Nechtěl by někdo vyměnit sedlo??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2008 09:13
dasenka02

XXX.XXX.194.58

všestrané skokové sedlo černé barvy 17'' komora 2/3 ježděné 3,5měsíce neponičené pravidelně mazané...sedlo je ručně šité od pana frinty na zakázku(jeho málo vyrobených anglických sedel) původní cena 17500 holé nyní ho vyměním za skokové sedlo (nejlépe kentaur)v odpovídajícím stavu tomu mému v té samé velikosti.. :-) ne obrázku se sedlo leskne od blesku..

15.11.2008 09:17
sandimura

XXX.XXX.2.43

dasenka02 napsal(a):
všestrané skokové sedlo černé barvy 17'' komora 2/3 ježděné 3,5měsíce neponičené pravidelně mazané...sedlo je ručně šité od pana frinty na zakázku(jeho málo vyrobených anglických sedel) původní cena 17500 holé nyní ho vyměním za skokové sedlo (nejlépe kentaur)v odpovídajícím stavu tomu mému v té samé velikosti.. :-) ne obrázku se sedlo leskne od blesku..

to je nejaka indie ne??

15.11.2008 09:19
dasenka02

XXX.XXX.194.58

sandimura napsal(a):
to je nejaka indie ne??

pro sandimura-určitě bych tady nebízel indii na výměnu za kentaura..!!!!
promin ale v 36 letech nejsem tak blbá abych nevěděla co prodávám či vyměňuji..

15.11.2008 09:28
dasenka02

XXX.XXX.194.58

dasenka02 napsal(a):

takže přidávám lepší foto§aby zase někdo neurážel že prodávám nějakou indii.....

15.11.2008 09:37
stieberova

XXX.XXX.248.182

dasenka02 napsal(a):
takže přidávám lepší foto§aby zase někdo neurážel že prodávám nějakou indii.....

Tak toto foto je pro změnu značka Kentaur. Ne, opravdu alespoň tady nebudou lidi tak blbý, že by s tebou chtěli provést obchod.

15.11.2008 09:43
sandimura

XXX.XXX.2.43

dasenka02 napsal(a):

a to jako ma byt porad to stejne sedlo??? "india kentaur made by frinta" :)

15.11.2008 09:44
dasenka02

XXX.XXX.194.58

sandimura napsal(a):
a to jako ma byt porad to stejne sedlo??? "india kentaur made by frinta" :)

ne za toto sedlo bych ho chtěla vyměnit...

15.11.2008 09:45
sandimura

XXX.XXX.2.43

dasenka02 napsal(a):
ne za toto sedlo bych ho chtěla vyměnit...

to si vazne myslis ze ti za indii nekdo da kentaura??? hele jestli to klapne tak dej vedet :) nakoupim indie a zacnu taky menit. to se urcite vyplati! :)

15.11.2008 10:46
sajma

XXX.XXX.144.98

sandimura napsal(a):
to si vazne myslis ze ti za indii nekdo da kentaura??? hele jestli to klapne tak dej vedet :) nakoupim indie a zacnu taky menit. to se urcite vyplati! :)

vyměním...

15.11.2008 10:46
sajma

XXX.XXX.144.98

sajma napsal(a):
vyměním...

ale kentaur to není

15.11.2008 10:48
sandimura

XXX.XXX.2.43

sajma napsal(a):
ale kentaur to není

jeee to je klaaaasny sedyyyylko!!! dam ti za nej 2 naxosy joooo??? :)

15.11.2008 11:12
sonatka

XXX.XXX.194.58

sandimura napsal(a):
jeee to je klaaaasny sedyyyylko!!! dam ti za nej 2 naxosy joooo??? :)

zato já vyměnim...všestrané sedlo daslo 1měsííc ježděné 17'' 2komora '(koník mi vyrostl,nasvalil) za 17'' 2/3komoru!!a chci ho vyměnit za skokové sedlo v odpovídajícím stavu tomu mímu...nabídky a foto meilem na happyday17@seznam.cz
foto pošlu meilem :-)

ps-TOHLE MYSLÍM VÁŽNĚ... :-D
už dlouho sem inzerát tohole stylu ale ne podvodnej chěla dát někam na inzerci-tohle mne k tomu podnítilo... :-)

15.11.2008 11:31
thesis

XXX.XXX.151.2

dasenka02 napsal(a):

Docela podobné tomu mému, jen já mám pravou nefalšovanou indii

15.11.2008 11:52
woldemortik

XXX.XXX.199.200

thesis napsal(a):
Docela podobné tomu mému, jen já mám pravou nefalšovanou indii

ja mám doma to samé sedlo co je na prvním obrátku a je to 100%indie. no co na to moje občasné svezeni po ohŕadě mi vydrží věky

15.11.2008 12:54
michaela z

XXX.XXX.21.230

woldemortik napsal(a):
ja mám doma to samé sedlo co je na prvním obrátku a je to 100%indie. no co na to moje občasné svezeni po ohŕadě mi vydrží věky

mně to silně připomíná sedlo zn. Lord, ale i tak Indie jak vyšitá....

