Ahoj, budu stěhovat koníka - 10 měsíců. Je to 15km, a chceme to jít pěšky. Myslíte, že je to na něj příliš? Dřív chodíval občas s koňma na vyjížďku, poslední 2 měsíce ne, je jen ve výběhu (cca 3ha). Šel by s námi jeden kůň. V klidu krokem, vyrazit ráno, odpoledne na místě.. Co myslíte?
monahore
napsal(a):
Ahoj, budu stěhovat koníka - 10 měsíců. Je to 15km, a chceme to jít pěšky. Myslíte, že je to na něj příliš? Dřív chodíval občas s koňma na vyjížďku, poslední 2 měsíce ne, je jen ve výběhu (cca 3ha). Šel by s námi jeden kůň. V klidu krokem, vyrazit ráno, odpoledne na místě.. Co myslíte?
Mončo,já myslím,že to Chilli v pohodě zmákne,oni v té ohradě za celý den taky našmajdaj dost kiláků,neboj,
a fooooť,joooo?????
monahore
napsal(a):
Já jsem s odstávčetem šla v létě 10 km jako nic- Dnes je stejně starý jak ten tvůj a rozhodně bych se ho nebála vzít na těch 15 km
stalonek
napsal(a):
v klidu, to je úplně v pohodě. já bych se spíš bála jestli ho udržím na té ohlávce a nezrhne mi za koňma až budu třeba za cestou..
jak mám zkušenost s jedním vejlupkem z gut, z menší procházky jsem se občas vracela pěšky. pro ty co znají ( Lancelot) . když byl ještě hřebec, ted už je to v klidu, občas nám pozdrhal s vodítkem.. ale už je hodný, sice už ho nevídám často, ale sklidnil se
monahore
napsal(a):
ahoj no já pudu taky tech 15 km tak aspon v tom nebudu sama a taky se bojim toho že mi zdrhne ... no snad ale ne a bude hodny povedeme dve hribatka takze snad budou hodni
jeanne
napsal(a):
ahoj no já pudu taky tech 15 km tak aspon v tom nebudu sama a taky se bojim toho že mi zdrhne ... no snad ale ne a bude hodny povedeme dve hribatka takze snad budou hodni
Jak píšeš tady, že nepůjde sám a že půjdete v kroku tak to není žádný problém, to zvládne určitě v pohodě