3néééc už po 32. :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2008 21:22
ladynka

XXX.XXX.48.155

12.11.2008 21:24
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
Loňská hubertka .....

a ještě jedna z loňska .... - chytání lišky

12.11.2008 21:24
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
Loňská hubertka .....

No nejsou ty uši cool???

12.11.2008 21:25
domcaska

XXX.XXX.48.100

domcaska napsal(a):
No nejsou ty uši cool???

12.11.2008 21:26
ladynka

XXX.XXX.48.155

domcaska napsal(a):
No nejsou ty uši cool???

krásná modrá čabraka :D a ta šnůrka ale Líza se fakt pěkně koukáá
Líza s lemonem

12.11.2008 21:28
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
krásná modrá čabraka :D a ta šnůrka ale Líza se fakt pěkně koukáá
Líza s lemonem

Ale Líza je strašně fotogenická a na fotkách se vůbec nešklebí

12.11.2008 21:33
chema

XXX.XXX.48.147

ladynka napsal(a):
Ale Líza je strašně fotogenická a na fotkách se vůbec nešklebí

Ahoj holky...co ze nespite?
Koukala jsem na stranky Lady...moc pekne...

12.11.2008 21:35
ladynka

XXX.XXX.48.155

chema napsal(a):
Ahoj holky...co ze nespite?
Koukala jsem na stranky Lady...moc pekne...

Je děkujem a vy mate nake stranky o zlatce a cheme???

12.11.2008 21:36
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):

aha už mám

12.11.2008 21:37
domcaska

XXX.XXX.48.100

12.11.2008 21:38
chema

XXX.XXX.48.147

ladynka napsal(a):

No jasne www.chema.estranky.cz
Jen si musim udelat cas a zaktualizovat je...mam ted doma miminko tak casu moc neni :-)
Kde je presne ten jk javorovy?
PS:foto moje mala s petulou

12.11.2008 21:40
domcaska

XXX.XXX.48.100

chema napsal(a):
No jasne www.chema.estranky.cz
Jen si musim udelat cas a zaktualizovat je...mam ted doma miminko tak casu moc neni :-)
Kde je presne ten jk javorovy?
PS:foto moje mala s petulou

V gutech od zastávky konečná tam užj e vidět ohrada

12.11.2008 21:44
chema

XXX.XXX.48.147

domcaska napsal(a):

Nevlastni to nahodou p. Skanderova?

12.11.2008 21:45
domcaska

XXX.XXX.48.100

chema napsal(a):
Nevlastni to nahodou p. Skanderova?

jj vlastní

12.11.2008 21:45
ladynka

XXX.XXX.48.155

domcaska napsal(a):

Oůůů Amorek největší gutský kunďák v nejlepších letech
tady s Nicí.
taky pěkné stránky od chemy a zlatky

12.11.2008 21:47
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
tady s Nicí.

¨Jo a miminko strašně krásné :D už se těším až jednou budu mít svoje ho upučím

12.11.2008 21:49
chema

XXX.XXX.48.147

ladynka napsal(a):
tady s Nicí.

diky.to tam mate tolik koni jo?hmm
tak ja jdu spat holky...taky by jste mely...zitra skola ne?dobrou

12.11.2008 21:49
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
¨Jo a miminko strašně krásné :D už se těším až jednou budu mít svoje ho upučím

Jn to mimčo fakt krásné

12.11.2008 21:51
chema

XXX.XXX.48.147

chema napsal(a):
diky.to tam mate tolik koni jo?hmm
tak ja jdu spat holky...taky by jste mely...zitra skola ne?dobrou

jee uzasna...prcek maly.
Jen si pockej...je to sila mit to doma 24 hodin denne.pa

12.11.2008 21:52
ladynka

XXX.XXX.48.155

chema napsal(a):
jee uzasna...prcek maly.
Jen si pockej...je to sila mit to doma 24 hodin denne.pa

Jjj dobrou

12.11.2008 21:55
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
Jjj dobrou

Jn že to je síla mít doma 24 hodin denně škvrně to vím z vlastní zkušenosti

12.11.2008 21:59
chema

XXX.XXX.48.147

domcaska napsal(a):
Jn že to je síla mít doma 24 hodin denně škvrně to vím z vlastní zkušenosti

Ty mas mimco?kolik ti je jestli se muzu zeptat??

fotka z plavani z bazenu (foto by Jocelyn)

12.11.2008 22:03
domcaska

XXX.XXX.48.100

chema napsal(a):
Ty mas mimco?kolik ti je jestli se muzu zeptat??

fotka z plavani z bazenu (foto by Jocelyn)

Ne to neni mojeJe to moje segra

12.11.2008 22:05
chema

XXX.XXX.48.147

domcaska napsal(a):

jo taaak...uz jsem si rikala.tak aspon mas dobrou prupravu na vlastni...pa

12.11.2008 22:05
domcaska

XXX.XXX.48.100

domcaska napsal(a):

Mě je 14 ta malá je moje segra ale sila to je i tak

12.11.2008 22:06
domcaska

XXX.XXX.48.100

domcaska napsal(a):
Mě je 14 ta malá je moje segra ale sila to je i tak

to jo pa

13.11.2008 06:37
pettankaa

XXX.XXX.19.35

domcaska napsal(a):
to jo pa

S Ájou v úterý na jízdárně..... Foto: Hanka (Aishaa)

13.11.2008 06:37
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
S Ájou v úterý na jízdárně..... Foto: Hanka (Aishaa)

Kavaletky.........

sadzi saj

13.11.2008 10:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Kavaletky.........

