Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto dečkou.Pište vaše připomínky a názory.Moc děkuju,budou se mi určitě hodit
andy zahourova
napsal(a):
Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto dečkou.Pište vaše připomínky a názory.Moc děkuju,budou se mi určitě hodit
ahoj,tak tuhle dečku mám doma a nedám na ni zatim dopustit.Mám ji necelý rok a prozatím není na ni poznat nic.Není to ta klasicka tenka dečka,ale je hezky hruba,no já jsem s ní spokojená.
monca
napsal(a):
ahoj,tak tuhle dečku mám doma a nedám na ni zatim dopustit.Mám ji necelý rok a prozatím není na ni poznat nic.Není to ta klasicka tenka dečka,ale je hezky hruba,no já jsem s ní spokojená.
Jee tak to jsem ráda a mohla bych tě poprosit o fotku jak vypadá pod sedle?Moc by mě to zajímalo:).Děkuju
andy zahourova
napsal(a):
Jee tak to jsem ráda a mohla bych tě poprosit o fotku jak vypadá pod sedle?Moc by mě to zajímalo:).Děkuju
snad to tam pujde vidět
monca
napsal(a):
jinou nemam
nějak to nejde vidět no
Děkuju:).Já jsem ještě koukla na tvojí www.str ánku kterou máš pod jménem tady na ifauně a našla jsem tam větší fotky.Moc se mi ta dečka líbí,mohla by ses mi prosím podívat jak je tlustá?
Koukám na ní na zooproduktu.cz ,ty si je koupila kde?Děkuju moc
andy zahourova
napsal(a):
Děkuju:).Já jsem ještě koukla na tvojí www.stránku kterou máš pod jménem tady na ifauně a našla jsem tam větší fotky.Moc se mi ta dečka líbí,mohla by ses mi prosím podívat jak je tlustá?
Koukám na ní na zooproduktu.cz ,ty si je koupila kde?Děkuju moc
mám ji taky ze zooproduktu,nevim jak je hruba,ale dost.Já bych neměnila opravdu