PRACANTKY - dišo tu mome středu:))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2008 06:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

baby, mám asi 100 fotek z včerejšího tréninku, tak vás tu po ránku trochu zahltím, páč potom musím fičet pryč...ale zase se vrátím...
nyní se kocejte rezavicou:))

12.11.2008 06:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
baby, mám asi 100 fotek z včerejšího tréninku, tak vás tu po ránku trochu zahltím, páč potom musím fičet pryč...ale zase se vrátím...

a další - ohýbáme krček:)

12.11.2008 06:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

Kája se smála, že se nikde neměju, jak jsem se soustřediila:))

12.11.2008 06:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

dostaly jsme se i ke kavaletám:)

12.11.2008 06:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

pak jsme to i zvedly:)

12.11.2008 06:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

a škoda, že pak už bylo to světlo v pytli..

12.11.2008 06:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

a vtipný detail, ten jediný se Káji nepovedl...:)
jo a mám i nějaké videa, tak nás pak na sraze můžemete zkontrolovat..

12.11.2008 06:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

je libo kruh okolo trenérky?:)

12.11.2008 06:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

zatím se teda loučím:)
i se svým pekelně soustředěným výrazem:)

12.11.2008 07:31
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
zatím se teda loučím:)
i se svým pekelně soustředěným výrazem:)

No krásné fotečky, obdivuji Vaše nadšení pro práci v tomhle ročním období
Moc vám to oběma sluší!!

12.11.2008 08:12
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko..
Jani, fajně fotečky.. Kati, já bych taky pracovala, kdyby na mě někdo koukal častěji a neměla jsem to na jízdárnu na celé odpoledne
Včera jsem byla v Pze na školení, bylo to fajn, sranda, pak príma večeře.. ňamka, na Prahu fajn ceny... Víc takových školení A docela fešák školitel

z loňska...

12.11.2008 08:29
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Dobré ránko..
Jani, fajně fotečky.. Kati, já bych taky pracovala, kdyby na mě někdo koukal častěji a neměla jsem to na jízdárnu na celé odpoledne
Včera jsem byla v Pze na školení, bylo to fajn, sranda, pak príma večeře.. ňamka, na Prahu fajn ceny... Víc takových školení A docela fešák školitel

z loňska...

Zdar babky. Jaňuš fotky super, hold rezavica, je rezavica A ještě to slunko na ní

12.11.2008 08:32
vargo

XXX.XXX.163.37

lanika napsal(a):
Zdar babky. Jaňuš fotky super, hold rezavica, je rezavica A ještě to slunko na ní

Přeju dobrý den. Vím, že to sem moc nepatří, ale už nevím co se svým problémem dělat, tak to zkouším i tady. Kamarádka má doma středního, černého knírače, s PP, 3 roky a je i uchovněn. Bohužel má doma už 2 fenky a tohodle psíka si nechat nemůže, proto by ho ráda někomu darovala, je z Prahy. Pejsek je výborný hlídač.Kdyby se tady někdo našel, budeme moc rádi.

12.11.2008 08:39
haisovad

XXX.XXX.213.5

vargo napsal(a):
Přeju dobrý den. Vím, že to sem moc nepatří, ale už nevím co se svým problémem dělat, tak to zkouším i tady. Kamarádka má doma středního, černého knírače, s PP, 3 roky a je i uchovněn. Bohužel má doma už 2 fenky a tohodle psíka si nechat nemůže, proto by ho ráda někomu darovala, je z Prahy. Pejsek je výborný hlídač.Kdyby se tady někdo našel, budeme moc rádi.

Čaves holky,
přeji vydařený den. Jani, moc vám to spolu sekne s rezatičkou...
Já se omlouvám předem na zítřek, jedu na služebku do Kladna a Slaného...tak budu asi až večer.

12.11.2008 08:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Dobré ránko..

z loňska...

Zuzi a co vlastně děláš, ani se se nepochlubila s novým jobem?
Jani super, máš malinko podobný styl jak naše stájová kolegynka, já bych ty ručky víc ohla v lokti, ale jinak super, detailík je krásnej....ryzoid pěkně šlape...z vás holky něco bude a máš pěknej styl nad skokem, to mě ze začátku vubec nešlo lehala jsem na krk a pořád mi zustaávají špičky od koně....:)
hej segra vybalíme na ně naše nový foto modelek

12.11.2008 08:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

vargo napsal(a):

Káto my nejsme ani jedna od Prahy, a lepší to budeš mít na psí diskuzi než zde...

12.11.2008 08:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zuzi a co vlastně děláš, ani se se nepochlubila s novým jobem?
Jani super, máš malinko podobný styl jak naše stájová kolegynka, já bych ty ručky víc ohla v lokti, ale jinak super, detailík je krásnej....ryzoid pěkně šlape...z vás holky něco bude a máš pěknej styl nad skokem, to mě ze začátku vubec nešlo lehala jsem na krk a pořád mi zustaávají špičky od koně....:)
hej segra vybalíme na ně naše nový foto modelek

tady naše obvyklá zastávka...

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tady naše obvyklá zastávka...

Saxík

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Saxík

modelka Kája

12.11.2008 08:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
modelka Kája

modelka Péťa

12.11.2008 08:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
modelka Péťa

a modelka Andrejka..

12.11.2008 08:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
a modelka Andrejka..

Lidi asi čumělo co se to děje u ohrad...ale bylo tak krásný slunko...

12.11.2008 08:44
vargo

XXX.XXX.163.37

klawdie napsal(a):
Lidi asi čumělo co se to děje u ohrad...ale bylo tak krásný slunko...

Tam už jsem to dávala několikrát a nic, tak mě napadlo to zkusit i tady, jestli by se třeba někdo nenašel.

12.11.2008 08:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

vargo napsal(a):
Tam už jsem to dávala několikrát a nic, tak mě napadlo to zkusit i tady, jestli by se třeba někdo nenašel.

Kde jste to byly holky?

12.11.2008 08:49
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Kde jste to byly holky?

No jedu, jedu, jen to tady rozbalte holky
čumím jak puk Vždyt furt říkám, že jste modelky a ani je dělat ze saebe nemusíte

12.11.2008 08:50
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Včera jsem večer popila báječné svatomartinské... Stačilo trochu a těšila jsem se do peřin Ale máme v Hk báječnou vinotéku a príma majitele, tak vždy nechá "pod pultem" jen to nejlpší
Loni koncem října jsem ještě neměla Molčí medvědovatou

12.11.2008 08:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
No jedu, jedu, jen to tady rozbalte holky
čumím jak puk Vždyt furt říkám, že jste modelky a ani je dělat ze saebe nemusíte

Vraceli jsme se z Vysočiny tak jsme jako vždy přibrzdili ve Slatiňanech na koníky...a bylo holt krásně,tak jsem zapozovali když konouši byli tak daleko...

12.11.2008 09:00
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Včera jsem večer popila báječné svatomartinské... Stačilo trochu a těšila jsem se do peřin Ale máme v Hk báječnou vinotéku a príma majitele, tak vždy nechá "pod pultem" jen to nejlpší

Tak děláš Zuzi někde ve vinotéce nebo jak??

Hele ségra nech toho s těma fotkama

Jo a máš mejl tak mi napis jak ty soustredka at to muzu napsat hromadne

12.11.2008 09:27
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

Klári, email...

Jdu ven, budu zpět za za 2hodinky...

