SEDLOVÁ DEČKA TATTINI

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2008 13:51
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto dečkou.Pište vaše připomínky a názory.Moc děkuju,budou se mi určitě hodit

20.11.2008 14:09
monca

XXX.XXX.210.3

andy zahourova napsal(a):
Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto dečkou.Pište vaše připomínky a názory.Moc děkuju,budou se mi určitě hodit

ahoj,tak tuhle dečku mám doma a nedám na ni zatim dopustit.Mám ji necelý rok a prozatím není na ni poznat nic.Není to ta klasicka tenka dečka,ale je hezky hruba,no já jsem s ní spokojená.

20.11.2008 14:49
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

monca napsal(a):
ahoj,tak tuhle dečku mám doma a nedám na ni zatim dopustit.Mám ji necelý rok a prozatím není na ni poznat nic.Není to ta klasicka tenka dečka,ale je hezky hruba,no já jsem s ní spokojená.

Jee tak to jsem ráda a mohla bych tě poprosit o fotku jak vypadá pod sedle?Moc by mě to zajímalo:).Děkuju

20.11.2008 16:28
monca

XXX.XXX.210.3

Jee tak to jsem ráda a mohla bych tě poprosit o fotku jak vypadá pod sedle?Moc by mě to zajímalo:).Děkuju

snad to tam pujde vidět

20.11.2008 16:31
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
snad to tam pujde vidět

jinou nemam
nějak to nejde vidět no

20.11.2008 17:28
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

monca napsal(a):
jinou nemam
nějak to nejde vidět no

Děkuju:).Já jsem ještě koukla na tvojí www.str ánku kterou máš pod jménem tady na ifauně a našla jsem tam větší fotky.Moc se mi ta dečka líbí,mohla by ses mi prosím podívat jak je tlustá?
Koukám na ní na zooproduktu.cz ,ty si je koupila kde?Děkuju moc

20.11.2008 19:11
monca

XXX.XXX.210.3

Děkuju:).Já jsem ještě koukla na tvojí www.stránku kterou máš pod jménem tady na ifauně a našla jsem tam větší fotky.Moc se mi ta dečka líbí,mohla by ses mi prosím podívat jak je tlustá?
Koukám na ní na zooproduktu.cz ,ty si je koupila kde?Děkuju moc

mám ji taky ze zooproduktu,nevim jak je hruba,ale dost.Já bych neměnila opravdu

24.11.2008 23:48
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

monca napsal(a):
mám ji taky ze zooproduktu,nevim jak je hruba,ale dost.Já bych neměnila opravdu

vypadá docela pěkně:) Taky bych si ji možná koupila, uvidíme jak to vyjde s kačkama:) až jí někdo koupíte tak mi sem prosím hoďte fotku:) díky...

21.1.2009 21:54
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

kassiopeass napsal(a):
vypadá docela pěkně:) Taky bych si ji možná koupila, uvidíme jak to vyjde s kačkama:) až jí někdo koupíte tak mi sem prosím hoďte fotku:) díky...

Koupili jste si jí někdo?K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík