka asi v životě nedopátrali, tak jsme udělali vlastní FBI akci.. sledovali jsme různé okolnosti a nakonec se koník našel v jedné vesnici asi 30km od domova. Ti lidé, u kteých byl, nevěděli ani že je to valach. Ten co ho ukradl ho prodal těm lidem tak jim řekl, že je to 10-letá kobyla jménem Sendy, místo 20-letého valacha Kyberita. Prostě nechápeme nikdo jak nemohli za 14 dní poznat že je to valach misto kobyly.. Prostě to nikomu neleze do hlavy.. Hlavně že jejich dcerka jezdí jak dlouho na konich.. No sledovali jsme s majitelem v autě okolnosti kolem domu a nakonec se nám hezky koník předvedl hned před autem, protože ta holka s nim šla zrovna z procházky...no mazec..tak se zavolali policajti a ti sli dovnitř..no a za chvilku jsme si ho vezli domu. Byl u otřesných podmínkách.. "box" jak tomu říkali byl o velikosti asi 2x2m v rohu chlívu, vybeh nemel skoro zadnej. Teda mezi bordelem..takže tomu se vybeh rikat nedalo. v "boxe" na zemi mel asik 10cm vrstvu slámy a pár stébílek sena..no hruza..za tech necelých 14 dní zhubl teda strasne..a to se jeste ti lidi chlubili, ze nam ho tam vykrmovali..no hruza.. Ale myslíme si, že s tom jedou taky...No uvidime.. ten "píííííp" se ještě pořád hledá..ale pochybuju že se najde, protože se do toho pustila policie ČR. Hlavně že je koník doma.. Jinak jak toho co to udělal uvidim, tak to nepřežije.. Takový zlatíčko koníka. Je to zrovna jedinečnej koník.
Jinak všem "členům" od Veroniky Egerové bych moc nevěřila. Jedna holčina mi od ni psala, jestli by se nemohla starat o mého koně. Je jí 12 a myslí si že u Veroniky má dlouholetou praxi..a myslí si, že by zvladla mohutný ČT, které má v kohoutku skoro 190cm.. No jo, u ní si všechny děcka myslijou o sobě bůh ví co..
kybosek
napsal(a):
pro všechny: Vidím, že se to tu hruzně řeší tak to sem už napíšu..i když jeste teda pripad neni uzavřen.. já toho koníka jezdím a ještě s jednou moc hodnou holčinou jsme ho vypátrali sami. Protože kdyby sme spoléhali na policii ČR, tak bysme se koníka asi v životě nedopátrali, tak jsme udělali vlastní FBI akci.. sledovali jsme různé okolnosti a nakonec se koník našel v jedné vesnici asi 30km od domova. Ti lidé, u kteých byl, nevěděli ani že je to valach. Ten co ho ukradl ho prodal těm lidem tak jim řekl, že je to 10-letá kobyla jménem Sendy, místo 20-letého valacha Kyberita. Prostě nechápeme nikdo jak nemohli za 14 dní poznat že je to valach misto kobyly.. Prostě to nikomu neleze do hlavy.. Hlavně že jejich dcerka jezdí jak dlouho na konich.. No sledovali jsme s majitelem v autě okolnosti kolem domu a nakonec se nám hezky koník předvedl hned před autem, protože ta holka s nim šla zrovna z procházky...no mazec..tak se zavolali policajti a ti sli dovnitř..no a za chvilku jsme si ho vezli domu. Byl u otřesných podmínkách.. "box" jak tomu říkali byl o velikosti asi 2x2m v rohu chlívu, vybeh nemel skoro zadnej. Teda mezi bordelem..takže tomu se vybeh rikat nedalo. v "boxe" na zemi mel asik 10cm vrstvu slámy a pár stébílek sena..no hruza..za tech necelých 14 dní zhubl teda strasne..a to se jeste ti lidi chlubili, ze nam ho tam vykrmovali..no hruza.. Ale myslíme si, že s tom jedou taky...No uvidime.. ten "píííííp" se ještě pořád hledá..ale pochybuju že se najde, protože se do toho pustila policie ČR. Hlavně že je koník doma.. Jinak jak toho co to udělal uvidim, tak to nepřežije.. Takový zlatíčko koníka. Je to zrovna jedinečnej koník.
Jinak všem "členům" od Veroniky Egerové bych moc nevěřila. Jedna holčina mi od ni psala, jestli by se nemohla starat o mého koně. Je jí 12 a myslí si že u Veroniky má dlouholetou praxi..a myslí si, že by zvladla mohutný ČT, které má v kohoutku skoro 190cm.. No jo, u ní si všechny děcka myslijou o sobě bůh ví co..
Jsem moc ráda,že tenhle příběh měl happy and,ne vždy to takhle skončí a Kybosek je už doma mezi svými.Ale nepoznat kobylu od valacha,to je vážně síla
.Za pár dní.... si na svůj výlet ani nevzpomene.....
janiska
napsal(a):
Jsem moc ráda,že tenhle příběh měl happy and,ne vždy to takhle skončí a Kybosek je už doma mezi svými.Ale nepoznat kobylu od valacha,to je vážně síla
.Za pár dní.... si na svůj výlet ani nevzpomene.....
njn..hlavně že jejich dcerunka jezdí na koník..ale valacha od kobyly nepozná...bych chtěla videt, kdyby "ju" na jaře chtěli pripustit.. hups..
Holky mě už je po tom houby, ale nenapadlo vás, že to mohla být jen výmluva aby byli z obliga? Protože pokud by věděli, že je kradený a nenahlásili, tak jsou vlastně spolupachatelé. Protože lidi si můžou splést kobylu s valachem, ale takoví jen kolemjdoucí. Jestli toho koně měli několik dní (nevím jak dlouho), tak si opravdu museli všimnout, že to dole není vemínko a pod ocasem něco chybí. To přeci pozná i malé děcko. Ale to je fuk, hlavně jak je koník tam kde patří a doufám že vás to už nikdy nepotká.
No přiznejme si, že policajti do teď nic nedělali. Sami jsme si ho našli a jak to už vidím, tak tomu, kdo ho okradl už taky hubu nerozbiju.....tak jsem se těšila, že někomu vrazím... Jinak ti lidi už od pohledu byli hrozně jednodušší... No a rodiče ji ho nekoupili.. Byl to její kluk..jeste horsi..
..evím jak to vše vůbec bylo.. jedna strana si myslí, že to jsou takovy dementi, že fakt valacha nepoznaji a zas druhá strana si myslí, že v tom jedou taky. je to tak 50 na 50... jenze už se to asik nedozvime, jak to bylo. Já si myslim tak oboje, protože ti lidi nevypadali, ze si to vymysli a byli hodne prekvapeni. A kdyby meli co schovávat, tak do domu vůbec policii nemuseli pustit. a jeste nevic, ze se na konika vubec nebyli podivat. Bylo to jen pres telefon. Lidi prijeli s vozikem, vylozili rychle kone, ti druzi jim ho zaplatili a vic nic... A zas si na druhou stranu myslim, ze si museli zapamatovat aspon trosku obliceje, ze ty se dal udelat nejakej portret, podle ktereho by se vic hledali...No nevim..ale vysledek uz se asi nikdy nedozvime, pokud v tom nebudem pokracovat sami.. jenze co 16-leta holka muze udelat...;-(