No chudák kobyla

13.11.2008 10:58
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
No chudák kobyla

Proč? Co se jí děje?

sadzi saj

13.11.2008 11:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Proč? Co se jí děje?

Škoda, že neumí mluvit, určitě by ti to řekla.

Jestli jí jezdíš na gumičkách, tak si počti http://www.dominika-svehlova.cz/lonzovani18.asp

13.11.2008 11:08
thesis

XXX.XXX.151.2

sadzi saj napsal(a):

Jestli jí jezdíš na gumičkách, tak si počti http://www.dominika-svehlova.cz/lonzovani18.asp

Jojo Sadzi, máme stejný názor.... na gumy. Mě to tak většinou u ježdění připadá že to jsou nástroje lidí co to jinak neumí, ale o tom tady už bylo debat.

Petro to není nic proti tobě, to je všeobecně.

sadzi saj

13.11.2008 11:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

thesis napsal(a):
Jojo Sadzi, máme stejný názor.... na gumy. Mě to tak většinou u ježdění připadá že to jsou nástroje lidí co to jinak neumí, ale o tom tady už bylo debat.

Petro to není nic proti tobě, to je všeobecně.

Jj, souhlas Thesis a Péťo taky nic ve zlém, ale já jsem na tohle alergická, ale jak už bylo řečeno, bylo tu spousty debat o tom, takže každého věc, jak se rozhodne

13.11.2008 11:11
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):

Věc názoru...........tohle vážně nerozebírej, protože se tu spustí za chvíli debaty na téma: Proč musí mít kuň udidlo a že se dá jezdit na ohlávce i military apod. Prostě já jezdím koníky dlouho a nikdy jsem koni neublížila. Je pravda, že někteří koně to nepotřebují, ale někteří ano a nikdy jsem neviděla, že by jim to ublížilo, jak zdravotně, tak psychicky, ba naopak, později už nebylo chambonu třeba................

13.11.2008 11:15
thesis

XXX.XXX.151.2

pettankaa napsal(a):
Věc názoru...........tohle vážně nerozebírej, protože se tu spustí za chvíli debaty na téma: Proč musí mít kuň udidlo a že se dá jezdit na ohlávce i military apod. Prostě já jezdím koníky dlouho a nikdy jsem koni neublížila. Je pravda, že někteří koně to nepotřebují, ale někteří ano a nikdy jsem neviděla, že by jim to ublížilo, jak zdravotně, tak psychicky, ba naopak, později už nebylo chambonu třeba................

Petro a až se tě na to zeptá nějaký "přeborník" tak mu vysvětli proč s tím jezdíš, jinak tu zas bude kupa lidí co si to doma vyrobí z provazu. Už jsem jich pár potkala a prej s tím jezdí všichni a že to je proto aby kůň nedělal binec a já tomu prý nerozumím když říkám že to je jen pomůcka k něčemu zcela jinému. Ale budiž třeba tomu fakt nerozumím

13.11.2008 11:20
chema

XXX.XXX.48.147

pettankaa napsal(a):

Tentokrat se musim Petry zastat.
Taky si obcas na chemu gumy natahnu.Ono je to tak trochu Sverkosova skola...ten sve kone pod sedlo ani jinak nepusti.Toho ale nejsem zastance ani ja.Myslim si ze pouzivani gum obcas a ne samozrejme na celou treningovou hodinu je v poradku.Pokud se dodrzi hlava na kolmici (a ne tezce za jak castokrat vidime i u lepsich jezdcu) tak si myslim ze stejne jako pruvlecky je to dobra cesta jak ukazat koni jak to ma vypadat a jak muze byt prijemne kdyz vyklene hrbet a sbali krk....
Klidne me ukamenujte ale kdo jezdil kdy moji Chemu tak moc dobre vi ze sbalit ji neni nic lehkeho...jo kdyby se s ni denne pracovalo na jizdarne hned by to bylo lepsi...na to ale nemam cas, ani jezdce, ani jizdarnu.Proto ji ty gumy obcas na 15-20 minut utahnu a taky mi neprijde ze by ji to nejak vadilo.(Byla na to u Sverkose zvykla denne).
rozhodne vice odsuzuji paky atd.A taky kdyz s ni jedem na vyjizdku prepnem ji snehulaka na paku, protoze by jsme ji na louce jinak nezastavili a to uz je o zdravi jezdce i kone.
Se vsim se da pracovat kdyz to clovek dela jemne, jen na nejnutnejsi dobu a hlavne vi jak.Tot muj nazor na vec

13.11.2008 11:29
pettankaa

XXX.XXX.19.35

chema napsal(a):
Tentokrat se musim Petry zastat.
Taky si obcas na chemu gumy natahnu.Ono je to tak trochu Sverkosova skola...ten sve kone pod sedlo ani jinak nepusti.Toho ale nejsem zastance ani ja.Myslim si ze pouzivani gum obcas a ne samozrejme na celou treningovou hodinu je v poradku.Pokud se dodrzi hlava na kolmici (a ne tezce za jak castokrat vidime i u lepsich jezdcu) tak si myslim ze stejne jako pruvlecky je to dobra cesta jak ukazat koni jak to ma vypadat a jak muze byt prijemne kdyz vyklene hrbet a sbali krk....
Klidne me ukamenujte ale kdo jezdil kdy moji Chemu tak moc dobre vi ze sbalit ji neni nic lehkeho...jo kdyby se s ni denne pracovalo na jizdarne hned by to bylo lepsi...na to ale nemam cas, ani jezdce, ani jizdarnu.Proto ji ty gumy obcas na 15-20 minut utahnu a taky mi neprijde ze by ji to nejak vadilo.(Byla na to u Sverkose zvykla denne).
rozhodne vice odsuzuji paky atd.A taky kdyz s ni jedem na vyjizdku prepnem ji snehulaka na paku, protoze by jsme ji na louce jinak nezastavili a to uz je o zdravi jezdce i kone.
Se vsim se da pracovat kdyz to clovek dela jemne, jen na nejnutnejsi dobu a hlavne vi jak.Tot muj nazor na vec

Mě je to jedno co tu píšete, mě nepřesvědčíte. Nikdy jsem koni v tomhle zdravotně ani psychicky neublížila neublížila
přečtěti si článek v sekci (články) na ifauně č. 8/2006 str. 15 - Název: western - gumový chambon. tak jak to vlastně s tím chambonem jee? když jedni píšou tak a druzí tak. A mají lepší, ba dokonce o dost větší zkušenosti s koňmi než my?
Prostě věc názoru.........nic tu nevyřešíte, každý si tu bude psát svoje a stvět se k tomu jinak, já taky nekoukám na vaše fotky a neříkám, pane bože jak ten kůń chodí

13.11.2008 11:30
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Mě je to jedno co tu píšete, mě nepřesvědčíte. Nikdy jsem koni v tomhle zdravotně ani psychicky neublížila neublížila
přečtěti si článek v sekci (články) na ifauně č. 8/2006 str. 15 - Název: western - gumový chambon. tak jak to vlastně s tím chambonem jee? když jedni píšou tak a druzí tak. A mají lepší, ba dokonce o dost větší zkušenosti s koňmi než my?
Prostě věc názoru.........nic tu nevyřešíte, každý si tu bude psát svoje a stvět se k tomu jinak, já taky nekoukám na vaše fotky a neříkám, pane bože jak ten kůń chodí

A ještě jedna věc, já s tím nejezdím každý den na jízárně dookola jak magor.............

13.11.2008 11:34
pierrette

XXX.XXX.51.173

sadzi saj napsal(a):
No chudák kobyla

No to miluju ... Vůbec nevíš, za jakých podmínek chambon nosí, jak často, na jak dlouho, jak zkušený je jezdec... Ale víš, že je chudák, protože ti to někdo řekl a protože sis to někde přečetla a bla bla bla.

Chambon na krátkou dobu a u zvyklého koně je spíš na protažení těch svalů a na ukázání cesty, jak by to mohlo jít, ne?

13.11.2008 11:40
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pierrette napsal(a):
No to miluju ... Vůbec nevíš, za jakých podmínek chambon nosí, jak často, na jak dlouho, jak zkušený je jezdec... Ale víš, že je chudák, protože ti to někdo řekl a protože sis to někde přečetla a bla bla bla.

Chambon na krátkou dobu a u zvyklého koně je spíš na protažení těch svalů a na ukázání cesty, jak by to mohlo jít, ne?

No a vyřešeno...........nechte to být, já prostě kvůli nějakých pár názorů.............nebudu měnit své dosavadní ježdění. Kobči není nijak ubližováno.............tak to prosím Vás někteří, ehm...........neřešte. buďte té lásky................

13.11.2008 11:40
etnies86

XXX.XXX.245.183

ladynka napsal(a):
tady s Nicí.

nejni ten konik nakej hubenej?

13.11.2008 11:42
etnies86

XXX.XXX.245.183

etnies86 napsal(a):

ten bilej...

13.11.2008 11:42
pierrette

XXX.XXX.51.173

etnies86 napsal(a):

Další rejpal Prima. Tady se každý stará jen o druhé, kdyby se radši zamysleli nad sebou a svými koňmi...

sadzi saj

13.11.2008 11:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

etnies86 napsal(a):

Pierot neřeším, každého věc, ať si každý dělá, co chce, ale je to tady diskuze, takže vyjádřit se člověk může a mě neříkej, že jsem si něco někde přečetla a tady to prezentuju, mluvím z vlastní zkušenosti, mám podobnou kobylu a já si vystačím se svou drezurní trenérkou a systematickým tréninkem a vím, že to jde i jinak, proto jsem se ozvala a ne, že jsem někde něco četla a tímto končím pitvání

