Stáj Bolix...jen slimtejte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2008 12:41
marinee

XXX.XXX.241.160

nejluxusnější stáj v Polsku,neli aji ve střední evropě,solarko,kolotoč,mořský písek na jízdárně,lány výběhů.podestýlka skoro metr vysoká,hřebci s nevyčislitelnou hodnotou,sekuriti s neprůstřelnou vestou a se zbraní,a stáj která vypadá jako sídlo milionáře....to je Bolix

19.11.2008 12:45
marinee

XXX.XXX.241.160

marinee napsal(a):
nejluxusnější stáj v Polsku,neli aji ve střední evropě,solarko,kolotoč,mořský písek na jízdárně,lány výběhů.podestýlka skoro metr vysoká,hřebci s nevyčislitelnou hodnotou,sekuriti s neprůstřelnou vestou a se zbraní,a stáj která vypadá jako sídlo milionáře....to je Bolix

tady de vidět jedna ze 2 hal

19.11.2008 12:47
ambra

XXX.XXX.254.1

marinee napsal(a):

matinee mohla bys o tý stáji napsat něco víc. Já o ní nikdy neslyšela. co se tam chovají za koně, kde se v Polsku nachází, čím se zabývá a tak nebo hodit odkaz na nějaký jejich stránky(nejlíp v češtině). Nebo přidat fotky a tak.
Protože to co tu píšeš mi zní jako z nějaký pohádky... neuvěřitelný, že by někdo mohl něco takového vybudovat a držet v provozu.
A velmi hezká fotka.

19.11.2008 12:50
marinee

XXX.XXX.241.160

marinee napsal(a):
tady de vidět jedna ze 2 hal

jeden z hřebců se vyhřívá:)

19.11.2008 12:51
proxima

XXX.XXX.85.1

ambra napsal(a):
matinee mohla bys o tý stáji napsat něco víc. Já o ní nikdy neslyšela. co se tam chovají za koně, kde se v Polsku nachází, čím se zabývá a tak nebo hodit odkaz na nějaký jejich stránky(nejlíp v češtině). Nebo přidat fotky a tak.
Protože to co tu píšeš mi zní jako z nějaký pohádky... neuvěřitelný, že by někdo mohl něco takového vybudovat a držet v provozu.
A velmi hezká fotka.

,,,,,,podestýlka skoro metr vysoká,ve které koně sotva šmatlou...hřebci s nevyčislitelnou hodnotou kteří v ní stojí celý život a ty lány výběhů nikdy stejně neuvidí.....
To je paráda!!!Tam bych koně nikdy nedala ani kdybych mohla...

19.11.2008 12:55
westgirl

XXX.XXX.227.219

proxima napsal(a):
,,,,,,podestýlka skoro metr vysoká,ve které koně sotva šmatlou...hřebci s nevyčislitelnou hodnotou kteří v ní stojí celý život a ty lány výběhů nikdy stejně neuvidí.....

aoj Evii jj,taky znám jednu de luxe stáj, koně minimálně jeden za půl mega.takže mají menší ohrádky s angl.trávníčkem a ven se podívou na chvilku.věčně je vidíš zavřené.není nad to,když si kůň chodí jak chce ven - dveře přímo do ohrady

19.11.2008 12:58
marinee

XXX.XXX.241.160

ambra napsal(a):
A velmi hezká fotka.

No byli sme tam na exkursi se školou,no jo ono to tam i vypadalo jako v pohádce:)no stáj je v Živci schovaná mezi kopci a horami,chovají se tam nejspíš polský SP,ale měli tam kdysi i andaluszkého hřebce,vesměs tam mají plemenné hřebce a pár svých kobylek asi 15 špičkových koní tam je jen ustájeno takže dohromady asi 45-50 koní,mohli sme se i divat trening v hale no parada,hodim sem fotečky,nevim zda tato staj ma internetove stranky.....

19.11.2008 13:00
proxima

XXX.XXX.85.1

marinee napsal(a):
No byli sme tam na exkursi se školou,no jo ono to tam i vypadalo jako v pohádce:)no stáj je v Živci schovaná mezi kopci a horami,chovají se tam nejspíš polský SP,ale měli tam kdysi i andaluszkého hřebce,vesměs tam mají plemenné hřebce a pár svých kobylek asi 15 špičkových koní tam je jen ustájeno takže dohromady asi 45-50 koní,mohli sme se i divat trening v hale no parada,hodim sem fotečky,nevim zda tato staj ma internetove stranky.....

Přesně tak haní,
ty koně v těhlech luxusních stájích jsou chudáci!!!
Myslím že o žádné solárko vůbec nestojí a raději by se na pastvině vyváleli v bahně a běželi proběhnout....

19.11.2008 13:02
marinee

XXX.XXX.241.160

proxima napsal(a):

hmm nevim proč by tam ty vyběhy tedy byly že by tam sem tam pouštěly krávy???

19.11.2008 13:10
proxima

XXX.XXX.85.1

marinee napsal(a):
hmm nevim proč by tam ty vyběhy tedy byly že by tam sem tam pouštěly krávy???

Možná některý s těch 50ti koní má štěstí.....

19.11.2008 13:10
marinee

XXX.XXX.241.160

proxima napsal(a):
Přesně tak haní,
ty koně v těhlech luxusních stájích jsou chudáci!!!
Myslím že o žádné solárko vůbec nestojí a raději by se na pastvině vyváleli v bahně a běželi proběhnout....

jistě že je to pohodlnost spíše pro lidi než pro koně ale vypadá to drsně,to že tu dám fotky a napíšu pravdu neznamená že si myslím že jsou tam koně štastni,až moc luxus:)

19.11.2008 13:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

marinee napsal(a):
jistě že je to pohodlnost spíše pro lidi než pro koně ale vypadá to drsně,to že tu dám fotky a napíšu pravdu neznamená že si myslím že jsou tam koně štastni,až moc luxus:)

tak na exkurzi bych tam taky ráda šla, kdo by ne

19.11.2008 13:13
proxima

XXX.XXX.85.1

marinee napsal(a):

To chápem,my víme že to není tvoje zařízení...
Ale asi bych nad tím neslintala ale je to spíš k pláči co se týče koní...

19.11.2008 13:15
marinee

XXX.XXX.241.160

marinee napsal(a):

pěkna šimlička moc se mi libila

19.11.2008 13:21
marinee

XXX.XXX.241.160

marinee napsal(a):
pěkna šimlička moc se mi libila

jako viděla jsem hodně staji kde ty chovne koně fakt trpi tim že sou cely den zavřeni atd ale tam se mi zdali strašne spokojení,newim mno,ale slimtam nad tim že to byl važně zažitek a prostě takovy luxus co se tyče koni jsem fakt neviděla,vše po ruce,veterinař 24 hodin deně,neřikam že bych tam dala meho milaška protože ho radši vidim jak se prohani po pastvině než bych ho viděla jak chodi jak blbeček v kolotoči.....

19.11.2008 13:24
marinee

XXX.XXX.241.160

marinee napsal(a):
jako viděla jsem hodně staji kde ty chovne koně fakt trpi tim že sou cely den zavřeni atd ale tam se mi zdali strašne spokojení,newim mno,ale slimtam nad tim že to byl važně zažitek a prostě takovy luxus co se tyče koni jsem fakt neviděla,vše po ruce,veterinař 24 hodin deně,neřikam že bych tam dala meho milaška protože ho radši vidim jak se prohani po pastvině než bych ho viděla jak chodi jak blbeček v kolotoči.....

ale koniska nadherne toto je nejstarši hřebec co tam je taky neuspěšnější v chovu a ve sportu je mu nak kolem 20?nevypada že?mrkejte na to krčisko

happyhvezda

19.11.2008 13:28
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

marinee napsal(a):
ale koniska nadherne toto je nejstarši hřebec co tam je taky neuspěšnější v chovu a ve sportu je mu nak kolem 20?nevypada že?mrkejte na to krčisko

Marinne : hej babo , kdy maš časik ?

19.11.2008 13:28
marinee

XXX.XXX.241.160

marinee napsal(a):

....vyběhy

happyhvezda

19.11.2008 13:30
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

marinee napsal(a):
....vyběhy

Hlavní vchod do stájí

happyhvezda

19.11.2008 13:31
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Hlavní vchod do stájí

Chodba ve stájí .

19.11.2008 13:32
alfi pav

XXX.XXX.1.1

marinee napsal(a):

Znamy taky kupoval ze superluxusni staje v polsku superluxusniho velkopolskeho hrebce za superluxusni cenu 500 000kc. Superluxusni kun ho pak stal dalsiho pul milionu jen na jeho leceni,protoze to superluxusni zvire melo superluxusne dokmasane slachy z polskych kolbist, coz bylo tak superluxusne zakamuflovane, ze na to prisli az po prevozu do jeho nove staje a jeste i ted neni vubec jiste,jestli ten hrebec bude schopny chodit narocne parkury, pro ktere byl puvodne koupeny jako idealni kun. Jeho leceni uz trva skoro rok...

Z polska bych nevzala kone ani zadarmo a nenechala si ho tam ustajit, i kdyby mel stat v polskych stajich nejakeho bahrajnskeho sejka

happyhvezda

19.11.2008 13:32
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Chodba ve stájí .

Stáj v celé své kráse

19.11.2008 13:33
marinee

XXX.XXX.241.160

happyhvezda napsal(a):
Marinne : hej babo , kdy maš časik ?

čauki hey zase se mi dojeba** icq newim asi mi tam bracha meni heslo ale až ho přistihnu tak ......no neska jedu za mazankem ale v sobotu jdu k radimovi struhat a pak i mozno na biro což sla bys?

happyhvezda

19.11.2008 13:34
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Stáj v celé své kráse

Hlava jednoho z Hřebců co vykukoval ven ze stájí .

19.11.2008 13:37
marinee

XXX.XXX.241.160

alfi pav napsal(a):
Znamy taky kupoval ze superluxusni staje v polsku superluxusniho velkopolskeho hrebce za superluxusni cenu 500 000kc. Superluxusni kun ho pak stal dalsiho pul milionu jen na jeho leceni,protoze to superluxusni zvire melo superluxusne dokmasane slachy z polskych kolbist, coz bylo tak superluxusne zakamuflovane, ze na to prisli az po prevozu do jeho nove staje a jeste i ted neni vubec jiste,jestli ten hrebec bude schopny chodit narocne parkury, pro ktere byl puvodne koupeny jako idealni kun. Jeho leceni uz trva skoro rok...

Z polska bych nevzala kone ani zadarmo a nenechala si ho tam ustajit, i kdyby mel stat v polskych stajich nejakeho bahrajnskeho sejka

hmmm mazec tak to byl asi superluxusni poje*

happyhvezda

19.11.2008 13:38
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Hlava jednoho z Hřebců co vykukoval ven ze stájí .

Tak a toto je kousek fontány před stájí a příjezdová cesta .......... Marinne : ej to maš až mooooc nabitý program to nebudu otravovat .

19.11.2008 14:04
klarusa

XXX.XXX.4.100

happyhvezda napsal(a):
Tak a toto je kousek fontány před stájí a příjezdová cesta .......... Marinne : ej to maš až mooooc nabitý program to nebudu otravovat .

hmm me ta staj zas tak luxusni neprijde.... kolotoc ma uz i hodne spickovych staji v CR.
ja makala a zas se vracim ve Svedsku, kde kolotoc mame, halu velkou taky, venkovni piskovou jizdarnu a dve velikanske tranvnate kolbiste na, kterych se poradaji parkury i jak se rika derby parkury (s prirodnima prekazkama - irska lavice, zahradky, atd)
s tim morskym piskem, abych to uvedla na spravnou miru, ten mame taky, a je to spis vopruz nez nejaka vyhoda, protoze kone maj slany nohy, takze se musej dene strikat a drhnout rejzakem, a stejne ty kopyta hnednou, nevim proc, ale kun prijde s cernyma kopytama a odchazi z hnedejma, musi se porad mazat nejakym tukem, a nejlepe s cernou barvou, tak nevim co je za vyhodu mit plazovy pisek.
kone tam mame za nekolik mil. nejdrazsi byl za 25 mil, ale bohuzel o toho jsme prisli, ikdyz o jeho zivot bojovali predni evropsky veterinari.
bohuzel vybehy nemame, mame jen sest padocku, ale tam se moc koni nedostane, a v tomhle vidim v tech luxusnich stajich velky problem, kone proste jsou silene drahy a ven se nepodivaj. jinak jsou vzime v teple staji zadekovyna trema termodekama....nevim kde je pak ten luxus pro ty kone, chudaci
obrazky najdete na
www.satiiah.estranky.cz

19.11.2008 14:28
ambra

XXX.XXX.254.1

klarusa napsal(a):
hmm me ta staj zas tak luxusni neprijde.... kolotoc ma uz i hodne spickovych staji v CR.
ja makala a zas se vracim ve Svedsku, kde kolotoc mame, halu velkou taky, venkovni piskovou jizdarnu a dve velikanske tranvnate kolbiste na, kterych se poradaji parkury i jak se rika derby parkury (s prirodnima prekazkama - irska lavice, zahradky, atd)
s tim morskym piskem, abych to uvedla na spravnou miru, ten mame taky, a je to spis vopruz nez nejaka vyhoda, protoze kone maj slany nohy, takze se musej dene strikat a drhnout rejzakem, a stejne ty kopyta hnednou, nevim proc, ale kun prijde s cernyma kopytama a odchazi z hnedejma, musi se porad mazat nejakym tukem, a nejlepe s cernou barvou, tak nevim co je za vyhodu mit plazovy pisek.
kone tam mame za nekolik mil. nejdrazsi byl za 25 mil, ale bohuzel o toho jsme prisli, ikdyz o jeho zivot bojovali predni evropsky veterinari.
bohuzel vybehy nemame, mame jen sest padocku, ale tam se moc koni nedostane, a v tomhle vidim v tech luxusnich stajich velky problem, kone proste jsou silene drahy a ven se nepodivaj. jinak jsou vzime v teple staji zadekovyna trema termodekama....nevim kde je pak ten luxus pro ty kone, chudaci
obrazky najdete na
www.satiiah.estranky.cz

No pro oko je to určitě luxus, to se musí nechat. Ale nevím co o tom souděj koníci jak velkej luxus je to pro ně. Třeba to solárko nevím k čemu je jim dobrý. Určitě je lepší to nebeský solárko(sluníčko).
A děkuji za fotky opravdu moc hezké.

19.11.2008 14:40
rampelnik

XXX.XXX.210.137

marinee napsal(a):

To mi příjde,jak známi kupovali klec pro papoucha a nevěděli,jestli stříbrnou,nebo zlatou.Jen že,klec je jenom klec a tá sekuritas?To už je jako opravdový sing sing....

19.11.2008 15:21
thesis

XXX.XXX.151.2

marinee napsal(a):
hmmm mazec tak to byl asi superluxusni poje*

Stáj pěkná, jenom mám takový dojem že lépe se mají ty koně z polských farem, kteří se chovají na maso, jasně konec na houby ale vyrůstají na pastvinách. Taky se mi nelíbí že drazí koně jsou drženi furt ve stáji. Já vím že pro majitele je to risk kdyby se zranil, ale když už nic víc tak třeba sám by mohl chodit na nějakou menší pastvu, vždyť ten dobrovolný pohyb je pro jejich zdraví. K čemu honosné pastviny jak tam ty koně ani nechodí, snad jen pro dobrý dojem. Tak si někdy říkám že by u některých stájí bylo vhodné méně luxusu a víc rozumu.

19.11.2008 16:07
faunawin

XXX.XXX.102.93

rampelnik napsal(a):
To mi příjde,jak známi kupovali klec pro papoucha a nevěděli,jestli stříbrnou,nebo zlatou.Jen že,klec je jenom klec a tá sekuritas?To už je jako opravdový sing sing....

Pro lidi pohoda pro koně si myslim ze to ma svy klady i zapory ale teda dost se mi nelibí ze je to uvnitr staje takove tmave zadne denní svetlo mozna blbe vyfoceno nevim..

happyhvezda

19.11.2008 19:19
happyhvezda

XXX.XXX.62.140

faunawin napsal(a):
Pro lidi pohoda pro koně si myslim ze to ma svy klady i zapory ale teda dost se mi nelibí ze je to uvnitr staje takove tmave zadne denní svetlo mozna blbe vyfoceno nevim..

Denní světlo tam je ... u boxu po leve straně ( foto vyfocena chodba stáje ) se můžou koukat koně ven , mají tam okna Je to něco jiného vidět to na vlastní oči a na fotografiích .

20.11.2008 18:37
vesper

XXX.XXX.13.90

marinee napsal(a):

KJK Bolix - http://www.romico.pl

Přidejte reakci

Přidat smajlík