12.11.2008 09:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

Zuzík si dopřávala koukám...
jani a čumím nebo máš vážně vlas sladěný s rezaticí....
do katalogu podzim-zima 2008
jsme si fakt ujížděli

12.11.2008 09:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zuzík si dopřávala koukám...
jani a čumím nebo máš vážně vlas sladěný s rezaticí....
do katalogu podzim-zima 2008
jsme si fakt ujížděli

hned na to juknu....holky...
tahle se mi povedla

12.11.2008 10:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
hned na to juknu....holky...
tahle se mi povedla

kde jste ženy..včera jsem ještě bouhla nějaké fotos toho mýho šedivýho čunáka

12.11.2008 10:39
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
kde jste ženy..včera jsem ještě bouhla nějaké fotos toho mýho šedivýho čunáka

já našla jednu legrační au au.. aneb když to nevyjde

12.11.2008 10:46
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
já našla jednu legrační au au.. aneb když to nevyjde

Jůůůůůůůůůůůůů, tak ta je, Peti Kláruš, fota jsou fak luxusní Já jsem dodělávala resty včerejška a ještě mě toho čeká spousta. Ale kuknu sem
Holky a jak vůbec Carda? Už je vpohodě úplně???? A co víkend? Máte ještě nějakého huberťouse? Nebo už je naprostý pohov????
Jsem se dozvěděla, že jdu ted o víkendu na totál odvaz akci, se těším jak malé děcko

12.11.2008 10:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

babky, jsme zěpt..
hej, mmusím se smát, ale Kalruša, moš recht, fakt jsme s rezavicou stejnovlasé..:))
a ještě jak na nás svítilo to slunko, tak jsem vypadala já jak s červenou svatozáří:))
a btw vy dvě mě pěkně serete a Andrejka tež, modelie jedny:) Je z toho vidět strašně fajná atmoška..
a ještě ohýbáme na kruhu...na některých fotkách jsou úplně boží ty barvy...

12.11.2008 10:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
babky, jsme zěpt..
hej, mmusím se smát, ale Kalruša, moš recht, fakt jsme s rezavicou stejnovlasé..:))
a ještě jak na nás svítilo to slunko, tak jsem vypadala já jak s červenou svatozáří:))
a btw vy dvě mě pěkně serete a Andrejka tež, modelie jedny:) Je z toho vidět strašně fajná atmoška..
a ještě ohýbáme na kruhu...na některých fotkách jsou úplně boží ty barvy...

no Lenuška se jde venčit a já jí hrozně závidím, ale taky jí to přeju.....
šla bych hned taky, ale musím fakt mega šetřit, abych aspoň s váma někam vyrazila..
a mě čeká vyhodnocování asi 150 testů...vzhůru do toho..:(

12.11.2008 10:53
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
no Lenuška se jde venčit a já jí hrozně závidím, ale taky jí to přeju.....
šla bych hned taky, ale musím fakt mega šetřit, abych aspoň s váma někam vyrazila..
a mě čeká vyhodnocování asi 150 testů...vzhůru do toho..:(

No jo, jsem říkala, že začnu více vyrážet do ulic. A hlavně někde pryč z te goralie

Já jsem se na ty hubeňoury blonďaté taky zadívala a závidím Fakt z toho vyzařuje to "něco"

12.11.2008 10:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
a další - ohýbáme krček:)

baby, kaj jste se mi zas zdejchly?:))

12.11.2008 10:54
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
No jo, jsem říkala, že začnu více vyrážet do ulic. A hlavně někde pryč z te goralie

Já jsem se na ty hubeňoury blonďaté taky zadívala a závidím Fakt z toho vyzařuje to "něco"

a jak se vám líbí naše jízdárna po zkulturnění..?:)cvalíkem na uvolnění..

12.11.2008 10:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
a jak se vám líbí naše jízdárna po zkulturnění..?:)cvalíkem na uvolnění..

už už jsem ti chtěl hodit obrovskou chválu, jízdárna luxusní...se na tu tvoji rezatici začínám mega těšit když jí vidím...

12.11.2008 11:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
už už jsem ti chtěl hodit obrovskou chválu, jízdárna luxusní...se na tu tvoji rezatici začínám mega těšit když jí vidím...

no, musím uznat, že se fakt vozím..ty chody, ta její ochota vyhovět mi..to je milionový kůň, my snad na nějaký ten VT ještě příští rok fakt vyjedeme..:)

12.11.2008 11:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

ale že tu dneska je rezavo:))
no, však si holky zarajtujete, na černé i rezavé věci:)

12.11.2008 11:21
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):

hoj všici, jsem zas tu
Fotéčky luxusní, jako obvykle
U nás nic nového

12.11.2008 11:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
hoj všici, jsem zas tu
Fotéčky luxusní, jako obvykle
U nás nic nového

Jani myslíš že nás bude chtít černá věc povozit, minule nechtěl ani pohladit, aby z nás chudák neměl nějaké trauma, to byla tenkrát svolnější žlutá věc:)

12.11.2008 11:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Jani myslíš že nás bude chtít černá věc povozit, minule nechtěl ani pohladit, aby z nás chudák neměl nějaké trauma, to byla tenkrát svolnější žlutá věc:)

opovažte se mi zase obsedat nebohého žluťocha...:))
Já ymslím, že každým rokem se stává černá věc družnější...Lenuška vám může říct..už se nechá cizím i pohladit, ale nebudu kecta, že si ještě furt nevybírá, kdo může a kdo ne...
kdyby se tvářil, že je to pro něho moc stres, tak mu dáme pokoj...
jinak teď musím zase tak odbourávat měsíc tu ujetost na polícha měkkém...
ať žije natřásání a všechno kvůli jednoho blbého huberta, jsem fakt nána...:(

12.11.2008 11:27
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Molinatá je můra a na svých zádech strpí nemnoho "cizích"...

12.11.2008 11:29
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

no, to je druhá černá věc....ale Kerušon nepiští, on se demonstrativně otočí, nebo odejde...ale fakt se to zlepšilo...:) a na mě Molinatá nepištěla, heč, heč:))
Eviku, to je tak fajne vidět tě na tom šedém zvyřeti:)

cheyenne

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):

Myslím, že já i Molinatá z tohohle zážitku ještě máme noční můry

molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

její výraz mluví za vše...

12.11.2008 11:31
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

tak jsme se prohodily, páč nervy má můj kuň jen jedny a ještě nakřáplý...

12.11.2008 11:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Evi bu=d ráda, že máš obě nohy...

12.11.2008 11:34
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):

Ježiši, Evoň na Molčí????? Evajs, povídej, chtěla tě sundat? Já se divím, že jsem tenkrát na ní vůbec sedla, když jsem slyšela, jak zametala s tebou

cheyenne

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):

No jo, na Janici je znát, že má zkušenostmi se speciálníma černejma věcma, mě Molinatá zkrátka nenávidí, páč jsem několikrát byla u týrání - trénování a od té doby na mě hází své výrazy asi tak na sto metrů
Jen když jsem se objevila v uctivé vzdálenosti s foťákem, tak to pózovala

molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

akce..

12.11.2008 11:35
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Ježiši, Evoň na Molčí????? Evajs, povídej, chtěla tě sundat? Já se divím, že jsem tenkrát na ní vůbec sedla, když jsem slyšela, jak zametala s tebou

A jinak ano, Kerušák je opravdu více společenský a nechá se dokonce i pomojat.... Jsem až čuměla. Ale určo má své dny

12.11.2008 11:36
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):

No, nemá mě ráda a ještě k tomu je dost možný, že jí vadily moje delší nohy, Zuzajda jí nechala odpočnout, abych se hezky svezla , takže hned při první jízdě jsme spolu zvládly pár cviků vysoké španělské

12.11.2008 11:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Evula, vypadáš tam strašně srandovně:)))
Tak ajko připravena na všechno, nejlépe i na vystoupění, kdyby bylo třeba...černá věc je něžnější, Lenušku povozila bez problémů..:)

12.11.2008 11:37
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):

nedělejte z ní takovou dračici, to je jen dobrej žvanec ve žlabu a pár dnů klidu... No.. Měla jsem ji nejprve protáhnout a pak nechat Evulí svézt si zadek

12.11.2008 11:39
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
nedělejte z ní takovou dračici, to je jen dobrej žvanec ve žlabu a pár dnů klidu... No.. Měla jsem ji nejprve protáhnout a pak nechat Evulí svézt si zadek

Je fakt, na mě byla hodňoučká
Mizím na obídek, zapečená brokolice. Mňama

12.11.2008 11:39
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

akcéé

fotila Evča, samo...