13.11.2008 11:46
etnies86

XXX.XXX.245.183

pettankaa napsal(a):
No a vyřešeno...........nechte to být, já prostě kvůli nějakých pár názorů.............nebudu měnit své dosavadní ježdění. Kobči není nijak ubližováno.............tak to prosím Vás někteří, ehm...........neřešte. buďte té lásky................

pockej vona jezdi na chambonu? pokud to sou gumy tak to budiz i kdyz to taky neschvaluju, ale na chambonu se v zadnem pripade(v ZADNEM) nejezdi, na tom se pouze lonzuje, pokud se pod nim jezdi tak je to tak o zmareni kone a vubec chudak kun

p.s. jen tak mimochodem kdo dokazal ze je pro kone lepsi a prijemnejsi bejt sbalenej?sem si jaksi nevsimla ze by se kun nak od prirody sam sbalil a nesl se tak nejakou delsi chvili....

13.11.2008 11:55
thesis

XXX.XXX.151.2

etnies86 napsal(a):
ten bilej...

Ten běloušek je jen špatně vyfocený, je to pěkný koník a v té stáji co je se starají dobře. Vždy měli super koně a nakrmené. A navíc tenhle koník je už v letech. Koukni na jiné fotky.

13.11.2008 11:59
pettankaa

XXX.XXX.19.35

etnies86 napsal(a):
pockej vona jezdi na chambonu? pokud to sou gumy tak to budiz i kdyz to taky neschvaluju, ale na chambonu se v zadnem pripade(v ZADNEM) nejezdi, na tom se pouze lonzuje, pokud se pod nim jezdi tak je to tak o zmareni kone a vubec chudak kun

p.s. jen tak mimochodem kdo dokazal ze je pro kone lepsi a prijemnejsi bejt sbalenej?sem si jaksi nevsimla ze by se kun nak od prirody sam sbalil a nesl se tak nejakou delsi chvili....

Kdo tu mluví o balení koně. Já mluvím o uvolnění hřbetu a vyklenutí..............
Tak pozor kobyla má gumový chambon ( tzv. gumy). Bývá i chambon na zapínání kožený a všelijaké. Já mám obyčejný gumový..............to nemá cenu vysvětlovat, končím debatu na téma Chambon

13.11.2008 12:00
chema

XXX.XXX.48.147

sadzi saj napsal(a):
Pierot neřeším, každého věc, ať si každý dělá, co chce, ale je to tady diskuze, takže vyjádřit se člověk může a mě neříkej, že jsem si něco někde přečetla a tady to prezentuju, mluvím z vlastní zkušenosti, mám podobnou kobylu a já si vystačím se svou drezurní trenérkou a systematickým tréninkem a vím, že to jde i jinak, proto jsem se ozvala a ne, že jsem někde něco četla a tímto končím pitvání

etnies: prosim tebe a kde vidis rozdil mezi chambonem a gumou...oboji jde za usima, pres udidlo (z venku dovnitr) a k podbrisniku....naprosto stejny tlak.ty mozna myslis spodni gumu ktera se zapina od podbrisniku jen do udidla lonzovaci spojkou....
Sadzi: jo kdyz mas cas na systematicky trening a dobrou trenerku, staci to koni jednou ukazat a pak to jen udrzovat...to souhlasim Kor kdyz je kun mlady a nezkazeny tak neni duvod pouzivat pomocne oteze nebo gumy.
No stejne na tohle tema je tisic nazoru, ktere se odviji hlavne od zkusenosti urcitych lidi s konmi, kteri jim prosli rukama...nebo nazory, ktere si vyslechli od ruznych treneru (jezdcu) a tech je taky spooousty.tak si myslim ze to nema cenu ani resit.

sadzi saj

13.11.2008 12:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chema napsal(a):
etnies: prosim tebe a kde vidis rozdil mezi chambonem a gumou...oboji jde za usima, pres udidlo (z venku dovnitr) a k podbrisniku....naprosto stejny tlak.ty mozna myslis spodni gumu ktera se zapina od podbrisniku jen do udidla lonzovaci spojkou....
Sadzi: jo kdyz mas cas na systematicky trening a dobrou trenerku, staci to koni jednou ukazat a pak to jen udrzovat...to souhlasim Kor kdyz je kun mlady a nezkazeny tak neni duvod pouzivat pomocne oteze nebo gumy.
No stejne na tohle tema je tisic nazoru, ktere se odviji hlavne od zkusenosti urcitych lidi s konmi, kteri jim prosli rukama...nebo nazory, ktere si vyslechli od ruznych treneru (jezdcu) a tech je taky spooousty.tak si myslim ze to nema cenu ani resit.

Hani souhlasím a pro upřesnění, mám 14-ti letou kobylu, která celý život skoro nic nedělala , takže mladá není a zkažená, těžko říct, ale určo to s ní bylo a je složitější, než s mlaďochem, když už měla něco zažitého.

13.11.2008 12:07
strelish

XXX.XXX.142.166

chema napsal(a):

Krysova noho, to není o ukázání a o udržení, to je o nasvalení. Nebo o zlomení něčím, pak ten kůň nemá volbu a jde s hlavou na kolmici případně se naučí utíkat nepohodlí za kolmici.

