Je 15km na 10ti měsíční hříbě moc?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2008 17:40
monahore

XXX.XXX.13.174

Ahoj, budu stěhovat koníka - 10 měsíců. Je to 15km, a chceme to jít pěšky. Myslíte, že je to na něj příliš? Dřív chodíval občas s koňma na vyjížďku, poslední 2 měsíce ne, je jen ve výběhu (cca 3ha). Šel by s námi jeden kůň. V klidu krokem, vyrazit ráno, odpoledne na místě.. Co myslíte?

12.11.2008 17:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

monahore napsal(a):
Ahoj, budu stěhovat koníka - 10 měsíců. Je to 15km, a chceme to jít pěšky. Myslíte, že je to na něj příliš? Dřív chodíval občas s koňma na vyjížďku, poslední 2 měsíce ne, je jen ve výběhu (cca 3ha). Šel by s námi jeden kůň. V klidu krokem, vyrazit ráno, odpoledne na místě.. Co myslíte?

Mončo,já myslím,že to Chilli v pohodě zmákne,oni v té ohradě za celý den taky našmajdaj dost kiláků,neboj,a fooooť,joooo?????

12.11.2008 20:24
donda

XXX.XXX.119.62

jaruska napsal(a):
Mončo,já myslím,že to Chilli v pohodě zmákne,oni v té ohradě za celý den taky našmajdaj dost kiláků,neboj,a fooooť,joooo?????

Já si myslím že to v klidným tempu v pohodě zvládne. Vžyť stáda divokých koní byla pořád na pochodu

12.11.2008 21:50
microfon

XXX.XXX.182.201

monahore napsal(a):

Já jsem s odstávčetem šla v létě 10 km jako nic- Dnes je stejně starý jak ten tvůj a rozhodně bych se ho nebála vzít na těch 15 km

17.11.2008 19:59
xpetrax

XXX.XXX.149.26

microfon napsal(a):
Já jsem s odstávčetem šla v létě 10 km jako nic- Dnes je stejně starý jak ten tvůj a rozhodně bych se ho nebála vzít na těch 15 km

Co říká pan Vydra, kůň již od hříběte potřebuje k žvotu fyzickou zátěž, pro ni se taky narodil

17.11.2008 22:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

xpetrax napsal(a):
Co říká pan Vydra, kůň již od hříběte potřebuje k žvotu fyzickou zátěž, pro ni se taky narodil

v klidu, to je úplně v pohodě. já bych se spíš bála jestli ho udržím na té ohlávce a nezrhne mi za koňma až budu třeba za cestou..

17.11.2008 22:19
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
v klidu, to je úplně v pohodě. já bych se spíš bála jestli ho udržím na té ohlávce a nezrhne mi za koňma až budu třeba za cestou..

jak mám zkušenost s jedním vejlupkem z gut, z menší procházky jsem se občas vracela pěšky. pro ty co znají ( Lancelot) . když byl ještě hřebec, ted už je to v klidu, občas nám pozdrhal s vodítkem.. ale už je hodný, sice už ho nevídám často, ale sklidnil se

17.11.2008 22:33
jeanne

XXX.XXX.56.30

monahore napsal(a):

ahoj no já pudu taky tech 15 km tak aspon v tom nebudu sama a taky se bojim toho že mi zdrhne ... no snad ale ne a bude hodny povedeme dve hribatka takze snad budou hodni

17.11.2008 22:38
monchess

XXX.XXX.72.118

jeanne napsal(a):
ahoj no já pudu taky tech 15 km tak aspon v tom nebudu sama a taky se bojim toho že mi zdrhne ... no snad ale ne a bude hodny povedeme dve hribatka takze snad budou hodni

Jak píšeš tady, že nepůjde sám a že půjdete v kroku tak to není žádný problém, to zvládne určitě v pohodě

18.11.2008 07:44
monahore

XXX.XXX.13.92

monchess napsal(a):
Jak píšeš tady, že nepůjde sám a že půjdete v kroku tak to není žádný problém, to zvládne určitě v pohodě

Zadavatelka: Tak trasu máme za sebou a zvládli jsme to. Já na tom byla možná hůř než on

Přidejte reakci

Přidat smajlík