Westernové plemena a jezdci - kochači 13

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2008 18:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Zlonice před náma.

15.11.2008 18:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Zlonice před náma.

Poníčci.

15.11.2008 18:37
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Cváláme.

ahojky westernaci nevadilo by, kdybych taky trochu přispěla do mlýna ? sice své dva oře ( čt a hucul ) nemůžu nazvat westernovými plemeny, ale o něco v tom smyslu se pokoušíme

15.11.2008 18:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Poníčci.

Jerseyka.

15.11.2008 18:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
ahojky westernaci nevadilo by, kdybych taky trochu přispěla do mlýna ? sice své dva oře ( čt a hucul ) nemůžu nazvat westernovými plemeny, ale o něco v tom smyslu se pokoušíme

Ahooj,jasně,klíďo přispěj,jak se jmenuješ?

15.11.2008 18:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady jedna Le Patronka,je na prodej údajně.

15.11.2008 18:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady jedna Le Patronka,je na prodej údajně.

15.11.2008 18:42
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):

ahoj..ja mam taky křižovatky a ne čiste QH myslim že o tom to není

15.11.2008 18:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

15.11.2008 18:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
ahoj..ja mam taky křižovatky a ne čiste QH myslim že o tom to není

Přesně tááák,Janííí!!!!!!!!!!!

15.11.2008 18:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Přesně tááák,Janííí!!!!!!!!!!!

To je krásná fotka,jak tam krááásně stojí a něco sleduje!!!

15.11.2008 18:46
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):

jsem Petra, a tohle jsou moje dvě lásky... hucul Omar, ČT Popelka .. taak jsem se pěkně předstaila a teť mě seznam ty, copak to je na fotkách za krasavce

15.11.2008 18:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To je krásná fotka,jak tam krááásně stojí a něco sleduje!!!

Kačenka,když se otřepává,je naaaprosto úúžasná!

15.11.2008 18:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
jsem Petra, a tohle jsou moje dvě lásky... hucul Omar, ČT Popelka .. taak jsem se pěkně předstaila a teť mě seznam ty, copak to je na fotkách za krasavce

Jé,Omar vypadá jako moje Morušééé!!!!
Tady naše Sněhule počítá myši zeshora.

15.11.2008 18:50
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Jé,Omar vypadá jako moje Morušééé!!!!
Tady naše Sněhule počítá myši zeshora.

jarka : no je to údajná mixka hucula, fjorda a araba ale nic neni ověřený.... to je jen co mi řikal exmajitel..znáte to jedna paní povídala ale toho fjorda bych mu věřila

odkud jsi?

jana: pravda pravdoucí, však bych neměnila

15.11.2008 18:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
jarka : no je to údajná mixka hucula, fjorda a araba ale nic neni ověřený.... to je jen co mi řikal exmajitel..znáte to jedna paní povídala ale toho fjorda bych mu věřila

odkud jsi?

jana: pravda pravdoucí, však bych neměnila

Ale je krááásnej,opravdu,to mě taky nikdo neřekne,co je vlastně Moruše zač,je to takové to huculoněco,jak říká Jurka,ale to je fuk,stejně je to jedno.

15.11.2008 18:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Tady je moje Moruše.

15.11.2008 18:59
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Ale je krááásnej,opravdu,to mě taky nikdo neřekne,co je vlastně Moruše zač,je to takové to huculoněco,jak říká Jurka,ale to je fuk,stejně je to jedno.

díky za pochvalu nojo ono se to kříží všechno se vším, a člověk pak ani neví co má vlastně doma jako mám ve starém zdravoťáku napsanýho otce Oušora což vím, že byl plemeník hucula ale v novém modrém průkazu už jen křížky... takže otec bez původu.. a teť babo raď jak to je člověka by to zajímalo, ale důležitý to neni,

hoď sem fotečku tvojí Moruše ať můžu srovnat

15.11.2008 19:00
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Tady je moje Moruše.

pěkná kobča, hucula nezapře no ... jak je stará?

15.11.2008 19:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
pěkná kobča, hucula nezapře no ... jak je stará?

Je jí 13.

15.11.2008 19:07
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Je jí 13.

nejlepší léta...