O gumách vs. pevném chambonu a rozdílu v jejich působení už se toho taky napsalo dost, Švehlová to tam snad taky někde zmiňuje... (ovšem nedělám si iluze, že tady ten rozdíl někdo uvidí a pochopí, když nerozliší ani zalomeného a přirozeně vyklenutého koně)

A Sadzi má mlaďošku??

13.11.2008 12:25
pettankaa

XXX.XXX.19.35

strelish napsal(a):
Krysova noho, to není o ukázání a o udržení, to je o nasvalení. Nebo o zlomení něčím, pak ten kůň nemá volbu a jde s hlavou na kolmici případně se naučí utíkat nepohodlí za kolmici.

O gumách vs. pevném chambonu a rozdílu v jejich působení už se toho taky napsalo dost, Švehlová to tam snad taky někde zmiňuje... (ovšem nedělám si iluze, že tady ten rozdíl někdo uvidí a pochopí, když nerozliší ani zalomeného a přirozeně vyklenutého koně)

A Sadzi má mlaďošku??

Hani já vím o čem mluvíš, já měla kobču měsíc u Svěrkoše, atk vím, že tam koníky má na gumách. Ale i tak jak jsem jezdila v Agricoopu, tak jsem brávala na kobyly někdy chambon,a to jen pokud jezdili drezurní hodinu. Jinak na skoky či vyjíž´dku nikoliv, to měli martyngel nebo poprsák...........

13.11.2008 12:33
pettankaa

XXX.XXX.19.35

strelish napsal(a):

A Sadzi má mlaďošku??

happyhvezda

13.11.2008 13:43
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

pettankaa napsal(a):

Tak jak se vede při dnešku ?
Foto : dnešní zaučování Lindy v zápřahu s kládou

happyhvezda

13.11.2008 13:43
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak jak se vede při dnešku ?
Foto : dnešní zaučování Lindy v zápřahu s kládou

13.11.2008 13:46
pettankaa

XXX.XXX.19.35

happyhvezda napsal(a):

13.11.2008 13:49
dakotka

XXX.XXX.8.129

happyhvezda napsal(a):

ju super...

happyhvezda

13.11.2008 13:51
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Poslední

happyhvezda

13.11.2008 14:08
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Poslední

Jak tak uvažuji , tak Haflink je opravdu využitelný snad ke všemu Lindička nám ukáza že tomu tak je

13.11.2008 19:10
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
Loňská hubertka .....

Domi DOmi kdyby te tak videla dynda s tema jejima cabrakama (Lenka)

13.11.2008 19:51
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
Domi DOmi kdyby te tak videla dynda s tema jejima cabrakama (Lenka)

jj Lenka s tím detailem že tu růžovou mi dovolila---Líza ji ted nosí na ježdění furt!!

13.11.2008 20:01
ladynka

XXX.XXX.48.155

domcaska napsal(a):
jj Lenka s tím detailem že tu růžovou mi dovolila---Líza ji ted nosí na ježdění furt!!

no a ta modra je od vanci a bila co mel i lojzek od lamci ze?

13.11.2008 20:05
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
no a ta modra je od vanci a bila co mel i lojzek od lamci ze?

Ne bílá je myslím ani nvm od koho ale od lamči ne ta má svoji jo a modrá je od Vanči tak ale Lízi za ji jenom zkusila#08 #

14.11.2008 12:19
pierrette

XXX.XXX.51.173

ladynka napsal(a):
Loňská hubertka .....

Dneska se v Třinci spí...

14.11.2008 12:34
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pierrette napsal(a):
Dneska se v Třinci spí...

Asi jo.........

14.11.2008 12:52
pierrette

XXX.XXX.51.173

pettankaa napsal(a):
Asi jo.........

Ty jezdíš Áju s bičem? Ty tyranko!!!

14.11.2008 13:01
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pierrette napsal(a):
Ty jezdíš Áju s bičem? Ty tyranko!!!

Jo a strašně vždycky dostane po dupě........

14.11.2008 13:21
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Jo a strašně vždycky dostane po dupě........

Sháním drezurní, ne ona je šikula nebacám ji................

14.11.2008 13:53
pierrette

XXX.XXX.48.104

pettankaa napsal(a):
Sháním drezurní, ne ona je šikula nebacám ji................

Chemě taky stačí ten bič jenom držet, ne že by z něho byla tak posraná strachy, ale už ví, že se bude pracovat...

14.11.2008 14:03
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pierrette napsal(a):
Chemě taky stačí ten bič jenom držet, ne že by z něho byla tak posraná strachy, ale už ví, že se bude pracovat...

Tak tak .........

14.11.2008 14:12
happylinda

XXX.XXX.48.159

pettankaa napsal(a):
Tak tak .........

taky občas stačí mit jen bičik v ruce

14.11.2008 14:18
pettankaa

XXX.XXX.19.35

happylinda napsal(a):
taky občas stačí mit jen bičik v ruce

Někdy by sice potřebovala výchovného, ale to opravdu zřídka je to šikula..........