12.11.2008 11:40
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
Evula, vypadáš tam strašně srandovně:)))
Tak ajko připravena na všechno, nejlépe i na vystoupění, kdyby bylo třeba...černá věc je něžnější, Lenušku povozila bez problémů..:)

Jani, když mrkneš na druhý fotce na Molinatý zadní nožky, je trochu poznat, co se dělo za akce ale je fakt, že dolů jsem lezla sama z vlastního rozhodnutí, Molinatá mě provezla romanticky sadem

12.11.2008 11:41
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
akcéé

fotila Evča, samo...

a dost ...

12.11.2008 11:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

no ta moje důra nemá ráda moc povyku a malé děti, sežrala by je, tež nesmí být rušena u krmení, to dělá zlou ale nic si nedovolí...a nenávidí box...potřebuje volnost, tož budeu mít na mateřskou svůj pul hektaru louky a přístřešek...ta má lae privilégia
No Janico na černou věc jsem zvědavá...řekla bych že on sám si vybere koho svéze...
No a já mám ted doma děsnou pružinu, bůčková je ted nezvkla veselá...to asi to chladno, prej dělá hroznýho kamzíka, tak sjem na ní dnes zvědavá...co Zuzí :)

12.11.2008 11:44
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
a dost ...

pes kotcový

12.11.2008 11:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no ta moje důra nemá ráda moc povyku a malé děti, sežrala by je, tež nesmí být rušena u krmení, to dělá zlou ale nic si nedovolí...a nenávidí box...potřebuje volnost, tož budeu mít na mateřskou svůj pul hektaru louky a přístřešek...ta má lae privilégia
No Janico na černou věc jsem zvědavá...řekla bych že on sám si vybere koho svéze...
No a já mám ted doma děsnou pružinu, bůčková je ted nezvkla veselá...to asi to chladno, prej dělá hroznýho kamzíka, tak sjem na ní dnes zvědavá...co Zuzí :)

Hele Zuzí nepojedeš se taky soutředit, v dobřenicích jsou vyhlašený skokový a drezurní soutředka...na něco už jsme nahlášený, v lednu bych měla jet sama k Nágrovce, tak necheš se přidat..

12.11.2008 11:49
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):
Hele Zuzí nepojedeš se taky soutředit, v dobřenicích jsou vyhlašený skokový a drezurní soutředka...na něco už jsme nahlášený, v lednu bych měla jet sama k Nágrovce, tak necheš se přidat..

to záleží na momentální finanční situaci..

Nejoblíbenější hračka, doma

12.11.2008 11:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
to záleží na momentální finanční situaci..

Nejoblíbenější hračka, doma

jsem na tom stejně, ale po vánocích se snad dá něco uškudlit...

12.11.2008 11:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

já sjem zatíms trénikama maxim. spokojená...i Káji se včera líbilo...v zimě to moc nebudem hrotit..do haly bych chodila jenom jendou týdně, a teď právě využívám, že povrch je použitelný...
soustředko yb se mi taky líbilo, jenže ty debilní prachy ovlivňujou úplně všechno..:(

12.11.2008 11:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
já sjem zatíms trénikama maxim. spokojená...i Káji se včera líbilo...v zimě to moc nebudem hrotit..do haly bych chodila jenom jendou týdně, a teď právě využívám, že povrch je použitelný...
soustředko yb se mi taky líbilo, jenže ty debilní prachy ovlivňujou úplně všechno..:(

no já už nebyl anjízdárně měsíc, my všichni odpočíváme po sezoně...drdáme jen do lesa nebo makáme na lonži...nějáké to soutředko bude až od ledna...pak zas nic a pak se uvidí...

12.11.2008 12:03
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

holky, pěkný zbytek dne... Očekávám taxi, valím ke známému... Tak se mějte...papa

půlroční koťátko

12.11.2008 12:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
no já už nebyl anjízdárně měsíc, my všichni odpočíváme po sezoně...drdáme jen do lesa nebo makáme na lonži...nějáké to soutředko bude až od ledna...pak zas nic a pak se uvidí...

no, tak já si nemyslím, že se moje koně nějak nadřou, Keruna ten vůbec ne, jenom terén nebo ohrada a rezavicu dvakrát týdně jízdárna nezabije..navíc se tam hodně uvolňuje, prostupňuje, což jí pak umožní i lehčí práci v terénu, když bude dobře nasvalená a korektně ježděná...děláme pokaždé něco jiného, takže si myslím a i když na ní sedím, že jí to docela baví a ještě máme na sebe obě dohled...
až začnou mrazy, tvrdo nebo bahno a máme doježděno...:((
tož toho musíme využít:)

12.11.2008 12:08
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
holky, pěkný zbytek dne... Očekávám taxi, valím ke známému... Tak se mějte...papa

půlroční koťátko

Tak jsem si byla v Lidlu pro bagetu a byl v tom vlašák, tak snad mě moc neproženéééé
Hradečáci nevíte o někom kdo by jel na soustredko do Dobrenic na Jandourka??
Od nás nikdo na pokročilý nejede
Evčo nebyl by někdo u vás na jízdárně?

12.11.2008 12:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

rocky napsal(a):
Tak jsem si byla v Lidlu pro bagetu a byl v tom vlašák, tak snad mě moc neproženéééé

Nevím, zkusím se poptat, ale myslím, že na Jandourka se moc nepohrnou....

12.11.2008 12:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Jani jasan, však ty jsi v sezoně nezavodila v podstatě ses i na tu jízdárnu dostala pomálu, takže ty tvý flákači trochu práce potřebuji...jen tak dál...zatímco mi jsme si to fakt užili v plný palbě že i doprvod a fotograf v jedné osobně je uplně uježděnej

12.11.2008 12:21
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Jani jasan, však ty jsi v sezoně nezavodila v podstatě ses i na tu jízdárnu dostala pomálu, takže ty tvý flákači trochu práce potřebuji...jen tak dál...zatímco mi jsme si to fakt užili v plný palbě že i doprvod a fotograf v jedné osobně je uplně uježděnej

Já nevím je to věc názoru, ale mě se líbí jak se teď Jandourek dostal nahoru..Takze ho chci zkusit..Tak kdyby jsi o někom věděla tak dej vědět. Dík

12.11.2008 12:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

právě právě, Klári...
ty moje bestyje lemratá - Kerkovi to ais zůstane, ale když on je baraba pak tka spokojený...
a na Vici vidím, že jí to fakt se mnou baví, jenom ěm vidí, už řehtá a bublá na celé kolo a valí za mnou...
to černá věc je taková decentnější v projevech...on je ten typ: jsem si tu stoupnul, tak nečum a škrabej, dokud mě to baví:)))

12.11.2008 12:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

babky, psala jsme vám můj návrh programu an srázek na ***...

12.11.2008 21:04
ladynka

XXX.XXX.48.155

kukinatost napsal(a):
babky, psala jsme vám můj návrh programu an srázek na ***...

ahojte je tady nekde klawdie (klara) ?

12.11.2008 23:36
klawdie

XXX.XXX.159.239

ladynka napsal(a):
ahojte je tady nekde klawdie (klara) ?

jsem tu..napiš na email klawdie@centrum.cz co potřebuješ...klawdie

Přidejte reakci

Přidat smajlík