Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2008 17:58
aishaia

XXX.XXX.184.141

ahojte všichni zase tam toho už bylo nějak víc v tý 32 tak zakládám novej třinec 33 doufám že to neva co vy jak ste si užili prodlouženej výkend? bylo tedkom celkem hnusně, ale i tak nějaký noví zážitky nebo tak ? pisejte pisejte poslední dobou nějak třinec spinká....
tak se mějte famfarově

happyhvezda

17.11.2008 18:25
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

aishaia napsal(a):
ahojte všichni zase tam toho už bylo nějak víc v tý 32 tak zakládám novej třinec 33 doufám že to neva co vy jak ste si užili prodlouženej výkend? bylo tedkom celkem hnusně, ale i tak nějaký noví zážitky nebo tak ? pisejte pisejte poslední dobou nějak třinec spinká....
tak se mějte famfarově

Už aby bylo Jaro , ve výběhu se začíná dělat solidní bahno a kobylky jsou chlupaté jak medvídci .

17.11.2008 18:30
sessi

XXX.XXX.249.233

aishaia napsal(a):
tak se mějte famfarově

noo tak to my jsme dneska byli s Janou dneska provětrat Lindu a Hvězdu bez sedela pak aby toho nebylo malo tak jsem šla ještě projet moji Barču

17.11.2008 18:35
pierrette

XXX.XXX.48.123

aishaia napsal(a):
tak se mějte famfarově

My dnes byly s Hančou kouknout na toho valáška Satrienta a moc se mi líbil, takový boban. Takže se konečně dočkám vlastního koníka

17.11.2008 18:49
sessi

XXX.XXX.249.233

pierrette napsal(a):
My dnes byly s Hančou kouknout na toho valáška Satrienta a moc se mi líbil, takový boban. Takže se konečně dočkám vlastního koníka

pěknýý koník je uplně podobný Korynovi

happyhvezda

17.11.2008 18:51
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

pierrette napsal(a):

A co chystáte pro koníky jako vánočni nadílku ? My plný kýbl mrkví,jablíček a suchého chleba i ten cukřík se tam najde

17.11.2008 19:05
pierrette

XXX.XXX.48.123

sessi napsal(a):
pěknýý koník je uplně podobný Korynovi

-taky mě hned napadlo, že vypadá jako koryn.....

happyhvezda

17.11.2008 19:13
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
A co chystáte pro koníky jako vánočni nadílku ? My plný kýbl mrkví,jablíček a suchého chleba i ten cukřík se tam najde

Pierrette : A ok kuď jsi ?

17.11.2008 19:17
sessi

XXX.XXX.249.233

pierrette napsal(a):
-taky mě hned napadlo, že vypadá jako koryn.....

ale pěkny koník to jeněkoho takoveho bych chtěla...jen o tom si mužu nechat tak jenom zdát...a ty znáš Koryna?...Korys a na něm jeho majitelka-Katuška:

17.11.2008 19:23
dannynka

XXX.XXX.210.66

aishaia napsal(a):
tak se mějte famfarově

Caauuky Hanule!!kdy prijedes na koniky??venku je silene bahno , tak Nikino ma na sobebe pulku z pastvinyprijdes zitra??

17.11.2008 19:33
chema

XXX.XXX.48.147

dannynka napsal(a):
Caauuky Hanule!!kdy prijedes na koniky??venku je silene bahno , tak Nikino ma na sobebe pulku z pastvinyprijdes zitra??

Jo jo satinek je luxusni a na svoje roky vyvadi a ma temperamentu az beda.Skaze taky luxusne 120 oxer ani nemrknul...dobre jsme ti ho Petule vybrali :-)

17.11.2008 19:34
chema

XXX.XXX.48.147

chema napsal(a):
Jo jo satinek je luxusni a na svoje roky vyvadi a ma temperamentu az beda.Skaze taky luxusne 120 oxer ani nemrknul...dobre jsme ti ho Petule vybrali :-)

Jen to bude chtit trenera aspon obcas na to skakani...nevite o nekom sikovnem a ne moc drahem?

17.11.2008 20:06
thesis

XXX.XXX.151.2

chema napsal(a):
Jen to bude chtit trenera aspon obcas na to skakani...nevite o nekom sikovnem a ne moc drahem?

Komorní Lhotka - Bosákovi, slýchám na ně samou chválu

17.11.2008 20:17
chema

XXX.XXX.48.147

thesis napsal(a):
Komorní Lhotka - Bosákovi, slýchám na ně samou chválu

Nevis kolik si berou a jestli jsou schopni dojet k nam...aspon 1 za dva tydny?Nebo me napadla moje teta p.Martynková....

17.11.2008 20:54
aishaia

XXX.XXX.184.141

chema napsal(a):
Nevis kolik si berou a jestli jsou schopni dojet k nam...aspon 1 za dva tydny?Nebo me napadla moje teta p.Martynková....

tak vidím že se to tady celkem solidně rozjelo jen tak dál

for Dannynka: Teri zítra bych určitě chtěla přijít doufám, že bude lepší počasí než dneska no uvidíme

Mějte se famfarově

Photo: Já s Lotkou od pana Trombika

17.11.2008 20:57
aishaia

XXX.XXX.184.141

aishaia napsal(a):
tak vidím že se to tady celkem solidně rozjelo jen tak dál

for Dannynka: Teri zítra bych určitě chtěla přijít doufám, že bude lepší počasí než dneska no uvidíme

Mějte se famfarově

Photo: Já s Lotkou od pana Trombika

a ještě jedna Lotisek

17.11.2008 20:59
thesis

XXX.XXX.151.2

chema napsal(a):

To nevím, možná to tu napíše Monča, jezdí tam na výcvik a co vím tak ta paní byla i v Jablunkově tak by možná dojela ale to by ses musela zeptat.

happyhvezda

17.11.2008 22:16
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

thesis napsal(a):
To nevím, možná to tu napíše Monča, jezdí tam na výcvik a co vím tak ta paní byla i v Jablunkově tak by možná dojela ale to by ses musela zeptat.

Nás učí manžel paní Bosákove pan Bosák na Teorii jízdy a taktéž sem slyšela chválu na jejich výcviky

18.11.2008 12:56
pettankaa

XXX.XXX.19.35

happyhvezda napsal(a):
Nás učí manžel paní Bosákove pan Bosák na Teorii jízdy a taktéž sem slyšela chválu na jejich výcviky

Zdravím Třinečáky a spol. Ohledně trenéra tak Bosákovi trénují docela dost jezdců z okolí, oni fakt umí. P. Martýnková, no kdyby na to měla čas, tak by neposílala Anežku taky k Bosákovým. Jinak v okolí na trénink je ještě dobrá Sylva O., ale myslím, že už působí někde v Čechách...........o nikom jiném nevím

18.11.2008 13:42
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Zdravím Třinečáky a spol. Ohledně trenéra tak Bosákovi trénují docela dost jezdců z okolí, oni fakt umí. P. Martýnková, no kdyby na to měla čas, tak by neposílala Anežku taky k Bosákovým. Jinak v okolí na trénink je ještě dobrá Sylva O., ale myslím, že už působí někde v Čechách...........o nikom jiném nevím

Jestli bude v sobotu přijatelné počasíčko, nezajedem do Agricoopu?