14.11.2008 14:22
happylinda

XXX.XXX.48.159

pettankaa napsal(a):
Někdy by sice potřebovala výchovného, ale to opravdu zřídka je to šikula..........

to jo obas jo ale když se na tebe podívá

14.11.2008 19:13
dannynka

XXX.XXX.210.66

ladynka napsal(a):
Loňská hubertka .....

tak tady to teda fakt vázne!!Co plánujete na víkend, ja doufám že se konečně dovolám kováři protože mi ve čtvrtek nepřijel a Nikinko už mi týden chodí s jednou podkovou, snad se ho dočkám!!
a co jinak při pátku blbli jste s koňousema??

buggyna

14.11.2008 19:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

pettankaa napsal(a):

myslíš že koni gumama neubližuješ? Omyl! Kůň se zalomenou hlavou rádoby na kolmici s prohlím hřbetem valícím se po předku to je několik důsledků gum a všechny ubližujou.
A kdyby ch chtěla bejt hodně protivná,určitě se najde dalších X věcí který pro koně nejsou přirozené,takže ubližují jak zdravotně tak a hlavně psychicky

14.11.2008 19:53
lucajs

XXX.XXX.0.72

dannynka napsal(a):
tak tady to teda fakt vázne!!Co plánujete na víkend, ja doufám že se konečně dovolám kováři protože mi ve čtvrtek nepřijel a Nikinko už mi týden chodí s jednou podkovou, snad se ho dočkám!!
a co jinak při pátku blbli jste s koňousema??

Ahojte lidičky. to je zase sfijak co se tu řeší
Hildi ty chceš drezůrák?? Já ještě někde jeden mám, mám dva, jeden mám k Pejkovi a jeden by měl byt doufám doma. Pokud ho mamča nevyhodila, ono co ji příjde nepotřebné vyhodí. Byl nový, bych ti ho dala pokud ho najdu, mě stačí jeden.
Nechcete někdo podniknout vyjížďku, zas nějakou delší. my jezdíme každý wikend skoro ale připojil by se někdo, někdy, někde???

Chema: Psala jsi mi SMS na mobil ohledně ježdění, ale děkuji za nabídku ale momentálně docházím k iháčkům. Ale děkuji. A ať se kobylkám i tobě daří.

Tak pa a pozdravujte ihaháčky

14.11.2008 20:02
sessi

XXX.XXX.249.233

lucajs napsal(a):
Ahojte lidičky. to je zase sfijak co se tu řeší
Hildi ty chceš drezůrák?? Já ještě někde jeden mám, mám dva, jeden mám k Pejkovi a jeden by měl byt doufám doma. Pokud ho mamča nevyhodila, ono co ji příjde nepotřebné vyhodí. Byl nový, bych ti ho dala pokud ho najdu, mě stačí jeden.
Nechcete někdo podniknout vyjížďku, zas nějakou delší. my jezdíme každý wikend skoro ale připojil by se někdo, někdy, někde???

Chema: Psala jsi mi SMS na mobil ohledně ježdění, ale děkuji za nabídku ale momentálně docházím k iháčkům. Ale děkuji. A ať se kobylkám i tobě daří.

Tak pa a pozdravujte ihaháčky

ahooj no tak ja bych třeba někam jela tak se ozvi na icq:453381862;)

14.11.2008 20:18
lucajs

XXX.XXX.0.72

sessi napsal(a):
ahooj no tak ja bych třeba někam jela tak se ozvi na icq:453381862;)

Ty jo icq, nooo mě se ho nechce instalovat stejně tady moc nejsem, víš jak. No odkad jsi. My z Vendryně. Stačí napsat tady. Tento wikend nee ale příšti by šel, pokud nám neodvezou ihaháčky.

14.11.2008 20:55
terusinka

XXX.XXX.48.108

lucajs napsal(a):
Ty jo icq, nooo mě se ho nechce instalovat stejně tady moc nejsem, víš jak. No odkad jsi. My z Vendryně. Stačí napsat tady. Tento wikend nee ale příšti by šel, pokud nám neodvezou ihaháčky.

..Hojté
pierrette: Petˇule, stebe se stala na chvíli paní učitelka ju:D? Co na 2jce nového? Jak se učilo?(snad newa,že jsem pisla tu, na icq tě moc nepotkávám)

14.11.2008 21:32
ladynka

XXX.XXX.48.155

terusinka napsal(a):
..Hojté
pierrette: Petˇule, stebe se stala na chvíli paní učitelka ju:D? Co na 2jce nového? Jak se učilo?(snad newa,že jsem pisla tu, na icq tě moc nepotkávám)

caute vsiciii kamoska mi poslala fotečky jak Ladynka byla ještě malá je to takové hříbo dam fotky

14.11.2008 21:36
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
caute vsiciii kamoska mi poslala fotečky jak Ladynka byla ještě malá je to takové hříbo dam fotky

..a jak vypádá teďka

14.11.2008 21:38
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
..a jak vypádá teďka

...a este jednaaa

15.11.2008 08:29
pizneta

XXX.XXX.210.3

ladynka napsal(a):
...a este jednaaa

zdravím,dneska bude krásně,plánujete něco s koníkama?

15.11.2008 08:30
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
zdravím,dneska bude krásně,plánujete něco s koníkama?