15.11.2008 19:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
nejlepší léta...

Kolik je Omarovi,vypadá dobře!!

15.11.2008 19:17
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Kolik je Omarovi,vypadá dobře!!

11 let

15.11.2008 19:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Tak to je mladík v plné síle.A jak jezdíš,ve westernovým sedle nebo anglie?
Moruše.

15.11.2008 19:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak to je mladík v plné síle.A jak jezdíš,ve westernovým sedle nebo anglie?
Moruše.

Ještě jedna.

15.11.2008 19:49
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Ještě jedna.

western - ale začala jsem ho jezdit teprve asi před 2ma lety, dřív jsem s kobylkou jezdila anglii - parkur

15.11.2008 19:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
western - ale začala jsem ho jezdit teprve asi před 2ma lety, dřív jsem s kobylkou jezdila anglii - parkur

A máš nějáký fotičky v sedle?

15.11.2008 19:54
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Ještě jedna.

AhojááMoruše je teda pořízek a s pěknou šňupkou.to by byla pára s tím ořem od Red and White dnes jsem tu měla veta - očkoval hřebečka a psy,nejvíc v klidu hřebeček,a hysterky dne -oba psi.vyzkoušela jsem poprvé ostruhy - zajímavé west.ostruhy s anglickým sedlem.ale něžně.moc to s tou neochotou nehnulo,jako bych je neměla,haha.fotečka z června

15.11.2008 19:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
AhojááMoruše je teda pořízek a s pěknou šňupkou.to by byla pára s tím ořem od Red and White dnes jsem tu měla veta - očkoval hřebečka a psy,nejvíc v klidu hřebeček,a hysterky dne -oba psi.vyzkoušela jsem poprvé ostruhy - zajímavé west.ostruhy s anglickým sedlem.ale něžně.moc to s tou neochotou nehnulo,jako bych je neměla,haha.fotečka z června

Ahoj Haní,no jo,je to kus kobyly,ale ona měří jen 130,to Omar je asi větší.
Jéé,tak hříbeček byl hodnej a psi vyáděli,jako kdybys je řezala,joo?No jo,to si dovedu živě představit!!

15.11.2008 20:01
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

na ranči Kostelany

15.11.2008 20:04
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Ahoj Haní,no jo,je to kus kobyly,ale ona měří jen 130,to Omar je asi větší.
Jéé,tak hříbeček byl hodnej a psi vyáděli,jako kdybys je řezala,joo?No jo,to si dovedu živě představit!!

no nějak mám nedostatek fotografů takže moc jich nemám ... něco se najde ale dělala jsem čístku takže mám v počítači málo fotek, vše mám natahané na CD .. a docela ráda bych věděla kam mi je dali ale pokusím se spunktovat někoho aby mi zítra blejskli nějaký snímečky ... to pouze s kobylkou mám fotek v sedle z tréninků až až ..

15.11.2008 20:05
red and white

XXX.XXX.125.26

westgirl napsal(a):
na ranči Kostelany

hanka: mazec

15.11.2008 20:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
hanka: mazec

Tak to je fakt dobrýýý,Hanííí!!!!

15.11.2008 20:07
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
na ranči Kostelany

15.11.2008 20:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):

Noo,tohle je ještě léépšííí,hihi,směju se tu jako cvok!!!

15.11.2008 20:09
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Noo,tohle je ještě léépšííí,hihi,směju se tu jako cvok!!!

hanka, jarka: odkud jste ?

15.11.2008 20:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
hanka, jarka: odkud jste ?

Já jsem od Slanýho,ale umřít tady rozhodně nehodlám.Měsíční krajina.

15.11.2008 20:14
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

...maj tam nějakou novou výzdobutoto je poslední

15.11.2008 20:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):

To je krááásnýý!!!!

15.11.2008 20:15
red and white

XXX.XXX.125.26

westgirl napsal(a):

tak já mizím mrknout na Zorra mějte se pa

15.11.2008 20:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
tak já mizím mrknout na Zorra mějte se pa

Měj se,mě tady Zorro běží za zády,tak já nikam nemuším.