18.11.2008 15:46
sessi

XXX.XXX.249.233

pettankaa napsal(a):
Jestli bude v sobotu přijatelné počasíčko, nezajedem do Agricoopu?

ahojnechtěli by jste někdo zajít v sobotu někam na vyjížďku?

18.11.2008 19:50
domcaska

XXX.XXX.48.100

sessi napsal(a):
ahojnechtěli by jste někdo zajít v sobotu někam na vyjížďku?

ahooooooooooojjak se máte?

happyhvezda

18.11.2008 19:53
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

domcaska napsal(a):
ahooooooooooojjak se máte?

Hojte baby , tak jak bylo dneska u koníku ? Já a Káča před výpravou do tajuplných lesů Karpentského lesa s oblůdkama vedle nás

happyhvezda

18.11.2008 19:55
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Hojte baby , tak jak bylo dneska u koníku ? Já a Káča před výpravou do tajuplných lesů Karpentského lesa s oblůdkama vedle nás

A Lindička vozí moji sestřenici

19.11.2008 07:01
pettankaa

XXX.XXX.19.35

happyhvezda napsal(a):
A Lindička vozí moji sestřenici

A je to tady nasněžilo...........

19.11.2008 07:16
chema

XXX.XXX.48.147

pettankaa napsal(a):
A je to tady nasněžilo...........

NEEEE fůůj sníh!!

19.11.2008 07:47
thesis

XXX.XXX.151.2

chema napsal(a):
NEEEE fůůj sníh!!

Tak zase jedno nepěkné probuzení, doufám že to za chvilku staje, jsou tak zhruba 3cm. Musí to stát mě mají dovézt seno a tento týden koňa na ustájko tak ať nejdou pěšky. Humus ten sníh

19.11.2008 09:26
chema

XXX.XXX.48.147

thesis napsal(a):
Tak zase jedno nepěkné probuzení, doufám že to za chvilku staje, jsou tak zhruba 3cm. Musí to stát mě mají dovézt seno a tento týden koňa na ustájko tak ať nejdou pěšky. Humus ten sníh

Už to taje...to bahno zase bude...no hrůza.
Tak nás holky čakají zase časy bahenní...

19.11.2008 11:51
marinee

XXX.XXX.241.160

chema napsal(a):
Už to taje...to bahno zase bude...no hrůza.
Tak nás holky čakají zase časy bahenní...

my chceme sluníčko a teplo

19.11.2008 12:02
sakiron

XXX.XXX.144.142

marinee napsal(a):
my chceme sluníčko a teplo

my taky to počasí je děs

19.11.2008 19:49
ponda

XXX.XXX.210.137

sakiron napsal(a):
my taky to počasí je děs

Zdravím Třinec, asi mě málo kdo zná, jmenuji se Lucka a bydlím v Bocanovicích na okraji Města Jablunkov. Dlouho jsem se na vaše fórum dívala a konečně jsem se odhodlala vám napsat. Dlouho jsem navštěvovala poníka Oskara více na www.galloway.websnadno.cz teď má nový domov u svého kamaráda Honzíka majitelka Lenka více na www.lanika2.estranky.cz . V tuhle chvíli navštěvuji koně v Návsí Lucky Boy („Lukin”). Fotku dodám později. Tak to bylo zkráceně o mě. Budu se ráda vracet na Třinec. Přeji příjemný zbytek dne.

19.11.2008 20:08
chema

XXX.XXX.48.147

ponda napsal(a):
Zdravím Třinec, asi mě málo kdo zná, jmenuji se Lucka a bydlím v Bocanovicích na okraji Města Jablunkov. Dlouho jsem se na vaše fórum dívala a konečně jsem se odhodlala vám napsat. Dlouho jsem navštěvovala poníka Oskara více na www.galloway.websnadno.cz teď má nový domov u svého kamaráda Honzíka majitelka Lenka více na www.lanika2.estranky.cz . V tuhle chvíli navštěvuji koně v Návsí Lucky Boy („Lukin”). Fotku dodám později. Tak to bylo zkráceně o mě. Budu se ráda vracet na Třinec. Přeji příjemný zbytek dne.

Ahoj Luci, Vítám tě na naší drbárně...jestli se někde kolem koni něco děje, tak tady se to určitě dozvíš (někdy i to co se neděje)
My máme koně v Třinci.dvě kobylky Chemu a Zlatku a ted k nám přibyde ještě i valášek Satrient (www.chema.estranky.cz)
Zatím pa

19.11.2008 20:17
ponda

XXX.XXX.210.137

chema napsal(a):
Ahoj Luci, Vítám tě na naší drbárně...jestli se někde kolem koni něco děje, tak tady se to určitě dozvíš (někdy i to co se neděje)
My máme koně v Třinci.dvě kobylky Chemu a Zlatku a ted k nám přibyde ještě i valášek Satrient (www.chema.estranky.cz)
Zatím pa

Na vaše stránky jsem už zavítala krásné kobylky moc se mi líbí. To jsem ráda jak se dozvím mnoho zajímavého a hlavně ty drby

19.11.2008 20:31
chema

XXX.XXX.48.147

ponda napsal(a):
Na vaše stránky jsem už zavítala krásné kobylky moc se mi líbí. To jsem ráda jak se dozvím mnoho zajímavého a hlavně ty drby

no pockej ne vzdy je to tak ruzove...casto tu do sebe pekne rypeme a pomlouvame se...Jo to k tomu patri...konaci umi byt pekne skety.
Ale jinak se mame vsichni radi a jde nam vsem vlastne jen o jedno ...O KONĚ!

Foto: moje Petulka se Zlatkou

19.11.2008 20:41
ponda

XXX.XXX.210.137

chema napsal(a):
no pockej ne vzdy je to tak ruzove...casto tu do sebe pekne rypeme a pomlouvame se...Jo to k tomu patri...konaci umi byt pekne skety.
Ale jinak se mame vsichni radi a jde nam vsem vlastne jen o jedno ...O KONĚ!