...my máme už po ranním ježdění

15.11.2008 09:42
dakotka

XXX.XXX.2.249

pizneta napsal(a):
...my máme už po ranním ježdění

čau ja sem před chvikou vstala nakrmila a ted uklízím a poslouchám muziku k filmu 8 sekund))...joo byl u mě v obchodě nějakej manik co ma prej tvího bejvalího hafloše bo co....nějakej z alebrechtic......Mimika dělá hřebce))

15.11.2008 10:03
pizneta

XXX.XXX.210.3

dakotka napsal(a):
čau ja sem před chvikou vstala nakrmila a ted uklízím a poslouchám muziku k filmu 8 sekund))...joo byl u mě v obchodě nějakej manik co ma prej tvího bejvalího hafloše bo co....nějakej z alebrechtic......Mimika dělá hřebce))

jéééé ,no on má Sallynku,pokud to vyjde,zítra za ní jedu Moooc se těším

15.11.2008 10:06
dakotka

XXX.XXX.2.249

pizneta napsal(a):
jéééé ,no on má Sallynku,pokud to vyjde,zítra za ní jedu Moooc se těším

no ja sem to nevěděla ale kamoška ho viděla a řikala že je toon takovej s culikem v maskáčích a snim takovej malej plešatej))

happyhvezda

15.11.2008 10:18
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

dakotka napsal(a):
no ja sem to nevěděla ale kamoška ho viděla a řikala že je toon takovej s culikem v maskáčích a snim takovej malej plešatej))

Dobré ráno všem ... tak my dneska vyjíždíma trošičku dál , tak snda to dáme

15.11.2008 10:21
sessi

XXX.XXX.249.233

lucajs napsal(a):

noo tak to bude možná trošičku problém my jsme z oldřichovic...Korynek muj velky učitel

happyhvezda

15.11.2008 10:25
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

sessi napsal(a):
noo tak to bude možná trošičku problém my jsme z oldřichovic...Korynek muj velky učitel

Korynuv protest na lonžováni

happyhvezda

15.11.2008 10:45
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Korynuv protest na lonžováni

Holky tak dneska kolem druhé vyjíždím směr Komorní Lhotka za Dakotkou s koňousem, tak kdyby se chtěl někdo přidat

15.11.2008 17:34
dakotka

XXX.XXX.2.249

happyhvezda napsal(a):
Holky tak dneska kolem druhé vyjíždím směr Komorní Lhotka za Dakotkou s koňousem, tak kdyby se chtěl někdo přidat

tak ja už su doma ..momentalně rozmrzám..tady je dnešní foto tohomího hřebce))

15.11.2008 17:35
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
tak ja už su doma ..momentalně rozmrzám..tady je dnešní foto tohomího hřebce))

tu naj cela rodinka

15.11.2008 19:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

dakotka napsal(a):
tu naj cela rodinka

´čau lidi jak ste se dneska měli? já bezva.. byl si pojezdit táta na stelim, tak jsem fotila.. a nakonec jsem došla přece na něm já, tátú bolel zadek že měl na neosedlaném sedět hodinu.tak tady jsem já při cestě z5 přes příkopu..krása.ta fotka

15.11.2008 20:19
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
´čau lidi jak ste se dneska měli? já bezva.. byl si pojezdit táta na stelim, tak jsem fotila.. a nakonec jsem došla přece na něm já, tátú bolel zadek že měl na neosedlaném sedět hodinu.tak tady jsem já při cestě z5 přes příkopu..krása.ta fotka

a dalšíííííí

15.11.2008 20:20
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
a dalšíííííí

tady táta

15.11.2008 20:21
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
tady táta

o5

15.11.2008 20:41
bejushka

XXX.XXX.210.193

stalonek napsal(a):
o5

Baruš ta prvni fotka je upe nádherná Sme dneska dělali velký uklid ve stáji... Bílili jsme stěny a vydřeli beton Sem upe zdechla Lemin blbnul venku a teď už chrápe Co vy a koníci?

happyhvezda

15.11.2008 21:04
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

bejushka napsal(a):
Baruš ta prvni fotka je upe nádherná Sme dneska dělali velký uklid ve stáji... Bílili jsme stěny a vydřeli beton Sem upe zdechla Lemin blbnul venku a teď už chrápe Co vy a koníci?

Dakotko , tak já se dostala k PC až teť :(

Foto Já a Dakotka ( Jana )

happyhvezda

15.11.2008 21:09
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Dakotko , tak já se dostala k PC až teť :(

Foto Já a Dakotka ( Jana )

Mimika od Dakotky

happyhvezda

15.11.2008 21:13
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Mimika od Dakotky

A naposled Mimika

16.11.2008 08:44
dakotka

XXX.XXX.2.249

happyhvezda napsal(a):
A naposled Mimika

hoj..no ja sem čekala a čekala sem si řikala esis po cestě neumrzla))ja dojela domu až o čtvrt na šest , šli jsme krokem a Miky krásně uschla...ale po cestě mi furt brala vangla smerem k Hnojníku chtěla na navštěvu za Cejlonkem))

happyhvezda

16.11.2008 09:23
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

dakotka napsal(a):
hoj..no ja sem čekala a čekala sem si řikala esis po cestě neumrzla))ja dojela domu až o čtvrt na šest , šli jsme krokem a Miky krásně uschla...ale po cestě mi furt brala vangla smerem k Hnojníku chtěla na navštěvu za Cejlonkem))

Tak my si to domu jeli celou dobu po polích , takže Rachelka si to šla rychlejším tempem a doma jsme byli kolem 5 :) No poněkud jsem neporadila ani zeslést z Ráchel protože mi přimrzl zadek k sedlu

16.11.2008 10:29
pizneta

XXX.XXX.210.3

happyhvezda napsal(a):
Tak my si to domu jeli celou dobu po polích , takže Rachelka si to šla rychlejším tempem a doma jsme byli kolem 5 :) No poněkud jsem neporadila ani zeslést z Ráchel protože mi přimrzl zadek k sedlu

ahoj holky,tak dneska sluníčko už trošku protestuje a schovává se ...ale i tak je fajně,zachvíli se chystám jezdit,Dneska bych chtěla s Denýskem zkusit něco skočit,snad segra vytasí foťák a něco zdokumentuje .Jinak Bajushko,ten tvůj poník je kouzelný,opravdu strašně moc roztomilý,jednou se k tobě skočím na něj podívat,co?.
Na fotce,Deny a včerejší lebedička

16.11.2008 10:34
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
ahoj holky,tak dneska sluníčko už trošku protestuje a schovává se ...ale i tak je fajně,zachvíli se chystám jezdit,Dneska bych chtěla s Denýskem zkusit něco skočit,snad segra vytasí foťák a něco zdokumentuje .Jinak Bajushko,ten tvůj poník je kouzelný,opravdu strašně moc roztomilý,jednou se k tobě skočím na něj podívat,co?.
Na fotce,Deny a včerejší lebedička

včera jsme toho hodně stihli a taky nafotili,byl to moc fajn den.něco málo z práce ze země...
Já a Sisi,něco ze sebe vyždimávám...

happyhvezda

16.11.2008 14:01
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

pizneta napsal(a):
včera jsme toho hodně stihli a taky nafotili,byl to moc fajn den.něco málo z práce ze země...
Já a Sisi,něco ze sebe vyždimávám...

Třinec nějak spí
Hřebec z hřebčína OCHABY v Polsku .(Ale už nevím jméno )

happyhvezda

16.11.2008 14:07
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Třinec nějak spí
Hřebec z hřebčína OCHABY v Polsku .(Ale už nevím jméno )

A druhý Hřebčák z OCHAB ... krásni že ?

16.11.2008 17:35
domcaska

XXX.XXX.48.100

happyhvezda napsal(a):
A druhý Hřebčák z OCHAB ... krásni že ?

16.11.2008 23:16
simcas2

XXX.XXX.158.145

domcaska napsal(a):

čAO Tlamky :D hazím taky bár fotek aby nebyla nuda :D kdo mě zná ví kdo jsem :D
Fotka miho maliho frisa :D:D jinak je to pleneno pony :D

16.11.2008 23:18
simcas2

XXX.XXX.158.145

simcas2 napsal(a):

Čica

happyhvezda

16.11.2008 23:19
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

simcas2 napsal(a):

Muhehe ... jsme asi poslední ponocní

16.11.2008 23:20
simcas2

XXX.XXX.158.145

16.11.2008 23:24
simcas2

XXX.XXX.158.145

happyhvezda napsal(a):
Muhehe ... jsme asi poslední ponocní

happyhvezda

16.11.2008 23:27
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

simcas2 napsal(a):

Tak foto z jiného soudku ... Amant Gris v cíli :) PS : Všechny fotky i z hřebčínu jsou moje ( jde to poznat podle špatné kvality )

16.11.2008 23:29
simcas2

XXX.XXX.158.145

simcas2 napsal(a):

sebe tam musím ít :D

16.11.2008 23:30
simcas2

XXX.XXX.158.145

simcas2 napsal(a):
sebe tam musím ít :D

j

happyhvezda

16.11.2008 23:33
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

simcas2 napsal(a):

So long slew A1/1 plemenný hřebec dovezen z USA . Z Olomoucké dostihové stáje .

happyhvezda

16.11.2008 23:34
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
So long slew A1/1 plemenný hřebec dovezen z USA . Z Olomoucké dostihové stáje .

17.11.2008 07:25
pizneta

XXX.XXX.210.3

happyhvezda napsal(a):
Tak foto z jiného soudku ... Amant Gris v cíli :) PS : Všechny fotky i z hřebčínu jsou moje ( jde to poznat podle špatné kvality )

fajné fotečky,hlavně ten hřebec So long slew se mi mooc moc líbí

happyhvezda

17.11.2008 08:16
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

pizneta napsal(a):
fajné fotečky,hlavně ten hřebec So long slew se mi mooc moc líbí

JJ , škoda že jsem ho nemohla vyfotit líp , ale kdybych mu vlezla do boxu , tak by mi asi ukousl hlavu moc pěkný , ale velká škoda že se sním nic nedělá .Jen stojí v boxe

Přidejte reakci

Přidat smajlík