15.11.2008 20:17
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

od Vizovic, Zlína.Doma taky doufám že nezůstanu,je to tu pěkná krajina ale míň akcí a málo přátel koňařů.přátelé někteří totiž nebyli vytrvalí a když zjistili co koně obnáší,nechali toho.A Ty jsi odkud Nerčí?nejezdíš náhodou u Zajace?

15.11.2008 20:19
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
od Vizovic, Zlína.Doma taky doufám že nezůstanu,je to tu pěkná krajina ale míň akcí a málo přátel koňařů.přátelé někteří totiž nebyli vytrvalí a když zjistili co koně obnáší,nechali toho.A Ty jsi odkud Nerčí?nejezdíš náhodou u Zajace?

Taky mi běží Zorro za zády ale brzo mi tu zasedne brácha,na PC,hihi

15.11.2008 23:16
red and white

XXX.XXX.125.26

westgirl napsal(a):
Taky mi běží Zorro za zády ale brzo mi tu zasedne brácha,na PC,hihi

Hanka - jsem z České Lípy, a u p. Zajace nejezdím.

15.11.2008 23:47
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Cváláme.

hubert dolany 15.11.

15.11.2008 23:48
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
hubert dolany 15.11.

16.11.2008 09:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Ivčí,supééér,Evce to s Míšou moc sluší,je to moc kráásnej koník.
Tady nedaleko od nás nějáká paní prodává nějákého 16 letého klusáka,ale jméno nevím.
Ivčí,kolik bylo koní na Hubertu?

16.11.2008 09:11
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Ivčí,supééér,Evce to s Míšou moc sluší,je to moc kráásnej koník.
Tady nedaleko od nás nějáká paní prodává nějákého 16 letého klusáka,ale jméno nevím.
Ivčí,kolik bylo koní na Hubertu?

dobré ráno

--- pomocník----

16.11.2008 09:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Ahoj Petro,co to dělá Omárek?Vyhrabává poklad?

16.11.2008 09:18
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Ahoj Petro,co to dělá Omárek?Vyhrabává poklad?

no tak nějak.. měli jsme ve výběhu ještě lár tyčí ze starého plotu tak jsme museli vykopat betonový základ, a on přišel, čuchnul k tomu, a jako by nám chtěl pomoct začal hrabat taky ale moc dlouho mu to nevydrželo, asi neni tak pracovitej..

Jinak on se nezdá! Tomu by jste nevěřili ale dokáži se bez problémů otevřít dveře za kliku, dokonce otevřít záklapku, a bývalý majitel řikal, že se si dokázal i odemknout když byl v zámku klíč ( no, tomu se mi moc věřit nechtělo, ale jak ho tak pozoruji už pomalu začínám věřit všemu )

16.11.2008 09:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
no tak nějak.. měli jsme ve výběhu ještě lár tyčí ze starého plotu tak jsme museli vykopat betonový základ, a on přišel, čuchnul k tomu, a jako by nám chtěl pomoct začal hrabat taky ale moc dlouho mu to nevydrželo, asi neni tak pracovitej..

Jinak on se nezdá! Tomu by jste nevěřili ale dokáži se bez problémů otevřít dveře za kliku, dokonce otevřít záklapku, a bývalý majitel řikal, že se si dokázal i odemknout když byl v zámku klíč ( no, tomu se mi moc věřit nechtělo, ale jak ho tak pozoruji už pomalu začínám věřit všemu )

Jojo,někteří koně se fakt mušej hlídat,otevřou téměř vše,naše koně sice né,ale jednou jsem prodávala sedlo lidem a jela jsem tam s tím sedlem ho zkusit a kobyla byla tak zalígrovaná,že jim trvalo poměrně dlouho,než to všechno z toho boxu dostali,a právě proto,že si kobča sama otevřela všechno.
Nám se ale zase docela schopně rozvazuje Pierot,když není zavázaný uzlama,který nerozváže,tak na to brzy přijde a to ho vždycky pozorujeme a smějeme se,jak za to tahá.No ale než mě vždycky napadne to natočit,tak už pak netahá.