15.11.2008 13:17
dominika

XXX.XXX.200.50

michaela z napsal(a):
mně to silně připomíná sedlo zn. Lord, ale i tak Indie jak vyšitá....

Nevím ale jestliže je sedlo od pana Frinty,tak to musí jistě paní doložit.....občas né všechno vypadá tak jak se zdá.Myslíte že by si někdo lajznul tvrdit, že je to sedlo od známého sedláře ,aniž by tobylo podložené? Buď je to pravda ,nebo je tedy paní drzá nad míru. To bych si tedy asi nelajzla tvrdit...

15.11.2008 15:32
misakral

XXX.XXX.247.25

dasenka02 napsal(a):

Nechte těch spekulací :o) to sedlo musí mít vyraženou značku p. Frinty a pokud nekupujete, nechte bejt a nepomlouvejte to, co nevidíte na vlastní oči :o) kecičky umí mít každej, ale být takhle zbytečně napadán na netu je hnus. Co uděláte, až se prokáže, že je sedlo opravdu šité? Omluvíte se zde paní veřejně? Pochybuju. Mě to třeba jako Frinta připadá, protože jeho sedla jsem viděla, když nám je lidi nosí do prodejny na komisní prodej, takže važte slova dámy :o) není to nic příjemného :o) hezký den přeji, Míša K.

15.11.2008 17:03
janulka

XXX.XXX.72.143

misakral napsal(a):
Nechte těch spekulací :o) to sedlo musí mít vyraženou značku p. Frinty a pokud nekupujete, nechte bejt a nepomlouvejte to, co nevidíte na vlastní oči :o) kecičky umí mít každej, ale být takhle zbytečně napadán na netu je hnus. Co uděláte, až se prokáže, že je sedlo opravdu šité? Omluvíte se zde paní veřejně? Pochybuju. Mě to třeba jako Frinta připadá, protože jeho sedla jsem viděla, když nám je lidi nosí do prodejny na komisní prodej, takže važte slova dámy :o) není to nic příjemného :o) hezký den přeji, Míša K.

S tím souhlasím, ale připadne mi trošičku divné dát sem fotky dvou naprosto rozdílných sedel a tvrdit, že je to pořád to samé, které chci vyměnit...

15.11.2008 17:14
strelish

XXX.XXX.161.254

janulka napsal(a):
S tím souhlasím, ale připadne mi trošičku divné dát sem fotky dvou naprosto rozdílných sedel a tvrdit, že je to pořád to samé, které chci vyměnit...

No což o to, kdyby to ale aspoň byla fotka konkrétního sedla a ne nějaký obrázek stažený z netu. A pokud alespoň na fotkách neukáže, že to sedlo má nějakou značku, tak bohužel, příliš vzhledem připomíná indii.

15.11.2008 17:17
janulka

XXX.XXX.72.143

strelish napsal(a):
No což o to, kdyby to ale aspoň byla fotka konkrétního sedla a ne nějaký obrázek stažený z netu. A pokud alespoň na fotkách neukáže, že to sedlo má nějakou značku, tak bohužel, příliš vzhledem připomíná indii.

Ono když máš ale sedlo nafocené z takovéhohle úhlu, tak indii připomíná skoro každé. Co bys řekla, že je zač tohle sedlo?

15.11.2008 17:37
sonet

XXX.XXX.99.250

janulka napsal(a):
Ono když máš ale sedlo nafocené z takovéhohle úhlu, tak indii připomíná skoro každé. Co bys řekla, že je zač tohle sedlo?

Nova od Hauzra?

15.11.2008 17:42
strelish

XXX.XXX.161.254

sonet napsal(a):
Nova od Hauzra?

Nebo jeden z Kentaurů. Jenže ta tvoje fotka je navíc dost nekvalitní.

15.11.2008 17:56
janulka

XXX.XXX.72.143

strelish napsal(a):
Nebo jeden z Kentaurů. Jenže ta tvoje fotka je navíc dost nekvalitní.

Jj, je to Nova. - vyhrálas bonus Jinak právě proto jsem sem dávala tuhle fotku - protože většina fotek, kde někdo nabízí sedlo, je focená podobně, nebo ještě líp na koni s jezdcem. Líbila by se ti víc tahle? (není to stažené, jen vyřízlé...)

15.11.2008 18:13
strelish

XXX.XXX.161.254

janulka napsal(a):
Jj, je to Nova. - vyhrálas bonus Jinak právě proto jsem sem dávala tuhle fotku - protože většina fotek, kde někdo nabízí sedlo, je focená podobně, nebo ještě líp na koni s jezdcem. Líbila by se ti víc tahle? (není to stažené, jen vyřízlé...)

Tak jako každého věc. Když chce líp a dřív prodat, chce to kvalitní fotku.

15.11.2008 18:14
strelish

XXX.XXX.161.254

strelish napsal(a):
Tak jako každého věc. Když chce líp a dřív prodat, chce to kvalitní fotku.

Navíc když fauna to ještě zmrší

Přidejte reakci

Přidat smajlík