ladíte někdo koníka do zelené????
já sem se pro zelenou rozhodla letos a sice na to deme pomalu, ale pokračujem.... zatim mám jenom dečku pod sedlo a čabraku, ale k Vánocům chci kamaše a nějakou deku
na fotce na závodech v židovicích....to sme měli jenom dečku
nikiska
napsal(a):
já sem se pro zelenou rozhodla letos a sice na to deme pomalu, ale pokračujem.... zatim mám jenom dečku pod sedlo a čabraku, ale k Vánocům chci kamaše a nějakou deku
zelená je nej
nikiska
napsal(a):
a ještě jedna
nikiska
napsal(a):
a ještě jedna
My jsme taky zelení!Na tréning máme tmavě zelenou a na závody(na jaře startujeme poprvé) máme světle-pistáciově zelenou...
Na fotce máme zelenou dečku,chrániče a kroužky na udidle...ale nejde to moc vidět
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
petas
napsal(a):
My jsme taky zelení!Na tréning máme tmavě zelenou a na závody(na jaře startujeme poprvé) máme světle-pistáciově zelenou...
Na fotce máme zelenou dečku,chrániče a kroužky na udidle...ale nejde to moc vidět
Fešák
buggyna

XXX.XXX.81.124
nikiska
napsal(a):
Tak mi jedem také do zelené,ale jedině tmavé
máme 2 ohlávky,2 odpocky, 1 bederku(tu nepoužíváme),1 pracovní dečku která už to má za sebou,ale už je na cestě nová
a na čabraku taky čekáme
Nejraději mám kombinaci tm.zelená se zlatým
sadzi saj
napsal(a):
Fešák
spíš modro-zelená..s plňasečkou Rocky v Rožnově na závodech
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Tak mi jedem také do zelené,ale jedině tmavé
máme 2 ohlávky,2 odpocky, 1 bederku(tu nepoužíváme),1 pracovní dečku která už to má za sebou,ale už je na cestě nová
a na čabraku taky čekáme
Nejraději mám kombinaci tm.zelená se zlatým
jéé,a úplně bych zapoměla,že máme ještě zeleně károvaný přepraváky
buggyna
napsal(a):
jéé,a úplně bych zapoměla,že máme ještě zeleně károvaný přepraváky
my zatim ještě nemáme ani zelenou ohlávku na závody mám čenou i vodítko....musíme ještě chvíli počkat, teď si šetříme na kamašky a postupně na ostatní doplňky...
ale jako pracovní používáme modrou v různých odstínech, ale kamaše máme černý
nikiska
napsal(a):
my zatim ještě nemáme ani zelenou ohlávku na závody mám čenou i vodítko....musíme ještě chvíli počkat, teď si šetříme na kamašky a postupně na ostatní doplňky...
ale jako pracovní používáme modrou v různých odstínech, ale kamaše máme černý
My máme pistáciovou na závody - je bezva výrazná
janulka
napsal(a):
My máme pistáciovou na závody - je bezva výrazná
Hmmm, tak to není moc vidět - zkusíme ještě jednu výraznější........
janulka
napsal(a):
Hmmm, tak to není moc vidět - zkusíme ještě jednu výraznější........
my taky mijujem zelenou...
nikiska
napsal(a):
se musim zapojit když jsme taky do zelena
salitka
napsal(a):
se musim zapojit když jsme taky do zelena
při trailu
nikiska
napsal(a):
tak zelenou taky můžeme, hlavně na ryzcovi se mi líbí tmavě zelená se zaltým lemem...máme dečku, čabraku, ohlávku, vodítko...chrániče máme hnědé k sedlu a uzdečce kdybysme měnili barevnou kombinaci...
nikiska
napsal(a):
a detail...i western bych brala dozelena...:)