16.11.2008 09:28
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Jojo,někteří koně se fakt mušej hlídat,otevřou téměř vše,naše koně sice né,ale jednou jsem prodávala sedlo lidem a jela jsem tam s tím sedlem ho zkusit a kobyla byla tak zalígrovaná,že jim trvalo poměrně dlouho,než to všechno z toho boxu dostali,a právě proto,že si kobča sama otevřela všechno.
Nám se ale zase docela schopně rozvazuje Pierot,když není zavázaný uzlama,který nerozváže,tak na to brzy přijde a to ho vždycky pozorujeme a smějeme se,jak za to tahá.No ale než mě vždycky napadne to natočit,tak už pak netahá.

jojo já mám docela vysoké boxy a zavírání nízko takže na to naštěstí nedosáhne ale jako nechat 3 minuty sedlo nebo uždění bez dozoru, dopadlo to tak že sedlo u uzdečku rozhryzal - a to sem si šla jen odskočit na WC, vše co de kousat, s čím si jde hrát, a cu šistí má rád .. strašně si libuje v kousání plachty, ale kobylku tim nervuje ona se šustění bojí

16.11.2008 09:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
jojo já mám docela vysoké boxy a zavírání nízko takže na to naštěstí nedosáhne ale jako nechat 3 minuty sedlo nebo uždění bez dozoru, dopadlo to tak že sedlo u uzdečku rozhryzal - a to sem si šla jen odskočit na WC, vše co de kousat, s čím si jde hrát, a cu šistí má rád .. strašně si libuje v kousání plachty, ale kobylku tim nervuje ona se šustění bojí

Tak jí zvykni,není to nic složitého.

16.11.2008 09:31
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Tak jí zvykni,není to nic složitého.

Je, ona nemá dobrou minulost byla v rukou alkoholičky a dala její psychice nafrak !! Sice už je to lepší ale je strašně bázlivá.. zkoušeli jsme zvykat na plachtu, měla na ní mrkev, aby se přiblížila a nic, jen 2x se mi povedlo že jí přešla a okamžitě vypálila jak jí to pod kopýtkama šustilo... jediné co už jí až tak nevadí je igelitová tažka protože ví, že z ní vypadne vždy něco dobrého, ale stejně si drží odstup...

16.11.2008 09:36
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Je, ona nemá dobrou minulost byla v rukou alkoholičky a dala její psychice nafrak !! Sice už je to lepší ale je strašně bázlivá.. zkoušeli jsme zvykat na plachtu, měla na ní mrkev, aby se přiblížila a nic, jen 2x se mi povedlo že jí přešla a okamžitě vypálila jak jí to pod kopýtkama šustilo... jediné co už jí až tak nevadí je igelitová tažka protože ví, že z ní vypadne vždy něco dobrého, ale stejně si drží odstup...

16.11.2008 09:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):

To bys ale neměla po ní hned chtít,aby vlezla na plachtu,to je na ní moc,pokud má nějáký špatný vzpomínky,mušíš pomaloučku šudlat jí maličkým kousíčkem igelitu napoprvé na těch místech,jde zjistíš,že jí to vadí nejméně,že neprotestuje.Odměnit to,že zůstala v klídku stát tím,že okamžitě přestaneš a moooc chválit.

16.11.2008 09:49
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
To bys ale neměla po ní hned chtít,aby vlezla na plachtu,to je na ní moc,pokud má nějáký špatný vzpomínky,mušíš pomaloučku šudlat jí maličkým kousíčkem igelitu napoprvé na těch místech,jde zjistíš,že jí to vadí nejméně,že neprotestuje.Odměnit to,že zůstala v klídku stát tím,že okamžitě přestaneš a moooc chválit.

Jarka: neboj.. vím co dělám, zkoušeli jsme spoustu věcí, pytlík od brambůrek, hladit jí sáčkem... ale ona si to nechá líbit, ale stažená, nervní, jen vystřelit.... po pravdě řečeno mi stačí, že teť už zběsile neutíká když zafouká vítr na plachtu, je toho hodně co jsme se spolu naučili - kupovala jsem jí jako nejezditelného blázna, a je z ní celkem poslušný koník, když hodně pracovala tak jsem jezdila i na ohlávce ale teť už má odpočinej jezdíme méně takže má taky pěkně energie

nejdřív se bála biče - strach jakž takž zažehnán
lopata, vidle - zažehnáno úplně

jinak s tou plachtou to bylo tak že se pustila na koral kde byla plachta a na ní mrkev, a nechala jsem jí tam samotnou a nic, pak jsem si jí vzala na vodítko a chodila blíž a blíž... pak nakonec se dostala až k plachtě, zvala si mrkev a dala na plachtu sama nohu - lekla se a uskočila, a pak pomalu se povedlo že plachtu 2x přešla ale fakt to přeběhla šíleně rychle. A mě to stačilo, pochválila jsem jí a nechala být - na jeden den stačilo. A pak už jsme to nějak extra nedělali, jen s tím pytlíkem ale plachtu ne

16.11.2008 09:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
Jarka: neboj.. vím co dělám, zkoušeli jsme spoustu věcí, pytlík od brambůrek, hladit jí sáčkem... ale ona si to nechá líbit, ale stažená, nervní, jen vystřelit.... po pravdě řečeno mi stačí, že teť už zběsile neutíká když zafouká vítr na plachtu, je toho hodně co jsme se spolu naučili - kupovala jsem jí jako nejezditelného blázna, a je z ní celkem poslušný koník, když hodně pracovala tak jsem jezdila i na ohlávce ale teť už má odpočinej jezdíme méně takže má taky pěkně energie

nejdřív se bála biče - strach jakž takž zažehnán
lopata, vidle - zažehnáno úplně

jinak s tou plachtou to bylo tak že se pustila na koral kde byla plachta a na ní mrkev, a nechala jsem jí tam samotnou a nic, pak jsem si jí vzala na vodítko a chodila blíž a blíž... pak nakonec se dostala až k plachtě, zvala si mrkev a dala na plachtu sama nohu - lekla se a uskočila, a pak pomalu se povedlo že plachtu 2x přešla ale fakt to přeběhla šíleně rychle. A mě to stačilo, pochválila jsem jí a nechala být - na jeden den stačilo. A pak už jsme to nějak extra nedělali, jen s tím pytlíkem ale plachtu ne

Tak hlavně že víš,co děláš,to je důležitý,tu bývalou majitelku bych nakopla kamsi do zadní části,ten chlast dokáže tolik věcí zkazit,že je to opravdu děsný.

16.11.2008 09:58
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Tak hlavně že víš,co děláš,to je důležitý,tu bývalou majitelku bych nakopla kamsi do zadní části,ten chlast dokáže tolik věcí zkazit,že je to opravdu děsný.

nojo, kdyby jen to .. na popče dělali pokus - vzali jí z pastviny, znala jen ohlávku a hodili na ní sedlo, za 45minut na ní skočil jezdec a bylo po obsedání... pak se dostala do rukou tý ženský co pila, ta si na ní zdřejmně dost léčila své depky a pak popy cestovala ze stáje do stáje, až skončila u mě, a doufám že už navždy

16.11.2008 10:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

No,tak to si kobča prožila,teda,to střídání majitelů je nejhorší,Moruše toho asi taky vystřídala dost,a ten majitel,co jí měl předemnou,jí zpátky nechtěl ani za nic,pročpak asi,že jo?

16.11.2008 10:18
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
No,tak to si kobča prožila,teda,to střídání majitelů je nejhorší,Moruše toho asi taky vystřídala dost,a ten majitel,co jí měl předemnou,jí zpátky nechtěl ani za nic,pročpak asi,že jo?

Jj, dneska je asi nejlepší pořídit si hříbko a sama si ho vychovat. člověk má jistotu, že to není zkažený koník...

16.11.2008 10:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
Jj, dneska je asi nejlepší pořídit si hříbko a sama si ho vychovat. člověk má jistotu, že to není zkažený koník...

Noo,právě,je to sice delší cesta,ale zase toho koníka dokonale poznáš a víš,co v něm je a máš jistotu,že na něm nikdo v roce a půl nerajtuje po pastvině.
Ty scháníš nějákého koníka?