Foto: moje Petulka se Zlatkou

Jo to věřím, že to tady není lehké někdy Však jsem to tady jednou četla to teda byly slohovky a pořád na to měli všichni jiný názor. Ale jde mi hlavně taky samozdřejmně o koně, ale i o tom abych se něco dozvěděla a po případě i poradila, jestli to bude v mých silách

Tady Oskárek s Honzíkem

19.11.2008 20:49
chema

XXX.XXX.48.147

ponda napsal(a):
Jo to věřím, že to tady není lehké někdy Však jsem to tady jednou četla to teda byly slohovky a pořád na to měli všichni jiný názor. Ale jde mi hlavně taky samozdřejmně o koně, ale i o tom abych se něco dozvěděla a po případě i poradila, jestli to bude v mých silách

Tady Oskárek s Honzíkem

jeee to je super fotka...to ale nejsou tví koně že?
Diskuze je urcite super kdyz potrebujes radu, nebo neco zjistit...vetsinou ti ostatni poradi.
Bud tady nebo i na equichannelu je kvalitni diskuze.
Treba jsem ted shanela informace o cvicitelske licenci, nobo jak sehnat cislo hospodarstvi...staci to napsat do vyhledavace a cokoli co se o tom kdy napsalo a diskutovalo ti hned vyjede...parada.
Třinec je spise misto kde se vsichni schazime a drbeme.

Foto: můj přítel s Chemulou

19.11.2008 21:03
ponda

XXX.XXX.210.137

chema napsal(a):
Diskuze je urcite super kdyz potrebujes radu, nebo neco zjistit...vetsinou ti ostatni poradi.
Treba jsem ted shanela informace o cvicitelske licenci, nobo jak sehnat cislo hospodarstvi...staci to napsat do vyhledavace a cokoli co se o tom kdy napsalo a diskutovalo ti hned vyjede...parada.

Ne moji koníci to nejsou bohužel. Ale jsem ráda, že to tak s Oskárkem dopadlo a je teď v dobrých rukou a je dobře o něho postaráno. Doufám, že se i já dočkám brzo svého koníka, docházím ke koníkovi do Návsi a zatím mi to stačí, ale první můj největší krok je dodělat školu. A pak se uvidí. Je pravda, že fórum Třinec je spíše s přátelského soudku, ale někdy se tady řeší zajímavé věci. Ale internet je rozsáhlý a najde cokoliv

Spolu

19.11.2008 21:29
thesis

XXX.XXX.151.2

chema napsal(a):

Hanko a proč ses nezeptala tady na hospodářství. Ale mám dojem že Katka se mě na to už ptala, jsem jí říkala ať si to uděláte, protože je to povinnost dle zákona, je to zadarmo a člověk nikdy neví co může být, tak je lepší mít vše ok. Ke mě zítra dovezou poničku a prý není registrovaná, takže první ode mě dostane pastu do pusy a pak hned volám inspektora aby ji zaregistroval jinak riskuju pokuty, protože takového koně bych vůbec neměla přijímat do stáje, tak ať je to rychle v cajku.

Luci vítej, to je fajn že jsi zase zavítala po dlouhé době a vidím že absolutně nemám přehled co tady v Návsí je za koně. Já mám v okolí 6koní a víc nevím o nových. Co je to za koně? Napiš něco bližšího. Není to ten velký ryzák co se pase za Oázou kousek od Diany? Kdosi říkal že se jmenuje Lukas ale nikdy jsem tam nebyla, jen jsem jej vídala jak jsem jela kolem.

19.11.2008 21:33
chema

XXX.XXX.48.147

ponda napsal(a):
Ne moji koníci to nejsou bohužel. Ale jsem ráda, že to tak s Oskárkem dopadlo a je teď v dobrých rukou a je dobře o něho postaráno. Doufám, že se i já dočkám brzo svého koníka, docházím ke koníkovi do Návsi a zatím mi to stačí, ale první můj největší krok je dodělat školu. A pak se uvidí. Je pravda, že fórum Třinec je spíše s přátelského soudku, ale někdy se tady řeší zajímavé věci. Ale internet je rozsáhlý a najde cokoliv

Spolu

Jeee Luci...právě jsem díky tobe natrefila na svou starou kámošku Lenku.Chodily jsme spolu na základku a jezdily v Jablunkově.Nevěděla jsem že se s konmi tak rozjela.Už jsem ji psala na stranky ale byla bych rada kdybys ji na me dala kontakt.Nikde jsem tam na ni nenasla ani maila.Moc rada ji zase uvidim...tebe tim padem taky jestli u ni jezdis.

19.11.2008 21:38
thesis

XXX.XXX.151.2

chema napsal(a):
Jeee Luci...právě jsem díky tobe natrefila na svou starou kámošku Lenku.Chodily jsme spolu na základku a jezdily v Jablunkově.Nevěděla jsem že se s konmi tak rozjela.Už jsem ji psala na stranky ale byla bych rada kdybys ji na me dala kontakt.Nikde jsem tam na ni nenasla ani maila.Moc rada ji zase uvidim...tebe tim padem taky jestli u ni jezdis.

No vidíš svět je malý a to asi ani nevíš že na faunu už dlouho taky chodí. Převážně ji najdeš v pracantkách s nickem Lanika, tam má maila.

19.11.2008 21:50
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Hanko a proč ses nezeptala tady na hospodářství. Ale mám dojem že Katka se mě na to už ptala, jsem jí říkala ať si to uděláte, protože je to povinnost dle zákona, je to zadarmo a člověk nikdy neví co může být, tak je lepší mít vše ok. Ke mě zítra dovezou poničku a prý není registrovaná, takže první ode mě dostane pastu do pusy a pak hned volám inspektora aby ji zaregistroval jinak riskuju pokuty, protože takového koně bych vůbec neměla přijímat do stáje, tak ať je to rychle v cajku.

Luci vítej, to je fajn že jsi zase zavítala po dlouhé době a vidím že absolutně nemám přehled co tady v Návsí je za koně. Já mám v okolí 6koní a víc nevím o nových. Co je to za koně? Napiš něco bližšího. Není to ten velký ryzák co se pase za Oázou kousek od Diany? Kdosi říkal že se jmenuje Lukas ale nikdy jsem tam nebyla, jen jsem jej vídala jak jsem jela kolem.

A když už tu zas otravuju tak přihodím i svůj odkaz na mladé jednodenní stránky
www.amt.tym.cz , ale teda né že by to bylo jenom o koních a texty jsou ještě krapet strohé.

20.11.2008 07:08
pettankaa

XXX.XXX.19.35

thesis napsal(a):
A když už tu zas otravuju tak přihodím i svůj odkaz na mladé jednodenní stránky
www.amt.tym.cz , ale teda né že by to bylo jenom o koních a texty jsou ještě krapet strohé.

