Tak to je super, protože jsme doufali, že bude další hubert a říkali jsme taky, že by byl skvělej nákej veřejnáček :) Takže s naší přítomností počítej určitě ;) a ohledně těch skoků jenom třeba víc barevný a tak :) nevíš, kdo tam fotil? Kromě Kattty, Marcelky a Miki ?? Sháním náký fotky, vím že tam fotila jedna holčina, drobounká, měla lepší foták, hnědovláska
monchess
napsal(a):
Tak to je super, protože jsme doufali, že bude další hubert a říkali jsme taky, že by byl skvělej nákej veřejnáček :) Takže s naší přítomností počítej určitě ;) a ohledně těch skoků jenom třeba víc barevný a tak :) nevíš, kdo tam fotil? Kromě Kattty, Marcelky a Miki ?? Sháním náký fotky, vím že tam fotila jedna holčina, drobounká, měla lepší foták, hnědovláska
ještě i Honzík
mikiter
napsal(a):
Taky se mi líbilo:-) Hlavně bylo bezva, že parkur byl na té loučce a né tam kde byl předtím plánovaný:-) Tak kdyby to bylo i příště, tak by to bylo bezva.
A ještě jsem zapomněla, nějáká videa jsou na http://www.youtube.com/user/mikiterr
. Sice spíš jenom naši, ale občas se tam mihne i někdo jiný:-)
Jasne ze mi to nevadi ...bylo to super :-) uz se tesim az tak za ty dva roky taky dojedem juknout ...s Bellinkou
mikiter
napsal(a):
Jasně, můžete :-) Ale díky, že se ptáte:-) p.s. mimochodem většinu fotek fotila Sylva (ale mým foťákem -)
Miki: koukala jsem se právě, že tam mám několik od tebe hrozně krásný fotky na skocích, sice jsou rozamazaný ale jsou skvělý :) Jinak díky. Jsem si uvědomila, že mám od tebe jednu fotku z hubertky u veže. Tak se omlouvám, že jsem se neozvala.
mikiter
napsal(a):
Jasně, můžete :-) Ale díky, že se ptáte:-) p.s. mimochodem většinu fotek fotila Sylva (ale mým foťákem -)
Jo, eště k té loučce. To je teda horší, že by se jezdilo zvířátkům po jídle, snad mě jen napadlo, že by se to muselo udělat zrovna, když se to poseče...jinak to asi nedovolí (to se mu nedivím:-)).
kattty
napsal(a):
tak asi určitě ještě něco bude na disku
Jestli se Honzík zjeví na icq, tak se poptám :D nebo vzkážu přes skoro ségru Sylvinku
Káťo, tak se prosímtě podívej, jestli mě nebo Danku někde jště nemáš navíc, co na netu není a poslal bys mi to kdyžtak na e-mail kdyby náhodou něco bylo? Byla bych ti moc vděčná!