16.11.2008 10:23
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Noo,právě,je to sice delší cesta,ale zase toho koníka dokonale poznáš a víš,co v něm je a máš jistotu,že na něm nikdo v roce a půl nerajtuje po pastvině.
Ty scháníš nějákého koníka?

asi budu schánět koníka až prodáme domek ( jsme přestěhovaný a starý domeček je stále k mání ) ... musíme ještě přikoupit kus pozemku pro zvětšení výběhu, a pak se uvidí, .. chtěli jsme připouštět kobylku, ale nevím... asi si spíš pořídím mlaďáska, tak max. do dvou let, abych si ho vypilovala zařekla jsem se totiž, že až si budu kupovat dalšího koně, chci nezkažené mladé stvořeníčko ... ale kdo ví, ještě to moc neřeším ...

16.11.2008 10:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
asi budu schánět koníka až prodáme domek ( jsme přestěhovaný a starý domeček je stále k mání ) ... musíme ještě přikoupit kus pozemku pro zvětšení výběhu, a pak se uvidí, .. chtěli jsme připouštět kobylku, ale nevím... asi si spíš pořídím mlaďáska, tak max. do dvou let, abych si ho vypilovala zařekla jsem se totiž, že až si budu kupovat dalšího koně, chci nezkažené mladé stvořeníčko ... ale kdo ví, ještě to moc neřeším ...

Tak to jsi dobrá,jestli to všechno stihneš odjezdit,máš někoho na spolujízdu?

16.11.2008 10:30
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Tak to jsi dobrá,jestli to všechno stihneš odjezdit,máš někoho na spolujízdu?

No jednou za uherskej rok vyjedem společně ale jinak jezdím sama. Kobča už moc nechodí, Omarka ale pravidelně honím Pokud klapne práce kterou si maluji do budoucna až vystuduji, tak bych stejně mladou krev potřebovala ... ale toť vše ve hvězdách

16.11.2008 10:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
No jednou za uherskej rok vyjedem společně ale jinak jezdím sama. Kobča už moc nechodí, Omarka ale pravidelně honím Pokud klapne práce kterou si maluji do budoucna až vystuduji, tak bych stejně mladou krev potřebovala ... ale toť vše ve hvězdách

Kolik je kobče?

16.11.2008 10:46
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Kolik je kobče?

kolik bys typovala??

16.11.2008 10:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
kolik bys typovala??

Nevím,to se nedá podle fotky.

16.11.2008 10:50
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Nevím,to se nedá podle fotky.

ale zkusit jsi to mohla na jaře jí bude 14

16.11.2008 10:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
ale zkusit jsi to mohla na jaře jí bude 14

Měla jsem napsáno 15,ale pak jsem to smazala.

16.11.2008 10:58
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):

no vidíš těsně vedle

16.11.2008 11:01
wendinkah

XXX.XXX.79.90

jaruska napsal(a):

Ahojík .... ..Tak se jdu taky přidat k tomuto tématu ..
Na fotce koník Orion :-)
dvou a půl letý :-D
KWPNx arab xD

16.11.2008 11:02
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Cváláme.

red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

zdravím

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Ahooj,jéé,Orionek je kráásnej,ale velikejže jooo?

16.11.2008 11:07
wendinkah

XXX.XXX.79.90

jaruska napsal(a):
Ahooj,jéé,Orionek je kráásnej,ale velikejže jooo?

Ahojík ...mnéé moc velikej právěže není ...a jsme ráda ..ale asik jeste vyroste xD

16.11.2008 11:20
red and white

XXX.XXX.125.26

wendinkah napsal(a):
Ahojík ...mnéé moc velikej právěže není ...a jsme ráda ..ale asik jeste vyroste xD

wendy - taky mám radši menší koně

16.11.2008 11:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
wendy - taky mám radši menší koně

No,schválně ho změř,mě fakt přijde dost velkej.
Bobik na plachtě.

16.11.2008 11:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No,schválně ho změř,mě fakt přijde dost velkej.
Bobik na plachtě.

Morušéé,pojď sem takýýý.

16.11.2008 11:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Morušéé,pojď sem takýýý.

Běžíme.

16.11.2008 11:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

16.11.2008 11:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Občas lonžujeme,ale jen na ohlávce.

16.11.2008 11:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Občas lonžujeme,ale jen na ohlávce.

Co ta dokáže s tím ksichtíkem....