Jak tak koukám z okna v práci, tak bych radši viděla venku sníh než tohle.............a to tohle prý bude docela dlouho, no hnus a děs..............taková krytá hala, to je něco na psí počasí...............nejen, že se dá pojezdit, ale i pustit koníka, ať se vydovádí, když je tak pochmurno...............

20.11.2008 08:17
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Jak tak koukám z okna v práci, tak bych radši viděla venku sníh než tohle.............a to tohle prý bude docela dlouho, no hnus a děs..............taková krytá hala, to je něco na psí počasí...............nejen, že se dá pojezdit, ale i pustit koníka, ať se vydovádí, když je tak pochmurno...............

Pro monca: Moniko ty prodáváš Kathlen? Jak pak too? teda jestli to můžu vědět.........

20.11.2008 09:06
monca

XXX.XXX.210.3

pettankaa napsal(a):
Pro monca: Moniko ty prodáváš Kathlen? Jak pak too? teda jestli to můžu vědět.........

Pro Pettankaa:jo prodavam,už má svého budoucího majitele,ale ještě tady u nás bude do prosince.Důvod proč??Tady radši ne,když tak email

20.11.2008 09:16
pizneta

XXX.XXX.100.185

monca napsal(a):
Pro Pettankaa:jo prodavam,už má svého budoucího majitele,ale ještě tady u nás bude do prosince.Důvod proč??Tady radši ne,když tak email

Ty už fotííííííštak sem hoď i Denýska a neříkej že ho na fotce nemáš !!!!Dokud mám poč.grafiku,pak už tu nebudu a stýská se mi Icq mám bloknuté....
Jinak Ahoj Lucíííííííuž jsme nebyli dlouho na kamyncu,že?

20.11.2008 09:21
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pizneta napsal(a):
Ty už fotííííííštak sem hoď i Denýska a neříkej že ho na fotce nemáš !!!!Dokud mám poč.grafiku,pak už tu nebudu a stýská se mi Icq mám bloknuté....
Jinak Ahoj Lucíííííííuž jsme nebyli dlouho na kamyncu,že?

Pro monca: Ok tak teda jestli máš náladu tak napiš proč jde Kathlen pryč na můj meilík a jestli ne thak nemusíš psát ale zajímalo by mě to.............

20.11.2008 09:26
pizneta

XXX.XXX.100.185

pettankaa napsal(a):
Pro monca: Ok tak teda jestli máš náladu tak napiš proč jde Kathlen pryč na můj meilík a jestli ne thak nemusíš psát ale zajímalo by mě to.............

je to její věc,ale ....myslím,že je to docela logický důvod,ale když ti to chce napsat na mejl,proč ne.......

Mimochodem,nejede se někdo tento víkend juknout do Albertovce na drezurní závody???

20.11.2008 09:28
monca

XXX.XXX.210.3

pettankaa napsal(a):

Seeeeeeeeegra co tu robiš fix,bodej,že fotim.Těšim se na sobotu děucho jak nic

20.11.2008 09:30
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):

tak tak nebudu to rozebirat,segra fotky pošlu na mejl,jak on je sally.y@centrum.cz?a ty nejedeš na žadne zavody jako,jedeš se mnou

20.11.2008 09:32
pizneta

XXX.XXX.100.185

monca napsal(a):

kruca,ja tež a dneska přijedu domu v sedm....

Denys tu vypada nějaka scyplinka,nezhubnul zas?

20.11.2008 09:33
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
tak tak nebudu to rozebirat,segra fotky pošlu na mejl,jak on je sally.y@centrum.cz?a ty nejedeš na žadne zavody jako,jedeš se mnou

beskyd net

20.11.2008 09:35
monca

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):

ty pyty celulitiďak je to.....jo a začina si koledovat o to,že pujde mito starečky Kathy takže mu domluv jinak ho tam šupnu,vic doma

20.11.2008 09:36
pizneta

XXX.XXX.100.185

pizneta napsal(a):

¨ja se jenom ptam,pač by aspon mohl někdo něco nafotit

20.11.2008 09:40
monca

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):

hihi to je maras,fuj to je špatne

20.11.2008 09:40
pizneta

XXX.XXX.100.185

pizneta napsal(a):

a proč????dyt on je mumajs,děla něco\?

20.11.2008 09:42
monca

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
a proč????dyt on je mumajs,děla něco\?

doma ti povim no,nechapala jsem tygr hovno......provokace zas no.....ale brutal a do te doby než moji puknou nervy a ona už se tak snaži to ignorovat no

20.11.2008 09:47
pizneta

XXX.XXX.100.185

monca napsal(a):
doma ti povim no,nechapala jsem tygr hovno......provokace zas no.....ale brutal a do te doby než moji puknou nervy a ona už se tak snaži to ignorovat no

Puberta,já vím,už jsem ho zažila,jak najížděl na Kathynu,dokonce už i začina kopat po koních,začíná být z něj chlap,ale do maleho nemuže jit,dyt si tam nelehne ,bobek

20.11.2008 09:59
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pizneta napsal(a):
Puberta,já vím,už jsem ho zažila,jak najížděl na Kathynu,dokonce už i začina kopat po koních,začíná být z něj chlap,ale do maleho nemuže jit,dyt si tam nelehne ,bobek

Husté fotky

happyhvezda

20.11.2008 10:28
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

pettankaa napsal(a):
Husté fotky

Ale , tadyk si někdo přivstal no počasí na nic ... kobušky budou zase doma

20.11.2008 10:34
lanika

XXX.XXX.162.56

aishaia napsal(a):
tak se mějte famfarově

Haňulec, máš maila

20.11.2008 10:49
monca

XXX.XXX.210.3

lanika napsal(a):
Haňulec, máš maila

no nemuže ja vim,že ne....tak mu musiš domluvit pač mu pak domluvi Kathleen ve vyběhu nebo zas ja v pyžamu a v cuklach v nocy

20.11.2008 10:50
pettankaa

XXX.XXX.19.35

monca napsal(a):
no nemuže ja vim,že ne....tak mu musiš domluvit pač mu pak domluvi Kathleen ve vyběhu nebo zas ja v pyžamu a v cuklach v nocy

Neprodáváte někdo překážky? teda ještě kromě hermexu...........

20.11.2008 10:56
monca

XXX.XXX.210.3

pettankaa napsal(a):
Neprodáváte někdo překážky? teda ještě kromě hermexu...........

dobrá otázkataky bych brala,jinak mě čeka mučirna přez zimu co se překážek týčenatirani atd.hmm ikdyž v tomhle počasi by mi to uschlo asi až na jaře co?
kuuuuuuuurnik to byl fajny silvestr,kde se chystate letos přivítat nový rok?

20.11.2008 10:57
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
dobrá otázkataky bych brala,jinak mě čeka mučirna přez zimu co se překážek týčenatirani atd.hmm ikdyž v tomhle počasi by mi to uschlo asi až na jaře co?
kuuuuuuuurnik to byl fajny silvestr,kde se chystate letos přivítat nový rok?

kurde ta ifauna ty fotky skresluje fix muj tam vypada nějak divněani bych ho nepoznala

20.11.2008 11:05
chema

XXX.XXX.48.147

monca napsal(a):
kurde ta ifauna ty fotky skresluje fix muj tam vypada nějak divněani bych ho nepoznala

Leni: uz jsem ti napisala..

20.11.2008 11:18
thesis

XXX.XXX.151.2

monca napsal(a):

Teda vy jste se tu rozjeli. Naty moc to nepřeháněj aby Deny nevypadal jak ten sedící bělouš, ale mám podobnou fotku svého obézního poncla

Moni pozítří držím palce ať se splní očekávání

My sklízíme seno jak vzteklí, tak zas mizím.

20.11.2008 11:28
pettankaa

XXX.XXX.19.35

thesis napsal(a):
Teda vy jste se tu rozjeli. Naty moc to nepřeháněj aby Deny nevypadal jak ten sedící bělouš, ale mám podobnou fotku svého obézního poncla

Moni pozítří držím palce ať se splní očekávání

My sklízíme seno jak vzteklí, tak zas mizím.

Když už jsme u těch tlusťouchů....... taky přidám foťo..........

20.11.2008 12:03
monca

XXX.XXX.210.3

pettankaa napsal(a):
Když už jsme u těch tlusťouchů....... taky přidám foťo..........

jj děkuji Thes,já se jen modlim ať se ta předpověď nevyplní nebo alespoň ne uplně.Pač ja tam klidně pojedu i na kole

20.11.2008 13:02
pizneta

XXX.XXX.100.185

monca napsal(a):
jj děkuji Thes,já se jen modlim ať se ta předpověď nevyplní nebo alespoň ne uplně.Pač ja tam klidně pojedu i na kole

No myslíš ten silvestr ,když mě odvezli pul hodky před pulnocí dom,pač mi bylo blbě????To sem neviděla ani mrazika....

Thes,to bude těmi kouzelnými granulemi ,fakt rychle nakynul...a málo maká...
co se dá dělat,ale už jsem mu ubrala a raduju se z té jeho konečně kulaté prdélky,už to není ten achalteke jak byl dřív....

20.11.2008 13:06
pizneta

XXX.XXX.100.185

pizneta napsal(a):
No myslíš ten silvestr ,když mě odvezli pul hodky před pulnocí dom,pač mi bylo blbě????To sem neviděla ani mrazika....

Thes,to bude těmi kouzelnými granulemi ,fakt rychle nakynul...a málo maká...
co se dá dělat,ale už jsem mu ubrala a raduju se z té jeho konečně kulaté prdélky,už to není ten achalteke jak byl dřív....

Pettanka,no tak to je bříško,teda,my jsme na hranici,ještě....
Nechtěli by ste někdy s náma zajet na vyjížďku???Máte to daleko do Milíkova?

20.11.2008 13:20
chema

XXX.XXX.48.147

pizneta napsal(a):
Pettanka,no tak to je bříško,teda,my jsme na hranici,ještě....
Nechtěli by ste někdy s náma zajet na vyjížďku???Máte to daleko do Milíkova?

Piznetka: kdy je přesně ta drezure v abertovci a jaka se tam jede?

20.11.2008 13:26
pizneta

XXX.XXX.100.185

chema napsal(a):
Piznetka: kdy je přesně ta drezure v abertovci a jaka se tam jede?

Jsou to halovky a jak se tam jede,to nevím a kdy přesně to taky ne,nikde to není na netu napsané no...

20.11.2008 13:56
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pizneta napsal(a):
Jsou to halovky a jak se tam jede,to nevím a kdy přesně to taky ne,nikde to není na netu napsané no...

Njn bříško:-) Ona kobča je strašně dobře krmitelná. Přes léto dostávala musli od PAVA a to jen tak odměrku ráno a odměrku večer, né moc sena a skoro celými dny na pastvě. Te´d je na granulích PAVO a to dostává ještě míň, ale má přidáno sena a je skoro pořád stejná...........
Pro pizneta: Do Milíkova z Karpentné přes les.........typla bych tak do hoďky a půl bychom byli krokem na letišti plus, mínus........... ale te´d je docela na prd počasí a přes zimu, no nevím...........to spíš pak na jaře nebo v létě

20.11.2008 14:09
causinka2

XXX.XXX.143.250

pettankaa napsal(a):
Njn bříško:-) Ona kobča je strašně dobře krmitelná. Přes léto dostávala musli od PAVA a to jen tak odměrku ráno a odměrku večer, né moc sena a skoro celými dny na pastvě. Te´d je na granulích PAVO a to dostává ještě míň, ale má přidáno sena a je skoro pořád stejná...........
Pro pizneta: Do Milíkova z Karpentné přes les.........typla bych tak do hoďky a půl bychom byli krokem na letišti plus, mínus........... ale te´d je docela na prd počasí a přes zimu, no nevím...........to spíš pak na jaře nebo v létě

naty ale to víš,že je,stačí juknout na jezdectví

http://www.jezdectvi.info/showpage.php? name=rozpisy (mezera před name)

a pak jen stáhnout rozpis

20.11.2008 15:34
pettankaa

XXX.XXX.19.35

causinka2 napsal(a):
naty ale to víš,že je,stačí juknout na jezdectví

http://www.jezdectvi.info/showpage.php? name=rozpisy (mezera před name)

a pak jen stáhnout rozpis

Ach jo dneska přesčas........ještě tak hodku a jede se domů a pak hurá na bazén do Třina, třeba shodit kilíčka

20.11.2008 16:57
baruu

XXX.XXX.48.154

aishaia napsal(a):
tak se mějte famfarově

ahoj ženy dlouo sem nepsala mám teď starosti s vari za dva týdny mi odjede na dobro a tak s ní trávim poslední volne chvilky :( ....ale co už mno jinak co vaši oslíci ?

20.11.2008 16:59
baruu

XXX.XXX.48.154

baruu napsal(a):
ahoj ženy dlouo sem nepsala mám teď starosti s vari za dva týdny mi odjede na dobro a tak s ní trávim poslední volne chvilky :( ....ale co už mno jinak co vaši oslíci ?

moje malá dokonalá :(

20.11.2008 17:08
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):
moje malá dokonalá :(

Tak seno máme hotové a kobylka už je taky ve stáji. To je tak krásná prďolka. A nemá klisnu ale asi hřebce, ta se před malou naparovala až hrůza. Malá si odčervovací pastu vzala jak profík a ve stáji se pustila do sena, dostala trošku granulí aby si začala navykat. Zatím vše vypadá ok, horší bude zítra seznámení ve výběhu, Lupin počítám půjde na trestnou jelikož vždy nově příchozí testuje a na to je ona ještě malá. Teď ještě letím pryč a ještě je zkontrolovat, ale tak snad se tam nic ít nebude. Malá je v klidu a moji na větvi.

20.11.2008 17:49
lenik313

XXX.XXX.48.155

thesis napsal(a):
Tak seno máme hotové a kobylka už je taky ve stáji. To je tak krásná prďolka. A nemá klisnu ale asi hřebce, ta se před malou naparovala až hrůza. Malá si odčervovací pastu vzala jak profík a ve stáji se pustila do sena, dostala trošku granulí aby si začala navykat. Zatím vše vypadá ok, horší bude zítra seznámení ve výběhu, Lupin počítám půjde na trestnou jelikož vždy nově příchozí testuje a na to je ona ještě malá. Teď ještě letím pryč a ještě je zkontrolovat, ale tak snad se tam nic ít nebude. Malá je v klidu a moji na větvi.

Ahojky sháním ježdění v okolí Třince,jezdím 5,5 roku nabídky pište na mail Wenduska@email.cz

20.11.2008 18:01
ponda

XXX.XXX.210.137

lenik313 napsal(a):
Ahojky sháním ježdění v okolí Třince,jezdím 5,5 roku nabídky pište na mail Wenduska@email.cz

Ahojky, tak to zase dneska byl den škaredé počasí fuj Pro chemu: Tak kontakt už máš na Lenču, jak jsem četla a u Leničky nejezdím, ale navštěvuji tam Oskárka a Honzíka tak jak tam někdy zavítáš ráda tě poznám Pro: thesis: Ano je to ten koník co máš na mysli ty máš teda přehled Jmenuje se Lucky Boy( Lukin), plemeno: Český teplokrevník, je mu 15let, 5roku nejezdil, takže vše od počátku ale teď spíše se spolu seznamujeme jinak je to zlatíčko i když má své myšky, ale je v dobrých rukou a je o něho dobře postaráno. Jak bude lepší počasí vyfotím a hodím sem Pro piznetku: No nazdárek máš naprostou pravdu, že jsme spolu dlouho už někde nesedly musíme se někdy domluvit a vše dohnat. Pozdravuj Dannyho.

20.11.2008 19:59
chema

XXX.XXX.48.147

ponda napsal(a):
Ahojky, tak to zase dneska byl den škaredé počasí fuj Pro chemu: Tak kontakt už máš na Lenču, jak jsem četla a u Leničky nejezdím, ale navštěvuji tam Oskárka a Honzíka tak jak tam někdy zavítáš ráda tě poznám Pro: thesis: Ano je to ten koník co máš na mysli ty máš teda přehled Jmenuje se Lucky Boy( Lukin), plemeno: Český teplokrevník, je mu 15let, 5roku nejezdil, takže vše od počátku ale teď spíše se spolu seznamujeme jinak je to zlatíčko i když má své myšky, ale je v dobrých rukou a je o něho dobře postaráno. Jak bude lepší počasí vyfotím a hodím sem Pro piznetku: No nazdárek máš naprostou pravdu, že jsme spolu dlouho už někde nesedly musíme se někdy domluvit a vše dohnat. Pozdravuj Dannyho.

Ponda:
jj dik uz jsme si psali.

Jsem nemocna a uz mi z toho sezeni doma hrabe.
Jeste ze venku neni hezky...to bych byla teprve nastvana.

Photo: bratranek na cheme (mela bych si poridit ponika )

20.11.2008 21:43
stalonek

XXX.XXX.85.235

chema napsal(a):
Ponda:
jj dik uz jsme si psali.

Jsem nemocna a uz mi z toho sezeni doma hrabe.
Jeste ze venku neni hezky...to bych byla teprve nastvana.

Photo: bratranek na cheme (mela bych si poridit ponika )

čau holky, dlouho sem tu nebyla ( 2 dny - strašný málem sem bez vás umřela..) tak sem se na dovošce dostala k internetu.. zatím sem v londýně, ale zítra ve 3 ráno ( prakticky za pár hodin) zase vstávám, nebo radši nejdu spát,letí nám etadlo do Osla,(norsko)a potom za 6 hodin letíme do Tisfjord turist center ( na severu za polárním kruhem, a pojedem do Narviku. No má tam být do
-6 °C takže nezmrzne. přikládám Stelonka před mý odjezdem.. a taky Já dnes v londýně..

20.11.2008 21:47
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
čau holky, dlouho sem tu nebyla ( 2 dny - strašný málem sem bez vás umřela..) tak sem se na dovošce dostala k internetu.. zatím sem v londýně, ale zítra ve 3 ráno ( prakticky za pár hodin) zase vstávám, nebo radši nejdu spát,letí nám etadlo do Osla,(norsko)a potom za 6 hodin letíme do Tisfjord turist center ( na severu za polárním kruhem, a pojedem do Narviku. No má tam být do
-6 °C takže nezmrzne. přikládám Stelonka před mý odjezdem.. a taky Já dnes v londýně..

tady..mimi

20.11.2008 21:49
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
tady..mimi

byla jsem si zabruslit.. . pak sme s taťkou hrálí Lajdy, a já mrskla hlavou o zem, tak mě ještě ted pěkně bolí boule..

20.11.2008 21:50
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
byla jsem si zabruslit.. . pak sme s taťkou hrálí Lajdy, a já mrskla hlavou o zem, tak mě ještě ted pěkně bolí boule..

tady u dinosaura v Natural museum London..

20.11.2008 21:51
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
tady u dinosaura v Natural museum London..

a jkůň převalského - preparát muzeum London

20.11.2008 21:52
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
a jkůň převalského - preparát muzeum London

kostra koně a člověka

20.11.2008 21:53
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
kostra koně a člověka

tady preparovaný kůň , ale trochu tlustý,no..

20.11.2008 21:54
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
tady preparovaný kůň , ale trochu tlustý,no..

podotykam ze je to skutecny preparat z kosti a kuze ( a sadry samozrejme)..vsechno tim myslim, na faune to je jak z plastu

20.11.2008 21:57
stalonek

XXX.XXX.85.235

stalonek napsal(a):
podotykam ze je to skutecny preparat z kosti a kuze ( a sadry samozrejme)..vsechno tim myslim, na faune to je jak z plastu

ale do čtvrtka se neozvu, protože ted bydlím u ségry v londýně a když ráno fajčím do norska, tak tam nebudu mít internet. bude mi smutno, snad se mi podaří nafotit to kvůli čemu tam jedu ( a co to je??) PŘEKVAPENÍÍÍÍ.. njn. uvidíte samy snad se vám to bude líbit.. pokud to nafotím, jinak by mi to bylo hrozně líto, protože proto tam jedu.. no tak já vám to řeknu.. jedu fotit kosatky a fjordské koně ..

20.11.2008 21:58
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):

čao barbeeeeeeeeeeeel jak je morčeee

20.11.2008 22:00
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
čao barbeeeeeeeeeeeel jak je morčeee

asi si dost užíváš co Stali byl včera upe šikovný a dneska jsme za koňma nebyly..

21.11.2008 06:53
pettankaa

XXX.XXX.19.35

ladynka napsal(a):
asi si dost užíváš co Stali byl včera upe šikovný a dneska jsme za koňma nebyly..

Čeká nás první mrazivý víkend, tak to bude uplně na..........

21.11.2008 13:25
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Čeká nás první mrazivý víkend, tak to bude uplně na..........

Tak až v pondělí teda, doma comp nemám. Užijte si víkendu, ač bude mrazivý..........

21.11.2008 17:56
pizneta

XXX.XXX.210.3

pettankaa napsal(a):
Tak až v pondělí teda, doma comp nemám. Užijte si víkendu, ač bude mrazivý..........

Báro ,taky jsem byla v tom muzeu,ale nějak jsem na koníky nenarazila,ale závidím ti to,Londýn je nádherný,zrovinka když jsme tam byli,slavila královna narozeniny a viděli jsme užasný průvod,to ti byl teda zážitek,plno irských tinkerů v zápřeží,vojáci na koních atd atd,nádherný pohledmám to pořád před očima jako by to bylo včera....
ale fotky,jsou fuč
Tady moje mazlítko...
jinak,co plánujete o víkendu s koníkama???hmm???

21.11.2008 18:14
ladynka

XXX.XXX.48.155

pizneta napsal(a):
Báro ,taky jsem byla v tom muzeu,ale nějak jsem na koníky nenarazila,ale závidím ti to,Londýn je nádherný,zrovinka když jsme tam byli,slavila královna narozeniny a viděli jsme užasný průvod,to ti byl teda zážitek,plno irských tinkerů v zápřeží,vojáci na koních atd atd,nádherný pohledmám to pořád před očima jako by to bylo včera....
ale fotky,jsou fuč
Tady moje mazlítko...
jinak,co plánujete o víkendu s koníkama???hmm???

My jedem zítra asi do neděle se Stalonem a Lady na Milíkov. Teda jesli nebude pršet Doufám, že to vyjde.

21.11.2008 20:21
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
My jedem zítra asi do neděle se Stalonem a Lady na Milíkov. Teda jesli nebude pršet Doufám, že to vyjde.

Ahoj lidi už se těšíte na ten víkendový mráz???teda aspon sem slyšela že má mrznout........chjoooo!!!

21.11.2008 20:27
ponda

XXX.XXX.210.137

ladynka napsal(a):

Ahojky, zdravím Třinec. Tak dneska nám opět začalo trochu sněžit s deštěm, tak doufejme, že pravá zima ještě nepříjde! Tak vkládám nějaké fotky Lukina. Omlouvám se za kvalitu, ale zatím foceno z mobilu. A víkend strávím opět u Lukinka a za to jsme ráda

21.11.2008 20:28
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):
Ahojky, zdravím Třinec. Tak dneska nám opět začalo trochu sněžit s deštěm, tak doufejme, že pravá zima ještě nepříjde! Tak vkládám nějaké fotky Lukina. Omlouvám se za kvalitu, ale zatím foceno z mobilu. A víkend strávím opět u Lukinka a za to jsme ráda

Ještě jedna

21.11.2008 20:28
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):
Ještě jedna

A poslední

21.11.2008 20:29
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):
A poslední

Tak, aby se neřeklo ta se mi moc líbí

21.11.2008 20:44
ladynka

XXX.XXX.48.155

ponda napsal(a):

Sněžííí******************************* a lakin je pekny konik :) kde sidlite ???

21.11.2008 20:48
ponda

XXX.XXX.210.137

ladynka napsal(a):
Sněžííí******************************* a lakin je pekny konik :) kde sidlite ???

Navštěvuji Lukiho v Návsí více o něm v horních příspěvcích. u nás taky sněží a jak no myslím si, že ráno bude bílo a zase to odpoledne staje a bude bahno

21.11.2008 20:56
ladynka

XXX.XXX.48.155

ponda napsal(a):
Navštěvuji Lukiho v Návsí více o něm v horních příspěvcích. u nás taky sněží a jak no myslím si, že ráno bude bílo a zase to odpoledne staje a bude bahno

njn snih by mi nevadil ale to bahno... to zas bude no..

21.11.2008 21:02
ponda

XXX.XXX.210.137

ladynka napsal(a):
njn snih by mi nevadil ale to bahno... to zas bude no..

No to máš na prosto pravdu bahno je fakt hnus. A ty jsi, odkud ještě tady nejsem nějak v obraze

21.11.2008 21:19
thesis

XXX.XXX.151.2

ponda napsal(a):

Tak to je poprvé co ho vidím na fotce a popravdě jsem jej ani jednou neviděla ani z blízka, vždy jen v ohradě a jednou pod sedlem, ale to už je hoodně let. Luci to ani nevíš že od něj to máš ke mě tak kilák že? Se někdy zastav kuknout na tu naši pony trojku a ještě v bahenní lázni. Zrovna jsem byla pucovat oře. Když jsem tam šla jemně posněhávalo, jdu zpět a neviděla jsem na krok a málem jsem si rozbila hubu na chodníku. Dafi dneska snědla všechny granulky co dostala šikula, včera vše nesnědla. Ještě je taková posmutnělá po mamce ale to přejde. A obě kobyly mají rády čištění, to drží jak přibité, jen Lupin se šklebí, kroutí a nejradši by utekl.

21.11.2008 23:20
simcas2

XXX.XXX.158.145

thesis napsal(a):
Tak to je poprvé co ho vidím na fotce a popravdě jsem jej ani jednou neviděla ani z blízka, vždy jen v ohradě a jednou pod sedlem, ale to už je hoodně let. Luci to ani nevíš že od něj to máš ke mě tak kilák že? Se někdy zastav kuknout na tu naši pony trojku a ještě v bahenní lázni. Zrovna jsem byla pucovat oře. Když jsem tam šla jemně posněhávalo, jdu zpět a neviděla jsem na krok a málem jsem si rozbila hubu na chodníku. Dafi dneska snědla všechny granulky co dostala šikula, včera vše nesnědla. Ještě je taková posmutnělá po mamce ale to přejde. A obě kobyly mají rády čištění, to drží jak přibité, jen Lupin se šklebí, kroutí a nejradši by utekl.

Hej tak v neborech už je docela sníh :D:D:D já jsem tak happy :D ale jen z 1 :D pak to bude zase sračka :D:D

22.11.2008 08:43
ponda

XXX.XXX.210.137

thesis napsal(a):

Dobré ranko, tak jsme se asi všichni probudili do zasněženého rána. Ale venku mrzne a klouže to jaj. Tak to jsem opravdu nevěděla Thesis, že jsi tak blízko určitě se někdy zastavím.

S Oskárkem už dávno v zimě

22.11.2008 13:08
aishaia

XXX.XXX.184.141

ponda napsal(a):
Dobré ranko, tak jsme se asi všichni probudili do zasněženého rána. Ale venku mrzne a klouže to jaj. Tak to jsem opravdu nevěděla Thesis, že jsi tak blízko určitě se někdy zastavím.

S Oskárkem už dávno v zimě

ahojte všeci tak copak říkáte na sněhovou nadílku??? já nevím proč ale sem upe nadšená ta příroda vypadá hnedka jinak....

hnedka sem vyběhla ven s fotákem a podařilo se mi vyfotit i srnku...

22.11.2008 13:09
aishaia

XXX.XXX.184.141

aishaia napsal(a):
ahojte všeci tak copak říkáte na sněhovou nadílku??? já nevím proč ale sem upe nadšená ta příroda vypadá hnedka jinak....

hnedka sem vyběhla ven s fotákem a podařilo se mi vyfotit i srnku...

jejku nějak blbě se tu vložila ta srnečka ach jo no tak vám sem šupnu ještě přírodu

22.11.2008 13:41
pizneta

XXX.XXX.210.3

aishaia napsal(a):
jejku nějak blbě se tu vložila ta srnečka ach jo no tak vám sem šupnu ještě přírodu

Ahojky holky,to bylo užasné probuzení dneska,je sice kosa ale sluníčko a já pádím ven za koníkama než se setmí,ještě vám tu hodím pár foteček z dopoledne,neodolala jsem

22.11.2008 13:45
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
Ahojky holky,to bylo užasné probuzení dneska,je sice kosa ale sluníčko a já pádím ven za koníkama než se setmí,ještě vám tu hodím pár foteček z dopoledne,neodolala jsem

retart klus s hlavou dolů,chodí líp ve volnosti jak pod sedlem

22.11.2008 13:52
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
retart klus s hlavou dolů,chodí líp ve volnosti jak pod sedlem

....a teď vy,neříkejte,že jste je nefotili koníky na první snežné nadílce?

22.11.2008 16:20
chema

XXX.XXX.48.147

pizneta napsal(a):
....a teď vy,neříkejte,že jste je nefotili koníky na první snežné nadílce?

My jsme doma s malou obe nemocne
Posilam teda malou v jeji nove zimni cepicce...zitra mame 4 mesice

22.11.2008 16:27
ponda

XXX.XXX.210.137

chema napsal(a):
My jsme doma s malou obe nemocne
Posilam teda malou v jeji nove zimni cepicce...zitra mame 4 mesice

Přeji brzké uzdravení. Čepičku má krásnou a mocinky jí sluší. A samozřejmě gratuluji k 4 měsícům.

Zima

22.11.2008 19:55
thesis

XXX.XXX.151.2

ponda napsal(a):
Přeji brzké uzdravení. Čepičku má krásnou a mocinky jí sluší. A samozřejmě gratuluji k 4 měsícům.

Zima

Hoj lidi tak jak jste si užili den? Sníh super, já byla projet koníčky, ale ty pod kapotou. Vydala jsem se na soukromý sraz klubu, kde pro nás přijela i nová Delta z AF Centra. Moc pěkné odpoledne to bylo, sice se přihnala sněhová bouře kdy jsme byli všichni bílí a auta taky ale bylo fajn a poznala jsem další lidi z klubu, už se těším na další ale větší sraz. Posílám nějaké fotky Deltice i část bandy.

22.11.2008 19:57
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Hoj lidi tak jak jste si užili den? Sníh super, já byla projet koníčky, ale ty pod kapotou. Vydala jsem se na soukromý sraz klubu, kde pro nás přijela i nová Delta z AF Centra. Moc pěkné odpoledne to bylo, sice se přihnala sněhová bouře kdy jsme byli všichni bílí a auta taky ale bylo fajn a poznala jsem další lidi z klubu, už se těším na další ale větší sraz. Posílám nějaké fotky Deltice i část bandy.

Tady chtěli přejet fotografa

22.11.2008 19:58
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Tady chtěli přejet fotografa

Tady už jsem fotila z pozice spolujezdce

22.11.2008 20:00
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Tady už jsem fotila z pozice spolujezdce

Pár členů

22.11.2008 20:02
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Pár členů

A poslední šťastný nový majitel Dedruše Dresik se chystá na cestu domů
A zbytek je na rajčeti

22.11.2008 20:52
domcaska

XXX.XXX.48.100

thesis napsal(a):
A poslední šťastný nový majitel Dedruše Dresik se chystá na cestu domů
A zbytek je na rajčeti

Lidi to jsem zvědavá jak ldouho ten nsíh vydrží

22.11.2008 21:00
pilif

XXX.XXX.145.120

domcaska napsal(a):
Lidi to jsem zvědavá jak ldouho ten nsíh vydrží

zdravím lidííííííííí

23.11.2008 15:10
ladynka

XXX.XXX.48.155

pilif napsal(a):
zdravím lidííííííííí

Tak nám sněží a sněží.... i když teď už míň. Co jste dneska dělali s koňmi??? My dneska přijeli z Milíkova.

23.11.2008 16:40
domcaska

XXX.XXX.48.100

ladynka napsal(a):
Tak nám sněží a sněží.... i když teď už míň. Co jste dneska dělali s koňmi??? My dneska přijeli z Milíkova.

23.11.2008 17:53
ponda

XXX.XXX.210.137

domcaska napsal(a):

Ahojte, tak dnešní ráno bylo kouzelné neuvěřitelné kolik sněhu zase nasněžilo už se pomalu připravuji na lyže. Dneska jsem vyrazila s Verčou a Lenčou na vyjížďku koníci si to opravdu užili a já byla jako fotograf.

Koníci ve výběhu

23.11.2008 17:54
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):
Ahojte, tak dnešní ráno bylo kouzelné neuvěřitelné kolik sněhu zase nasněžilo už se pomalu připravuji na lyže. Dneska jsem vyrazila s Verčou a Lenčou na vyjížďku koníci si to opravdu užili a já byla jako fotograf.

Koníci ve výběhu

Oskar, Honzík, Sirius

23.11.2008 17:54
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):
Oskar, Honzík, Sirius

A všíchni spolu

23.11.2008 17:56
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):