16.11.2008 11:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

16.11.2008 11:45
wendinkah

XXX.XXX.79.90

jaruska napsal(a):

: jaruska (Jarka) : si mi nasadila brouka do hlavy ...ale vono je fakt ze ja jsem taky takova mensi xD

16.11.2008 11:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

wendinkah napsal(a):
: jaruska (Jarka) : si mi nasadila brouka do hlavy ...ale vono je fakt ze ja jsem taky takova mensi xD

Noo,právě ses mi zdála na tý fotce docela vysoká,určitě máš min.165cm,ale neboj,koník Ti určitě ještě doroste dost,ten náš moula Buff je 3,5 letej a pořád je ještě přestavěnej,tzn.že ještě pořád roste.

16.11.2008 11:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,právě ses mi zdála na tý fotce docela vysoká,určitě máš min.165cm,ale neboj,koník Ti určitě ještě doroste dost,ten náš moula Buff je 3,5 letej a pořád je ještě přestavěnej,tzn.že ještě pořád roste.

Kačenka už bohužel,nevyroste,ta má svých 120.

16.11.2008 12:09
wendinkah

XXX.XXX.79.90

jaruska napsal(a):
Kačenka už bohužel,nevyroste,ta má svých 120.

mno 165cm mam 100% xD ...mam myslim 166cm jsme myslim o 1cm vetsi nez mamina ...

16.11.2008 15:31
red and white

XXX.XXX.125.26

wendinkah napsal(a):
mno 165cm mam 100% xD ...mam myslim 166cm jsme myslim o 1cm vetsi nez mamina ...

tak slíbené fotky v sedle

16.11.2008 15:32
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
tak slíbené fotky v sedle

trochu pohybu

16.11.2008 15:33
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
trochu pohybu

už je pěkně ošklivej .. v zimě se mi nelíbí jak je chlupatej, vypadá jak morče

16.11.2008 15:33
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
už je pěkně ošklivej .. v zimě se mi nelíbí jak je chlupatej, vypadá jak morče

miminko

16.11.2008 15:34
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
miminko

tohle by mu šlo...ládovat se

16.11.2008 15:35
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
tohle by mu šlo...ládovat se

z dálky se řítící parní stroj

16.11.2008 15:35
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
z dálky se řítící parní stroj

16.11.2008 15:36
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

poooslední

16.11.2008 15:40
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
poooslední

takhle jsem popíka zvikala na bič.... ještě éra ježdění anglie

16.11.2008 15:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Ale není vošklivej,Petro,to se Ti jen zdá,jsou na zimu tyhle koně perfektně vybavený,to je náhodou dobře,nemusíš se bát,že by ti nastydl.
My dneska dali zase chviličku hraního v kruhajdě,zase jsme krásně mákli na udržování rychlosti,Buff nejdřív chodí takhle...

16.11.2008 15:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ale není vošklivej,Petro,to se Ti jen zdá,jsou na zimu tyhle koně perfektně vybavený,to je náhodou dobře,nemusíš se bát,že by ti nastydl.
My dneska dali zase chviličku hraního v kruhajdě,zase jsme krásně mákli na udržování rychlosti,Buff nejdřív chodí takhle...

Ale během chviličky chodí takhle.

16.11.2008 15:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Stopuje.

16.11.2008 16:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

16.11.2008 16:00
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):

jarka - je, vypadá jak morče já vím že pro něj je to dobře ... ale aý bude na jaře línat..proboha to je vždycky pohroma

to je taky tvůj oř ta těch fotkách ?

16.11.2008 16:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

16.11.2008 16:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

red and white napsal(a):
jarka - je, vypadá jak morče já vím že pro něj je to dobře ... ale aý bude na jaře línat..proboha to je vždycky pohroma

to je taky tvůj oř ta těch fotkách ?

Já vím,to jsou tyhle huculoidní koně všichni huňatí jako medvědi,a nebooj,já to mám doma taky,a dokonce 3 x!!!!
Jojo,Buff je taky náš.

16.11.2008 16:05
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Já vím,to jsou tyhle huculoidní koně všichni huňatí jako medvědi,a nebooj,já to mám doma taky,a dokonce 3 x!!!!
Jojo,Buff je taky náš.

pašák koník
Nojo ale v létě jsou krásný
pro mě za mě, hlavně že má zlatý srdíčko což jemu opravdu nechybí,

16.11.2008 16:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Buff je taky náš.

Ve zpívání už jsme taky sehraní.

16.11.2008 16:06
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):

můžete do opery

16.11.2008 16:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Však jo,já to taky neřeším,aspoň vím,že jim není zima!
Bobiku,pojď už dolu.Néépuuuduu!!!

16.11.2008 16:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Cváláme.

Sáákryš,slez už z toho špalku!!!
Nééééééééé ééé!!!

16.11.2008 16:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Sáákryš,slez už z toho špalku!!!
Nééééééééé ééé!!!

Má ty záda fakt široký,je pohodlnej i na stání.

16.11.2008 16:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Má ty záda fakt široký,je pohodlnej i na stání.

16.11.2008 16:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A teď holky.

16.11.2008 16:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A teď holky.

16.11.2008 16:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Petro,jak vysoký je Omar?

16.11.2008 16:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Petro,jak vysoký je Omar?

16.11.2008 16:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

16.11.2008 16:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A dneska měla Kačenka premiéru,poprvé vlezla na špalek!!!

16.11.2008 16:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A dneska měla Kačenka premiéru,poprvé vlezla na špalek!!!

Je mooc šikovná.

16.11.2008 16:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Je mooc šikovná.

Ivčí,ten klusák 16 letý,jak ho prodávají,se jmenuje Asterix Osteo.

16.11.2008 17:10
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ivčí,ten klusák 16 letý,jak ho prodávají,se jmenuje Asterix Osteo.

hmmm to mi nic neříká pochází z kostomlat a myslím že nikdy neběhal.
vůbec bych se nedivila kdyby to bylo stehlíkovo hříbě ty si "hodně "užili

16.11.2008 17:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
hmmm to mi nic neříká pochází z kostomlat a myslím že nikdy neběhal.
vůbec bych se nedivila kdyby to bylo stehlíkovo hříbě ty si "hodně "užili

Posílám fotičky.

16.11.2008 19:09
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Posílám fotičky.

díky!! je pěknej a měl asi pěkně sedřenej hřbet ale zdá se opečovávanej

16.11.2008 21:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
díky!! je pěknej a měl asi pěkně sedřenej hřbet ale zdá se opečovávanej

Noo,to jsem taky koukala.
Jojo,tahle paní se zdá,že ho miluje.
Týý jo,tady leje jak z konve,u tebe už sprchlo,co,že tam máš pěěkný bahýnko.Co Pepek,má rád bahýnkovou koupel?

21.1.2014 01:53
patch

XXX.XXX.213.24

Dobrý den mohu se zeptat odkud jste ?já jsem se před nedávnem přistěhovala nedaleko Zlonic a pokud to jsou ty samé Zlonice u kterých bydlím já tak by to bylo fajn přece jen by jse nám nějaký ten konský kamarád hodilsmajlík.Bohužel tady v podstatě nikoho neznám.

21.1.2014 01:56
patch

XXX.XXX.213.24

Ptám se Jaruskysmajlík

21.1.2014 07:56
madow

XXX.XXX.47.163

napiště do Westernové plemena a jezdci - kochači 253

21.1.2014 07:59
jaruska

XXX.XXX.213.29

Dobrý den,smajlíkjestli jsou to Zlonice s tímto krásným kostelem,tak jste od nás kousek,smajlíkdo Zlonic normálně jezdíváme i na koních.smajlíksmajlíkDříve,ještě tak před dvěma lety,co já si pamatuju,tam mívali koňáci taky koně,ale nevím,jak jsou na tom teď,jedni se odtěhovali s koňmi do Plchova a ten druhý zjistím,jestli tam ještě koně má,pokud byste měl zájem.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkHezký den.smajlíksmajlík

21.1.2014 08:25
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJeště mě napadlo,kam byste mohla,pokud máte zájem,chodit ke koním,pokud nemáte svoje,ale kdyžtak raději přes majl,napište mi na spurkovi@volny.cz a já Vám napíšu ještě možnosti.smajlík
Zdraví Jarča.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík